Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Pelipaidat kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Koikkaaja, 12.05.2016 klo 14.57.

 1. Poropaimen Jäsen

  Lainaus:
  No siis fanipaita on lähes täysin mainokseton, ei siinä tälläkään kaudella oo ku pari isompaa.

  Sinänsä hauska että kärppäpaitojen kehno laatu tulee pahiten esille juuri fanipaidoissa, sillä niissä ei ole tuota mainosten värimyrskyä viemässä huomiota.
   

  Liitetyt tiedostot:

 2. Jaded Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Ilveksellä on ihan kivan näköset kotipeliasut,mutta kuka keksi vieraspeliasun väriksi keltaisen? Joukkue näyttää ihan turun sinappi tuubeilta. Kuvia ei nyt oo,mutta kaverilla tää ajatus tuli tän päivän pelissä esille ja voin todeta,että samaa mieltä.
   
 3. JYP#44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyyni Kari & Klassikkopaidat
  Lainaus:
  Sori vanha nosto, mutta pakko heittää läppää tähän väliin. Tuosta linkkisi Tapparan paidoista ja sen Apu-logoista tuli heti mieleen Osuuspankin logojen sijoittelu. Ehkä pointti olisi tullut selväksi vähän vähemmälläkin.

  Osuuspankki (Linkki vie Riemurasiaan)
   
 4. dorka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät

  Liitetyt tiedostot:

  • image.png
   image.png
   Tiedostokoko:
   129,5 KB
   kertaa luettu:
   676
 5. JYP#44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyyni Kari & Klassikkopaidat
  Lainaus:
  Mikä juttu tää on että pelataan aina vain yksi erä? Jyväskylässä tehty ihan samaa, kun viimeisen 15 vuoden aikana muistaakseni peräti kahdesti on pelattu JYP HT:n tyylisellä sinisellä pelipaidalla, eli vain ensimmäisessä erässä. Luulisi että tuosta aiheutuisi vain ylimääräistä härdelliä kun pitää lähteä paitaa vaihtamaan kesken pelin. Vai onko seuroilla joku pykälä sopimuksissa sponsorien kanssa että noita mainoksettomia perinnepaitoja ei saa käyttää kokonaista peliä, ettei sponsseilta jää näkyvyydet väliin?
   
 6. Mane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Lainaus:
  Tämähän se syy tähän tapaan juuri on. Jotkut, kuten Ilves Honkavaaran juhlaottelussa, ovat silti välillä pelanneet koko pelinkin juhlapaidassa.
   
 7. Radiopää Jäsen

  Lainaus:
  Hämääkö kuva vai onko vanha paita erivärinen kuin uusi perinnepaita? Jostain syystä en pidä Ässien nykyisestä punaisesta yhtä paljon kuin millainen se joskus oli. Olisi mielenkiintoista kuulla Ässien kannattajien näkemyksiä, ja erityisesti niiden, jotka muistavat pidemmälle kuin viime vuosikymmennelle.

  Ja perään vielä kehut perinnepaidalle vaikka ei replikaksi voikaan kutsua.
   
 8. Laitapuolen Hyökkääjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Täysin päinvastaista mieltä. Mielestäni nykyinen tummempi punainen on parempi kuin vanha. Myös mustan värin lisääminen toiseksi väriksi joskus vuosituhannen alkupuolella teki paidoista omaan silmääni helvetisti tyylikkäämät, kuin mitä olivat aikoinaan olleet.

  Täytyy muuten sanoa, täysin rehellisesti ja ilman mitään väsyneitä suipotteluja, että tuo Lukon tämänhetkinen kotipaita on aivan älyttömän ruma. Onneksi kuitenkin ymmärtääkseni tämä on vaan joku väliaikainen juhlavuoden rätti?

  Ilvekselle ja Tepsille puolestaan posia, pirun nätit paidat molemmilla.
   
  Viimeksi muokattu: 20.10.2016 klo 16.54
 9. Voltti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Tälleen ulkopuolisena olen ehdottoman samaa mieltä. Nykyinen syvemmän punainen yhdistettynä mustaan on selvästi paremman näköinen kun tuo hieman haalea ruosteenpunainen. Tosin tuossa kuvassa kontrastivärinä on niin paljon valkoista, että se mustan lisääminen voi olla jopa se suurempi juttu.
   
 10. Radiopää Jäsen

  Lainaus:
  Ässien nykyisessä punaisessa on jotain, miksi se tökkii. Liekö syy paitamateriaalissa, jossa myös tummanpunainen näyttää kirkkaalta tai hohtavalta. Onko värisävy edes Ässien oman graafisen ohjeistuksen mukainen vai peruja paidan valmistajalta?
   
 11. Bakaun Imaami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Vegas Golden Knights
  Nyt on Lukon kotipaidat ihan saatanan hienot! Ei voi mitään muuta sanoa.
   
 12. markusst Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Komplimentit Poriin tämänpäiväisistä kokomustista paidoista, todella tyylikkäät!
   
 13. Useful Idiot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Hienot olivat. Tosin se punainen laatikkomainos logon alapuolella (jota ei ilmeisesti edes kaikilla ollut?) oli aika erikoinen viritys kokonaisuutena muuten noin hienoihin paitoihin.
   
 14. Ralph Jäsen

  Musta paina ja numerot selässä mustalla, toki tietenkin valkoisilla reunuksilla. Numero voisi näkyä selkeämminkin, joten siitä miinusta Ässien kolmospaitaan. Kokovalkoiset numerot eivät paitaa olisi rumentaneet, päinvastoin.
   
 15. Eeyore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Tapparan myynti on saanut myytyä näemmä taas tämänkin paidan rumemmaksi. Ihmettelin Sport -ottelussa, että oliko nuo olkapää mainokset muka noin rumat kauden alussa. No eivät olleet. Onneksi sain hankittua syyskaudella aidon vieraspelipaidan, jossa nuo mainokset ovat vielä siististi sinisen alueen sisällä.

  Hyvähän se tietenkin on, jos rahaa saadaan tällaisella kuvotuksella lisää. Veikkaisin silti, että siisti ja tyylikäs mainos toimisi paremmin, kuin tämä näköhermoja särkevä irstailu.
   

  Liitetyt tiedostot:

 16. Divarijyrä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi, Tappara, Kotarit
  Jos omistaisin firman niin en laittaisi euroakaan mainokseen jos se olisi osa tuollaista tilkkutäkkiä. Mieluummin antaisin rahat ilman mainospaikkaa. Tuosta ei enään kuluttaja erota noita mainoksia toisistaan vaan paita näyttää pelkästään värikkäältä ja sekavalta.

  Mutta hyvä että tulee rahaa kassaan, tosin siistimmin nuo voisi toteuttaa. Mutta ei tarvi niin miksi tehdä turhaa työtä.
   
 17. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Mä en rehellisesti sanottuna keksi, että miten tuolla lailla kyseinen olutmerkki saisi enemmän näkyvyyttä ja maksaisi siitä enemmän Tapparalle. Siis verrattuna noihin kahteen paitaan. Samalla lailla se mainos näkyy olkapäissä alunperinkin, mutta uudessa versiossa lopputulos vaan on aivan saatanan ruma. Vaikea keksiä siis edes syytä tuollaiselle muutokselle.
   
 18. Apheu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Tuohan on kaikille vain ratkaisu huonompaan; vanhassa paidassa lukee selkeästi ja tyylikkäästi yrityksen nimi, jolloin sen helposti tuosta olkapäästä lukee. Uusi on niin sekavan näköinen, että varmasti näkyy huonommin. Aika nätisti on kyllä saatu sinänsä ihan tyylikäs vieraspaita jo pelkästään nuo olkapäät sotkemalla aivan törkeän näköiseksi.
   
 19. Borre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Ainakin omiin silmiini nuo uudet logot pomppaavat esiin enemmän. Onko se sitten esteettisyyden kannalta hyvä homma, tuskin. Enpä tosin ollut huomannut muutosta ennen kuin näin kuvia.

  Ei kai nuo paita- ja kaukalomainokset koskaan jää vain yksittäiseksi sponsorointiteoksi vaan kyse on isommista yhteistyökuvioista, joista nämä logot ovat tietysti kuluttajille se näkyvin osa. Vaikea siis sanoa, kuinka monta euroa tuo yksittäinen muutos on tuonut, jos samalla on viilattu kokonaispakettia uusiksi.
   
 20. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Onhan nuo Tapparan pelipaitojen olat aivan kaameat. Olvi olvi olvi olvi olvi olvi
   
 21. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Lainaus:
  Juu, itsekin kiinnitin nyt huomiota niihin. Eihän mainos ole kuin seitsemän kertaa olkapäillä per peluri, toistohuumoria? Lisäksi vielä yli rajojen, niin ei voi kun taas ihmetellä näitä visionäärejä.
   
 22. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  Tykkään todella Ässien kotipaitojen syvänpunaisesta väristä. Upeat paidat!
   
 23. Useful Idiot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Samaa mieltä. Asiaan vaikuttaa myös se, että Ässien logo on myös mielestäni hienoin, mitä on oikeastaan koskaan vastaan tullut jääkiekon parissa.
   
 24. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Minusta tuossa Ässien nykyisessä peliasussa on aivan liikaa mustaa. Kokonaisuus on jotenkin raskaan näköinen, kun punainenkin on niin tumma.

  Kyllä Ässien 70-luvun peliasut olivat komeita, kun kaikki oli punaista, niin paita kuin housutkin. Hieno logokin pääsi paremmin esiin. Siinä oli sellaista punakonefiilistä.
   
 25. Sphinx Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Mistähän johtuu, että HPK:n kotiotteluissa vierasjoukkueet pelaavat tummissa peliasuissa ja Pelicansin kotiotteluissa vierasjoukkueet pelaavat vaaleissa peliasuissa, vaikka Pelicansin kotipeliasu on paljon vaaleampi kuin HPK:n?