Viestin lähetti Korak
Ja jengi siirtyisi takas vanhaan kunnon A-olueeseen. Seuraavaksi voitaisiin laimentaa maito, esim Rasvaton maito pois ja kevyt maito laimennettaisiin rasvattomaksi maidoksi , hehehehe, bensankin voisi laimentaa, Koskenkorvan voisi laimentaa myös tuonne 15% tasolle, joten siitä tulisi suomalainen valkoviini jne jne näitähän löytyy.
Muistitko pyytää oluesi vedellä laimennettuna ?Viestin lähetti Sistis
Juuri baarista tulleena nostan tämän keskustelun ylös!
Viestin lähetti Jii
Muistitko pyytää oluesi vedellä laimennettuna ?
Ei suinkaan. Pohdin jo toisen ketjun puolella laimentamisen todellista syytä. Koska EU-Suomessa oluen verotus tulee lähivuosina kevenemään, sen vastapainoksi tullaan olutta laimentamaan samassa suhteessa, jotta verotuotto säilyy samana ihmisten ostaessa sixpakin sijaan kaksi sixpackia.Viestin lähetti Gleb
Oluen laimentaminen ei minua paljoa kiinnosta, mutta miten kävisi siiderin? Sekin varmaan laimenisi?