Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Mietin, kirjoitanko vielä jonkin avautumis/summailun vanhaan topiciin, sen verran tuo viikonlopun game 7:n aneemisuus jäi kaivelemaan, mutta ehkä parempi suunnata katseet tulevaan.

Kausi 2019-20 saatiin siis Flyersin osalta pakettiin toisen kierroksen seiskapelin tappiolla Islandersille, joten seuraavaa kautta kohden, milloin se ikinä alkaakaan.

Vaikka harmitus on jokaisella päällimmäisenä, niin kyllähän kulunutta kautta voi ja saa positiivisena eteenpäin menona pitää joukkueen päästyä toiselle pudotuspelikierrokselle ensimmäistä kertaa sitten kevään 2012, baby steps. Pelaajista Carter Hart, puolustuksen uuden kivijalan rakentuminen ja muutamat nuoret hyökkääjät olivat niitä positiivisimpia ja uskoa parempaan huomiseen luovia tarinoita.

Toisaalta joukkue kuitenkin antoi kevät talven vahvoilla otteillaan ennen koronataukoa aihetta odottaa enemmän ja eihän pudotuspelien suorittamisesta kovinkaan korkea oktaanista käteen jäänyt, missään vaiheessa. Etenkään hyökkäyspelaamiseen eivät löytäneet niitä avaimia, vaan kovin sekava ja organisoimaton kuva pelaamisesta lopulta jäi. Enemmän löytyi alisuorittajia, kuin itsensä ylittäjiä ja varsinkin useamman ison sopimuksen veteraanin parasta ennen päiväys tuntuu jo kauan sitten taakse jääneeltä. Matkan olisi pitänyt puhtaasti kaukalon tapahtumien perusteella katketa jo avauskierroksella Montrealia vastaan, jonka onnistuivat lopulta tuurin ja Hartin voimin selvittämään. Islandersiakin vastaan onnistuivat 3-1 tappiotilanteesta tasoittamaan sarjan hyvällä koko joukkueen taisteluilmeellä, jotta päästiin näkemään täydellinen Islesin dominointi seitsemännessä. Todella heikko ja mieltä laskenut fiilis tuosta matsista vain jäi. Ei se, että tuli turpaan vaan tapa, jolla tappio tuli. Ei niin mitään palaa tai edes toivoa koko pelissä joukkueen yleisilmeen oltua hengetön ja suorastaan alistunut.


Maalivahdit

Carter Hart / 761 666 $/ RFA 2021

Felix Sandström / 792 500 $ / RFA 2021
Kirill Ustimenko / 825,833 $ / RFA 2022

Brian Elliott / UFA
Alex Lyon / UFA

Hart kykeni vastaamaan koviin odotuksiin ja kyllähän tässä nuoressa kanadalaisessa olisi vihdoin se voittava ykkösmaalivahti Flyersille. Erityisen hienoa oli nähdä, kuinka kykeni järjestäen kokoamaan itsensä vähänkään heikompien hetkien jälkeen, mikä on avainasemassa pitkään ja menestyksekkääseen NHL-uraan.

Elliott täytti ruutunsa mentoroivana kakkosena, mutta vaikea sanoa paljonko 35-vuotiaalla on hyviä pelejä jäljellä? Voisi mennä vielä jonkinlaisena budjettivaihtoehtona, mutta katsellaan. Alex Lyon pelasi tasapaksun kauden ja urakaari Flyers-organisaatiossa polkee paikallaan. Jatkanee muualla, mahdollisesti Euroopassa?

Ustimenko jätti kuluneella kaudella pari vuotta vanhemman Sandströmin varjoonsa ja venäläisen luulisi nappaavan toisen Phantoms-paikan. Toinen mennee Sandströmille elleivät hae kokemusta muualta, mitä pidän todennäköisenä, sillä ruotsalainen ei viime kaudella antanut yhtään mitään.


Puolustus

Shayne Gostisbehere / 4 500 000 $ / UFA 2023
Mark Friedman / 725 000 $ / RFA 2022 (Right)
Matt Niskanen / 5,750,000 $ / UFA 2021 (Right)
Samuel Morin / 700 000 $ / RFA 2021
Ivan Provorov / 6,750,000 $ / UFA 2025
Travis Sanheim / 3,250,000 $ / RFA 2021

Robert Hägg / RFA
Philippe Myers / RFA (Right)

Justin Braun / UFA (Right)

Flyersilla alkaa olemaan pullat hyvin uunissa. Provorov, Sanheim ja Myers muodostavat nuoren jo NHL:ään läpilyöneen monipuolisen rungon, johon tulevina kausina voidaan odottaa Cam Yorkin ja Yegor Zamulan esiin marssia. Siinä on yhdessä Carter Hartin kanssa kivijalkaa pitkällä tulevaisuuteen.

Myersille pitää toki saada uusi sopimus aikaiseksi, mikä on Fletcherin tärkeimpiä tehtäviä tulevalla offseasonille. Toivotaan Konecny tyylistä pidempää lappua, joka pelaajan kehityksen jatkuessa nostaa arvoaan. Myös fyysistä ja uhrautuvaa perusvarmaa kolmosparissa pelaavalle Häggille tarvitaan jatkolappu, joskin hyvin erilaisin lukemin.

Matt Niskanen pelasi vahvan bounce back -runkosarjan, mutta pudotuspeleissä vauhdin ja intensiteetin kasvaessa oli havaittavissa omat vaikeudet. Sopimusta vuosi jäljellä, joten sen suuremmasta ongelmasta ei kuitenkaan puhuta. Toivotaan, että vanha vielä jaksaisi.

Justin Braunin osalta hinta tulee määrittämään mahdollisen jatkon. Halvalla ja lyhyellä lapulla käy tuomaan rightin syvyyttä, mutta mielelläni antaisin luottoa Mark Friedmanille, sen verran raskaalta Brauninkin jalka pudotuspeleissä jo näytti. Tarpeen mukaan deadlinea lähestyttäessä vahvistuksia sisään, jos Friedman ei riitä.

Gostisbeheren kohdalla alkaisi olemaan lopultakin aika sanoa hyvästit ja luoda lisää pelivaraa kattoon. Luistelu näytti kesän peleissä paremmalta, mitä pariin vuoteen, mutta siellä ovat yhä ne samat puutteet puolustamisessa, väärin valitut kiekolliset riskipelaamiset, tilannekovuuden puute ja löysät mukapelaamiset jne. joiden myötä ei vain herätä luottamusta varmaan 5vs5 tekemiseen. Parhaimmillaan näyttävä ja toivon mukaan vielä tehokaskin puolustaja, mutta Flyers ei enää tarvitse yhtä akuutisti jenkin offensiivista panosta, jotta olisi järkevää maksaa 4,5 miljoonaa kolmosparin syvyyspakista. Edellä on vain parempia puolustajia. Mike Yeon jatkaessa puolustajien vastuuvalmentajana, kovin suurta roolin nousuakaan ei voi Ghostille ennustaa. Olen enemmän kuin yllättynyt, mikäli kuuluu rosteriin kauden startatessa. Saatava hinta ei kummoinen ole, mutta jotain kuitenkin.

Samuel Morinin kanssa odotetaan saisiko mies lopultakin pelata terveen kauden, kahden peräkkäisen polvioperaation jäljiltä. Halvan sopimuksensa pönkittämänä on taistelussa mukana seiskapakin positioon.

Chris Bigras / 700,000 $ / RFA 2021 (Right)
Linus Högberg / 815,000 $ / RFA 2022
Nate Prosser / 700,000 $ / UFA 2021 (Right)
Tyler Wotherspoon / 700,000 $ / UFA 2021
Wyatte Wylie / 820,833 $/ RFA 2023 (Right)
Yegor Zamula / 753 333 $ / RFA 2023

Andy Welinski / UFA (Right)
Reece Willcox / UFA (Right)

Phantomsien osalta mielenkiintoisin nimi on WHL:stä ammattilaiseksi siirtyvä Yegor Zamula. Pidän venäläistä top-4 tason NHL-talenttina, jolle Flyersin kokoonpanoon murtautuminen kaudeksi 2021-22 on hyvä maali. Voi saada pelejä vyölleen jo tulevalla kaudella. Wylie ja Högberg ovat kaksi muuta tulokasta. joista neljä kautta SHL:ssä pelanneelle ruotsalaiselle tasoloikan ei pitäisi mahdoton olla, kunhan vain pienemmän kaukalon nyanssit tarttuvat. Kokeneemmasta kaartista löytyy näitä perus AHL-luutia, mutta mitään tähtipakkeja eivät ole, jolloin Zamulan varassa lepää paljon, löytyykö tällaista Phantomseilta vai ei? Viime kauden ykköspakki Friedman viettänee kauden Flyersin riveissä.


Hyökkäys

Andy Andreoff / 750,000 $ / UFA 2021
Connor Bunnaman / 746 667 $ / RFA 2021
Sean Couturier / 4 333 333 $ / UFA 2022
Joel Farabee / 925 000 $ / RFA 2022
Morgan Frost / 925 000 $ / RFA 2022
Claude Giroux / 8 275 000 $ / UFA 2022
Travis Konecny / 5,500,000 $ / RFA 2025
Scott Laughton / 2,300,000 $ / RFA 2021
Oskar Lindblom / 3,000,000 $ / RFA 2023
Michael Raffl / 1 600 000 $ / UFA 2021
James van Riemsdyk / 7 000 000 / UFA 2023
Linus Sandin / 792,500 $ / RFA 2021
Jakub Voracek / 8 250 000 $ / UFA 2024

Nicolas Aubé-Kubel / RFA
Nolan Patrick / RFA

Derek Grant / UFA
Tyler Pitlick / UFA
Chris Stewart / UFA
Nate Thompson / UFA

Travis Konecny nousi runkosarjassa eturivin hyökkääjäksi, mikä oli toivottavaa Voracekin ja Giroux’n ikääntyessä. Pudotuspeleissä TK:lla oli kyllä yritystä, mutta tulokset jäivät täysin piippuun, mikä jätti selvän kehityskohteen seuraavaan kertaan. Sopimuksellaan tuo loistavaa hinta-laatusuhdetta pitkäksi aikaa, mutta ratkaisupeleissä pitää jatkossa suorittaa paremmin.

Tämä post-season vahvisti näkemystä, ettei Flyers tule voittamaan mitään Giroux, Voracek ja JvR kallispalkkaisimpina eturivin hyökkääjinään. Enemmän saadaan jännittää, kuinka Fletcher onnistuu luovimaan näiden sopimusten asettamien rajoitteiden kanssa. Eroon pitäisi päästä, mutta helpommin sanottu kuin tehty.

Giroux nyt vielä mennee pari seuraavaa kautta jonkinlaisena runkosarjapyssynä ja YV:n pyörittäjänä, jonka jälkeen kesällä 2022 istutaan alas ja pohditaan. Jos pienempi ruutu ja palkka nappaavat voi ura Flyersissa jatkua, muuten se on hei hei ja paita sitten uran päätyttyä kattoon.

Voracekin pari kautta pidempi sopimus on huomattavasti vaikeampi. Jokaisen meistä kannattaa rukoilla suonenvetoa seuraan runkosarjaan, jotta Seattle armahtaisi. Muuten voi olla mielenkiintoiset ajat edessä, kun ei tuota saa, varsinkaan koronan kiristettyä kassoja, kaupattua ottamatta jotain vastaavaa ongelmasopimusta tilalle.

Post-seasonilla hyvät tovit katsomossa istuneen James van Riemsdykin kohdalla katsottaneen vielä tuleva kausi. Mikäli suunta ei muutu, nähdään seuraavalla offseasonilla parin viimeisen vuoden ulosostaminen. En edes kehtaa unelmoida Seattlen olevan tästä kiinnostunut. JvR:ltä toivoisin nyt Milan Lucic tyylistä painonpudotusta, josko toisi terävyyttä liikkumiseen ja ennen kaikkea jaksamista vaihtojen loppuun asti. Nykyisellään kun on täysi non-factor jos vauhti pelissä vähänkään kasvaa ja vaihdot venyvät.

Couturier ja Hayes luovat vakaan pohjan keskikaistalle, joka nousee vahvaksi, mikäli koko kauden huilanneesta Nolan Patrickista on vielä hyväksi ja hyödylliseksi jääkiekkoilijaksi. Muutoin ollaan pudotuspelien tilanteessa, jossa kolmatta sentteriä arvuutellaan. Tummana pilvenä Couturierilla lienee polvioperaatio edessä, jolloin Patrickin kuntoutuminen olisi sitäkin tärkeämpää.

Patrickin ohella muu nuoriskaarti Farabee, Frost ja syövän jäljiltä paluutaan jatkava Lindblom määrittävät kehityksellään, kuinka hyvä ja syvä Flyersin hyökkäys tulee olemaan. Muista Scott Laughton tuo arvokasta monipuolisuutta jatkossakin, Nicolas Aube-Kubel ja Michael Raffl tasoa neloseen. NAK:lle saatava toki Nolan Patrickin tavoin vielä jatko aikaiseksi.

Viimeisille rosteripaikoille löytyy useampia tarjokkaita, joista Connor Bunnaman lienee eturintamassa. Andy Andreoff tuo tarjolle fyysisyyttä ja hanskaajan, mutta josko pääsisivät jo tämän ”erityisosaamisen” yli.

Ruotsista hankittu Linus Sandin on mielenkiintoinen ja mahdollinen nimi kokoonpanoon jossain vaiheessa kautta. Onko kuitenkaan tätä heti kauden alusta?

UFA-hyökkääjistä vahvat pudotuspelit vetäneelle Tyler Pitlickille näkisin jatkon aiheelliseksi, jos vain saavat katon alle mahdutettua. Muut jatkakoot matkaansa.

Wade Allison / 925,000 $ / RFA 2022
David Kase / 768 333 $ / RFA 2021
Pascal Laberge / 811 666 $ / RFA 2021
Tanner Laczynski / 925,000 $ / RFA 2022
Matthew Strome / 804 166 $ / RFA 2022
Maksim Sushko / 804 166 $ / RFA 2022
Isaac Ratcliffe / 842 500 $ / RFA 2022
German Rubtsov / 925 000 $ / RFA 2021
Carsen Twarynski / 775 833 $ / RFA 2021

Nathan Noel / RFA
Michail Vorobyev / RFA

Kurtis Gabriel / UFA

Bunnaman/Sandin/Frost/Andreoff jaostosta osa valuu Phantomsien avainrooleihin.

Muista isoimmista nimistä German Rubtsovilla alkaa olemaan kolmannella ELC-kaudella viimeiset hetket, osoittaa tarjoavansa jotain myös NHL:ssä. Isaac Ratcliffelta odotan vuorostaan toisella AHL-kaudella esiinmarssia offensiivisempaan rooliin. Mahdollisesti ensimmäisiä NHL-pelejäkin.

Twarynski, Kase ja Sushko muodostavat työteliään kolmikon, joka tähyilee suurempaa offensiivista panosta ja tehoja. Onnistuessaan voisivat rakentaa paremmin NHL-mahdollisuuksia.

Tulokkaista NCAA:sta tulevilta Tanner Laczynskilta ja Wade Allisonilta voidaan odottaa nopeasti tuloksia myös AHL:ssä siinä missä Matt Strome ja Pascal Laberge toivon mukaan ovat avuksi Phantomseille, eivätkä enää päädy ECHL:ään.

Solminevat vielä offseasonilla sopimuksia kokeneimmille AHL-veteraaneille, jotta hyökkäykseen saadaan pykälä-pari lisää kärkiosaamista.

Monet Phantoms-pelaajista aloittavat kautensa lainapesteillä Euroopassa.
 • Rubtsov (HK Sochi, KHL)
 • Kase (HC Energie Karlovy Vary, Tshekin pääsarja)
 • Sushko (Dynamo Minsk, KHL)
 • Sandin (HV71, SHL)
ovat jo varmistuneet ja eiköhän vielä lisää liikehdintää tulla näkemään. Joulukuun 4. päivä on tällä hetkellä ilmoitettu AHL-runkosarjan aloitusajankohdaksi, mutta sarjan tulopuoli on niin vahvasti pääsylippujen varassa, että vaikea nähdä sarjaa pelattavan kovin herkästi tyhjille katsomoille, jolloin kauden aloitus voi tuostakin venähtää.
 
Viimeksi muokattu:
"Pakko myöntää, että olin väärässä."
- Jari Porttila 9.9.2007

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Valmennus

Poikkeuksellinen korona-kauden johdosta täytyy olla asteen armeliaampi valmennukselle, vaikka post-season esitykset eivät mitään positiivista jättäneet. Normaalisti aikaa on se täysi runkosarja valmistaa joukkuetta pudotuspeleihin. Nytkin hapuilleen alun jälkeen saivat pelin hyvään kuosiin ja tasapainoon helmi-maaliskuun taitteeseen ja tuskinpa se siitä olisi runkosarjan jälkeen tyystin lopahtanut. Nyt neljän kuukauden täystauon jälkeen eivät päässeet lähellekään tuota ja tarvitsivat kaikki taivaan kappaleet kohdilleen, että idän finaalit jäivät vain ottelun päähän. Riippuu, kumpaa haluaa enemmän painottaa. Itselleni uuden valmennuksen tärkeintä antia olivat pelikurin ja työteliäämmän perustekemisen esiin kaivaminen.

Huolestuttavaa kuitenkin oli, etteivät kyenneet reagoimaan pelitavallisiin ongelmiin ja vastaamaan oikein mitenkään päin Islandersille. Montrealinkin kanssa olivat suurissa ongelmissa. Tekivät myös tukun kyseenalaisia ratkaisuja, niin peluutusten kuin haastojen kanssa. Hävisivät myös ihan liikaa mentaalipuolen asioissa, kaksinkamppailuissa, irtokiekkoihin reagoinneissa, takakarvaamisessa, huolimattomissa vaihdoissa, helpoissa paitsioissa, tulivat otteluihin monesti huonosti jne. Eivät kaikki toki vain valmennuksen syytä, mutta…

Oletettavasti muutoksia ei nähdä, kun toiselle kierrokselle asti pääsivät, enkä jaksa kenenkään apuvalmentajista saavan parempia tarjouksia päävalmentajan pesteistä muualta. Ylivoimaan voisivat toki jotkut viisaammat aivot hakea.


Draft

Draft järjestettäisiin lokakuun toisena viikonloppuna eli 9.-10.10.2020. Muista sarjoista tuttu virtuaali-draft olisi edessä.

Flyersin varaustilanne:
 1. Kierros: 23. vuoro
 2. Kierros: 54. vuoro
 3. Kierros: -
 4. Kierros: 116. vuoro
 5. Kierros: 147. vuoro
 6. Kierros: 178. vuoro
 7. Kierros: 202. vuoro (Montreal) ja 209. vuoro

Vaihteeksi paria viime draftia enemmän on tullut varausikäisiä seurattua ja tässä typistetysti, mitä tuolta 23. vuorolta voisi toivoa. Kavereita, joiden en usko mitenkään olevan Flyersin varattavissa en tähän listaile.
 • Mavrik Bourque olisi oma ykköstoiveeni, joskin uskon nuorukaisen menevän ennen Flyersin vuoroa. On vain todella hyvä paketti vahvaksi ja älykkääksi kahdensuunnan NHL-sentteriksi. Kokoa ja (vielä) voimaakaan ei ole liiaksi, eikä luistelukaan erotu eduksi, mutta jumankauta tämä osaa vain pelata peliä, peliäly aivan huippua. Lisäksi todella tunnollinen ja vastuuntuntoinen molempiin suuntiin, ei anna periksi. Luonnepelaaja, joka muistuttaa mielestäni pelaajatyypiltään paljon Patrice Bergeronia tuon ikäisenä.
 • Brendan Brisson on toinen paljon rakkautta täältä saava. Taitoa ja luovuutta löytyy, mutta yhtä lailla älykäs ja työteliäs molempiin suuntiin. Tervepäisen oloinen nuorukainen. Fysiikassa tälläkin riittää petrattavaa, minkä itse näen vain mahdollisuutena.
 • Jake Neighboursista eli naapurin Jaskasta olen myös pitänyt paljon. Pohjimmiltaan taisteleva ja uhrautuva luonnepelaaja, joka kykenee nousemaan tiukoissa paikoissa esiin. Taitoa, offensiivista luovuutta ja riittävästi raamejakin löytyy. Näen paljon vielä realisoitumatonta potentiaalia, jonka vuoksi pidän tästä montaa muuta enemmän.
 • Saksalainen Lukas Reichel tarjoaisi turvallisen ja monipuolisen yleishyökkääjän, jolla ei juuri heikkouksia ole. En pahoittaisi mieltäni tästäkään.
 • Maan mies John-Jason Peterkassa on vähän enemmän riskiä, enkä näe tätä yhtä dynaamisena, mutta osa pitää Peterkan offensiivista ceilingiä korkeampana. Itsellä liian vähän pelejä nähtynä.
 • Ridly Greig ei ole mitenkään näyttävä, mutta älykäs ja vahvasti sijoittuva ns. boksipelaaja. Usein siellä, mistä maaleja kauhotaan. Työteliäs ja tunnollinen joukkuepelaaja, joka taitaa pikku koiruudetkin. Varausnumero riippuu siitä, miten tehojen nähdään siirtyvän NHL:ään? Itse en ole yhtä optimistinen, mitä moni muu, mutta arvokas kolmosen duunari tästä huonommissakin skenaarioissa kasvanee. Selkeä late first / early 2nd tapaus, joten Flyersin toisen kierroksen vuorolle tippumista on turha toivoa.
 • Jacob Perreaultilta löytyy taitoa, luovuutta ja offensiivista älykkyyttä muille jaettavaksi, mutta on valitettavasti noin muutoin puutteellinen. Puolustaa laiskasti, välttelee liikaa kontakteja pyörien enemmän avoimella jäällä ja ylipäätään sellaista halutonta ja löysää tekemistä. Ei omia suosikkejani.
 • Noel Gunler on raamikas hyvin sijoittuva ja tilanteita lukeva maalintekijätyyppi. Muu tekeminen ei sinänsä loista, muttei ole heikkoakaan. En ole oikein päässyt tästä perille, mutta osa pitää todella paljon.
 • Hendrix Lapierre lähti kauteen top10 listattuna, mutta loukkaantumisten myötä ranking on laskenut ja onkin melkoinen jokerikortti. Taitava peliä tekevä sentteri, jossa en itse mitään sen suurempaa ehtinyt näkemään, mutta osa pitää kanukista huomattavasti enemmän. Saattaa olla Flyersin varattavissa, mutta en nyt kaipaisi lisää injury-prone pickejä.
 • Tyson Foerster rakantaa pelaamistaan sijoittumisen ja viimeistelyn varaan, jolloin tehottomina iltoina on helposti huomaamaton. Tehoista myös huomattava osa tuli ylivoimalla. Laukaus on vahva, mutta 5vs5 tekeminen turhan vaatimatonta. Ei ole ihan omia suosikkejani, mutta toisaalta jos saa luisteluaan parannettua voi kasvaa kovaksi offensiiviseksi aseeksi myös NHL:ään.
 • Dylan Hollowayta on rankattu korkeammalle, mutta offensiivisen ceilingin nostaessa kysymyksiä voi olla draft-päivän tippujia ja mahdollisesti Flyersinkin saatavilla. Vahva, tunnollinen ja työteliäs kahdensuunnan laituri, jossa en kuitenkaan näe oikein mitään high-end ominaisuuksia, jolloin voi NHL:ssä jämähtää kolmosen laituriksi.
 • Pakeista Schneider ja Guhle ovat jo menneet. Tarjolla olevista Justin Barronin kehitys ei ole oikein edennyt, oli mielestäni parempi kaudella 2018-19. Offensiivinen talentti ei selkeästi riitä, eikä ole tarpeeksi fyysinen tullakseen perustekemisellään kunnolla esiin. En näe tästä kasvavan kärkiparin pakkia NHL:ään, joten tuskin maksaa itseään takaisin tuolla pickillä. Ruotsalaisessa Helge Gransissa olisi isona, taitavana ja vahvasti luistelevana paljon raakaa talenttia, mutta peliäly ja tilanteiden tunnistaminen eivät ole vakuuttaneet. Nämä molemmat siis righteja, leftin pakin varaamiseen en usko, ellei tällainen ole selkeästi Flyersin listan ykkösenä hetken koittaessa, mitä on vähän vaikea nähdä tuolle vuorolle tapahtuvan.
 • Rodion Amirov ja Marat Khusnutdinov ovat pari venäläishyökkääjää, joita en ole suuremmin nähnyt. Typistetysti, molemmilta löytyy taitoa, fysiikassa petrattavaa ja epätasaisuus vaivannut. Onko siellä hiomaton timantti vai bust?
 • Roni Hirvonen on suomaistalenteista aika lailla ainoa, joka voisi olla Flyersin varaus ensimmäisellä kierroksella, Lundelliin kun ei ole palaa. Itselleni Hirvonen ei ole noussut sen erityisemmin esiin, jonka lisäksi tällä on sitä riskileimaakin. Koen parempia prospecteja olevan tuolla pickillä tarjolla.
 • Jan Mysakista en ole nähnyt riittävää talenttia missään vaiheessa. Taitoa ja ok liike löytyy, jonka lisäksi pelaa tunnollisesti molempiin suuntiin, mutta on kaukalossa jotenkin liian passiivinen ja suorastaan arka. Vähän pelkään, ettei koskaan saa potkittua itseään sinne huipulle saakka ja kunnolla koeteltua rajojaan.
 • Zion Nybeckin pelaamisessa on mukavasti särmää ja luonnetta, jonka lisäksi on todella taitava, luova ja älykäskin. Valitettavasti vain koko on pieni, eikä liike nouse esiin, joten riskikerrointa löytyy. Olisi selkeä reach-varaus 23. pickille, enemmän sellainen tiputtautuminen ensimmäisen loppuun jne. tapaus
 • Reach-pickeistä puhuttaessa Tristen Robins on yksi suurimpia rakkauksiani tässä draftissa, vaikka ei muualta hirveästi arvostusta saakkaan. Valitettavasti vain mennee tuohon 23. ja 54. pickien väliin. 23:lle liian iso nosto ja 54:lla tuskin on enää tarjolla. Tässä vain yhdistyy paljon, mitä nuorelta pelaajalta toivon. Taitoa ja luovuutta löytyy, mutta ennen kaikkea on työteliäs ja älykäs molempiin suuntiin pelaava asennepelaaja. Uskon, että muutaman vuoden kuluttua ihmetellään, miksei tullut varatuksi sen aiemmin.
 • Tykkään paljon myös tornimaisesta Jack Finleystä. All-round possession sentterin alku, jossa shutdown ässän ominaisuuksia. Yleisesti ottaen kaverin offensiivista puolta ei nähdä kärkikierrosten väärtinä, mutten ole yhtä epäilevä. Ei tästä mitään ykkössentteriä tule kasvamaan, mutta 2-3 ketjujen keskelle arvokkaaksi voittavan jääkiekon ja vahvan 5vs5 pelaamisen ilmentymäksi kaikki avaimet mielestäni olemassa. Valitettavasti vain mennee Robinsin kanssa samaan väliin eli 23. pickille löytynee parempaa ja 54. kohdalla ei enää boardilta nimeä löydy.
 • Muutaman muunkin nimen voisi tässä vielä mainita, mutta jääkööt nyt tällä kertaa tähän.
Draftin ollessa vasta kuukauden päästä ja mm. monien eurosarjojen alkaessa ennen sitä yhden lisä harjoituskauden vaikutuksia päästään näkemään, mikä voi paljonkin nostaa yksittäisten pelaajien asemaa.


UFA-markkinat

Paikallaan pysyvä katto rajaa monen muun organisaation tavoin myös Flyersin mahdollisuuksia UFA-markkinoilla. Pakollisten jatkojen jälkeen juuri muuhun ei ole varaa. Tavallaan tuo on hyväkin asia, ei tarvitse pelätä uusien pommi-sopimusten vuoksi. Mikäli Gostisbehere kaupataan, Braun jätetään ilman jatkoa, löytävät halvan kakkoskassarin ja lopulle RFA-kaartista saadaan järkevät sopimukset aikaiseksi, niin jotain pientä syvyyshakua voivat tavoitella, mutta isoja kaloja ei tarvitse haaveilla.


Pelaajakaupat

Gostisbeheren pitäisi olla selkeä tapaus, jossa vastineeksi pitäisi saada vähemmän caphittiä, kun pois kauppaavat. Jotain varausvuoro/prospect vastinetta odottelen, maltillista sellaista.

Muutoin on vaikea nähdä muuveja tapahtuvan, vaikka Fletcher näitä tulevalta offseasonilta flatcapin johdosta normaalia enemmän odottelikin. Eli, organisaatiot vaihtaisivat ongelmasopimuksiaan ja -pelaajiaan keskenään asteen innokkaammin, kun kattoon ei lisäilmaa ole tarjolla. JvR ja Voracek ovat varmasti nimet, joiden kohdalla liipasinta oltaisiin valmiita painamaan, mutta vaikea nähdä mitään järkevää kauppaa herroista löytyvän.


Palkkakatto

Flyersilla on nopeasti laskettuna 17 sopimuksella, jossa 10 hyökkääjää, 6 pakkia, 1 maalivahti, sekä parin ulososton vaikutuksilla cappia käytettynä $73,948,690 eli 81,5 miljoonan kattoon ei mahdotonta tilaa enää ole (noin 7,5 miljoonaa) ja sopimusta vailla olisivat yhä Myers, Patrick, Hägg, NAK ja kakkosmaalivahti + lisäksi 1-2 lisähyökkääjää. Tarkoittaa käytännössä sitä, että ilman Gostisbeheren kauppaamista tuosta ei selvitä.


Kokonaisuus

Pudotuspelipaikan pitää olla tulevalla kaudella selvä tavoite, josta jääminen olisi ehdoton epäonnistuminen. Helppoa tuo ei toki Metropolitanissa tule olemaan. Pudotuspeleissä ensimmäinen toive olisi selkeästi vahvempi ja tasapainoisempi pelaaminen. Tuloksena voi olla tätä kautta heikompikin tulema jos sieltä joku kuumempi nippu sattuu vastaan, mutta pelaamisen tulee olla sellaista, ettei tarvitse jokaisen voiton jälkeen ihmetellä, miten tuokin nyt tuli? Tällä post-seasonilla ei niitä vakuuttavia koko joukkueen voittoja liikaa nähty.

Toivon, että Flyers olisi jatkossa vaikeasti voitettava työteliäs nippu. Jos se jää kärkijätkistä yhä kiinni, niin minkäs sille mahtaa, mutta kyllähän näiden suorittamista pitää paremmin pelitavalla ja viisikon yhtenäisyydellä kyetä tukemaan. Nyt yksilöt olivat liikaa yksin kuin yhdessä, joka ei ilman McDavideja tuota hevin tulosta.

Tässä vielä jonkinlainen kokoonapanohahmotelma:

Giroux - Couturier - Voracek
Farabee - Hayes - Konecny
Lindblom - Patrick - Frost
Raffl - Laughton - NAK
extrat: JvR, Pitlick/xxx (JvR näistä todennäköisesti kokoonpanossa, mutta...)

Provorov - Niskanen
Sanheim - Myers
Hägg - Friedman / yyy
Morin/Friedman

Hart
zzz / Elliott
 
Viimeksi muokattu:
"Pakko myöntää, että olin väärässä."
- Jari Porttila 9.9.2007

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
@Eager Jos joskus erehdyt
miettimään että jaksaako/viittiikö sitä kirjottaa, niin voin kertoa että älä mieti. Näitä on vaan niin huikiaa lukee ja ihmetellä.
 
Saattaa mennä viikonpäivät etten todellakaan yhtään
Älykästä ajatusta itsestäni pysty nyhtää

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Hyvin Eager taas kiteytetty asiat, sekä siellä tuli myös vastaus Dumba keissiin. Faneille tulee ikävät ajat, jos odottelevat huippu hankintojen perään. Mielenkiinnolla odottelemaan draftia.
 
People weren't moving" for the police escort, Morrisonn said. "They were mooning us, throwing stuff at us, beer bottles, whatever they had in their hands. It's to be expected from Philly fans. Didn't they boo Santa Claus?

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
People weren't moving" for the police escort, Morrisonn said. "They were mooning us, throwing stuff at us, beer bottles, whatever they had in their hands. It's to be expected from Philly fans. Didn't they boo Santa Claus?
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Tulevaisuudessa on paljon hyviä elementtejä:
- Hart osoittaa merkkejä siitä ettei pelkästään kykene olemaan ykkösvahti NHLssä, vaan tulevaisuudessa jopa liigan kärkivahti
- Puolustuksen nuori runko osoitti niinikään kykenevänsä kantamaan vastuuta
- Keskikaista on kahden kärki sentterin kannalta kunnossa. SelkeCoots toki itsestään selvänä, mutta myös Hayes osoitti olevansa parjatusta sopimuksesta huolimatta mies paikallaan.
- Hyökkäyksessä alkaa olla myös leveyttä lähinnä nuorten esiinmarssin myötä (Konecny, Laughton, Lindblom)

Toisaalta vaikea nähdä joukkueen kehittyvän aivan sinne korkeimmalle tasolle nykyisillä "kärkihyökkääjillä". Giroux, Voracek ja JVR syövät palkkakatosta sen ~23,5 miljoonaa eikä kukaan lyönyt edes lähelle sellaisia näyttöjä pöytään joilla johdettaisiin joukkuetta kannun perään. Sinänsä kenen tahansa kanssa voidaan elää, mutta kun rahat on sidottu, on vaikeaa ellei mahdotonta hankkia kärkiosaamista muualtakaan. Josko edes joku mainitusta kolmikosta syttyisi parhaaseen liekkiinsä tulevalla kaudella ja nuoriso ottaa entistä isompia loikkia eteenpäin?
 
Gillies: Tulin pelaamaan kovaa, rehellistä lätkää

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
NAK 2v ja caphit 1.075 kausi, ihan tyytyväinen sopimukseen.
 
People weren't moving" for the police escort, Morrisonn said. "They were mooning us, throwing stuff at us, beer bottles, whatever they had in their hands. It's to be expected from Philly fans. Didn't they boo Santa Claus?

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Flyers, Chelsea
Tulipa mieleen kun Nolan Patrick täyttää tänään 22-vuotta, että vieläkö ura jatkuu?

Josko näistä hiljalleen opittais, että jos pelaaja on kärsinyt jo ennen varaustilannettaan loukkaantumisista, niin passaittaisiin. Nämä kun yleensä heijastavat sitten pelaajan koko uraa. Kun katsoo, ketä on varattu Samuel Morinin ja Nolan Patrickin jälkeen, niin olisihan siellä ollut vähemmän klesalla historialla olleita otettavissa. Nuo loukkaantumiset ennen varausta olivat Flyersille tietoinen riski, joka otettiin ja se löi käsille.
 
- Premium grain -
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Tulipa mieleen kun Nolan Patrick täyttää tänään 22-vuotta, että vieläkö ura jatkuu?

Josko näistä hiljalleen opittais, että jos pelaaja on kärsinyt jo ennen varaustilannettaan loukkaantumisista, niin passaittaisiin. Nämä kun yleensä heijastavat sitten pelaajan koko uraa. Kun katsoo, ketä on varattu Samuel Morinin ja Nolan Patrickin jälkeen, niin olisihan siellä ollut vähemmän klesalla historialla olleita otettavissa. Nuo loukkaantumiset ennen varausta olivat Flyersille tietoinen riski, joka otettiin ja se löi käsille.
Toisaalta ilman loukkaantumisia kyseessä olisi ollut selvästi draftin paras pelaaja. Ja loukkaantumistenkin kanssa siinä ja tässä. Joten sinänsä riski oli perusteltu, enkä ainakaan itse sitä moittinut tuolloin.

Ihan jo inhimillisestä näkökulmasta toivoisi, että parantuisi täyteen kuntoon. Vaikka nyt ei ihan sinne ehdottomalla huipulle kehittyisikään, niin terveenä tekisi lähes varmasti kuitenkin kunnollisen Nhl-uran. Terveys toki edellä.
 
Gillies: Tulin pelaamaan kovaa, rehellistä lätkää

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Toisaalta ilman loukkaantumisia kyseessä olisi ollut selvästi draftin paras pelaaja. Ja loukkaantumistenkin kanssa siinä ja tässä. Joten sinänsä riski oli perusteltu, enkä ainakaan itse sitä moittinut tuolloin.

Ihan jo inhimillisestä näkökulmasta toivoisi, että parantuisi täyteen kuntoon. Vaikka nyt ei ihan sinne ehdottomalla huipulle kehittyisikään, niin terveenä tekisi lähes varmasti kuitenkin kunnollisen Nhl-uran. Terveys toki edellä.
Tarkoitatko että Patrick olisi ollut varaushetkellä selvästi draftin paras pelaaja ilman loukkaantumisia? Vai että ilman loukkaantumisia hän olisi vielä tänä päivänäkin selvästi draftin paras pelaaja? Kummassakin tapauksessa aika kova väite, kun Patrick ei ollut ymmärtääkseni missään vaiheessa generational talent -lupaus, vaan sellainen keskiverto draft-vuoden kärkivaraus. Ilman loukkaantumisiakin hänellä olisi kova työ mahtua uusinta-draftissa TOP3:een, kun siellä on kuitenkin Pettersson, Heiskanen ja Makar tehneet aika kovaa tulosta, eikä Hischierkaan ole pelannut huonosti siinä heidän jälkeensä. Ilman loukkaantumisia hän olisi toki saattanut mennä ykkösvuorolla Devilsiin, mutta ei sekään olisi ollut mikään läpihuutojuttu.
 
"I see, and I think I can score, and I score. -- Yegor Sharangovich
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Tarkoitatko että Patrick olisi ollut varaushetkellä selvästi draftin paras pelaaja ilman loukkaantumisia? Vai että ilman loukkaantumisia hän olisi vielä tänä päivänäkin selvästi draftin paras pelaaja? Kummassakin tapauksessa aika kova väite, kun Patrick ei ollut ymmärtääkseni missään vaiheessa generational talent -lupaus, vaan sellainen keskiverto draft-vuoden kärkivaraus. Ilman loukkaantumisiakin hänellä olisi kova työ mahtua uusinta-draftissa TOP3:een, kun siellä on kuitenkin Pettersson, Heiskanen ja Makar tehneet aika kovaa tulosta, eikä Hischierkaan ole pelannut huonosti siinä heidän jälkeensä. Ilman loukkaantumisia hän olisi toki saattanut mennä ykkösvuorolla Devilsiin, mutta ei sekään olisi ollut mikään läpihuutojuttu.
Tarkoitan varaushetkeä. Ja uskon todellakin, että ilman ennen draftia tapahtuneita loukkaantumisia olisi ollut selkeä ykköspick. Taisi olla jopa aika ylivoimainen kärkinimi ennen draftia edeltänyttä kautta, jolloin ei pelannut huonosti, mutta missasi ison osan kautta. Toki Hirscherkään ei olisi kaukana ollut, sen verran hyvin pelasi viimeisen kauden ennen draftia. Uskoisin kuitenkin, että selkeästi kakkonen.

Jälkikäteen tottakai pitkä lista nimiä menee edelle, mutta tähän ei ollut tarkoitus pureutua. Pikemminkin antaa tuki Flyersin sen hetkiselle tilannearviolle.
 
Gillies: Tulin pelaamaan kovaa, rehellistä lätkää

Kheldaur

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, Leijonat, (Saipa).
Lyon selkeästi AHL-molari. NHL:ssä ei ole käyttöä. Mielenkiinnolla odottelen, että miten ratkaisevat tulevien vuosien kakkosmolari tilanteen Flyersille. Saako Elliot jatkosopparia, vai naarataanko jostain joku nuorempi jannu, jotta saadaan Hartille hieman kilpailuasetelmaa aikaiseksi. Menneiden vuosien loukkaantumisia katsellessa tulee ieleen, että organisaatiossa pitäisi olla mielellään parikin NHL:ään kykenevää molaria Hartin lisäksi.
 
Oman kylän poika Bobby Ryan ostettu ulos Ottawasta. Paljon vuosien mittaan kyselty miehen perään ja jotain huhun tynkääkin ollut että haluaisi pelata Flyersissa ( Silloin Anaheim vuosina siis ) .

Olisiko tässä mahdollisuutta middle6 laituriksi halvalla sopimuksella ?

Onko missään ollut juttua Phantomsien tilanteesta, lähinnä henkilöstön osalta, kuka siellä valmentaa jatkossa ?
 

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Oman kylän poika Bobby Ryan ostettu ulos Ottawasta. Paljon vuosien mittaan kyselty miehen perään ja jotain huhun tynkääkin ollut että haluaisi pelata Flyersissa ( Silloin Anaheim vuosina siis ) .

Olisiko tässä mahdollisuutta middle6 laituriksi halvalla sopimuksella ?

Onko missään ollut juttua Phantomsien tilanteesta, lähinnä henkilöstön osalta, kuka siellä valmentaa jatkossa ?
Olis kyllä niin Homeria, ja homeria, ottaa melkein kotikylän poika Ryan nyt 10 vuotta myöhemmin ensimmäisten puheiden jälkeen sisään. Mutta ihan tosissaan, niin halvalla artistidiilillä en ikinä sanoisi ei ja tuskin sanoo Ryanikaan koska fyffeä tippuu Sensiltä vielä muutaman vuoden ajan. Viime kauden hieno paluu-tarina lämmittää hokiromanttisesti mieltä ja jos ukko halajaa Cuppia vielä uransa päätteeksi nostella, niin Flyersin kaltaiset jengit missä ikkuna on juuri auennut, olisi se paikka Ryanille. Isot rahat on jo tehty uralla, mutta voitto uupuu. Vähän samaan tyylinen seuranvaihto edessä, minkä Corey Perry kävi läpi toki sillä erotuksella, että Perry oli voittanut ihan kivasti ennen Dallasia. En tiedä heittikö veli Lord Nikon tämän jerryllä, mutta alkoi ihan oikeasti kiinnostamaan!

Toki Phillystä löytyy nyt vihdoinkin jonoksi asti nuoria ja nälkäisiä, sekä poikkeuksellisesti myös ihan taitavia pelaajia, joten sikäli ei. Tämän lisäksi Ryanin kaltainen (joidenkin mielestä has been) maalintekijä sieltä löytyy myös, kun van Riemsdyk vetelee ensi kauden todennäköisesti tulos tai ulos -mallilla ja diili loppuu vasta kesällä 2023. Tuskin toista tämän kaltaista tapausta siis tarvitaan, joskin Ryan jollain 1m/1v diilillä ei pahaa tekisikään. Mielenkiinnolla seuraan, mihin jengiin päätyy ja millaiseen rooliin. Vaikka parasta ennen päiväys on mennyt, niin tahdosta ja raa'asta taidosta se tuskin jää kiinni Ryanin kohdalla.
 
"I don't know who you plan on starting tonight, but I want that first shift." - Claude Giroux to Peter Laviolette before Game 6 at Flyers/Pens 2012 SC Playoffs.
En tiedä heittikö veli Lord Nikon tämän jerryllä, mutta alkoi ihan oikeasti kiinnostamaan!

Toki Phillystä löytyy nyt vihdoinkin jonoksi asti nuoria ja nälkäisiä, sekä poikkeuksellisesti myös ihan taitavia pelaajia, joten sikäli ei. Tämän lisäksi Ryanin kaltainen (joidenkin mielestä has been) maalintekijä sieltä löytyy myös, kun van Riemsdyk vetelee ensi kauden todennäköisesti tulos tai ulos -mallilla ja diili loppuu vasta kesällä 2023. Tuskin toista tämän kaltaista tapausta siis tarvitaan, joskin Ryan jollain 1m/1v diilillä ei pahaa tekisikään. Mielenkiinnolla seuraan, mihin jengiin päätyy ja millaiseen rooliin. Vaikka parasta ennen päiväys on mennyt, niin tahdosta ja raa'asta taidosta se tuskin jää kiinni Ryanin kohdalla.
Ei oikeastaan edes vitsillä . Itse myös hokiromantikko, Fletcher puhui bottom6 vahvistamisesta ( varmaan tarkoitti senttereitä) , Ryan+Flyers , lisäksi vähän ajattelin että me oltaisiin jollain hassuttelulla pääsemässä JVR eroon , ja saataisiin halvempi mutta myös asenteelta parempi kaveri sisään.

Tässä ollut aikaa lueskella foorumeita ja kuunnella podcastejä, seuraavia nimiä on noussut esiin , M.Koivu, B.Ryan, M.Granlund, W.Simmonds, M.Domi... Ilman esimerkiksi JVR ja Gostispheren ulostamista ei tarvi oikein edes unelmoida.

Välttääksemme Nate Thompsonin jatkon, olisin valmis ottamaan Mikko Koivun 4C spotille vuodeksi.

Jotta voisin treidata Laughtonin kun arvo on "korkealla" , korvaisin hänet halvalla W.Simmondsilla bottom 6 paikalle. Toinen vaihtoehto on Raffl treidaaminen.

JVR ulostaminen ja korvaaminen B.Ryanillä käytiin jo ylhäällä läpi.

Montrealin kanssa kävisin Domista kauppaa Gostispheren kanssa .

Lindblom-Couts-TK
Giroux-Domi-Voracek
Ryan-Hayes-Simmonds
Laughton/Raffl-Koivu-NAK

Patrickin paluuseen en usko ennen kuin näen. Mikäli pelikunnossa niin Domi Simmondsin paikalle , Simmonds neloseen ja Patrick siis kakkosen keskelle. Frost , Farabee ja muut junnut saavat marinoitua edelleen AHLssä tai lainata eurooppaan mikäli sarja ei ala.

Tuskimpa näin paljoa muutoksia tulee tai hankintoja mutta osa voisi olla ihan toteutettavissa. Voracekista haluaisin edelleen eroon mutta se ei liene mahdollista.

Draftista toivoisin Ridley Greig ja Jake Neighbourssia vaikka jälkimmäinen tuskin tippuu meidän toiselle vuorolle asti.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
En kyllä syty Simmondsin takaisin hommaamisesta ja melkoinen taikuri saa Fletcher olla jos meinaa päästä eroon Jvr:sta. Koivu kelpais vuoden diilillä ja max 1.5milj.
 
Saattaa mennä viikonpäivät etten todellakaan yhtään
Älykästä ajatusta itsestäni pysty nyhtää

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
En kyllä syty Simmondsin takaisin hommaamisesta ja melkoinen taikuri saa Fletcher olla jos meinaa päästä eroon Jvr:sta. Koivu kelpais vuoden diilillä ja max 1.5milj.
No pistäkää ykköskierroksen varausvuoron kylkeen niin Red Wingsiin kelpaa.
 
"Legal interpretation takes place in a field of pain and death"
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
"It is possible to commit no mistakes and still lose. That is not a weakness. That is life."

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
En kyllä syty Simmondsin takaisin hommaamisesta ja melkoinen taikuri saa Fletcher olla jos meinaa päästä eroon Jvr:sta. Koivu kelpais vuoden diilillä ja max 1.5milj.
Devils-nutussa tuli Simmondsia nähtyä muutama kymmentä peliä, ja täytyy sanoa, ettei hänelle ole NHL:ssä enää pahemmin käyttöä. On vaan niiin hidas, ettei ehdi minnekään. Ehkä pudotuspeliväännössä sopivan hidasta ja isokokoista vastustajaa vastaan saattaisi olla jotain annettavaa. Hankkisin mieluummin vaikka Boylen neloseen, jos omaan joukkueeseen pitäisi saada kokemusta.
 
"I see, and I think I can score, and I score. -- Yegor Sharangovich

Kheldaur

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, Leijonat, (Saipa).
Ehdoton ei Simondsille vaikka aikoinaan oli jopa ehdottomasti omia suosikkejani Flyersin pelaajista. Ei nykyisellään mitään käyttöä. JVR:n treidaaminen olisi kyllä huippujuttu, mutta veikkaan että tuon sopparin ulkoistaminen maksaa liikaa, jossitä katselisi uudestaan trade deadlinella jos JVR saisi vaikka jostain kaivettua jonkinlaista suorittamista tuonne askiin ensin. Koivu/Ryan kelpaisivat kumpi vaan jollain vuoden sopparilla, kunhan hinta ei kummassakaan ole penniäkään yli 1,5 miljuunaa.
Ja jos yhden tuolta rosterista voisi vielä poistaa, olisi se Ghost Bear, vaikka aikoinaan vaikuttikin franchise pakilta.Nykyään lähinnä ylikallis turhake jolla ei aina edes paikkaa löydy. Ja voisi melkein Voracekinkin tähän listaan laitella, mutta alkaisi jo olla sen verran poistettavaa, että pitäisi jo melkoisia taikatemppuja tehdä, että noista oikeastaan mikään toteutuisi.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Ja jos yhden tuolta rosterista voisi vielä poistaa, olisi se Ghost Bear, vaikka aikoinaan vaikuttikin franchise pakilta.Nykyään lähinnä ylikallis turhake jolla ei aina edes paikkaa löydy.
Eiköhän Ghostille ole vielä kysyntää kun on osoittanut pystyvänsä pelaamaan hyvällä tasolla ja sopimus on hyvä.
 
"Legal interpretation takes place in a field of pain and death"
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
"It is possible to commit no mistakes and still lose. That is not a weakness. That is life."

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
1.6M AAV kertoo jotain siitä, että ei ihan poppariosaston diili/rooli ole johtoportaan/valmennuksen silmissä, vaikka pieni lappu nyt toki onkin, ja helposti siirreltävissä.

"Prime-Hägg" on mielestäni tonttinsa kunnialla hoitanut ukko, taklaa ihan helvetisti ja blokkaa vetoja. Kerrankin tälläselle selkeälle kolmosparin vieläpä nuorelle kundille ei latastu mitään mammuttisopparia mallia 3v/3m, mitä on nähty NHL:ssä viime aikoina, vaan aika maltillinen parin vuoden soppari. Hyvä näin. Hägg on niitä pakkeja, ketä fanit tykkäävät toisinaan ottaa sylkykupeiksi kun joukkueella ei kulje, maaleja ei tule ja Hägg tyyliin nappaa yhden tyhmän kakkosen tai mokaa yhden maalin omissa. Todellisuudessa Hägg on ihan mittansa täyttävä ja yhä edullinen, nuori puolustava puolustaja joka on osoittanut tasonsa NHL:ssä.

Pakiston leftit tällä hetkellä Provorov-Sanheim-Ghost-Hägg, ja "tulossa" aikanaan mahdollisesti Morin-Högberg-Zamula. Miten mulla on fiilis, että AV:n hyökkäävässä koutsifilosofiassa Ghostilla on yhä käyttöä ensi kaudelle ja saa vielä mahdollisuuden näyttää kykynsä Phillyssä? Toki toivottavasti näin, että tehoja tulisi ja täten markkina-arvo nousisi niin olis kepeempi myydä.

Högbergiä ja Zamulaa (heidän NHL-tulevaisuutta) on meinaan siihen malliin ylistetty joidenkin tahojen osalta, että alkaa olemaan tunkua jos nämä pojat kehittyvät ensi kaudella ja ovat kohta NHL-tasoa. Zamulaa on tullut nähtyä muutamat pelit ja hän ansaitsisi mielestäni NHL-stinttejä jo tulevalla kaudella. Eli mielestäni yksi lefti liikaa nipussa, ja Häggin jatkon jälkeen Ghost olisi selkein odd-man out jos yksi pitäisi pihalle potkia. Kahtellaan, kahtellaan. Mielellään jo nyt näkisi dumpin, mutta tuskin on tapahtumassa koska Philly ei halua maksaa.

Chris Stewart signattu Flyersin pelaajakehitys-koutsiksi. Ei ihan turha visiitti ollut Stewielle tuo viime kauden alku Phillyssä.

 
Viimeksi muokattu:
"I don't know who you plan on starting tonight, but I want that first shift." - Claude Giroux to Peter Laviolette before Game 6 at Flyers/Pens 2012 SC Playoffs.

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Asiallinen diili, Moose hyvä kakkonen.
 
People weren't moving" for the police escort, Morrisonn said. "They were mooning us, throwing stuff at us, beer bottles, whatever they had in their hands. It's to be expected from Philly fans. Didn't they boo Santa Claus?
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy