Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
No paremmin ehti kuin alkukaudella. Muutenkin tuo ketju jotenkin sopi Konnalle paremmin.
Totta hemmetissä eilinen ketju sopi Konnalle paremmin kun laiturit tekivät järkyttävän määrän työtä jolloin Konnalla oli vapaapäivä. Niemi puheli tästä fiksuja Viaplaylla. Kommentti oli että eilisen tapaan voidaan yrittää tukea sentteriä peluuttamalla häntä "sopivien" laitureiden kanssa, jolloin heikompikin sentteri saadaan näyttämään hiukan paremmalta. Mutta tosiasiassa sentterin tulisi olla se pelaaja joka sitoo kentän yhteen ja joka tukee sopivia laitureita pelillään niin että laiturit voivat loistaa.

Konnan kunto ja vauhti eivät enää riitä KHLlään ja kun ne eivät riitä niin taidoistakaan ei ole mitään hyötyä.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen Jokerit, canes
No paremmin ehti kuin alkukaudella. Muutenkin tuo ketju jotenkin sopi Konnalle paremmin.
Nyt jaksoi luistella sitä omaa maximiaan hiukan pidempään ennen liun aloittamista.

Konnasta ei tule sateentekijää tai edes kohtuullista 3 senaa tälle kaudelle. Semi OK voi olla ens kaudella, jos ei tule uusia loukkeja. Vanha toipuu hitaasti.
 

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Kai se on uskottava että meidän ykkössentteri kävi kentällä eilen. Yli 15 min näkymättömyysviitan alla tilastojen mukaan. Myönnetään että näin kyllä Konnan muutaman kerran, lähinnä seisoskelemassa.

18 viime peliä 0+2 runsaalla ylivoimavastuulla. Tomi Mäkikin olisi hyvin mahdollisesti tehnyt enemmän tulosta samalla vastuulla. Ymmärtäähän sen, ettei tuolla loukkaantumistaustalla ja iällä oikein lähde, tai jos on tottunut että käteen lyödään milli kun Suomessa tulee vaan 600k miinus verot. Niin ei sitä ihan välttämättä huvita laittaa poskia lommolle ennen kautta. Vai oliko sillä polvi vai selkä niin kipiä ettei pystynyt. Eihän se Petrin vika ole, että pappa kentälle raahataan pelistä toiseen ja oletettavasti maksetaankin erittäin kiitettävästi Suomen mittakaavassa.
 

pappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kontiola pelaa kentällä, koska hänellä on kausikortti.
Tämä pelaaja on kyllä syyskauden pahimpia floppeja maalivahti Niemen ohella.
 
Minä, Me, Jokerit

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
@pappi ja kun tuon 1-sentteri & 1-mv kaksikon täydentää 1-valmentajalla niin aikamoisen triangelin on Kurri rakentanut.

"Hyvä haltija: mitä Jari toivot?
Jari:Yksisarvista
Hyvä haltija: Voi Jari ei sellaista ole.
Jari:no sitten haluan voittaa Cagarin cupin Niemi maalissa ja Kontiola keskellä.
Hyvä haltija:minkä värisen yksisarvisen Jari haluat?"
 
Tää jengi on tässä!

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
@chauron GM:n rooliahan tuo on hoitanut eli urheilullisen puolen vastuu lepää miehen harteilla. Vuorinen työmuurahaisena pelaajakoordinaattorin roolissa. Vastaus kysymykseesi on kyllä.
 
Tää jengi on tässä!

chauron

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nuoret tähdet
@chauron GM:n rooliahan tuo on hoitanut eli urheilullisen puolen vastuu lepää miehen harteilla. Vuorinen työmuurahaisena pelaajakoordinaattorin roolissa. Vastaus kysymykseesi on kyllä.
Joo, poistin tuon viestin tuosta jo turhana. Mut pistetään takaisin tästä näin. Kontiola lienee palkattu aika pitkälti tekstitv-skouttauksen perusteella, harmi ettei ole päässyt suorituskyvyltään ihan sille tasolle ilmeisen liikkeen puutteen takia kuin olisi äkkiseltään uskonut.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kontiola on siitä päinvastainen veteraanipelaaja, että pelasi kauden parhaat pelinsä sarjaa edeltävissä treenipeleissä. Sen jälkeen onkin sitten eväät ollu syötyinä tähteitä myöten.

Enkä nyt tällä meinaa, että olisi treenipeleissäkään ollut hyvä, vahvistuksesta puhumattakaan.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
Surkea ilmestys. Eihän tuosta ole hyötyä edes yv:llä ja silti sitä sielläkin jääräpäisesti pidetään. Omissa pyörittiin tänäänkin koko matsi. Herätkää nyt jo. Kontiola ei pärjäisi edes mestiksessä. Pahaa tekee nyt jo ajatella mitä tästäkin maksetaan. Hyvin kulutetut rahat.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Kontiola on huono. Marjamäki tekee silti hänestäkin vielä paljon huonomman kun mikä on todellinen tilanne. Hyvillä koutseilla on tapana saada pelaamisen rakenne ja kokoonpano sellaiseen kuntoon, että yksilötason heikkouksia pystytään kompensoimaan ja kukin pelaaja suorittamaan alueella jossa ne omat vahvuudet ovat. Tällä hetkellä puolet joukkueesta on jossain ihan muualla kun mukavuusalueellaan. Kontiola räikeimpänä esimerkkinä. Paljon heikkouksia ilman mitään vahvuuksia.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Siis miten ihmeessä Kontiola tosiaan voi olla niinkin paska kuin tällä hetkellä on? Ok, oli joku polvioperaatio kesällä mutta siis kaveri kuitenkin operoinut vuosia KHL:ssä hyvällä tasolla ja sitten siirto Jokereihin ja "kulta muuttuu kesän aikana paskaksi".
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kontiola on räikein esimerkki siitä, että peliajan ansainta ei Jokereissa toimi.
Aina puhutaan siitä, että Jokerit tarvitsee laajuutta, jotta voi haastaa KHL:n kärkijoukkueet. Ja sitten kun sitä on, niin ei uskalleta käyttää. Sama asia vuodesta toiseen, vapaamatkustajia riittää (Kontiola, Pihlström...) ja näille ei tehdä mitään.

Peliesityksillä ei ole väliä, kun peliaika ansaitaan vanhoilla näytöillä ja isolla liksalla.

Peluuttaisin Hirvosta, sillä kaverista saattaa olla hyötyä ensi kaudella. Kontiola pelailee tämän kauden isolla liksalla, ja lähtee muualle surffailemaan kauden päätyttyä.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kremlin pallo
Aivan mahtava peli tänään. Kontiola näytti, miksi häntä on hehkutettu ja miksi hänelle kannattaa maksaa isoja palkkioita. Tehot 1+2 eivät jätä selittelyille sijaa. Täytyy kyllä antaa kehut Kurrin ja Vuorisen suuntaan tästä hankinnasta. Pienellä rahalla suuri pelimies. Tekee jatkuvasti ketjukavereistaan parempia. 27 peliä 12 pistettä. Joku irvileuka saattaisi sanoa pistemäärää pieneksi, mutta Kontiolan panosta ei mitata pelkästään tehoissa. Tänäänkin erinomaista työskentelyä kulmissa ja kiekottomana. Pääsee jalalla paikkaamaan kiekottomana ja antaa mojovia taklauksia.


Sarkasmia
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Ajan nyt vastavirtaan, mutta kyllähän Kontiolankin otteissa on havaittavissa selvää parannusta viimeaikaiseen taaperrukseen nähden. Enkä puhu nyt eilisestä 1+2 pelistä, vaan otteista noin yleisesti. Jalkaa voisi kieltämättä olla huomattavasti enemmän, mutta toivottavasti pelityyli alkaa pikkuhiljaa sopeutumaan nykyiseen vauhtiin. Ja väkisinkin se operoitu jalka alkaa palautumaan sille optimaaliselle tasolle.

Kesätreenin merkitysyä jääkiekkoilijalle ei voi liiaksi korostaa. Muistatteko miltä Regin näytti, kun kaksi kesää meni pipariksi? Kontiola on samassa tilanteessa nyt.

Ja sitten vielä katsaus joukkueen sisäiseen pistepörssiin:

Kontiola kuudentena, pisteen päässä Reginistä, 4 pistettä parhaasta hyökkääjästä O'Neillistä ja 5 pistettä koko sisäisen pistepörssin ykkösestä. Toki noilla yv-minuuteilla pisteitä pitäisi olla enemmänkin, mutta eiköhän ne sieltä vielä tule. Muista en tiedä, mutta viimeisen ehkä noin 5 pelin aikana mun luotto Konnaan on kasvanut peli peliltä.

Onneksi kausi on pitkä ja vasta keväällä pitää tehdä ne sankariteot. Tuskin kukaan kuitenkaan toivoo Kontiolan epäonnistumista?
 
VÄLIKAUSI!

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Hyvä, että sai onnistumisia eilen. Toivottavasti eiliset tehoilut buustaavat itseluottamusta ja sitä kautta peliin tulisi rentoutta myös muitakin kuin sarjajumboa vastaan.

Jos seuraavat 20 peliä menee jälleen 0+2, niin voi elämän kevät tätä hankintaa. Kukaan ei odottanut Konnasta mitään kahden suunnan erikoismiestä tai fyysistä ajokoiraa, joten hyvin korostetusti Kontiolan kohdalla ainakin itse arvioin kylmästi tuloksentekoa eli tehopisteitä. Sitä varten hänet on hankittu ja odotan huomattavasti parempaa Kontiolan ylivoimalta nyt ja keväällä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy