Petrus Palmu

  • 138 786
  • 462

snake

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS Saku Koivu, Mikko Koivu, Aatos Koivu
Niin, ehkä mä sitten ajattelen toisella tavalla. Jos itse on ollut pettymys tällä kaudella ja kritisoi yleisömääriä niin kyllä niihin yleisömääriin pystyy itsekkin vaikuttamaan…muutenkin kuin rystylätyillä vastustajalle ja ampumalla pitkää kiekkoa kun ketjukaveri ei pelaa niinkuin Palmu haluaa. Mutta se siitä eteenpäin!
Tänään Palmu oli ihan hyvä, kun ottaa huomioon pitkän pelitauon. Vielä pystyy omalta kohdaltaan tekemään kaudesta hyvän, kun auttaa Tepsiä pudotuspeleissä ja laittaa kaiken likoon.
 
En ole kuullut haastattelua, mutta ehkä se oli enemmänkin kehut täydelle hallille kuin haukut tyhjälle hallille. Yleisö on keväisin todellinen kuudes kenttäpelaaja.

Hyvää peliä tänään Palmulta. Hienosti rytmitti peliä ja rauhoitti kiekkoa. Kruununa tietysti painit ja yleisön sytyttäminen.
 

Viheltää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turku + länsirannikko
Palmu oma kausi ollut pettymys, mutta TPS:n yleisömäärän tavoite oli 5200 ja 5410 toteutunu, mikä liiga 4 suurin. Edellä vain Ilves, Tappara ja HIFK, jotka kaikki saavutti suoran pudotuspelipaikan. TPS pelannut koko kauden tulokseltaan säälipaikasta, mikä mihin suhteutettuna 210 katsojan parannus on hyvä tulos suhteessa menestykseen.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Hykerryttävän hienoa, että meillä oli heittää askin Palmun tyyppinen jamppa. Voi osoittautua vaikka sarjan ratkaisuksi. Jos TPS pudottaisi Tapparan, niin temppu hakisi vertaistaan Liigahistoriassa.
 

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Joo siis eihän Petrus mitään maaleja tullut eilen tekemään, vaan pelotteeksi Lauridsenin tilalle.

No josko tänään voi keskittyä muuhinkin kuin painimiseen, vaikka sekin PP:ltä onnistuu.
 

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
Joukkue löysi pelivireensä ilman Petrusta, Nurmen ja Marjalan vetämänä. Toivottavasti Palmu keskittyy tekemään duunia joukkueelle ja jättää muut huutelut pudotuspeleissä pois.

Joukkue on flow-tilassa, eikä se kaipaa sitä tuittuilevaa läänintaiteilijaa, joka runkkarissa nähtiin.
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kovat odotukset oli kun sopimus julkistettiin. Alku olikin lupaava, mutta sen jälkeen todella mitätöntä tekemistä. Jotenkin sitä halusi uskoa että pleijareihin palaisi taas parhaiden päivien Palmu. En tiedä onko mies vielä puolikuntoinen tjsp, mutta ala-arvoista tekemistä ja vitun tyhmä jäähy pahaan paikkaan. Paljon olisi paikattavaa, toivottavasti siirtyy jonnekin muualle kauden jälkeen.
 

Luge H

Jäsen
Suosikkijoukkue
80
Kallispalkkaisin ukko pelaa pudotuspeleissä 7min. Hyvä että edes kuitenkin pelaa kun ei tuolta ole ketään nostaa tilalle. Ehkäpä se Koskinen olisi ollut hyvä pitää niin olisi ollut joku täytemies pelaamaan nuo minuutit.
 

YOLO 1922

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Penguins
Kallispalkkaisin ukko pelaa pudotuspeleissä 7min. Hyvä että edes kuitenkin pelaa kun ei tuolta ole ketään nostaa tilalle. Ehkäpä se Koskinen olisi ollut hyvä pitää niin olisi ollut joku täytemies pelaamaan nuo minuutit.
Ei saa mitään aikaan kentällä. Joku junnu rohkeasti tilalle, huonommin ei voi pelata. Idioottimainen 2+2, joka käytännössä ratkaisi ottelun. TPS:llä oli hyvä vaihe menossa kavennuksen jälkeen ennen tuota ja Palmun jäähyn aikana Tappara teki voittomaalin. Toivottavasti joku joukkue haluaa hyödyntää Palmun sopparin ulkomaanoption ensi kaudella. Palkka varmasti lähemmäs 300k, tuolla saa 2-3 laatupelaaja. Paskin soppari sitten Korpikosken.
 

Hopeavarjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Oli oikeastaan tuon runkosarjan alun jälkeen odotuksiin nähden jäätävän huono. Kuitenkin varmasti liigan suurimpia palkkoja, täytyy kuitenkin muistaa, että valittiin runkosarjan parhaaksi vain kaksi vuotta sitten eli odotuksia oli syytäkin asettaa.

Ensimmäiset kuusi peliä ja niissä kahdeksan pistettä. Seuraavat 42 peliä ja 17. Lisäksi kiukuttelua ja neppailua eikä paljoa muuta.
 

Luge H

Jäsen
Suosikkijoukkue
80
Taitaa olla kyllä edelleen loukkaantunut, mutta kuitenkin olihan Petrus jo runkosarjan lopussa aika pimennossa. Paha sanoa kyllä, potentiaalia kuitenkin löytyisi..
Luulen että molemmilla osapuolilla on tahto löytää jälleen uusi paikka pelata. Miettisen pelikirjaan ei sovi ja ennen loukkia oli poppareillakin.

Harmilliseen syöksyyn on ura kääntymässä. Pisteistä elävä Palmu on edelliseen 85 matsiin tehnyt tehot 8+26.
Kärkihyökkääjää etsivän seuran pikavalinnassa ei varmaankaan numeroa ole.
 

Wimrfin

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New Jersey Devils
Voisi kuvitella että Palmu itse mielellään lähtisi muualle. Nimittäin täällä tuntuu että ei onnistu yhtään mikään. Tekisi mieli haukkua aivan pystyyn pelaajana mutta mitäpä tuosta hyötyä on. Parhaimmillaan aivan pysäyttämätön mutta jossain on nyt vikaa. Ja itse en usko siihen että se korjautuu ilman maisemanvaihtoa.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Palmunhan pitäisi sopia erittäin hyvin Miettisen pelitapaan. Eli hyvä liike ja kamppailuvaste sekä erinomainen pelisilmä.

Tällä kaudella valitettavasti noista ei ole nähty kuin häivähdyksiä. Pääsääntöisesti on pelin ulkona, liike on tahmaista ja syöttöjen laatu luokkaa Timo Seppänen.

Ja kun tätä on jatkunut koko kauden, toivon että Palmu ei Tepsissä jatka vaan siirtyy muualle. En jaksa enää uskoa että tulevalle kaudelle homma muuttuisi (toki sitä toivoo jos Palmu jatkaa). Jos se muuttuisi niin mikä olisi katalyytti muutokselle kun koko kauden aikana ei ole mitään muutosta hommassa näkynyt?

Ja se tärkein kysymys...mitä hemmettiä Palmulle on tapahtunut, nyt muutama kausi putkeen aivan vihkoon.
 

Arengee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Maajoukkueet, NHL:n Suomalaiset
Jäätävän huonon SHL kauden jälkeen tämmönen 7 maalin kausi Palmulla menossa. Tuskin on ketjukavereista tai valmennuksesta kiinni, että pelaa nyt toista kautta putkeen melko keskinkertaisella tasolla. Toivottavasti joku Saksan divarijengi innostuu ja poimii Palmun veks.
 
Suosikkijoukkue
TPS, Winnipeg Jets
Kukapa olisi kauden alkaessa uskonut että kriittisen tärkeään 6. neljännesfinaaliin Tapparaa vastaan haluaisin ykkösen laitaan mielummin Aarne Talvitien kuin Petrus Palmun. Tähän kuitenkin tultu. Eihän se ole missään vaiheessa lähtenyt ja syötöt ovat jopa enemmän kiekonmenetysriski kuin mahdollisuus
 

T. Blade

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Se, että taistellaan täysin uskottavasti puolivälieräsarjan voitosta Tapparaa vastaan, vaikka meidän ykköshyökkääjäksi (yhdessä Nurmen kanssa) hankittu Palmu vetää ja on koko kauden vetänyt aivan ala-arvoisesti, tekee tästä keväästä vielä ihmeellisemmän.

Palmun ja TPS:n yhteisen tien lienee tosiaan parasta erkaantua kauden päätteeksi. Samalla rahalla saadaan ensi kaudeksi toivon mukaan oikea ykköskorin vahvistus.
 

Luge H

Jäsen
Suosikkijoukkue
80
Katsomokomennuksista, viltityksistä ja huonoista suorituksista huolimatta kuitenkin on saanut pitää kirjamen rinnassa.
Samalla Tepsillä on logonsa eteen vaikka päästään luopuva #51.
En tiiä, katsomoon näyttää että toinen näistä johtaa edestä, toisesta en ole varma haluaako olla kokoonpanossa vaiko ei.
 

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Oliko muuten viltissä 3.erän lopun?
 

Knutsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kings
Ehkä joku Marko Kivenmäki on vertailukelpoinen
Hyvinkin näin. Ehkä Markus Seikolan paluu myös vertailukelpoinen tähän mahalaskuun.
Palmunhan pitäisi sopia erittäin hyvin Miettisen pelitapaan. Eli hyvä liike ja kamppailuvaste sekä erinomainen pelisilmä.
Tätä ihmettelen itsekin eniten. Se Kalpan kukavittu kultakypärä on samanlainen hukkapätkä samoilla vahvuuksilla ja on aivan dominaattori Ilvestä vastaan samanlaisessa pelisysteemissä. Palmun pitäisi olla kuin luotu tähän Toman peliin mutta kaikki suoritukset on jostain syystä ihan puolittaisia. Varmaan on monessa vikaa, mutta ihan loppuviimeeksi katsoisin vastuuta kyllä itse pelaajalle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös