Ilmoitukset

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Fancy Jasper huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella.

Sulje ilmoitus

Petri Mattilan johdolla Liigaan!

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Tim Callahan, 25.04.2014 klo 12.04.

 1. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  No näin olen vain kuullut, että mies oli vain varjo pukukopissa/pelaajien penkin takana. Jos sinulla on jotain muuta tietoa asiasta niin olisi kiva kuulla lisää. Ja kuulin asiasta aika lailla vasta kun asiasta kirjoitin.
   
 2. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Mattila valmennusryhmineen siis myös kahdelle seuraavalle kaudelle Liigaan.

  Täältä toivotetaan paljon onnea ja menestystä.

  Asetelmahan on ihan mielenkiintoinen kun näin päästään rakentamaan pitkäjänteisiä valmennuskuvioita ja joukkuetta siinä samalla jo tämänkin kauden osalta.

  Ja vaikka olisin halunnut nähdä ehkä jonkun muun päävälmentajana niin tämä ratkaisu tuntuu minusta kuitenkin kaikkein viisaimmalta ja mielekkäimmältä tässä tapauksessa.

  Ja ei kun runkosarjan voittoon ja Mestis -mestaruuteen.
   
 3. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Tähän laitan pyyntönä että voisiko jäsen KKtig muokata otsikkoa tämän uuden tilanteen mukaiseksi.

  Saataisiin ehkä nämä valmentajanimitysasiat ja siihen liittyvät tarinat tämän otsikon alle.
   
 4. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Baskeri-Petteri oli päässyt pitkästä aikaa ääneen. Sihvonen kertoili Kouvolan Sanomissa, kuinka KooKoo teki väärän valinnan ottamalla kokemattoman Mattilan liigavalmentajakseen ja oli samaa mieltä mm. Lämsän ja Valtosen pesteistä. Olisi kuulemma mielellään konsultoinut seurajohtoa, jos olisivat älynneet pyytää. Joku toinen voisi sen sijaan olla sitä mieltä, että seurajohdon äly on tämän myötä MOT...

  Mikko Mattila ja Jesse Lustberg suhtautuivat valmentajavalintaan huomattavasti positiivisemmin.
   
 5. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Ylläty sinänsä, kun eivät he jääkiekosta mitään ymmärräkkään. Itse olen hitusen verran P.Sihvolan kanssa samaa mieltä, niin kuin olen aikaisemminkin kirjoitellut. Toivottavasti olen väärässä. Nyt pitää sitten panostaa pelaajissa paljon enemmän laatuun.
   
 6. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Oisko pitänyt kysyä Johtavaa päävalkuksi. Meriitit olisi kuitenkin todella kovat...
   
 7. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Toisaalta olisi mielenkiintoista nähdä Johtava vielä jonkin kiekkojoukkueen valmentajana, onko niillä suurilla puheilla katetta.. Mutta ei KooKoossa. Ikinä. Kiitos.
   
 8. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Sihvonen tietysti tietää mistä puhuu, kun itse valmensi kokemattomana valmentajana ensimmäisellä liigakaudellaan aikalailla vihkoon. Vertailu Mattilaan kuitenkin ontuu, koska hänellä on yhtä paljon valmennuskokemusta kuin Lämsällä ja Valtosella yhteensä. Eli Mattila ei ole sinänsä mikään kokematon valmentaja vaikka Liigatasolla ei olekaan kokemusta päävalmentajuudesta (edellinen pesti kun loppui ennen kuin kerkesi alkamaankaan). Tottahan toki Mattilaan liittyy enemmän riskejä kuin vaikka jos olisi kiinnitetty monta kautta liigassa valmentanut kaveri. Toisaalta hintalappukin olisi ollut tällaisen kaverin kohdalla kovempi. Kaiken kaikkiaan näe, että Mattila on huono veto KooKoon johdolta, koska hänen alaisuudessaan joukkueen rungolla on ollut aikaa jo kauden verran totutella toisiinsa. Jatkuvuus on tärkeä voimavara siinä vaiheessa, kun ympärillä moni asia muuttuu.
   
 9. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Säästämällä vähän Mattilalla verrattuna Suikkaseen saadaan kenties niillä rahoilla vähän tiukempi ukko maalille tms. Tulihan tuo Tirkkosen Peksikin Saipaan mestis meriiteillä ja ihan kohtalaisesti pärjännyt ;)
   
 10. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Joko avataan kenkää Mattilalle? Itse ihmettelen edelleenkin, miten Mattila ei reagoi, kun maalivahti tai peli muuten tökkii, niin kuin eilen Jyp-Akkoja vastaan. Onko jollain tähän selitystä? Samasta aiheesta olen itkenyt aikaisemminkin, joten anteeksi toisto, mutta mielestäni huonoa valmennusta. Ehkä pelaajat osoittavat mieltään jo nyt tulevaa Liiga valmentajaa kohtaan?
   
 11. Magnesia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Kello lähti tikittämään.

  Toivottavasti et ole Pete ostanut omistusasuntoa Kouvolasta.
   
 12. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Ellei täällä ole tarkoituksena esim. ampua Mattilaa, niin ei kyllä sille mikään kello tikitä. KooKoo pelaa 110%:n varmuudella myös Mattilan johdolla Liigassa ja sitä ei muuta vaikka ei päästäisi playoffseihin. Tämä on varma tieto.
   
 13. Konkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Kyllä se tikittää,myös varma tieto.
   
 14. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Aikamoinen lörpähdys on tapahtunut sen jälkeen, kun Mattilan sopimus liigaan julkaistiin. Kuulin, että pian tämän jälkeen kiinnitettiin pitkälti nykyisestä porukasta ns. liigamiehet. Olisiko valmentajalla ja kiinnitetyillä pelaajilla liikaa näköalat ensi kaudessa, kun ei meinaa tuo joukkuepelaaminen oikein rullata. No spekulaatiota vain.
   
 15. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Voin kumota tietosi sitten samantien. Ei pidä paikkansa.

  KooKoo menettäisi täysin kasvonsa tällä teolla ja samalla myös pettäisi jo ensi kaudeksi signatut pelaajat. Ei tule tapahtumaan.
   
 16. Konkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  KooKoo menettää kasvonsa tällä nykyisellä menolla jollei mitään tapahdu ja en nyt tarkoita,että Mattilan potkut olisi ainoa ratkaisu mutta kyllä myös valmentajan on laitettava haalarit päälle ja ruvettava hommiin.
  Ja voin kumota sinun kumoamisesi,et sinäkään sentään kaikkea tiedä vaikka niin luulet.
   
 17. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Alkaa täälläkin arveluttaa Mattilan mahdollisuudet Liigassa. Vai eikö häntä enää kiinnostakaan rakentaa myös tämän kauden KooKoosta voittava joukkue? Ja jos kyse on vain pelaajien kurittomuudesta niin siihen pitää päävalmentajan löytää lääkkeet. Kuka muu pelaajat lopulta voi kuriin laittaa? KooKoon johto tietysti voi viskata jätkää pihalle, mutta sitten on myös lähdettävä pelaajakaupoille.

  Valmentajan täytyy kantaa vastuu pelikurista. Silti Mattila raahaa hallille ja vieraspeleihin välillä niin velttoa ja osaamatonta nippua että SaPKo näyttää kiekollisessa ja viisikkopelissä huippuryhmältä. Miettikääs tällaista.
   
 18. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Kun täällä arvioidaan Petri Mattilaa valmentajana niin usein heitetään kommentti tyyliin " Mattila sai viime kaudella heikohkosta pelaajanipusta Hokissa paljon irti".

  Mutta oliko Hokin pelaajisto viimekaudella heikko? Eikös heillä ollut monta Mestis -tasolla huippupelaajaa? Vai mikä on tällä hetkellä yleinen mielipide Antti Guttista? Entäsä Teddy da Costa? Mihin unohtuu Teemu Seppänen?
   
 19. Isaskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, KooKoo
  Lainaus:
  Hokin materiaali oli lähtökohdiltaan sarjan keskikastia. On totta, että da Costa ja Guttig nousivat tähtiluokkaan ja sitä kautta Hokki saattoi olla vähän aliarvostettu. Silti ainakin Sport, KooKoo, Jukurit, TuTo ja HCK olivat kovemmilla ryhmillä liikenteessä ja osa näistä selvästi kovemmilla.
   
 20. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Anthony Guttig tuli sarjaan Ruotsin kolmosdivarista (Division 1:sta), jossa pelaa mm. sellaisia pelaajia tällä hetkellä kuin Aatu Hämäläinen ja Timo Kuuluvainen. Teddy Da Costa saapui Hokkiin taas Puolan liigasta, jossa oli käytännössä pelannut 7 peräkkäistä kautta. Enemmän antaisin gloriaa Hokin scouttaus-osastolle ja Mattilalle, että nostivat vuodessa miehet mutasarjoista Liigan portteja kolkutteleviksi kavereiksi.
   
 21. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
 22. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
 23. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
 24. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
 25. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo