Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Pelipaidat 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana HOOLIGAN_, 30.05.2018 klo 22.18.

 1. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), Suomalaiset (TML, VGK) & Kummitus
  Lainaus:
  Tuskinpa kun varustus pitää olla erottuva etc, eiköhän kyseessä ole joku erikoiskypärä jollaisesta puhetta ollutkin. Eli esim tuo alle 20v pelaajista parhaalle pistemiehelle
   
 2. karotenoidi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Canucks, PYRY
  Lainaus:
  Ei tää oo jalkapalloa. Johan joukkueet pelaavat samansävyisillä housuilla kaiken aikaa.
   
 3. Jykke1978 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
  Tepsin paidoissa ihmetytti numero 4, ihan kuin siitä olisi unohdettu leikata tuo kolo nelosen sisään tai sitten se on joku hassu fontti jota siihen käytetään, mielestäni epäonnistunut ratkaisu.
   
 4. Lapa11 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Vimpelin Veto
  Ilves pelasi Lauantaina ensimmäisen kerran vihreällä pelipaidalla ja paikalla olleena voin todeta sen olevan llveksen historian yksi kauneimmista pelipaidoista!
  Mikä hienointa niin vastaavanlaista vihreää väriä ei taida kukaan käyttää muissa huippusarjoissa.

  Ilves - JYP 3-4 (15.9.2018): IMG_3233
   
 5. Pervert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiitospaidat
  Lainaus:
  En tiedä mutta vihreä on mielestäni kyllä yksi karseimmista pelipaitojen väreistä.
   
 6. Sarkofagi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  No Smoking Team
  Ilveksen lauantaijännärin vihreille paidoille kovasti peukkua. Mainoksetkin on toteutettu varsin tyylikkäästi. On mielestäni myös hienoa, että jollakin jengillä on vihreät paidat ihan vaan vaihtelunkin vuoksi. Viime kaudellakin Ilveksen miedon Turun Sinapin värimaailmalla varustetut paidat oli Liigan neljänneksi hienoimmat heti Tepsin koti-, vieras- ja kolmospaidan jälkeen. Se Turusta. Rakas Jyppikin on ottanut yhden askeleen eteenpäin ja päässyt eroon pahimmista laatikoista esim. housuissa, vaikka vielä on toki matkaa täydellisyyteen.
   
 7. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), Suomalaiset (TML, VGK) & Kummitus
  Ilveksen vihreät olivat kyllä hienoimmat näkemäni liigapaidat koskaan, ehdottomasti peukkua.
   
 8. Hokiameeba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  En nyt ole ihan satavarma, mutta TPS tais ottaa ensimmäisenä laatikon nimen ympärillä käyttöön meidän liigassa. Nyt, kun muillakin seuroilla alkaa olla käytössä, niin Tepsi luopui siitä täksi kaudeksi. Tepsin paita on kyllä tyylikäs molemmilla!
   
 9. Nännimäinen Jäsen

  Lainaus:
  Ja tämän kauden hienoimmat liigassa. Todella onnistuneet.
   
 10. The Priest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS Turku
  Lainaus:
  Itse asiassa tiistain Kärpät pelistä lähtien nimilaatikot olivat taas paidoissa. Syytä en tiedä miksei kahdessa ensimmäisessä pelissä näin ollut.

  Boldaus oma.
   
 11. Useful Idiot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Detroit Red Wings
  On kyllä komia näky kentällä, kun Ilveksen vihreät ja Lukon keltaiset paidat ovat samassa kaukalossa. Väriä kierrokselle. Ilveksen paidoille tosiaan täältäkin peukku.
   
 12. LiutunLätty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Pitkälle on tultu näistä paidoista.
   

  Liitetyt tiedostot:

  • 1599178.jpg
   1599178.jpg
   Tiedostokoko:
   188,6 KB
   kertaa luettu:
   411
 13. sinnepäinsä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Otto Karvisen ulkojäänasuttelut
  Onhan se kiva että on väriä jäällä, mutta itse en kyllä pääkamerasta katsottuna tänään erottanut Kerhon ja Ilveksen pelaajia. Todella hankala seurata peliä, kun ei tiedä yhtään kumpi on kumpi.
   
 14. Jahva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
 15. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, parisuhdepaineista johtuen HIFK
  Lainaus:
  Turun Pelicans? Näyttää lähinnä siltä että joku on unohtanu värittää
   
 16. LiutunLätty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Ei kyllä se voitiin lopettaa jo Ilveksen julkaistua vihreät paitansa. ;) No ei, kauneus on toki katsojan silmissä, mutta mun silmään noi ei yllä Ilveksen vihreiden tasolle vaikka ihan ok ovatkin. Ehkä tuossa vähän töksähtää itselle tuo Pelicans ylipäätään. En ole ikinä ymmärtänyt, että miksi juuri tuo lintu. Jotenkin vähän semmonen muovimaisuus maistuu Pelicansissa. Ja älkää nyt Lahtelaiset ottako itseenne. Tämä oli vain oma vaatimaton mielipide. Ja tuo musta on kyllä paljon parempi kuin se turkoosi.
   
 17. rinne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha
  Lainaus:
  Pakko myöntää, että olen kahden edeltävän kommentoijan kanssa samoilla linjoilla. Ei pärjää tuo paita näyttävyydessä Ilveksen vihreille paidoille. Ylipäänsä tuo paita ei näytä Pelicansilta. Jotenkin tulee mieleen TPS, kuten @DonTirri totesi. Nätti paita noin muuten on kyllä.
   
 18. Useful Idiot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Ilveksen jälkeen on tosiaan voitu lopettaa keskustelu hienoimmasta pelipaidasta, enkä tiedä miten nuo liittyvät kyseiseen aiheeseen. Kauneus on toki katsojan silmissä.
   
 19. Glove Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Suomi, Liverpool FC
  Ei ole muuten ajateltu värisokeita ihmisiä ollenkaan. Ainakin HIFK (punainen) - Ilves (vihreä) on tullut bongattua urheiluruudusta ja kieltämättä meni hieman vaikeaksi sen pätkän seuraaminen. Miksei liigassakin voisi kotijoukkue käyttää värillistä ja vierailija valkoista.
   
 20. Lehmussaari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Mistä keskustelusta täällä edes puhutaan? Siis siitä, että kellä olisi hienoin pelipaita, jos Tepsiä ei laskettaisi? No sit mä ymmärrän, mutta muuten koko ketju on turha.
   
 21. Ralph Jäsen

  Mun suosikkijoukkueen pelipaita on hienompi kuin teidän!
   
 22. Lapa11 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Vimpelin Veto
  Pakko kehaista Pelicansin normaalia turkoosia paitaa. Pidän niistä ja mielestäni hienoimmat Ilveksen vihreän jälkeen.
   
 23. Karhunkulta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Helsingin Jokerit
  Pelicansin värimaailma on kyllä hieno, mutta henkilökohtaisesti mun mielestä nimi on edelleen teollisen muovinen ja tuo logo on vaan niin samperin ruma.

  Elekää vetäkö katumaasturia nenään. En vaan voi tolle mielikuvalleni mitään :)
   
 24. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Ilveksen paidat on hienot, mutta onhan tuo värimaailma aikamoinen. Kyllä tuo Pelicansin musta paita menee tyylikkyydessään edelle ainakin minun silmissäni. Logosta voi olla mitä mieltä tahansa toki. Muutenhan tuo musta, turkoosi ja valkoinen on ollut jo vuosia Pelicansin kolmospaidoissa.
   
 25. markusst Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Aika hieno tilanne, että täällä viriää pientä vääntöäkin näistä pelipaidoista. Pitkään siinä meni, mutta nyt tuntuu usean joukkueen heränneen siihen, että iso osa joukkueen brändiä on se miltä joukkue jäällä näyttää. Viimeisimpänä tuo Pelicansin hieno lauantaipaita jonka bongasin Instagramista.

  Tepsillä ei ainakaan tänään ollut päällä viime kaudelta tuttua perjantaipaitaa, liekö pitopäivää vaihdettu vai onko se jo siirretty historiankirjoihin?