Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Annetaan positiivista kun aihetta on. Tänään Kontiolalta pitkään aikaa paras peli, ehkä jopa kauden paras. On silti riippakivi ketjulleen, mutta jos joukkue pelaa kuten tänään niin menee siellä mukana.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Älä tuu @Henkka tänne purkaa pahaa oloa siitä ku Detroit kyntää ja huolella.
Vai olenko sittenkin onneni kukkuloilla, kun Tappara pelaa kauneinta lätkää ikinä?

Mutta, pyydän anteeksi että menin huolestumaan siitä, että Jokeri-kannattajien pahan olon purkamisen kohteeksi on muodostunut Kontiola.
 
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mutta, pyydän anteeksi että menin huolestumaan siitä, että Jokeri-kannattajien pahan olon purkamisen kohteeksi on muodostunut Kontiola.
Oletko katsonut Jokereiden pelejä tällä kaudella ja nähnyt miten Konna pelaa? Myönnän että voisin itse kommentoida miehen nykykuntoa vähemmänkin kärkkäästi, mutta totuus on että joukkueen todennäköisesti kallein sentteri ei tällä hetkellä kykene pelaamaan jääkiekkoa KHLlässä. Syynä liikkeen puute, joka johtaa jatkuviin kiekonmenetyksiin ja tukipelaamisen täydelliseen puuttumiseen. Lisäksi kundin kunto on niin huono, että kurvaa oman pään kiekonriiston jälkeen vaihtoon kun normikuntoisilla ketjukavereilla riittäisi vielä helposti energiaa hyökkäämiseen.

Eilenkin Konna sössi YV:llä monta kertaa TsSKAlle kun ei pystynyt ottamaan paria potkua joilla olisi saanut vähän tilaa ja aikaa.

Ero on niin silmiinpistävä muihin pelaajiin nähden että kovakin kritiikki on kohdillaan. Riippumatta siitä onko kirjoittajalla paha olo tai ei.
 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eilen näkyi jo hivenen kunnioitusta logoa kohtaan ja halua pelata Joukkueelle. Sekin on askel parempaan, että parantaa puolustussuuntaan pelaamista. Hyvä.
 
Kattilallinen perunoita on parempi kuin tyhjä ämpäri

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Eilen meni siinä muiden mukana. Mutta kun sairastupa tyhjenee. Oikea paikka olisi pelata Vantaalla. Ja kuten edellä jo kerrottiin ei Kontiola ole mikään kevään mies. Niitä on Haapala, Savinainen, Anttila esim. Ennen Konnaa. Ihan jo historiaa tutkimalla.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kontiolasta on puhuttu YV:n erikoismiehenä. Katsokaapa huvikseen Viaplaylta uusinnasta kuka ykkösyyveen äijistä (taas) oli se joka kiekon siinä kentässä vastustajalle. Ylläripylläri sukunimi alkaa K-kirjaimella. Joko yritetään syöttää boksin läpi ja epäonnistutaan tai sitten vaan ei saada syöttöä kiinni ja vikkelä vastustaja pääsee iholle ja nappaa kiekon. Eikä tänään Severstalia vastaan ollut ainoa matsi missä näin käy.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tilanne on kyllä kestämätön, jotain pitäisi tehdä. Nyt Konnan oma peli ei toimi ja koska omaa kiintiöpaikan ykkösessä ja YVllä niin tuhoaa molempien viisikoiden pelin siinä samalla. Enkä usko että ongelma ratkeaa yhtäkkiä itsestään. Kuvailisin Kontiolan nykytilaa mukavuuden haluiseksi, hitaaksi ja pehmeäksi. Ei kuullosta hyvältä puhuttaessa ykkössentteristä.

Mielestäni pitäisi alkaa etsiä uutta sentteriä . Uutta ykkössentteriä tuskin kesken kauden löytyy, mutta jos löytyisi edes KHL-tason pelaaja joka toisi jotain positiivista joukkueeseen. Eikä nyt puhuta tasoa Myttysestä vaan enemmän Norman v2, jollaisia voisi olla realistista irroittaa muista joukkueista kesken kauden. Tai sitten vaan laitetaan Nelli keskelle. Laitureita kuitenkin löytyy jo melko paljon omasta takaa.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tästä on tulossa yksi suurimmista flopeista ja hutihankinnoista koskaan. Onhan niitä huteja ennenkin ollut, mutta kyllähän tää vetää jo vertoja aika monelle. Ykkössentteri, jolle maksetaan 500-600k, joka ei osaa luistella, laukoa, syöttää, taklata, käsitellä kiekkoa, lukea peliä, ja joka pilaa muidenkin pelin. Aivan järkyttävää paskaa. Kerää kamas jo.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: gcz_

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
Tänään lensi kuin märkä rätti monta kertaa. Ylivoimakin menee Konnan hitauden takia piloille. Aloituksia voittaa jonkun verran, mutta siinäpä ne hyvät asiat onkin. Huonompi jopa kuin Tim Kennedy.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
@Valle Nyt oli rumasti sanottu Kennedystä. Kennedy oli seppäilmarinen tähän mieheen verrattuna. Melkein joutuu Masan aikaan menemään että pystyy tämän hankinnan mätsäämään? Markku Tähtinen anyone?
 
Tää jengi on tässä!

Jopi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
En tämän päivän matsia nähnyt, mutta muutama peli sitten Kontiolaa katsellessa tuli mieleen monen onnellisen vuoden tauon jälkeen Quinn Hancock. Tämä siis ei ole kehu.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt kun Liigan kartellisopimus todettiin lainvastaiseksi olisi Kontiolalla tuhannen taalan paikka lähteä vahvistamaan jotain kotoisen Liigan jengiä. Kurri pistä treidiä vetämään, tämän kauden voi pelastaa vielä...
 

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tapparalla taitaa olla vauhtikiekkoa pelaava ja varsin hyvin menestyvä nippu kasassa. En ainakaan Tapparafanina itse toivoisi Konnaa siihen jengiin. Joku alisuorittaja voisi olla kiinnostunut. Tepsi?
Morley ja Virta on onnistuneet hyvin ja ovat nopeita, mikä tuntuu olevan pääsyy siihen että Tapparan sentteripeli toimii nyt paremmin kuin viime kaudella. Ei siis asiaa Konnalla tuon kaksikon syrjäyttämiseen. Tuollakin liikkeellä Kontiola toisi varmaan lisää Tapparan ylivoimapeliin, vaikka tasaviisikoin jäisikin kolmossentteriksi. Saatte siis Malisen vaihdossa, kunhan Konnan palkasta ei tule Tapparalle enempää kuin mitä Maliselle olisi maksettu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy