Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Pelipaidat kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Koikkaaja, 12.05.2016 klo 14.57.

 1. El Samuel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Nämä paidat ovat todellakin kaikkien aikojan rumimmat. Vaan se ei näitä paikallisia juntteja haittaa, joten asiaan tuskin tulee muutosta. Eikä se ole vaan nämä pelipaidat, vaan kaikki muutkin fanikamat ovat aivan helvetin rumia. Kortsupipoja ja tribaali kuvioisia t-paitoja. Huh huh..

  Erikoinen juttu on se, että ainakin viime kaudellä näytti vieraspaidoissa olevan brodeerattu niin logo, kuin numerotkin, mutta kotipaidoissa painettu!?
   
 2. Koge Jäsen

  Lainaus:
  Näin kieli poskessa heitettynä joku voisi oikeasti luulla, että joukkueen nimi on Neste Oil, kun Neste on niin monta vuotta ollut Kärppien sponsorina.
   
 3. Hannutic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Lainaus:
  Nyt tulee vastaus vanhaan viestiin. Mutta Blegillähän oli sävytetty Koffin logo vuoden tai 2 ennen tuota Pelicansin logoa. Ei nyt niin etteikö tätä olisi joku muu tehnyt tätä ennenkin... Nykyinen Espoo Unitedin TJ Olli Aro kertoi Bluesilla hommissa ollessaan että tästä Koffin logon väreistä oli aikamoinen vääntö Sinebrychoffin kanssa. Lopulta se oli yksivärisen musta paidassa.

  Muistutukseksi kaikille, että tyylikkäät paidat (Blues, Jokerit) johtavat perikatoon (ainakin ultras-porukoiden kohdalla).

  Sitä saa mitä tilaa, tosin yleensä tilaus on jotain aivan muuta kuin mitä luuli tilaavansa.
   
  Viimeksi muokattu: 17.09.2016 klo 04.08
 4. Kourujärven Ponnistus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pro Kari Heikkilä
  Lugon eiliset 80v-paidat tais vetää kaameuspohjat tälle kaudelle.
   
 5. Mr.Wonderful Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja saksalainen jalkapallo
  Onpa muutes komeat ainakin nuo Sportin vieraspelipaidat! Selkeää parannusta vanhoihin
   
 6. Kodinkone Jäsen

  Kylläpä on seksikkäät lauantaipelipaidat Pelicansilla. Ehkä jopa kautta aikain hienoimmat lauantaipelipaidat, mitä Lahdessa nähty?
   
 7. Entrosantier Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Komppaan. Toki myös oman joukkueen vieraspaidat aiheuttavat lievää virtsankarkailua allekirjoittaneella.
   
 8. senilix Jäsen

  Lainaus:
  En ole tuollaisia paitoja koskaan livenä nähnyt (en ainakaan muista), joten kysymyksessä oli ilmeisesti 50-luvun paitamalli nykyaikaan sovellettuna, siis mainokset ja nimet lisättynä, materiaali ja värit nykymaailmaa....
   
 9. hcp27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-Liiga
  Tapparan paidat ovat kyllä tyylikkäimmät sitten 80 luvun. Ilveksen Dynamo paidat oli kyllä yhdet rumimmista ikinä.
   
 10. Tiggerfic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Tepsin peliasukokonaisuus.... Oijoijoi <3
   
 11. Ränse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Ray Bourquen ajan Bruins, Luleå, SAIK
  Komeita pelipaitoja saatu tälle kaudelle. Tepsi, Tappara ja Sport saa erityismaininnan.
   
 12. Jyyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠, Flyers, Giroux
  Tepsin ja Ässien paidat mielestäni hienoimmat. Tapparan paidassa häiritsee vähän tuo mainosten määrä/sopimattomuus paitaan, mutta itse paita lienee kokeneen pienen upgraden.

  Ilveksen vihreäkeltainen paita on myös todella tyylikäs, kun mainoksiakaan ei ole paljoa.
   
  Viimeksi muokattu: 17.09.2016 klo 23.14
 13. Virveliä kainaloon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ken-André Olimb, Zoul Armiia
  Juu, ainaki tuo Tapparan vieraspaita on designin osalta ihan eri planeetalta kuin edellisten kausien hmv-paidat. Mainosten sijoittelussa sentään ei parannettu.
   
 14. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Lainaus:
  Hyvä trollaus ja menen tähän. Tapparan mainosoksennus ei kyllä ole millään tapaa tyylikäs. Sen sijaan, miten täysmusta paita, jossa seuran iso logo normaalisti rinnassa/ylävatsassa ja muistettavan pelaajan kasvot etuyläsessä voi olla ruma? Pelaajien omat nimet ja numerot näkyivät todella hyvin ja tyylikkäästi.

  Tuosta katselemaan: Ilves muisti Honkavaaraa – Tappara vei pisteet - 17.09.2016 - Ilves - Tappara - LIIGA - Kuvakoosteet - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta
   
 15. hcp27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-Liiga
  Jokaisen joukkueen paita on täynnä mainoksia, Ilveksen täysmusta paita ei sovi millään tavalla ilvekselle. Sen lisäksi Dynamon kuva näytti joltain viereisen ala-asteen paint tunnin jäännöksiltä. Sen lisäksi nuo Jersey53:sen paidat näyttävät lähinnä harjoituspaidoilta.
  Ja kenen idea oli kunnioittaa Dynamoa mustavalkoisella paidalla? Miksei esim vihreä paita jossa keltainen Dynamo?

  Tapparan paidan layout on todella tyylikäs edellisiin vuosiin verrattuna, tämän lisäksi muutamaa mainosta lukuunottamatta täksi kaudeksi mainokset on saatu paidan värisille pohjille joten ne ei paista niin pahasti silmiin. Kuvista näkee selvästi että esm domilla ei ole kuin valkoisella pohjalla olevia mainoksia kun taas Nurmella näyttää olevan "tilkkutäkkiä" Decensin ja Kultajousen muodossa.

  Ilveshän on harrastanut jo pitkään tuota että mainokset ovat paidan värisillä pohjilla jolloin ne ei paista niin räikeästi silmään, tämän takia Ilveksen vihree paita on edelleen erittäin tyylikäs.
   
 16. Streight Forward Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Itse nostan hattua Ilveksen tämän päivän Honkavaara-paidoille. Kerrassaan tyylikkäät, ei mitään lisättävää.
   
 17. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Lainaus:
  Ihan sellainen yksinkertainen juttu sullekin tiedoksi: Valkoisen vastakohtana musta on kuoleman, pimeyden ja surun väri. Mustavalkoinen on surupuvun väri, got it?
   
 18. hcp27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-Liiga
  Lainaus:
  Niin ja tällöin odottaisi myös että logosta ja numeroista lähtien kaikki olisi ollut valkoisella. Nyt tuo yhdistelmä näytti siltä että tuo valkoinen läntti olkapäässä oli kuin linnunpaska erittäin halvan takin olalla. Ei vain kuulunut siihen mitenkään.
   
 19. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Lainaus:
  Ei, se ei ollut linnunpaksa. Hän oli Aarne Honkavaara. Ja tyylikkäänä olikin. Sopi olkapäähän erinomaisesti, olet väärässä.
   
 20. 1000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha Barkov & Pate Laine
  Lainaus:
  Tätäkin oleellisempana pidän kypäristä poistunutta sorsan nokkaa, joka oli kyllä todella typerän näköinen.
   
 21. Satunnainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Tapparan valkopohjaisessa paidassa tosiaan on noin, kuten kirjoitit. Vaan mitäpä mieltä olet Tapparan sinipohjaisesta paidasta?
   
 22. hcp27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-Liiga
  Lainaus:
  Se on edelleen kuosiltaan tyylikkäimpiä mitä löytyy mies muistiin Tapparalta, valitettavasti sponsorien kanssa ei olla päästy samalle viivalle vielä kuin esm Ilves ja Sport ovat päässeet. Sportilla esim tuo ABB on valkoisella punaisessa paidassa ja punaisella valkoisessa paidassa. Kun taas Tapparalla valkoisella pohjalla punaisella tekstillä molemmissa/sinisess paidoissa. Rahasta ja neuvotteluistahan tämä vain riippuu.
   
 23. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  Ilveksen uudet paidat ovat Ilves-nutuiksi mielestäni oikeinkin tyylikkään näköiset, kun mainosten asettelu on vihdoin toteutettu siististi ja järkevästi. Ainoastaan hihanumeroiden asettelu (keltaiset valkoisella pohjalla) on omituinen ja epäselvä.

  Kärpät sen sijaan jatkaa karmeilla laatikkomainostilkkutäkeillään, ja tällä kaudella jopa niin, että Rynnäksellä näyttää olevan isoista kirkkaankeltaisista reklaameista johtuen erilainen paita kuin muilla. Jonkinlainen saavutus sekin.
   
  Viimeksi muokattu: 24.09.2016 klo 21.59
 24. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Ei voi mitään, mutta onpahan nuo Pelicansin lauantaipaidat upeat, vaikka itse sanonkin. Nyt on todellakin onnistuttu, eikä ole turhia mainoksia pilaamassa kokonaisuutta.

  Tykkään.
   
 25. Poropaimen Jäsen

  Kärppien uutta(kin) paitaa on paljon parjattu, ja vieläpä ihan syystä. Pakko kuitenkin sanoa että nimen ja numeroinnin kohdalla on onnistuttu paremmin kuin aikoihin, sillä nyt ne ovat todella selkeät ja pelipaidan kokoon suhteutettuna tarpeeksi suuret. Useassa edellisessä paidassa ne olivat ihmeen pienet ja ohuet ja näyttivät tämän takia varsin köykäisiltä.