Pesiskesä -07

  • 68 855
  • 482

Afan

Jäsen
Itsehän ihmettelen, miksi hemmetissä pitkään avoimena pidetty viidennen välierän ajankohta päätettiin torstaiksi. Nyt saadaan odottaa välieräsarjan ratkaisua kolmen välipäivän verran, eikä torstain voittajalle ei jää kuin vajaa kaksi vuorokautta valmistautua ensimmäiseen Sotkamon-vierailuun... Ihan kuin olisi joku Sotkamo-fani käynyt rustaamassa aikataulun.

Toinen mielenkiintoinen keskustelunaihe on, pettikö Tahkon "kilteillä pojilla" pää, kun 2-0-johto katosi tuhkana tuuleen. Melkein väittäisin, että ei - ainakaan sunnuntain osalta. Pikemminkin päinvastoin. Tahkon peli takkuili, mutta joukkue väänsi siitä huolimatta selkä seinää vasten toisen jakson viimeisissä vuoroissa itsensä supervuoroon asti.

Toisaalta supervuorossa Nurmo sai voiton puolilahjana, kun Mikko Röppänen kauhaisi Vainionpään maalyönnistä ohi hämärässä. Ja se oli Röppäseltä jo toinen samanlainen suoritus ottelussa. Sitä ennen Röppänen ehti loppukaudesta tehdä palon jokaisesta tiukasta itselleen suuntautuneesta kotiutustilanteesta varmaan useamman kymmenen kertaa putkeen.

Neljännen välierän ratkaisun näkisin muutoin olleen siinä, että Tahko, joka on yleensä parhaimmillaan nimenomaan takatilanteissa, ei pystynyt torjumaan Nurmon hurmokseen päässeiden kotiuttajien lyöntejä. Joista iso osa kieltämättä oli vastustamattomia.

Vainionpää 5/7. Heinäheimo 1/2. Tokkari 3/5. Piuhola 2/5.

Harvoin on Tahkoa vastaan kotiutettu noin korkeilla prosenteilla. Nurmolle kunnia siitä.

Yksi pointti välieräsarjassa on se, että Tahkon sisäpelin tärkein pelaaja Juha Korhonen ei ole osunut koko välieräsarjassa kunnolla palloon. Ei edes silloin, kun muu joukkue nappasi hurmoksessa 2-0-johdon. Ja se on vaikuttanut ykköskärjen tehoihin merkittävästi.

Nurmo lienee hurmoksensa ja kotietunsa ansiosta iso suosikki torstaina. Kokonaan ei silti kirvestä viitsi kaivoon heittää, sillä Tahko ei ole kärsinyt koko välieräsarjassa yhtään suoraa tappiota. Aina on menty vähintään supervuoroon, ja siellä taasen on kaikki mahdollista.
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Koetus pelasi todella jäätävän kauden, joka käsitti 24 voittoa yhtä monesta ottelusta. Saavutus tiesi vuoden tauon jälkeen paluuta Ykköspesikseen, jonne nouseminen vaati sarjamuutosten vuoksi poikkeuksellisen monen vaiheen läpäisemistä.

Sarjassa Koetuksen ja Köyliön odotettiin olevan omaa luokkaansa mutta JoKon ylivoiman vuoksi näistäkään yhteensä neljästä keskinäisestä kohtaamisesta ei tullut klassikkoja KöLan jäätyä vaille jaksovoittoja. Kauden päätteeksi mittaa otettiin vielä Pohjanmaan joukkueista, joista ensin kaatui Nurmon kakkosjoukkue ja ratkaisevassa ottelusarjassa legendaarinen Alajärven Ankkurit, joka ei Ykköspesiksessä ollut loppukaudesta lähellekään heikoimpia joukkueita (22 pistettä viimeisestä 13 ottelusta).

Koetus oli oppinut aiemmista virheistään ja pj. Tero Pomellin johtama joukkue lähti kauteen riittävän leveällä materiaalilla. Kokeneiden pelureiden joukkoon voitiin laskea yhdeksän peluria ikähaarukassa 22-41 v. Näiden lisäksi osaamistaan pääsivät reilusti näyttämään kuusi nuorempaa miestä Jokioinen-Loimaa-akselilta.

Jokaista pelaajia voisi kehua erikseen mutta nostetaan esille joukkueen kapteeni ja keulakuva Teemu Mäntyvaara, joka iski tehoja järjettömällä tahdilla ja poltti ulkona etenijöitä yhtä vakuuttavasti. Maininnan ansaitsee myös Oskari Kosonen, jonka lukkarointi ja sisäpeli ovat tasolla, jolla sarjatasoa ylempänäkin pärjätään. Linkitetään perään vielä täydellisen kesän pelannut miehistö runkosarjatilastoineen: http://www.bittilahde.fi/pesis/tulo...Jokioinen&tilasto=tehopistetilasto&pituus=999

Olihan kyllä mainio kausi. Tässä vaan on tullut tutuksi tuo hissiliike joten vähän on jo nyt pelko perseessä koskien ensi kautta. Kyllähän tuosta porukasta olisi hieno saada runko jatkamaan, tosin pysyvyys on ollut ainakin jollain tasolla Koetuksen ongelma miehistön suhteen.

Teemu on kyllä pelimies. Kunnon treenillä vieläkin Superpesis-tasoa.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Suomen suurin junioriseura, ja silti joutuu ostamaan ratkaisupelaajia muualta? :)

Nurmohan oli jo 70- ja 80-luvuilla johtavia kasvattajaseuroja, rahakkaammat seurat vain veivät jatkuvasti tähdet ja vähitellen junioritoimintakin pääsi 90-luvulla taantumaan. Nyt on menestys ja sponsorirahat käytetty viisaasti panostamalla junioreihin. Eikä yhtään itketä, että kerrankin on itsellä rahaa ja monella muulla ei. Ei paljon tullut sympatiaa Tahkostakaan kun mm. Latikan veljekset käytiin aikoinaan Nurmosta hakemassa (Jussit taas pitkään eli puhtaasti Nurmon ja Ilmajoen juniorituotannolla: nyt ovat ne ajat hurskaasti ja visusti unohtuneet, kun on viimeinkin omiakin kasvatteja). Anyway, eiköhän tätä vauhtia pian pystytä taas perustamaan ykkösjoukkue pitkälle omaan tuotantoon, mikä on aina hyvästä. Ilman muutamaa ulkopuolista huippuvahvistusta tuskin pärjää mikään joukkue nykyään. Maakunta-Jymy tietysti on ehkä asia erikseen.
 

Afan

Jäsen
Urheilukanava on hereillä ja näyttää torstaisen viidennen välierän Nurmosta suorana. Hieno homma!

Lieköhän pelipäiväkin määräytynyt UK:n toiveiden mukaan... Tiistaina kun tulee naisten välierä ja keskiviikkona on ravi-ilta.
 

Hanhi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, AS Roma
Urheilukanava on hereillä ja näyttää torstaisen viidennen välierän Nurmosta suorana. Hieno homma!

Lieköhän pelipäiväkin määräytynyt UK:n toiveiden mukaan... Tiistaina kun tulee naisten välierä ja keskiviikkona on ravi-ilta.

Jostain kuulin et matsi nimenomaan siirrettiin torstaille, että urheilukanava sen pystyy näyttämään.
 

Afan

Jäsen
Pronssiottelut

Kuka hemmetti on keksinyt pronssiotteluiden pelijärjestelmän? En usko, että edes SM-liiga pystyisi keksimään mitään yhtä typerää - vai olenko ymmärtänyt jotain väärin?

"Välierien hävinneet joukkueet ratkaisevat pronssimitalit kahdella ottelulla, joiden yhteistulos ratkaisee voittajan."

Yhteistulos jaksopelin aikana? Mitäs sitten, jos joukkue A voittaa ekan matsin 2-0 ja vie toisen matsin ensimmäisen jakson? Lähdetään ottamaan viinaa?

Ja mitä tehdään tasapelin - jonka todennäköisyys on huomattava - sattuessa? Pelataan ylimääräinen supervuoro? Vai kotiutuslyöntikilpailu?

Ja jos näin on, miksi ihmeessä jälkimmäinen pronssiottelu pelataan heikommin sijoittuneen kotikentällä? Siksi että heikompi joukkue saa kotiedun jatkovuoroihin ja paremmin sijoittuneella ei ole mahdollisuutta "juhlia" kotonaan?

Valaiskaa minua ja kertokaa, ettei systeemi ihan näin hölmö ole oikeasti.

Yksi ottelu paremmin sijoittuneen kentällä riittäisi mainiosti. Turha kiusata pettyneitä joukkueita.
 

Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Steelers
Savon Sanomat uutisoi, että Eero Pitkänen johtaa peliä ensi kaudella Kouvolassa. Kouvola on kuulemma ollut vahvasti myös Saku Kapasen ja Sami Haapakosken perässä, mutta varsinkin jälkimmäisellä on ollut ottajia muuallakin ja Puijokin on tarjouksensa jättänyt. Kopla julkaisee mullikan mukaan perjantaina Pitkäsen ja parin pelaajan sopimukset. Puijo puolestaan pyrkii julkaisemaan parin tämän kauden pelaajan kanssa jatkosopimukset lähiaikoina. Tervo teki jo vuoden jatkosopimuksen Puijoon.
 
Valaiskaa minua ja kertokaa, ettei systeemi ihan näin hölmö ole oikeasti.

Yksi ottelu paremmin sijoittuneen kentällä riittäisi mainiosti. Turha kiusata pettyneitä joukkueita.

Tässä selvitystä pronssipelistä Koskenkorvan sivulita:


--------------------------------------------------------
Pronssipelien järjestelmä 2007

Pronssipelit pelataan tänä vuonna kahden ottelun yhteistuloksen ratkaistessa pronssien voittajan.

1.Jos ensimmäinen ottelu päättyy 2-0 tai 1-0 kahden jakson jälkeen, niin

a)toisen ottelun ensimmäisen jakson päättyessä ensimmäisen ottelun voittaneen joukkueen voittoon (tai 2-0 voiton jälkeen tasapeliin), ottelu voidaan keskeyttää ja pronssit jakaa. Jos joukkueet haluavat pelata toisen jakson, se pelataan. Päätös pelitavasta tehdään ennen toisen ottelun alkua.

b)toinen ottelu päättyy 0-2 tai 0-1 eli samaan tulokseen kuin ensimmäinen ottelu, mutta eri joukkueen voittaessa, pelataan jatkovuoroparit yksi kerrallaan ratkaisuun saakka

2.Jos ensimmäinen ottelu päättyy 2-0, ja toinen 0-1, on kolmen pisteen voiton ottanut joukkue voittanut pronssit

3.Jos ensimmäinen ottelu päättyy 2-1 tai 1-0 supervuoron tai kotiutuskisan jälkeen, niin

toinen ottelu pelataan loppuun eli tarvittaessa Supervuoro ja kotiutuskisa. Jos toinen ottelu päättyy Supervuorossa tai kotiutuskisassa ensimmäisen ottelun hävinneen joukkueen voittoon, pelataan jatkovuoropareja yksi kerrallaan ratkaisuun saakka.

Toisin sanoen – pronssit ratkaistaan jaksopisteiden, ei juoksueron tai muun perusteella.
--------------------------------------------------------

Etenkin tuo 1a-kohta tuntuu aika mielenkiintoiselta, jos joukkueet haluavat pelata vain sen ensimmäisen jakson. Afanin kanssa samaa mieltä siitä, että yksi peli riittäisi.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Ei auta, parempi voitti. Nurmolla oli epäonneakin, mutta toisaalta hyvä joukkue tekee pitkälti oman onnensa. Eipä muuta kuin menestystä Tahkolle loppuotteluun, toivottavasti ei peli lopahda niin kuin usein nälkämaan kultajunaa vastaan tuppaa joukkueella kuin joukkueella käymään.
 

Mr.X

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aivan mahtavaa, Tahko eteni finaaliin loistavalla 0-2 (2-6, 1-3) vierasvoitolla Nurmosta!

Ensimmäisen jakson ratkaisu nähtiin, kun uskomattomassa iskussa oleva Brena Eerikäinen latasi ajossa kakkoselta pajatson tyhjäksi ja kiersi itse kunnarin.

Toisella jaksolla Nurmolta oli puhti täysin pois ja helpot virheet seurasivat toisiaan. Korhonen ratkaisi pelin lopullisesti lyötyään läpi kolmospuolelta kahden juoksun arvoisesti.
Hyvinkää pelasi loistavasti ja vastaavasti Nurmo oli todella vaisu.

Lauantaina sitten alkaa finaalisarja Sotkamoa vastaan kello 13.30.

Let`s Go, Tahko!
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Olisi muuten hienoa jos Eerikäinen saisi viimeinkin revanssin Sotkamosta - olisi mahtava kruunu mahtavalle uralle. Pelkään vain että Sotkamo pystyy nollaamaan Tahkon sisäpelin etenkin surkealla kotikentällään. Siellä kituliailla nälkäsoilla ollaan parhaimmillaan näissä peleissä, voi todellakin puhua voittamisen kulttuurista...
 

Mr.X

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olisi muuten hienoa jos Eerikäinen saisi viimeinkin revanssin Sotkamosta - olisi mahtava kruunu mahtavalle uralle.

Älä muuta sano, täällä ollaan sormet ristissä ja pidetään peukkuja pystyssä Simon ja Hyvinkään puolesta!
Saisi nyt alkuun edes yhden finaalivoiton, kun herralla on jokseenkin uskomaton tilasto finaaleista - kuusi finaaliSARJAA, joissa ei ole voittanut ainuttakaan ottelua!
 

Alfredsson#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ottawa, Jokerit
Siirtohuhuja ja onnea hyvinkää

Kirin lukkarina toiminut Haapakoski, ei Kuopion sami, olisi siirtymässä Koskenkorvaan ensi kaudeksi. Nurmolla oli pelin hyvin hanskassa vielä 3A:n asti kunnes Simo Eerikäinen löi läpi ja katkaisi nurmon selkärannan koko loppupeliksi. Onnea Hyvinkää.
 

Konsta Kepuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
Älä muuta sano, täällä ollaan sormet ristissä ja pidetään peukkuja pystyssä Simon ja Hyvinkään puolesta!
Konsta tukee myös Simoa ja Tahkoa. Mutta helppoa ei tule olemaan. Kyllä edelleen tuntuu siltä että Sotkamossa pikkuasioita myöten aina vaan kaikki tehdään viimeisen päälle. Silloin kun eivät ole mestaruutta voittaneet niin selityksenä ollut lähinnä materiaali. Jos materiaali on tasan, kainuulaiset vie. Ei auta selittely. Tahkoon ja sen pelaajiin toki uskon, mutta kaiken pitää onnistua.

Edelliseen hieman liittyen. Ihmettelin taannoin kun Urheilukanavan selostaja jossain Sotkamon ja Kossun pelissä mainitsi että kainuulaiset pyrkivät "skouttaamaan" sekä torjumaan jokaisen vastustajan pelaajan ja Koskenkorva puolestaan luottaa omaan vakiokuvioon ulkona. Siis häh ja pardon my french? Itse olen pitänyt jo vuosia itsestäänselvänä että jokaiselle vastustajan lyöjälle on omat, tilanteesta riippuvat, ulkopelikuviot? Oudolta tuntuu jos näin ei ole kaikilla joukkueilla.

No, joka tapauksessa, tsemppiä Tahkolle finaaleihin ja katsotaan saisiko Kepuli-setäkin takapuolensa hinattua Paskin bunkkeriin nauttimaan pesiskesän loppuhuipennuksesta. Saattaapi myös olla viimeinen kerta kun näkee Simon kelloa kilkuttamassa. Ensimmäisen kerran näin muuten miehen pesäpallokentällä v. 1976. Isänsä ja isoveli Mikan saattamana "rimpula" ilmestyi kentälle ja tuupattiin vuoden ali-ikäisena meidän tenavajengin harjoituksiin. Jotenkin on jäänyt mieleen se kun ihmeteltiin että mikä toi 30-kiloinen rääpäle oikein on? Tuleekse se meidän joukkueeseen? Enpä ole enää aikoihin ihmetellyt sitä asiaa. Tänäänkin, yli 31 vuotta uran alkamisesta, 1+5... Huh.

EDIT: Hmm... Tarkemmin ajateltuna saattoi Simon ensiesiintyminen olla jo pari vuotta aiemmin, kun itsekin heiluin tuon ajan nuorimpien junnujen (9v.) joukkueessa alkuun ali-ikäisenä. Ikäeroa meillä siis pari vuotta.
 
Viimeksi muokattu:

Naughty_S

Jäsen
Kirin lukkarina toiminut Haapakoski, ei Kuopion sami, olisi siirtymässä Koskenkorvaan ensi kaudeksi.

Pitää paikkaansa, Kirin lukkarina ykköspesiksessä (jos joukkue edes siellä pelaa..) debytoi huippulahjakas junnu Jani Karppanen.
Haapakoski on varmahko kotiuttaja ja juonikas lukkari. Ainoa todelliseen eliittiin nousun estävä tekijä on miehen armottoman paska heittokäsi, joka ei meinannut välillä riittää edes ykköspesiksessä. Muilta ominaisuuksiltaan ehdottomasti hyvä lukkari superin ylemmän keskikastin joukkueeseen.
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Olipa mahtavaa tulla illalla himaan ja tsekata txt-tv:n 221. Tahkon finaalipaikka on kyllä upea saavutus ja unelmafinaali on tiedossa. Nyt vaan ensi sunnuntaina Pihkalaan katsomaan kun suosikkijoukkueet pelaavat vastakkain. Lupaavat vielä sateetonta keliäkin. Toivon finaalista tasaista, vaikka Sotkamolla onkin mieletön rutiini finaalisarjan voittamisesta. Uskon kuitenkin, ettei Tahko ole aseeton. Tiukka rutistus on tulossa!
 

kaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olipa mahtavaa tulla illalla himaan ja tsekata txt-tv:n 221. Tahkon finaalipaikka on kyllä upea saavutus ja unelmafinaali on tiedossa. Nyt vaan ensi sunnuntaina Pihkalaan katsomaan kun suosikkijoukkueet pelaavat vastakkain. Lupaavat vielä sateetonta keliäkin. Toivon finaalista tasaista, vaikka Sotkamolla onkin mieletön rutiini finaalisarjan voittamisesta. Uskon kuitenkin, ettei Tahko ole aseeton. Tiukka rutistus on tulossa!

Varmasti hieno finaalisarja tulossa ja ehdottomasti kaksi kauden parasta joukkuetta siellä kohtaavat. Vaikka mielelläni olisinkin nähnyt, jonkun etelä-pohjalaisjoukkueista finaalissa (lyhyemmät matkat katsomaan pelejä) niin kyllä tämä finaaliparikin hyvin kelpaa.

Itse uskon Sotkamon tämän sarjan vievän, mutta uskoisin Hyvinkään ainakin yhden pelin vievän. Eerikäiselle jos Hyvinkää saa tilanteita luotua ja kunnon hurmoksen päälle heti ensimmäisestä pelistä niin yllätyskin voi muhia. Toivottavasti kuitenkin tiukka ja hyvä sarja tulossa.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Joo kyllä on aivan loistava homma näin hyvinkääläisenä ja tulen olemaan ehdottomasti sunnuntaina Pihkalassa (nyk. vir. Sisu-Stadion) Alunperin oli tarkoitus lähteä Kainuuseen asti peliä seuraamaan, mutta erinäköisten velvollisuuksien vuoksi se jää nyt UK:n katseluun. Mutta kovia pelejä edessä ja Sotkamo on todella paha, mutta kyllä se siitä! Täytyy vaan poikien lyödä niitä rohkeita lyöntejä ja iskeä kunnon mylly pyörimään! Toivottavasti Simo saisi nyt sen kruununsa sillä se olisi kyllä enemmän kuin ansaittu! Huomenna onkin hieno päivä kun niin Tahko, Suomen futis-mj kuin Kimikin ovat tulessa!
 

Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roihu
Olisi muuten hienoa jos Eerikäinen saisi viimeinkin revanssin Sotkamosta - olisi mahtava kruunu mahtavalle uralle...

Juu, vielä hienompaa olisi jos maailmassa vallitsisi rauha ja kaikilla olisi ruokaa ja katto päänsä päälle.

Todennäköisyys noilla itse luettelemillani on kuitenkin piirun verran suurempi kuin halajamasi kruunu Klokun uralle.

Eikä Sotkamoa kyllä voi olla ihailematta. Silti voisivat vaikka muuttaa Jenkkeihin ja alkaa pelata baseballia. Tulisi jännitettävää Superiin. Vaihtoehtoisesti Vuorisen voisi laittaa muutamaksi vuodeksi toimitsijakieltoon. Sekään tuskin auttaisi, kun sieltä nousisi kuitenkin taas joku uusi guru.
 

Afan

Jäsen
Jumalauta, Tahko, komea lopetus välieräsarjalle!

Pahaa pelkäsin, että hengen päälle saanut Nurmo olisi ollut kotikentällään liian paha kanto kaskessa. Mutta sehän olikin Jymy, joka oli kuin lammaslauma Eerikäisen kerran räväytettyä.

Ja Simo! Eerikäisen suorituksia ei voi kuin hämmästellä. Jo kolmannen kerran pajatso tyhjäksi jatkopeleissä. Maila osuu ilta toisensa jälkeen keskelle palloa. Simo ei ole ainoastaan yksi muiden joukossa taistelemassa ensimmäisestä mestaruudestaan vaan on todellakin ollut pääarkkitehti matkalla sinne.

Tämä kauden superin paras lyöjäjokeri on ollut Simo Eerikäinen, kakkonen Jere Dahlström. Muut tulevat todella kaukana perässä. Ihan näin hurjaa panosta en uskaltanut Simolta odottaa.

Realistina on pakko myöntää, että finaalisarjassa on vain yksi suosikki: Jymy. Sotkamon ulkopeli on luokkaa parempaa kuin kellään muulta. Sieltä ei yksinkertaisesti löydy merkittäviä heikkoja kohtia. Jotta Tahko voittaisi finaalisarjan, se tarvitsee ainakin pari läpilyöntiä, eikä niille ole helppo löytää tilaa.

En silti usko, että Tahko taipuisi tällä kertaa 0-3. Tänä kesänä ei ole nähty "kilttejä poikia", vaan koko kesä on vedetty kovalla asenteella läpi. Tiukan välieräsarjan voitto ei ainakaan heikennä itseluottamusta. Jos torstain voiton hurmos kantaisi vielä vajaata paria vuorokautta myöhemmin, lauantain avausmatsissa Tahkon yllätyksen mahdollisuus voisi olla suurempi kuin myöhemmällä tai myöhemmillä Sotkamon vierailuilla.

Täytyy toivoa, että Anssi Lammilan jalka kestäisi jo lauantaina täysipainoisen etenemisen, sillä Tahko tarvitsisi täysipainoista kakkoskärkeä.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Täällä ollaan aikalailla/täysin Afan linjoilla ja lisäksi Kore on todella tärkeässä roolissa. Riston/Rikun jalka? Todellakin kaksi vahvaa kärkeä tarvittaisiin eli Anssille pikaista paranemista. No tänään sen sitten näkee eli toivotaan parasta jne.
 

ELÄKELÄINEN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Keski- Uudenmaan muoviseurat
Liekö Simo ollut peräti kolmessa eri jengissä finaaleja häviämässä ?
Huomenna on Pihkalaan raahauduttava. Kauden tärkein pesisuutinen on kuitenkin Kinnarin nousu suomensarjaan. Kinnarin riveissä pelasivat muuten aikanaan Sotkamoa vastaan loppuottelussa myös Rantanen ja Meriläinen.
 

kaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Liekö Simo ollut peräti kolmessa eri jengissä finaaleja häviämässä ?

Eikös Simo ole finaaleja pelannut Hyvinkään lisäksi Kinnarin ja Tiikereiden paidassa?

Ja tuohon Afanin aikaisempaan viestiin, kun lyöjäjokereita kommentoit niin siinä olen samaa mieltä, että Eerikäinen ja Dahlström ovat olleet selvästi muiden yläpuolella tämän kauden sarjassa. Ja erityisesti Simon panos loppukaudesta on yllättänyt.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Juu, vielä hienompaa olisi jos maailmassa vallitsisi rauha ja kaikilla olisi ruokaa ja katto päänsä päälle.

Todennäköisyys noilla itse luettelemillani on kuitenkin piirun verran suurempi kuin halajamasi kruunu Klokun uralle.

Eikä Sotkamoa kyllä voi olla ihailematta. Silti voisivat vaikka muuttaa Jenkkeihin ja alkaa pelata baseballia. Tulisi jännitettävää Superiin. Vaihtoehtoisesti Vuorisen voisi laittaa muutamaksi vuodeksi toimitsijakieltoon. Sekään tuskin auttaisi, kun sieltä nousisi kuitenkin taas joku uusi guru.

Toki, kokemus on karulla kädellään opettanut, että Sotkamolle parhaiten sopivat juuri Hyvinkään tapaiset läpäreillä elävät joukkueet, joiden oma ulkopeli ailahtelee. Mutta ovat nämä sarjat myös henkimaailman asioita, hurmos kantaa pitkälle ja varmakin joukkue voi mennä henkiseen lukkoon. Tosin yleensä tämä ei päde Sotkamoon syksyn viimeisissä peleissä vaan vähän päinvastoin. No, toivottavasti kone yskii tänä vuonna ja Iso Kello kumajaa myös nälkämaalla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös