Phoenix Coyotes 2010-2011

  • 56 000
  • 156

Hrustsovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Phoenix Coyotes
Jepajee. Pari muutosta oli tosiaan tullut postaamaani kokoonpanoon, eli Turris väistyi Korpin tieltä ja Morris lepäsi alavartalovamman takia. Miestä lomitti Schlemko. Parempi jättää syväanalyysit tässä tapauksessa toisille, oli nääs streami sen verran aunuksesta että meni enemmän radion kuuntelun puolelle. Mutta havaintoja siitä vähästä (05.00-40.00) mitä näin:
- Lepistö pelasi vahvan pelin, mm pirullinen niitti heti pelin alkuun
- Alivoima toimi kuin unelma ensimmäisen erän jäähysumassa. Bonarina parit läpiajot
- Onnistumisia ykkösvitjaa lukuunottamatta kaikille (tosin Belanger pp-maali). Pitäisiköhän kokeilla ykköseen Turrista jossain vaiheessa. Belangerille tosin siinä vertailussa edge aloituksissa
- OEL nappasi heti avauspelissä pisteen ja pelasi muutenkin mainiosti. Eniten peliaikaa koko laumasta ja harjasi myös 3vs5 alivoimaa. Hyvä niitti Wheeleriin
- Molemmat veskarit pelasivat hyvin
- Pafin pelitili kiittää 26,5€ verran

Ohessa linkki sätuubiin Fiddler vs Campbell -sessioon: http://www.youtube.com/watch?v=05BZJMKIti0&feature=channel
Aikamoista zumbaamista.

Hyvä kauden alku ja tästä on hyvä lähteä hakemaan sitä pleijjarimenestystä. Omana valistuneena arvauksenani nääs että playoffit kutsuvat ja runkosarjan sijat 4-6 konferenssissa voisivat olla haarukassa.
 

Hrustsovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Phoenix Coyotes
Tässä kun on viikon verran toivuttu kaljan huuruisesta Prahan keikasta (en minä vaan joukkue), niin voisi hiukan seuraavan yön ottelua vilkaista prospektien tilannetta. Ohessa linkki Hockey´s Futuren Phoenix-sivuihin:
http://www.hockeysfuture.com/teams/phoenix_coyotes
Tulevaisuuden lupauksista löytyy sen verran oivalliset analyysit, etten niitä viitsi lähteä sen kummemmin perkaamaan. Pakko kuitenkin hehkuttaa Brandon Gormleyn (Selected by Phoenix Coyotes round 1 #13 overall 2010 NHL Entry Draft
) kauden avausta: Moncton Wildcats (QMJHL) 6 5+7=12, +7, 4pim
188/86 loistavasti liikkuva pakki on myös noteerattu korkealle Hockeywritersin sivuilla top 100 listalla: http://thehockeywriters.com/nhl-top-100-prospect-rankings-part-4-1to25/
Kyseisellä listalla OEL on sijalla kolme ja Gormley sijalla 17. Siinä tulevaisuuden superpakkipari jos hillot riittää purkissa.

Ensi yönä vastassa siis loukkaantumisten runtelma Red Wings (Franzen & Rafalski) ja mikäli kotijoukkueen kerroin on pikkasenkin yli 2 niin suosittelen merkkiä 1.

Btw, pahoittelut mahdollisista kirjoitusvirheistä. Näyttö sanoi itsensä osittain irti kesken kisojen.
 

Hrustsovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Phoenix Coyotes
Ensi yönä vastassa siis loukkaantumisten runtelma Red Wings (Franzen & Rafalski) ja mikäli kotijoukkueen kerroin on pikkasenkin yli 2 niin suosittelen merkkiä 1.

Ei se kaukana sinänsä ollut, onnenkantamoisella tasoihin ja jatkoajalla tappio, mutta on se hyvä että löytyy palkkatyökin viitaten vetovinkkiin.

Enihuu, tässä kojoottien viime yön vitjat:
Doan-Turris-Upshall
Wolski-Hanzal-Vrbata
Pyatt-Stempniak-Upshall
Prucha-Belanger-Korpikoski

Whitney poissa vasemman käden vamman takia joka saattaa vaatia vielä viikon levon. Pakistosta puuttui Lepistö, syy ei tiedossa. Joka tapauksessa Schlemko hänen tilallaan.

Pienenä yhteenvetona ottelusta seuraavaa ranskalaisin viivoin:
- pienet kokoonpano-jinksaukset tekivät terää versus edellinen Boston-peli
- Doan hienoa työntekoa, mutta kohta toivoisi saavan pistetilin auki: Pleijjareissa pärjäävän joukkueen kakkosketjun materiaalia?
- Edelliseen liittyen, ykkösketju pelasi hyvällä jalalla ja Turriskin näytti miehistymisen elkeitä (aka ei kaatunut joka suupaisusta)
- Wolski sopii hyvin yhteen tsekkikaksikon kanssa, lisää samaa
- Ylivoima pyöri nätisti, mutta lopputulos jätti toivomisen varaa
- Muutamaa sekuntia vaille 16min alivoimaa, ei noilla lukemilla voi voittaa
- Bryz oli taas loistava
- Ylivoimakohtaan liittyen OEL - Yandel kaksikko tuo iloa vielä tällä kaudella. Tähän kun lisätään Gormley parin vuoden päästä niin siitä se sitten lähtee
 

Hrustsovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Phoenix Coyotes

Worrell

Jäsen
Suosikkijoukkue
RIP Coyotes 1996-2024
Viime yönä otettiin 4-2 kotivoitto Los Angeles Kingsistä. Ottelun hahmo oli Lee Stempniak, joka iski hattutempun. Stempniak vei Kojootit 2-0 johtoon jo ennen kuin ensimmäisestä erästä oltiin pelattu puolet. Kojoottien kolmannen maalin iski kauden ensimmäisen pelinsä 'Yotes-nutussa pelannut Andrew Ebbett. Stempniak viimeisteli hattutemppunsa iskemällä viimeisen maalin tyhjiin.

Huomenna Coyotes kohtaa kotona Carolina Hurricanesin. Voittoa lähdetään hakemaan ja tartutaan enemmän tuohon viivan tuntumaan kiinni. Sen jälkeen lähdetäänkin pienelle kolmen ottelun vieraskiertueelle.

Tästä on hyvä jatkaa.
 
Viimeksi muokattu:

vormisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
#LetsGoPens
Onko Lepistö menny rikki vai eikö ole vaan mahtunut pelaavaan kokoopanoon? Kuitenkin preseasonin pelas suht ok ja avauspelitki Bostonia vs pelas jämäkin ottein.
 

Hrustsovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Phoenix Coyotes
Positiivista oli yhden pisteen lisäksi nouseminen kolmen maalin takaa-ajoasemasta ja Turrisin 2+1 ilta. Pojan ensimmäiset maalit lähes 1,5 vuoteen. Varsinkin syöttö tasoitusmaaliin oli oivallinen työnäyte kun hän kössi kiekon Wardilta maalin takaa ja syötti sen Upshallille. Aiemmin jo ehdin juhlia OEL:in ensimmäistä änäripistettä, mutta se sittemmin poistettiin ja nyt se sitten tapahtui oikeasti.

Lepistöstä ei oikeastaan sen kummemmin infoa, mutta ilmeisesti koutsi diggaa Schlemkosta enemmän.

Leveä kärki Kojoottien hyökkäyksessä ei ole vielä toistaiseksi kantanut hedelmää, mutta kunhan pistenikkarointiin kaavaillut hyökkääjät heräävät horroksestaan on pleijjaripaikka selviö. <- tuota kommenttia voi sitten vapaasti lainata kevään lämmetessä.
 

Sateentekijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks - pelaajista: Joe Sakic
Eka erä Montrealissa pelattu ja tilanne on 0-0.

Coyotes aloitti pelin ihan hyvin, mutta sitten pari mielestäni hieman kyseenalaista jäähyä kojooteille ja Canadiens pääsi jauhamaan ylivoimalla jopa viidelläkolmea-vastaan, mutta arvatkaas kuka oli jälleen esteenä kotijoukkueen maalille? Ilja Bryzgalov, eleettömän varmoja torjuntoja jälleen kerran. Piti joukkuetta pystyssä.

Aika tasainen erä kaiken kaikkiaan. Yotes-YV oli taaskin heikkoa, sille olisi tehtävä jotain, terävyys puuttuu. Coyotes sai ekassa erässä vetoja ihan hyviltä mestoilta, mutta Price on pelannut myöskin hyvin, ei ole hätäillyt.

Lepistö päässyt pelaavaan kokoonpanoon mukaan, tällä kertaa huilivuorossa on Schlemko.

---

Mitä tulee tuohon Hurricanes-peliin, niin siinä pelissä voiton esti tehottomuus maalipaikoissa. Kolme tolppaa kertoo kaiken oleellisen. Huikea nousu lopussa oli hienoa katseltavaa, jonka arkkitehtinä hääri Kyle Turris, joka pelasi ihan kelpo pelin, vaikka vieläkin odottaisin pojalta enemmän, mutta ehkäpä kauden mittaan otteet vielä paranevat.

Pyatt on ollut ehkä positiivisin suorittaja Coyotesista tällä kaudella, mitä olen pelejä nähnyt. Pelaa pirteästi ja aktiivisesti. Belanger pelaa kuin ilmaiseksi, ei tuo 750k juuri budjetissa tunnu, suorastaan aivan pilkkahinta (ei ole Pyattkaan mikään kallis kaveri). Belanger on pelannut toistaiseksi hyvin.

---

Tehottomuus on tällä hetkellä ykkösongelma, josta olisi päästävä eroon. Toivotaan, että Coyotes iskee avausmaalin Montrealissa, niin joukkue on vahvoilla ottaa vieraskaukalosta voiton.
 

Sateentekijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks - pelaajista: Joe Sakic
Toinen erä on nyt valmis otettavaksi uunista ulos - tilanne 2-1 eli Montrealin johdossa mennään kohti päätöserää.

Coyotes aloitti taas hyvin erän ja kulmapelin seurauksena Wolskilta hieno syöttö maalin takaa keskelle Turrikselle, joka laukoi kiekon hienosti ohi Pricen.

Sitten tovin kuluttua Belangerille sattui musta hetki, kun yritti kuluttaa aikaa alivoimalla pelaamalla omaan päätyyn, mutta yritys epäonnistui, kun Habs-peluri nappasi kiekon ja tämän seurauksena PK Subban kiersi maalin ja toimitti kiekon Mike Cammallerille, joka lähetti todella tulisen ja terävän rannelaukauksen, että hellurei ja moimoi.

Aivan erän lopussa Moen sai jäähyn, kun tuuppasi laidan lähettyvillä Lepistön kumoon. Kolmas erä alkaa Coyotes-YV:llä. Jokohan olisi Tippett ja pelaajat keksineet keinon, kuinka YV saadaan teräväksi ja vaaralliseksi? Aineksia siihen on, mutta toteutus on ollut aikaisemmin heikkoa.
 

Sateentekijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks - pelaajista: Joe Sakic
Jatkoaikatappio tuli sitten Montrealista. Kyllähän tuo sapettaa, koska kyllä Coyotes oli parempi joukkue.

Kolmas erä oli melko pitkään suvantokiekkoa, kunnes Coyotes sai YV:n ja nyt ylivoima pyöri ihan mallikkaasti ja tehoakin oli löydetty. Hienosti toimitettiin kiekko Morrikselle viivaan, joka lähetti armottoman kanuunansa, mutta Priceltä vielä huikeampi hanskan venytys tuohon paikkaan. Kolmannen erän loppu oli Coyotesin. Jalka liikkui taas ihailtavan hyvin ja Habs-pakit olivat vaikeuksissa. Vrbatalla muun muassa paikka ratkaista peli kolmannen erän lopussa, mutta tehottomuus vaivasi - taas kerran.

Jatkoaikaa ei ehditty hirveästi pelaamaan, kun Kostitsyn pääsi sutaisemaan maalin edestä kiekon häkkiin.

Onnistujiin laskisin Morriksen, Lepistön ja Wolskin sekä tietysti Bryzgalovin, jonka itseluottamus ja pelaaminen ovat aivan ällistyttävällä tasolla. Hätäillä heppu ei osaa, eikä kyllä tarvitsekaan.

Lepistöltä ihan hyvä peli. Lepistöstä on kuoriutunut kelpo yleispelaaja, joka ei vähästä hätkähdä. Tänään peliaikaa tuli 15:59. Ekman-Larsson kellotti taas matalimman(?) peliaikansa tällä kaudella, 16:04. Ei ollut OELilta paras peli tämä, pelin alussa turha huitomisjäähy ja sitten yhdessä Habs-maalissa taisi unohtaa oman miehensä, mikäli nyt oikein näin. Tästä huolimatta OEL on osoittanut olevansa jo kypsä taalajäille, mallikas luistelu ja hyvä peliäly kantavat pitkälle.

Yksi piste tuli, joka kyllä hivenen tyydyttää, vaikka voittoon oli selvät avaimet. Tappiosta huolimatta kojootti ulkoo tällä hetkellä melko kovaa, kyllä kohta pitäisi tällä pelaamisella sadella pisteitä laariin. Seuraava mahdollisuus voittoon on Senatorsin kotiluola, josta pitäisi tulla voitto. Peli on heti huomenna.
 
Viimeksi muokattu:

Worrell

Jäsen
Suosikkijoukkue
RIP Coyotes 1996-2024
Viime yönä tuli sitten kotitappio Lightningia vastaan. Puhtaasti 3-0 kuokkaan. Eipä tuosta ottelusta paljon kerrottavaa jää. Tampan Pavel Kubina rusikoi polvellaan Keith Yandlea, mutta eipä siinä tainnut onneksi kuitenkaan pahemmin käydä. Ottelun katsoneet voivat kertoa tarkemmin pelin tapahtumista, mikäli siellä on jotain ihmeellistä tapahtunut.

Jotenkin tulee 2008-2009 kausi mieleen tästä kauden alusta. Voitto-häviö-voitto kaavaa on pitkälti menty nyt ensimmäiset kymmenen ottelua. PO-paikkaan on kylläkin vain kolme pistettä, joten sen suhteen ei vielä hätää, mutta ei tämä aaltoilu kovin hyvä juttu ole pitemmän päälle. Toivottavasti seuraava kuukausi tuo parempaa ilmettä Coyotesin otteisiin.

Kattellaan..
 

Hrustsovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Phoenix Coyotes
Alkukaudesta tutulla kaavalla jatkettiin taas. Muutamat källit ja tuomareiden luokattomuus veivät tulossa olleet pisteet. Viimeisistä 8 pelistä taitaa olla saldona 7pts tai jotain.

Itse pelistä muutamia huomioita. Wolski oli liekeissä ja ketju Stemp-Belanger-WW kannattaa pitää kasassa. WW nöyryytti Pensien pakistoa nopeudellaan useampaan otteeseen, mm tuomalla kiekon Pensien viisikon läpi ottelun avausmaalissa. Johtoasemassa (en muista oliko 2-0 vai 2-1) oli Yandlella saumat ratkaista peli, mutta veto osui ristikkoon. Samoin Korppi syötti Pyattin maalipaikoille, mutta eihän siitä mitään tullut. Kaksi pelin kannalta oleellista virhettä olivat Morriksen järjetön kiekonmenetys Sidneylle josta tuli maali sekä tuomareiden haamujäähy Lepistölle joka johti 3-3 tasoitukseen toisen erän lopussa. Lepistöä vietiin myös Malkinin maalissa. Tai ei varsinaisesti viety, mutta joku muu olisi tilanteessa saanut kiekon hässittyä pois. Tippetille muuten ilmainen vihje että peluuttaisi Turrista joko A) pelimiesten kanssa tai sitten B) farmissa. Ei taida kenenkään etua palvella peluuttaa häntä Upshallin ja Bissonnettin kanssa kuten kävi tässä pelissä.

Malkinista muuten kyssäri Pens-faneille, mitä lie miehelle tapahtunut? Kaveri oli maalistaan huolimatta täysin lapanen tässä(kin) pelissä. Aloitusten voittoprosentti 10 ja siihen ei pysty edes kurpitsapää huonoimpina päivinään. Toki on totuuden nimissä sanottava ettei ketjukaverit ole parhaasta päästä, mutta jotenkin fleguilu paistaa hevosnaamasta läpi.

No juu, ma-ti välisenä yönä vuorossa vieraspeli Detroitia vastaan. Saapas näkee mitä siitäkin tulee. Ilmeisesti Jovoa ja Doania on siihen peliin vielä turha odotella takaisin.

Ai niin perkele meinasi unohtua. Ohessa linkki pelin highlightseihin, haastatteluihin ja lehdistötilaisuuteen: http://coyotes.azvibe.com/2010/11/07/coyotes-3-penguins-4-so-statsvideomore/

Linkki siis vie pelin highlightseihin, haastatteluihin ja lehdistötilaisuuteen jos sitä joku kysyi.
 

Hrustsovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Phoenix Coyotes
No juu, ma-ti välisenä yönä vuorossa vieraspeli Detroitia vastaan. Saapas näkee mitä siitäkin tulee.

No mitäköhän siitä sitten tuli. Jatkoaikatappio luonnollisesti. Tilastot osoittaa 0-5 lukemia varsinaisten peliaikojen jälkeen. Hoblaa.
- Korppi oli hyvä
- Turris on raakile. Edelleen. Toki ylivoima-aika olis kiva ylläri
- OELia nöyryytettiin jatkoajalla Zetan toimesta
- Bryz on isäntä
- Vittujen kevät. Siitä nimittäin tulee tätä vauhtia hyvin lyhyt
- Hanzalista tulee vielä sonni. Viimeistään ensi kaudella

Seuraavaksi vastassa ensi yönä Chicago. Eiköhän mustahaukkojenkin konttaus lopu viimeistään siinä matsissa. Eiku...
 

KyyhkyBoy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Phoenix Coyotes, JYP, Minnesota Timberwolves
Joo, kylläpäs on jälleen kirjoittelu jäänyt vähälle. Ei ole kojoottien kausi lähtenyt niin hyvin käyntiin kuin viime kausi. Voittoon on ollut kyllä mahdollisuudet, mutta joku viimeinen puristus sieltä joukkueesta puuttuu. Paha sanoa mikä se sitten on. Muutaman pelin olen tällä kaudella katsellut, ja Turrisin "epäfyysisyys" on vähän pistänyt jälleen silmään. Odotin mieheltä paljon kauteen lähdettäessä, ei ole vielä ihmetekoja jäällä tehnyt. Bryz on pelannut kyllä edelleen oikein hyvin, seisonut päällään pelistä toiseen. Kuten Hrustsovi sanoikin, niin jatkoajalla ei olla saatu tulosta aikaan. Ja nuo pisteethän ovatkin yleensä huipputärkeitä.

Seuraavaksi siis Chicago, saas nähdä miten käy.
 

Hrustsovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Phoenix Coyotes
Mahtavaa! Joko taas voitto. Näihinhän alkaa kohta leipiintyä. Ilolla otan vastaan Turriksen maalin ja Lepistön "tappelun". Ensimmäiseen tuli loistava passi Wolskilta ja heti perään Belangerin maali. Lepistön tappelu nyt oli muutamaa vapaamuotoista käden heilautusta lukuunottamatta melko mitäänsanomatonta, mutta kiva nähdä ettei poika ota taka-askelia. OELin peliaika on viimeaikoina ottanut pientä takapakkia, mutta tokkopa voi junnulta mitään ykkösparin peliaikoja vielä odottaakaan. Yllättävän hyvissä asetelmissa ollaan pleijjaripaikan suhteen vaikka pelit ovatkin menneet enemmän tai vähemmän päin vinttua. Seuraavaksi kotiottelu päällikön Lieskoja vastaan. Ollaanko me siinä ennakkosuosikkeja...eli ei voi tulla muuta kuin mahalasku.
 

Doaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arizona Coyotes, Shane Doan
Jos nyt lähdetään Yotesin otteista jotain positiivista hakemaan niin viimeiset 4 ottelua on mennyt saldolla 2-0-2 (6pts). Viime yönä kaatui kotona Flames Vernon Fiddlerin uran ensimmäisellä hattutempulla. Omaksi suosikiksi noussut Lauri Korpikoski antoi esityön kaikkiin Fiddsin maaleihin, keräten täten tehot 0+3. Korpikoski on avannut kauden tehokkaasti, 16 otteluun tehot 3+5=8. Tällä heltiää seuran sisäisestä pistepörssistä neljänneksi tehokkaimman hyökkääjän sija!

Koko alkukautta on varjostanut joukkueen keskinkertaisuus sekä epävarmuus jokaisella osa-alueella. Itseasiassa, ennen viime yön voittoa, Yotes ei ollut onnistunut kertaakaan voittamaan kahta peräkkäistä peliä.

Tehdyt maalit 2,6/ottelu, päästetyt 3,1, YV 12.2% ja AV 79.1% ovat kaikki omissa kategorioissaan liigan 9:ksi huonoimpia. Varsinaista vahvaa osa-aluetta ei joukkueella ole siis ollut, kun vielä koti- ja vierasottelu saldo näyttävät lähes identtisiltä. Silti Coyotes on onnistunut kapuamaan läntisen konfrenssin kahdeksannelle sijalle!

Yksi silmiinpistävä asia tältä kaudelta on se, että 16 ottelussa ollaan keretty häviämään melkein yhtämonta ottelua jatkoajalla tai rankkareilla, kuin koko viime kaudella yhteensä. Viimekauden saldohan oli 19-7, tällä hetkellä se näyttää karusti 0-5. Kuitenkin jos noista 5 ottelusta oltaisiin saatu muutama lisäpiste enemmän, niin tämä kahdeksas tai jopa ylempi sija olisi tukevammin hallussa.

Omassa päässä Bryzgalov on ollut ajoittain loistava ja kokonaisuudessaan vähintään hyvä, mutta häneltäkään ei voida ihmeitä toivoa jos joukkueen peli näyttää tuollaiselta. Oliko Zbynek Michalekin menettäminen tosiaan näin suuri asia? Mies oli kuitenkin viimeiset 5 kautta koko liigan kärkipäässä blokatuissa laukauksissa ja kriittisen tärkeä osa mm. alivoimapelaamista. Työjuhta joka jaksoi painaa illasta toiseen huimia minuutteja korvattiin käytännössä keltanokka Oliver Ekman-Larssonilla, joka sai passituksen San Antonioon. OEL on pari kertaa ollut pahasti hukassa ja kokemattomuus näkyy vielä.

Hyökkäyspuolella joukkueen tilannetta parhaiten varmaan kuvaa se että sisäisen pörssin kärkinimi on puolustaja, Ed Jovanovski. Hänelläkin pari peliä vähemmän pelattuna kuin pörssikakkosella Eric Belangerilla. Kesällä jatkoajassakin uumoiltu "ykköskenttä", eli joukkueen kolme parasta hyökkääjää, Shane Doan, Ray Whitney sekä Wojtek Wolski ovat yhteensä maalanneet vain 2 kertaa yhteensä 37 ottelussa. Doanerilla ollut pelikieltoa Sextonin jyräämisestä sekä terveyshuolia. Wolski ajoittain jopa popcorn osastolla. Petr Pruchan tehot 0+1, 10 ottelussa eivät myöskään aiheuta Coyotes leirissä suunnattomia riemunkiljahduksia. Onneksi esim aiemmin mainittu Korpikoski on nostanut hyökkäystehojaan. Viime kausi ja etenkin mm-kisat olivat selkeä suunnannäyttäjä hänen potentiaalistaan.

16 ottelun jälkeen joukkueen otteissa järkyttävästi parannettavaa, mutta silti ollaan sijalla 8. Ei heitetä pyyhettä vielä kehään. Parempihan se on, että ne parhaat pelit pelataan sitten ensi keväänä ;)
 

Doaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arizona Coyotes, Shane Doan
Kesällä jatkoajassakin uumoiltu "ykköskenttä", eli joukkueen kolme parasta hyökkääjää, Shane Doan, Ray Whitney sekä Wojtek Wolski ovat yhteensä maalanneet vain 2 kertaa yhteensä 37 ottelussa

Pitääköhän tänne jatkikseen tulla haukkumaan ensi kerralla koko joukkue? Ray Whitney nimittäin pamautti ketsuppipullon ryminällä auki, ollen mukana kaikissa joukkueen maaleissa kovakuntoista Bluesia vastaan. Wizardille vaatimattomat 3+2 ja joukkueelle 3 voitto putkeen. Ei paha. Mutta kuka nakuttaa ensi peliin hattutempun? Ensin Fiddler, sitten Whitney. Olisiko Wolskin vuoro?
 

Worrell

Jäsen
Suosikkijoukkue
RIP Coyotes 1996-2024
Pitääköhän tänne jatkikseen tulla haukkumaan ensi kerralla koko joukkue?

On kyllä hyvä vire joukkueella päällä nyt. Ollaan vihdoinkin viivan tuntumassa ja vieläpä tasapistein. Huomenna matkataan Albertaan ja ensin kohdataan uudestaan Calgary Flames ja sitten Edmonton Oilers. Nyt olisi kyllä mukava saada tälle kolmen ottelun voittoputkelle jatkoa.

Eiköhän tämä kausi tästä lähde pikku hiljaa kunnolla käyntiin. Vaikkakin sitten pienten yskähtelyjen saattelemana.
 

Worrell

Jäsen
Suosikkijoukkue
RIP Coyotes 1996-2024
Noniin, Kojootit ovat voittaneet huikeat kuusi ottelua putkeen ja kivunneet läntisen konfferenssin sijalle 5. Joukkueen menestyksen takuumiehenä on ollut etenkin Ilja Bryzgalov, viimeisissä otteluissa mies on ollut kuin muuri. Plussaa voidaan antaa mm. Ray Whitneylle, joka tällä hetkellä johtaa Coyotesin sisäistä pistepörssiä.

Shane Doan on edelleen sivussa kokoonpanosta loukkaantumisen vuoksi. Paluun ajankohdasta ei ainakaan minun silmiini ole vielä tihkunut tietoa. Onneksi joukkueen peli on alkanut kulkemaan kapteenin poissaolosta huolimatta.

Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Toivottavasti hyvät otteet saavat jatkoa.
 

Gifus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, Maple Leafs
Tähän kohtaan voi heittää, että The Kapteeni pelas viime yönä 12.39 :)
 

Doaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arizona Coyotes, Shane Doan
Ja sieltähän se napsahti, eli 7 voitto putkeen. Tällä kertaa lännen jumbo Oilers kaatui kotiottelussa tyylipuhtaasti 5-0. Tässä huomioita ottelusta.

Ykkösnyrkki Whitney-Hanzal-Vrbata sai kiekon jatkuvasti pyörimään vastustajan päätyyn. Ottelun avausmaali nähtiinkin ketjun toimesta heti ensimmäisellä minuutilla Hanzalin toimesta. Hanzal teki myös toisen kolmannessa erässä tarkalla rannelaukauksella. Ajoittain ketju ajautui liikaakin hakemaan sitä hienoa maalia ja pari kertaa omassa päässä oltiin hieman pulassa, mutta kuitenkin jälleen kerran ykkösnyrkki sai tehoja aikaan. Whitney rakentaa peliä loistavasti ja Hanzal on päässyt näyttämään maaliahneuttaan tällä kaudella.

Kakkosketju, eli Wolski-Belanger-Stempniak, ei ollut aivan yhtä kovassa lennossa kuin ykkönen jos pelitilanteita katsellaan. Mutta ketjun viimeistelytaito on loistava. Saldona 3 maalia. Wolski vei kojootit 2-0 johtoon hienolla yksilösuorituksella jota aamujäilläkin oli treenattu. Stempniak teki yv:llä ja kaunisteli illan toisellaan numeroita pelin viimeisellä minuutilla kauniin syöttökuvion päätteeksi. Belanger melko näkymätön, mutta kuitenkin 0+2.

Doan tosissaan pelasi toisen pelin pitkään aikaan. Sentterinä Korpikoski ja toisella laidalla Upshall. Ketju oli ehkä tasaisin koko joukkueesta vaikka maaleja ei tehty. Kaikki ketjun jäsenet ovat kovia vääntämään ja ajamaan maalille, joten peli oli todella suoraviivaista ja laukauksia haettiin hanakasti. Pari peliä vielä totuttelua toisten kuvioihin niin tulosta tulee aivan varmasti.

Telaketjussa Pyatt-Fiddler-Bissonette. Kokoa ja voimaa. Ei päässyt tälläisessä höntsässä oikeuksiinsa, mutta toisaalta rikkovalle ketjulle näkymättömyys ei ole ollenkaan huono asia.

OEL oli nostettu pelaavaan kokoonpanoon, hyvä ottelu häneltä, samoin kuin Lepistöltä. Työhevoset Aucoin ja Jovanovski olivat molemmat sivussa ja ainakin Yandle otti paljon roolia omassa päässä. Upeata katsella kun nuori kaveri uskaltaa kokeilla rohkeita liikkeitä, eikä jäädy vaikka niitä virheitä tulee pakosti jokaiselle joskus. Bryzgalov hoiti kaikki vähänkin paremmat maalintekomestat kylmän viileästi. Bryzille kauden eka nollapeli ilman suurempia ponnisteluja.

Vituttaa katsella kun lehterit jälleen puoli tyhjillään vaikka kyseessä on tämän hetken NHL:n kuumin joukkue. 7 voitto putkeen ja siirtyminen lännen kakkoseksi ja tyynenmeren divisioonan ykköseksi. Losilla tosin yksi piste vähemmän ja peli vähemmän pelattuna.
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pari viime peliä olen käynyt Glendalessa paikan päällä katsomassa, kun tulee lomailtua Phoenixin suunnalla.

Florida-matsista ei hirveästi jäänyt kerrottavaa jälkipolville. Mitä nyt katsomossa oli reilu 10 Jets-paitaista fania vaatimassa joukkuetta takaisin Winnipegiin.

Sitä vain kyselisin, että mites tuo Lepistön tilanne. Alkulämmöt se on vetänyt joukkueen mukana, mutta itse pelissä ei kokoonpanossa. Onko hänellä jokin vamma, vai eikö vain mahdu pelaavaan kokoonpanoon?
 

Iggy12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Sharks, Flyers, KalPa, Jarome Iginla
Mitenkäs on Kyle Turrisin kehitys edennyt? Muistan, että hän oli peri vuotta sitten suurin Calder-suosikki, mutta sen jälkeen on ollut hiljaisempaa. Mitenkä paljon Phoenixissa uskalletaan hänen varaan laskea tulevaisuudessa?
 

Sateentekijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks - pelaajista: Joe Sakic
Mitenkäs on Kyle Turrisin kehitys edennyt? Muistan, että hän oli peri vuotta sitten suurin Calder-suosikki, mutta sen jälkeen on ollut hiljaisempaa. Mitenkä paljon Phoenixissa uskalletaan hänen varaan laskea tulevaisuudessa?

Seurasin alkukaudella aika monia Phoenixin pelejä ja niissä peleissä Turris jätti itsestään ihan tervän ja hyvän kuvan, vaikka voimaa pojalla saisi olla mielestäni vieläkin enemmmän, ettei häntä tuupata liian helposti irti kiekosta.

Turriksella on kaikki offensiivisen pelin ominaisuudet ollaaksen huippupelaaja NHL:ssä, mutta se viimeinen sarvista veto on jäänyt ottamatta toistaiseksi.

Turris pelasi viime pelissä noin kahdeksan minuuttia, eipä juuri vakuuta. Tosin, ketjukavereina olivat ilmeisesti Wolski ja Stempniak eli ihan surkeiden ketjukaveriden seurassa ei hän pelannut (tosin Coytesissa ei kyllä juuri huonoja pelaajia ole.)

Itse asiassa tällä kaudella Phoenixin kohdalla minua on häirinnyt ajoittain se, että Tippettin loistava valmennustyö jättää pelaajiston lähes täysin vaille huomioitta.

Whitney, Doan, Hanzal, Stempniak, Upshall, Wolski, Pyatt, Korpikoski, Prucha, Turris, Belanger... perkele kyllähän noilla hyökkääjillä kelpaa Tippettin pyörittää pakkaa, mieletön laajuus ja taitoa sekä fyysisyyttä löytyy. Mitään en kuitenkaan ota Tippetiltä pois, olen aina pitänyt häntä kovana luuna ja oli kyllä hienoa seurattavaa viime kevään hurmos.

Myös puolustus on hyvää tasoa ja Ilja Bryzgalov on varmasti TOP7-maalivahti tällä hetkellä tässä liigassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös