Pesiskausi 2014

  • 202 829
  • 1 007

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Vimpeli pelaa ja etenkin lyö helvetin hyvin sisällä tällä hetkellä. Sotkamon huippualun jälkeen tilanne on jo 3-2 ja Jussi Järvisen hyökkäys jatkuu todella hyvin. Sotkamon nuorilta pelaajilta on tullut haastepalloissa muutamia pieniä virheitä. Tällaista tiukempaa peliä on huomattavasti mukavampi katsoa kuin nöyryyttäviä käsipallolukemia.

Sotkamolla jäi lyönnit ensimmäisessä vuorossa numeroon 6, ja tämä vaikeuttaa toki Sotkamon peliä selvästi kolmessa seuraavassa vuorossa, jos takaa ei lähdetä viemään. Ja tällä kertaa lähdettiin, kolmas palo tuli Jani Komulaisen kopinnostopalosta. Milloin viimeksi?

Eräs tunnettu pääsarjapelaaja sanoi Toni Kohosen epäonnistuttua kopinnostossa junnulukkarin korkeaan tolppaan Kouvolassa tänä kesänä, että ei ole koskaan aiemmin nähnyt tuota tapahtuvan, vaikka on pelannut Kohosen kanssa useamman kauden ajan. Luulisin Komulaisen kopinnostojen olevan liki samalla tasolla Kohosen kanssa.
 

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Minua alkaa suunnattoman paljon vituttaa tuo Sotkamon, ja etenkin Toni Kohosen, suosiminen.

Jo Kouvolassa pelatessaan Toni Kohoselta riitti lailliseksi syötöksi välillä n.65-70 cm korkea syöttö metrin sijaan.
Tänään kolmannen finaalin ensimmäisessä vuorossa kaksi kertaa katsottuani voin tuomita syöttötuomarin tehneen kaksi aivan päivänselvää virhettä Kohosen syöttöihin. Vimpeli huusi syötöt mataliksi, ja ne olivat päivänselvästi matalia (n.50-60 cm), mutta syöttötuomari tuomitsi ne oikeiksi.

Syöttötuomari Matti Lähteenmäki voi haistaa vitun ja lopettaa uransa saman tien. Heimoselta hän tuomitsi kaksi noin 90-100 cm korkeaa syöttöä mataliksi, mutta Kohosen n. 20-25 cm matalammat syötöt olivat oikeita. Seuraavaksi Heimonen syöttää aivan yhtä korkean syötön ja se on oikea. MITÄ HELVETTIÄ, Lähteenmäki? Todella superpaskaa syöttötuomarointia! Sotkamo voittaa pelin ilman tuomariapua, joten herätys siellä, perkele!

Nyt Sotkamon ensimmäisen juoksun toi palanut mies ja sitten jakso jo liki ratkeaa Severi Lassilan kompastumiseen...

Oikeastaan ihan samaa mieltä. Sotkamon ekan juoksun toi selkeästi kolmoselle palanut mies. Ja Kohosen syötöt vs. Heimosen syötöt, onhan toi matala nyt ihan vitsi. Siis että Kohonen saa syöttää reilusti matalamman kuin Heimonen, joka on kuitenkin oikein ja Heimosen väärä. Lassilalta harmillinen kompurointi, mutta noita sattuu aina joskus, ei tuossa sen kummempaa. Sotkamon ulkopelistä sen verran, että kyllä junnuilla polttaa pallo kädessä. Vaikka Sotkamon häviö olisi aina yhtä mukavaa katseltavaa, niin toivottavasti Tuikka/Määttä -kaksikko ei nyt ihan kokonaan sula, se ei ole koskaan mukavaa katseltavaa.

Ja tätä kirjoitettaessa, mitä helvettiä Sotkamo? Mikäs sisävuoro tuo nyt oli? Pelimiehet ei saa edes koppia nousemaan, ei vaan yksi vaan kaksi.
 
Viimeksi muokattu:

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Oikeastaan ihan samaa mieltä. Sotkamon ekan juoksun toi selkeästi kolmoselle palanut mies. Ja Kohosen syötöt vs. Heimosen syötöt, onhan toi matala nyt ihan vitsi. Siis että Kohonen saa syöttää reilusti matalamman kuin Heimonen, joka on kuitenkin oikein ja Heimosen väärä.
Nyt tuli sitten Heimoselta toinen vapaataival matalien takia. Tuo toinen syöttö oli varmasti riittävän korkea ja Heimonen olisi saanut varman kärpäsen ykköseltä, mutta Lähteenmäki ottaa roolia. Mua hävettäisi suunnattomasti olla syöttötuomarina, jos vetäisin noin vihkoon. Olisi hienoa nähdä samassa kuvassa Kohosen "oikeat", sekä Heimosen väärät syötöt. Tuosta näkisi sitten Lähteenmäen totaaliset perseilyt parhaiten.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Hyvä joukkue voittaa näitä jaksoja huonollakin pelillä. Nyt oli Jymyn finaalisarjan huonoin jakso ja puolestaan ViVeltä top2-jakso. Niin vain taululla komeilee silti sotkamolaisten 1-0 - johto.

Paljon pitää pelin parantua, että tänään poikaa uitetaan, mutta siihen uskotaan. Tunnelma Hiukassa on vähintään loistava. Ja keli kiitettävä+.
 

Derksen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Lippo
On kyllä aikamoista, että Vimpeli pelaa tähän mennessä finaaleiden parhaimman jaksonsa ja Sotkamo huonoimman, mutta tällainenkin jakso päättyy Sotkamon voittoon kuitenkin aika vaivattomasti (ei tarvetta käyttää viimeistä sisävuoroa). Ei vaan millään riitä Vimpelin tekeminen. Harmillista heidän kannaltaan, että se Lassilan kompurointi osui tuolle jaksolle ja osittain pelasti Jymyn. Toki olisihan kotijoukkue ilman sitä saattanut pakon edessä terävöittää otettaan. Nyt on helppo ennustaa tämän tapahtuvan toisella jaksolla ja mestaruusjuhlien käynnistyvän sen jälkeen.

Täytyy sen verran vielä lisätä tähän, että vielä runkosarjassa Veto pystyi voittamaan yksittäisen jakson Jymyä vastaan, kun paikka tarjoutui sotkamolaisten hetkellisen haparoivamman peliotteen ansiosta. Nyt ei enää tämäkään onnistu, ottelun voittamisesta puhumattakaan. Valtaosan jaksoistahan Sotkamo voittaa olemalla niin rautaisen kova, että Vimpelin paras mahdollinenkaan taso tuskin riittäisi.
 
Viimeksi muokattu:

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vimpeliltä hyvä jakso, lukuunottamatta kotiuttajajokerien totaalista epäonnistumista. Tai no, Mäkelä olisi lyönyt juoksun ekassa sisävuorossa, jos pelinjohtaja Järvinen olisi tajunnut laittaa merkin päälle siinä viimeisessä lyönnissä. Saattoi myös olla, että Vimpeli/Järvinen ovat jostain syystä vaihtaneet merkkiä tähän otteluun (mikä näin ratkaisuhetkillä on kyllä todella iso, mielestäni liian iso riski), sillä niin monta sakkausta tuolla jaksolla tapahtui. Harmillisesti jakson voittojuoksut tuli siitä Lassilan kompuroinnista, mutta kuten sanoin, noita sattuu eikä siinä tapahtunut mitään sen kummempaa.

Mutta Sotkamon sisäpeli, nyt täytyy kyllä sanoa että huh heijaa mitä paskaa. Joko Heimonen vie noita ihan sata-nolla, tai sitten pelimiehilläkin puristaa rankasti mailaa, mikä on kyllä perin kummallista, suorastaan uskomatonta, jos niin on. Kärkilyönnit R. Korhonen, 1/4. J. Komulainen, 1/3. Sotkamo kokonaisuudessaan, 11/25. Milloinhan viimeksi, olkoonkin että vain 3 sisävuoroa ehtivät pelata?

Heimosesta vielä sen verran, että jos sillä olisi käsi jolla pystyisi ihan oikeasti heittämään, niin siinä olisi tämän hetken paras lukkari kokonaispaketiltaan, siis ulkopelissä. Mutta ilmeisesti käsi on leikattu jo pariinkin otteeseen, eikä se vissiin tuosta sen takia tule paranemaan vaikka kuinka treenaisi, ja se on todella iso harmi koko pesäpallon kannalta.

Tuomarityöskentelystä vielä sen verran, että toivottavasti nyt Lähteenmäki tajuaisi, että hän ei ole näiden otteluiden tähti tai pääosan esittäjä, vaan henkilö joka mahdollistaa tähtien keskinäisen tasonmittauksen. Jos tajuaa, toisesta jaksosta tulee huikea. Jos edelleen suosii räikeästi Kohosta, niin Sotkamo saa ansiottoman voiton tästä ottelusta.
 

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
On kyllä aikamoista, että Vimpeli pelaa tähän mennessä finaaleiden parhaimman jaksonsa ja Sotkamo huonoimman, mutta tällainenkin jakso päättyy Sotkamon voittoon kuitenkin aika vaivattomasti (ei tarvetta käyttää viimeistä sisävuoroa). Ei vaan millään riitä Vimpelin tekeminen. Harmillista heidän kannaltaan, että se Lassilan kompurointu osui tuolle jaksolle ja osittain pelasti Jymyn. Toki olisihan kotijoukkue ilman sitä saattanut pakon edessä terävöittää otettaan. Nyt on helppo ennustaa tämän tapahtuvan toisella jaksolla ja mestaruusjuhlien käynnistyvän sen jälkeen.

Sen verran täytyy tätä kommentoida, että toivottavasti Sotkamo jää nollille toisen jakson aloittavallaan. Tai ihan maksimissaan tekee yhden juoksun, ja sitten Vimpeli pystyisi sen kuittaamaan. Jos kumpikaan ei toteudu, niin Vimpeli ei siitä nouse ja loppupeli läpsytellään alta pois, valitettavasti. Niin on käynyt aina tähänkin asti.
 

Ahar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Pelicans, Suomi, Ruotsi, Columbus
Nyt tulee pesäpalloa ymmärtämättömän tyhmä kysymys, mutta mitä tapahtuisi, jos tuomari huutaisi pelaajille samanlaista vittusaatanaa, kuin pelaajat tuomareille joka pelissä?
 

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Voi jumalauta Kanala. Vimpeli on pelannut erittäin hyvin koko ottelun, ja ihan täysin kesyttäneet mm. R. Korhosen ja J. Komulaisen, jotka ovat olleet ihan sysipaskoja. Ja sitten Kanala heitti ohi kakkospesältä tilanteessa, jossa palo ei ollut edes realistinen. Tuohon heittoon loppui mun pelin katselu, sillä sen nyt tietää mitä jatkossa käy, kun Vimpelin selkäranka on katkennut. Katellaan taas ensi vuonna uudestaan.
 

RonSwanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
ManU, HIFK, Pittsburgh Steelers, Die Mannschaft
Voi jumalauta Kanala. Vimpeli on pelannut erittäin hyvin koko ottelun, ja ihan täysin kesyttäneet mm. R. Korhosen ja J. Komulaisen, jotka ovat olleet ihan sysipaskoja. Ja sitten Kanala heitti ohi kakkospesältä tilanteessa, jossa palo ei ollut edes realistinen. Tuohon heittoon loppui mun pelin katselu, sillä sen nyt tietää mitä jatkossa käy, kun Vimpelin selkäranka on katkennut. Katellaan taas ensi vuonna uudestaan.

2T:lle lähdettiin 4-0 tilanteesta. Kärki tekee yhden palon ajon. Ennen vikaa lyöntiä, Kohoselta taktinen väärä ja Isoketo irti. Vikalla Rantalahdelta laiton. Siinäpä taas finaalisarja lyhykäisyydessään. Onnittelut Jymylle neljännestä peräkkäisestä Suomen mestaruudesta. Harmittaa, että ne tuntuvat tulevan ihan ilmaiseksi, heidän raudanlujaa ulkopeliä yhtään väheksymättä.

Kohonen= pleijareiden MVP. Sanokoon virallinen lautakunta mitä tahansa.
 

NaPa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Metsurit
Kausi paketissa ja Jymy neljänteen peräkkäiseen mestaruuteen kaikella kunnioituksella, mutta näytöstyyliin !

Vimpeli pyristeli ensimmäisellä jaksolla osin Jymyn ulkopelin liian innokkuuden kustannuksella, joka kuitenkin palasi omille raiteilleen toisella jaksolla.

Nyt ei pysty enempään, mestaruussauna odottaa, kiitos Jymy !

Ps. Kyllä Kode on tänä vuonna kova kortti vuoden pelaajan titteliin..
 

KIMPE

Jäsen
Samaa mieltä parin aiemmin kirjoittajan kanssa tuosta Lähteenmäen matalien syöttöjen linjasta. Harvoin alkaa ihan oikeasti kunnolla vituttamaan TV:stä urheilun katsominen, mutta ei pystynyt katsomaan enää kunnolla kun ei ollut mitään järkeä linjassa. Tokihan sitten muutti sen kun Sotkamo pääsi turvalliseen 3-0 johtoon.

Joka tapauksessa olisi ollut kyseenalaista Vimpelin voitto tuosta pelistä, vaikka syöttötuomarina olisi ollut kuka. Kuitenkin ne pienet virheet ratkaisevat noita pelejä ja Vimpeli teki niitä tänään TAAS enemmän. Harmittaa ja ei harmita, ehkäpä omalta osaltani tuli seurattua vähiten pesäpalloa kymmeneen vuoteen. Silti toisaalta harmittaa taas kun se mestaruus jää kauas, vaikka lähelle päästiin. Ensi vuonna(?) taas uudestaan. Onneksi sentään A-pojat voittivat ekan matsin..

Onnittelut Sotkamoon !
 

turo-urpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Happee
Kirittäret haki vierasvoiton Lapualta 0-2 (5-7,0-1) 3.finaalissa ja huomenna finaalisarja on katkolla Jyväskylässä. Pitää varmaan vähän glory huntata ja mennä katsomaan, jos vaikka mestaruus jäisi kaupunkiin.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Heimosesta vielä sen verran, että jos sillä olisi käsi jolla pystyisi ihan oikeasti heittämään, niin siinä olisi tämän hetken paras lukkari kokonaispaketiltaan, siis ulkopelissä.

Naurettava väite. Eivät ne Kohonen ja Kosonen ihan vain nimiensä takia ole aina kaikissa listauksissa pelipaikkansa parhaat yksilöt. Heimonen oli tänään ihan ok, mutta ei hän mitään maata mullistavaa suorittanut. Kenties parempi kuin Huuskonen, mutta finaali-Huuskosen lyöminen nyt ei viime vuosien perusteella ole mikään ylivoimainen tehtävä kenellekään Superpesisjoukkueessa kirjoilla olevalle lukkarille.

Jymyn kauden päättäjäiset potkaistu käyntiin perinteisesti 3-0 -finaalisarjavoitolla Vimpelin Vedosta. Tänään Jymy tosiaan pelasi finaalisarjan heikoimman ottelunsa ja varsinkin ensimmäinen jakso oli todella surullista katseltavaa. Siitä huolimatta finaalisarjan jaksot menivät sotkamolaisille 6-0, mikä kuvastaa aika hyvin tätä ylivoimaa. Paras voi pelata joskus huonojakin jaksoja ja voittaa silti. Toiseksi paras pelasi loistavan ensimmäisen jakson, mutta voittoon se ei tänäänkään riittänyt. Esimerkiksi kapteeni Komulaisen kärkkärit 1/9 oli aika kauhea saldo, mutta niin vain Jymy nappasi selkeän voiton, vaikka joukkueen toinen päävaihtaja epäonnistui totaalisesti. Melkein puolustaisin Komulaista, Roopea ja Rantalahtea sen verran, että aurinko paistoi tänään todella ikävästi vasurien silmään.

Toisella jaksolla sisäpeli vähän parani, vaikka ensimmäinen hyökkäys kuihtuikin todella nopeasti. Junnut sitten rakentelivat vähän tilanteen poikasta ja Mikko Kanala - Antti Kuusisto -duo auttoi parhaansa mukaan sössimällä pallon jonnekin pääportin tuntumaan. Niko Korhosen täydellinen sivallus keskimailalla keskelle kakkospuolen viivaa olikin enää lopullinen niskojen niksautus. Junnuille pitää muutenkin antaa tunnustusta, sillä alussa pallo poltteli ulkopelissä, mutta voi hyvänen aika mitä suorituksia esimerkiksi Onni Määttä loppujen lopuksi tekikään.

Toni Kohonen vuoden pelaaja, lukkari ja kaikki siltä väliltä. Tämä oli Koden kausi.
 
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
Käsi pystyyn niillä, joita tämä kahden seuran ylivoima jaksaa enää kiinnostaa. Ja varsinkin kun vielä kahden ensimmäisenkin välissä on eroa valovuosi. Onnea nyt Kainuuseen, taas. Toivottavasti suurin osa vanhoista huippupelaajista lopettaisi, jotta saataisiin uutta jännitystä kentille. Tänä vuonna en seurannut ensimmäistäkään peliä livenä edes Bittilähteestä, kun ei vaan jaksa napata liian ennalta-arvattava kausi.
 

NaPa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Metsurit
Kädet näytti nousevan pystyyn haastatteluissa ainakin Järvisen ja Haapakosken osalta. Järvinen kuittasi, että tämä on tässä ja Haapakoski pariinkin otteeseen, että ei tiedä mitä tekee seuraavaksi.

Mielenkiintoista nähdä kuka haastaa tulevalla kaudella Jymyn - jotenkin ajatus ja katseet kääntyvät tämänpäiväisen kuullun perusteella vieläkin lähemmäs itärajaa..
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Luovuttakaa, jos ette pärjää. Hyvähän se on syyllistää lajia tylsäksi, kun omat seurat antavat Jymyn mennä joka vuosi karkuun. Ei ole sotkamolaisten tehtävä heikentää omaa joukkuetta tai osaamista sen takia, että muut eivät osaa. Ei Sotkamossa mitään ihmeitä tehdä, asioita vain tehdään oikein ja perusteellisesti.

Ei ainakaan Katinkullan bileiden perusteella pelaajia tai kannattajia kyllästyä voittaminen. Toki vaikuttaa siltä, että joukkueen runko juhlii viimeistä kertaa yhdessä.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Luovuttakaa, jos ette pärjää. Hyvähän se on syyllistää lajia tylsäksi, kun omat seurat antavat Jymyn mennä joka vuosi karkuun. Ei ole sotkamolaisten tehtävä heikentää omaa joukkuetta tai osaamista sen takia, että muut eivät osaa. Ei Sotkamossa mitään ihmeitä tehdä, asioita vain tehdään oikein ja perusteellisesti...


Pesäpallo on amatööriurheilua, jossa pelaajat joutuvat käymään töissä pelaamisen ohessa. Tällaisessa tilanteessa tasoerot repeävät helposti, jos yksittäinen organisaatio laittaa homman kuntoon. Jos pesäpallo olisi ammattilaisurheilua, pelejä voisi olla huomattavasti enemmän ja tasoerot tasaantuisivat
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Sinä se jaksat jauhaa paskaa.

Jos se asioiden kuntoon laittaminen on niin helppoa amatööriurheilussa, niin se varmaan sitten onnistuu suht helpolla muiltakin. Miksi Jymyn pelaajilta töissä käyminen ja pesäpallo onnistuvat käsikädessä?

Sotkamon Jymyn organisaatio kuitenkin on lähes kaikilla mittareilla ammattimaisempi kuin esimerkiksi Porin Ässien. Jymy lienee maamme ammattimaisia organisaatio, osittain siksi, että se on joutunut rakentamaan menestyksensä marginaalilajiin. Lähdit TosiFani jo kertaalleen häntä koipien välissä karkuun, kun väitit pesäpalloilijoiden harjoittelevan ei-ammattimaisesti ja väitteesi kumottiin aukottomin todistein. Eikö kerta riitä? Töissä käyminen ei tarkoita, että pelaajat eivät olisi ammattimaisia.

Mitenhän pesäpallossa voisi olla enemmän pelejä? Runkosarjan 30 ottelua vedetään läpi noin neljässä kuukaudessa, aika lailla kesä loppuu kesken pelien lisääntyessä. Eivätkä ne tasoerot pienen, jos Ankkurit käy ottamassa Jymyltä pataan kaksi kertaa useammin kaudessa.

Jalkapallo ei liene amatööriurheilua, mutta silti siellä samat joukkueet vievät mestaruuksia vuodesta toiseen ja käytännössä tasoerot vain kasvavat. Syy tälle?
 
Viimeksi muokattu:

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Sinä se jaksat jauhaa paskaa.

Jos se asioiden kuntoon laittaminen on niin helppoa amatööriurheilussa, niin se varmaan sitten onnistuu suht helpolla muiltakin.

Sotkamon Jymyn organisaatio kuitenkin on lähes kaikilla mittareilla ammattimaisempi kuin esimerkiksi Porin Ässien.

Jalkapallo ei liene amatööriurheilua, mutta silti siellä samat joukkueet vievät mestaruuksia vuodesta toiseen ja käytännössä tasoerot vain kasvavat. Syy tälle?

En oikein ymmärrä miten Ässät liittyy pesäpalloon, Lukolla se on ohjelmassa.

Kun tehdään töitä amatööripohjalta, taso heittelee oto-tekijöiden mielenkiinnosta ja osaamisesta riippuen. Tästä syystä organisaatioiden erot voivat olla hyvinkin suuria. Jos pesapallo olisi ammattilaissarja, organisaatioiden erot kaventuisivat. Jymy voisi olla tästä huolimatta hallitseva seura, vastustaja finaalissa voisi vaihtua vuosittain.

Jalkapallo Suomessa on pääosin puoliammattilaisuutta, hyvin harva joukkue pystyy takaamaan koko joukkueelle ammattilaisen palkkaa, hyvin usein mennää kulukorvaus linjalla. HJK on tästä poikkeus, jalkapallon Jymy.

edit: Nythän Jymy saa porilaisen tj:n, kun Pesäkarhujen tj siirtyy Jymyn palkkalistoille.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Kun tehdään töitä amatööripohjalta, taso heittelee oto-tekijöiden mielenkiinnosta ja osaamisesta riippuen.

En nyt oikein ymmärrä miten tämä liittyy muka yksistään ammattimaisuuteen tai amatöörimäisyyteen? Organisaation menestyshän pohjautuu käytännössä aina jäsentensä osaamiseen ja uskallan väittää, että Jymyssä se osaaminen on poikkeuksellisen kovalla tasolla.

En tiedä miksi Jymyn pitäisi pahoitella, että se on "amatöörilajissa" täysin omaa luokkaansa. Vai käytkö kaikkien ns. marginaalilajien ketjuissa ilmoittamassa, että väärin voitettu?

Ai Jymy saa porilaisen tj:n? Pitäisiköhän sinun käydä kertomassa raumalaislähtöiselle tytölle, että hän ei ole tulossa Jymyn toimitusjohtajaksi tai toiminnanjohtajaksi? Toki nostan Ärnforsille hattua, ensimmäinen Jymyyn isompaan rooliin tuleva toimistopuolen ihminen, jolla ei ole minkäänlaista Jymy-taustaa. Jotain on tehnyt oikein.
 
Viimeksi muokattu:

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
En nyt oikein ymmärrä miten tämä liittyy muka yksistään ammattimaisuuteen tai amatöörimäisyyteen? Organisaation menestyshän pohjautuu käytännössä aina jäsentensä osaamiseen ja uskallan väittää, että Jymyssä se osaaminen on poikkeuksellisen kovalla tasolla.

En tiedä miksi Jymyn pitäisi pahoitella, että

Ei Jymyn tarvitse pahotella mitään, he ovat hoitaneet hommansa hienosti,

Rahalla saa helpommin osaamista kuin makkaroilla.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Rahalla saa helpommin osaamista kuin makkaroilla.

Toki näin, mutta ne rahat eivät ole tulleet lotosta. Juha Tanskanen on aikoinaan laittanut omiaan peliin, mutta on myös ottanut koko ajan rahojaan takaisin. Mitään namusetää Jymyn taustalla ei ole. SuperJymy Oy on ihan omillaan toimeentuleva yhtiö. Sitäkään asemaa ei ole saatu ilmaiseksi.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Toki näin, mutta ne rahat eivät ole tulleet lotosta. Juha Tanskanen on aikoinaan laittanut omiaan peliin, mutta on myös ottanut koko ajan rahojaan takaisin. Mitään namusetää Jymyn taustalla ei ole. SuperJymy Oy on ihan omillaan toimeentuleva yhtiö. Sitäkään asemaa ei ole saatu ilmaiseksi.

Ei sinun tarvitse Jymyn organisaation osaamista selitellä, minusta Sotkamossa on toimittu hienosti. Pointtini oli pesäpallon yleinen tila.
 
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
Kädet näytti nousevan pystyyn haastatteluissa ainakin Järvisen ja Haapakosken osalta. Järvinen kuittasi, että tämä on tässä ja Haapakoski pariinkin otteeseen, että ei tiedä mitä tekee seuraavaksi.

Mielenkiintoista nähdä kuka haastaa tulevalla kaudella Jymyn - jotenkin ajatus ja katseet kääntyvät tämänpäiväisen kuullun perusteella vieläkin lähemmäs itärajaa..
En minä Sotkamoa syytäkään, en edes Vimpeliä. Ovat tehneet hommansa hyvin ja toinen vielä vähän paremmin, mutta ei se poista sitä tosiasiaa, että perkeleen tylsäksi tämä sarja on mennyt, kun kaksi joukkuetta dominoi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös