Tila
Viestiketju on suljettu.

Gorbatjovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, New Jersey Devils
Kyllä tuolle joku päätös pitää saada, niin hyvässä kuin pahassa. Kaikkien mielenterveyden kannalta tarvitaan uutiset tilanteesta. Siitä alkaa surutyö tai henkinen toipuminen järkyttävästä tilanteesta. Tämä päätös tähän varmaan annetaan tässä kunhan tiedetään missä mennään.
 
Aina ei voi voittaa, mutta aina voi hävitä.

Fordél

Jäsen
Peli ei saa enää tänää jatkua eikä varmasti jatkukaan.

Myös kaikenlainen vääntäminen on varmasti hyvä lopettaa täälläkin. Ei se hyödytä ketään tai mitään.

Jos tämä ei pysäytä vänkkäämästä tai vittuilemasta kanssaihmisille niin mikä sitten. Annetaan olla.
 
“The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence." - Charles Bukowski

Flagger

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Columbus Blue Jackets
Tanskan joukkueen fokuksen luulisi olevan täysin poissa ja en nyt ihan kamalasti laskisi Huuhkajienkaan pelihuumorin varaan, eli ottelun jatkaminen tuntuisi tässä valossa järjettömältä. Vaikka sitten pistejako, tai miten nyt näissä menetellään.
Jos Eriksen oikeasti on kunnossa (tai niin kunnossa kun mies nyt vaan voi olla) niin ottelun jatkaminen huomenna tulee varmasti mahdollisuutena esiin. Toivottavasti olisi onnellinen loppu tällä tarinalla
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
Varpaat ja peukut pystyyn, että mies toipuu täysin. Karmea tilanne ja näytti siltä kaatuessaan, että noutaja tuli kertaheitolla.
 
en gÅng IFK alltid IFK!
Non,je ne regrette rien.

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lopulta tuo sairaskohtaus tuki suurinpiirtein "parhaassa" paikassa missä voi - lääkintähenkilöstö ja välineet n 10sekunnin päässä saatavilla.

Kurjasti alkoi Huuhkajien arvokisataival.
+ ei oltu kehitysmaassa. Venäjällä Tserepanovin tilanteessa tehtiin ilmeisesti vaikka mitä virheitä ja Antonio Puertan annettiin kävellä lopulta kentältä ilman mitään pois, kunnes lysähti uudelleen stadionin sisätiloissa.
 
RIP Blues

Karpat46

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Detroit Red Wings
Käyttäjä on saanut henkilökohtaisesta hyökkäyksestä pelikiellon.
Nimimerkki blackwolf: olet mitätön paska. Sinulla ei ole mitään merkitystä kenellekään.
 

rinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sasha
Tämä lienee niitä hetkiä, kun spekulointi syystä ilman tietoa on aika turhaa.
Samoin lienee turhaa tarttua liian tarkasti tarttua esim. selostajien sanoihin. Aivan karmeaan tilanteeseen joutuivat livetilanteessa, ei tuollaiseen voi valmistautua.
Joku pätemään pyrkivä vänkääminen nyt tuntuu täysin idioottimaiselta.

Tärkeintä kuitenkin on Eriksenin vointi. Toivotaan parasta Eriksenille. Kuvat / raportit siitä, että herra on hengissä kentältä poistunut, on kuitenkin äärimmäisen lupaavaa nyt. Se keventää fiilistä jo aivan helvetisti. Kaikkea hyvää Eriksenille.

 

Alba

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Packers, original six
Ammattilaisena haluan sanoa tähän ikävään tapaukseen sen verran, että mikäli Erikseniä olisi alettu kuljettamaan ilman elvytystä sairaalaan vanhan ajan happi ja hanaa tyylillä, olisi mahdollisuus selviytymiseen kutakuinkin nolla. Onnekasta tässä tapauksessa Eriksenin kannalta oli, että tapahtui kentällä eikä esim. kotona. Erittäin harvoin laadukas elvytys alkaa noin nopeasti. Ikä ja nopea elvytyksen aloitus nostaa mahdollisuutta parantua kunnolla ihan todella paljon.
 
Facts are meaningless. You could use facts to prove anything that's even remotely true.

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Todella hienoa, koska näemmä vältyttiin kaikkein pahimmalta. Toivottavasti Eriksen toipuu mahdollisimman hyvin. Olipa todella pysäyttävä kokemus, jota ei olisi halunnut tapahtuvan.
 
Two wrongs don't make a right, but they make me feel a whole lot better.

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oli kyllä pelottavin hetki penkkiurheilijan pitkällä uralla. Silmät näkivät, että elämästä taistellaan. Pääkoppa sanoi, ettei näin voi käydä, ei voi, ei voi. Ihan käsittämätön tunne, jota katsoin kuin hypnotisoituna. Teki mieli laittaa lähetys kiinni, mutta joku voima sai katsomaan suurinta taistelua, mitä ihminen voi käydä.

Onneksi tuo taistelu päättyi elämän voittoon.Kisojen suurin voitto oli siinä, ei väliä kuka vie mestaruuden.
 
"Terve järki näyttää olevan ominaisuus, jota on vähiten siellä, missä sitä tiukan paikan tullen eniten tarvittaisiin." UKK
No jos nyt vielä kerran. Nyt laitamme ketjun lukkoon pariksi minuutiksi, jotta varmasti kaikki tajuavat. Me olemme tietoisia tämän ketjun tapahtumista, keskitytään nyt johonkin muuhun kuin nimimerkkiin.

Järkyttävä loppu jalkapallo-ottelulle. Ymmärrettävästi monella menee pasmat sekaisin ja tulee sanottua tai kirjoitettua tyhmiäkin kommentteja. Nyt kuitenkin jokainen voisi muistaa, että kannattaa oikeasti hetki miettiä ennen kuin painaa sitä lähetä-nappia. Katsoo, onko se viesti asiallinen ja tilanteeseen sopiva. Myöskin voisi muistaa, että vaikka joku kirjoittaakin typerän viestin, niin typeryyteen ei ole pakko vastata vastaavalla vai vielä typerämmällä typeryydellä.

Me kyllä hoidamme rankomista jälkikäteen, jos sellaiselle aihetta on ja omatkin provosoitumiset voivat käsittelyyn päätyä, jos sellaisia on tapahtunut.

t. Moderaattorit
 
Nyt shokin jälkeen pystyy ensimmäisen viestin kirjoittamaan tänne. Aivan kamala tilanne. Tänään itkin kaksi kertaa ennen peliä onnesta ja Eriksenin tilanteen jälkeen kaksi kertaa surusta. Toivottavasti kaikki olisi kunnossa ja Eriksen saataisiin takaisin terveiden kirjoihin.

Peliä ei missään nimessä pysty enää jatkamaan.
 
IHANAA SAATANA! - Veli-Matti Savinainen

Freya

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, TPS & M.Koivu
Tämä oli kyllä taas tärkeä muistutus että pitää käydä uusimassa se oma ea-kortti. Ei koskaan tiedä missä niitä taitoja tarvitsee, ja kenen elämän niillä voisi pelastaa.

Kovasti toipumista Eriksenille! Kyllä tässä aika hiljaa ollaan loppuilta, vaikka näyttäisi että tarinalla on onnellinen loppu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.