Pesiskausi 2018

  • 316 059
  • 1 955

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Jaahas, tänään alkaa. Pronssiottelu kiinnostaa todella hurjasti eli ei yhtään. Ihan sama vaikka Veto olisi vastassa, ei minkäänlaista kiinnostusta kyseistä ottelua kohtaan. Eiköhän tuo silti tule katsottua ja ensi lauantaina viimeinen ottelu tälle kaudelle.

Mitaliputken mahdollinen katkeaminen toki harmittaa, mutta joskushan tuonkin on poikki mentävä. Ja jos Jymyn pelaajien motivaatio on pakkasen puolella, niin tuskin se Vimpelin leirissä juuri sen korkeammalla on.

Vähemmän huono voittakoon. Jännä, kun finaalisarjaa saa seurata ilman suurempia sympatioita tai antipatioita. Viimeksi näin vuonna 2005.
 

Mleknoe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Vimpelin Veto
Haapakoski palaa kokoonpanoon tänään! Tätä en kyllä odottanut tulevan enää tässä vaiheessa (kun kolmanteen välierään ei miestä saatu). Mielenkiintoista on nähdä missä kunnossa mies on ja minkälaista roolia mies tänään pelaa, tuskin ainakaan juoksemaan menee kärjen taakse, olisiko jopa kotiutustilanteisiin, tai mahdollisiin kahden palon etutilanteisiin, jolloin Perttua ei tarvitse uhrata vaihtohommiin. Kylläpä taas harmitus iski vieläkin kun miettii, mitä Sigge olisi välieriin terveenä tuonut. Kun Saukko ei pystynyt pelata kolmannessa välierässä, olisi Sami hyvin voinut täyttää kolmannen jokeripaidan vaikka puolikuntoisena, no ehkä tämä viikko huilia on vielä vienyt kuntoutusta eteenpäin ja nyt vasta mies pystyy pelaamaan. Ja tänäänhän olisi ollut hyvä paluupäivä, mikäli suunnitelmat olisivat menneet putkeen :D. Noh, minua ainakin pronssipeli sytyttää, en malta odottaa. Ja kyllä varmasti ekstralatausta tuo Sotkamo ja pitkän mitaliputken katkaisemisen mahdollisuus. Pisteet siitä, että pelit tulevat eri aikoihin, penkkiurheilija kiittää. Tsemppiä Kouvolalle ja Joensuulle finaaleihin ja ottakaahan Vimpeli pronssi pois kuleksimasta.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Nyt ne huimat finaalit sitten alkavat!

- Mäentausta, Saukko, Nurmio vs. Kettunen, Piironen -> Koplalle

- Lammila vs. Jussila, -> tänään Koplalle

- Toikka = Kivinen, ?!?

Korhonen vs. Niemi, -> todella tiukkaa, ehkä Kore vähän edellä

Parempi voittakoon, kotiutustehoihin uskon matsin ratkeavan tänään.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kettusella tais olla välierissä jotain vaivaa kun M.Kemppi pelas ykkösenä. Kettunen on ollu kyllä hyvässä vireessä loppukauden + playoffit. Kunnareita ja hyviä kentällemenoja.

Edit. Jännä nähdä pelaako Joma ilman pomppua.
 
Viimeksi muokattu:

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Pettymys oli kova välierien jäljeen, mutta nyt kun avasin lähetyksen finaaleista, niin pesiskuume nousi jälleen monta pykälää ylöspäin.

On kyllä erittäin mielenkiintoiset finaalipelit tulossa tämän parin välillä. Ja kuten Doksa äsken studiossa sanoi, voidaan myös odottaa erittäin kovatasoisia finaalipelejä. Molemmilta joukkueilta vapautui varmasti rutkasti positiivista energiaa ja pahimmat paineet karisivat, kun selvittivät välierävaiheen ja kaatoivat kaksi suurta.

Minä ennustan Joensuun Mailaa suomenmestariksi. Koplalla on kuitenkin sanansa sanottavana etenkin tuon kotietunsa ansiosta. Toki nyt kun tämän sanon, niin varmaan nähdään pelkkiä vierasvoittoja sarjassa.

Ps. Vedolla tänään Haapakoski mukana, jokeripaidassa. Tämähän on kuin vittuilua, olisi ehkä ollut sitten täydessä pelikunnossa viimeistään ensi vklp, jos finaaleihin asti olisi Veto selvinnyt. Jännä seurailla missä kunnossa palaa takaisin, vältteleekö juoksuhommia jne.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Korhonen vs. Niemi, -> todella tiukkaa, ehkä Kore vähän edellä

Parempi voittakoon, kotiutustehoihin uskon matsin ratkeavan tänään.
Korelle laittaisin tuon.

Unohdit yhden tärkeän pointin/vertailun.

Kopla ulkopeli vs. JoMa ulkopeli --> JoMa:lle!!

EDIT: Ei voi kuin ihailla tuota Juha Puhtimäen tunnetta ja tuulettelua, siinä on sitä kuuluisaa tiikerinsilmää ja voitonhalua!

Taitaa tulla tänään tilannetta aikalailla, pomppukelitkin kun on täydelliset. Eikö tänä syksynä nähdä niitä sadepelejä ollenkaan.. No, ensi viikonloppu kaiken muuttaa voi.
 
Viimeksi muokattu:

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Nyt kyllä Ritari vähän turhaan syyllisti Kemppaisen Jonnea tästä jälkimmäisestä hörppäyksestä, sillä todella ikävän maskin teki linjapelaaja. Kivinen on pelannut hyvin kopparina tänään.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Puhtimäen Juha, uusi herra lautasen äärellä. Onhan Kivipelto loistava lukkari, mutta Puhtimäen kokonaisvaltaisuus pesäpalloilijana on omaa luokkaansa.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Vähän oli pehmeitä kotiutusyrityksiä, varsinkin JoMan kolme vikaa. Ei joutunut ulkokenttä kovinkaan suorittamaan. Niinkö kova kunnioitus keskisumppua kohtaan ettei saumoihin lyöty tai hermopalloja laitettu.
 

Larionov #8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kahden finaaleja kokemattoman joukkueen tunnusteluahan tuo sisäpeli oli.
Eipä ne ViVe-SoJy-finaalitkaan aina mitään sisäpelin juhlaa olleet.
Se tuossa JoMassa ihmetyttää, että minkä takia sadan juoksun mies kaivetaan vasta viimeisellä mahdollisella hetkellä aloittamaan kotiutukset? Siellä käy jopa Litmanen ennen. Ja onhan se ihan eri asia tulla kaksi paloa alla lyömään kuin ilman paloja.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Violettioranssit lasit, mutta onhan Doksa Korhonen loistava asiantuntija. Eikä siitäkään ole haittaa, että miehellä taitaa olla ulkomuistista kuusi Suomen mestaruutta pelaajana ja pari pelinjohtajana, se luo uskottavuutta.

Se tuossa JoMassa ihmetyttää, että minkä takia sadan juoksun mies kaivetaan vasta viimeisellä mahdollisella hetkellä aloittamaan kotiutukset? Siellä käy jopa Litmanen ennen.

Haluavat jatkuvuutta ajojen muodossa, eikä Niemi varsinaisesti ole pelaaja, joka juoksuja tuo. Nyt, kun yhtä pinnaa haettiin neljännen tasoittavalla, niin Nisu tuli ensimmäisenä rikospaikalle.
 

Larionov #8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Violettioranssit lasit, mutta onhan Doksa Korhonen loistava asiantuntija. Eikä siitäkään ole haittaa, että miehellä taitaa olla ulkomuistista kuusi Suomen mestaruutta pelaajana ja pari pelinjohtajana, se luo uskottavuutta
Äärimmäisen asiallinen roolissaan.
Siviilissä tietysti ihan mulkku, niin kuin pelikentälläkin, kuulemma.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös