Pelikieltoja 14.11.2023

  • 1 784
  • 0
Nimimerkki @Animal on saanut toistaiseksi voimassa olevan kirjoituskiellon Löylyhuoneeseen. Viimeinen niitti oli tämä henkilökohtaisuus. Suurempi ongelma on kuitenkin käyttäjän jatkuvasti väärä pelitapa, joka on jatkuvasti harmaalla alueella ja joka on tuottanut viimeisen vuoden aikana mm. henkilökohtaisia hyökkäyksiä, ryssittelyä, asiatonta kielenkäyttöä ja muiden käyttäjien alentamista. Varoituksia ja rangaistuksia oli jo annettu, joten nyt oli vuodossa pidempi paussi ongelmakäyttäytymistä aiheuttaneeseen alueeseen.

Nimimerkki @Metukka pitää puolestaan lyhyemmän, kuukauden mittaisen Löylyhuoneen tauon. Myös hän kuuluu osastoon, joka pelaa jatkuvasti väärällä pelitavalla. Esimerkiksi tämä viesti ei yksittäisenä viestinä välttämättä aiheuttaisi mitään, mutta käyttäjä kirjoittaa jatkuvasti provosoivaan ja konfliktinhakuiseen sävyyn, eikä ajoittain viesteistä välittyvä rasistinen pohjavire varsinaisesti käyttäjän tilannetta parantanut,

Nimimerkin @DarkTower yölliset kirjoitussessiot vapaaseen keskusteluun eivät ole olleet tasoltaan kovinkaan vakuuttavia. Käyttäjää on aiheesta huomautettu jo useampaan otteesseen ja kun muutosta ei ole tapahtunut, on käyttäjän vapaan kirjoitusoikeudet poistettu.

Nimimerkki @TheJackal on viikon sivussa syyllistyttyään henkilökohtaiseen hyökkäykseen.

Nimimerkki @Brett on myös viikon huilitauolla. Hänen kohdallaan syynä on tämä asiattomuuksia ja väkivaltatoiveita sisältänyt viesti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös