Petteri Sihvonen – kiekkomedian virallinen totuus

  • 2 776 925
  • 12 994

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
tombraider kirjoitti:
Hyviä pelaajakommentaattoreitakin on ollut esim. Ville Nieminen

Alusta saakka mietin, oletko nyt tosissasi vai onko tämä sarkasmia mutta lainaamassani kohdassa tajusin, että tämän on pakko olla sarkasmia.
 
Viimeksi muokattu:

Kaivanto

Jäsen
Ohmi kirjoitti:
Mielenkiintoisia mielipiteitä kaikilta osapuolilta ja ainoa asia, joka kävi hieman ärsyttämään oli Tammisen lyttääminen menestyksen perusteella

Asiallisesti pitää paikkansa, mutta pöyhkeä Tamminen on saanut vuosia jauhaa televisiossa omahyväistä monologiaan ilman poikkipuolista sanaa ja hän, jos kuka, on kerjännyt palautusta maanpinnalle. Suomisen näennäisen asiallinen vittuilu oli siksi vuoden kulttuuriteko. Noinkin selvä valmennusosaamisen kyseenalaistaminen oli melkein kuin olisi suorassa lähetyksessä pyytänyt Tamia kertomaan kaljuuntumisestaan.
 

tombraider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Ohmi kirjoitti:
Alusta saakka mietin, oletko nyt tosissasi vai onko tämä sarkamia mutta lainaamassani kohdassa tajusin, että tämän on pakko olla sarkasmia.


No Villestä pidän Tapparalaisuuden (huom. isolla) lisäksi siitä, että hän tietää pelaajien taustoista yllättävän paljon ja tuon niitä asioita esille puhuttaessa pelaajasta X. Tietää vaikka pelaajan X vaikeudet farmissa ja mietn ne ratkaissut. Toki hänenkin ulosantinsa on hieman öööööö...sekavaa, mutta kuitenkin faktaa tulee yllättävän paljon sekä niitä hauskoja letkautuksia unohtamatta. Ei monikaan pelaajakommentaattori pysty tosta vaan luettelemaan jonkin AHL-jyrän taustoja. Perustiedot löytyy netistä, mutta syventävisssä tarvitaan jo hieman lisää avuja. Väitän , että Villen perustiedot NHL ja farmipelaajista ovat maan parhaimmistoa. Toki saatan olla väärässä, mutta sen verran uskottavasti ja luontevasti hän ne ainakin esittää.

Piti vielä lisätä: Huonointa pelaajakommentaatiota on esittänyt Tikin ohella Tuomo Ruutu. Tuomo, tuo meidän jääkenttien Markus Pöyhönen. Ei sillä oo mitään annettavaa. Tai ehkä naisväelle kireän paidan ja missipoikahymyn muodossa. Tais olla Lauran sainaus.
 
Viimeksi muokattu:

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
dana77 kirjoitti:
Kaikkein mielenkiintoisinta tässä pointissa (en ole varma että onko se tahallista) on että sitähän Sihvonenkin on sanonut ja siksi pitänytkin tulevaa päävalmentajaa jäävinä kommentaattorina (koska hän ei tulevaa työnantajaansa tule kritisoimaan vaikka aihetta olisi). Vaikea väittää ihan perättömäksi

Ei ollut tahallista, mutta en vielä tähän päivään mennessä nähnyt yhdenkään valmentajan tai ex-valmentajan kritisoivan Suomen maajoukkuevalmennusta pelin aikana/jälkeen suorassa lähetyksessä. Summanen saattaisi olla ainoa, joka tuossa tilanteessa sanoisi mitä ajattelisi mutta se on sitten eri asia olisiko Summasen meuhkaamisesta mitään hyötyä katsojille, muuta kuin viihteenä.

Mitä tulee Sihvosen maajoukkuevalmentajaspekulointiin, niin Jalosen veikkaamiseen ei nyt kovin paksua pelikirjaa tarvitse kirjoittaa, Jalosen työnjälki puhuu puolestaan.

dana77 kirjoitti:
Sama hauskuus jatkuu (tarkoituksellisuutta en edelleenkään ole kykenevä arvioimaan). Tätähän Sihvonen itsekin on sanonut!

Ei ollut tässäkään tarkoituksellisuutta, enkä ole edes mistään lukenut Sihvosen tällaista sanoneen. Hienoa kuitenkin olla Sihvosen kanssa yhtä mieltä joistakin asioista.

Sitä minä kyllä ihmettelen, jos kerran Sihvonen ottaa sodista ja hirmuhallitsijoista viitteitä tänne jääkiekon puolelle, niin miksei tuon pelikirjan tilalla voida käyttää sanaa pelistrategia. Sotastrategia sisältää kaikki mahdolliset keinot sodan voittamiseen, mutta eri taisteluissa voidaan valita parhaiten sopivat osat, joten eikö se ole juuri tämän pelikirjan tarkoitus? Voi tietenkin olla etten ole vielä kokonaan sisäistänyt tätä pelikirja-termiä, mutta se annettakoon minulle anteeksi...
 

KPL

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Q
Kaivanto kirjoitti:
Asiallisesti pitää paikkansa, mutta pöyhkeä Tamminen on saanut vuosia jauhaa televisiossa omahyväistä monologiaan ilman poikkipuolista sanaa ja hän, jos kuka, on kerjännyt palautusta maanpinnalle. Suomisen näennäisen asiallinen vittuilu oli siksi vuoden kulttuuriteko. Noinkin selvä valmennusosaamisen kyseenalaistaminen oli melkein kuin olisi suorassa lähetyksessä pyytänyt Tamia kertomaan kaljuuntumisestaan.

Voiko tätä asiaa enää paremmin paketoida? Tami on itse kirjoittanut jopa kirjoja, joissa on syyllistetty yksittäisiä pelaajia ja jos ei muuten niin kenties tätä kautta Tamikin oppii vähän nöyryyttä.

Sitten täällä kehutaan J. Jalosta todelliseksi herrasmieheksi, joka puolusteli Tamia. Taisi olla Jalonen, joka vittuili paljon tyylittömämmin Tamille finaalien aikaan, kuin mitä Suominen nyt teki.

Mutta onhan se hellyyttävää miten maisterismiehet pitävät aurinkokuninkaan puolta, kun joku heittää vähän faktaa tiskiin, niiden ainaisten prinsiippien sijaan.
 

Vesso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KTP, Ketterä
Niin. Oliko se nyt Suomiselta neroutta ottaa tämä menestysaspekti esille. Kaikkihan me tiedämme, että häviäjän ja voittajan ero on kuitenkin lopulta aika pieni. Mikäli Jalonen ei nyt olisi voittanut ensimmäistä kultaansa valmentajana hänestä oltaisiin edelleen puhuttu ikuisena häviäjänä ja tuomittuna pronssipeliin. Sama pari vuotta sitten Tukka-Jukan kohdalla. Yksi voitto ja tadaa, olet kaikkien silmissä voittaja!

En Jalosen saavustusta vähättele, mutta näitä asioita mitataan sittenkin myös muilla asioilla ja parametreillä kuin voittoprosenteilla. Tässä tullaan sitten tämän kansan helmasyntiin, sillä lajikulttuurin edistäminen on meillä aliarvostettu sen rinnalla että tehdään absoluuttista tulosta. Kyllä, tämä on tulosurheilua, mutta kyse on myös paljon muustakin ja tätähän Sihvonen toi esille.

Siitä kaikki lienevät samaa mieltä, että tämä ko. keskustelu pesi mennentullen kaikki takavuosien hokinaitit ja taimautit, sillä tässä mentiin myös kipupisteisiin!
 

MR.D

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nyt ei mikään.
Oli kyllä niin Loistavaa keskustelua,että toi eilinen 15 minuuttinen pätki kaikki Sorainen(Kummola-Harkimo-Naapurin Ukko) keskustelut 6-0.
"Ja Suomisen Pelikirja oli kunnossa."(Lainaus Urheilulehti.fi:stä.)
 

Taito-Ojanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Kärpät
ACME kirjoitti:
Ja sitten tästä Ylen pelaaja kommentaattoreista, joka on vai suomalainen ilmiö, haha.

En ole nähnyt ohjelmaa, mutta tuohan ei todellakaan pidä paikkansa, niin kuin tässä ketjussa on moneen kertaan todettu. Esim. OLN:n tämän vuoden lätkälähteyksissä on parin viime päivän aikan ollut studiovieraana Rick DiPietro ja Mike Knuble.

Ja mitä sitten, vaikka pelaajakommentaattorit olisivatkin vain suomalainen ilmiö? Onko tämä itsessään jotenkin hyvä tai paha asia? En näe tuollaisella kommentilla sinänsä mitään arvoa, ellei sillä yritetä sitten sanoa jotain muuta. Siinä tapauksessa haluaisin tietää, mitä se jokin muu on.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tammisen nöyryytyksen takana on nyky valmentajien ja jääkiekkovaikuttajien vittuuntuminen Tammisen itsekehuun. Hän esiintyy joka paikassa messiaana, joka YKSIN nostaa seuran kun seuran.

Muistan Tammisen viimeisen Ässäpelin jälkeiset tunnelmat Isomäen Legenda klubilla. Mies, joka oli yrittänyt kampittaa Ässät Oy:n hallitusta puoli vuotta, purki pettymystään kutsuvieraille hävityn Blues pelin ja pleijareista tippumisen jälkeen.

"Muistakaa aina, että minä toin palloilukulttuurin Poriin..." Näin tokaisi Aurinkokuningas. Tässä vaiheessa piti muutamia kavereita pitää hihasta kiinni, ettei ne olisi menneet näyttämään sitä "porilaista hulluutta" Tammiselle. Poriin on kuitenkin tullut muutama mestaruus palloilussa mm. jalkapallo, jääpallo, pesäpallo, vesipallo ja tietysti muutama jääkiekkokin.

Tällä tyylillä Tamminen kiertää Suomea ja maailmaa. Hän tietää kiekosta paljon, on hyvä valmentaja ja motivoija, mutta hänen sairaalloinen narsismi pilaa kaiken. Ihmiset hänen ympärillään yleensä kypsyvät häneen nopeasti, kysykää vaikka Oulun Arposelta tai Porin Aholalta. Ekalla Porin keikalla kaikki meni vielä hyvin, koska Ässien tj. oli hänen maajoukkuesentteri V-P Ketola, jolla on vähintää yhtä suuri ego ja Tammisen kunnioitus.

Miten Tammisen menestystä pitäisi mitata?? Tamminen on ollut joukkueissa, joilla olisi ollut mahdollisuus voittaa, vai mitä turkulaiset. Toisaalta pitää kysyä, miksi hyvät joukkueet eivät ota Tammista valmentajaksi?? Miksi Kärpät eivät luottaneet Tammiseen liiganousun jälkeen?? Tai miksi Jokerit valitsi Sheddenin, eikä Tammista??

Täytyy muistaa, että Tamminen itse aiheuttanut tämän tilanteen.
 

Knower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit+Petteri Nummelin
tombraider kirjoitti:
Tami myös yritti nostaa lopussa egoaan ja alentaa Jalosta toteamalla, että hänellä ei reilu kolmekymppisenä ollut mitään sanottavaa jääkiekosta. Vasta nyt on tietämystä. Onko se sitten Tamin heikkous vai vahvuus, on jokaisen itsensä päätettävissä. Veikkaan, että ensikisoihin ei Tami tule enää kommentoimaan.

Tässä on esimerkki siitä, että ihminen kuulee mitä haluaa kuulla ennakkoasenteidensa mukaisesti. Katsopa haastattelu uudestaan ja kuuntele mitä se Tami sanoi. Hän oli sitä mieltä, että 32-vuotiaana maajoukkuekapteenina hänellä ei olisi ollut kompetenssia puhua jääkiekosta studiossa. 20 vuotta pelaajana ja 20 vuotta valmentajana on antanut vähän perspektiiviä. Hän EI siis missään muodossa yrittänyt vähätellä Jalosta, vaan lähinnä homma oli suunnattu YLE:n pelaajakommentaattoreille.

Myönnetään samalla, itse ajattelen positiivisesti sekä Tamista että Sihvosesta ja mielestäni erityisesti Sihvonen onnistui mainiosti. Tämä taas varmasti johtuu omista positiivisita ennakkoasenteista herroja kohtaan. Pistin myös merkille sen, että Sihvonen todella näyttää kuuntelevan myös sitä vastapuolta kiinnostuneena. Välittyy sellainen jatkuva oppimisen halu. Tamilla ei ollut paras päivä, mutta mielestäni oli hyvä ettei hän lähtenyt selittelemään mitään pelaajamateriaalien rajallisuutta yms. Tapsan kuitin jälkeen. Pidän myös Jalosen tyylistä, vakuuttavaa esiintymistä. Jos pitää keskustelijat laittaa paremmuusjärjestykseen tämän lähetyksen jälkeen, sanoisin että 1. Jalonen, 2. Sihvonen ja 3. Tamminen.
 

Cody River

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Sihvonen sanoi että "Palaajat studiossa on suomalainen ilmiö"

Petterillä ei vissiin oo Canal+-kanavaa, jos ei kerran ole kunnolla toimivaa tv:täkään niinkuin joku täällä sanoi lukeneen.

Ray Ferraro tulee ensimmäisenä mieleen.Mies hyppäsi heti uran loputtua tv-hommiin ja suoraan studioon.Onko tosi että esim. Sihvonen ei seuraa NHL:ää? Kai nyt työkseen jääkiekkoa tekevä pitää itsensä vaikkapa vaan Canal+:n avulla valveilla NHL:n suhteen.Meni uskottavuus.
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
TosiFani kirjoitti:
Täytyy muistaa, että Tamminen itse aiheuttanut tämän tilanteen.

No ei ilmeisesti ihan itse ole kaikkea aiheuttanut. Jonkun on täytynyt ohjata hänet lapsena jääkiekon pariin. Isä, äiti tai joku muu vanhempi on tehnyt sen osuuden.
Kun poika saatiin vauhtiin, voidaan sitten sanoa, että on itse aiheuttanut kaiken sen, mitä on jääkiekon saralla tapahtunut.
Sen verran kovasta pojasta oli kyse, että hän nousi SM-liiga- ja maajoukkuepelaajaksi. Ansiot pelaajana ovat kiistattoman kovat.
Valmennushommista voidaan syyttää vain Tamia itseään. Ne hän on itse itselleen hankkinut. Valmentajana kotimaassa ja ulkomailla useissa eri seuroissa. Maajoukkuevalmentajana MM-tasolla. Toimitusjohtajana jääkiekkoseuroissa. Muutama kirjakin tullut siina sivussa Tamilta tehtyä. Yritysjohtamisen konsultointia jo useita vuosia.
Ja nupiksi YLE:llä kommantaattorina vuosien ajan.

Ja kaikkiin tehtäviinsä, paitsi oman yrityksen perustamiseen, ovat muut Juhani Tammisen aina valinneet. Ei niihin mennä vaan niihin valitaan/pyydetään.
 

op777

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juhani Tamminen
Ohmi kirjoitti:
Ei ollut tahallista, mutta en vielä tähän päivään mennessä nähnyt yhdenkään valmentajan tai ex-valmentajan kritisoivan Suomen maajoukkuevalmennusta pelin aikana/jälkeen suorassa lähetyksessä.


Eikös Tamminen nimenomaan haukkunut Currea 1997 kotikisoissa peluutuksesta?

op777
 

MR.D

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nyt ei mikään.
Johannes kirjoitti:
Juu, Tamminen oikein namutteli aiheella koko kisojen ajan ja syystäkin. Meillä oli paketti ihan sekaisin melkein kaikissa peleissä. Kotikisoista Suomi ei ole koskaan saanut mitalia, lähimpänä ollaan oltu 1974 ja 2003. Latvia v. 2006 ja moni muu maa on myös flopannut omissa kisoissaan pahasti. taitaa paineet kasvaa median, sidosryhmien ja yleisön taholta liian suuriksi aika usein kotijoukkuetta kohtaan.
Joo ja Tamminen kertoi silloin(1997),että kisojen seitsemästä parhaasta keskushyökkäjästä neljä on Suomalaista.
Eli Nieminen,Helminen,Ojanen,Koivu.
Mulla on noi kaikki keskustelut nauhalla,pitäisi kaivaa esiin ja katsoa.
Samana kevänä Timo Lahtinen kirjoitti lehdessä,että Suomen pelikäsitys on valovuosia edellä muita maita,en tiedä oliko?
 

ranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Die Mannschaft
Knower kirjoitti:
Tamilla ei ollut paras päivä, mutta mielestäni oli hyvä ettei hän lähtenyt selittelemään mitään pelaajamateriaalien rajallisuutta yms. Tapsan kuitin jälkeen.

Ei lähtenyt, vaan vastasti sen sijaan puhumalla puhdasta paskaa voittoprosentistaan SM-liigatason valmentajana. Se ei todellakaan ole 60, ei lähellekään.


Vaikka seikka oli tilanteen kannalta epäilemättä silkka kuriositeetti eikä koko keskustelussa ollut sinänsä oleellista "kuka on voittanut jotain", ei voi tehdä kenenkään uskottavuudelle ainakaan hyvää laukoa yksiselitteisiä, lähestulkoon tolkuttomia epätotuuksia, jotka on kaiken huipuksi helppo homma sellaisiksi tarkistaa.



Ranger
 

Knower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit+Petteri Nummelin
ranger kirjoitti:
Ei lähtenyt, vaan vastasti sen sijaan puhumalla puhdasta paskaa voittoprosentistaan SM-liigatason valmentajana. Se ei todellakaan ole 60, ei lähellekään.

Tuossa olet kyllä ihan oikeassa, Tapsa pääsi yllättämään puun takaa ja Tamin piti nopeasti heittää jotain. Väritti "hieman".

Sorry OT.
 

KPL

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Q
ranger kirjoitti:
Ei lähtenyt, vaan vastasti sen sijaan puhumalla puhdasta paskaa voittoprosentistaan SM-liigatason valmentajana. Se ei todellakaan ole 60, ei lähellekään.

Mikäs se Tamin voittoprosentti sitten oikeasti on? 25%? Kuulostaisi hieman uskottavammalta, kuin 60%.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mahtoiko Tami tarkoittaa voittoprosentillaan SM-liigaa, vaan yleisesti valmentamiensa joukkueiden voittoprosentteja runkosarjasta. Ja mielestäni hän puhui vielä jostain "300 pelin" prosentista, jonka siis pitäisi olla se 60.
 

Twite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho
Jalonen ja Suominen olivat selvästikin katsoneet Sihvosen 'Leijonien kulmapeli'-videon. Päättelin tuon Suomi-USA erätaukoanalyysistä koskien Bergenheimin maalia. "Pelataan tilanteen mukaan." (Jalonen). "Ei jäädä pelikirjan sivuille pölyttymään" (Suominen).
 

dude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Haukat
Roku kirjoitti:
Mahtoiko Tami tarkoittaa voittoprosentillaan SM-liigaa, vaan yleisesti valmentamiensa joukkueiden voittoprosentteja runkosarjasta. Ja mielestäni hän puhui vielä jostain "300 pelin" prosentista, jonka siis pitäisi olla se 60.

Tami toki puhui "meidän liigasta", mutta saattoi tarkoittaa samalla ykkösdivariakin. Oikoohan mies tätä eroa omilla sivuillaan olemalla kuulemma vuoden valmentaja Suomessa kahteen otteeseen. Jättää vain mainitsematta, että kyse on 1. divisioonan vuoden valmentaja-tittelistä...
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Eikös ylempänä Tammisen voittoprosentiksi liigassa laskettu tuo 52.5% eli divarin kanssa voisi olla aika lähelläkin tuota 60%:a. Tietyllä tavalla tuo että Kärppiä ei laskettaisi mukaan sen takia, että heillä oli niin hyvä materiaali on täsmälleen yhtä epäreilua kuin kritisoida Tammista siitä että Ässien ja ekan vuoden Kärpillä oli niin huono materiaali (80-luvun puolivälin TPS:n materiaalista minulla ei ole mitään käsitystä, enkä tiedä onko sillä edes väliäkään nykyistä Tamia arvioitaessa)

Aika mielenkiintoinen pointti asiassa jota täällä ei ole mainittu on, että J.Jalosen prosentit runkosarjassa vs. playoffseissa ovat hieman samansuuntaiset kuin Tammisella... J.Jalosella on paljon hyviä runkosarjoja, mutta playoffseissa tilastot ovat heikompia. Toki minun mielestäni selitys on että J.Jalonen on onnistunut runkosarjan luotsata joukkueensa aina yläkanttiin ja sitten playoffseissa bensa on loppunut, mutta pointti on että tilastot eivät aina kerro koko totuutta. Korostan myös että en todellakaan usko, että tämä olisi ollut J.Jalosella takana kun hän Tamia hieman puolusteli asian suhteen, itsellenikin koko vertailu Jaloseen tuli mieleen vasta paljon myöhemmin.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Urheilulehti.fi kirjoitti:
Entisillä ja vallitsevilla meriiteillä hän on tämän turnauksen paras yksittäinen pelaaja.

Kyse on siis Olli Jokisesta.

Otan heti tähän koukkuun kiinni ja totean, että onko se nyt välttämättä ihan näinkään. Toki Olli on yksi parhaista, mutta en suoraan parhaaksi pelaajaksi uskaltaisi miestä väittää. Sihvonen jättää tässä kuitenkin takaportin auki puhumalla entisista ja vallitsevista meriiteistä. Mielestäni vanhat meriitit eivät kuitenkaan paljoa paina, kun pelit pelataan kuitenkin nykypäivänä. En ala kertomaan nimistä, jotka ovat tämän hetken Ollia parempia yksilöitä turnauksessa, koska kaikki ne kuitenkin itsekin tietävät. Vai pitäisikö sanoa, ettei Olli ole varmuudella turnauksen paras yksittäinen pelaaja?
 

ranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Die Mannschaft
dude kirjoitti:
Tami toki puhui "meidän liigasta", mutta saattoi tarkoittaa samalla ykkösdivariakin.

Jos hän tarkoitti "meidän liigalla" muitakin sarjatasoja kuin SM-liigaa (mikä olisi aika arveluttavaa puhetta jo sekin), herää kysymys, mistä hän sen 300 peliä - joka siis ei divari mukaanlukien, toisin kuin se poislukien, ole lähelläkään valmentamiensa otteluiden yhteismäärää - 60:n voittoprosentilla repäisi.

Enimmäkseen sivuseikoistahan tässä edelleen on kyse, mutta päättömät höpinät olisi joka tapauksessa syytä jättää.


Ranger
 
Viimeksi muokattu:

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
dana77 kirjoitti:
Aika mielenkiintoinen pointti asiassa jota täällä ei ole mainittu on, että J.Jalosen prosentit runkosarjassa vs. playoffseissa ovat hieman samansuuntaiset kuin Tammisella... J.Jalosella on paljon hyviä runkosarjoja, mutta playoffseissa tilastot ovat heikompia. Toki minun mielestäni selitys on että J.Jalonen on onnistunut runkosarjan luotsata joukkueensa aina yläkanttiin ja sitten playoffseissa bensa on loppunut, mutta pointti on että tilastot eivät aina kerro koko totuutta.

Aika kaukaa haettu kuitenkin. Tamminen on ollut päävalmentajana SM-liigan pudotuspeleissä neljä kertaa ja otteluvoitot ovat 4-15. Eli kertaakaan ei ole Tamin joukkue jatkanut edes ekalta kierrokselta.

Jukka Jaloselle kävi samalla lailla Ilveksessä reilut kymmenen vuotta sitten molemmilla yrittämillä, mutta siitäkin huolimatta voitot ovat 33-27. Ja Kerho on tainnut aina pelata mitaleista, eikös vain?

Tilastojen pohjalta tehtävä vertailu ei toki ole reilua, miten verrata esimerkiksi joukkueiden materiaaleja, tai miten huomioidaan se että Tamin TPS-aikoina pudotuspeleihin pääsi vain neljä parasta?

Joka tapauksessa, jos lukujen pohjalta vertaillaan, on Jalonen joka tapauksessa yksi parhaiten pudotuspeleissä menestyneistä nykyvalmentajistamme. Edelle menevät vain Jortikka, Aravirta ja Westerlund.
Taakse jää mm. Heikkilä ja Rautakorpi.

Huono vertaus siis mielestäni.
 

Vesso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KTP, Ketterä
Kyllähän meni halailuksi eilinen jälkiviisaat. Ei dynamiikkaa, ei kipinää, ei jännitteitä, ei mitään!

Kun topikkimme Top-Boy on korostanut aina, että peli on keskiössä ja kaiken ydin, niin tässä valossa miehen kirjoitukset ovat alkaneet viime aikoina käsitellä ei-pelillisiä seikkoja yllättävänkin paljon. Esimerkiksi sinällään mielenkiintoinen Stalin-kirjoitus pyöri nimenomaan persoonan ympärillä. Ei pelin!

Silti. Sihvonen takaisin studioon ja samaan aikaan Erkan kanssa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös