Petulle kenkää

  • 449 734
  • 1 323

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
Ai nuorille mahdollisuutta.
Taisi taas mennä nuorelta paikka kun Pesonen sainattiin loppukaudeksi joten tämmöistä tämä on ja voit lopettaa samantien tuon "nuorille peliaikaa" itkun,vaikka se niin hienolta kuullostaakin.

Kenen nuoren paikan Pesonen sitten vie? Ellei puolustajana ala pelaamaan. Markus Granlundin pelaaminen pelaavassa kokoonpanossa on sinetöity, Piiparinen on nelosketjun kierrätyksessä. Sieltä puuttui ykkösketjulta laita hyökkääjä ja sellainen tuli, nuoret ei tästä kärsi tosin Järvisen loppukausi voi mennä KiVassa.. Seuraava liipasimella oleva on sitten Ahtola.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Petulle kenkää! Kaikille kenkää! Me ollaan hävitty tää kausi! Ikävää, että meillä olisi ollut vielä tällä kaudella todella kova hyökkäy, maalivahti ja pakkihankinnalla puolustuskin. Mutta P. Matikainen ja HIFK ei vaan sovi yhteen, ei oo koskaan sopinut, eikä sovi nytkään. Itseasiassa kaikille P. Matikaisille pitäisi antaa lähestymiskielto HIFKin joukkueeseen.
 

ConGordiO

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk+LoKv+J.Jalosen Leijonat+M.G.
Noniiin...

....eiköhän nyt ala olemaan P.Matikainen II:n aika täysi. Kukaan ei halua että nämä takatukkaiset karvanaamat terrorisoivat perinteikästä seuraamme enää yhtään pidempään.
11 ottelua on riittävä otos näyttämään ettei tätä pelleilyä kannata jatkaa. Jos mietitään mitä Petu on saanut alkukaudesta aikaan niin kovin montaa positiivista asiaa ei tule mieleen. Tässä listaa alkukauden saavutuksista:
-Mestarijoukkueen pelin sekoittaminen totaaliseksi paskaksi
-SM-liigan top 10 sentterin hyllyttäminen ja itseluottamuksen lopullinen romuttaminen sen jälkeen kun kaverille ei OIKEASTI edes anneta mahdollisuutta näyttää osaamistaan.
-Ketjujen täydellinen sekoittaminen ja arpominen niin ettei 11 ottelun jälkeenkään ole löydetty toimivia koostumuksia
-0 kpl organisoituja hyökkäyksiä
-Täysin sekaisin oleva viisikkopuolustus
-14 pistettä joista kaikki on tullut vain ja ainoastaan joukkueen supertähtitason yksilöiden avulla
-sarjataulukossa sija 9(tai10)

Jotenkin tuntuu että tämä savolaisurpo yrittää muuttaa HIFK:n huippumateriaalin Bluesmaiseksi puukäsipaskansyöjälaumaksi jotta tulisi kotoinen olo ja voitaisiin ottaa yllätyspronssia/-hopeaa.
Nyt on viimeinen hetki pelastaa tämä kausi! Meillä on kasassa sellainen jengi jota ei tulla vähään aikaan näkemään SM-liigassa, ja nyt ei yksinkertaisesti voida aloittaa Kojo-tyylistä kolmen vuoden projektia. Kojo joutui itse rakentamaan joukkueen rungon ja muokkaamaan väljähtyneestä organisaatiosta urheilullisen ja ammattimaisen, mutta nyt tuo työ on tehty ja tulosta pitää tulla heti!! Kaiken lisäksi mestaruusjengin rosteri ei ole ainakaan heikentynyt ja vaihtuvuuskin on ollut varsin kohtuullista. Ensi kaudeksi joudutaan joukkuetta uusimaan jo paljon enemmän kun esim Mikke ja todennäköisesti Pesonen lähtevät isompiin ympyröihin ja Ville, Kibe yms. alkavat lähestyä eläkeikää.

Kuten jo todettua Suikkanen ja Dufva ovat pystyneet huomattavasti paskemmalla materiaalilla heti huippusuorituksiin, joten miksi me emme voisi vaatia samaa!?!
Nyt P. Matikainen takatukasta vittuun ja Raimo Summanen tilalle! Siinä on koutsi joka saa tuloksia saman tien eikä tarvitse kolmea vuotta totutella. Ja ei olisi ainakaan pelkoa Niinimaasta...
 

tommy36

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
....eiköhän nyt ala olemaan P.Matikainen II:n aika täysi. Kukaan ei halua että nämä takatukkaiset karvanaamat terrorisoivat perinteikästä seuraamme enää yhtään pidempään.
Kuten jo todettua Suikkanen ja Dufva ovat pystyneet huomattavasti paskemmalla materiaalilla heti huippusuorituksiin, joten miksi me emme voisi vaatia samaa!?!
Nyt P. Matikainen takatukasta vittuun ja Raimo Summanen tilalle! Siinä on koutsi joka saa tuloksia saman tien eikä tarvitse kolmea vuotta totutella. Ja ei olisi ainakaan pelkoa Niinimaasta...
Tippui pois lainauksesta ansiokas huomio joukkueen tasosta, mutta kaiken allekirjoita täysin!

Vaikka miten haluttaisiin olla positiivisia ja oltaisiin helvetin iloisia mestaruudesta, niin tosiasia on se että: TÄllaista IFK:ta tai todennäköisesti muutakaan sm-liiga joukkuetta tasollisesti mitattuna ei tulla ihan hetkeen näkemään liigassa!
Ja juuri siksi on IFK:ssa nyt reagoitava ja otettava vaikka se SUmmanen projektivalmentajana. Tällä joukkueelle voi Summanen vielä viedä sen vaikka mestaruuteen, mutta Petu ei sitä vuorenvarmastikaan tee!!!

Tätä jengiä on siis aivan turha tuhlata johonkin valmennuksen opiskelu ja lopputyö kokeiluun vaan sille pitää tarjota kaikki eväät valmennusta myöten absoluuttisen menestykseen.
On mielestäni jo pelaajiakin loukkaavaa pistää heidät ilottomina kärsimään kausi läpi, kun kaikille varmasti kelpaisi myös mahdollisuus pelata mestaruudesta!

Samoin me fanit maksamme tästä rahalla ja sydänverellä, joten meilläkin on oltava oikeuksia sen suhteen miten tätä sirkusta pyöritetään helvetti sentään!

Siksi arvoisa(heh) IFK:n johto: PETULLE KENKÄÄ JA NYT HETI!
 

scholl

Jäsen
Olen kuten Paavo Väyrynen ja totean, että olin alunperin oikeassa ja vaadin niille faneille kenkää, jotka hyväksyivät Petun hankinnan. Hankinta oli mediapeliä. Nimeltä mainitsemattomat mediakonsernit painostivat IFK:ta hankkimaan Petun.
 

Pantse67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues, Detroit Red Wings, ManU, UFC
Ihmeellisiä hätähousuja. Kyllä se Petu teidät finaaliin hoitaa. Matikainen on parhaimmillaan keväällä. You will see!
 

TheJackal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ilman Ville Peltosta ja Tobias Salmelaista
Lähe Pentti kävelee oikeesti itse! Hävettää katsoa Hifkin peliä, surkeinta moneen vuoteen näin alkukaudesta. Susta ei ole selvästi tähän hommaan, kärsivällisyys loppu juuri nyt.
 

DreamHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Petuhan vaan peluuttaa omalla "pelikirjalla" se ei vaan toimi jos vastustaja tekee se 3-4 maalia ja HIFK pakit ei puolusta vaan keskittyy johonkin muuhun. Tämä on sitä Petun ajokoira kiekkoa tehdään yksi ja toivotaan että kaveri ei tee yhtä enempää. Ainakin säästyy rahat kun tietää ettei tarvitse hallille mennä katsomaan tuollaista kuraa.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Kauankohan Petulla on vielä armonaikaa? Kun peli vaikuttaa olevan nyt totaalisessa umpisolmussa, ja ei nyt ole näkyvissä syytä, että se rupeaisi toimimaan.

Onkohan Summaseen otettu jo yhteys?
 

Erämaavaris

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK ja suuret sympatiat Saipalle
Nonniin....Niinimaa ja Summanen vaan tohon jengiin, niin sit lähtee!

Jaa-a...en kyllä pysty ymmärtää tämmöstä! Koko kesä aikaa hioa kuvioita etc. ja silti ei mikään/kukaan toimi. Miksi sitä pitää pelien jo alettua alkaa hakee "pelikirjaa", häh? Eikö muulloin sit voi? Ja oikeesti...onko meillä liian hyviä pelaajia Matikaiselle? Eikö se osaa valmentaa niitä? Noh, meinattiin kaveriporukalla lähteä viikon päästä saipa-peliin, mut onneks ei tarvitse, kun a) peli on mitä on ja b) joudutaan olemaan töissä.

Mut jotain pitäis nyt helvetti soikoon tehdä....vielä on aikaa ja suunta voidaan korjata. Seuraavalla kaudella tuskin on näin kovia pelimiehiä, niin ei nyt mokata tätä!
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
"Petu on pelaajien valmentaja ja hyvä jätkä. Kojohan on mulkku. Annetaan Petulle mahdollisuus". Näin sanottiin, kun Matikaisen diili tuli julki.

Perkele, sinne ole mitään viihtymään tultu, vaan tekemään tulosta. Nyt ei viihdytä eikä tehdä tulosta.

Nyt on mahdollisuus annettu. Rikki meni ehjäkin. Petulle kenkää!
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Kenkää nyt ja heti!!! Muuten ei päästä EDES sääläreihin.
 

scholl

Jäsen
Vieläkö se Tami majailee officen tuulikaapissa? Olisi projektia tarjolla!

Mikä se IFK:ssa on vikana, että heti kun tuli valmentaja, joka sai jotain aikaan niin hänestä luovuttiin ja mentiin takaisin baxter-linjalle. Taas ollaan täysin sekaisin ja haikaillaan jotain Tamia tai Summasta muutaman kuukauden projektiksi, kun ei kelpaa pitkäaikainen työ. En tajua miksi piti ottaa joku heppoinen kyttä Jalosen tilalle, joka teki hyvää duunia.

"Petu on pelaajien valmentaja ja hyvä jätkä. Kojohan on mulkku. Annetaan Petulle mahdollisuus". Näin sanottiin, kun Matikaisen diili tuli julki.

Oon sitä mieltä, että Matikainen on mulkku. Jos on mennyt joskus poliisiksi, vaikka meillä on tällainen epäoikeudenmukainen ylinopeussakotusjärjestelmäkin niin ei voi olla hyvä jätkä. Hän todennäköisesti on katkera niille pelaajille, jotka tienaavat hyvin. Sen takia tulee se ajokoirameininki ja paskansyönti, kun Hirsoa ja muita pitää kyykyttää. Jos siihen vertaa vaikka Erkkaa, joka on ollut Vierumäen rehtori jne. niin hänellä ei olisi mitään syytä vittuilla Hirsolle tai pitää missään koirankopissa.

Miksi se mahdollisuus piti antaa? Onko IFK organisaatio, joka harrastaa jotain hyväntekeväisyyttä ja jonne otetaan heppoisin perustein harjoittelemaan/yrittämään? Miksei voida palkata ammattimiehiä?

Onneksi se mestaruus tuli keväällä, nyt voidaan sitten kestää 13 vuoden kärsimys helpommin kuin jos mestaruutta ei olisi tullut.
 

Konalan Kettu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
ompas herkässä

just tuli mestaruus ja täällä vedetään jo ranteet auki kun vähän tökkii. Yritystähän oli. Kun muistellaan mustia aikoja niin eihän sillon edes yritetty. Tämäkin peli ja kuten edellinen olisi voitu voittaa tuurilla ja jos näin olisi käynyt olisi täällä luultavasti eri tunnelma. Eihän tähän tietysti tyytyväinen voi olla mutta onneksi kausi on alussa.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Kenkää ilman muuta. Tänäänkään ei ollut kuin yksi maalipaikka ja on tässä kauttakin tahkottu ihan tarpeeksi. Kaikki pelaajatkin ovat antaneet kaikkensa koko ajan näissä todella sytyttävissä runkosarjan alkumatseissa ja olemme myös jatkuvasti parhaalla miehistöllä, sekä Petun pelisysteemin pitäisi jo härregyyd olla kaikille tuttu unissaankin...Taas hävitty kausi, mutta luottavaisena ainakin itse vielä TÄSSÄ vaiheessa..
 

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Kai sitä pitäisi antaa aikaa Petulle mutta ei tälläistä vaan jaksa. Ihan kauhiata paskaa tää peli tällä hetkellä on. Ainakin mitä Lukko-peliä jaksoi katsoa niin eihän ne saanut mitään paikkoja luotua. Veikkaisin että HIFKn johto jaksaa katsella nykymenoa n. 5-8 ottelua. Toki itse olin ihan innoissani kun Matikainen julkistettiin sillä hän on hemmetin kova lätkäjätkä joka oli saanut paljon irti Bluesista mutta nähtävästi ei homma vaan toimi HIFK:ssa.

-Tinke-80
 

matti&teppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En kengittäisi. Petu voi olla vaikka miten kova lätkäjätkä, mutta tällä hetkellä hän on vetänyt HIFK:n liigan huipulta oikeastaan liigan pohjalle yhdessä kesässä. Ja vieläpä niin että runko on pysynyt samana. Siksipä hankkisin uuden ykkösvalmentajan, ja huom! ykkösvalmentajan. Matikainen voisi kerätä kiekkoja siinä sivussa. Sopiva titteli voisi olla vaikka kiekkojenkeräysvalmentaja.
 

Jindebyne

Jäsen
Ottaen huomioon HIFK:n tämän kauden pelaajamateriaalin on todettava, että Petri Matikainen on epäonnistunut työssään lähes täydellisesti.

Olin innoissani Matikaisen aikakaudesta vielä kesällä, mutta olisiko HIFK kuitenkin Matikaisen kaltaiselle valmentajalle liian iso pala kakkua menestyäkseen?

Mikäli Matikaisen projekti loppuu ennen aikojaan, haluan nähdä penkin takana joko kaikkien vihaaman Raimo Summasen tai kaikkien rakastaman Juhani Tammisen.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
En kengittäisi. Petu voi olla vaikka miten kova lätkäjätkä, mutta tällä hetkellä hän on vetänyt HIFK:n liigan huipulta oikeastaan liigan pohjalle yhdessä kesässä. Ja vieläpä niin että runko on pysynyt samana. Siksipä hankkisin uuden ykkösvalmentajan, ja huom! ykkösvalmentajan. Matikainen voisi kerätä kiekkoja siinä sivussa. Sopiva titteli voisi olla vaikka kiekkojenkeräysvalmentaja.

Tää oli mun mielestä paras ehdotus tällä palstalla. Kahvit näppikselle.
 

Germanicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
*HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
Itse diggasin kybällä kun Petu tuli meille valmentamaan. Nyt alkaa mielipiteet muuttua, koska peli on pelkkää paskaa. Meillä on oikeasti aivan vitun kova rosteri, josta puuttuu ainoastaan yksi hyvä pakki. Vaikka jengi on paperilla hyvä, niin jäällä siitä hyvyydestä ei ole tietoakaan. Petu voisikin alkaa pakkaamaan niitä Sparta-kamojaan ja paskojaan ja lähteä huitsin vittuun meidän perheestä!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös