Nimimerkki @BlackWolf vääntää ja jankkaa jatkossa jossain toisaalla. Käyttäjällä on todella pitkä rikehistoria, eikä tuomaristo usko kirjoitustyylin muuttuvan pisimmillä käytettävissä olevilla pelikielloillakaan. Sen verran toistuvasti käyttäjä on sivuuttanut hyvän keskustelupalstakäyttäytymisen. Lopullisesti kamelin selkä katkesi lauantaina EM-kisojen otteluseurannassa, jossa käyttäjä osoitti täydellistä tilannetajun puuttumista ja tuokin vääntö olisi varmasti jatkunut ties kuinka pitkään ilman moderointitiimin väliintuloa.

Samassa otteluseurannasta nimimerkki @Mietsuslav syyllistyi flametukseen ja nimimerkit @Karpat46 sekä @McLovin henkilökohtaiseen hyökkäykseen. Kaikille on annettu viikon pelikielto.

Nimimerkki @Hatchetman miettii seuraavat kaksi viikkoa, kannattaako tällaisia ampumisjuttuja kirjoittaa palstalle.

Tällä viestillä ei tainnut olla mitään muuta tarkoitusta kuin provosoida vähän joka suuntaan. Koska nimimerkki @hammer lynx oli juuri vapautunut edellisestä pelikiellostaan, annamme käyttäjälle tällä kertaa kahden viikon kirjoitustauon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy