Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Petri Mattilan johdolla Liigaan!

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Tim Callahan, 25.04.2014 klo 12.04.

 1. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Petri Mattila on odotetusti KooKoon tuleva päävalmentaja. Mies teki 1+2 mallisen sopimuksen hallitsevan mestarin kanssa, joka takaa hyvät edellytykset myös KooKoolle tarkkailla valmennuksen otteita ennen ensi kauden jälkeistä Liiga-kautta. Ex-maalivahti Jukka Kuusivuori jatkaa Mattilan apurina ja saapuu näin myös miehen mukana Kouvolaan. Petri Levänen jatkaa vuoden sopimuksella maalivahti-valmentajana.

  KooKoon uutinen aiheesta:
  http://kookoo.fi/fi/ajankohtaista/body0=2735

  Lehdistötilaisuudesta poimittua:

  Petri Mattila: "Kunnia päästä vetämään hienoa organisaatiota kohti kirkkaampia valoja."

  UTJ Jarno Kultanen: "Paljon pelaajia tarjolla. En muista, että ikinä olisi ollut näin paljon pelaajia tyrkyllä."

  Huikeita uutisia! Liiga-KooKoo kiinnostaa paljon tällä hetkellä.
   
  Viimeksi muokattu: 25.04.2014 klo 12.18
 2. Entrosantier Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Tai sitten sarjasta poistui kilpaileva, melko vetovoimainen seura, pahimmassa tapauksessa jopa kaksikin.
   
 3. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Totta tämäkin. Kyllähän KooKoo on tällä hetkellä sen verran kovassa nousukiidossa Mestiksen puolella, joten hienoa, että kiinnostusta löytyy. Nyt on hyvä paikka jonkun pelaajan tehdä vähän pienempi sopimus ja kairata itselleen samasta joukkueesta Liiga-paikkakin.

  Toivottavasti saadaan Mattilalle hyvä nippu ensi kaudeksi jäälle. Tietysti pitää aina miettiä resurssien kanssa sitä, että rahaa jää "pankkiin." Totuus on se, että pakkohan meidän on lähteä mestaruutta uusimaan täydellä teholla, koska ei välikausijoukkue kiinnosta/palvele ketään.
   
 4. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Vahva veikkaus on, että Mattilan myötä myös The Vaahtosammutin saapuu KooKoon maalin suulle sekä pari ranskalaista hyökkäykseen
   
 5. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Tottahan tuo, seurat kilpailevat samasta pelaajamassasta ja kun yksi vaihtaa hiekkalaatikkoa niin muille jää enemmän leluja jaettavaksi. En nyt kuitenkaan ihan kaikkea kunniaa KooKoon kiinnostavuuden nousussa Sportille anna.

  Mattila ja Kuusivuori tekivät hienoa työtä Hokissa, saivat joukkueesta mitattua ulos kaiken tehon. Pelityylistä voi aina rutista, mutta se pitää myös aina suhteuttaa pelaajamateriaaliin. Tervetuloa Kouvolaan!
   
 6. fågel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport Vaasa
  Lainaus:
  Eikös patongit menneet Tepsiin try-outille?
   
 7. Pelicans81 Jäsen

  Lainaus:
  Ilvekseen niitä huhuttiin try-outille, mutta eipä ollut ainakaan eilen ilmoitetuissa nimissä.

  Mielenkiintoista kyllä seurata millaisia miehiä Kouvolaan saapuu. Ranskalaiset kelpaisivat kyllä ja kai se Humaloja jossain kolmosesssa tai nelosessa menisi.

  Karevaara komeilee vieläkin FHAS:n sivuilla vapaana? Jätettiinkö optio käyttämättä?
   
 8. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Rämöllähän on sopimus jo ensi kaudeksi, joten vähän ihmetystä herättäisi, jos Seppänen tosiaan tulisi mestarivahdin rinnalle. Kyllähän Seppänen näytti viime kaudella, että on parhaimillaan täysin ylivertainen tähän sarjaan ja melkein yksin kaatoi KooKoon välierissä.
   
 9. paraspelaaja Jäsen

  Jaa, ei tulla taitokiekkoa pelaamaan Kouvolassa ensi kaudella. Vaikea nähdä Mattilaa pelillisesti uskottavan Liigaseuran päävalmentajana.. Se mikä Mattilalla toimii näillä budjeteilla, tuskin toimii enää Liigassa.

  Mentaalisella puolella varmasti ihan ykkösnimiä (vrt. Pike), mutta Piken lailla moderni jääkiekko on Mattilalle aikalailla tuntematon käsite.

  Katsotaan..
   
 10. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Mutta toisaalta kannattaako KooKoon edes lähteä mitään kiekkokontrolli-peliä pelaamaan ensimmäisillä kausillaan Liigassa? Sellainen SaiPamainen kamppailupelaaminen varmasti tuottaisi enemmän hedelmää.

  Katsotaan mitkä ovat Mattilan eväät. Suomessa edelleen ylikorostetaan valmentajien merkitystä, joten en näe sillä niin kriittistä merkitystä. Viime vuoden tärkein palanen oli todellinen johtaja pukukopissa. Hänen nimensä oli Jari Kauppila.
   
 11. Pipohöntsä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Meinasitko, että KooKoo lähtee työntämään Liigaa Juujuun alunperin peluuttamalla kiekkokontrollilla ja hitailla lähdöillä? Mattilaa on turha parjata tämän kauden Hokin pelitavan perusteella. Materiaali sanelee ehdot.
   
 12. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  JJ:n auktoriteetti pelaajien keskuudessa (varsinkin vähän kokeneempien) varmasti kalpeni Kauppilan rinnalla. Sellainen pikkupoikamainen fiilis jäi Juujärvestä, olkoonkin että se ultimateprice eli mestaruus tulikin.

  Mattilalla on hyvä näyttöpaikka ensi kaudella. Hyvä onnistuminen ja siitä sitten potkaistaan liigavalmentajaksi :). Toisaalta jos KooKoolle lokakuussa?? lätkäistään liigakortti käteen niin ensi kaudella ei enää niin hirveitä menestyspaineita ole. Tunnetusti hallitsevan Mestarin seuraava kausi on äärimmäisen vaikea. Mestariporukka on levinnyt ympäriinsä ja kaikki haluavat kaataa mestarin.... viime kauden Porista hyvä esimerkki miten maine ja kunnia on katoavaista.
   
 13. BrDead Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Eiköhän Da Costa ainakin pelaa ihan rauhassa MM-kisat eka alta pois ja mittaa vasta sen jälkeen markkina-arvonsa.
   
 14. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Jos liigakortti lätkäistään käteen niin ei ainakaan ole hirveitä paineita mestaruuden voittamiseen ja saattaa näkyä vapautuneena tekemisenä. Tosin jos ei lätkäistä, niin mitähän panosta enää koko kaudella on tai ylipäätään koko Kouvolan jääkiekolla.
   
 15. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Sopimuksen pituus on erinomainen ja muutoinkin ihan asiallinen valinta seuraavaksi päävalmentajaksi. Antoi todella kovat näytöt kevään Hokki-sarjassa saaden jenginsä pelaamaan juuri niillä vahvuuksilla, mitä sillä oli. Ei ole perinteisesti mitään taitokiekko peluuttanut, mutta katsellaan nyt kun saa toivottavasti hieman uudenlaiset pelimerkit käsiinsä. En haluaisi kohdata Mattilan valmentamaan kiekkotaitavaa nippua, joka lisäksi pelaa Hokin tapaista neversaydie/hv-kiekkoa. Toivottavasti myös naaraa ainakin Guttigin mukanaan.
   
 16. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Migä olen itse kuullut Juupaiseipäsjärvestä, niin ymmärtääkseni Kauppila toimi viime kautena valmentajana ja Juujärvi katseli sivusta. Ei mitään luottoa pelaajilla. Mattila varmasti eri miehiä. YV:llä yhteyttä jos joku haluaa Juujärvestä jauhaa. Muuten menee offtopiciksi.

  Mattila teki Hokissa mahtavaa työtä ja miksei je jatkuisi KooKoossa. Lisäksi KooKoon maine Mestis-kaupunkina ja joukkueen tyyli hoitaa ja huoltaa pelaajiaan vapaa-aikana on jotain todella käsittämätöntä. Olen asunut talossa jossa on asunut useita KooKoon pelaajia 80-luvulta asti, niin voin sanoa, että kyllä KooKoota on kehuttu organisaationa todella paljon. Uskon, että KooKoo yrittää Mattilan kanssa tehdä täyden työn tuplamestaruuden saavuttamiseksi.
   
 17. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Jos Mattila luotsaa Kookoon ensikaudella finaaleihin niin miksipä ei sitten myös liigaan valmentajaksi jos sinne mennään. Joskushan ne askeleet on otettava ja Mattila ei tuskin ole hirveän kallis ukko.
   
 18. Magnesia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  No tuohan on tiedossa ollut melkein sen ajan mitä JJ täällä on ollut. Viime vuonna tuli hopeata valmentajasta huolimatta, nyt mestaruus valmentajasta huolimatta. Mikäköhän se valmentajan lopullinen rooli oikein on? Mä olen lopputulokseen enemmän kuin tyytyväinen mutta pitkässä juoksussa tarvitaan valmentajia joillla ei ole tiettyjä iso puutteita johtamisessa. Nyt Joukkue pelasti itse itsensä.

  Ja tietysti voidaan miettiä että jos JJ vapautuminen oli tiedossa jo joulukuussa ja nyt ainoa mahdollinen paikka mihin ehkä pääsisi ensikaudeksi on Leki, niin eipä taida imua olla.

  Sori offtopic.

  Mattila ihan hyvä haku tähän väliin, erinomainen verrattuna Juujärveen. Ja sopparikin järkevä. Kuusivuoresta ei mitään sen kummempaa havaintoa mutta mennee jonon jatkona. Silleen kyllä hyvä että valmennus tuulettui nyt kunnolla, uskoisin että fressiä meininkiä luvassa välikaudesta huolimatta. Ihan luottavaisin mielin.
   
 19. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
 20. Steus Jäsen

  Naurettavaa Juujärven arvostelemista. Mies on kaikkien aikojen menestynein KooKoo -koutsi ja perävalojen vielä näkyessä horisontissa te käytte puhumaan valmentajasta huolimatta voitetusta mestaruudesta. Jotain rotia nyt.

  Mattila on taitokiekon valmentajana täysi kysymysmerkki ja tämän vuoksi sopimuksen malli onkin isosti meikäläisen mieleen; tavoitellaan jatkuvuutta, mutta varaudutaan Mattilan ja liigan perseilyyn.
   
 21. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Juuri näin. Todella naurettavaa alkaa tässä vaiheessa arvostelemaan Juujärveä. Juujärvi luotsasi KooKoon kolme kertaa peräkkäin mitaleille: 2012 pronssia, 2013 hopeaa ja 2014 kultaa. Juujärvi on kiistatta KooKoon historian menestynein valmentaja. Juujärven lisäksi ainoastaan Reino "Pappa" Ruotsalainen on onnistunut luotsaamaan KooKoon liigaan. Aivan varmasti Juujärvelle on kysyntää valmennushommiin jatkossakin.
   
 22. kahden suunnan sentteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Hymypoika tuli, näki ja voitti. Laittoi joukkueen ja pelin peruspalikat heti sellaiseen kuntoon mihin Ika ei niitä koskaan saanut. Vaikka kärkiosaaminen oli helvetin tylppää, eikä 15 ottelun voittoputkia tullut, sillä voitettiin lopulta koko sarja ja liigapaikka, kun vielä pahimmat vastustajatkin sattuivat suorittamaan alemmalla tasolla kuin aiempina vuosina.

  Parhaiten kampoihin pystyi laittamaan Mattilan Hokki, joten eipä parempaa valmentajaa tähän kohtaan voisi toivoa. Sekin on hyvä bonus ja osoittaa taas eteenpäin menosta, että Suomen parhaiden luisteluvalmentajien (Paalasmaa) konsultaatiosta on uuden apuvalmentajan kontaktien ansiosta edetty maailman parhaisiin eli Crosbyn, Malkinin ja kumppaneiden power skating & stickhandling koutsiin.
   
 23. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Lainaus:
  Hyvä uutinen.

  Odottelen ensi kaudella Crosbyn tasoisia stickhandling abilityjä löytyvän joukkueesta! Draftausosaston panoksena voisi olla Mr. Beginning Alaskan farmiliigasta -tasoinen kynämies.

  #välikausiperuttu #pelaamallaliigaan
   
 24. Sanainen arkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joilta ei odoteta mitään ja JYP
  Kaikki oletukset puolivaloilla pelattavasta välikaudesta ovat puppua.
  Kookoolle on tietenkin tarjolla Mestiksen kärkipelaajia tukuttain. Parhaimmistolle 1 plus 1-mallisia lappuja (miksei älypuhelimen valikossa ole plusmerkkiä) joista jälkimmäinen vuosi liigan 3-4. ketjun pelaajan paikalla.

  Parhaat liigaan mukaan ja riittämättömät hakemaan kehitystä muualta. Reilua ja urheilullista. Kookoolle tulee olemaan tarjolla myös liigalainoja, joiden motivaatio on aiempaa vahvempi. Hehän nimittäin flirttailevat mahdollisen seuraavan työnantajansa kanssa.

  Jos minä olisin nyt Kookoon urh.t.joht. tai joku, palkkaisin välittömästi yhden valmentajan, jonka ainoana tehtävänä olisi tukea ja koutsata mahdollisimman moni tulevan kauden pelaajista liigakypsiksi. Hän ei siis olisi otteluissa mukana, mutta sitäkin enemmän treeneissä, salilla, kahdenkeskisissä ohjaushetkissä, videoiden tulkinnassa jne... Nimikin olisi ehdottaa tähän uudenlaiseen tehtävään; Jari Kauppila.
   
 25. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Lainaus:
  Sorry lievä OT mutta esim. mikäli Miku ei jatka ensi kaudella HCK:ssa toivottaisin Juujärven ilomielin Keravalle tervetulleeksi.