Petri Vehanen – raumalainen maailmanmestari

  • 562 517
  • 2 110

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Tämä selvitti asiaa paljon. Eli ei auta muuta kuin odottaa pari viikkoa.
Vielä lisäksi, ei tuolla UFA-markkinoillakaan tule kauheasti hyviä maalivahteja olemaan: CapGeek.com :: It's a numbers game :: NHL :: UFA Finder

Muutama parhaassa iässään oleva "ihan OK" kassari ja loput melkeinpä vanhoja (tai no, Vehasen ikäisiä). Toki tuo, että vanhoja kokeneita vahteja on tarjolla noinkin paljon vähentää Vehasen kiinnostavuutta, kuitenkin aina kokemuksesta on hyötyä, varsinkin kun NHL:ssä maalivahdilla kestää oma aikansa tottua kapeaan kaukaloon ja pelinopeuteen. Suurin osa kuitenkin noista vanhemmista maalivahdeista on uransa ehtoopuolella tai ainakin laskusuunnassa, siinä missä Vehanen on tasaisesti ollut hyvä vanhemmilla päivillään.

En kyllä itsekään usko, että mikään seura Vehasta ottaisi selkeäksi ykkösvahdikseen, vaan lähinnä kakkoseksi aloittamaan n. 30% peleistä.
 

Dishier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Niin jos Vehanen tosiaan olisi täydellä sydämellään halunnut Lukkoon ensi kaudeksi, niin ei tällaisia ihme koukeroita olisi kyllä tarvittu. Ja eniten ärsyttää, että taas kusetettiin ainakin jollain tasolla raumalaisia ja lukkofaneja toimiston suunnalta.

Myönnän, olen tällä hetkellä katkera ja ärsyyntynyt.
 

Mark Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Olipahan Rajalalta nerokas veto saada kausarikauppa kukoistamaan ilmoittamalla Vehasen sopimuksesta, jota ei sitten, kas kummaa, olekaan oikeasti olemassa. On se Tipi äijä...vai sittenkin ämmä, oikea bitchien bitch!

Rauman Lukko, kaikessa puuhastelussaan jääkiekko-Suomen suurin vitsi, saatana!

Vehanen voi myös jättää ne "haluan voittaa mestaruuden Lukossa" -puheet vähemmälle. Jotenkin se halu ei ole ainakaan meikäläiselle välittynyt. Kai se Raskin backupiksi lähtee, kun Thomas päätti keskittyä Jumalan sanaan ja perheeseen.

Katotaan, pitääkö vaihtaa allekirjoitustakin kohta...
 

Repolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Niin jos Vehanen tosiaan olisi täydellä sydämellään halunnut Lukkoon ensi kaudeksi, niin ei tällaisia ihme koukeroita olisi kyllä tarvittu.

Peten sydämen värin näkee vasta ensi kuussa. Mitään sitovaa sopimusta Lukkoon miehellä ei ainakaan ole. Myös KHL tuli taas uhkaksi jos Kaukisen pöydälle tulee sopimustarjous "josta ei voi kieltäytyä".
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ainakin tuli tämä kuvio selväksi.

Vaikka olenkin viimeiseen saakka Vehasen kannattaja, ja vaikkei tässä nyt isompia ja mustempia pilviä ole näkyvissä jotka Peten poijes veisivät, niin se on sanottava että kyllä Pete osaa myös melko hyvin Lukon väkeä uunottaa. Varmaan Rajala ja muukin porukka juoksisivat ensin pää edellä päin toimiston seinää ja sen jälkeen kiipeäisivät Äijänsuon mäellä jököttäviin perinnetolppiin kukkumaan jos Pete sen asettaisi yhdeksi ehdoksi Lukkoon jäämiselle.

Lisäksi on sanottava, ettei sellaista asiaa taida olla missä Lukko ei jollain tavalla koettaisi kusta kannattajia silmään tai muulla tavalla pimittää asioita.

Merkillistä menoa.
 

omaha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Älä eräs ässäläinen liikaa yritä saada raumalaisia dissaamaan Vehasta. Pelko on pohjoisessa kova :). Kävi asiassa miten kävi, niin ei toimisto voi mitenkään saada pisteitä tämänkään asian hoidossa. Kuten Roku sanoi, tuntuu jonkinmoinen kusetus/ketunhäntä olevan kainalossa aina.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kyllä minä ymmärrän tuon pelaajan kannalta, että NHL:ään alkaa olla viimeiset mahdollisuudet ja haluaa katsoa tuon kortin loppuun asti, ja ymmärrän senkin että seura on valmis ottamaan pienen riskin Vehasen tasoisen pelaajan kanssa ja odottaa näin pitkälle kesään mitä tapahtuu. Mutta tuo että sopimus julkistettiin jo pitkän aikaa sitten ns. "varmana", vaikka se todellisuudessa on kaukana siitä mitä annettiin ymmärtää, on kyllä todellinen perseennäyttö seuralta faneja kohtaan. No, kaipa se Rajala tuollakin sai jo muutaman kausikortin myytyä... "Katsotaan sitten kun nimet julkaistaan..."

Toivoisi kyllä että seura toimisi jatkossa vähän avoimemmin näissä asioissa koska nyt Rajalan touhuista jää jatkuvasti sellainen kuva että kannattajia yritetään kusettaa ihan viimeiseen asti joka helvetin asiassa.
 

Mdawg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Onhan tämä oikea klassinen vedätys toimiston suunnalta.

Fanit alkoivat kärsimättömiksi kun lupailtiin isoja nimiä ja selitettiin torilla puuta heinää ja sitten päätettiin julkaista Vehasen "sopimus", jota ei oikeasti edes ole olemassakaan, jotta kapinamieliala saatiin hallintaan. No näin kauan kesti kunnes totuus tuli ilmi ja nyt olisikin syytä sitten kertoa, että miksi tällaistakin järjestelyä ei voitu kertoa samalla kun Vehasen paluusta ilmoitettiin.

Vehasen kanssa ollaan sovittu, että hän pelaa meillä, jos ei saa kesäkuun loppuun mennessä NHL-sopimusta. Mikä vittu tuossa on niin saatanan vaikeaa? Vaan ei, naama punaisena ja vittuileva virne naamalla kerrotaan, että Vehanen palaa kotiin viiden vuoden sopimuksella (joka ei sekään mikään viiden vuoden sopimus edes ole vaan joka vuosi saa lähteä taas rahaa tekemään, jos haluaa).

Tässä tullaan kohta siihen pisteeseen, että aloitan postittamaan kaikkia vuosikymmenien aikana hankkimiani Lukko-tuotteita takaisin toimistolle ja Rajala saa lähettää kaikista ostoksista rahat takaisin.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Olisi myös kiva tietää, millainen varasuunnitelma Lukolla on siltä varalta että Vehanen häipyy maisemista. Pakkohan niillä joku plan-B olla, joten villi arvaukseni on että Tipi, Lapa ja Vanhis sorvaavat parhaillaan tarjouksia Joni Puurulalle, Tommi Satosaarelle ja kenties jopa Ari Sulanderille. Lukkohan tarvitsee kokeneen kotimaisen veskarin Tanskan Simeonin aisapariksi.

Alkukeväällä julkistetulla logouudistuksella saatiin kannattajat hetkeksi tyytyväiseksi, mutta tämä Vehasen "sopimuksella" venkoilu toi jälleen perusvitutuksen lukkofanien keskikesän viettoon.
 
Viimeksi muokattu:

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Ja se karkipakin puuttuminen, sitakaan ei saa unohtaa.

Harmittavia piirteita tama sotku saa kun ei koskaan voi luottaa siihen mita tiedotetaan ja suuressa osassa jatetaan vahintaan puolet informaatiosta pois.
 

John J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kun Vehanen siirtyi Kazaniin vuonna 2009, niin Rajala ilmoitti, että Peten palatessa Lukkoon astuu voimaan 2 vuoden sopimus. Nyt sitten puhutaan 1+1+1+1+1. Onko toi vanha sopimus heitetty roskikseen, vai mikä sen tilanne on? Alkaa kyllä toimiston puuhat vituttamaan aika lailla. Väitän, että vaikka revittäisiin kuka tahansa perusfani toimarin pallille, niin ei voisi huonommin asioita hoitaa. Tää on just tätä, kun palkataan sukulaisia, frendejä ja ties mitä kavereita tärkeisiin tehtäviin. Jos kriteerinä on insinöörin paperit ja vielä tietotekniikan puolelta, niin huh huh. Lukko on kyllä koko kiekkomaailman suurin vitsi.
 

Mark Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Rajalalle tärkeintä on, että Rauma Rockissa (mikä vitun rock, Kaija Koo & co) kävijämäärät kasvaa.

Mä olen myös ihmetellyt tuota vuoden 2009 lausumaa Vehasen 2-vuotisesta sopparista Suomeen palatessa. Että mihin ihmeeseen se hautautui...
 

Repolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Vehasen kanssa ollaan sovittu, että hän pelaa meillä, jos ei saa kesäkuun loppuun mennessä NHL-sopimusta. Mikä vittu tuossa on niin saatanan vaikeaa?
Vehasen kanssa ei ole voitu sopia mitään, sillä jos on sovittu niin rajapäivä oli 15.6. Jos Vehanen tekee kahdensuunnan sopimuksen jonka luultavasti saisi, NHL alkaa kyselemään Rajalalta tarkempaa tietoa sopimuksen julkistamisesta. Tipin ei auta muuta kuin vastata P-Amerikkaan, että faneja tuli kusetettua henkilökohtaisen uhon ja markkinoinnin takia.
 

Mdawg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Vehasen kanssa ei ole voitu sopia mitään, sillä jos on sovittu niin rajapäivä oli 15.6. Jos Vehanen tekee kahdensuunnan sopimuksen jonka luultavasti saisi, NHL alkaa kyselemään Rajalalta tarkempaa tietoa sopimuksen julkistamisesta. Tipin ei auta muuta kuin vastata P-Amerikkaan, että faneja tuli kusetettua henkilökohtaisen uhon ja markkinoinnin takia.

No ei tietysti ole kirjallisesti mitään sovittu vaan ovien takana yhteisymmärryksessä pelaajan ja agentin kanssa ajatustasolla / suullisesti.

Sitä tarkoitinkin: ei voi olla niin vaikeaa sanoa suoraan, että mitään sopimusta ei ole, on vain "yhteisymmärrys" siitä, että Vehanen pelaa Lukossa, jos ei pääse änäriin. Mutta ei, kaikki piti taas pimittää ja valehdella sekä vittuilla faneille. Haista Timo paska.
 

Repolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
No ei tietysti ole kirjallisesti mitään sovittu vaan ovien takana yhteisymmärryksessä pelaajan ja agentin kanssa ajatustasolla / suullisesti.
Saunassahan suomalaiset on perinteisesti asioista jutelleet ja ilmeisesti tässäkin on jostain tuollaisesta kyse. Vehasen markkina-arvo on kuitenkin tuon "saunasopimuksen" jälkeen pudonnut sen verran, että kun paperille asioita pistetään, niin ainakin kahdelle viimeiselle vuodelle pitää saada seurankin optio. Harva pystyy pelaamaan huipulla 40-vuotiaana.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Paljonkohan muuten niitä on jotka ostivat eli varasivat kausikortin vasta sen jälkeen kun Vehanen palasi Lukkoon?

No minä kuulun tuohon joukkoon tummaan, tosin olisin varannut sen ilman Peten paluutakin vaikka se kauden päättymisen jälkeen ensin viivästyi ja viivästyi, mutta kuinkahan monen kausikorttilaisen kohdalla mahtoi tuo Peten paluu vaikuttaa ostopäätökseen?

Onko täällä palstalla ketään joka kehtaa tunnustaa?

Meinaan että jos Pete jostain syystä saakin sen NHL-sopimuksen niin saattaapi olla että silloin jotakuta roopee ja hartaasti sittenkin.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Rajalan kommentti vielä kerran:

"Sovimme Vehasen kanssa, että hänellä on kesäkuun loppuun asti aikaa. Se oli hänen toiveensa ja päätimme suostua siihen".

Siis sopivatko Lukko ja Vehanen jo alunperin että ulkomaan option deadline on 30.6, vai onko Pete itse pyytänyt lisäaikaa ihan äskettäin? Jotenkin tuntuu, että asian venyminen näin pitkälle ei ollut huhtikuussa Rajalankaan tiedossa, joten ei nyt vielä kaadeta toimarin päälle tervaa ja höyheniä.

Toisaalta sen kyllä ymmärtää jos maalivahti ja hänen agenttinsa haluavat katsoa NHL-draftin jälkeiset tunnelmat pelaajamarkkinnoilla ja tehdä vasta juhannuksen jälkeisellä viikolla lopulliset päätökset.
 

Repolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Rajalan kommentti vielä kerran:

"Sovimme Vehasen kanssa, että hänellä on kesäkuun loppuun asti aikaa. Se oli hänen toiveensa ja päätimme suostua siihen".

Siis sopivatko Lukko ja Vehanen jo alunperin että ulkomaan option deadline on 30.6, vai onko Pete itse pyytänyt lisäaikaa ihan äskettäin? Jotenkin tuntuu, että asian venyminen näin pitkälle ei ollut huhtikuussa Rajalankaan tiedossa, joten ei nyt vielä kaadeta toimarin päälle tervaa ja höyheniä.

Eikai Vehanen niin iso nimi ole että koko NHL:n siirtosysteemiä hänen takia olisi muutettu. Luultavasti Rajala tarkoittaa että Lukko ja Vehanen ovat suunnitelleet allekirjoittavansa pelaajasopimuksen heinäkuun puolella.
 

Jiirisaha

Jäsen
Ja tänäänkin aamupäivällä Vehanen kävi Nousiaisten baarissa kusettamassa lapsia. Lähtivät siitä sitten koko perhe citymaasturilla Turun suuntaan. Seurueen kanssa samaa matkaa lähti myös toinen erimerkkinen citymaasturi, jonka rekisteritunnus oli melkein samanlainen.

Eittämättä olivat lentokentälle menossa, kun eihän sitä kai muumimaailmaan kahdella citymaasturilla. Taisivat mennä oikein porukalla vastaan sitä pakkia, joka odotti viimeiseen asti Vehasen ratkaisua. Ja tyhmä luuli että asia ratkesi jo! Ilmiselvä Timpan salajuoni, jolla saatiin sentään 'Koodinimi-Kukkonen' Lukkoon, jos Vehanen nyt sitten kuitenkin lähtee.

Mutta kuka oli se blondi siinä toisessa autossa?
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Ja tänäänkin aamupäivällä Vehanen kävi Nousiaisten baarissa kusettamassa lapsia

Ei riitä Vehaselle Rajalan ja Lukon uunottaminen Raumalla, pitää jo laajentaa maakuntaan ja pieniin lapsiin tuo huijauskierros. Tuosta Lukon ja Vehasen esisopimuksesta voi muuten nousta melkoinen soppa mikäli Vehanen NHL-sopparin tekee. Juridisesti suullinen sopimus on pätevä eikä sen ajallinen ehdollisuus välttämättä kelpaa nollaamaan NHL:n säänövalvojille sen olemassaoloa. Sen olemassaolon kiistäminen on myös pikkuisen vaikeaa kun Rajala on jo asian uutisoinut. Tämän lisäksi NHL:n jenkkijuristit ovat hyvin pikkutarkkoja näissä asioissa koska pahimmassa tapauksessa Suomen Kiekkoliitto voisi riitauttaa koko siirtosopimusjärjestelmän.

Erittäin mielenkiintoisen polun ovat agentti ja Lukko valinneet. Tosin ilman Rajalan julkistuksia homma olisi hoidettu ihan ok.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Erittäin mielenkiintoisen polun ovat agentti ja Lukko valinneet. Tosin ilman Rajalan julkistuksia homma olisi hoidettu ihan ok.

Ellei sitten NHL-IIHF siirtosopimus loppunut tahan kauteen? Siina tapauksessa tuo kai olisi ihan ok.

Mutta silti, ihan perseestahan tama on. Voisivat lopettaa jossittelun ja Pete paattaisi vaan etta ei tasta nyt enaa minnekaan menna.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Emmätiedä, mitä jengi haluaa? Ettei Vehanen olisi lupautunut Lukkoon tulemaan? Ettei Vehanen saisi yrittää NHL:ään? Ettei Timppa olisi saanut sanoa, että Pete tulee Lukkoon, jos ei pääse NHL:ään? Minkäköhän moinen poru täällä olisi, jos Lukko ei olisi mitään molarihankintaa ensi kaudelle? "Vehanen olisi vapaana, onkohan Lukko edes ollut yhteydessä, yhyy". Onko itkun aihe nyt vaan se, että silloin huhtikuussa ei mainittu tästä kahden viikon myönnytyksestä Vehaselle? Ihan kamalaa, varmaan monen fänin viime perjantai meni housuun paskoessa ihan turhaan.

Sopimusteknisesti ihan mielenkiintoista kikkailua, mutta jos Vehanen sellaisen halusi, niin mitä Lukko olisi voinut tehdä? Käskeä painua vittuun?
 

Mdawg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Emmätiedä, mitä jengi haluaa? Ettei Vehanen olisi lupautunut Lukkoon tulemaan? Ettei Vehanen saisi yrittää NHL:ään? Ettei Timppa olisi saanut sanoa, että Pete tulee Lukkoon, jos ei pääse NHL:ään? Minkäköhän moinen poru täällä olisi, jos Lukko ei olisi mitään molarihankintaa ensi kaudelle? "Vehanen olisi vapaana, onkohan Lukko edes ollut yhteydessä, yhyy". Onko itkun aihe nyt vaan se, että silloin huhtikuussa ei mainittu tästä kahden viikon myönnytyksestä Vehaselle? Ihan kamalaa, varmaan monen fänin viime perjantai meni housuun paskoessa ihan turhaan.

Sopimusteknisesti ihan mielenkiintoista kikkailua, mutta jos Vehanen sellaisen halusi, niin mitä Lukko olisi voinut tehdä? Käskeä painua vittuun?

Ei tämä kikkailu mikään ongelma ole ainakaan mulle, mutta se, että tätäkin taas pimitettiin viime metreille asti on. Olisihan tämänkin voinut jo huhtikuussa sanoa, että ollaan sovittu Vehasen kanssa, että hän tekee sopimuksen meidän kanssa 1.7, jos ei saa kesäkuun loppuun mennessä NHL-sopparia.
 

Akke P.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Eihän tässä mistään muusta ole kysymys kuin epäonnistuneesta viestinnästä. Taas kerran.

Muilta osin tämä on ainoastaan paljon melua tyhjästä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös