Peliruuhkat, pistekertymät ja pudotuspeliviivat 2017–2018

  • 60 990
  • 326

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
No ketä silloin voidaan syyttää? Tietysti joukkuetta itseään. Jos niin paskasti pelataan, että tässä kohtaa tullaan takaa ohi niin tervemenoa Leville.

Joukkuetta, valmennusta ja seurajohtoa.

Iso nippu avainpelaajia saikulla, vaikea hetki menossa ja seurajohto lyö paniikkinappulan pohjaan. Iso riski ja tällä hetkellä näyttää pahasti siltä, että käteen jää kasa kakkaa.

Itse olisin valinnut työrauhan ja näillä mennään tyylin. Nyt pakka on totaalisen sekaisin ja tässä vaiheessa alettiin vielä rukkaamaan pelitapaa...

Jälkeenpäin on silti helppo jossitella. Vielä on toivoa, mutta se vaatisi pikaista kelkan kääntämistä.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
On totta, että hävityn Lukko -pelin ilme oli 100x parempi siihen nähden mitä se on vaikkapa nyt. Silti se peli jäi Ahon viimeiseksi, tuo peli ratkesi kuitenkin siihen erikoistilannepeliin, omalla hetkellä ei löytynyt uskallusta ja taas alivoimalla kohellettiin huolella. Tällä hetkellä pelissä ei ole pienintäkään tunteenpaloa, joukkio koomassa vaeltavia pelailijoita vailla päämäärää. Joku Taimi sentään yrittää ottaa roolia ja uskallusta löytyy, ei vaan riitä.

Koskaan ei tiedetä, miten olisi käynyt jos ja jos, tällä hetkellä näyttää huonolta kun pisteet on penailtu vastustajille nyt jo useamman kerran Kotkaniemen lyhyen pätkän aikana. Mystinen käänne tälle kaudelle, Ahon aikakaudella Ässät kuitenkin nousi jokaisesta montusta ja nyt on kohdattu melkoisen heikkoja vastuksia vailla suurempaa menestystä.
 

Blade80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Kärpät sentään meni jatkoilla vielä HPK:n ohi ja jätti HPK:n yhteen pojoon.

Ei tässä paniikkia vieläkään ole, mutta Oulusta tuskin pisteitä tulee, jonka jälkeen Ilvekseltä pitäisi 3 pistettä ottaa kotona.
Luulin/toivoin että se yksi vapauttava voitto olisi riittänyt kurssin kääntämiseen, mutta Kookoo taisi pelillisesti olla vaan aivan surkea.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kärpät nousi sitten 1-4 tilanteesta jatkoaikavoittoon. Ässille kyllä annetaan apuja, voisko nyt joukkue herätä saatana.

Kärpät vois heittää ohipelin torstaina ja Ässille yllätys 3p maistuisi.


Joko olisi pohjakosketus käyty. Lauantaina pakkovoitto jo.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Jos se kymppisija hoidetaan ja vastaan tulee KalPa/SaiPa niin jostain pitäisi kaivaa lisää jalkoja, että hommat eivät lopu kahteen peliin.

Riittääkö pelkkä Super-Sakke?
 

Puliveivaamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Flyers & Barca
Veikkaan Ässien keräävän lopuista peleistä 10 pistettä minimissään, se tarkoittaisi 76 pistettä. Kerhon/Ipan pitäisi kerätä vähintään 19 pistettä, jotta menisivät pisteellä ohi, molemmille noin 1,5 pistettä per jäljellä oleva ottelu. Tiukaksi menee loppukausi, jotain pitäisi keksiä ja pian.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässillä tällä hetkellä 66 p, takana hönkii esim. myös Kiven Ilves 58 p. Ilves kun voittaisi Tapparan perjantaina, olisi se jo pisteissä 61 ja jos Ässät ei saa pinnaakaan Oulusta, homma menee aika tärkeäksi jo lauantainakin, silloinkin Ilves kaatamalla Ässät nousisi jo 2 pisteen päähän ja HPK voi olla myös samoilla pinnoilla iholla. Kyllä tässä aika jänniä aikoja eletään.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Kyllä tässä nyt tosiaan koetellaan, ei muuta voi sanoa. Joko tähän asiaan sitten suhtaudutaan sisuunnuttavasti, tai sitten tilanteeseen turrutaan. Muita vaihtoehtoja ei nyt oikein ole. Tällä hetkellä kai täytyy todeta, ettei tässä oikein edes ansaita pääsyä kympinsakkiin, mutta nyt jos kyetään kääntämään tämä tilanne siksi sisuksi, niin sitten asia tietysti muuttuu..

Kyllä tässä aivan minimissään 15 pistettä tarvitaan, että edes sille kymppisijalle ylletään
 

alcoholic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässillä on pieni etu tuossa Ilves-pelissä. Ilves pelaa perjantaina tiukan paikallispelin Tapparan kanssa ja Ässät huilaa. Joukkueen pitäisi olla paremmalla jalalla varsinkin ottelun lopussa. Vaikeaa tosin odottaa mitään pisteitä peleistä, kun ei yksikään pelin osa-alue ole kunnossa tällä hetkellä.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Ässien loppuohjelma on kiva, 4 viimeistä peliä: Tappara, KooKoo, Jyp ja viimeiseksi IFK. 3/4 vastustajista Liigan kärkiporukkaa.

Voi vähän puristella, jos tuota rypästä ennen ei ole paljoa voittoja tullut...
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässien loppuohjelma on kiva, 4 viimeistä peliä: Tappara, KooKoo, Jyp ja viimeiseksi IFK. 3/4 vastustajista Liigan kärkiporukkaa.

Voi vähän puristella, jos tuota rypästä ennen ei ole paljoa voittoja tullut...
Kärpät ja 2x TPS ovat jo ihan toivottomia saada pistettäkään näillä esityksillä, joten voi alkaa jo valmistella kesälomia ja miettiä ketä kannustaisi Pleijareissa.
 

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jos olisin Tapaninpäivänä vajonnut koomaan ja nyt heräisin, niin kyllä olisi Ässien osalta uskomaton mitä vittua-fiilis. Tapanista eteenpäin 13 pelistä seitsemän pinnaa.

Mitä helvettiä tässä oikeasti tapahtui?
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Nyt kun saataisiin tuo kymppisija pidettyä niin tulisi edes mielenkiintoiset säälit. Uskon, että Lukko tippuu tuolta seiskaksi ja sitten saadaan katsella muutama matsi satakuntalaista pihakiekkoa. Mutta takaa tullaan ja kovaa, pelkillä tappioilla vain Lukko pelaa sääleissä, Ässäpelaajat sovittelevat sillä aikaa jo rantakamoja päällensä
 

Orlando

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Mä näkisin, että Kerho on laittanut jo vilkun päälle ja tulee menemään heittämällä ohi, niin Ässistä kuin Pelicansistakin. Katseet pitääkin kohdistaa nyt Pelicansiin, joka myös on kontannut viime aikoina. Hieman lauantain pelistä riippuen, myös Ilves on mielestäni mukana kisassa.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Kyllä olin jo suhteellisen varma siitä, että tänään otetaan maukkaat kolme pistettä vieraissa sarjan kärkijoukkueesta. Mutta karvas kalkki oli jälleen se, joka suuhun jäi. Kolmen maalin johtoasema suli tappioksi. Ei edes jatkoille päästy.

Ei olisi vielä Ässien ollessa neljän parhaan joukossa uskonut, että tässä pitäisi vielä jännittää sitä, päästäänkö edes sääleihin. Harmittaa kyllä aivan vietävästi.

Kyllä se Raksilan ryöstö jo maistui suussa ja kävi pieni "josko sittenkin" -häivähdys 6. sijaa ajatellen. Tästä ois tullu kova boosti, Ilves katolleen lauantaina ja nousevan trendin myötä kohonneet odotukset myös tuleviin runkosarjamatseihin. Nyt takamatkalla, ja muita enemmän pelanneena, sijat 9-10 on ensisijaisesti haarukassa.

HPK ja Pelicans kaksi vikaa peliä ennen olympiataukoa. Ilves-peli mukaanlukien yhteensä 6 peliä. Aika pian ollaan vähän viisaampia.
 

Nigi

Jäsen
Nyt ollaan siinä tilanteessa, että Ilves pelillä on aika kova merkitys. Voitolla jätetään pientä mahdollisuutta sääleihin, häviöllä taasen peli on selvä. Jos Ilves ei kaadu kotona, niin tuo joukkue on aivan valmis Leville.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Lauantaina pitäisi olla miltei paras kokoonpanokin jalkeilla ja voitto on pakko ottaa, muutoin tulee entistäkin tukalammat olot runkosarjan loppukierroksille.
 

Rannari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Kun katsoo tuota loppuohjelmaa Ässien osalta, niin seuraavat pari peliä kun jotenkin kaivattaisiin kotiin ja päälle vielä 3 pelin stintti HPK, Pelsut sekä SaiPa, niin siinä se sitten olisi todennäköisesti. Onnistuuko taas joukkue siinä, niin se on mahdollisuuksien rajoissa. Viimeinen oljenkorsi olisi KooKoo peli, jos muista matseista tulisi pisteitä. KalPa ottelu tässä jää kaivelemaan toden teolla. Voitto tuolta olisi ollut elintärkeä, sillä nyt oltaisiin samoissa pisteissä Kalpan kanssa sekä pisteen edellä Pelsuja, toki ottelu enemmän pelattuna ja kolme pistettä lisää kaulaa HPK -leiriin.

Eräänlaisena bonuspelinä ottaisin tuohon ekan TPS-pelin, jossa voisi olla jokinlainne yllätyksen mahdollisuus, sillä ei turkulaistenkaan peli ole ollut aivan timanttista viime aikoina. Nyt sielläkin on hieman valoa tunnelin päässä taas, ikävä kyllä.
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kun ajattelee miten TPS on nöyryyttänyt Ässiä tällä kaudella, niin tuplapelit sitä vastaan ovat huonoin mahdollinen vaihtoehto. Nuo Kalpa ja Kärppä pelien normaalit sulamiset ja perseilyt olivat vain viimeinen niitti tähän surkuhupaisaan Ässäsekoiluun.
Tämä kausi tullaan muistamaan vielä kauan, yhtenä kaikkien aikojen floppina. Paras rosteri ikinä ja jälki on tällaista. Hävettää!
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Nythän on käytännössä jo menetetty aikalailla matemaattinenkin mahdollisuus kuuden sakkiin, sillä vaikka voitettaisiin kaikki loput ottelut suoraan, olisi lopputulos silti vain 99 pistettä. Eikä se varmaankaan tule kuudenteen sijaan riittämään, tai ainakin on aivan siinä ja siinä.. toki tässä nyt on muutenkin viimeiset pari viikkoa jo pitänyt keskittyä lähinnä kympin sakkiin, mutta kunhan nyt vain mainitsin tuon matemaattisenkin puolen
 
Surkeintahan nykytilanteesta tekee se, että tiistain Jukuri-pelin jälkeen kohdataan back to back peleissä TPS, joka on ollut Ässille tällä kaudella ehdottomasti kauden suurin peikko. HPK puolestaan kohtaa back to back peleissä SaiPan, jolta HPK on alkukaudesta jo tyylipuhtaasti napsinut kaksi voittoa maalierolla 8-1. Back to back pelien jälkeen kohdataankin sitten HPK, mikä on ehdoton kuoleman peli.

Toisaalta, jos posin kautta mietitään niin TPS voittamalla saataisiin henkinen lukko auki ja siitä sitten HPK:ta turpaan. Elämän ja kuoleman viikko ensi viikolla joka tapauksessa.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Jos nyt vielä elätellään toiveita, että ollaan kympin sakissa (tilastot eivät enää siihen usko) niin Ässille paras ja ainoa vaihtoehto vastustajaksi sääleihin on Lukko. Raumalaisia vastaan voidaan syttyä pelaamaan tiukat säälit ja jopa kammeta jatkoon. SaiPat ja KalPat pyyhkivät tämän hetken Ässillä jäätä suoraan kahdessa pelissä. Karu juttu mutta tämä on tämän vuoden 13 pelin perusteella vain tosiasia.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Sä asut Kouvolassa toiveinesi, unohda se.

Vaikka asuisin Ivalossa niin väitätkö, ettei Satakunnan paikalliset olisi molemmille seuroille paras vaihtoehto sääleissä? Tupa täynnä molemmissa ladoissa ja pientä kuittia työpaikkojen kahvipöydissä.....

Ja usko pois, sääleistä se Lukkokin pleijarit aloittaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös