Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Petri Mattilan johdolla Liigaan!

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Tim Callahan, 25.04.2014 klo 12.04.

 1. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
 2. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
 3. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Eilen saatiin esimakua mitä KooKoon näkyvyys tulee olemaan liigassa verrattuna mestikseen. KooKoon peli selostettiin YLE Puheen jääkiekkokierroksella. Matsi on historian ensimmäisenä Mestis-pelinä mukana Ylen kiekkokierroksella.

  KooKoosta juttua ja kooste eilisestä pelistä Urheiluruudussa:

  Linkki YLE Areena, Urheiluruutu:

  http://areena.yle.fi/tv/2443527

  YLE Urheilun neittisivuilla tuutin täydeltä juttua KooKoosta. Hyvä on pöhinä KooKoon ympärillä.
   
 4. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Lainaus:
  ja mikä hienointa niin joukkue otti komean voiton ja näin ollen saattaa jokunen uusi ihminen eksyä hallille.
   
 5. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Pidin erityisesti Ikan kommentista, että nyt on Kouvolassa aika lopettaa ininä ja vikiseminen ja lähteä hallille.
   
 6. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Sitä ihmettelen, että Lehkonen sanoi, että yleisöä pitäisi käydä enemmän, mutta onhan tämä nyt niin absurdi tilanne, jota mikään organisaatio ei ole ikinä joutunut kokemaan. Jos voitetaan mestaruus, niin hyvä juttu, mutta mitään väliä sillä ei ole. Paitsi toki se, että joku täysin arjesta vieraantunut hölmö huutelee jotain kabinettipaskaa, mutta ketä se kiinnostaa, kun me ollaan Liigassa ansaitusti?

  Tästä lähtökohdasta katsoen 2000 keskiarvo yleisömäärissä on oikein mainio ja ainakin ylittänyt omat odotukseni. Tarjolla on ollut roppakaupalla Keupaa, Peliittaa ja Akatemiaa. Siis täysin hmv-seuroja, mutta silti väkeä on käynnyt ihan positiivisesti. Jotenkin minusta tuntuu, että TUTO:kin on saannut Kouvolassa jonkinlaisen farmimaineen ja tämä näkyy jo kiinnostuksessa.
   
 7. KooPee Jäsen

  Lainaus:
  Eiköhän "matala" yleisömäärä johdu pelkästään KooKoon viime aikaisesta suorittamisesta kotipeleissä. Paskasta ei haluta maksaa. Yleisömäärä nousee päälle 2000 jos otteet pysyvät tasaisen hyvinä.
   
 8. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Totta tämäkin. Viime TUTO-matsissa yleisöä oli lähemmäs 2200, mutta toki silloin oli kuuden ottelun voittoputki takana.

  Edelleen silti toivoisi sitä asennemuutosta myös katsomossa, koska ensi kaudella tämä dominointi loppuu mihin ollaan nyt muutaman vuoden aikana totuttu. Vaikka Ikakin (= totuus) sanoi, että me ei jumboksi jäädä.
   
 9. KooPee Jäsen

  Lainaus:
  Voin puhua vain omasta puolestani,mutta minä en itke tappioista jotka tulevat raivoisan taistelun päätteksi parempaa vastaan. Ei aikanaan Kärpillekkään häviäminen juurikaan vituttanut, sitä vain totesi että ei voi mitään. Muniin puhaltelua en jaksa katsella.
   
 10. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Juuri näin, mutta aika iso osa taitaa sen lopullisen analyysinkin tehdä juurikin sen lopputuloksen perusteella. Kyllä minäkin muistan, kun seurailin Kärppä-pelejä D-katsomosta, niin enemmän siellä porukka oli katsomassa miten ne meidän äijät pärjää tähtisikermää vastaa, eikä sitä vinkumista ollut havaittavissa niin paljon.
   
 11. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Täältä saatiin usein lukea taannoin että Petri Mattila on parhaimmillaan altavastaajajoukkueen valmentajana. Saas nähdä mitä se tällä kaudella tarkoittaa.

  Mielestäni on suuri onni että KooKoolla on Mikko Haapakoski. Hänellä sentään on jonkinlaista kapasiteettia luoda KooKoolle selkeä pelillinen identiteetti. Veikkailen että tämä tullaan näkemään.

  Mattila keskittyköön luomaan henkeä ja yritteliäisyyttä pelaajiin ja joukkueeseen. Siis sitä vauhtia, hyvää ilmettä ja kovaa vauhtia. Haapakoski hoitelee sitten pelillisen puolen. Kun näin tehdään kukaan ei menetä kasvojaan eikä kenenkään tarvitse erota kesken kauden.
   
 12. Kaukosäädin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Real Madrid
  Petri Mattilan haastattelu alla olevassa Vimeoon johtavassa linkissä. "Tavote oli lähteä tänään pelaan nollanollaan ja tavote toteutu puolittain, mutta valtettavasti se nolla jäi vaan omaan maalisarakkeeseen."

  Haastattelussa Petri Mattila - Vimeo.com
   
 13. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Pohjautuen viimekauteen ja Mattilan Hokki -kausiin toivon, että KooKoon valmennus tekee sekeän ratkaisun:

  Mattila pitää huolta suurista linjoista, motivoi joukkuetta ja keskittyy kamppailupelivalmennukseen. Haapakoskelle annettakoon pelitavallinen ja taktinen valmennus.

  Tsemppi- ja kamppailukiekolla mentiin viimekaudella ajoittain hyvin ja toisinaan ei niin hyvin. Melko laadukkaalla miehistölla ainakin Mestikseen saatiin puolivillainen tulos.

  Jos Mattila haluaa että noilla samoilla eväillä pärjättäisiin Liigassa olisi pelaajiston oltava ylivoimainen. Näin ei taida tällä kaudella olla.

  Perustelen tätä toivetta myös sillä että viime kaudella KooKoosta ei tahtonut millään saada näkyviin selkeää pelisysteemiä vaan annettiin poikien pelata ja kun tunne sattui kohdalleen tulosta tuli. Tällä kaudella jäädään telineisiin, jos homman peruselementit eivät muutu.
   
 14. Larhii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jäähonka
  Lainaus:
  Mitä helvettiä? Kookoon rajallisuus ymmärrettävä, mutta miten harjoituspelissä voi lähteä pelaamaan nollanollaa?
   
 15. tres11 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sprot
  Lainaus:
  Siis täh, heittikö tuo Mattila ton nollanolla läpän tosissaan?
   
 16. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  Lainaus:
  Kyseinen taktiikka on toki sikäli hyvä, että koko Liiga-kauden voi vetää vähintään 50 prosentin onnistumisasteella, kun jättää tekemättä maalit jokaisessa ottelussa. Ei huono.
  Lainaus:
  No ei. Ei hän nyt sentään mikään Matti Alatalo ole.
   
 17. Pat_LaFontaine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
  No niin. Se alkoi jo. Suomikiekko pääsi ilmeisesti ensimmäisenä haaskalle ja kutsuu keskuteluun, onko KooKoon Liigakaudesta tulossa katastrofaalinen.

  Ei voi sanoa, ku voi vittu on amatöörimäistä alkaa tässä vaiheessa vetämään edes koko keskustelua.
  Meillä oli koko alkukausi isojen valojen ja isojen kamojen ihmettelyä. Pari treenimatsia nyt kerro vielä yhtään mitään.

  Linkki vie suomikiekko.com sivulle.
  Kuuma Kysymys: Onko KooKoon liigakaudesta tulossa katastrofaalinen? « SuomiKiekko

  Toisaalta nämä voivat olla KooKoon voimavarakin. Kukaan ei usko mihinkään ja se pääsee rokottamaan sitä kautta. Koskahan ammattilaiset alkaa kertomaan voittomääriä. Olisiko se sitten kolme, jos Sportille veikattiin se viisi voittoa?
   
 18. Larhii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jäähonka
  Lainaus:
  Oma tulkintani oli, että heitti. Jatko "toteutui vain toisinpäin" oli heitto.
   
 19. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Laitetaan läski-Salonen maaliin ja loput ukot kasaan siihen eteen. Ei mahdu kiekot sisään!

  Mattila on kuitenkin sen verran myös huumorimiehiä, että heittohan tuo nyt aika selkeästi oli.
   
 20. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Olisiko minunkin jo korkea aika huuhtoa turhat luulo kypärästä vichyllä ja tunnustaa että en minä ole tiennyt mitään Petri Mattilasta valmentajana vaan olen pelkästään LUULLUT jotain ja vielä isommin LUULLUT tietäväni.

  Petri Mattila ja Mikko Haapakoski yhdistelmä on jotain aivan uskomatonta. Ja vaikka kaikki loppukauden pelit hävittäisiinkin niin minä olen nähnyt jo riittävästi.

  Kirjoitin tuolla Mikko Haapakoski -ketjussa että hän on iso kultakimpale KooKoolle ja olen edelleen samaa mieltä. Mutta yhdessä nämä MIEHET ovat täyttä rautaa.

  Siis yksinkertaisesti: SuurKiitos KooKoon valmennuskaksikolle apuvalmentajineen. Jos nämä muutamat nähdyt pelit ovat olleet suurempaa nautinkoa kuin mitkään mihin minun muistini ulottuu ( olihan noita Jokipoikien huippukauden pelejä tietysti myös kiva katsoa, mutta siellähän oli silloin Mikko Haapakoski ).
   
 21. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Ei se Lehkonen aina ihan sekavia puhu, vaikka siltä välillä vaikuttaa. Täytyy itsekin hieman ottaa takaisin päin puheita, kun usko ei aina riittänyt Mattilan toimintaan. Vaikka kautta on pelattu hieman yli kolmannes on valmennusryhmä ainakin allekirjoittaneelta saanut hyvän ellei erinomaisen arvosanan.
   
 22. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Tämän ketjun eka viesti kertoo asian.

  Lainaus:
  Haapakosken voisi melkein ottaa jopa Mattilan tilalle, sikäli mikäli Mattila haluaa ulos KooKoosta kehittymään ja mennä eteen päin urallaan. Toki jos jää Kouvolaan niin voihan täällä kehittyä ja paljon. Haapakoskella on 1+1 vuotinen sopimus ja uskoisin Kookoon käyttävän tuon +1:n.

  Haapakoski ja Kauppila KooKoon apuvalmentajiksi! | KooKoo
   
 23. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Kas, enpäs taas malttanut katsoa kaikkia läpi. Toivottavasti KooKoo valitsee Mattilan jälkeisenkin valmentajan samasta "koulukunnasta". Hyvä olisi rakentaa KooKoolle peli-identiteetti mikä perustuisi kiekkokontrolliin.
   
 24. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  No ensimmäisellä sivulta olisi tämäkin ketju löytynyt.

  Samaa mieltä jatkuvuudesta. Toki jos jengi vaihtuu paljonkin ei sillä niin paljoa ole väliä, mutta olisihan tuollainen jatkuvuus varmasti niin pelaajien kuin fanienkin mieleen. Toinen juttu on sitten löytää samantyylistä valmentajaa. Toki jos kaikki valmentajat eivät vaihdu kerralla voisi ajatusta yrittää viedä eteen päin. Mutta nyt näyttää siltä, että Mattilaa voisi pitää vaikka vuosikymmenen. Toki tuollaista lappua varmaan kumpikaan tulee kirjoittamaan eikä se ole kovin järkevääkään.
   
 25. Mneme Jäsen

  Lainaus:
  Johan ne jatkot molemmille apukoutseille kirjoitettiin ennen joulua: Haapakoski ja Kauppila jatkosopimuksiin | KooKoo
  Vuoden jatkosopimukset siis niin Haapakoskelle kuin Kauppilallekkin.