Ilmoitukset

Nimimerkki SlabaQ:n kovin tutulta tuntunut performanssi oli vähintäänkin täysin turhaa trollausta. Hänen kohdallaan asiantuntijaraati oli yksimielisesti sitä mieltä, että hän saa jatkossa kirjoittaa jossain muualla.

Nimimerkki FASlapsi saa seuraavat kaksi viikkoa aikaa tuumia, missä hyvän maun rajat kulkevat. Jääkiekon MM-kisojen otteluseurannassa olleet jutut Breivikistä ja muslimeista eivät ainakaan hyvän maun rajojen sisäpuolelle mahdu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Evil on kirjoittanut useamman aivan turhan viestin ja samalla syyllistynyt myös asiattomuuksiin ja provosointeihin. Näiden seikkojen vuoksi asiantuntijaraati päätyi passittamaan hänet viikon rauhoittumislomalle.

Sulje ilmoitus

Pesiskausi 2018

Viestiketju osiossa 'Muu urheilu' , aloittajana aceman81, 11.09.2017 klo 14.44.

 1. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KaMa
  Mestaruudet ja mitalit vielä ratkomatta, mutta tänne voi kuluva kausi sivuuttaen nakella ensi kesän sopimusuutisia, huhuja ja vastaavia.

  Kossulla käy kylmät - mesenaatti kuoli, pelinjohtaja lähtee, joukkue hajoaa - Elmo-lehti

  Elmo maalailee Koskenkorvalle laihempia vuosia. Pelinjohtaja Tomi Niskanen siirtyy Lapualle naisten pelinjohtajaksi, Dahlström-Kuusisto osasto ei kiinnostais ja KaMan Itävalo-Pulkkinen vaikuttaa epävarmalta.

  V-V Olli Koskenkorvalle jo julkastiinkin. Ihan asialliset jalat siirty Valtteri Kleemolan myötä Kankaanpäästä Alajärvelle. Rytköstä huhuiltu Hyvinkäälle jo hyvän ajan, eli mielenkiintoseks menee myös Kankaanpään joukkueen rakentaminen. Tai toivon mukaan menee mielenkiintoseks, ettei pelkästään hyvin haastavaks.
   
 2. Kipa84 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Philadelphia Flyers
  Dalhström voisi tulla mun puolesta Kiteelle lyömään ukkoa kotiin, kun joku kunnon lyöjäjokeri sinne tarvittaisiin eikä taida parempiakaan olla tarjolla. Noh, en hlökohtaisesti tähän kylläkään usko.
   
 3. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KaMa
  Seuran uutinen Kaukorantaa koskien

  Uutiset - Kankaanpään Maila

  Piru olkapäälläni kysyy, millä meriiteillä hänet ylipäänsä valittiin 'henkiseksi valmentajaksi', miten onnistumista on arvioitu ja mikä puoltaa rooliaan urheilutoimenjohtajana pesäpallossa? Millä eväillä lunastetaan puheet?

  Toisaalta, lukenut mies, pitkään korkean tason joukkueurheilun parissa, sanojensa mukaan kartottanut vuoden aikana 'rauhassa' seuran, pelaajat ja valmentajat. Sanotaanko että mielenkiinnolla jäämme odottamaan kuinka visiot ja tavoitteet alkavat näkyä tulevalla kaudella ja siitä eteenpäin kankaanpääläisessä pesäpallossa.
   
 4. Patapakka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Aika huolestuttavalta näyttää KaMan osalta tässä vaiheessa kausi 2018.

  Lähtijöitä nyt jo varmasti Olli, Rytkönen, Kleemola. Lopettaako Jukka Lankinen? Lautasen äärelle huhuttu Sami Virtoa. Eipä kovin hyvää lupaa. Kenestä uskottava kotiuttaja? Kortelaisen paluuta huhuttu. Huoh. Entä mitä tekevät Pulkkinen ja Itävalo? Itävalo varmaan jatkaa vielä kauden tai pari, Pulkkisesta en olisi niin varma. Sen isompaa perustelua ei ole, mutta jotenkin on sellainen fiilis, ettei Pulkkinen enää kauaa pelaa.

  Ensi viikolla julkistetaan kauden 2018 joukkue. Mikäli KaMa tosissaan aikoo pelata muusta kuin säilymisestä, on löydettävä uskottava lukkari, uskottava kotiuttajajokeri ja uskottava numerolla pelaava kotiuttamiseen ja vaihtamiseen pystyvä pelaaja. Ja nämäkin sen pohjalta, että Itävalo ja Pulkkinen jatkavat.
   
 5. erku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Jo aiemmin huhuttu Ossi Meriläisen siirto Pattijoelle julkaistiin. Raahessa näyttäisi olevan ihan tekemisen meininki, kun ilmeisesti Timo Kallio tekee comebackin seuraan. Jos vielä Jussi Kemilä olisi remmissä mukana koko tulevan kauden, niin joukkue olisi kilpailykykyinen pelaamaan jopa kuudennesta sijasta ensi kauden runkosarjassa.
   
 6. DTremens Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots
  Pattijoki tosiaan sai kuin saikin kipeimmin tarvitsemansa vahvistuksen pudonneesta Kempeleestä. Pattijoen Urheilijat

  Hieno homma ja kun vielä ainakin Kallio on ilmeisesti tulossa, pitäisi ensikaudella olla taas (ylempiä) pudotuspelejä tiedossa Rännärillä. Saa nähdä tuleeko joku muukin... Toivottavasti myös nuorempi osasto taas kehittyy ja ottaa sitä vastuuta itselleen, aineksia parilla siihen ainakin on.
   
 7. erku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Mielenkiintoisia huhuja tullut ilmoille tänä iltana. Ylen mukaan Matti Iivarinen on KPL:n pelinjohtaja ensi kaudella. Legendaarinen kotiuttajajokeri Jere Dahlström puolestaan olisi IPV:n miehiä ensi kaudella, jos on uskominen Elmo-lehden Pekka Arffmaniin.
   
 8. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KaMa
 9. KIMPE Jäsen

  IPV on vahvistanut Dallan siirtymiseen joukkueen lyöjäksi. Melkoisen kova hankinta ainakin nimen perusteella, mutta kunnosta on vaikea sanoa...

  YLE:n eilisessä jutussa Iivarista oltiin viemässä Koplan pelinjohtajaksi. Tuo olisi aikamoinen pommi, ainakin kovaa reenaisivat jos ei muuta.
   
 10. NaPa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TML, HIFK, SoJy
  Lainaus:
  Tarkoittaako tämä, että Rönkko pelaa ensi kaudella violetti-oransseissa ?
   
 11. Squit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja KaMa
  Kankaanpäästä Hyvinkäälle matkaa Rytkösen lisäksi Sami Joukainen. Rytkönen on menetys, Joukainen taasen ei. Ihme että Joukainen vielä jollekin kelpaa, taitaa olla vain niin kova pula lyöjäjokereista.
   
 12. JTK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Kama
  Lainaus:
  Olisko Ryde sanonut, että allekirjoittaa sopparin vain, jos kummisedällekin tehdään paperi :)
   
 13. Kipa84 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Philadelphia Flyers
  Ei tullut Dahlström Kipaan (en tätä tosin odottanutkaan) vaikka itärajalle matkustaakin. En sitten oikein tiedä kenen Kiteellä pitäisi ensi kaudella lyödä jokerin ominaisuudessa ukkoa kotiin, kun se osa-alue oli iso ongelma jo menneelläkin kaudella. Eipä noita tasokkaita jokereitakaan taida oikein enää vapailla markkinoilla olla?
   
 14. Histo Jäsen

  Lainaus:
  Lauri Rönkkö?
   
 15. Kipa84 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Onkos tässä jotain totuuspohjaa vai enemmänkin mutuilua? Itselleni ei ole kantautunut tällaista huhua korviin, mutta ei se toki olisi ensimmäinen kerta kun olen asioista pihalla kuin lumiukko.
   
 16. KIMPE Jäsen

  Lainaus:
  Tuosta on tainnut olla monenlaista spekulaatiota, että loppuiko miehen sopimus tähän kauteen vai ei. Itse muistaisin että loppui ja oli lainalla IPV:ssä, mutta Jymyn nykyisen rosterin + mahdollisen Korhosen Matin siirtymisen jälkeen en oikein näe järkeä lähteä tuonne kun joutuisi todennäköisesti soittelemaan melko selkeää 2 tai jopa 3 viulua.

  Toivoisin miehen menevän johonkin toiseen seuraan, esim Kitee tai Hamina, tai joku sellainen, jossa saa ison roolin. Toki Jymyyn selkeä vahvistus, mutta olisiko vastuun kannalta oikea ratkaisu? Tuskin
   
 17. Beltran Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  aleksander stubb
  Lainaus:
  Onko Matti Korhonen siirtymässä Sotkamon Jymyyn?
   
 18. KIMPE Jäsen

  Lainaus:
  Nostetaan kättä pystyyn, että sekoitin Korhoset. Anttia siis huhuiltiin toisessa ketjussa Sotkamoon
   
 19. DTremens Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots
  Lainaus:
  Ei tainnut olla veikkaus pelaajan tulevasta suunnasta vaan jonkinlainen vastaus tähän:

  Lainaus:
   
 20. Hockey#11 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Keksin montakin hyvää syytä miksi Rönkkö siirtyisi Jymyn paitaan. Ehkä suurin niistä on mahdollisuus voittaa jotain. Lyöjäkuninkuutta Sotkamon paidassa on vaikea voittaa niin kauan kuin Roope on joukkueessa, mutta kyllä tilannetta tulee Roopenkin jälkeen ja nopeita kotiutettavia riittää kahdellekin jokerille. Jymyllä on ensi kaudeksi Roope ja Antti Korhonen lyömässä ukkoa kotiin, mutta jos Rönkkö tulee niin Antti Korhoselle löytyy käyttöä vaihtajanakin.
   
 21. Steus Jäsen

  Käsittääkseni Joni Tervon sopimus jatkuu Kiteellä vielä ensi vuonnakin, joten eiköhän hänestä kaavailla jonkinlaista kotiuttajajokeria. Tervolta toki voi odottaa hyvälläkin kaudella maksimissaan 50 lyötyä, jolla päästään taas kisaamaan puisesta osallistumismitalista.

  Pekkisen sopimus JoMaan julkaistiin tänään. Vuosia 1+1.
   
 22. adolf Jäsen

  Haminalla ilmeisesti 1-2 pelaajaa vielä tulossa? Joka tapauksessa täysi työ on sarjapaikan säilyttämisen kanssa.
   
 23. H.J.Simpson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Barça, Caps, Flyers
  Rytkönen tosiaan Tahkoon 2v sopimuksilla. Lisäksi 2v jatkot Nikkaselle ja Hokkaselle, Vierimaalle vuosi. Toistaiseksi ei ainakaan mitään uutisoitavaa Joukaisesta (onneksi). Pakkohan nyt joku varmempi ja pätevämpi vaihtoehto on löytyä kotiuttajajokeriksi. Rönkkö olisi kiva...

  Edit. Puhtimäki tosiaan JoMaan 2+1v sopparilla.
   
  Viimeksi muokattu: 19.09.2017 klo 17.10
 24. canttig Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
 25. NaPa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TML, HIFK, SoJy
  Hannes Pekkinen myös Jomaan 1+1-vuotisella sopimuksellla. Tämä on kova siirto !