Petteri Orpon hallitus

  • 1 243 625
  • 15 578

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Se vielä puuttuisi, että pääsolisti olisi liian sekaisin miestä vahvemmasta jatkaakseen tiedotustilaisuutta tai että koko bändi pistäisi paikat paskaksi.

Tuskin, mutta manag... puoluesihteerin, manager... puoluesihteerin, managerin kohdalla tämä ei välttämättä olisi niin valtava ylläri.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Elämälle kiitos, kaikki suurimmat öyhöttäjät jäivät ilman salkkuja. Strategisesti viisaasti valittu. Tällä taataan parempi työrauha hallitukselle. Joku Huhtasaari ministerinä olisi vienyt huomiota liikaa väärille jengoille. Itsehän en siis voi sietää Huhtasaarta, joten itselleni mieluisa päätös. Osasta PerSujen ministerivalinnoista mulla ei ole yhtään mitään käryä, joten pitänee tutustua heihin paremmin. Ennen sitä en dumaa.
 

vanukas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Ahon kiekkokoulu
Näin Oulun vaalipiirin äänestäjänä olen kyllä pettynyt, että hallitukseen ei täältä päässyt kuin Talvitie kahdeksi vuodeksi. Missä on Simula ja Tynkkynen?
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Nooh oliko nyt @Salama44 aivan kauheat ministerit? Kuinka paljon naurattaa?

Turvalliset valinnat, puoluetta on pyritty systemaattisesti siistimään ulosanniltaan ja nämä jatkavat sitä linjaa.

Suuri pettymys, että Halla-aho ei lähtenyt oikeisiin töihin. Olisi vielä ollut muutakin annettavaa kuin tuo pölyttynyt eläkevirka. Mutta ei toki yllätä, että tähän päätyi.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Mojo

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Kukas tämä Junnila on? Jotenkin oman tutkan ulkopuolella mennyt. Nimi on tuttu, mutta muuten en tiedä mitään.

Tavion suunnalta, Naantalista. Tuossa kaupungissa taitaa olla kaupunginvaltuuston puheenjohtaja. Mutta ei ihan puhdas pulmunen sinänsä, kun on useamminkin huhuttu, että olisin jotenkin kytköksissä äärioikeistoon. Tai jos ei suoraan kytköksissä, niin ainakin kuikuilee tuohon suuntaan.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Halla-Aho puhemiehenä. No joo, mikä jottei. Onhan siellä nähty jo Antti Rinnekin, joten eiköhän Halla-Aho tuossa vakanssissa onnistu.
En edelleenkään ole vakuuttunut Tavion osaamisesta, vaikka hän on vuosien ajan oleskellut eduskunnassa. Kaipa persut tietävät hänestä jotain sellaista, jota minä en tiedä, sillä ei hän muuten tuota salkkua olisi saanut. Muut nimet eivät yllättäneet.

Jokseenkin varmalta vaikuttaa tällä hetkellä se, että Kesärannassa ei jatkossa nähdä Anna Abreun, Sabina Särkän, Benjamin Peltosen, Alman, Sanni Kurkisuon, Shirly Karvisen sekä Olavi Uusivirran tähdittämiä bileitä, vaan ainoat bilettäjät siellä taitavat olla Orpon lisäksi Olli Rehn, Björn Wahlroos, Bengt Holmström sekä valikoitu joukko pääomasijoittajia, pankkiireita sekä Stubbin hallituksesta tuttuja naamoja.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Infon loppu PS:llä oli mielenkiintoinen Työmiehen toimesta...

Hallitus on nyt saatu ja seuraavaksi täytyy lukea kunnolla hallitusohjelma. Hyvältä näyttää tässä vaiheessa kokonaisuus. Eikä tarvitse kesällä pelätä, että pääministeri juhlii käkenä ympäri Helsinkiä ja Espoota vaan pääministeri-instituutiota hoidetaan kuten kuuluukin.
 

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli
Oikein hyvät valinnat Persuilta. Tavion olisin jättänyt pois, mutta ehkä se oli sitten pakollinen. Huhtasaari, Mäkelä, Peltokangas ulkona, joten tyytyväinen voi siltä osin olla. Halla-aho olisi ollut mielenkiintoista nähdä sisäministerinä, mutta ehkä lähtee sitten puhemiehen paikalta presidenttikisaan.

Nyt sitten on arjen sekä näyttöjen vuoro ja arvostelut siten myöhemmin.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Tavio ja Junnila ministereinä :D Noita kahta en ottaisi vastuutehtävään edes taloyhtiökokouksiin.

Entäs taloyhtiön kavaltaja Antti Rinne, tuskin voi huonommin mennä kuin hällä.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Tavio ja Junnila ministereinä :D Noita kahta en ottaisi vastuutehtävään edes taloyhtiökokouksiin.
Eikö Junnila ole ihan terävä kaveri kuitenkin? Itselläni ei nimittäin ole n. mitään käsitystä tyypistä muuten kuin että taisi olla nuivan manifestin väkeä.

Mari Rantanen sisäministerinä voi olla aika räjähdysherkkä tapaus, melkoisen kärkäs ollut aina kommentoimaan. Mutta hyvä lista persuilta kyllä.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Halla-aho taitaa tosissaan pyrkiä presidentiksi. Ei mahdoton ajatus, ainakin eduskuntavaaleissa Jussi on ollut melkoinen ääniharva. Varsinkin nyt, kun selkeää suosikkia ei muista puolueista löydy.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Arja Juvosesta odottellin sosiaali-ja terveysministeriä. Mutta kai sieltä muualtakin pitää ministereitä tulla kuin etelästä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös