Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Wisdom on nuorin Phantoms historian pelaaja (-02). Tuli mieleen että eikös aikaisemmin ollut joku sääntö että noin nuoret pelaajat eivät saaneet pelata Ahl:ssa, eli jos et mahtunut änäriin, niin sitten matka jatkui takaisin junnuihin.
Foerster alotti pelin ihan pirteästi ja vauhdikkaasti, pelaten 2yv-ketjussakin. Myöhemmin pelissä tapahtui ikävä loukkaantuminen kun kaatunut Hershey pelaaja keilasi Foersterin nurin, eikä poika päässyt omin avuin pois jäältä.
Koska koronan takia OHL-kausi odottaa yhä käynnistymistään ainakin Foersterin ja Wisdomin kaltaiset NHL-sopimuksen alaiset pelaajat voivat pelata pelejä AHL:ssä. Aiemminhan tätä on nähty keväisin jos poikien junnupelit ovat tulleet päätökseen ennen AHL-kauden loppua, niin ovat sitten jatkaneet tuolla. Mikäli OHL-kausi vielä jossain kohtaa käynnistyy siirtyvät luonnollisesti sinne pelaamaan.

Foersterin loukkaantuminen jäi kyllä harmittamaan, kun tuli niin turhasta ja epäonnisesta tilanteesta, 3-4 viikkoa siitä taisi ensi arvioissa huilia tulla. Pelasi meinaan todella hyvin. Wisdomkaan ei huonolta näyttänyt ja jos 4. kierroksen varaus pärjää jo noin mukavasti ja luontevasti AHL:ssä, niin lupaavalta näyttää. Molempien luistelu vaikutti yhden pelin otannalla menneen mukavasti eteenpäin sitten viime kauden.

Eilen yritin kelailla kauden toista matsia Binghamton Devilsejä vastaan, mutta ottelu oli pelattu jossain harkkahallissa kamerakulman ollessa sen mukainen, joten jäi kyllä kesken. Tänään olisi edessä klo 20 alkaen jo kauden toinen kohtaaminen Hersheytä vastaan.

Onks kukaan katellu yhtään Jay O'Brianin pelejä tällä kaudella. Mä jotenkin pidin poikaa jo mappi ö pelurina mut sehän on alkanut tehdä tulosta. Viime yönäkin hattutemppu. Näyttäis olevan kymmeneen peliin 6+4.
Pakki prospectia tuntuu riittävän kyllä aika kivasti flyersilla. Ronnie Attard western michigan univ.(191/94 ) nakutteli yön pelissä 2+1 ja on tehnyt 22 peliin 6+11. Nää yliopisto pelurit jää ainakin mulla aikalailla seuraamattomiks kausen aikana, joten jos joku näitä väijyy, niin olis mukava kuulla lisää
Jonkin verran on tullut seurattua NCHC ja Hockey East divisioonien pelejä, joissa valtaosa Flyersin yliopistoprospecteista pelaa.

Providence Collegen vaikeuksien jälkeen O'Brien teki täksi kaudeksi paluun NCAA:n Bostonin yliopiston riveissä. Koulunvaihdon seurauksena joutui pelaamaan välivuoden BCHL:ssä. On istutettu sentterin tontille, jossa joutuu enemmän keskittymään kenttätasapainoon ja puolustamiseen, mikä tekee jenkille pelkkää hyvää, kun on pitkälti se pelin puoli joka määrittää pojan uran suunnan. Kiekollisesti toivon tältä edelleen yksinkertaisempaa ja suoraviivaisempaa tekemistä. On päässyt näissä eteenpäin, mutta edelleen hakee aika ajoin liian pitkiä kuljetuksia ja turhan näyttäviä ratkaisuja, jotka eivät O'Brienin ominaisuuksilla tuota tulosta enää ammattilaisena. On riittävän taitava ja älykäs pelaaja noustakseen vahva luistelu syömähampaanaan bottom-6 peluriksi NHL:ään, jos vain saavuttaa 5vs5 pelissä riittävän luotettavuuden ja säännönmukaisuuden, mutta katsellaan rauhassa. Mitään top-line peluria tästä ei kannata enää odottaa.

Ronnie Attard sai parin seniorin ja Sabres-prospect Mattias Samuelssonin poistuttua selvästi suurempaa roolia kannettavakseen ja on vastannut hyvin huutoon. Tästä on kaikessa hiljaisuudessa kasvamassa ihan huomionarvoinen NHL-prospecti varsin monipuolisena all-round pakkina. Olen pitänyt kovasti, joskaan Western Michiganin taso ei muutoin tunnu riittävän, mikä toki aina hiukan glorifioi kärkijätkiä.

Bobby Brink on ollut toistaksi ok, mutta asteen-pari tuloksekkaampaakin lentoa olen odottanut vahvojen U20-kisaotteiden myötä, joten vielä saisi kyllä parantaa. Tuota tarvitsisivat joukkueenakin, jos tehottomuudesta kärsinyt Denver haluaa tänä keväänä post-seasonilla pelata.

Noah Cates on jatkanut konemaista suorittamistaan vaikka tehoja jokunen pinna enemmän voisi ollakin, mikä on samalla hiukan alleviivannut tämän puutteita viimeistelyn saralla. Älykkäänä työnsankarina tälle on kuitenkin helppo nähdä käyttöä myös ammattikaukaloissa. Projektio enemmän siellä alakenttien puolella.

Yorkin Michiganilta (Big Ten) en ole nähnyt kuin highligtseja, mutta niiden ja tilastojen valossa hyvin sujuisi. On tosiaan se kirkkain nimi Flyersin yliopisto-prospecteista.

Muu NCAA-jaosto (Hain, Brodzinsky ja St. Ivany) on melkoista borderline osastoa, joille ei kummoista NHL-lupauksen leimaa voi oransseillakaan lasein asettaa.

-------------------

Flyersin osalta on nyt pari päivää menty ilman uusia nimiä covid-listalle, jonne viimeisimpinä lisättiin viikolla Laughton ja Lindblom. Saa nähdä pääsevätkö alkuviikosta jo treenaamaan listan ulkopuolisten kesken jos kerran tartuntaketju on stopannut? Lake Tahoen ulkoilmamatsi Bostonia vastaan olisi viikon kuluttua, mitä tuskin ovat peruuttamassa vaan sinne sitten tarvittaessa taksiporukasta miehiä kehiin jos ei muutoin ukot riitä. Tuon spesiaalimatsin vuoksi joukkuetreenien aloittamisen kanssa haluttaneen olla erityisen varovaisia kun ei oikein olisi varaa uudelle rundille, mikäli siellä yhä joku itämistapaus on. Pelin tason kannalta olisi kuitenkin tärkeää, että saisivat muutamat treenit ja torstaille yhä piirretyn Rangers-pelin alle, mutta eiköhän siellä ole huomattavasti viisaammat tahot päätöksiä tekemässä.
 
"Pakko myöntää, että olin väärässä."
- Jari Porttila 9.9.2007

Chatterer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Islanders, KalPa
Tervehdys kaikille, uusi palstalainen esittäytyy. Flyers intoilu on klassisesti lähtenyt 90-luvun puolen välin tienoilta lätkäkorttien ja NHL Weekly ohjelmien vaikutuksesta. Eric Lindros fanitus oli melko jämäkkää tasoa tuolloin poikasena. Toki nykyäänkin joskus tulee kultaisiin ysäri-fiiliksiin tuubissa palattua. Tulipa Flyers nähtyäkin tsekeissä Blackhawksia vastaan syksyllä 2019, mikä oli tietty aivan upea kokemus ja yksi unelmien täyttymys.

Jatkoajan Flyers- palstaa on tullut observoitua jo varmasti 15 vuotta, ja jo nyt ajattelin tunnarit pyytää, hymiö. Enemmän olenkin taustalla seuraaja mutta jotain infoa vois joskus tänne heittää mikäli semmoista tietoa silmiin sattuu. Nyt ekana olis seuraavaa:

Giroux on testattu covid positiiviseksi joten hänen teräsmies-putki tulee päätökseen. Mittaa kertyi 328 matsia.
Maxim Sushko on tekemässä debyyttiä Rangersia vastaan. Kaavaillut kentät peliin:

JvR-Couturier-Farabee
Raffl-Hayes-NAK
Bunnaman-Patrick-Kase
Morin-Andreoff-Sushko

Provorov-Myers
Sanheim-Ghost
Hägg-Gustafsson

Hart
 

Crank

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Flyers, nippelitieto
Covid-listalla siis Claude Giroux, Jakub Voracek, Travis Konecny, Oskar Lindblom, Morgan Frost, Scott Laughton ja Justin Braun. Sunnuntain ulkopeli jää noilta väliin, kuten Jatkoajan uutinen kertoo. Kokoonpano varmaan aikalailla samannäköinen siinä, kuin tuossa ylläolevassa viestissäkin. Jossain vaiheessa näin jopa spekulointia, että Rangers olisi saattanut korvata Flyersin mikäli se olisi koko joukkueelta jäänyt väliin.
 
Me pyöritetään monen sadan tuhannen juttua ja te tuutte mulle naureskelemaan!
Tänään Bruins ja Lake Tahoe.

Ikävää että ei koko poppoo pääse paikalle mutta pakko kysyä, eikö meillä todella ole ketään muuta laittaa laituriksi kuin ennakkoon kaavailtu Mark Friedman ? Eikö siellä farmissapitäisi olla porukkaa kun monena vuotena on toitotettu prospect poolin syvyydestä ja vielä tällä kaudella yleisesti rosterin syvyydestä.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Tänään Bruins ja Lake Tahoe.

Ikävää että ei koko poppoo pääse paikalle mutta pakko kysyä, eikö meillä todella ole ketään muuta laittaa laituriksi kuin ennakkoon kaavailtu Mark Friedman ? Eikö siellä farmissapitäisi olla porukkaa kun monena vuotena on toitotettu prospect poolin syvyydestä ja vielä tällä kaudella yleisesti rosterin syvyydestä.
Joo kyllä ihmetyttää ja kun muistetaan että siellä on jo Morin laiturina, niin kiva huudella varmaan hyökkääjä prospecteille, et kovaa duunia vaan pojat niin näyttöpaikkoja kyllä tulee. Morin on hyvä turva jengille et pahimmat sikailut varmaan jää vastustajilta tekemättä kun Big Sam on paikalla jos tarvetta muistutella mut rangersia vastaan ainakin oli vaikeuksia ehtiä taklaamaan. Kerran tiputti hanskat ja rangers pelaaja oli aivan ihmeissään et mikäs juttu tää on. Sitten tulikin mainoskatko ja ajattelin et olipas fiksu ottaa kakkonen kun eikös hanskojen tiputuksesta pitäis lähtee boxiin. Ei tullut penaltia. Dumari varmaan sano et keräähän kamas ja mee ottaa pikku huikat penkille.

Muutama sananen Phantomsista. Jengi hyvässä vireessä vaikka sielläkin koronan vaikutus flyersissa harventanut myös Phantoms rivejä. Kivan energistä peliä oli viime yönäkin 3-0 voitossa binghamptonia vastaan. Wisdom 2 maalia. On kyllä nälkäinen nuori jantteri, täytyy sanoa. En nyt tarkastanut mutta taitaa johtaa Phantomsien sisäistä pistepörssiä neljän pelin jälkeen, ainakin maalipörssiä.
Zamulan luistelua on kyllä ilo katsoa. Pojalla kuitenkin mittaa 190cm. Vielä näkee et pikkusen kattelee et mitä täällä ammattilaispeleissä duunataan mut yön pelissä kilautti jo kerran tolppaan. Pistetili vielä avaamatta.
Toivotaan että jää kestää lake tahoella
 
Saattaa mennä viikonpäivät etten todellakaan yhtään
Älykästä ajatusta itsestäni pysty nyhtää

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Eipä tosta ottelusta voi kummoisia odottaa, Rags matsista piste oli posi homma. Bostonia vastaan jos saavat edes pisteen olen yllättynyt, Hart saa seisoa päällään tälläkin kertaa. Wisdom ollut tosiaan lievä yllätys itsellenikin, katsotaan josko tästä kaverista saataisiin tekijä Flyers nuttuun asti. Onhan kaikenkaikkiaan tämäkin kausi niin erilainen, että tuntuu tietyllä tavalla olevan suurempi mahdollisuus "tuhkimo" tarinoille.
 
People weren't moving" for the police escort, Morrisonn said. "They were mooning us, throwing stuff at us, beer bottles, whatever they had in their hands. It's to be expected from Philly fans. Didn't they boo Santa Claus?

JoMe84

Jäsen
Suosikkijoukkue
Räp. Flyers, Gostisbehere, ManU, Ryan Giggs
Turpasauna sieltä tuli sitten. Vain osan peleistä nähtynä en pysty kovinkaan kummoista analyysiä tekemään, mutta asiaatuntevat voivat kertoa, että mikä on Gostisbeheren nykyinen vire ja peliaika suunnilleen / peli?

Lisätäänpä vielä että ensimmäinen viesti tähän ketjuun, vaikka Flyers ollutkin sydämessä jo 20 vuotta. Terve vaan kaikille samanhenkisille.
 
Viimeksi muokattu:
Iso-Pebe

Joope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Onko Hart taantunut perinteiselle Flyers-maalivahdin tasolle vai onko Bruins vaan ollut kaverille nyt poikkeuksellisen suuri peikko? Bruins on tainnut latoa 20 maalia Hartin selän taakse 4 ottelussa tällä kaudella ja vähän helppoja meni viime yönäkin. Onko Flyersin suunnalla jo syytä olla huolissaan vai meneekö maalivahdin huonot tilastot vaan koko joukkueen huonon puolustamisen piikkiin? Hart oli ja on varmasti edelleenkin sarjan lupaavimpia vahteja, mutta sääli, jos Flyersin suunnalla taas alkaa maalivahtipeli aiheuttamaan harmaita hiuksia.
 
Don't poke the bear!

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Ei Hartin kanssa tartte huolissaan olla. Kyllä hyväkin mokke tarttee hyvän jengin eteen. Vähän oli kyllä ihmeellinen peli kun tokassa erässä varsinkin tuntui että joka veto menee maaliin. Oli pari semmosta kerran kaudessa huitaisu sinnepäin ja yläpelti helähti. Pikku hiljaa sais team koronasta vapautua pelaajia käyttöön. Patrick on nyt vetänyt 8 peliä putkeen kiikari tehoilla.
 
Saattaa mennä viikonpäivät etten todellakaan yhtään
Älykästä ajatusta itsestäni pysty nyhtää

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Turpasauna sieltä tuli sitten. Vain osan peleistä nähtynä en pysty kovinkaan kummoista analyysiä tekemään, mutta asiaatuntevat voivat kertoa, että mikä on Gostisbeheren nykyinen vire ja peliaika suunnilleen / peli?

Lisätäänpä vielä että ensimmäinen viesti tähän ketjuun, vaikka Flyers ollutkin sydämessä jo 20 vuotta. Terve vaan kaikille samanhenkisille.
Ghosti pelas yöllä 21min ja -1. Äijän peli näyttää siltä että pelkää virheitä ja sen takia ei oikein uskalla yrittää mitään. Ghostin perus pelihän ei tuota eikä oikein hyödytä jengiä millään tavalla. Harmi juttu.
 
Saattaa mennä viikonpäivät etten todellakaan yhtään
Älykästä ajatusta itsestäni pysty nyhtää

Pica

Jäsen
Urheilullisesti ajateltuna järjetön päätös pistää Flyers pelaamaan kun puolet vakiokokoonpanosta on pois. Ymmärrän, että mennään shown ehdoilla mutta olisi pitänyt pistää plan b käyntiin.
 

Crank

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Flyers, nippelitieto
Urheilullisesti ajateltuna järjetön päätös pistää Flyers pelaamaan kun puolet vakiokokoonpanosta on pois. Ymmärrän, että mennään shown ehdoilla mutta olisi pitänyt pistää plan b käyntiin.
Tätä en oikein itekään ymmärtänyt. Toisten joukkueiden pelejä siirretään, mutta Philan piti pelata.
 
Me pyöritetään monen sadan tuhannen juttua ja te tuutte mulle naureskelemaan!

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Suurin syy pelin pelaamiselle oli varmaan ulkoilma ottelu, isommat järjestelyt ja spessu tapahtuma.
 
People weren't moving" for the police escort, Morrisonn said. "They were mooning us, throwing stuff at us, beer bottles, whatever they had in their hands. It's to be expected from Philly fans. Didn't they boo Santa Claus?
(1)
  • Tykkää
Reactions: Jyyd

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Toisaalta eipä se Bruins ole kaatunut asteen terveemmälläkään miehistöllä, jotta tällä kertaa näin. Nyt oli sentään syyt tappioon jo valmiina, heh. Eka erä meni vielä hyvällä tsempillä, mutta sen jälkeen kyyti oli kylmää. Erien alkuihin saisivat nyt ainakin keksiä jotain kun tuntuu Bruinsia vastaan aina se Pasta iskevän... Olisiko karppaus mitä?

Miljöö oli kyllä upea, vaikka pelinä ei sen suuremmaksi noussutkaan. Ensimmäisen erän lopun auringonlasku etenkin miellytti silmää. Sitä suorastaan toivoi, että vielä joku katko peliin, että pääsisivät hakemaan maisemat kameraan.

Giroux on koronatapauksista lähimpänä paluuta ja saattaa pelata jo ke-to yönä Rangersia vastaan. Tänään oli ollut normaalisti mukana treeneissä. Muut missaavat ainakin Rangersin ja Konecny vielä varmuudella lauantain primetimen Sabresiä vastaan, mutta josko se siitä taas normalisoituisi.


Patrickia selkeästi yritetään herätellä laidassa parempien ketkukaverien kanssa. Twarynskikin on ilmeisesti löydetty jostain hengissä kun ei miehestä ole hetkeen kuulunut.
 
"Pakko myöntää, että olin väärässä."
- Jari Porttila 9.9.2007

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Sieltä sit waivereistä Hexy nappaa Friedmanin Pensiin.
 
Saattaa mennä viikonpäivät etten todellakaan yhtään
Älykästä ajatusta itsestäni pysty nyhtää

Taison

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, KalPa
Sieltä sit waivereistä Hexy nappaa Friedmanin Pensiin.
Kun vielä viime kaudella ihan mallikkaasti NHL:ssäkin stuntannut Friedman ei sitten kuitenkaan onnistunut lopulta vakuuttamaan Vigneaultia ja Fletcheriä, Hextall kävi nappaamassa omansa pois. Pidän vähän erikoisena, ettei Friedman saanut reilumpaa näytönpaikkaa alkukaudesta Flyers-pakiston ollessa muutenkin sekaisin. Neljä peliä, joista viimeisin hyökkäjän paikalla, keskimäärin noin 11 minuutin peliajalla jäi kauden saldoksi Phillyssä. 25-vuotias pelaaja jonka katto NHL:ssä on kolmosparin pakki, joten ei tässä nyt kuitenkaan mitään huippulupausta menetetty.
 
Viimeksi muokattu:

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
No niin mielenkiintoinen viikonloppu edessä flyers kiekon osalta. Tänään klo 20 ja huomenna klo 22 pelit ja molemmat pelit buffaloa vastaan. Alkaa olla normaali rosterikin kasassa. Taitaa olla niin että vain Konecny puuttuu. Siellähän oli Vigneault viisastellut että kolmosketju Lindblom- Laughton- Voracek on nimetty covid ketjuksi. Elliot ilmeisesti aloittaa maalilla. Vithu että on mennyt ihon alle kun on lukenut flyers-fanien kommentteja kun siellä jo suurin piirtein haudataan Carter Hartia, tosin eipä yllätä tuommonen urpoilu.
Kyllähän viikonlopusta täytyy täyspotti napata!!!
 
Saattaa mennä viikonpäivät etten todellakaan yhtään
Älykästä ajatusta itsestäni pysty nyhtää
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
JVR - Couturier - Farabee
Giroux - Hayes - Patrick
Lindblom - Laughton - Voracek
Raffl - Bunnaman - NAK

Provorov - Gostisbehere
Sanheim - Braun
Hägg - Gustafsson

Pitkästä aikaa tuli kokonainen peli katsottua livenä ja kokoonpanokin tosiaan alkaa olla lähes paras mahdollinen. Ottelu oli oikeastaan kokoajan Flyersin hallussa vaikka Huttonin huippupeli piti tilanteen pitkään tasaisena. Toisaalta yleisestä hallinnasta huolimatta niitä nukahduksia kävi myös omissa ja tuuri sekä Elliott pitivät Buffalon nollilla. Eli mitenkään varauksettoman tyytyväinen ei voi olla, vaikka laukauksissa ja maalipaikoissa jatkuvasti vietiinkin. Ketjut vaikuttivat kohtuullisen tasaisilta ja toimivilta painopisteen ollessa enemmän hyökkäyspäässä. Etenkin Laughtonin trio palasi peleihin valmiina. Neloselle taisi sattua pari pidempää pyöritystä omissa.

Pakiston osalta pärjätään, mutta jatkuvasti tuntuu siltä, että siellä on vajausta laadukkaassa peruspelaamisessa. Sekä hyökkäävillä pikkupakeilla(Gustafsson, Gostisbehere) että puolustavilla peruspakeilla (Hägg, Braun) on vahvuutensa lisäksi liian selkeitä heikkouksia pelissä. Ja näiden kanssa taiteillaan sitten jatkuvasti. Toki on sanottava, että Ghost pelasi hyvän pelin olematta pahemmin pulassa omissa. Mutta edelleen tuo kyllä huutaa minusta sellaista laadukkaaseen top-4 tason yleispeliin pystyvää pelaajaa. Myers toki nyt alkuun, mutta toivoisin myös ulkopuolista vahvistusta koodinmellä "Niskanen+".

Ylivoimaa yritetään saada vetämään jostain päästä kahdella tasaisella viisikolla, mutta tulos on lähinnä surkuhupaisaa. Eipä tuossa tunnu olevan mitään muuta toivoa maalin tekoon, kuin heittää kiekkoa maalille ja antaa Van Riemsdykin tehdä taikojaan.
 
Viimeksi muokattu:
Gillies: Tulin pelaamaan kovaa, rehellistä lätkää

Crank

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Flyers, nippelitieto
Ensin Elliottille 23 torjunnan nollapeli Buffaloa vastaan ja sitten Hartille 28 torjunnan. Vaikka Buffalolla vaikeaa onkin, niin ei nollapeli silti koskaan taida mikään läpihuutojuttu olla. Ellei laukauksia tule sitten 5 kpl.

Edellisen kerran peräkkäiset nollapelit 2015, samaa vastustajaa vastaan 1999 ja ekaa kertaa seuran historiassa kahdessa vieraspelissä.

E: Vigneaultille 700. voitto päävalmentajana.
 
Viimeksi muokattu:
Me pyöritetään monen sadan tuhannen juttua ja te tuutte mulle naureskelemaan!
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Ensin Elliottille 23 torjunnan nollapeli Buffaloa vastaan ja sitten Hartille 28 torjunnan. Vaikka Buffalolla vaikeaa onkin, niin ei nollapeli silti koskaan taida mikään läpihuutojuttu olla. Ellei laukauksia tule sitten 5 kpl.

Edellisen kerran peräkkäiset nollapelit 2015, samaa vastustajaa vastaan 1999 ja ekaa kertaa seuran historiassa kahdessa vieraspelissä.

E: Vigneaultille 700. voitto päävalmentajana.
Ja kolmas perättäinen 3-0 voitto Buffalosta. Varmaan jotain ennätyksiä silläkin lähennellään. Ylipäätään kolmella nollapelillä putkeen yhtä joukkuetta vastaan. Näitä ennen hävittiinkin sitten 6-1.

Eilinen peli olikin sitten edelliseen verrattuna paljon tarkempaa pelaamista molemmilta ja intensiteettikin tuntui olevan korkeampi. Flyers pelasi vielä ehjemmän pelin ja Buffalo myös paransi puolustuspään peliään. Sinänsä iso kuva ei juuri muuttunut: suht tasaisesti niskan päällä oltiin jatkuvasti. Toki: Buffalo ampui pari kertaa rimoihin ensimmäisessä erässä ja ainakin kerran myöhemminkin. Tahtoo sanoa, että olisihan tämä ollut ihan eri pallopeli jos olisivat päässeet jopa parin maalin johtoon. Mutta lopulta tosiaan hyvä ja ehjä esitys. Sen kummemmin pelaajia erittelemättä: Hart luonnollisesti loistava ja JVR jatkaa melko pitkäksi venyvää suonenvetoaan aivan mielipuolisella ohjurilla.
 
Gillies: Tulin pelaamaan kovaa, rehellistä lätkää

Chatterer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Islanders, KalPa
TK is back! Loistava juttu, herra aloittelee tauon jälkeen nelosessa ja NAK putoaa pressiboxiin Gustafssonin kaveriks. Crosby näköjään viruslistalla vuorostaan.

Sitä taas siis kohta mentäis pinkkuja vastaan,
seuraavalla kavalkadilla:

James van Riemsdyk -- Sean Couturier -- Joel Farabee
Claude Giroux -- Kevin Hayes -- Nolan Patrick
Oskar Lindblom -- Scott Laughton -- Jakub Voracek
Michael Raffl -- Connor Bunnaman -- Travis Konecny

Ivan Provorov -- Shayne Gostisbehere
Travis Sanheim -- Philippe Myers
Robert Hagg -- Justin Braun

Carter Hart
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Prospect osastolta mukavia uutisia kun Ratcliffe ja Foerster palasivat rosteriin viime yön pelissä(4-1W). Varsinkin Foerster oli kiva yllätys kun muistelisin lukeneeni aikaisemmin että kausi olisi ollut paketissa.
 
Saattaa mennä viikonpäivät etten todellakaan yhtään
Älykästä ajatusta itsestäni pysty nyhtää

Chatterer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Islanders, KalPa
Kun nyt huhuissa pyörii vahvasti Mattias Ekholm, mitäs viisaammat palstaveljet on tästä mieltä? Todennäköistä mitä liikuteltaisiin Predsin suuntaan olis first rounder ja Farabee. Itse en kyllä Joelista luopuisi. Ens yönä revanssi pinkuista sitten ohjelmassa. Moose maalilla.. eiköhän tästä voitto kotiin kairata.

Linkki letsgoflyers sivuston juttuun Ekholmiin liittyen :

 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Pikaisesti kommentti ennen kuin pää tyynyyn jotta jaksaa yöllä tsiigaa matsia. Onneks Farabee on pelannut niin hyvin että ei pitäis olla huolta treidaamisesta. Jotenkin itellä semmonen fiilis että eiköhän Nashville haluais nuorta pakkia tilalle. Mä olisin ehkä jopa valmis antamaan Meyersin. Mun mielestä on ollut todella suurissa vaikeuksissa kiekon kanssa. Hätäilee todella paljon ja avaukset menevät todella usein keskialueelle tsippailuksi. Toinen josta luulen että Nashville voisi olla kiinnostunut on Zamula. Nashville scouttejahan oli katsomassa Phantomsien edellistä kotipeliä. Zamula on kyllä niin mielenkiintoinen lupaus että kirpaisis kyllä kovasti jos se menetettäis. On meinaan niin sulava liikkumaan isoksi äijäksi. Mutta mutta jos haluaa saada, niin on pakko antaa.
 
Saattaa mennä viikonpäivät etten todellakaan yhtään
Älykästä ajatusta itsestäni pysty nyhtää
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy