Petulle kenkää

  • 449 472
  • 1 323

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Ulos. Uskomatonta paskaa ties mitä kurajengejä vastaan HIMASSA! Oksettavaa peliä.

Kuten erinäisiä teitä 12 pistettä enemmän keränneitä kurajengejä :D eipä tosiaan muuta kuin Petu niskaperse otteella isoista ovista pihalle..
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
edit. kaikista pahinta on kuitenkin tuo lehtitieto, että Jokerit neuvottelisi Kari Jalosen kanssa.

Siinähän saavat hyvän valmentajan, kun meillä taas ihmetellään tämän sumatran passipoliisin tekeleitä vielä ensi kaudellakin. Kyllä on HIFK-kannattajan hienoa olla katsomassa pelejä, kun peli on tämän päiväisen näköistä.

PaskanSyöjä: mitä jos jäisit vaikka sen maajoukkueen mukaan tauolla, sua ei kaivata enää täällä ja ota vaikka se pennanen mukaan, voi vaikka laittaa sun fledan kuntoon aina pelipäivänä, kun ei siitäkään muuhun ole.

Uusi valmentaja tauolla vetämään treenejä joukkueelle, se on ainoa ratkaisu. Uusi valmentaja voi olla tässä tapauksessa vaikka Summanen, ei se tuosta enää pahemmaksi voi muuttua.
 

Jindebyne

Jäsen
On todettava, ettei tämän kauden laiva enää käänny ilman kipparin vaihtoa.

Petun pelifilosofia on sellasta haista paskaa alusta loppuun, ettei tuollaista toivoisi edes pahimman vihollisen joutuvan kärsimään kotihallissaan lähes toistuvasti.

Illan ottelun perusteella voisi todeta, että alkaa olla ne hetket käsillä kun tuo joukkue ei pelaa enää valmentajalleen.

Imagoansa vaalivana Petu myöntäisi, että paskat tuli itsellä housuun kirkkaissa valoissa ja lähtisi syömään niitä itse johonkin paineettomampaan tilaan. Taitaa kuitenkin syöttää paskansa joukkueelle jälleen kerran.

Nybari, sun puhelin soi.
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllähän tämä omiin silmiini on paskinta kiekkoa punaisilta sitten Eavesin aikojen. Eavesin puolustukseksi pitää sanoa, että rakennuspalikat olivat huomattavasti heikommat. Kaipa sitä täytyy tottua ajatukseen, että Matikainen ilman Marjamäkeä on tyhjä arpa. Sekin vielä, että psyykkauksessakin KJ:lla oli härän pallit verrattuna takatukkakytän rotan palleihin. Se, että mies on mj-ringissä ei kerro mitään, koska sieltä löytyy Jutilaa ja Kurriakin. Petu voisi vaikka unohtaa itsenä mj-tauolla rillailemaan Jutin kanssa. HIFK:ssa ei ole nähty merkkiäkään HIFK:n näköisestä kiekosta tällä kaudella. Tai on, jos sellaisena haluaa pitää toisen P. Matikaisen kultakautta. Ei muuta kuin viivoja vetämään - mä tiedän Petu ettei sun varastosta oikein muuta löydy.


edit. Korjataan sen verran, että sieltä kolmen aivosolun pyörittämästä koneistosta löytyy kylläkin vielä yksi toinenkin keino eli äijiä voidaan laittaa helvettiin.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä tässä itsekin Matikaisen puolustajana alkaa takki kääntymään. Kuten otteluketjussakin sanoin, niin on yhdentekevää onko tällä kyntämisellä mitään tekemistä Matikaisen kanssa vai ei, mutta eihän sillä ole edes merkitystä. Joukkuetta ei voi vaihtaa, mutta valmentajan voi. HIFK:n tämänhetkisillä peliesityksillä on hyvin paljon yhteistä Ismo Lehkosen aikaisen HIFK:n vastaaviin: Peli näyttää siltä, että kukaan ei oikein tiedä mitä siellä kentällä pitäisi tehdä ja nyt on herra isä sentään marraskuu. Ismo Lehkosen ja Petri Matikaisen HIFK:lla on myös se yhteinen tekijä, että vaikka otteluja voitetaankin materiaalin turvin, niin silti itse pelissä ei pelaajien henkilökohtaisen osaamisen lisäksi ole paljon positiivista sanottavaa. Esimerkiksi se edellinen HPK-ottelu oli voitosta huolimatta sellainen, että välillä teki mieli upota sohvaan, ettei tarvitsisi katsoa.

-mestaruuskrapula
-maalivahtivalmennussekoilut
-pakiston loukkaantumiset
-hyökkäyskaluston fyysisyyden puute
-pelitapa

Paljon on syitä HIFK:n kyntämiseen ja virheitä on tehty myös kabinetin puolella mestaruushuumassa, mutta jotainhan sitä pitäisi yrittää. nyt ei ole rakennus-/pelitavan opetteluvuosi. Nyt on kovin materiaali ehkä koskaan. Missä näkyy?
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Kenen vuoden valmentaja? ... ...

Kalevi Numminen -palkinto - SM-liiga
Tuossa täsmennystä, vaikka varmaan heititkin kyssärisi sarkasmilla. No joka tapauksessa ottaen huomioon, että Blues jäi Petun aikana vain kerran narrien taakse loppusijoituksissa, niin en ollenkaan osannut odottaa näin selkeää alisuorittamista. Tän piti olla Äijä, ei pupujussi. Nyt ei saada taitokiekkoa eikä ryminää. Varsinainen oskariolematon.
 

Mies-Olavi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Matikainen ja koira-asiat. Matikainen ja paskan syönti.

Koprofagia – Wikipedia (linkki vie wikisivulle missä selitetään koprofagian)

Petu, tuo koprofagian yliprofessori omaa näköjään taiteen saada pelkällä kosketuksellaan kullan muuttumaan koproliitiksi.

Kyllä kelpaisi valmentajan vaihto tässä ja nyt.
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ai niin. Vieläkö pitää rautalangasta vääntää menestyskaavaa niille harvoille hattivateille, jotka ovat vähätelleet KJ:n merkitystä ja ylikorostaneet esim. Ville Peltosen merkitystä (ja tällä en tarkoita etteikö meidän huippuliiderillä olisi ollut mitään tekemistä asian kanssa) viime kauden mestaruuden suhteen? Valmentajan pitää edelleen olla huipputasoa, jotta saisi liigassa pelaavan joukkueen menestymään oli materiaali miten kova tahansa. Jos noita äijiä ei ole saannut ruotuun, niin valmentajan paikk ei ole liigassa. Mestaruuskrapula on viho viimeinen asia mitä valmentaja voi antaa joukkueelleen tapahtua. Varsinkin, kun joukkueessa on liidereitä tyyliin Ville, Söde, Wirtanen, Jokela... Mestaruuskrapula olisi vain abstrakti tekosyy.
 
Viimeksi muokattu:

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Valmentajan pitää edelleen olla huipputasoa, jotta saisi liigassa pelaavan joukkueen menestymään oli materiaali miten kova tahansa. Jos noita äijiä ei ole saanut ruotuun, niin valmentajan paikka ei ole liigassa.

Ei ihan aina, ei ainakaan absoluuttista huipputasoa; joskus voi riittää joissain asioissa keskinkertainen tai jopa heikompi koutsi, kunhan perushommat ovat kunnossa.
Toisinpäin homma tosiaan kyllä onnistuu absoluuttisen vakuuttavasti, eli kuinka hyvän jengin tahansa pelin, kemiat ja taidot saa perseiltyä umpisolmuun (M.O.T.:).
 

Krisu-74

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Petu!

On todettava, ettei tämän kauden laiva enää käänny ilman kipparin vaihtoa.

Petun pelifilosofia on sellasta haista paskaa alusta loppuun, ettei tuollaista toivoisi edes pahimman vihollisen joutuvan kärsimään kotihallissaan lähes toistuvasti.

Illan ottelun perusteella voisi todeta, että alkaa olla ne hetket käsillä kun tuo joukkue ei pelaa enää valmentajalleen.

Imagoansa vaalivana Petu myöntäisi, että paskat tuli itsellä housuun kirkkaissa valoissa ja lähtisi syömään niitä itse johonkin paineettomampaan tilaan. Taitaa kuitenkin syöttää paskansa joukkueelle jälleen kerran.

Nybari, sun puhelin soi.

Joo Hei Hei Maikainen eipä näistä Matikaisista ole muuta kun harmia Hifkille.. Toivottavasti kohta olisi legendaarinen tiedote Hifkin sivuilla ja saisi lukea että Hifki on tällä päivämäärällä erottanut Petri Matikaisen päävalmentajan paikalta..
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei ihan aina, ei ainakaan absoluuttista huipputasoa
Korjaan sen verran, että äärimmäisen menestyksen (mestaruuden) takeeksi täytyy huipputaso löytyä, jos ottaa verrokkina vaikka kaikki esim. 90-luvulta tähän päivään mestaruuksi voittaneet valmentajat (Jortikka, Majorov, Jursinov, Aravirta, Westerlund, Summanen, Rautakorpi, K.Jalonen, J.Jalonen, Dufva ja Suikkanen). Kaikki noista on huippua, eikä keskinkertaisuudet ole pystyneet mestaruuksia nappaamaan. Harvat ja valitut. Sen sijaan huippumateriaalilla epäonnistuneita keskinkertaisuuksia löytyy jonnin verran.
 

tommy36

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Petun Vitu!

Jokohan nyt olisi aika ryhtyä toimeen. Eihän tällaista voi kertakaikkiaan tarjoilla viime kauden jälkeen, jossa yhteydessä mm. joukkueen toimitusjohtaja ilmoitti että jatkossakin IFK tähtää vain ja ainoastaan menestykseen.

Alkaa jo olemaan varsin noloa touhua tämmöinen, eikä tätä voi oikeasti enää kaataa pelaajan/pelaajien niskaan. Eihän se voi olla, että taitonsa juuri näyttäneet kaverit ovat yhden kesän aikana kaikki taantuneet suomi-sarjan pelaajiksi?!

Jopa Mickekin alkaa olemaan varjona kentällä, mitä tulee tehoihin.

Samaan aikaan narrilassa tosiaankin ollaan jo ensi kaudella menossa, ja IFK taas nukkuu onnensa ohitse, sekä alkaa lopulta matikaismaiseen (sen vanhan) tyyliin vinkumaan kuivista markkinoista. Muutenkin naapurissa ollaan aitiopaikalla kun keklu on kaikkien "ensikauden" narrivalmentajien kanssa hockey nightissa! :-)

Nyt on kohta jo aivan pakko katsoa vaikka se Summas kortti läpi, jos on saatavissa ja alkaa kilpailemaan vaikka nokasta ensikaudelle, jos ei muuta ole tarjolla. Muutenhan voi vaikka käydä niinkin, että sinne päätyy myös IFK-ikoni Sakke. Siis narrilaan. :-)

edit. Mestaruuskrapulaa ei näyttänyt Nokankaan jengillä olevan kärpissä kun mestaruuksia tuli kolme putkeen?! Joten vitut siitä. Turha mennä jonnekin mestaruuskrapulan taakse tässä pelleilyssä. Jos moinen jatkuu vieläkin, niin vika on kyllä valmennuksessa!
Sitäpaitsi siellä joukkueessa on jo aikas monta jätkää joilla ei voi moista krapulaa edes olla, vaikka sitä ei peliesityksistä kyllä heti uskoisikaan! Ja jopa varsin laadukkaita sellaisia. Tai no oli ainakin ennen petun sotkeentumista niiden hommiin!
 
Viimeksi muokattu:

McJugi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
"-Täällä on joka ilta iso vaativa yleisö. Latauksesta tämä ei jäänyt tänään kiinni, eikä siitä, etteivätkö pelaajat haluaisi voittaa. Meidän yhteinen matka on kuitenkin vain alle kahdenkymmenen ottelun mittainen. Näitä kokemuksia tarvitaan. Tappiosta huolimatta näen valoa, vaikka se uskomattomalta kuulostaakin. Me tullaan vielä, Matikainen sanoi luottavaisena."

Nämä samat paskan jauhannat on kuultu jo moneen kertaan. Okei, se ei helpota että pyörittää ketjurulettia illasta toiseen ja puolet jengistä on vuorotellen saikulla tai muualla, eikä se että istutaan boksissa luvattomia minuuttimääriä, joiden takia ei voida edes taistella voitosta, mutta voisiko joku selventää mihin tarvitaan tämmöisiä kokemuksia, että perseillään urakalla eikä onnistuta yhtään missään? Ketä se palvelee? Ainoa missä nään valoa tällä hetkellä on tämän huoneen katossa roikkuva lamppu, jota tuijotan epäuskoisena miettien; tähänkö sitä taas on tultu.
 
Viimeksi muokattu:

#16 Murray

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tässä näin niinkun kaikkien mieltä rauhoittavaksi uutiseksi: Jokerit on HBL:n mukaan K.Jalosen perässä. No, tuo HBL nyt ei esim. tuon Mikke-uutisoinnin jälkeen hirveästi herätä luottamusta, mutta eipä tuo nyt aivan mahdotontakaan olisi - päinvastoin.

Linkki Iltalehden sivuille
 

scholl

Jäsen
Siinähän saavat hyvän valmentajan, kun meillä taas ihmetellään tämän sumatran passipoliisin tekeleitä vielä ensi kaudellakin. Kyllä on HIFK-kannattajan hienoa olla katsomassa pelejä, kun peli on tämän päiväisen näköistä.

Sportmagazinetissa oli juttua HIFK Friidrottista. Meen jatkossa katsomaan vaikka hemmetti juoksukisaa mielummin kuin PS-lätkää. Sanoin, että Jalosta ei saa päästää pois ja nyt hitto kun on päästetty niin se menee Jokereihin. Tulee niin Penan aika mieleen ja Shedden-case. Tuo Jalosen Venäjän keikka on ilmeisesti sellainen pikavisiitti kuin Kurrin keikka Milanoon. HELVETTI!
 

scholl

Jäsen
alkaa kilpailemaan vaikka nokasta ensikaudelle, jos ei muuta ole tarjolla. Muutenhan voi vaikka käydä niinkin, että sinne päätyy myös IFK-ikoni Sakke. Siis narrilaan. :-)

Ei me saada enää Nokkaa, se olisi pitänyt yrittää jo syyskuussa. Se on Harkimo maksanut nyt jonkun mottipäisen summan. On nukuttu onnemme ohi.

edit. Mestaruuskrapulaa ei näyttänyt Nokankaan jengillä olevan kärpissä kun mestaruuksia tuli kolme putkeen?! Joten vitut siitä. Turha mennä jonnekin mestaruuskrapulan taakse tässä pelleilyssä. Jos moinen jatkuu vieläkin, niin vika on kyllä valmennuksessa!

Ei missään muussa ole vika kuin paskansyömisessä. Se oli hälytyskello se Urho TV:n haastattelu ja se nähtiin jo yli vuosi sitten. Pahinta siis tässä on se, että tiesimme jo yli vuosi sitten, että tämä tulee menemään vituiksi. Tänään näin muuten poliisiauton liikenteessä, kyllä vitutti.

Jos on tifokielto niin laittakaa nyt joku vaikka hallin ulkopuolelle iso lakana missä lukee paskansyöjä ulos, jalonen takas.
 

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No joo, 6-v skidin kanssa matsissa, flabat n. 60 euroa, kaikki muut mässyt päälle ja hyvä fiilis. Parasta oli kun buuattiin lopussa fanikatsomon kanssa jengi pois kentältä. Kun käytiin äsken nukkumaan, poika sanoi lopuksi, että kyllähän se HIFK pelasi ihan hyvin.

Nytkin joku 7500 katsojaa tiistaina Ässiä vastaan ilman ässäkannattajia, niin ei tää kyllä kovin hyvää tee tulevaisuudelle, että näin pelataan kotona.

Matikainen on vaan liian kevyttä kamaa, Kimikin sanoi ekan erän tauolla jossain haastattelussa, että latauduttiin yli, väärällä lailla, matsiin. Missä se matikainen on aiemmin valmentanut? Ja millä tasolla? Tuliko enemmänkin turpaan ja koko ajan.

Ei sillä. Jalonen floppasi kaksi kautta putkeen ja kolmannenkin melkein. Jalosen eka kausi oli himassakin ihan hirveää kuraa, sitten oppi voittamaan täällä.

Ihan sama. Eiköhän se ollu tässä taas, katsellaan sit tas joskus, kun sattuu huvittamaan.
 

scholl

Jäsen
Kalevi Numminen -palkinto - SM-liiga
Tuossa täsmennystä, vaikka varmaan heititkin kyssärisi sarkasmilla.

Niin olen jo aikasemmin kommentoinut noita, että noihan on ihan korruptoituneita hyväveli-palkintoja. Kojo laittoi täysin epäammattimaisen porukan iskuun, rakensi hyvän pelitavan ja koko systeemin sinne kuulemma tekemällä todella paljon hommia joka päivä. Ja hän ei sitten muka ollut vuoden valmentaja, bullshit.
 

Jindebyne

Jäsen
Aika vaisua on tuo Matikaisen selitys pelin jälkeen. Asennetta tarvittais...

Tänään joukkue hävisi, koska pelasi ottelun alussa yleisölle. Petu kuitenkin näkee valoa ja täältä me vielä tullaa, uskokaa vaan!

Kaveri vetäny vapaapäivinä tv:stä jonkun Uuno-maratonin?

Seuraavan himapelin jälkeen vaadin lehdistötilaisuuteen Pennasen esittäytymään medialle ja muullekin yleisölle.
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mestaruuskrapulaa ei näyttänyt Nokankaan jengillä olevan kärpissä kun mestaruuksia tuli kolme putkeen?! Joten vitut siitä. Turha mennä jonnekin mestaruuskrapulan taakse tässä pelleilyssä. Jos moinen jatkuu vieläkin, niin vika on kyllä valmennuksessa!
Sitäpaitsi siellä joukkueessa on jo aikas monta jätkää joilla ei voi moista krapulaa edes olla, vaikka sitä ei peliesityksistä kyllä heti uskoisikaan! Ja jopa varsin laadukkaita sellaisia. Tai no oli ainakin ennen petun sotkeentumista niiden hommiin!

Olen itse vikonut myös tuota "mestaruuskrapulan" huutamista. Itse ainakin ajattelen niin, että pitkän tauon jälkeen tulleesta YHDESTÄ mestaruudesta ei pitäisi kyllä kenenkään saada sellaista krapulaa, että haittaisi alkaneen kauden pelejä. Päinvastoin. Nälän pitäisi vielä kasvaa, kun on namia päästy syömään.

Mitä tulee tuohon Kärppien voittoputkeen, niin siitä voi sanoa, että kun saa mannaa solkenaan, niin jonkinlainen väsymyskin tulee ja se jos mikä, on pirun vaikeaa saada 100%:sti voitettua. Ne, joilla on voittoputkia mestaruudesta tietävät mitä tarkoitan.

Olen veikannut HIFK:iä mestariksi ja välillä täytyy ihmetellä, miten erilainen Petu onkaan kuin Bluesissa. Useimmat otaksuivat muutenkin, että nyt tulee niin HIFK:n näköinen lätkäjätkä että! Ehkä se on niin, että samalla tavalla kuin kovia nimiä keräämällä(kuten narrit aiempina vuosina)ei voi taata menestystä, ei välttämättä se lätkäjätkä HIFK:n malliin ole se ideaalinen valmentaja. Petu voi vielä näyttää, mutta melkoisen peiliinkatsomisen paikka hänellä on, koska HIFK:n runko jäi mestaruuskaudelta kivikovaksi. Ehkä olisi sittenkin pitänyt olla enemmän Kojon oloinen valmentaja, mene ja tiedä ja mistä sellaisiakin löytyisi. Kortilla ovat.
 

thnninen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon jääkiekkojoukkue, millä nimellä milloinkin
Olen veikannut HIFK:iä mestariksi ja välillä täytyy ihmetellä, miten erilainen Petu onkaan kuin Bluesissa.

Öh, tähän on nyt pakko jo vähän puuttua, vaikka vähän vieraisiin pöytiin huuteluksi meneekin.
Miten niin erilainen? Juuri tätä samaa paskaahan se oli Bluesissa koko viime kauden runkosarja. Pelitavasta ei tietoakaan, erityisesti kotona, ja selitykset tota samaa paskaa koko ajan.

Voit käydä etsimässä Blues- osiosta sen viimekautisen Matikaiselle kenkää (tms) - ketjun jos haluat lisätietoa.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Huh, huh. Mä en jaksa enää yhtään tätä äijää ja sen anelevaa koiran ulkonäköä tuolla lehdistötilaisuuksissa "Me tullaan vielä"! Mihin me tullaan, mitä? Nyt on marraskuu ja sulla on Petu paras hyökkäys mitä monella on koskaan tässä liigassa ollut sekä hyvä puolustus, joka, kiitos peluutuksen on ihan klesana. Sut on nähty... sä saat Petu potkut!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös