Philadelphia Flyers 2020–2021

  • 80 946
  • 326

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Mun mielestä voidaan kiertää kaukaa tuollaiset Deangelot. Vaikuttaa sen verran kusipäiseltä rasistilta, että on näyttönsä toistaiseksi antanut.

Ei kannata ottaa sitä riskiä, että Flyersin oletetusti hyvä joukkuehenki pilattaisiin tuollaisen henkilön toimesta. Puolustus kaipaa sitä "Niskasta" tai vastaavaa kahden suunnan pakkia.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Oikeasti edes ymmärrä näitä ehdotuksia TDA suhteen, tollanen pukukoppi syöpä ihmis paska pitäis raahata tänne ja siitä vielä maksaa. Katselen vaikka mielummin että Therien vetää hokkarit jalkaan sekä palaa eläkkeeltä tai että pelattaisiin joka ottelu 5 puolustajalla. Sissus mitä saa lukea, Homerin aikaan olisi saanut olla paniikissa, nyt luotto on kova ettei tänne päädy. Farmiin kaveri ja ura pakettiin, aivan turha kuvitella että jotku palopuheet auttaa yhtään mitään kaverin suhteen, luonne on mitä on.
 

Taison

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, KalPa



Tilastojen valossa top-4 pakisto on näyttänyt jo paremmalta Gostisbeheren ja Myersin paluun jälkeen. Ei tuo edelleenkään contender-tason top neloselta näytä, mutta on riittänyt Islesiä ja Devilsiä vastaan. Varmasti parasta olisi nyt pitää hetken aikaa kokoonpano stabiilina ja katsoa mihin se riittää kovempia jengejä vastan. Yhtä laadukasta kahden suunnan pakkia tuo edelleen huutaa, mutta tilanne ei ole nyt yhtä akuutti kuin mitä se muutama peli taaksepäin vaikutti. Jossain vaiheessa vielä kun saadaan Couturier takaisin remmiin, niin se helpottaa koko joukkueen pelaamista.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Sössitty johtoasema ja lopputuloksena piste jatkoilla, silti toisena lohkossa ja helvetin JVR on kolmantena pistepörssissä. Mitä täällä tapahtuu.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Sen vähän mitä oon ehtinyt seurata, niin on kyllä ihme että noin ylhäällä ovat. Toisaalta jos rutiini on korkeampi kuin huonommilla niin sekin selittää. Tosta en oikein tykkää, että laukaukset hävitään miltei toistuvasti. Ei kerro kaikkea tuo tilasto, mutta jos Flyers vaikka saa 17 kutia matsissa niin fakta on ettei se ole kovin hyvin voinut mennä.

Arvokas piste Bruinsia vastaan. Kyllä tässä Couturieria odottaa vain. Vaikkei hyville jengeille (Tampa esim.) ykkössentterin puuttuminen kauheasti näy, niin kyllä Flyersin pakka on jollain tapaa vajaa.
 
Mielenkiintoista nähdä miten kentät asettuvan Coutsin tulon jälkeen. Olisiko väärin ehdottaa JVR-Coututier-Farabee kolmikkoa? Laughton pelannut koko kauden heikosti, joko poppareille tai laituriksi.

Joo se ensimmäinen heittää DeAngelosta oli lähinnä vitsi "kotiin" enkä edes ollut tietoinen että hän on Phillystä. Ehdoton ei pukukoppisyöville, mutta nyt pari päivän jälkeen olen miettinyt että esimerkiksi vaihtokauppa Gustafson <-> DeAngelo. Amerikka on toisen ja kolmannen ja neljännen mahdollisuuden maa.

2v sopimus on aika riskitön ja mies voidaan altistaa Krakenille myös.

Huomattu alkukaudesta että pelinavaamisessa on todella isoja puutteita ja omista pois pääsyn sekä alueelle pääsyn kanssa.

Voisi tehdä myös hyvää päästä kotikaupungin joukkueeseen.

High Riski High reward.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Lindblomin, Konecnyn ja Patrickin olis syytä heräillä. Viime peleissä ollut aika näkymätöntä ja tehotonta pyörimistä. Äijät on kuitenkin pelureita joilta odotetaan tehoja.
Todella vähän tulee kauden aikana seurailtua pistepörssiä, niin aiheutti pienen naurun pyrskähdyksen kun luin täältä että JVR on pörssissä sijalla 3. Onhan siinä paljon kakkossyöttöjä mukana mutta kaikki lasketaan. Meikäläisen silmää miellytti Flyersin uusi paita, jolla pelasivat bruinsia vastaan.
 

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Älkää tönikö JVR:ää, JVR on mun kaveri! <3

Vuosikausiin paras startti oranssilta ja miten mulla on fiilis Flyers-twitterin perusteella, että kaikki menis päin helvettiä? Jengin kulmakivi Coots puuttuu, pakisto hakee pelistä toiseen itseään satunnaisista onnistumisista huolimatta ja hyökkäys ei ole lähtenyt vielä käyntiin kaikilla teloilla. Siitä huolimatta Flyersin pisteprosentti on divisioonan 2. paras ja koko liigan jaettu 7. jos oikein laskin. Pakko kulkea oranssissa veressä tämä ainainen skeptisyys ja epätoivo...

Seuraavat kolme peliä pelataankin divarin kahta TOP3 jengiä vastaan eli 1x BOS ja 2x WSH, jonka jälkeen taso droppaa kevyesti (2x NJD ja 2x NYR), ja jokatoinen päivä pelataan. Eli Phillyllä olisi nyt hyvä tsäänssi vakiinnuttaa toistaiseksi tuo top2 paikka. Pakiston laajuus huolettaa Ghostin petraamisesta huolimatta: Braun ja Hägg eivät yht'äkkiä täytä solidia 5-6 pakin roolia ja Gustafsson pelaa jokatoisen vaihdon päin persettä, sekä Provy luukuttaa +30 per peli ja on ihme jos tuo ei tule näkymään ukon tasossa vaikka kuinka venäläinen rautamies onkin. Provy-Myers-Sanheim on kova runko alakertaan vuosikausiksi eteenpäin, mutta se ei oikein riitä jos loppujen taso heittelee pelistä toiseen miten sattuu. Cam Yorkia odotellessa...

Kova tavote näihin seuraaviin isoihin peleihin olisi, että Kevin Hayes hyvästä pistesaaliista huolimatta saisi vähän lisää munaa tekemiseensä ja että nuo veli @~KarKaus~ ksen mainitsemat nuoret hurjat heräilisivät pisteiden valossa.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Kaksi peliä Bostonia vastaan, kaksi menetettyä johtoa kolmannessa ja vain yksi piste. Jälkimmäisessä voitettiin kerrankin laukaukset ja pelattiin ilmeisesti hyvä peli, mutta lopulta luu käteen. Noh, näitäkin tulee ja onhan tässä parikin peliä voitettu, vaikka "ei olisi pitänyt". Melkein jopa mielummin ottaa vastaan uutisia pirteästä pelistä. Melkein.

Hart ja Myers putosivat molemmat viime hetkellä kokoonpanosta. Hart ilmeisesti ja toivottavasti varatoimena, sillä Elliott oli joka tapauksessa aloittava maalivahti. Myersin tilanne ilmeisesti vielä kysymysmerkki?

Jatketaan Van Riemsdykin hehkuttamista: jatkaa kovaa tahtia ja tekee juuri sitä mitä on tilauksessa: maaleja lähietäisyydeltä. Ja näkyyhän nuo onnistumiset muutenkin pelissä, vaikka ei toki mikään 5-5 pelin dynamo ikinä tule olemaan, vaan erityisosaaminen on melko kapea.

Huomenna onkin sitten viimeisen päälle urheilupäivä ja isossa osassa prime time pelinä Washington - Philly 1900 alkaen!
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Nämä päiväpelit olleet aina myrkkyä, vastus ei myöskään helpoimmasta päästä, hyvä mittari tähän hetkeen.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Nämä päiväpelit olleet aina myrkkyä, vastus ei myöskään helpoimmasta päästä, hyvä mittari tähän hetkeen.

En tiedä mikä ajoi vihollisen palstalle voivottelemaan, mutta jokin pakotti tähän heittämään kommentin. Mutta en pitäisi teidän tän ”illan” vastustajaa kovin pätevänä mittarina :)

Iltapäiväpelit perinteisesti myös Capsilla kuraa + sivussa ainakin Kuznetsov, Oshie, Vrana, Schultz, Samsonov ja ehkä päälle Eller ja Sheary.

Saataisko tästä sitten kunnon shitshow prime timen kunniaksi. Meidän puolelta odotusarvo on ainakin vahvasti miinusmerkkinen.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Mikäli tätä palstaa ja kannattajien kommentteja uskoo niin yksikään joukkue ei voita ikinä päiväpeliään ja esitykset ovat Suomi sarja tasoa molemmilla joukkueilla.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Mikäli tätä palstaa ja kannattajien kommentteja uskoo niin yksikään joukkue ei voita ikinä päiväpeliään ja esitykset ovat Suomi sarja tasoa molemmilla joukkueilla.

Puolet lienee ainakin oikeessa. Laitetaan Pelicans ja TPS pelaan kello 12 sunnuntaina ja katotaan millast kiekkoo :)
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Coots ja Myers pelaavat mutta Sanheim out
 

Crank

Jäsen
Laukaukset 30-13 Washingtonille, mutta maalit 4-4. Sitten kun Flyersilla laukaustehokkuus laskee ja laukaustilastot pysyy samanlaisina, niin peleistä tulee kyllä rumia lukemia.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Tällä kertaa sitten oltiin koko peli jäljessä ml. erikoistilanteet, mutta jäätävällä tehokkuudella pisteet mukaan. Oli ainakin viihdyttävää kiekkoa.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Kyllähän tosta Farabeesta täytyy alkaa pikku hiljaa tykkäämään. Nuori poika saanu viime kauden jälkeen vähän lihaa luiden ympärille ja sitä kautta vauhtia jalkoihin. On kyllä ovela kiekon kanssa ja nyt tosiaan alkanut napsia pinnojakin mukavasti.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça


Sanheimin äkillinen poisjäänti sunnuntain pelistä johtui koronasta ja näin tilanne sitten etenee. Loppuviikon pelit Devilsiä vastaan olikin jo valmiiksi peruttu heidän koronaongelmiensa johdosta, joten breikkiä pukkaisi, vaikka tästä ei tätä pahempaa enää ilmenisi.

Pelillisistä asioista. Viikonlopun Bruins-pelit olivat aikalailla parasta, mitä Flyersilta on toistaiseksi nähty vaikka tulos jäikin laihaksi. Pohjimmiltaan hyvää ja tiivistä 5vs5 peliä kovaa joukkuetta vastaan. Omaan silmääni Flyers oli jopa parempi 5vs5 pelissä, mutta tyhmät jäähyt, erikoistilanteet ja yksittäinen Boucherin hanskakäden harominen jättivät potin vain yhteen pisteeseen. Kuitenkin kiekkoa, jollaisella tulos useimpina iltoina olisi hyvä.

Viimeisin Capitalsia vastaan oli vuorostaan kunnon hulabaloota puolin ja toisin, mistä en pitänyt, kun alla oli kuitenkin kaksi sinänsä hyvää ja jo varsin ehyttä ottelua. Sentään tehokkuus riitti pisteisiin, mutta oikein muuta ei käteen jäänyt. Ihan niin yhtä päätä peli ei sentään ollut kuin vedoista maalia kohti voisi päätellä, mutta kyllähän kaikki advance statsit järjestäen Capitalsille menivät, joskin kolmannessa Flyers sai homman näppeihinsä ja myös pelin paketoitua.

JvR:ää pitää kyllä kehua, kun se pelaaminen on alkanut näyttämään muutoinkin jo ihan tuloksekkaalta jääkiekolta. Kaveri riistää kiekkoja ja katkoo vastustajan hyökkäyksiä käynnistellen sulavasti omia ehtien jopa päättämään niitä, mikäs siinä.

-------------------------

Ron Hextall olisi ilmeisesti viittä vaille Penguinsin seuraava GM. En oikein tiedä, mitä pitäisi ajatella? Jotenkin vain väärältä tuo tuntuu, mutta eipä niitä GM paikkoja alvariinsa vapaudu, joten tunteilut sikseen.
 

Mettis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers & Pelicans

Pelillisistä asioista. Viikonlopun Bruins-pelit olivat aikalailla parasta, mitä Flyersilta on toistaiseksi nähty vaikka tulos jäikin laihaksi. Pohjimmiltaan hyvää ja tiivistä 5vs5 peliä kovaa joukkuetta vastaan. Omaan silmääni Flyers oli jopa parempi 5vs5 pelissä, mutta tyhmät jäähyt, erikoistilanteet ja yksittäinen Boucherin hanskakäden harominen jättivät potin vain yhteen pisteeseen.

-------------------------

Ron Hextall olisi ilmeisesti viittä vaille Penguinsin seuraava GM. En oikein tiedä, mitä pitäisi ajatella? Jotenkin vain väärältä tuo tuntuu, mutta eipä niitä GM paikkoja alvariinsa vapaudu, joten tunteilut sikseen.


Pakko kysyä, että kuka Boucher siellä maalissa oli Elliottin sijaan? Vai oliko tämä joku hauskuutus, jota en tajua. :D

Ja kyllähän tuo Hextallin siirtyminen Pensin peräsimeen tuntuu niin väärältä kuin vain on mahdollista.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Pakko kysyä, että kuka Boucher siellä maalissa oli Elliottin sijaan? Vai oliko tämä joku hauskuutus, jota en tajua. :D

Ja kyllähän tuo Hextallin siirtyminen Pensin peräsimeen tuntuu niin väärältä kuin vain on mahdollista.

Heh. Tajusit ihan riittävästi. Oon muutaman kerran aiemminkin tarjonnut Booshia maalille vaikka uran päättymisestä on jo jonnin verran aikaa. Kovan vaikutuksen ehti jättämään!

Vähän asiaakin. Giroux ja Braun lisättiin Sanheimin seuraksi covid-listalle, joten soppa sakenee. Saapa nyt nähdä milloin Flyers-kiekkoa seuraavan kerran pelataan?
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Onneksi Ahl alkoi, niin ei ihan pääse tylsistymään. Paljon nuoria janttereita Phantoms rosterissa joiden otteita kiva seurailla. Kauden avauksessa Phantoms voitti jatkoajalla Hershey bearsin. Wisdom ja Foerster pelasivat uransa ensimmäiset ottelunsa ammattilaisina. Molemmat ottivat vähän osumaa ottelussa. Ensin Wisdom sai maalinedusta hässäkässä osumaa naamaansa ja joutui poistumaan koppiin mutta palasi myöhemmin peliin mukaan. Poika pelasi ihan mukavan oloisesti. Ei nyt ihmeitä saanut aikaan mutta tämän ottelun perusteella jäi fiilis et ei ole tullut pyytelemään anteeksi olemistaan liigassa. Wisdom on nuorin Phantoms historian pelaaja (-02). Tuli mieleen että eikös aikaisemmin ollut joku sääntö että noin nuoret pelaajat eivät saaneet pelata Ahl:ssa, eli jos et mahtunut änäriin, niin sitten matka jatkui takaisin junnuihin.
Foerster alotti pelin ihan pirteästi ja vauhdikkaasti, pelaten 2yv-ketjussakin. Myöhemmin pelissä tapahtui ikävä loukkaantuminen kun kaatunut Hershey pelaaja keilasi Foersterin nurin, eikä poika päässyt omin avuin pois jäältä. Twitterissä en ollut nähnyt eiliseen mennessä mitään päivitystä pojan tilanteesta. Harmi juttu. Wyatte Wylie kirjasi pelissä 1+1. Maalin hän teki vajaa minuutti ennen loppua suoraan hyökkäyspään voitetusta aloituksesta. Fitzgerald teki jatkoajalla voittomaalin johon Wylie merkattiin syöttäjäksi. Fitzgerald(-93) on muuten Kevin Hayesin serkku. Viime yön peliä en katsonut, enkä taida jaksaa katsoakaan kun hävisivät 2-1 jatkoajalla. Phantoms maalin teki David Kase alivoimalla.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Onks kukaan katellu yhtään Jay O'Brianin pelejä tällä kaudella. Mä jotenkin pidin poikaa jo mappi ö pelurina mut sehän on alkanut tehdä tulosta. Viime yönäkin hattutemppu. Näyttäis olevan kymmeneen peliin 6+4.
Pakki prospectia tuntuu riittävän kyllä aika kivasti flyersilla. Ronnie Attard western michigan univ.(191/94 ) nakutteli yön pelissä 2+1 ja on tehnyt 22 peliin 6+11. Nää yliopisto pelurit jää ainakin mulla aikalailla seuraamattomiks kausen aikana, joten jos joku näitä väijyy, niin olis mukava kuulla lisää
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Eager varmaan pystyy, joskus kun kerkee/jaksaa avaamaan enemmän yliopisto pelaajia sekä heidän tilannettaan? Ihan kohtalaiselta toi prospect pool näyttää, kirkkain tähti taitaa olla nyt Cam York. Hitto että käy aika pitkäksi odotellessa Flyersien pelejä, muiden otteet ei niin itseäni kiinnosta, eikä jaksa "suomalaisten" takia vaan tsiikata toisia otteluita. Ehkä pitää kääntää katseet myös AHL puolelle Phantomsien suhteen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös