Philadelphia Flyers 2010-2011

  • 355 456
  • 948

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Oli tosiaan varsin viihdyttävä ja vauhdikas jääkiekko-ottelu, jota eivät liiemmin jäähyt päässet sekoittamaan. Mukavaa kiekkoa puolin ja toisin. Erilaisten pikku virheiden vuoksi ei varmaan ihan valmentajien ihanne peliä, mutta katsojalle sitäkin mukavampaa. Yleisökin oli Bostonissa hyvin mukana sillä kyllähän siellä oltiin varmasti tultu hakemaan sitä revanssia ja takaisin maksua viime kevään nöyryytykseen. Sitten kun molemmat kassarit olivat pelipäällä niin nähtiin hienoja pelastuksiakin.

Itse tykkäsin tuosta JVR-Carter-Giroux viritelmästä mikä siis teki sen avausmaalinkin. Ihan mukavaa peliä, jota toivottavasti nähdään jatkossakin.

Zherdev oli siis katsomossa, minkä sinänsä ymmärrän sillä viime aikoina on vain jälleen nähty sitä laiskaa puolustamista ja niitä helppoja kiekonmenetyksiä kohtuu pahoissa paikoissa niiden omien riplailujen päätteeksi. Lisäksi luulisi Lavin halunneen Carcillon myötä hivenen lisää energiaa ja fyysisyyttä kehiin sillä tällaista matsia varmasti odotettiin ja sellainen nähtiinkin.

Dannystä sen verran, että Richardsin laidalla meni jälleen sinänsä ihan ok:sti, mutta varsinkin Nödlin energisyyden myötä ei vain tuonut tuohon ketjuun mitään uutta. Viime kaudella toi siihen Gagne-Richards yhdistelmään aika ajoin sitä mukavaa lisä energiaa, mutta nyt se tontti on jo täytetty vieläpä muilta ominaisuuksiltaan hyökkääviin ketjuihin paremmin sopivan kaverin muodossa. Shelleyn suihkukomennuksen jälkeen pääsi pelaamaan sinne luontevammalle paikalleen neloseen Powen ja Bettsin kanssa ja kolmikon peli näyttikin pirun mukavalta. Siinä Bruinsin ainokaisessa Danny epäonnistui paineenpurussaan Charan rynnättyä niskaan. Siitä sitten kiekko ajatui Lucicille, joka vain heitti sen maalin edustalle, jossa Pronger hivenen kömpelösti epäonnistui sen purkamisessa. Tipautti kiekon hanskallaan takaisin jäänpintaan, muttei enää ennättänyt sohimaan sitä mailallaan ennen kuin Horton vain tuli näki ja viimeisteli Krejcin avustuksella.

Seuraavaan peliin Zherdev mitä luultavimmin jälleen pääseekin sillä eiköhän Shelleylle anneta liigan toimesta jokunen ottelu ekstraa tuosta McQuaidin telomisesta, kuten pitääkin. Eihän Jody varmastikaan tuota hakenut vaan se oli enemmän sellainen hetkellisen ajattelemattomuuden tuotos, mutta ei tuollaisia tilanteita vain kaivata sillä niissä voi pahimmillaan käydä todella huonosti kun pitkää kiekkoa tavoittelevaa pakkia vedetään vieläpä juuri maalin taakse kaartaessa poikkarilla selkään. Ei ollut toki mikään valtaisa tuuppaisu, mutta ei tuollaisessa tilanteessa hirveitä lisä Newtoneita vain tarvita. Itseäni olisi vituttanut aivan varmasti, jos jotain Flyers pakkia oltaisiin vaikkapa sitten vastavuoroisesti Shawn Thortonin muodossa kohdeltu samalla tavalla. Sen verran pitää Jodylle tosin antaa propseja, että oli tiettävästi pukukoppikäytävällä käynyt henkilökohtaisesti pyytämässä tekoaan McQuaidilta anteeksi, joten ei nyt puhuta sentään mistään Matt Cookesta. Tämä Flyers kannattajien "Shelley-haukkujien" kilta toki sai jälleen eri foorumeilla sitä bensaa liekkeihinsä, mutta jätettäköön heidät omaan arvoonsa.

Kokonaisuutena siis mukava voitto ihan mukavan pelin päätteeksi.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers

Devil boy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves NJ Devils
Onko tieto oliko kyseessä inhimillenen erhe vai miksi Joonas Lehtivuoren Phantoms paidan selässä luki Albany Devilsiä vastaan 12/5/2010 Lehtivouri. Vai onko mies kääntänyt nimensä amerikan kielelle. Muuten ottelussa Joonas pelasi hyökkäyssuuntaan ihan mukavasti, mutta omassa päässä on vielä paljon tekemistä enenkuin NHL minuutteja voi miettiä.
 

Viluyo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, Jokerit, Arsenal FC
Boucherilla jatketaan seuraava peli Penssejä vastaan ens yönä eli tulee miehelle kolmas aloitus putkeen. Mies on pelannut kyllä ihan mukavasti joten antaa mennä vaan. Samalla tasottuu hieman Bobrovskin alkukauden ottelutahti.
Paha testi tulee olemaan Pingviinit nykykunnollaan sillä 12 ottelun voittoputki on kova suoritus keltä vaan nyky-NHL:ssä. Ennakosta lueskelin että Lavi saattaa kokeilla hieman ketjumuutoksia ja Carcillo ottanee Shelleyn paikan nelosessa ainakin. Pronger-Timonen nähtäneen myös Crosbyn kenttää vastaan yhdessä jäällä. Pronger jättäny aamujäät väliin pienen kuumeen takia mutta pelaa kuitenkin illalla.
 

Iggy12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Sharks, Flyers, KalPa, Jarome Iginla
Philadelphia-Pittsburgh 3-2

Jeess, tulipa makea voitto kärkimatsista. Ei ihan saatu Crosbya ja Malkinia pidettyä tehottomana, mutta onneksi Penguinsilta ei löytynyt uusia ratkaisijoita. Jo alkuminuuteilla Flyers painaa pelin Penguins päätyyn ja lopulta maalinedustahässäkästä Claude Giroux vei Flyersin johtoon. Toisessa erässä Jevgeni Malkin tasoittaa ylivoimamaalillaan, mutta sitten tuli yksi tämän kauden komeimmista maaleista. Kiekko pelataan keskialueelle ja Nikolai Zherdev pääsi näyttämään taitojaan yksi vastaan yksi tilanteessa, että mitenkä pakki veivataan kahville. Ja niinhän siinä kävi kun Zherdev veivasi kauniisti pakin pihalle ja latas nätisti ylänurkkaan. Siis aivan äärimmäisen lahjakas pelaaja tämä Zherdev ja on tosiaan etu, että tällainen jokerikortti on nelosessa. Ei ikinä osaa arvata mitä hän juonii. Ei hän kyllä ketjukavereita tarvitse kun osaa itsekin tehdä maaleja. Pidetään kaveria silmällä... Malkin vielä lataa viivalta Penguinsin tasoihin. Scott Hartnell ohjaa Prongerin laukauksen maaliin ja sen jälkeen ei enää Penguins nouse. Boucherille ottelussa 21/23 torjuntaa.

Mahtavat fiilikset on tällä hetkellä. Katkaistiin divisioonakilpailijan lento ja joko se oma lento alkaisi? Tästä on erittäin hyvä jatkaa.

Edit: Jos maalivahtiongelmia tulee niin Venäjältä Jevgeni Nabokov on vapautettu sopimuksestaan, joten kova kassari olisi tarjolla jos omat pettää joku päivä. Olisikohan Flyersilla mahdollisuuksia hankkia Nabokov jos tilaisuus tulee...?
 

ChosenTwo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalaiset NHL:ssä
Jos maalivahtiongelmia tulee niin Venäjältä Jevgeni Nabokov on vapautettu sopimuksestaan, joten kova kassari olisi tarjolla jos omat pettää joku päivä. Olisikohan Flyersilla mahdollisuuksia hankkia Nabokov jos tilaisuus tulee...?

Kun Flyersillä on jo nyt liikaa maalivahteja, niin ei kai sinne mitään Nabokovia enää ruveta hommaamaan. Varsinkaan kun Nabokovia ei minään huikeana playoff-maalivahtina taideta tuntea ja runkosarja näyttää sujuvan loistavasti nykyisilläkin vahdeilla. Taitaapi se palkkakattokin tulla vastaan?
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Kun Flyersillä on jo nyt liikaa maalivahteja, niin ei kai sinne mitään Nabokovia enää ruveta hommaamaan. Varsinkaan kun Nabokovia ei minään huikeana playoff-maalivahtina taideta tuntea ja runkosarja näyttää sujuvan loistavasti nykyisilläkin vahdeilla. Taitaapi se palkkakattokin tulla vastaan?

Tuskin toimii Nabokovin hankkiminen mitenkään. Flyersin cap on niin kireällä, että sopimustarjouksen pitäisi olla erittäin halpa. Ja se halpa sopimus tekisi Nabokovista taasen kiinnostavan muille joukkueille, joilla on sitten mahis poimia mies waiversista.

Kallista et pysty saamaan cappiin ja halpana muut vie. Eli periaatteessa mahdoton yhtälö.
 

janbo

Jäsen
Reilun vuoden Flyers-ketjua seuranneena uskaltaudun nyt kastamaan varpaani.

Kotiottelu Pingviinejä vastaan lähti erittäin tiukassa Flyers-komennossa. Maalipaikat menivät todella selvästi kotijoukkueelle ja ensimmäisessä erässä oli n. 13-14min jakso kun Pittsburgh ei saanut ainuttakaan laukausta kohti Boucheria. Vierailijoiden hyökkäysten rakentelu oli täysin tukossa Flyersin karvatessa fiksusti mutta aggressiivisesti. Penguins joutui lähes aina heittämään kiekkoa päätyyn ja menemään vaihtoon saatuaan vihdoin kiekon punaviivan tuntumaan. Ville Leinolta todella näyttävä maalille pujottelu kiekon kanssa, harmi vain että ei onnistunut rystyltä Floweria ohittamaan.

Toinen erä alkoi ja meni kokonaisuudessankin mielestäni pingiivinivoittoisesti. Huippuluokan maalipaikkoja ei montaa tullut, mutta Flyers-puolustus (ja hyökkäys) sai huhkia palkkansa eteen oman päädyn kulmissa ja maalin takana. Sentterit pelasivat erinomaisesti omassa päässä. Mieleen jäi kuinka Carter varjosti kiekollista Crosbyä kulmauksessa liimaten hänet lopulta perseellään seinille ja käynnisti nopealla syötöllä vastahyökkäyksen. Muutoinkin Carter oli varsin pirteällä pelituulella. Kuten Iggy12 jo mainitsikin, niin ihan näppärät veivit oli Zherdeviltä. Sen verran pitää kuitenkin mainita, että tuo laukaus kimposi puolustajan mailasta yläriman kautta pömpeliin, eli olihan tuossa vähän jouluakin mukana.

Kolmannessa erässä Penguins tasoitti 4vs3 YV:llä samalla Crosby->Malkin->maaliverkko -yhdistelmällä. Tuo veto olisi ollut ehkä otettavissa toisin kuin Malkinin ensimmäinen. Maalin takaa kuvattuna näytti, ettei siinä linjalla nyt hirveän suurta maskia ollut, mutta silti Malkinin veto painui Boucherin puikoista sisään. Ottelun voittomaalin synnyttäneelle ylivoimalle Flyers pääsi Malkinin kostojäähyn ansiosta. Joku kotijoukkueen pelaajista taklasi kiekollista Crosbyä takaviistosta ja tämä lenti vatsalleen jäihin. Malkin tuli ja kosti taklaajalle kolaamalla tämän kumoon. Siitä nousi käsi pystyyn ja peli jatkui. Hetkeä myöhemmin Malkin heittäytyi ja mailalla kamppasi kiekkoa kuljettavan Flyers-pelaajan. Päivän selvä jäähyn paikka tuokin, mutta tällä kertaa ei seeproilla munat riittänyt kahden jäähyn puhaltamiseen. Lopputulokseen sillä ei ollut vaikutusta, sillä 5vs4 YV:llä Pronger lähetti kiekon viivasta maalia kohti ja se kimposi jostain Hartnellin kamoista yli hölmistyneen Flowerin. Prongerilla oli ottelussa useampikin hyvä vetopaikka, mutta lämärit lähti pitkin seiniä.

Richards oli etenkin kiekollisena melko vaisu. Suoraviivaisesti yleensä lähetti kiekkoa maalille, mutta en ole varma yrittikö varsinaisesti kertaakaan suoraa laukausta. Tasakentällisin Crosbyt ja Malkinit pysyivät kuitenkin nollissa ja Richards pelasi hyvin omaan päähän, joten ei kapteeniakaan voi moittia. Nödl pelasi varsinkin ensimmäisessä erässä pirteästi. Yhden aivopaikan Nödl onnistui ruikkimaan ohi maalin. Pelin kuluessa hän otti useamman todella kovan pommin vastaan, mutta niin se vain joka kerta pomppasi pystyyn ja lähti karvaamaan. Zherdeviltä hyvä suoritus. Maali tietysti nostaa suorituksen arvoa, mutta oli kohtalaisesti näkyvillä muutenkin. Ei kaihtanut kontakteja ja osallistui jopa yhteen maalinedushässäkkäänkin. Briere pelasi hyvin, mutta tuntui käyvän aika kierroksilla ja pelasi aika sääntöjen rajamailla. Yksi aika ruman näköinen huitaisu Penguins-pelaajaan kolmannessa erässä jäi tuomareilta huomaamatta. Hartnell rymisteli ja yritti, mutta muutama aika paha kiekonmenetys tuli vastustajan sinisen tuntumassa, josta vieraat pääsi iskemään vastaan. Pakkien pelaamisesta ei keksi oikein mitään moitittavaa, todella ehjä suoritus koko kuusikolta. Giroux näkyvin Flyers-pelaaja.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Todella hieno voitto, toivotaan että kaverit ovat nyt samalla asenteella liikenteessä yön ottelussa Montrealia vastaan, eikä sitä tuttua hyvä matsi/heikko matsi meininkiä, nyt tarjolla tärkeitä pisteitä. Mitä tulee tapaukseen Nabokov niin en koskisi edes pitkällä tikulla äijään enää vaikka rahaa olisikin capissa, ei ole ikinä osoittanut olevansa voittava maalivahti pidemmälle mentäessä poffeissa ja ura näköjään menossa runkosarjankin suhteen alaspäin venäjällä, tiedä sitten miten siellä muu jengi esiintynyt mutta silti jyrkkä ei Nabokoville, Boucheriin ja Leightoniinkin kovempi luotto poffeissa, myös luotto Bobrovskyyn on kova, myöskin lupaava Joacim Eriksson varmaan tekee tuloaan jossain vaiheessa Pohjois-Amerikkaan, mutta se ei ole vielä ainakaan tämän kauden asia. Tällä hetkellä jopa positiivinen ongelma kun kolme vahtia kokoonpanossa, Boucher on osoittanut voittavansa kovia pelejä vaikka aina pelko perseessä onkin kun ukko maalissa, myös Bobo pelannut kypsää peliä ja kehittynyt pikkuhiljaa kokoajan. Saa nähdä lähteekö Lavi Booshilla vai saako Bobrovsky pelata yön ottelun, nyt sitä asennetta ja kovaa työntekoa sillä Montreal tulee varmasti pelaamaan hyvää peliä sisuuntuneena kahden pelin tappioiden jälkeen. Let's Go Flyers!

edit. Toi Brieren tyyli pelata on juuri tota, aika usein tulee noita turhia korkeita mailoja ja koukkaamisia, ja se vielä että niitä tulee hyökkäyspäässä, muuten Briere on ollut aivan loistava tällä kaudella, kun saisi vielä noi turhat jäähyt pois.
 

Viluyo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, Jokerit, Arsenal FC
Nabokov on kyllä sellainen tapaus, etten kanssa lähtisi kosiskelemaan missään tilanteessa joukkueeseeni. Ei ole ainakaan omissa papereissani ikinä vakuuttanut juuri niissä tärkeimmissä peleissä. Odottaisin kyllä Bobrovskia seuraavaan peliin maaliin, vaikka Boucher on pelannutkin ihan ookoo. Eilen tosin se Malkinin tasoitus meni pienen maskin takaa aikas helposti.

Montrealia vastaan ensi yönä mennään varmaan lähes samalla kokoonpanolla ilman suuria muutoksia. Eilen tosin Leino jäi YV:stä pois loppupelin aikana ja paikalla oli välillä Nödl ja samoin myös Zherdev pääsi välillä kokeilemaan YV-minuutteja. Ihmettelen kyllä hiukan miksei peluuteta HBL-kenttää myös ylivoimalla kun kerran tasakentällisinkin painetta syntyy. Kyllähän tuolla miehistöllä luulisi sen toisen YV-kentän saada kasattua jäljellejäävästä rosterista. Leino ainakin hukkui mielestäni kuvasta Carterin ja Richardsin kanssa. Samoin Timonenkin saisi keksiä jonkin muun liikkeen kuin syöttämisen YV:n aikana. Toivoisi niitä vetoja varsinkin tulevan enemmän kun kerran sieltä löytyy ihan napakka kuti varastosta.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Nabokov on kyllä sellainen tapaus, etten kanssa lähtisi kosiskelemaan missään tilanteessa joukkueeseeni. Ei ole ainakaan omissa papereissani ikinä vakuuttanut juuri niissä tärkeimmissä peleissä.

Holmgrenille ainakin olisi kesällä kelvannut Nabokov, sillä Flyershan hommasi silloin neuvotteluoikeudet Nabokoviin San Joselta. Sopimusta ei silloin syntynyt ja Flyers signasi sitten Leightonin. Bobrovskin läpimurron ja vähissä olevan cappitilan vuoksi Flyers mitä todennäköisemmin ei nyt enää kuitenkaan ole kiinnostunut Nabokovista, kuten on jo todettu.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Se oli viimekesänä tosiaan, nähty tapaus ja Nabokov ei tuo mitää tähän jengiin, silloin ei tosiaan tiedetty millainen kultakimpale Bobrovsky on, fiksusti eteenpäin ja tollaset uransa viimesiä vetävät kaverit jätettävä rauhaan sekä keskityttävä tulevaisuuteen.
 

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Ei kiitos Nabokoville täältäkin. Vahteja on jo muutenkin liikaa, ei ole tuolle mitään tarvetta. Ainoa fiksu syy olisi hankkia hänet Bobon menttoriksi, mutta mitenköhän mahtaisi tuollainenkaan toimia. Ja sitten kuitenkin jäisi ongelmaksi se, että Leighton ja Boucher pyörisivät nurkissa. Jätetään siis suosiolla väliin.

Upea voitto viime yönä. Hyvää taistelua koko ottelun ajan. Tämä jos mikä oli muutenkin "neljän pisteen ottelu", joten voitto oli kyllä erityisen tärkeä. Pensien voittamisesta muutenkin tulee aina lisäpisteet.

Ja liigan kärjessä ollaan. Red Wings ovat tosin pelanneet kolme ottelua vähemmän, mutta kuitenkin on kivaa olla välillä kärjessä. Itää ainakin johdetaan ihan "puhtaasti". Ja näyttäisi Flyers olevan myös jaetulla ensimmäisellä sijalla tehdyissä maaleissa. Tasoissa ollaan Avsien kanssa 108:lla maalilla. Päästettyjenkin maalien määrä on aika hyvä, joten kokonaisuutena on kyllä kulkenut aika hyvin Flyersillä.
 

Viluyo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, Jokerit, Arsenal FC
PHI 5 - MON 3

Jep eli viime yönä toinen tärkeä voitto putkeen itäisen konferenssin kärkijoukkueesta kun Montreal kaatui 5-3 erilaisten vaiheiden jälkeen. Flyers tuli hyvällä sykkeellä peliin ja virtaa oli yllättävänkin paljon vaikka edellisenäkin päivänä oli pelattu tiukka ottelu Pingviinejä vastaan. Carcillo yritti jo ekassa vaihdossa lämmittää Subbania mutta tätä ei hanskaaminen kiinnostanut. Alun jälkeen peli hieman tasoittui ja molemmissa päissä vähäiset tilanteet molemmat maalivahdit selvittivät. Erän lopussa Carter pääsi suht helposti läpi Carlen hienosta syötöstä ja vei Phillyn johtoon. Ihan oli jo maalintekijän näköinen maali.

Toisessa erässä JVR vei Philadelphian kahden maalin johtoon hieman onnellakin, sillä veto/syöttö Carterille meni puolustajan kautta maaliin ja maali merkattiin hänelle. Muutenkin kovin pirteästi pelasivat yhteen tuo Phillyn "kolmoskenttä" Carter laidoillaan JVR ja Zherdev. Montreal kiristi vauhtia toisen maalin jälkeen ja Philly oli välillä ihan helisemässäkin. Vedot onneksi tulivat suht selkeistä paikoista ja Bobo sai ne hoidettua. No kavennus tuli kuitenkin kun tarpeeksi antaa tasoitusta. Prongerin jäähyn kun ei riittänyt niin Coburn otti taas niin turhan jäähyn väkivaltaisuudesta ja Philadelphia kahden miehen alivoimalle. Darchea hän takoi kuin viimeistä päivää vaikka eihän tuo edes osunut Bobon päälle. Hermostuiko sitten jostain muusta sitä en tiedä. Subban kuitenkin kavensi kuvion päätteeksi 2-1.

Zherdev vei Phillyn uudestaa kahden maalin johtoon kolmannessa erässä ja nyt kiekko upposi Pricen suojusten kautta maaliin. No jos upposi helposti Montrealin maaliin tänään niin suht helposti toisessakin päässä. Bobo voi ottaa kyllä seuraavat kaksi maalia omiin nimiinsä, sillä aika helposti meni. Tai sitten olen vaan tottunut pitämään hänen kohdallaan jo rimaa suht korkealla. Paljon tuli muutenkin pomppukiekkoja ja ripareja mitä ei aikaisemmin ole niin paljoa näkynyt. Oliko tatsi hieman kadonnut muutaman pelin aikana mitä Boucher oli torjuntavastuussa. No Flyers uudestaa johtoon JVR:n pelin toisella osumalla. Hieman onnea tässäkin mutta lasketaan nämä kuitenkin. Pelin viides Flyers-osuma ja samalla ottelun viimeinen tuli Richardisin riistettyä kiekko siniviivalta ja syöttö maalin eteen Cirouxille joka pienellä veivillä vei taas Phillyn kahden maalin johtoon joka piti loppuun asti, hienoa!

Bobrovskille tosissaan taisi tulla kauden heikoin peli vaikka olihan siellä seassa pari ihan kunnon koppiakin. Toinen epäonnistuja oli mielestäni Leino. Tuli sieltäkin pari mukavaa passia mutta ei voi olettaa että Hartnell aina osuu. Nuo hyökkäyspään harhasyötöt sen sijaan huolettaa. Laskin että niitä tuli 3 ainakin, joista Montreal sai nopean ja suht vaarallisen hyökkäyksen aikaiseksi. En tiedä yrittääkö tällä hetkellä hieman liikaa ja hieman liian hienoa kun pisteitä ei ole tullutkaan alkukauden tahtiin. Pitäisi vaan pelin yksinkertaisena, kyllä niitä onnistumisia tulee maltillakin. Hienoa kuitenkin että taas oli "uusi" kenttä ratkaisemassa peliä. On Philadelphia varmasti yksi liigan laajimmista joukkueista ratkaisuvalmiudeltaan eikä vähääkään sen takia olla siellä koko taulukon kärjessä. Mukavaa se on silloin kannustaa kun hyvin menee vaikka hieman heikommallakin pelillä. Tärkeitä pisteitä kärkijoukkeita vastaan niin mitä muuta sitä voisi toivoa.
 
Alkaako Leinolle soimaan jo kohtalon kellot? Peliaikaa ei tule ja Briere + Hartnell tekevät kovaa jälkeä ilman miestä. Jotenkin vaan tuo vaihti ei riitä tolle tasolle ja mies seisottaa ilmeisesti peliä liikaa.

Jatkosopimuspuheet voidaan kyllä kohta jo unohtaa ja KHL kutsuu?
 

Jämäpakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Flyers
Alkaako Leinolle soimaan jo kohtalon kellot? Peliaikaa ei tule ja Briere + Hartnell tekevät kovaa jälkeä ilman miestä. Jotenkin vaan tuo vaihti ei riitä tolle tasolle ja mies seisottaa ilmeisesti peliä liikaa.

Jatkosopimuspuheet voidaan kyllä kohta jo unohtaa ja KHL kutsuu?


En kyllä usko, että KHL on Leinolle kovin vakavasti otettava vaihtoehto, jos vain pysyy tuolla tasolla. 2viimeisessä matsissa 11-12minuuttia ja ainakin Shittspurghia vastaan pelasi ihan mallikkaasti. Vaikken minä mitään mistään tiedä, niin en näkisi, että se pistetehtailu on vauhdista kiinni, kyllä Ville mukana pysyy..Vaikkei Leino teekkään pisteitä kuin Briere, niin Ville pystyy rakentelemaan ajoittain hyviä paikkoja itselleen ja ketjukavereilleen, mutta mailankäyttö jäähyyn johtavissa tilanteissa on ollut suorastaan ala-arvoista Villelta, jos vertailukohdaksi ottaa Brieren, joka viimeaikoina on ottanut vähintään yhden korkean mailan/peli.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Alkaako Leinolle soimaan jo kohtalon kellot? Peliaikaa ei tule ja Briere + Hartnell tekevät kovaa jälkeä ilman miestä. Jotenkin vaan tuo vaihti ei riitä tolle tasolle ja mies seisottaa ilmeisesti peliä liikaa.

Jatkosopimuspuheet voidaan kyllä kohta jo unohtaa ja KHL kutsuu?

Jos mies on pelannut vasta 3 ottelua peräkkäin ilman tehoja, niin en nyt vielä mitään kohtalon kelloja soittelisi. Ehkä Crosbystä voisi huolestua, että mitä miestä vaivaa. Siellä on kuitenkin taululla 7+16=23 pistettä 33 ottelussa, eli Leino on sellaisessa 57 pinnan vauhdissa. Se on aika pirun hyvin.

Toisaalta Hudlerille tarjottiin juuri 57 pinnan kauden jälkeen 2 vuotta yht 10 milliä Venäjältä, joten kyllähän tuollaisen tilin perään voisi vaikka lähteäkin.
 

Iggy12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Sharks, Flyers, KalPa, Jarome Iginla
Alkaako Leinolle soimaan jo kohtalon kellot? Peliaikaa ei tule ja Briere + Hartnell tekevät kovaa jälkeä ilman miestä. Jotenkin vaan tuo vaihti ei riitä tolle tasolle ja mies seisottaa ilmeisesti peliä liikaa.

Jatkosopimuspuheet voidaan kyllä kohta jo unohtaa ja KHL kutsuu?

Leinon jatkamisen edessä on ainoastaan uuden sopimuksen määrittely. Totta kai välillä tulee huonompia hetkiä, mutta kyllä Leino on ihan hyvässä tahdissa ja ei ole yhtään epäilyksiä etteikö hän pystyisi pelaamaan NHL-tasolla. Ei Leino ole mikään supertähti, eikä tule koskaan todennäköisesti kehittymään niin hyväksi (tosin suomessa lähtee helposti mopo keulimaan ja viime kevään ansiosta odotukset Leinoa kohtaan olivat ihan pilvissä...). Ei Leino ole niin hyvä maalintekijä kuin Briere, eikä voimahyökkääjä kuin Hartnell, eikä niin kokonaisvaltainen pelaaja kuin Richards, mutta silti hän onnistuu tekemään pisteitä ja luomaan jotain hyökkäyspäässä. Joukkue on kuitenkin pelannut voitokkaasti ja se on se tärkein asia ja Leino myös tekee töitä sen eteen. Kyllä Leino vielä sieltä nousee...

Joo, hieno voitto tuli Montrealia vastaan. Ratkaisijoita on kyllä laajalla rintamalla eikä ole yhden miehen tehoista kiinni. Toki Bobrovskylle sattui huonompi ilta, mutta hän on edelleen nuori maalivahti ja kehittyy koko ajan. Jospa hän ottaisi siitä opikseen... Onhan meillä vielä hyvin pelannut Boucher, vaikka aina tulee hieman kylmänväreitä kun hän astuu maalille...
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Hieno voitto taas vaikka peli meinattiin sählätä, parasta se että vaikka Montreal tuli tasoihin ei Flyers antanut periksi vaan lisäsi taas yhden pykälän ja otti voiton ja tärkeät kaksi pojoa, Bobolle meni joo pari helppoa, muttta pitää silti kehaista nuorta kundia siitä ettei peli hajoa totaalisesti häneltä vaan pystyy kasaamaan itsensä. Pronger sitten tosiaan loukkaantui, ihmettelen ettei kukaan täällä vielä sitä huomioinut, kummiskin kantava voima jengissä, tänään ilmeisesti saadaan illalla tietoa vamman vakavuudesta, huhuilua ja epäilyä ollut ilmassa että vamma saattaisi liittyä polveen joka operoitiin kesällä, kuulemma polvi muutenkin vaivannut koko alkukauden ajan, toivotaan että asia ei näin ole vaan olisi jotain pientä. Onneksi on laaja puolustus, mutta kyllä ihan ketä vaan heikentäisi Prongerin tasoisen pelaajan menetys pidemmäksi aikaa.
 

Viluyo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, Jokerit, Arsenal FC
Oikeasta jalasta on kyse Prongerin vammassa mutta tarkkaa tietoa ei ole ennen perjantaita. Toivotaan toivotaan ettei kovin pahasta vammasta ole kyse. Ei tuo puolustus kuitenkaan niin kivikova ole että olisi varaa Pronger menettee pidemmäksi aikaa. Linkki
 

Laakamato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers (Jokerit)
Ei kai kukaan Leinolta odottanutkaan samanlaista tehoa kuin pleijareissa? Leino on taitava mutta ei kuitenkaan mikään Crosby. KHL-peikko on kuitenkin olemassa, Leino ei nimittäin saa 5m/kausi soppari NHL:stä. Arvioita 57 pistettä olisi Leinolle varsin hyvä saldo, Phillyssä on niin laaja kalusto että peliaikaan ei anna aihetta olettaa kauheasti suurempia. Tämä vähän mutu-tuntumalla sillä en Leinon keskimääräistä peliaikaa tarkistanut.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Leino on saanut 33 pelatussa ottelussa keskimäärin 15:56 minuuttia peliä kohden, ylivoimalla 2:42 peliä kohden, alivoimalla ei oikeastaan ollenkaan, 5v5 tilanteissa 13:14 peliä kohden (lähde NHL.com). Lavi on sellainen valmentaja että ne saavat vastuuta jotka sen ansaitsevat, Ville on pelannut yllättävän hyvin enkä ymmärrä täällä esim. KKtig:n kommentteja, ei ole tainnut hirveästi Villen pelejä nähnyt tällä kaudella, onhan siellä ollut paikkoja vaikka muille jakaa mutta viimeistely on vähän ontunut viime peleissä, luotto Leinoon on kova ja jatkopaperinkin luulisi syntyvän jossain vaiheessa, miksi täällä vedetään muutenkin aina se KHL kortti, jotenkin tuntuu että Leinolle on toivottu epäonnistumista koko NHL uran alusta lähtien ja että lähtisi "isompien" rahojen perään venäjälle jos ei heti homma skulaa, Villelle omasta puolestani nostettava hattua, näytti mallia monelle suomalaiselle jotka lähteneet maitojunalla kotoiseen liigaan takaisin tai muualle rahan perässä kun ei ole homma toiminut heti niinkuin haluttiin, Leino sai mahdollisuuden uudestaan Detroit reissun jälkeen ja loppu onkin historiaa. Jos kävisi niin hassusti ettei Leino jatkaisi Flyers nutussa niin eiköhän Leinolle löytyisi ottajia NHL:stä ja NHL se Villen päätavoite onkin ainakin mitä on Leinon omiin puheisiin uskominen.

Mitä tapaus Prongeriin tulee niin oikeasta jalastahan se polvi tosiaan operoitiin mihin eilinen vamma osoittautui, toivottavasti ei ole polvi eikä mikään pahempi murtuma.

edit. Panaccio twiittaa " Pronger will be evaluated on FRI. Foot/.ankle specialist is looking for a possible fractured toe, I am told. His loss would be HUGE"

Vielä sen verran Prongerista jos joutuu huilaamaan niin nyt tulee otolliseen aikaan jos ei pidempi aikainen tauko tulossa hänelle, sillä tiedossa vain kaksi peliä 11 päivän aikana ja niistäkin viimeisen Florida ottelun jälkeen viikon tauko seuraavaan peliin, ketäs luulette että nousee tilalle? Bartulis melko varmaan, jännä nähdä millaisiksi parit sitten muodostuvat, pelataanko samoilla joilla kauden kaksi ekaa jolloin Pronger oli sivussa.

Taisi näyttää tältä silloin jos oikein muistan.

Carle-Meszaros
Coburn-Timonen
O'Donnell-Bartulis

edit2. Erik Gustafsson nakuttaa kovia tehoja Phantomseissa ja on ensimmäisenä koko AHL:ssä puolustajien pisteissä 4+20, on tulokaskin vielä, mutta mikä pistää pahasti silmään on +/- tilasto joka on 24 pakkasen puolella, eli puolustus pelaamisessa petrattavaa vielä paljon, tietysti tohon vaikuttaa koko jengin totaalinen sukeltaminen koko alkukauden ajan.
 
Viimeksi muokattu:

Laakamato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers (Jokerit)
Leino on saanut 33 pelatussa ottelussa keskimäärin 15:56 minuuttia peliä kohden, ylivoimalla 2:42 peliä kohden, alivoimalla ei oikeastaan ollenkaan, 5v5 tilanteissa 13:14 peliä kohden (lähde NHL.com)

Eli ei mitään huippulukemia mutta tarpeeksi kuitenkin. Itse toivoin Leinolle, kuten kaikille suomalaisille, onnistumista. Suomi tarvitsee kovia NHL-ammattilaisia menestyäkseen arvokisoissa ja nuoret tarvitsevat esikuvia. Leinon omia kommentteja en ole ihan lähiaikoina lukenut, hyvä kuulla että tavoite on maailman kovimmassa liigassa. KHL:n otin esille tuon Hudler-tapauksen maininnan takia. Raha on motivaattori ja ammattilainen haluaa mahdollisimman hyvän korvauksen työstään vaikka ei sekään kaikkea ratkaise. Jos Ville 5m tarjouksen saa sieltä niin kyllä sitä ainakin harkitaan, pienemmällä rahalla kun kuitenkin joutuu änärissä pelaamaan. Täälläkin on Villen uuden sopparin ansioiksi kuitenkin veikkailtu paljon pienempiä summia. Oma toive on että Ville jatkaa Flyersissä vielä pitkään ja johdattaa seuran mestaruuteen tai vaikka useampaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös