Pillukarvat naisella – kyllä vai ei?

  • 210 991
  • 562

Pillukarvat naisella?

  • Ei

    Ääniä: 462 54,8%
  • Kyllä

    Ääniä: 381 45,2%

  • Äänestäjiä
    843

Christian74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins ja Tappara
Kyllä pitää jouhia löytyä!
En tiedä onko tämä paljonkin ikäkausikysymys, mutta minun nuoruudessani noin 20 vuotta sitten kun olin itsekin naisten perään aktiivisimmillani, ei kyllä poslareita vastaan sattunut ainuttakaan vaikka otanta oli kohtalaisen laaja.
Tokikaan en kaikkien nähtyjen kanssa aktissa ollut (harmi sinänsä) vaan kaveriporukoiden kanssa oluen kanssa läträttyämme usein méntiin saunomaan jossain vaiheessa ja siellä niitä vilahteli silmiin tämän tästä.
Ehkä näidenkin aikojen pohjalta tuntuu jotenkin vierailta nuo poslarit ja niitähän nykyään riittää ihan joka lähtöön kuten tatuointeja ja lävistyksiäkin. Kaikkia näitä pidän naisella jotenkin luotaantyöntävinä ja jopa vastenmielisinä.
Voipi olla ohimenevä muoti-ilmiö nuokin, koska ne karvat sieltä kyllä tulevat ihan pyytämäti kunhan ei tee asialle mitään.
Anyway, siistit ja trimmatut kaikkein paras minun mielestäni, siinä on näky mistä meikäläinen kiksit saa eikä mistään kynityistä kalkkunoista!
Nuoremmat voi olla yhtä lailla tietysti eri mieltä kun ovat tottuneet näihin sheivattuihin, joten näinkin vakavaan kysymykseen löytyy molempiin leireihin oma vankkumaton kannattajakuntansa.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ehkä näidenkin aikojen pohjalta tuntuu jotenkin vierailta nuo poslarit ja niitähän nykyään riittää ihan joka lähtöön kuten tatuointeja ja lävistyksiäkin. Kaikkia näitä pidän naisella jotenkin luotaantyöntävinä ja jopa vastenmielisinä.
Voipi olla ohimenevä muoti-ilmiö nuokin, koska ne karvat sieltä kyllä tulevat ihan pyytämäti kunhan ei tee asialle mitään.
Ensinnäkin hieno viesti kaikkinensa. Kiitos siitä. Ilahduttavaa huomata, että en todellakaan ole yksin asiani kanssa. En sitten tiedä olenko jo sitä ikäluokkaa (1979), että tuo karvoitus on täysin luonnollinen ja naiseuteen olennaisesti liittyvä asia. Nähtävästi alan olla siinä iässä, että en tajua nuorison hömpötyksiä ja hiukan paheksun uusia trendejä.

Olen myös vähän samoilla linjoilla lävistysten ja tatuointien suhteen. Molempia voi toki olla maltillisesti, mutta nykypäivänä tuntuu, että molempien kohdalla mennään ihan överiyteen saakka ja jatkuvasti pitää saada lisää. Korvakorut on ihan jees naisella ja miksei vaikka joku renkula nenänpielessä. Sen jälkeen aletaankin mennä jo osastoille, että en ymmärrä (varsinkin nänni- ja genitalilävistykset on todella luotaantyöntävä näky). Tatuoinnit on myös pääsääntöisesti aika epämiellyttävä näky ja piilottaa naisessa yhden tärkeän osan, eli luontaisen ihon ja sen kauneuden jota itse ainakin jumaloin täysin. Tatuoinnit (jotka muuten lähes laidastaan on rumia ja tyylittömiä) pilaavat olemusta ja tekevät ihmisestä jokseenkin sotkuisen näköisen. Todellinen kauneus kärsii ja itken usein sisimmässäni verta kun näen kauniin naisen täynnä tyylittömiä leimoja. Menisi sitten edes oikeasti taitavalla tatuoijalle.

Korostetaan nyt vielä, että voisin seurustella naisen kanssa, jolla on tatuointeja tai joka haluaa sellaisen ottaa. En ole mikään päättämään toisen puolesta ja hyvä jos viihtyy niissä kuvissaan. Jotain viehätystä vaan vie pois minun silmissä jos on aivan hillittömästi niitä kuvia siellä täällä.

Aina kauniimpi oman ihovärinsä kanssa, ilman liikoja näkyviä metallipaloja ja kauniin alapään karvapehkon kera.

Tässä kun nyt mietiskelen kirjoittamaani niin tulen ajatelleeksi, että taidan olla aika konservatiivinen loppujen lopuksi.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Sori offtopic, mutta tätä mä en käsitä. Musta Nuoli kirjoittaa taas noita pitkiä itsestäänselvyysesseitä, joissa ehkä joka kuudes lause on merkitsevä, loppu on helposti luettavaksi verhoiltua ettätuotajottaettää.

Oletko ehkä tullut ajatelleeksi, että kyse on nimenomaan keskustelupalstasta, ei kustannustehokkaalla insinöörikielellä kirjoitetusta käyttöohjeesta tai lyhyistä tiivistelmistä? Siihen on syynsä, miksi suurin osa toimittajista, kirjailijoista tai muista hyvistä sanankäyttäjistä ei ole insinöörejä. Ei mitään insinöörejä vastaan, kaveripiiriinikin sellaisia kuuluu, mutta heidän vahvuusalueensa ovat pääosin muualla kuin verbaalisella puolella.

Totta kai jokaisen asian voisi halutessaan tiivistää vaikkapa ranskalaisiin viivoihin tai sitten perinteiseen sähkötystekstiin: "Suosin pillukarvoitusta. Stop. Saa trimmata sopivasti. "

Siitä sitten vain "keskustelemaan".

Minun näkemykseni on, että liian lyhyet chat-henkiset viestit, onelinerit ja kustannustehokas insinöörikieli ovat omiaan tyrehdyttämään eri mielipiteiden painotuksien ja mehukkaat anekdootit (en väitä itse sellaisia kirjoittavani, mutta moni palstan sanataituri kirjoittaa). Pätee niin palstoilla kuin vaikkapa lehtiartikkeleissa. Iltapäivälehtien "artikkelit" yhden päälauseen kappaleineen ovat hieman eri asia kuin kunnon uutisartikkelit.

Sama pätee esimerkiksi leffaketjuihin. Minun lähtökohtani elokuvataiteen käsittelyyn on luontevammin kritiikkiä sisältävä analysointi tai muu laajempaan kontekstiin asettaminen. Luen itse mielelläni laajempia pohdintoja. Esimerkiksi nimimerkki vladin pidemmät asiantuntijanäkemykset elokuvista ovat kiintoisampia kuin vaikkapa yhden rivin rykäisyt tyyliin "paska leffa, en pitänyt, yksi tähti". Eikä siinä mitään, kummallekin tyylille on tilaa, netistä ei kirjainmerkkien tila lopu.

Tästä pääsemmekin seuraavaan kommenttiisi:

Minusta tämä saavutti huippunsa viime keväänä, jolloin minulla siihen hermo viimeksi paloi. Sitten MN piti tauon kirjoittelusta. Syksyllä hän alkoi taas kirjoitella, ja viestit pysyivät aluksi tehokkaina, mutta nyt on alkanut olla taas tällaista jaarittelua, jolla jostain syystä pääsee ihoni alle.

Oletko ihan tosissasi, siis ilman nettipalstoille tyypillistä kärjistämistä? Hermot palavat keskustelupalstojen nimimerkkien kirjoituksien pituuteen? Jos muiden kirjoittajien tekstit eivät ole "insinöörikieltä" tai tyyli ei vastaa omia näkemyksiäsi, niin verenpaine nousee?

Minusta tuo kuulostaa hieman huolestuttavalta. Sinä kirjoitat pääasiassa asiallisia tekstejä ja vaikutat ihan kelpo palstaveljeltä, joten ihan kaikessa ystävyydessä suosittelen ottamaan hieman etäisyyttä palstaan ja siellä oleviin teksteihin. Vaikka pikku breikki silloin tällöin. Itsekin pidin ja pidän taukoja keskustelupalstasta oikeastaan joka kesä, se on tehnyt joka vuosi varsin hyvää kun muistaa, että ei tämä ole niin vakavaa.

En minäkään joka kirjoittajan tyylistä pidä, mutta en suhtaudu niihin niin tosissani, että hermoni yleensä menisivät jos joku käyttää tiettyjä fraaseja tai kirjoittaa liian yksipuolisesti ilman perusteluja. Meitä on moneen junaan. Toiset pitävät äidistä, toiset tyttärestä - ja kummallakin on luultavasti erilainen puska.

Toki itse aiheesta olen täysin samaa mieltä Musta Nuolen kanssa! Minua ei itseasiassa täysin hoitamaton puutarhakaan häiritse, vaan tilanne on jokseenkin sama kuin tissien kanssa: monimuotoisuus on mukavaa, eli kuten ei ole mitään yhtä oikeaa tissi- tai persemallia, ei ole myöskään oikeaa pillukarvamallia.

Ilmaisutyylimme ja -mieltymyksemme voivat kenties erota, mutta itse asiasta olemme tosiaan täysin samalla viivalla. Eläköön pillujen monimuotoisuus!

Nyt kun otit tissi- ja persemallit puheeksi, niin ne ansaitsisivat kyllä omat ketjunsa. Kenen makuun ovat suipot ketunnenät? Kuka tykkää jättilolloista? Tunnustautuuko joku lautojen ystäväksi? Entäs sitten perseet? Piukat tyttömäiset (tai poikamaiset) pakarat? Viidakon rytmiä sykkivä ghettoperse? Trimmattu, lihaksikas urheilijaperse?
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Tämä on kaunis ketju! Kantani on se, että yleisesti ottaen siististi sheivattu pehko, mutta on tapauksia, joissa posliini on oikeastaan aika kiva juttu. Ikävä nyt tälleen esineellistää naista, mutta naisen ikä ja koko vaikuttavat asiaan olennaisesti. Posliinin yläikäraja pitäisi olla 30 vuotta. Ja posliini sopii pienelle, hennolle naiselle mainiosti. Siksi Aasiassa preferoidaan poslaria. Faktat pöytään: pillu ei ole kaunis. Muslimit sanovat, että jumala piirsi sen vasemmalla kädellä. Minä sanon, että jumala suunnitteli sen krapulapäivänä. Onkin ihmeellistä, että kyseinen värkki tuntuu niin taivaallisen ihanalta ja mielestäni pillun salaperäisyyttä lisää nimenomaan sen ristiriitaisuus. Ruma, mutta tuntuu hyvältä. Ja kun siihen tottuu, niin ei se loppujen lopuksi niin ruma olekaan. Mutta on se silti - sorry, mulla on hyvä esteettinen silmä. Siksikin tykkään, että siinä on siisti kiitorata. Paloma Picasso muuten sheivasi itselleen perhosen.

Yksi asia joka vaikuttaa, on miehen halukkuus maistella tavaraa. On kuulemma olemassa miehiä, jotka eivät mielellään nuole toosaa. Tämä on ihmeellistä, sillä nainen istumassa kasvojen päälle on aivan klassikkoasento. Kaunis ja rivo yhtäaikaa. Koska mies on yleensä nopeampi kiihottumaan kuin nainen, pitäisi jokaisen miehen opiskella pilluteknologiaa sen verran, että lisää repertoaariinsa pillun nuolemisen. Pillun opiskelu ei ole avaruustiedettä, se ei ole niin ihmeellisen monimutkainen värkki, sanovat herkät runoilijat tai feministit mitä tahansa. Rynkyn purkaminen ja kokoaminen intissä oli paljon monimutkaisempaa kuin vaginan hahmottaminen. Oli miten oli, sormettamisessa ei kannata kilpailla naisen itsensä kanssa, sen kisan häviää, mutta nuoleminen toimii. Se on kivaa esileikkiä ja itse nuorena kollina opin paljon tältä saralta sen ansiosta, että laukkasin aivan intona tuheron perässä ja olin avoin myös ikärajojen suhteen. Siis sinne ylöspäin. Lisäksi luulin silloin, että määrä korvaa laadun. Eräs itseäni selkeästi vanhempi nainen sanoi kerran: nuoleminen on ihan jees, mutta kun opit imemään pillua, tyttöystäväsi lentää taivaisiin ja sen jälkeen hän kysyy, että mistä olet moista oppinut. Sano siihen, että luit pornolehdestä. Jos olisin Jussi Parviainen, heittäisin tähän kuka tämä nainen oli. Mutta en ole Jusa. Enveis, toosan nuoleminen on raivostuttavaa, jos naisella on liian tuuhea pehko. Mutta kyllä mä tykkään kaivaa itse palkinnon esiin jonkunlaisen karvoituksen seasta. En tiedä onko kyseessä jonkunlainen alkukantainen metsästäjänvaisto. Ja posliininaisille tiedoksi: jos se ei ole vahattu, niin se pistelee.

Hygienia-asiasta: Oliko jollekin yllätys, että gynekologi nimeltä Metsä-Heikkilä preferoi karvoja?
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Oletko ehkä tullut ajatelleeksi, että kyse on nimenomaan keskustelupalstasta, ei kustannustehokkaalla insinöörikielellä kirjoitetusta käyttöohjeesta tai lyhyistä tiivistelmistä? Siihen on syynsä, miksi suurin osa toimittajista, kirjailijoista tai muista hyvistä sanankäyttäjistä ei ole insinöörejä. Ei mitään insinöörejä vastaan, kaveripiiriinikin sellaisia kuuluu, mutta heidän vahvuusalueensa ovat pääosin muualla kuin verbaalisella puolella.
Uskoisin, että se mikä minua pännii liittyy siihen, että minulla ei ole aikaa tai kiinnostusta itse kirjoitella noin laveasti, puhumattakaan että jaksaisin tai ehtisin lukea noin laveita viestejä. Lavea on minusta hyvä sana tähän. Sinänsä minulla ei ole pitkiä viestejä vastaan mitään, kunhan niissä on asiaa ja kappalejako kunnossa (sinulla ehdottomasti on).

Totta kai jokaisen asian voisi halutessaan tiivistää vaikkapa ranskalaisiin viivoihin tai sitten perinteiseen sähkötystekstiin: "Suosin pillukarvoitusta. Stop. Saa trimmata sopivasti. "

Siitä sitten vain "keskustelemaan".
Tiedät kyllä itsekin, että tätä en tarkoittanut. Siinä referaatissanihan tuli kaikki keskustelun kannalta oleellinen kerrottua. Mutta kuten todettua, ärsytykseni liittyy ehkäpä ylle kirjoittamaani.

Minun näkemykseni on, että liian lyhyet chat-henkiset viestit, onelinerit ja kustannustehokas insinöörikieli ovat omiaan tyrehdyttämään eri mielipiteiden painotuksien ja mehukkaat anekdootit (en väitä itse sellaisia kirjoittavani, mutta moni palstan sanataituri kirjoittaa). Pätee niin palstoilla kuin vaikkapa lehtiartikkeleissa. Iltapäivälehtien "artikkelit" yhden päälauseen kappaleineen ovat hieman eri asia kuin kunnon uutisartikkelit.
Mitään one-linereitahan en tarkoittanut, kuten tiedät. Mutta totta sikäli, että jos asiaa on yhden virkkeen verran, se on syytä kirjoittaa yhteen virkkeeseen. Hiukan kyllä loukkaannuin tästä rinnastuksesta iltapäivälehtiin, paremminkin näen kielen tehokkaan käytön hyveenä, johon myös laadukkaat julkaisut tähtäävät.

Sama pätee esimerkiksi leffaketjuihin. Minun lähtökohtani elokuvataiteen käsittelyyn on luontevammin kritiikkiä sisältävä analysointi tai muu laajempaan kontekstiin asettaminen. Luen itse mielelläni laajempia pohdintoja. Esimerkiksi nimimerkki vladin pidemmät asiantuntijanäkemykset elokuvista ovat kiintoisampia kuin vaikkapa yhden rivin rykäisyt tyyliin "paska leffa, en pitänyt, yksi tähti". Eikä siinä mitään, kummallekin tyylille on tilaa, netistä ei kirjainmerkkien tila lopu.
Toki näin. Todennäköisesti - ja muistaakseni - en pidä sinun kirjoittamistasi leffa-arvosteluistakaan.


Oletko ihan tosissasi, siis ilman nettipalstoille tyypillistä kärjistämistä? Hermot palavat keskustelupalstojen nimimerkkien kirjoituksien pituuteen? Jos muiden kirjoittajien tekstit eivät ole "insinöörikieltä" tai tyyli ei vastaa omia näkemyksiäsi, niin verenpaine nousee?

Minusta tuo kuulostaa hieman huolestuttavalta. Sinä kirjoitat pääasiassa asiallisia tekstejä ja vaikutat ihan kelpo palstaveljeltä, joten ihan kaikessa ystävyydessä suosittelen ottamaan hieman etäisyyttä palstaan ja siellä oleviin teksteihin. Vaikka pikku breikki silloin tällöin. Itsekin pidin ja pidän taukoja keskustelupalstasta oikeastaan joka kesä, se on tehnyt joka vuosi varsin hyvää kun muistaa, että ei tämä ole niin vakavaa.
En minä täällä pelihousujani revi, eli voit astua korokkeeltasi alas, ja lopettaa tämän hellyttävän huolestumisesi. Sitäpaitsi juuri oli viikon "lomalla", kiitos huumrintajuttomien tps-fanien.

En minäkään joka kirjoittajan tyylistä pidä, mutta en suhtaudu niihin niin tosissani, että hermoni yleensä menisivät jos joku käyttää tiettyjä fraaseja tai kirjoittaa liian yksipuolisesti ilman perusteluja. Meitä on moneen junaan. Toiset pitävät äidistä, toiset tyttärestä - ja kummallakin on luultavasti erilainen puska.
Kyllä kyllä, mielenkiintoista tässä ilmiössä on minusta lähinnä se, ettet ärsytä minua nimimerkkinä yleisesti, vaan ainoastaan näiden pitempien viestien osalta.



Nyt kun otit tissi- ja persemallit puheeksi, niin ne ansaitsisivat kyllä omat ketjunsa. Kenen makuun ovat suipot ketunnenät? Kuka tykkää jättilolloista? Tunnustautuuko joku lautojen ystäväksi? Entäs sitten perseet? Piukat tyttömäiset (tai poikamaiset) pakarat? Viidakon rytmiä sykkivä ghettoperse? Trimmattu, lihaksikas urheilijaperse?
Uskoakseni tällaisia kyselyitä on ollut, ainakin perse vs. rinnat on nähty. Oma kantani on, kuten todettua, kaikki on kauniita omalla tavallaan, biodiversiteetti on hyve, ja siksi esimerkiksi silikonit valitettava ilmiö. Osa "jännitystähän" on pohdiskella, minkämoiset tissit tai perse kullakin naisella on. Koskee myös tuhero-osastoa, tästä muistaakseni JHag ehdottikin ajokorttiin kirjattavaksi, onko naisella etu- vai takapillu? En kyllä tiedä, mitä se tieto siellä hyödyttäisi, kun schollin lomakkeessa tätä kuitenkin kysyttäisiin. Käyttäjänimetön taisi nähdä tämän jo silmistä.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Ensinnäkin hieno viesti kaikkinensa. Kiitos siitä. Ilahduttavaa huomata, että en todellakaan ole yksin asiani kanssa. En sitten tiedä olenko jo sitä ikäluokkaa (1979), että tuo karvoitus on täysin luonnollinen ja naiseuteen olennaisesti liittyvä asia. Nähtävästi alan olla siinä iässä, että en tajua nuorison hömpötyksiä ja hiukan paheksun uusia trendejä.

Noh nuorisoa!

Olen sinua joltisenkin vanhempi ja kuten aiemmin kirjoitin:

"Pääsääntöisesti kaikilla (lue: harvoilla) naisystävilläni tai seksipartnereillani on ollut siistitty tai posliiniksi ajeltu alapää, mikä sopii siis minulle mitä parhaimmiten."

Suurin osa naisystävistäni on minun ikäluokkaa tai jopa vanhempia ja heistäkin osa on ajellut itsensä täysin posliiniksi ja osalla on sitten ollut siistitty alapää, mikä on oikein hyvä. Sen yhden viidakon voinemme nyt unohtaa poikkeustapauksena. Tahdon siis kuitenkin kertoa, että se ei välttämättä riipu iästä millä tavalla se naisen alapää on hoidettu vai onko laisinkaan. Minun ikäluokkaan kuuluvilla tai vanhemmilla on posliineita ja he pitävät sellaista aivan luonnollisena asiana ja säännöllisesti ajettuna siihen ei pääse kasvamaan ikävältä tuntuvaa sänkeäkään. En siis usko, että posliiniksi ajaminen on pelkästään nuorison juttu vaan sitä on havaittavissa ikäkaudesta toiseen, kenties pl. iäkkäimmät ihmiset.

***

Huomautus asiasta toiseen:

Olen huomannut, että monissa asioissa todellakin olet yllättävän konservatiivinen, vaikka vastaavasti useissa asioissa kuulut tämän palstan vapaamielisimpien joukkoon.

Minulle vastaavasti on aivan sama mitä ihminen omalle keholleen tekee. Pidän jopa tietyssä mielessä tatuointeja ja lävistyksiä kiihottavina. Mahdollisesti lävistys naisen genitaalialueella olisi myös kiihottava kokemus, mutta tämä on vain arvelua, koska sellaisesta ei ole käytännön kokemusta.

Toki yhdessä asiassa tunnustan myös oman ahdasmielisyyteni. Kovinkaan mielelläni en seurustelisi naisen kanssa, jonka hiukset ovat minusta epäsiistit rastat. Mutta en toki kiellä ketään pitämästä sellaisia hiuksia, ne eivät vain ole minun juttu. Jopa kaljukin menee mielummin kuin äärimmäisyyksiin menevä rastapää.

vlad.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kiitos selvennyksistä vlad! Ei se nyt tosiaan ole nuorison juttukaan. Olen kyllä itseäni vanhemmilla naisilla nähnyt posliinia myös, joten tiedän, että ei se ole ihan mikään ikäpolvikysymys ainakaan enää. Enemmänkin tämänhetkinen suuntaus.

Toki yhdessä asiassa tunnustan myös oman ahdasmielisyyteni. Kovinkaan mielelläni en seurustelisi naisen kanssa, jonka hiukset ovat minusta epäsiistit rastat.
Minua taasen rastat (käyttäisin itse tosin mieluummin nimeä loksit) viehättää, mutta niiden tulee kyllä olla hyvin hoidetut, eikä sellainen yhteenliimautunut kasa, millaisia näkee välillä ja meinaa oksennus päästä (tosin ne ihmiset muutenkin vaikuttavat olevan jokseenkin hunningolla). Jos joku hoivaa niitä takkujaan hyvin, niin voi olla todella viehättävä hiustyyli. Enemmän kyllä preferoin pitkien (tai ainakin puolipitkien) hiuksien ja otsatukan yhdistelmää naisten kohdalla.

Hitto kun harhaudumme jatkuvasti aiheesta! No sentäs karvoista kyse.

P.S. En myöskään ymmärrä naisia jotka nyppivät kaikki kulmakarvansa pois ja maalaavat sitten ne kulmakarvat tilalle. Näyttää kummalliselta.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Minulle vastaavasti on aivan sama mitä ihminen omalle keholleen tekee. Pidän jopa tietyssä mielessä tatuointeja ja lävistyksiä kiihottavina. Mahdollisesti lävistys naisen genitaalialueella olisi myös kiihottava kokemus, mutta tämä on vain arvelua, koska sellaisesta ei ole käytännön kokemusta.

Minun eräs vanha lapsuuden/nuoruuden aikainen kaverini (jonka kanssa tulee nykyisinkin soiteltua silloin tällöin) on ammatiltaan tatuoija, ja hän tekee myös lävistyksiä. Hänellä lienee enemmänkin ensi käden kokemusta naisten genitaalialueiden lävistämisestä, pitäisi ehkä joskus kysyä asiasta. Omat kokemukseni rajoittuvat audiovisuaaliseen materiaaliin, sillä eteen ei ole toistaiseksi tullut naista, jolla olisi alapään lävistyksiä tai ylettömästi tatuointeja.

Tästä huolimatta kallistuisin "näkemättä paskaa"-kategoriaan, eli kauhea määrä metallia naisen alapäässä ei juuri kiihota, ja naisille tatuoinnit eivät minusta sovi oikein muutenkaan. Posliini/pöheikkö-keskusteluhan on siitä antoisa, että lopputulos ei ole yhdelläkään naisella pysyvä: posliinityttö voi antaa karvojen kasvaa ja viidakko-Jane voi ottaa höylän käteensä. Mutta jos nainen on täyteen tatuoitu, niin niitä ei niin vain poistetakaan. Ei kiitos myös nenärenkaille, huulilävistyksille, hakaneuloille poskessa ja alapään lävistyksille.

Toki jos kohtaisin elämäni naisen ja tällä olisi joku edellämainituista, niin yrittäisin toki sopeutua, mutta ainakin toivoisin, että nainen riisuisi rinkulansa ajan mittaan. Minä en missään olosuhteissa ottaisi mitään prince Albertia.

Toki yhdessä asiassa tunnustan myös oman ahdasmielisyyteni. Kovinkaan mielelläni en seurustelisi naisen kanssa, jonka hiukset ovat minusta epäsiistit rastat. Mutta en toki kiellä ketään pitämästä sellaisia hiuksia, ne eivät vain ole minun juttu. Jopa kaljukin menee mielummin kuin äärimmäisyyksiin menevä rastapää.

Liityn ahdasmielisten antirastapäiden kerhoon. Rastat ovat minusta epäsiistin ja ruman näköiset sekä miehillä että erityisesti naisilla, ainakin sellaiset joita yleisemmin näkee (eli hoitamattomat variksenpesät). Lisäksi yhdistän konservatiivisen stereotyyppisesti rastapäät tietyntyyppiseen elämäntapaan ja -ideologiaan huolimatta siitä, pitääkö ensivaikutelma paikkansa. Ehkei pidä, mutta en ole ensimmäisten joukossa ottamassa selvää.

Kalju nainen kiehtoisi tavallaan, ja tässä yhdistelmässä voisi sopia se posliinikin paremmin. Tarkennetaan sen verran, että seksikkäin kalju nainen olisi luokkaa "kuupapitar" eikä "syöpäpotilas" saatika "skinhead". Kalju natsinainen pilotissa ja isäm maan puollustajien vermeissä ei vetäisi samalla tavalla puoleensa.
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Yksi näkökulma asiaan ovat myös pornoelokuvat. Luonnossa posliini toki käy siinä missä siistittykin ellei jopa paremmin.

Elokuvia katsellessa sensijaan posliini ei ollenkaan viehätä. Kaunis karvakolmio miellyttää silmää paljon enemmän. Anatomian opetusfilmit sitten erikseen, nuorempia katsojia saattaa ehkä kiinnostaa.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Uskoisin, että se mikä minua pännii liittyy siihen, että minulla ei ole aikaa tai kiinnostusta itse kirjoitella noin laveasti, puhumattakaan että jaksaisin tai ehtisin lukea noin laveita viestejä. Lavea on minusta hyvä sana tähän. Sinänsä minulla ei ole pitkiä viestejä vastaan mitään, kunhan niissä on asiaa ja kappalejako kunnossa (sinulla ehdottomasti on).

Lavea on hyvä sana. En minäkään joka viestissä laveaa tietä kulje, kuten itsekin totesit, mutta minulla on kiinnostusta lukea pitkiä viestejä ja myös kiinnostusta kirjoittaa niitä. Aikaa tähän ei erityisesti mene, sillä kirjoitan keskivertoa nopeammin/enemmän ja luen keskimääräistä nopeammin/enemmän. Tämä ei ole itsekorostusta vaan sekä ammatti- ja koulutustaustaani että myös pitkäaikaisiin harrastuksiini varsin olennaisesti liittyvä asia. Mutta ei niistä sen enempää.

Helpoin ratkaisu tietysti on se, että jos näet minulta kilometrin mittaisen tekstin, niin skippaa suosiolla yli tai odota, jos joku muu sattuu lainaamaan siitä jonkun pätkän.

Mitään one-linereitahan en tarkoittanut, kuten tiedät. Mutta totta sikäli, että jos asiaa on yhden virkkeen verran, se on syytä kirjoittaa yhteen virkkeeseen. Hiukan kyllä loukkaannuin tästä rinnastuksesta iltapäivälehtiin, paremminkin näen kielen tehokkaan käytön hyveenä, johon myös laadukkaat julkaisut tähtäävät.

Yksi virke riittää, jos siihen saa ladattua koko asian - tai enemmänkin. Iltis-tasoon en tekstejäsi halua rinnastaa, eli unohdetaan Ilta-Pulut. Mutta kielen tehokkaan käyttöön kuuluu paitsi tekstin tiivistäminen, myös sen laventaminen tarvittaessa. Toisinaan pärjää parilla sanalla, toisinaan kaivataan satoja sanoja.

Toki näin. Todennäköisesti - ja muistaakseni - en pidä sinun kirjoittamistasi leffa-arvosteluistakaan.

Mutta sehän on vain hyvä. Voin toimia sinulle köyhän miehen Tapani Maskulana (legendaarinen Turun Sanomien elokuva-arvostelija, joka kirjoitti monta vuosikymmentä ja jonka tekstien kanssa suurin osa lukijoista oli aina täysin eri mieltä), eli jos näet minun kirjoittavan jostain elokuvasta niin tiedät vältellä teosta tai ainakin olet siitä eri linjoilla. Näinhän arvostelujen kuuluukin toimia, eli luettuja arvioita voi aina peilata omaan makuun ja tehdä siitä sitten johtopäätökset. Tai sitten skippaa koko arvostelupuolen kokonaan ja katsoo sitä, mitä kaverit suosittelevat.

En minä täällä pelihousujani revi, eli voit astua korokkeeltasi alas, ja lopettaa tämän hellyttävän huolestumisesi. Sitäpaitsi juuri oli viikon "lomalla", kiitos huumrintajuttomien tps-fanien.

Pahoittelen, en huomannut viikon poissaoloasi palstalta lainkaan. TPS-fanit ovat joskus huumorintajuttomia, tiedän kokemuksesta. Viikon kirjoituskielto ei ole kuitenkaan sama asia kuin koko foorumin lukematta ja huomiotta jättäminen, jonka olen omakohtaisesti havainnut hyväksi metodiksi kesäisin. Tuolloin en siis lue ketjuja ollenkaan enkä kirjaudu sisään.

Hellyttävästä huolestumisesta ja korokkeista en tiedä, mutta näin yleisesti olen tosissani sen suhteen, että jos nettifoorumien maailma alkaa liikaa sapettamaan niin silloin on parempi vähän rauhoittua. Sinun kohdallasi näin ei ole, mutta mistäpä sitä nykypäivänä tietää mitä ruudun toisella puolen oikeasti tapahtuu ja missä mielentilassa kirjoituksia syntyy. Esimerkiksi eräs vanha korkeakouluopettajani reijoaa nykyisin sosiaalisessa mediassa alkoholin ja mielialapillerien voimalla ja ottaa kantaa kovin kiihkeästi, kenties liiankin kiihkeästi.

Uskoakseni tällaisia kyselyitä on ollut, ainakin perse vs. rinnat on nähty. Oma kantani on, kuten todettua, kaikki on kauniita omalla tavallaan, biodiversiteetti on hyve, ja siksi esimerkiksi silikonit valitettava ilmiö. Osa "jännitystähän" on pohdiskella, minkämoiset tissit tai perse kullakin naisella on. Koskee myös tuhero-osastoa, tästä muistaakseni JHag ehdottikin ajokorttiin kirjattavaksi, onko naisella etu- vai takapillu? En kyllä tiedä, mitä se tieto siellä hyödyttäisi, kun schollin lomakkeessa tätä kuitenkin kysyttäisiin. Käyttäjänimetön taisi nähdä tämän jo silmistä.

Taisi joku äänestysgallup tästäkin tosiaan olla. Tosin voisi yhtä hyvin omistaa omat ketjut kummallekin osa-alueelle ja keskittyä sekä perseiden että tissien ominaispiirteisiin. Pelkkä perse vs. tissit -väittelyhän taantuu väkisinkin jossain vaiheessa persemiesten ja tissimiesten vänkäämiseksi, mutta yleensä paatuneinkin persemies löytää jotain hyvää ja kaunista naisen rinnoista ja päin vastoin.

Jännitysmomentti on tosiaan olennainen osa asiaa, ja tämän takia niukasti ja vihjailevasti puetut naiset ovat yleensä seksikkäämpiä kuin kaiken heti paljastavat.

Saisivat oikeastaan pornoelokuvissakin suosia enemmän vaatteita päällään kesken aktin. Olisihan se reteämpää jos kyntömies tai putkimies vain nostaisi naiselta hameen korviin, pistäisi pikkuhousut sivuun ja iskisi kiinni. Vähän voisivat rinnat heilua avatun puseron alla. Alastomat, öljytyt hydrauliikkakoneistot ovat vain niin luonnottoman oloisia.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Kalju nainen kiehtoisi tavallaan, ja tässä yhdistelmässä voisi sopia se posliinikin paremmin. Tarkennetaan sen verran, että seksikkäin kalju nainen olisi luokkaa "kuupapitar" eikä "syöpäpotilas" saatika "skinhead". Kalju natsinainen pilotissa ja isäm maan puollustajien vermeissä ei vetäisi samalla tavalla puoleensa.

Voihan perse! Ehdin jo kiihottuen kuvitella tuhansia erilaisia sessioita jonkin domina-SS-Sturmscharführer'in kanssa. Tosin epäilemättä ilo laantuisi jos sen tiukan nahkatakin alta paljastuisi paita "Olen isäm maan puollustaja". Siinä vladia vietäisi ja syljeskellen juoksisin pois, mutta aito SS-domina niin siinä sitä voisi saada elämänsä kyydin tai kyydityksen - ihan miten vain.

Ikäväkseni en voi linkittää tänne soveliasta kuvaa, koska silmieni eteen tuli lukuisien hakusanojen myötä joko arjalaisia pitkähiuksisia "daameja" vartijakostyymeissään tai sitten brittiläisiä uus-natseja leveine reisineen ja pohkeineen sekä epäkiihottavine ulkomuotoineen. En löytänyt sitä minun omaa "yöporttieriani"!

vlad.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Ikäväkseni en voi linkittää tänne soveliasta kuvaa, koska silmieni eteen tuli lukuisien hakusanojen myötä joko arjalaisia pitkähiuksisia "daameja" vartijakostyymeissään tai sitten brittiläisiä uus-natseja leveine reisineen ja pohkeineen sekä epäkiihottavine ulkomuotoineen. En löytänyt sitä minun omaa "yöporttieriani"!

Linkittämisen vaarana on tosiaan se, että tiskiin paukahtaa joko Ilsa, She-Wolf of the SS tai sitten brittiläisiä bulldog-natsinaisia, jotka viehättävät lähinnä rekkalesboista innostuvia.

Vanhoissa 1970-luvun natsieksploitaatioelokuvissa näkyi muuten aina kiitettävästi tuheroa. Tosin eipä noissa ollut paljoa katselemista. Surkeissa elokuvissa lähinnä keskityttiin natsien ihmiskokeisiin, jotka kaikki tosin edellyttivät paljaita rintoja. Ilsa on omanlaisensa kulttielokuva, mutta varsinkin italialaiset vastineet ovat erittäin huonoja. Tosin tämä aihe kuuluu pikemminkin leffaketjuun eikä tänne. En suosittele Sergio Garronen ohjaamia teoksia kenellekään. Silti minäkin ne vain olen katsonut, en tiedä miksi.
 

Kettumainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mukava aihe!

Itse olen touhunnut suurinpiirtein 15 vuotta yhden pillun kimpussa ja tarkemmin ajatellen en ole muita värkkejä tuona aikana nähnyt kahta enempää. Kysyisinkin teiltä, jotka olette eläneet runsasvärkkisempää elämää, että heijastuuko naisen ulkonäkö tai persoona hänen pillukarvatyylissään? Tai ikä? Onko virastomaisilla perheenäideillä bikinirajasiistitty tuhero/luonnonvarainen reuhka, kun taas prätkäilevillä rokkimimmeillä sheivatut tussut? Blondeilla prinsessoilla luulisin kaikilla olevan kaljut tussut.

Vai hämääkö ulkonäkö?
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
...heijastuuko naisen ulkonäkö tai persoona hänen pillukarvatyylissään? Tai ikä?

Sanoisin tähän, että pillukarvatyyli on todellinen trendimittari ja tyyliin vaikuttavat naisen ikä, koulutus, työpaikka ja osittain myös asuinpaikka. En esimerkiksi usko, että Juupajoella tai Kangasniemellä lähdetään kaikenmaailman vouhotuksien perään. Ja ehdottomasti virkanaiset (oletuksena, että heillä on korkeampi koulutustaso kuin keskiverrolla naisella) ehtivät sheivailla ja muotoilla jakkupukujensa sisältöä enemmän kuin esimerkiksi jonkunlaista fyysistä työtä tekevät naiset. Voitko kuvitella raksalla lautoja kantavan Pirjon veivanneen itselleen tyylikkään kiitoradan?

Tatuoinnit ja lävistykset? Voi kuinka liberaali olen tässäkin. Pidän nimittäin tätäkin asiaa täysin yksilöllisenä. Tatuoinnit sopivat tietyille naisille ihan loistavasti. Lävistykset toimivat mielestäni tehokeinona, ei isona kokonaisuutena. Ts. 67 lävistystä yhdessä kehossa rupeaa viemään jo pointtia koko asiasta. Asioin kerran pankissa ja nätti pankkineiti väläytti hymyn: hänen hampaassaan oli koru. Lähes ejakuloiduin siinä tiskillä, hieno tehokeino. Mainittakoon, että koska itsellänikin on tatuointeja ja lävistys korviksen muodossa jo 80-luvulta, niin enpä olisi kovin uskottava, jos dissaisin naista tällä perusteella. Ikävä sanoa, mutta rujon näköisessä kropassa tatuoinnit eivät kyllä pelasta mitään. Ja tämä pätee myös miehiin.

Rakastan Jatkoaikaa: Allekkain otsikot "Silmälasit vai piilarit?" ja "Sheivattu vai paljas tuhero".
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Eipä sitä niin paljoa ole saanut, että karvoituksen mukaan olisi valkannut. Kaikki menee, mutta sellainen siististi trimmattu karvainen alapää on esteettisesti paras. Tuo kyllä kivasti naisellisuutta jos osaa kantaa karvakolmiotaan ylpiästi.
Naiset näissä hommissa tuntuu tarkempia olevan. Joku ei kehtaa avata saksia "kun on hiukan kasvanut pusikko" ja toinen taas tykkää sheivata ja seuraavana päivänä töissä askel on kevyempi kun on posliini, vaikka sitä ei kukaan ole näkemässäkään. Eikös jotkut naiset käytä seksikkäitä alusvaatteitakin varta vasten muutenkin töissä ja muualla arjessa "koska tuntuu seksikkäämmältä", vaikka tosiaan kukaan niitä pääse katsomaan. Outoja nuo naiset.
 

kesätyttö69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
Mikään ei ole niin kaunista kuin karvaton pimpero takaapäin ja peräaukon ympärillä kokopäivänovemberit. Naiselle ei karvat kuulu kuin kulmiin ja hiuksiin.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Pillukarvojen yksi hieno ominaisuus on minusta kunnon värikoodaus silloin kun kyseessä on aito blondi tai aito punapää. Jos karvoitus on vaaleaa tai punertavaa, niin silloin on suoranainen synti ja häpeä ajaa tuheroa paljaaksi. Lisään täten bucket listilleni ehdottomasti kohdan "seksi ja cunnilingus aidon punapään kanssa".

Karvoitus toimii toisinaan myös kriteerinä sille, osaavatko elokuvantekijät asiansa historiallisissa elokuvissa. Törhösen Raja 1918 epäonnistui pahasti tässä suhteessa. Minna Haapkylän roolihahmo oli platinanvaalea, käytännössä täysin valkohiuksinen nainen. Mutta niin vain hahmon kekkaloidessa alasti kävi päivänselvästi ilmi, että karvoitus oli punaista (mikä on siis Haapkylän aito väri). Tämä vei elokuvalta uskottavuuden illuusion. Alapää olisi myös pitänyt valkaista! Onneksi ei sentään ollut kuitenkaan posliinista kyse, sillä en usko niiden olleen yleisiä Suomessa vuonna 1918 ja se olisi ollut vielä suurempi virhe.

Paul Verhoeven, tuo pilluja elokuvissaan runsaasti kuvannut alan mies (Turkkilainen namu, Flesh And Blood, Basic Instinct) sentään ymmärsi mistä on kyse Black Book -sotadraamassaan. Siinä naispuolinen juutalainen päähenkilö värjäsi pillukarvansa voidakseen naamioitua vaaleaksi saksalaisnaiseksi. Niin sitä pitää.
 

vsmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, ManU
Kyllä pillunkarvat naisella on ihan jees, kunhan ei ole ihan Bulgarialainen pöheikkö.

Miehellä ne olisi vähän nolot.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Pillukarvojen yksi hieno ominaisuus on minusta kunnon värikoodaus silloin kun kyseessä on aito blondi tai aito punapää. Jos karvoitus on vaaleaa tai punertavaa, niin silloin on suoranainen synti ja häpeä ajaa tuheroa paljaaksi. Lisään täten bucket listilleni ehdottomasti kohdan "seksi ja cunnilingus aidon punapään kanssa".
Jumanhitto! Tämä alkaa olla jo vähän pelottavaa. Näemmä meillä on myös melko samanlaiset fantasiat.

Olen aina yrittänyt bongailla noita mahdollisimman vaaleita tai punasävyisiä lemmenjouhia neitoihmisillä. Kas kun nuo sävyt viehättävät myös tuolla hiusosastolla. Toistaiseksi saldo on aika olematon, mutta odotan ns. täysosumaa tulevaksi vielä joku päivä. Saatan jopa hiukan tuuletella, toki siten, että neiti ei huomaa.
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Pillukarvojen yksi hieno ominaisuus on minusta kunnon värikoodaus silloin kun kyseessä on aito blondi tai aito punapää.

Toivottavasti en nyt masenna sinua, mutta mm. aidolla blondilla voi silti olla melko tumma karvoitus. Ja karvoja voi värjätäkin.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Kyllä pillunkarvat naisella on ihan jees, kunhan ei ole ihan Bulgarialainen pöheikkö.

Miehellä ne olisi vähän nolot.

Siis mitkä miehellä olisi vähän nolot? Pillunkarvat -> häpykarvat?
Mä oon samalla suomalaisella asenteella liikkeellä, että karvoja saa olla kunhan ei ihan reisille leviä.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Toivottavasti en nyt masenna sinua, mutta mm. aidolla blondilla voi silti olla melko tumma karvoitus. Ja karvoja voi värjätäkin.

Tiedän, vaaleakin nainen voi olla tumma karvoitukseltaan. Toki karvoja voi värjätäkin, juuri sen takia jäinkin ihmettelemään, miksei Minna Haapkylä näin tehnyt rooliinsa valmistautuessaan. Jos hiuksiin riitti väriainetta, niin miksei vähän alemmaskin?

Ei värillä oikeasti väliä ole, ja saa se tulla purkistakin jos on tullakseen. Tosin tämä voi mennä joskus vähän pieleen. Arvostan silti Iltalehdessä pari vuotta sitten uutisoitua Sandra Bullockin yritystä:
- Päätin ystävänpäivänä tehdä jotakin erityistä. Halusin trimmata alapään karvani pinkin sydämen muotoon. Se osoittautui tuskalliseksi, Sandra Bullock kertoo Ok!-lehdelle.
Tehtävä vaati useamman välivaiheen.
- Ensin oli tehtävä vaalennus. Se tuntui kuin hapolta. Sen jälkeen oli ajeltava karvat. Kipu oli kova, mutta jatkoin silti.
Epäonnistumisen sinetöi se, ettei väristäkään tullut odotuksen mukaista.
- Lopuksi laitoin pinkkiä, mutta siitä tulikin aivan väärän värinen.

Pinkki sydän on ajatuksena kaunis. Ystävänpäivästä en piittaa oikein mitenkään, mutta tämäntapaisen Valentinuksen päivän "kortin" ottaisin vastaan koska tahansa!

Tuota ylläolevaa esimerkkiä ajatellen ei voi kuin todeta, että Bullockin silloinen avomies Jesse James on melkoinen kusipää. Mieshän petti pian tuon jälkeen Bullockia jonkun karsean tatuoidun hutsun kanssa, vaikka Bullock selvästikin teki kaikkensa suhteen eteen.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Omalla naisellani on siistitty pehko (posliini) vaaleilla "yläkarvoituksella" eli oma luonnollinen väri karvoituksessa. Hiukset ovatatkin sitten värjätty mustaksi. Itselläni karvat ajeltu kaikki lähes vex. Toimiva kombo...
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Siksi, että ylä- ja alapäätä ei missään tapauksessa saa värjätä samalla aineella.

Taisi Sandra Bullock oppia tuon ns. kovimman kautta ainakin päätellen tuosta haastattelusta, jossa hän kertoo vaalennuksen tuntuneen kuin hapolta. Varmaan vähän väärä purkki väärään paikkaan.

Onhan tuo värjäys muutenkin kauhea riesa, en oikein ymmärrä, miksi naiset jaksavat hiuksiaankaan värjätä. Yleensä hiusten luonnollinen väri on se paras, oli se mikä tahansa.

Olen kerran värjännyt omat hiukseni 15-vuotiaana vappukännissä, siitä ei seurannut kuin punaisen värin roiskuminen kylppäriin, naamalle, käsiin ja ylipäätään sen näköinen jälki kuin joku olisi tapettu. Onneksi väri lähti sitten vielä pesemällä pois.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös