Peltonen narrien kapteeni???

  • 8 019
  • 91

Kyyberi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Preds,Jordin Tootoo,M.O.P.A.K.
Mitä ihmettä? Luin että Peltonen on ollut narrien kapteenina? Onko tämä pysyvää vai väliaikaista?
*todella pelästynyt*
 

Kyyberi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Preds,Jordin Tootoo,M.O.P.A.K.
Tekee pahaa...

Ensinnäkin, Peltonen saattaa olla kova pelimies, mutta hifkin mies. Toisekseen, miksei Törmänen ole kapteeni?
Yleensäkin ajatus, että jostain toiselta puolelta maailmaa tulee pelaaja, järkyttävä hintalappu kaulassaan, hylkää "oman seuransa" (syistä joita voin vain ihmetellä), ja tästä puolijumalasta tehdään vielä kapteeni, järkyttää.

Mutta onko tuo totta vai ei?
 

TommyT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyyberi.

Totta kai minäkin tätä Peltosta aluksi hieman ihmettelin, mutta tässä täytyy muistaa että kukaan tänne kirjoittava ei oikeasti oikein voi "tietää" tätä asiaa paremmin, tai väittää että ratkaisu oli hölmö, sillä valinnan teki Jokereiden ryhmän pelaajat, ja kyllä uskon että he tietävät keneen luottaa parhaiten.

-TommyT-
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Pelaajat äänestivät...

Pelaajat siis äänestivät Viille Peeltosen kapteeniksi, niin järkyttävää kuin se onkin.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
C

Ville "maitojuna" Peltonen on hieno valinta kapteeniksi. Jotenkin pääradan vieressä kukkulalla sijaitsevan hallin veturiksi sopiva henkilö, sanoisin. :D ;)
 

yyz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Team Korak, Tapanilan Erä
Kapteenista

Jep, kyllähän se virallista on.

Muistan lukeneeni tältä palstalta, että pelaajien äänestyksessä Törmanen oli hävinnyt C -kirjaimen yhdellä ja Koivisto kahdella äänellä.

Täytyy myöntää, että kyllähan se hieman kismittää, kun ei ole ns. "omaa miestä" kapteenina, mutta en usko, että Antti kovinkaan pahoillaan tapahtuneesta on.
 

Pojka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vinnie

Muistuttaisin, että Peltonen on palvellut maajoukkuekapteenina, ja kaverin rintaan ommeltiin perinteisessa IFK:ssa "A" jo parikymppisenä... Joten valinta oli aika luonteva. Törmäsen, Alangon ja Saarikosken kapteeniston olisin toki myös ymmärtänyt.
-Pojka-
 

Reporter

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM-liiga ja Mestis sekä nuorten SM-sarjat
Pojka veit sanat suustani

Olin juuri lukemassa viestiä ajatuksella huomauttaa
samasta asiasta.
Ville Peltonen ,sanotaan mitä sanotaan ,tulee pysyvästi
jäämään Suomen jääkiekon aikakirjoihin.
Kolme maalia MM-loppuottelussa ja kultaa Suomelle.
Leijonienkin kapteeninakin toiminut hyvähenkinen
pelimies on oiva valinta minkä thansa joukkueen
kapteeniksi sm-liigassa.
;) :)
 

JjZz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit. Sympatiat kaikille paskoille.
Re: Tekee pahaa...

Viestin lähetti Kyyberi
Ensinnäkin, Peltonen saattaa olla kova pelimies, mutta hifkin mies. ?
Jaa että hifkin mies. Jokereille sen tekemät maalit ainakin merkitään. Onko sillä väliä jos se on pelannut aikasemmin jossain muualla?
Ja eiks se Törmänen oo nyt varakapteeni?
 

bobo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Peltonen

Totta kai on väliä missä on pelannut. Kaikkihan muistaa että pelle on ex-hifk pelaaja. En voinut uskoa että Peltonen meni narreihin. Säälittää miestä. Jos ajattelee kaikkia mahdollisia joukkueita mailmassa jonne se olis voinut mennä, ja sitten se valitsee narrit. Seura uskollisuutta ei ole paljon jäljellä muuta kuitenkin!!! V#¤%"&ttaa aivan p%&¤#"sti vieläkin.
 

filmirulla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vihellystä luvassa

kun Peltonen luistelee IFK halliin! Voi olla kohtuullisen ikävä tunne tulla vanhaan kotihalliin ja aina,kun Mr. Peltosella on kiekko seuraa armoton vihellys konsertti. Oikeestaan nautin siitä ajatuksesta,kun tulee näkemään kuinka kaverilta menee pasmat sekasin. En voi olla myöntämättä,että toivoisin sydämmeni pohjasta sitä,että Villen kausi menisi päin sitä itseään. Saataisi pieni loukkaantuminen tehdä vaikka terää jonka takia kausi jäisi torsoksi ja tietenkin se loukkaantuminen sattuisi IFK pelissä jossain taklaus tilanteessa ja antavana osapuolena olisi Jokereiden rakastama Levokari! Ai,että mä nauttisin.

Saattaa muuten olla,että bubikin tulee kohtaamaan vihellystä kohtalaisen paljon mutta sillä se tulee vaan tapahtumaan hiukan eri asiasta. Bubi,kun on tunnetusti hiukan herkkä hipiäinen joka hermostuu kohtuullisen helposti. No seuraukset tiedätte ilman mun kertomistakin mitä silloin tapahtuu.
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Viheltäkää vaan

Se tuo vaan tunnelmaa peliin. Itse kyllä ihmettelen, että tuomitsette Villen. Miksi ette tuomitse fööniä, joka teki niin mitättömän tarjouksen, että Ville ei voinut siihen suostua. Suolarahoillako Villen pitäisi Teillä pelata?

Jos ajattelisin tilannetta, joka oli täysin mahdollinen, että Juha Lind olisi pukenut HIFK-paidan päälleen, en usko, että olisin viheltänyt Juhalle. Päinvastoin mies tulee aina säilymään yhtenä suosikkipelaajistani. Pelasipa missä tahansa. Sen sijaan katkeruuteni olisi kohdistunut Virmaseen ja kumppaneihin, joiden moka koko asia olisi ollut.
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Peltonen ratsastaa vieläkin 1995 MM-finaalin saavutuksillaan. Mikään muu seura Suomessa kuin Jokerit ei ollut niin hölmö, että olisi tarjonnut keskinkertaisuudelle pelkän julkisuusarvon perusteella tähtitieteellistä palkkaa. Saa olla eri mieltä, mutta minä pysyn sanoissani, kunnes toisin todistetaan.
 

profiler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kovaa ja korkealta

Joo viheltäkää vaan, jos vaikka tehoaisi Villeen yhtä hyvin kuin T.Ruutuun.

Vakio mainitsi Lindin Juhan mahdollisena ristiriitaisten tunteiden herättäjänä. Itse pohdin samaa asiaa, kun jossain määrin spekuloitiin Strömbergin Mikan - oman monivuotisen suosikkini tulolla IFK:hon.

Vaikea sanoa kuinka olisi käyttäytynyt. Toisaalta olisi ollut hienoa nähdä Mika vielä liigassa, toisaalta otteet eivät varmasti olisi olleet parhaiden muistojen mukaisia ja paitakin olisi ollut ruman puuma-figuurin värittämä. Tuskinpa sitä olisi ihmeemmin reagoinut, ensimmäisessä areenapelissä olisi esittelyn yhteydessä saattanut käsiään yhteen läpsäistä, mutta varmasti pelin aikana kyseessä olisi jo yksi vastustajista, jonka ohilaukauksille nauraisi.

Siinä mielessä Vakio on täysin oikeassa, että Penaan ne vihat pitäisi (tässäkin) asiassa suunnata, eikä Villeen joka sentään on antanut IFK:lle jotain hyvääkin toisin kuin toinen tässä virkkeessä mainittu henkilö.
 

JjZz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit. Sympatiat kaikille paskoille.
On syytä muistaa

että ne ei pelaa jääkiekkoa vaan fanien mieliks. Ei kai kukaan kuvittele, että joku pelais samassa seurassa koko uransa.
No toisaalta hifki-fanien katkeruus on ehkä ymmärrettävää, onhan jokerit ja hifk toistensa veriviholliset.
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Re: Viheltäkää vaan

Viestin lähetti Vakio
Itse kyllä ihmettelen, että tuomitsette Villen. Miksi ette tuomitse fööniä, joka teki niin mitättömän tarjouksen, että Ville ei voinut siihen suostua. Suolarahoillako Villen pitäisi Teillä pelata?


Hommahan oli niin, että sillä hetkellä, kun Pelle oli tulossa Suomeen, IFK:lla ei ollut irto pennii niin paljoa, kuin Ville halusi, joten ei kai Villen rahan ahneudesta voi Fööniä syyttää?

Toinen ketä tässä voi syyttää/narri-fanit kiittää, on Jallis. Jallis maksaa sen, minkä pelaaja pyytää. Hyvinä esimerkkeinä Petri Varis ja Veikko Nieminen. Varis oli jo valmis pelaamaan IFK:ssa, kunnes Jallis astui kuvioihin. Varis laittoi semmoisen summan palkkapyynnöksi, että oletti, ettei semmoista Suomessa kukaan maksa, mutta Jallispa maksoikin. Seuraus: Varis-> Jokerit. Samoinhan kävi Veikon Jokereihin saapumisessa, kuten jokainen voi Veikon haastattelusta Ilves.com:ista lukea.

Villehän toki tiesi olevansa tietyn hinnan arvoinen, mutta jos Jallis haluaa skaban voittaa, niinhän se myös tekee. Ei siinä olisi auttanut muu kuin pistää parin millin tarjous, niin Jallis tippuisi kelkasta. Mutta kuka muu maksaisi Peltosesta ylisuuria summia, kuin Jallis?
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Johtopäätös

Viestin lähetti Rebel


Hommahan oli niin, että sillä hetkellä, kun Pelle oli tulossa Suomeen, IFK:lla ei ollut irto pennii niin paljoa, kuin Ville halusi, joten ei kai Villen rahan ahneudesta voi Fööniä syyttää?

Peltosen olisi siis pitänyt pelata suolarahoilla, koska HIFKillä ei sattunut olemaan täppiä. Asia selvä.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Vai niin...

Hauska kuulla että Hjallis maksaa sen mitä pelaaja vain kehtaa pyytää ja saa silti pidettyä Jokereiden pelaajabudjetin suunnilleen samoissa lukemissa mitä muillakin isoilla (jotka siis maksavat vain pelaajan arvon mukaista palkkaa ja eivät anna pelaajien sanella ehtojaan).

Ja todella harmillista että Varis ei ymmärtänyt pyytää Hjallikselta tarpeeksi isoa tiliä vaan lähti kuittaamaan huomattavasti isompaa tiliä Sveitsiin.

Ja taannoinhan täällä oli pelaajien verotietoja jossa ilmeni että Benda oli Jokereiden ainut yli miljoonaan markan mies, ja muistaakseni teillä IFK:ssa maksetaan Mäkkärillekin lähes miljoona kaudesta, mutta ilmeisesti siinä ei ole pennikään liikaa? Vai onko se per****en Hjallis päässyt sormeilemaan Mäkkärinkin tilejä?? :D
 

filmirulla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viidakkorumpu on kertonut

että tää meidän puutarhuri olisi tarjonnut Peltoselle 1,2 miljoonan sopimusta mutta se ei herralle kelvannut joten olen kyllä ihmeissäni jos jallis ei ole tarjonnut lähes kahta miljuunaa. Mielestäni tuo 1,2 miljoonaa on Villestä aivan maksimi palkka ja on todella puutarhurilta järkevästi tehty ettei lähtenyt mihinkään kilpahuudantaan.
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Re: Johtopäätös

Viestin lähetti Vakio


Peltosen olisi siis pitänyt pelata suolarahoilla, koska HIFKillä ei sattunut olemaan täppiä. Asia selvä.


Enhän mä niin sanonut. Tuon takia vaan Fööniä ei voi syyttää.
 

joejoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Itkupillit

Naurettavaa itkemistä ja katkeruutta Peltosen tekemästä valinnasta ja liksoista. Kuinka moni teistä vaihtaisi heti firmaa jos teille luvattaisiin reilu palkankorotus. Oikea vastaus olisi varmaankin n. 99,9%. Joten tekin olisitte säälittäviä pellejä joilla ei ole minkäänlaista lojaalisuutta.
 
K

kangaroo

Re: Vihellystä luvassa

Viestin lähetti filmirulla

"En voi olla myöntämättä,että toivoisin sydämmeni pohjasta sitä,että Villen kausi menisi päin sitä itseään. Saataisi pieni loukkaantuminen tehdä vaikka terää jonka takia kausi jäisi torsoksi ja tietenkin se loukkaantuminen sattuisi IFK pelissä jossain taklaus tilanteessa ja antavana osapuolena olisi Jokereiden rakastama Levokari! Ai,että mä nauttisin."

Hienoa filmirulla ! Olipa lapsellista tekstiä. Kirjoita lisää näitä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös