Philadelphia Flyers 2022–2023

  • 112 178
  • 449

Crank

Jäsen
No mutta nehän voitti! Teki 5 maalia, joista 1 jopa yv:llä yksinkertaisen kuvion päätteeksi. Laukaukset maalia kohti 24-37, joten olihan siinä Hartilla ihan kunnon työpäivä.

Muistankohan ihan väärin, et Torts oli uransa alussa Buffalossa yv-koutsina? Vaikkakin on päävalmentaja nyt, niin kenties sille alueelle saadaan jotain parannusta kauden mittaan. Vaikka eihän viime kauden huonoimman yv:n parantamiseen paljoa luulisi vaativan.

Omaan silmään #44 (jälleen) jonkun kädettömän koohottajan selässä näyttää ikävältä..

Sopimusuutisiakin saatiin, kun Sanheimille tehtiin 8 x 6,25M jatkosopimus.
 

Craig Berube

Jäsen
Suosikkijoukkue
5th most improved team in the NHL
Onhan se hienoa kun Flyers voittaa, ei sitä käy kieltäminen. Jokaisesta voitosta pitää tällä kaudella kaikki ilo ottaa irti. Devils tuskin tulee kauden päätteeksi kovin paljoa Flyersia ylempänä sarjataulukossa olemaan joten tällaisista otteluista ne voitot sitten otetaan.

Flyersin hyvä maalivahtipeli ja Devilsin huono, oli se suurin tekijä minkä takia Flyers vei voiton. Vaikka ensimmäinen päästetty maali olikin Hartilta todella helppo mikä olisi pitänyt ottaa, oli hän sen jälkeen muuri. Toiselle maalille hän ei oikeastaan mitään voinut kun ei nähnyt kiekkoa oikeastaan vasta kuin siinä vaiheessa kuin se meni hänen ohitseen. Kauhea rysä ukkoja siellä maalin edustalla oli.

Lämmittää myös erittäin paljon nähdä Big Red (Allison) pelaamassa. Kaikista loukkaantumisistaan ja pelaamattomuudestaan huolimatta mikä on väkisinkin vaikuttanut hänen kehitykseensä, hän on tasoltaan ihan NHL pelaaja. Tykkään todella paljon hänen pelityylistään, ja uskon hänen vielä tuosta kehittyvän ja ottavan vielä isompaa roolia.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Tippet loukkaantui pelissä ja twitterissä olikin nyt jo tieto että Jackson Cates nostettu ylös. Attard lähetetty Phantomseihin, jonka pelit alkavat la-su yönä.
Jos ei olis katsonut yön peliä niin voisi olla kovinkin fiiliksissä Frostin kahdesta maalista mutta täytyy kyllä todeta että äijä vaelteli varjojen mailla vaikka 2 maalia tekikin. Tietty hyvä että sai onnistumisen heti alkuun maalien muodossa.
Seuraava peli jo lauantaina klo 23 Canuckseja vastaan
Lisätääs vielä maininta Tanner Laczynskin hyvästä pelistä. Jäppinen syötti Frostin molemmat maalit ja varsinkin eka syöttö oli nami. Varmaan yks nopeimmista luistelijoista jengissä.
 
Viimeksi muokattu:

Mettis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers & Pelicans
Joo, yllätti kyllä voitto Devilsistä. Yleensä aina otetaan pataan, vaikka mikä olisi. Toivottavasti Frost lunastaisi vihdoin edes jonkun verran odotuksista.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Olihan se positiivinen avaus. Kärkijätkistä useampi nosti päätään ja paikkaansa hakeva nuorisokaarti esiintyi edukseen. Yleisilme oli tuttua Tortorellaa, mitä oli Mike Yeon aneemisen ja valmiiksi luovuttaneen läpsyttelyn jälkeen mukava nähdä. Ei mopolla moottoritielle, mutta josko ainakin syksyksi riittäisi mielekästä seurattavaa.

Konecnyn kohdalla ajattelin, että on "välillä nappaa välillä ei" -hiihtelyllään joko nopeasti napit vastakkain Tortorellan kanssa ja matkalla ulos organisaatiosta tai sitten nähdään se jo useamman vuoden odoteltu nousu eturiviin. Alku oli ainakin lupaava. Sai myös vastuuta alivoimalla, mitä en hetkeen muista nähneeni.

Provorov aloitti myös vahvasti. Ei nyt mitään highlight reel -tavaraa, sitä yhtä maaliviivan jalkatorjuntaa lukuun ottamatta, mutta jämäkkää ja virheetöntä perustekemistä, mitä ei pariin kauteen ole juuri nähty.

Näillä ilmeisesti tänään myöhäisillasta Canucksia vastaan, tai no waiverseihin laitetun Hodgsonin tilalla voi viillettä joku muukin:

Laughton - Hayes - Konecny
Farabee - N. Cates - Allison
JvR - Frost - Laczynski
Deslauriers - J. Cates - Hodgson

Provorov - DeAngelo
Sanheim - Braun
Seeler - Zamula


--------------------------


Pelkäsin Sanheimin saavan joukkueen tilanteesta johtuen suuremmatkin rahat, mutta ihan ok lappu sieltä tuli. Oli selkeä pakkojatko, mikäli tuota pakistoa halutaan ylläpitää edes jollain tasolla.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Canucks kaatui lopulta 3-2. Pelillisesti ei mitään ihmeellisyyksiä, mutta joukkueen yleisilme oli taas taisteleva, uhrautuva ja työteliäs, mikä lopulta myös palkittiin.

Flyers tuli hyvin otteluun halliten selvästi avauserää, mutta vieraat iskivät paikoistaan tylysti ja tuntui, että tätä tuleva kausi varmaan paljolti on. Yritystä ja puurtamista joukkueelta löytyy, mutta kun ei vain kyvyt riitä ratkaisemaan. No tämän jälkeen osat vaihtuivat. Pelillinen hallinta kääntyi hiljalleen Vancouverille, mutta Flyers teki vuorostaan paikoistaan ne maalit. Hyvä näin.

Pitkälti samat kaverit voisi nostaa esiin, mitä Devilsiä vastaan, mutta mainitaan tällä kertaa erikseen Noah Cates, joka on tekemässä vahvaa sisääntuloa, vaikka tehoja ei ole vielä tullutkaan. Tortorellan näköinen uuttera peluri, joka tekee pienet asiat vaihdosta toiseen oikein. Devilsiä vastaan hyökkääjistä kolmanneksi eniten jääaikaa ja nyt toiseksi kovimmat minuutit, joten luottoa löytyy.

Olle Lycksell oli nostettu debytoimaan nelosen laitaan. Ei mikään lähtemätön vaikutus tältäkään, mutta kylläkin Hodgsonia näkyvämpi. Saa nähdä olisiko Atkinson askissa jo Floridassa, jolloin Laczynski palanne neloseen ja pudottaa Lycksellin tai J. Catesin kokoonpanosta. Catesin istuessa profiililtaan paremmin neloseen veikkaisin ruotsalaista.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Kun tässä nyt uutta kulttuuria ja tulemista on lähdetty rakentamaan, niin hyvä että tulee palkintoja. Vaikka mestaruusjuna taitaa mennä liian kovaa tälläkin kaudella, niin kyllä voitot tekevät hyvää ja luovat uskoa siihen, että työnteko kannattaa ja suunta on oikea. Yksilöistä eniten toivoa ovat herättäneet Laughtonin ja Konecnyn kasvut. Olisihan paluuta huipulle aika paljon helpompi tehdä jos omista riveistä mahdollisimman moni nostaisi tasoa stepin ylös ja esimerkiksi Laughtonista saataisiin kolmosketjun sekatyöläisen sijasta kunnollinen top-6 hyökkääjä. Tai jos Konecny alkaisi sovitella jalkaan jopa G:n saappaita mitä tulee pisteiden tekoon.
 

Laakamato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers (Jokerit)
Sanheimin jatkolle plussaa, ei yhtään paha soppari. En ymmärrä itkua jonka mukaan "olisi pitänyt vaihtaa varausvuoroihin". Flyers ei tankkaa joten hyvät pelaajat on pidettävä jos vaan hinta on sopiva.
Eri asia on, että pitäiskö meidän tankata.

Mukava alku, en odota tahdin jatkuvan. Jos tässä pudotuspeleihin halutaan niin nimenomaan alkukaudella hyvä napsia pisteet pois kun joukkueet vielä vähän ruosteessa. Uskon että jäädään kyydistä vielä mutta tuskin ihan jumbona mennään.
 

Crank

Jäsen
3 peliä, 3 voittoa. Oikein muikea nousu Tampaa vastaan 2-0 tappiolta voittoon, viime kauden joukkue ei olis tohon pystynyt.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Yön peliä katellessa säpsähdin että perkele sentään Seeler on Ristolaista nopeampi, fyysisempi ja pitää paremmin paikkansa puolustus hommissa. Taitaa olla palkka ainoa heikompi osa-alue :). Tampaa vastaan +2 !!
Alkukauden perusteella DeAngelo on kyllä ollut hyvä hankinta. Pisteiden lisäksi tykkään ku pystyy paineen alla omissa avaamaan fiksusti peliä. Viime yön pelissäkin useampi tilanne ja nappi syöttö hyökkääjään lapaan. Sitä paniikki roiskimista on kateltu ihan riittävästi viime kausina. Jotenkin tuntuu että herättänyt Provorovin myös. Ihan kivasti lähteny homma käyntiin. Erikoistilanne pelaamista pitää saada paremmaks. Tampan molemmat maalit ylivoimalla. Pikku plussana yks flyers maali yv:lla. Ens yönä taas mennään ja vastassa Florida
 

WayneTrain

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers
Piristävää nähdä kuinka hyvällä ilmeellä ja tahdolla jätkät pelaa. 82 voiton tahti saattaa jossain vaiheessa lopahtaa ja kovia Cup-haaveita en elättele mutta näen kovin tärkeäksi että etenkin meillä jatkossakin pelaavat pelaajat saavat hyviä onnistumisia, etenkin Hart.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Koosteen perusteella vaikuttaa hyvältä. Joukkue on sitoutunut yhteiseen viisikkopuolustamiseen ja joukkueen yhteishenki vaikuttaa hyvältä. Nousu 0-2 tappioasemasta Tamban kotona 3-2 voittoon kertoo joukkueen henkisestä tilasta. Se on hyvä.

Tortorella on keskittynyt voittaviin asioihin ja se näkyy joukkueen pelissä. Noista Stamkosin ylivoimamaaleista en ole erikoisemmin huolissani. Vastassa oli kenties liigan paras ylivoimakoostumus ja pyörityksessä Stamkos jäi merkkaamatta. Nämä on korjattavissa pienellä tutkistelulla.

Kylläpäs laittoi itsellekin pienen hymynpoikasen naamalle kun näin Tortsin iloisen irvistyksen summerin soidessa. Matka Flyersin peräsimessä on alkanut erinomaisesti ja tällä pelillä Flyers on kaapimassa itsensä pudotuspeleihin.
 

Craig Berube

Jäsen
Suosikkijoukkue
5th most improved team in the NHL
3 peliä, 3 voittoa. Oikein muikea nousu Tampaa vastaan 2-0 tappiolta voittoon, viime kauden joukkue ei olis tohon pystynyt.
Paljonkohan tuossa 0-2 tilanteessa oli kerroin Flyersin voitolle?

Ajattelin itse lopettaa tuossa vaiheessa katsomisen koska eihän Flyers ikinä tuosta nouse, mutta Tortorellan Flyers näköjään nousee. Todella hienoa nähdä kuinka pelaamista ei lopeteta vaikka mitkä numerot olisi taululla ja ketä vastaan tahansa. Kaikissa kolmessa pelissä ollut sama homma. Ehkä pelaajat eivät kerta kaikkiaan uskalla suoristella selkää koska kaikki tietää mitä mieltä valkku sellasesta on. Ja näin sen pitää ollakkin!

Hart ei tosiaan päästänyt yhtään maalia tasakentällisin (34 torjuntaa). Ihan saman mitä tilastoja katsoo, on hän tämän hetken kuumimpia maalivahteja. Tietenkään tätä tasoa Hart ei voi koko kautta pitää joten muun joukkueen pitää parantaa. Ja jossain vaiheessa maalinsuulla on joku muu kuin Hart, ja silloin ei näin paljoa saa tilanteita vastustajalle antaa.

Ja myös Risto on tulossa jossain vaiheessa takaisin. Kuten @~KarKaus~ tuossa ylempänä aika totuudenmukaisen kuvan Rassesta antoikin, on mielenkiintoista nähdä miten kauan Tortorellalla riittää Rasselle siimaa, kun niitä virheitä väkisin rupeaa tulemaan. Sehän vasta hauskaa olisikin kun Torts laittais vasta jatkon tehneen Riston poppareille että "ei kelpaa mun joukkueeseen". No ehkä hän saa vähän enemmän Tortsilta siimaa kuin mitä Hayden Hodgson, toinen front officen suosikki sai.

Zamula oli myös hyvä. Lisää tätä Zamulaa kiitos. Myös upean (voitto)taistelumaalin tehnyt Noah Cates oli jälleen hyvä. Lisää myös tätä.
 

Craig Berube

Jäsen
Suosikkijoukkue
5th most improved team in the NHL
Lisään vielä erikseen sen että MacEwenin ottamia jäähyjä, ei saa tulla. Varsinkin se mistä tuli TBL toinen maali oli vaan niin tyhmä kuin olla ja voi. Tuota roolia pitää voida hoitaa niin ettei se läiky yli, ja tule noita aivan turhia kakkosia. Yllättävä paljon kuitenkin Zack sai peliaikaa vielä noiden jäähyjen jälkeenkin joten jotain hän teki Tortorellan mielestä oikeinkin.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Lisään vielä erikseen sen että MacEwenin ottamia jäähyjä, ei saa tulla. Varsinkin se mistä tuli TBL toinen maali oli vaan niin tyhmä kuin olla ja voi. Tuota roolia pitää voida hoitaa niin ettei se läiky yli, ja tule noita aivan turhia kakkosia. Yllättävä paljon kuitenkin Zack sai peliaikaa vielä noiden jäähyjen jälkeenkin joten jotain hän teki Tortorellan mielestä oikeinkin.
Tortsy ties et ei varmasti uskalla äijä ottaa enä lisää jäähyjä :). On kyllä semmonen nelosketji phillyllä et aika kiva pelailla muiden kun tietää et vastustaja miettii kaks kertaa sikaileeko ja sit jättää sikailematta
 

Craig Berube

Jäsen
Suosikkijoukkue
5th most improved team in the NHL
Flyers ei ole tylsä. Vaikka valovoimaiset tähdet puuttuvat, ainakin nämä neljä peliä ovat olleet vauhdikkaita ja viihdyttäviä. Peli ei ole ohi vasta kun summeri soi. Iso ero viime kauden peleihin.

Kausihan on vasta alussa ja kaikilla riittää vielä virtaa (koska luoja tietää ei sitä kevään peleihin liika ole viime aikoina käytetty), ja on uusi valmentaja sekä paljon pelaajia jotka omia näyttöjään koko organisaatiossa vasta antavat. Haluan silti uskoa että tässä on jotain kestävämpää muutosta tapahtumassa. Vuosia sitä pienten vastoinkäymisten kohdatessa luovuttavaa ja hengetöntä porukkaa onkin saanut katsoa.

Olisi tuo viimeöinenkin ollut ihan voitettavissa. Pienistä asioista jäi kiinni. Sandströmkin olisi voinut hieman terävämpi olla (esim. voittomaali), vaikka ihan mukavasti hyviä torjuntoja sinne mukaan mahtuikin. Ja juuri kuin kehuin Zamulaa, niin hänen ja Seelerin yhteistyö tuossa kolmannessa maalissa jätti PALJON toivomisen varaa. Sitten se Konecnyn ohjaus ylivoimalla, tyhjistä ohi. Toki olihan siellä tyhjistä ohi myös Reinhartillakin. Pienistä on kiinni.

Mutta yritystä on. Se on pääasia. Se, kuinka kauan sitä ja Hartin erinomaisia otteita riittää, jää nähtäväksi. Mutta ilman tällaista "efforttia" mitä näissä neljässä pelissä on nähty, ei kannata edes aloitusympyrään kyykistyä.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Aikalailla samat aatokset ja toiveet, mitä @Craig Berube :lla

Ehkä tässä kohtaa uuden alkumetreillä ei vielä kannata olla turhan kriittinen, vaan enemmän keskittyä siihen hyvään, mitä on nähtävissä paljon, mutta sanonpa kuitenkin...

Taisteleva ja periksiantamaton ilme on tuonut hyvin pisteitä, mutta pidemmän päälle etenkin vastustajan selvien maalipakkojen määrää pitäisi saada pienemmäksi jos haluavat pitää pöhinän hyvänä. Nyt on ollut vahvan veskaripelin ja hieman tuurinkin ansiota, että tulokset ovat olleet suosiollisia, mikä ei pidemmässä juoksussa tule samalla tapaa jatkumaan. Se, että vastustaja laukoo tai hallitsee kiekkoa enemmän ei vielä huolleta vaan aikalailla selvää kun rostereita tutkailee, mutta miten se realisoituu laatuluokan maalipaikkoina suhteessa omiin tilanteisiin on eri asia. Toivottavasti prosessi etenee ja tähän löytyy jatkossa parempaa tasapainoa.

Ei niinkään siksi, että tässä jotain pudotuspeliodotuksia nostettaisiin vaan että positiivinen kasvu vaatii myös positiivisia tuloksia, mikäli touhu kääntyy kovin tappiolliseksi, niin nyt nähtyä ilmettä ja alullaan olevaa uuden rakennusta voi olla vaikea pitää yllä jos palkinnoksi ei tule muuta kuin turpaan.

Waiverseista poimittu Lukas Sedlak on vetänyt treeneissä nelosen kierrossa ja debytoinee ensi yönä. Vähille minuuteille viime peleissä jäänyt Tanner Laczynski tehnee tälle tilaa. Laczynski oli kauden avauksessa hyvä, mutta sen jälkeen jäänyt vaisuksi, eikä Tortorellan peräänkuuluttavaa effortia ole näkynyt.

Josta puheenollen. MacEwen on nyt molemmissa pelissään kerännyt päälle 13 minuuttia jääaikaa ja päässyt pelaamaan Frostin ketjussa eli selkeästi suuremmassa roolissa, mihin on totuttu. Tortorella tuntuisi pitävän ja toivottavasti saisi enemmän sitä pelillistäkin hyötyä puristettua tästä irti, niin olisi minuuteille paremmin katetta. Mielestäni MacEwen ei ole riittävän tasapainoinen ja luetettava puolustussuuntaan toimiakseen pysyvämmin nelosessa, vaan vaatii asteen offensiivisempaa roolitusta. Nyt vain pitäisi saada niitä säännöllisiä tehoja aikaiseksi. Katsellaan.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Nashvillestä 3-1 vierasvoitto ja eteenpäin mentiin. Hallitsihan Preds kiekkoa ja laukoi enemmän, mutta ei niitä ydinsektorin paikkoja mahdottomasti kertynyt vaan Flyers onnistui puolustamaan hyvin. Vedot tulivat pitkälti suosiollisista sektoreista ilman pahaa maskia ja mahdolliset irtokiekot taistelivat pois. Ainoastaan sen Borowieckin ikävän loukkaantumisen jälkeen oli noin vitosen pätkä, jossa vaadittiin tuuria ja Hartilta päälläseisontaa, ettei takaiskuja tullut, mutta eipä tuollaisiinkaan "kipinöihin" voi sinänsä varautua. Toivottavaa on, ettei ketään vietäisi paareilla jäältä. Ennen tätä toisen erän alku oli menty Flyersin määrätessä tahtia. Useita pitkiä ja kuluttavia pyörityksiä Preds-päädyssä.

Farabeen osuma oli nopean ja hyvän rintamahyökkäyksen satoa, mutta pari muuta olivat taas jo tutuksi tullutta seurausta hyökkäyspään kiekonriistoista sekä 1vs1 kamppailujen voittamisesta. Viime kaudella Flyers ei näissä suuremmin kunnostautunut ja jos joku sattumalla tullut riisto saatiin, mahdollisuus hukattiin kulmassa pyörintään. Nyt taas kaikki sentään tietävät missä vastustajan maali sijaitsee.

Hayesin kentällä on selkeästi vähän vapaammat kädet rakentaa hyökkäyksiä myös kiekkokontrollin kautta, kuten pitääkin kun munat on tällä hetkellä vahvasti kasattu yhteen koriin, muut menevät aika nöyrästi päätypelin kautta. Toivottavasti kauden edetessä tähänkin saataisiin edes hieman variaatiota, mutta saattaa vain vaatia Couturierin paluuta, minkä mahdollisuus on toki vielä hyvin hämärä.

Tätä paluuta kaivattaisiin myös aloitusympyrässä, jossa Flyers on tällä hetkellä aivan sukka. Yhtäkään varmaa aloittajaa, johon luottaa kriittisissä aloituksissa, ei pelaavassa nipussa tällä hetkellä ole, mikä on vain pitkä miinus. No ilmeisen lähellä pelikuntoa oleva Patrick Brown auttaisi myös tässä.


Yön peliä katellessa säpsähdin että perkele sentään Seeler on Ristolaista nopeampi, fyysisempi ja pitää paremmin paikkansa puolustus hommissa. Taitaa olla palkka ainoa heikompi osa-alue :). Tampaa vastaan +2 !!

Itsellä on kanssa käynyt samat ajatukset mielessä kun tätä Seelerin pirteää alkua on seurannut. Kyllähän Rasse on hyökkäyssinisellä paljon etevämpi, se on pakko hänelle antaa, eivät useat 40 pisteen kaudet ihan sattumalla ole tulleet, mutta muuten pitkälti noin.

Seelerin pelissä on hienoa myös kuinka itseään säästelemättä pyrkii järjestäen pelaamaan taklausten alla kiekkoa vaikka tiedostaa, että kohta tulee isoa miestä päälle. Tuo jos jokin on sitä todellista fyysisyyttä, monesti jopa niitä voittavia tekoja. Moni pakki jättäisi nämä kolhut ja taklaukset ottamatta sekä siten myös purut tai avaukset tekemättä. Rassessakin on mielestäni vähän tätä, ettei ihan aina mene vastaavissa tilanteissa yhtä pyyteettömästi kiekolle vaan keskittyy joskus jopa enemmän sen oman taklauksen hakemiseen, jolloin se kiekko on jätetty pelaamatta ja tilanne hävitty. Seelerillä ei ole myöskään mitään pakonomaista tarvetta hakea näyttäviä taklauksia itseään tilanteista ulos ryntäillen. Taklaa kun on paikka, mutta menee tässäkin järjestäen peli edellä. Tykkään. Harmi vain kun ei ole yhtään kiekollisempi.
 

ReYaSu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Itsellä on kanssa käynyt samat ajatukset mielessä kun tätä Seelerin pirteää alkua on seurannut. Kyllähän Rasse on hyökkäyssinisellä paljon etevämpi, se on pakko hänelle antaa, eivät useat 40 pisteen kaudet ihan sattumalla ole tulleet, mutta muuten pitkälti noin.

Seelerin pelissä on hienoa myös kuinka itseään säästelemättä pyrkii järjestäen pelaamaan taklausten alla kiekkoa vaikka tiedostaa, että kohta tulee isoa miestä päälle. Tuo jos jokin on sitä todellista fyysisyyttä, monesti jopa niitä voittavia tekoja. Moni pakki jättäisi nämä kolhut ja taklaukset ottamatta sekä siten myös purut tai avaukset tekemättä. Rassessakin on mielestäni vähän tätä, ettei ihan aina mene vastaavissa tilanteissa yhtä pyyteettömästi kiekolle vaan keskittyy joskus jopa enemmän sen oman taklauksen hakemiseen, jolloin se kiekko on jätetty pelaamatta ja tilanne hävitty. Seelerillä ei ole myöskään mitään pakonomaista tarvetta hakea näyttäviä taklauksia itseään tilanteista ulos ryntäillen. Taklaa kun on paikka, mutta menee tässäkin järjestäen peli edellä. Tykkään. Harmi vain kun ei ole yhtään kiekollisempi.
Tämä oli minusta juttu jo viime kaudella. Mies oli yritteliäimpiä Flyereitä hyvin vähän yrittävässä rosterissa. Pitänyt Philly-ajan aika mainionakin perus seiskapakkina. Milloin vain meidän pelaavaankin kokoonpanoon näillä esityksillä. Hyvä sijoittumaan ja tulemaan alas / pysymään alhaalla, mitkä taas on niitä Rassen heikkouksia. RR ajautuu painottomalle puolelle peliä, fiilarit ei toimi niin hyvin kuin Seelerillä. Ja juuri tuo taklausten vastaanotto, erittäin hyvä huomio, taitolaji sekin!

Erittäin hyvä alku, jopa Florida-tappio Sandströmin kanssa ja tappioasemassa hyvin taisteltu ja yritetty loppuun asti. Juuri tää liike, taistelu, yritys on ollut nyt erinäköistä kuin kertaakaan vielä korona-aikana. Tämä kertautuu etenkin siinä, että maalivahdille jätetään mahdollisuus torjua tilanne, kun vastustajilla on tilaa ja aikaa ratkaisevasti vähemmän kuin viime kaudella. Voiko kaikki olla vain Tortsin ansiota näin nopeasti, vai tehdäänkö siellä salaa muutakin oikein? Meidän prospect poolikin pelaa oikein hyvin, vaikka paperilla ihan kolmen kolmoskentän joukkue onkin, ja neljänteen jäisi enää AHL-jämämiehiä. Jopa Tanner Laczynski aloittanut hyvin, mitä ei ole aiemmin vielä näkynyt. Hayesin kohdalla silmät avautuneet myös siinä suhteessa, että osaapa olla muutakin kuin tilan ja ajan luoja, joka vähän vahingossa eksyy tehopinnoillekin. On myös hyvän oloinen laukaus ja etenkin pelinjärkkäys ollut erittäin hyvän näköistä nyt, esim. makeita no-look-lättyjä tarjoillut harkkapeleissä ja vähän runkosarjan puolellakin. Konecny osoittanut mukavaa maaliahneutta, jota vähän ehkä rosterista puuttunut. Hyvällä liikkeellä saa tehtyä jopa itselleen tilanteita.

Mukavan aktiivista, mutta simppelin toimivaa Torts-lätkää ollut, ja heti hämmentävänkin paljon tuloksia. Ostaisipa joukkue tämän valmentajan vielä kauan. Ihan en usko tämän tahdin jatkumiseen, mutta räväkkä alku kovan leirityksen jälkeen niiltä, jotka pelikunnossa ovat.

Tykkäsin todella paljon Farabeen reaktiosta, kun vähän myöhästyi Duchenen vartioinnista alivoimalla ja jätti tälle tilan tehdä Predsin ainoa maali. Lämäsi tämän jälkeen vihaisena lavan jään pintaan. Näin sen pitää mennäkin, että hyvän pelin jälkeen jää korpeamaan tuollainenkin pieni hassi, ja vaatimustaso itselle on vielä paremmasta duunista joukkueen (ja Hartin nollan) eteen. Tuo hassihan oli sitä paitsi viime kauden sitä normaalia löysää puolustamista vielä. :)
 
Viimeksi muokattu:

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Mukava voitto tuli taistelulla, Hart seisoi päällään ja joukkue ei antanut periksi. Blokkauksia tuli paljon ja jengi taklasi. Oikeastaan missään vaiheessa ei tullut kylmää hikeä itselleni, vaan ottelu hoidettiin himaan tyylillä. Vaikka kolmannessa erässä tuli Floridan pika kavennus, oli olotila hyvä. Kaikki nämä voitot on palsamia viime kaudesta, kävi miten kävi.
 

T.J.R

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Flyers
Toi taistelu, toi tahto ja toisilleen pelaaminen näkyy tällä hetkellä kauas. Helppo tykätä tuosta asenteesta, jossa ei anneta sitä senttiäkään ilmaiseksi. Raaka ja vaativa tapa pelata mutta sitä tämä jengi kaipasi, vaatimustason. Kiitos Flyers ja kiitos Tortorella jo tässä vaiheessa.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Mielenkiintoisen näköinen tämän pelin laukaisutilasto. En kyllä muista aiemmin nähneeni noin kovaa painostusta, tilastojen valossa kuin tässä pelissä. Maaliodottamakin ihan mukava Panttereilla (harmaat on niitä yllä mainittuja blokkeja), toki Flyersin odottama tuskin ikinä kohtaa tällä kaudella todellisuutta, mutta aika likainen olo tässä on kun Flyers toi kassaan mukavan palautuksen voitolla. :D
 

Liitteet

  • vetotilastot.jpeg
    vetotilastot.jpeg
    115,2 KB · kertaa luettu: 87
  • xgf.jpeg
    xgf.jpeg
    114,6 KB · kertaa luettu: 88
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös