Peliitat 2019–2020

Apsku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, Pelicans
2-10 Tutolle ei jätä mitään kerrottavaa jälkipolville, mutta katsottavaa se kylläkin tarjosi! Siinä oli sellainen 60min oppitunti miten pelataan lätkää, vastustaja oli sopivan tyly ja tehokas aivan viimeisille sekunneille aski, ei mitään ylimääräistä mikä olisi haitannut oman joukkueen peliä. Toisen erän alkuunhan Peliitat oli kirinyt tilanteen 2-3 kahdella yv maalilla, sen jälkeen Tuto vei kotijoukkuetta kuin pässiä narussa.

Kotijoukkueelta silmään pisti ainoastaan Santeri Koponen, palasi peleihin perjantain Vantaata vastaan, jossa vielä näkyi tuo pelaamattomuus, mutta Tutoa vastaan oli energisellä päällä, ja jalkaa riitti. Samoin Kaasisen ranne oli luokkaa tyly, olen jo aikaisemmin kehunut tuota laukausta, ja sinnehän taas sujahti kuin telkkä pönttöön.

Eipä tuosta muuta sanottavaa jää, 7 peliä, 7 pistettä. Tällä piste/peli pistetahdilla olisi sijoittunut viimekauden mestiksessä viimeiselle sijalle, mikään ei siis ainakaan vielä ole muuttunut uuden valmentajan myötä.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo

Jarna90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Aivan varmasti vaikuttaa. Salonenhan ja Ek olivat vkl Pelsun mukana. Toisaalta kitinä näiden osalta Peliittojen kuppaamisesta on turhaa, koska ovat Pelsun sopimuspelaajia.
 

Apsku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, Pelicans
Tottakai Pelicans ottaa omansa pois kun joukkue kärsii loukkaantumisista, ja näinhän sen asian täytyykin mennä koska se kuka palkan maksaa, määrää mitä tehdään. Onneksi tämä pelaajarumba on tällä hetkellä järkevämpää kuin joskus aiemmin, nyt pelaajaliikenne on ihan maltillista. Peliittojen on lähtökohtaisesti yritettävä tulla omillaan toimeen, ja Lahti avut ovat vaan plussaa, keväällä Pelicans ottaa kaikki vanhemmat pelaajat Heinolasta pois, ja nämä nuoremmat joilla tämä siirtohässäkkä menee erilailla saavat sahata Lahti-Heinola moottoritietä loppukauden. Tärkeä olisi siis antaa omille jätkille paljon vastuuta ja kokemuksia, esim. Suni ei ole aloittanut maalissa ainuttakaan ottelua kotona, lauantaina vaihdettiin maaliin ja oli aivan tekemättömän paikan edessä. Omia jätkiä siis sisään, jos meinataan keväällä pärjätä.
 

Accompagnato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
Kyllä tuo Pelsujen loukkaantumissuma näkyy Peliittojen kokoonpanossa kovasti. Tänään rivisssä on ensimmäistä Mestisotteluaan pelaavia kaksin kappalein mikä tietty tarkoittaa, että eipä ukkoja ole ottaa kuin Nuorista sitten. Saas nähdä miten pojat suoriutuvat. Jos olen oikein lukenut tuolla Pelicansin osiossa, on Lahtinen ja Jürgens loppukauden sivussa. Ellei Lahtelaiset lähde pelaajakaupoille, on Peliittojen turha odotella sieltä suunnalta pelaajia. Henk koht erityisesti Lahtisen loukkaantuminen tuntuu ikävältä, koskapa mies on Heinolassakin ihastuttanut paljon. Tsemppiä siis Sevelle!

Otteluohjelma on kyllä meikoisen kevyt Peliitoilla tällä hetkellä. 11. sarjassa oleva K-Vnata on pelannut 11 peliä ja illan kotijoukkue on vääntänyt vasta 7 matsia. Taisi myös TuTolla olla 11 pelattuna. Mitenkähän Peliittojen nuorilla miehillä bensiini riittää otteluruuhkassa kun ajoittain on tuntunut siltä, että peräkkäisinä päivinä pelatuissa peleissä ei nytkään tahdo luistin kulkea erien lopussa.

Toivottavasti pakka pysyy tänään kasassa joukkueella ja fiilis on hyvä. Kaupunki tarjoaa tänään klo 15 alkaen ilmaistapahtuman jäähallilla ja siine oheen sitten ilmaisen sisäänpääsyn illan peliin.
 

Apsku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, Pelicans
Kaksi viimeistä peliä, maalit 3-16!!! Ei hyvä! Jokipojat piti taas ihan pilkkanaan kotijoukkuetta, olisi voinut luulla että Peliitat olisi kyennyt hyödyntämään sen että vastustaja pelasi perjantaina Vantaalla, ja kotijoukkue oli huilannut viikon peleistä. Se valitettavasti näytti enemmän siltä kun Peliitat olisi pelannut viikon jokaisena päivänä pitkänkaavan mukaan. Tuolla juniorijoukkueella ei kertakaikkiaan riitä voima voittaa kaksinkamppailuja, ja joka tilanne pelataan ikäänkuin puolivaloilla, tai siltä se ainakin näyttää, vai onko tasoero nyt niin iso että toinen näyttää umpisurkealta. Niin tai näin, tilanteisiin pitää mennä oikealla asenteella, se on vähintä mitä voit tehdä että lyöt kaiken peliin ja yrität täysillä joka ikisen tilanteen, jos se ei riitä niin häviät kunnialla. Nyt peli on ihan surffailua ja sekoilu vaan lisääntyy loppua kohden. Anteeksi että sanon tän, mutta mä en ole ihan vakuuttunut tämän nykyisen valmentajan otteista, en oikein saa otetta että millä tavalla joukkue haluisi pelata? olkoonkin että aiemmat vuodet ovat olleet myös vaikeita, niin silloin on hävitty otteluita kunnialla ja taistellen.
 

Accompagnato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
Peli oli taas hienoa katseltavaa ensimmäisessä erässä. Puolustuskin oli siellä missä pitää ja hyökkäyksissä oli ajatusta. Peliittojen pakka pysyi kasaa kohtuullisesti toisen erän alkupuolelle saakka. Sen jälkeen Jokipoikien ikäero näkyi joka osa-alueella. Junnujen omat virheet aiheuttivat omien laskujeni mukaan ainakin 8 selkeää maalipaikkaa, joista Jokpojat rokotti kovalla prosentilla. Patrikaisella oli parempi päivä kuin viikko sitten TuToa vastaan, mutta ei maalivahtikaan ihan loputtomiin voi kestää jos läpiajoja piisaa kolme per erä. Kaksi omiin YV:lla ei myöskään mairittele...

Kyllä tuosta nuoruusta nyt maksetaan kovaa hintaa. Eniten ihmettelen, miksi Petäjä ei saa joukkoja tekemään asioita kuten haluaa. Onko kyse sitten siitä, että materiaali on sellaista ettei se vaan riitä pelitapaan (?). Kamppailupelaaminen oli eilen aivan aneemista ja Peliitoilta taidettiin nähdä tasan kaksi taklausta.

Positiivista tässä on se, ettei tästä pääse kuin ylöspäin.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Ei tämä peli vetele.

Ensin tulee kotivoitto ja sitten kaksi mahaplätsiä kotiyleisön edessä siihen perään. Nuori on joukkue ja Pelicans-yhteistyön nurjat puolet tulivat nyt esiin. Kyllä joukkueessa pitäisi olla ennestään sen kaliiberin pelaajia, että ei tehot olisi vain ja ainoastaan Lahden lainojen varassa. Lauantaina ylivoimaa oli roimasti tarjolla, mutta yksi ylivoimakentällinen oli Pelicansin mukana ja se näkyi sitten heti nolla-tuloksena.

Jokipojat pelasi kyllä sinänsä hyvän vieraspelin ja ansaitsi voittonsa. Jokipoikien valmennus oli pannut merkille Peliittojen ylivoiman pääpyörittäjien puuttumisen ja pyrki tarkoituksella paineistamaan kovaa alivoimalla onnistuen siinä.

Odotan tehoja joukkueen niin sanotulta käpykaartilta, jos mm. 27-vuotiasta Pasi Kouvalaista voi sellaiseksi luonnehtia. Kokemattomuus paistaa räikeästi läpi.

Hölmöjä tarpeettomia jäähyjä otetaan edelleen liikaa hyökkäyspäässä. Johtoasemassa pelaamiseen ei ole kokemuksen suomaa rauhallisuutta ja kylmäpäisyyttä. Tappioasemassa selkäranka on tuntunut notkahtavan liian helpolla parissa viime ottelussa.
Ottelu Jokipoikia vastaan meni toisessa erässä samalla tapaa kuin TUTO-pelikin. Jäähyltä vapautuessa läpiajoon kummassakin ottelussa. TUTOa vastaan soi tolppa ja Jokipoikia vastaan ei muuten vaan maalia. Hetki näistä ja vastustaja rokotti perään ne ratkaisevat maalit.

Niin vain tuntuu historia toistavan Heinolassa itseään. Joko vuosi sama tilanne. Lupaava joukkue jalkeilla, mutta sitten hävitään otteluita syksyllä taas liikaa ja kevätkirillä vältetään korkeintaan karsinnat. Kaikesta huolimatta uskon juuri Vesa Petäjän olevan oikea mies muuttamaan kurssin.

Nyt pitäisi saada ruutattua tehoja irti Pasi Kouvalaisesta, Atte Antinahosta ja kumppaneista. Sitten pitäisi tuosta nuoremmasta remmistä kasvattaa mahdollisimman pian kypsempää hedelmää. Siellä on potentiaalia, mutta se pitää saada puristettua irti. Ja ei se ihan itsestään tapahdu. Kyllä se vaatii ihan raakaa työtä. Pelisuunnitelmasta ja omista hommista ei ole varaa lipsua tai höllätä hetkeksikään.

Runkosarja on vasta alkutaipaleella, mutta pikaista muutosta kaivataan. Playoff-kelkan kyydissä on joulutauolle mennessä pysyttävä tai muuten ne jää haaveeksi.
 

Accompagnato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
Jere Friberg pellailee Peliitoissa tänään ja huomenna. Liigaakin mies on tahkonnut Lukossa ja KooKoossa melkein 100 ottelua. Onkohan Jerestä sateentekijäksi tänään? Pelicansista on mukana myös Roope Elimäki ja Sakke Hämäläinenkin on kotiutettu. Löytääköhän Ketterä ison vaihteen päälle laitettavaksi vai pystyykö Peliitat parantamaan viikon takaisesta (paljon)...?

Linkki vie Peliittojen sivun uutiseen

 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Vääpeli Körmysti sanottuna Riiperi oli ihan kelpo täyte. Vähän yhteispelikuviot haki paikka paikoin. Hyvä, että Pelicans antoi siunauksensa pelaajien hakemiseen myös muualta.

Tänään kostoretki Joensuuhun, josta ei tosin aiemmin ole montaa täyspottia nyhdetty. Hyökkäyspeliin vaan sama itseluottamus kuin kauden alussa. Ja kaksinkamppailut väännetään voitoksi
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Ja mikäs se sieltä tuli? Tappioputki sahattiin poikki siellä missä se miltei epätodennäköisimmältä vaikuttaa.

Voitto tuo toivottavasti pienen itseluottamusryystön. Peliitoilla ollut pelejä harvakseltaan. Ehkä nuorelle porukalle hyvä, että pelejä alkaa olla kiihtyvään tahtiin.

Tärkeä voitto tähän paikkaan.
 

Accompagnato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
Jossittelu on vähän semmoista, mutta kyllä Jokipojilla oli paikat tehdä tarvittavat maalit tälläkin kertaa. Pari kappaletta ihan just siinä maaliviivan tuntumassa ja huh huh. Peliitoilta hienoa viimeistelyä toki ja voitto on aina voitto
 

Accompagnato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
Joona Monto näyttäisi luistelevan tänään Peliittojen kokoonpanossa. Samoin LeKissä viime kaudella pelaanut Erkka Seppälä. Monto ei kovin paljon ole tällä kaudella pelannut (käsittääkseni?), mutta eikös hän ihan kova pelimies ole ollut. Seppälästä ei ole minulla mitään hajua. Onkos muilla?
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Monto ei kovin paljon ole tällä kaudella pelannut (käsittääkseni?)
Monto ei ole pelannut HPK:ssa vielä yhtään liigamatsia, eli koko syksyn aikana pelannut vain kaksi lainapeliä K-Vantaassa (0+1). Mutta on kyllä pelikunnossa ollessaan ihan selkeitä sarjan ykkössenttereitä.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Jaloissa oltiin Tampereella. Yksi lisää kauden murskatappiosarakkeeseen. Missä mättää? Valmentaja Petäjän mukaan jokaisella osa-alueella. Tässä vähän omia pohdintoja.

- Onko Petäjän luoma pelityyli tullut jo liian tutuksi vastustajille? Vastustajan hyökkääjät ovat karvanneet todella ärhäkkäästi kiinni Peliittojen pelinavaukseen, jolloin nopeisiin vastahyökkäyksiin ei päästä. Onko se vastapuolen hyvää tihutyötä vai kyvyttömyyttä pystyä avaamaan peliä nopeasti?

- Taas kärsitään liian hyvistä pelaajista. Peliittojen peli on rakentunut nuorisopelaajien varaan, jotka kutsuttu Pelicansiin ja nuorten maajoukkueeseen. Näille pitäisi laittaa kiviä nilkkoihin tai huollon tarjota huonompia mailoja, jotta eivät liian varhain karkaisi riveistä isompiin ympyröihin. Ja tiedetään... Tätähän tarkoitusta Peliitat palveleekin. Heinolasta on nuoren pelaajan hyvä ponnahtaa parrasvaloihin.

- Muutaman pelin niin sanotuilla ratkaisuhetkillä Peliitat on ollut lähellä iskeä pelin kannalta tärkeän tasoitus tai kavennusmaalin, mutta liki seuraavasta hyökkäyksestä vastustaja on rankaissut.

- Vastustajan päästessä parin maalin johtoon alkaa oma peli mennä takaa-ajossa jotenkin sekaisin. Tapahtuu ylihyökkäystä puolustuksen kustannuksella ja tuon häsellyksen lomassa annetaan huolimattomia harhasyöttöjä.

- Muutaman maalin tappioasemassa selkäranka näyttää notkuvan vai johtuuko se tuosta pelipaletin sekoamisesta?

- Kaksinkamppailuihin kaivataan lisää ruutia ja apuja tarvittaessa läheltä.

- A-junnumaisuus näkyy. Kun kulkee niin silloin kaikki kulkee. Vastoinkäymisten iskiessä ei taas toimi oikein yhtään mikään.

- Alkukaudesta oli hyvä hönkä päällä. Sitä samaa vaan mahdollisimman pian takaisin esiin sieltä.

- Huolimattomuusjäähyjä liikaa hyökkäyspäädyssä

- Oma ylivoima pelittää Petäjän aikana paremmin kuin moneen vuoteen yhteensä.

- Peliä ei ole menetetty. Pudotuspeleihin matkaa 7 pistettä ja vähemmän on Peliitoilla pelejä pelattuna kuin edellä olevilla. Kausi on pitkä ja nuorella joukkueella peli tulee aaltoilemaan kuin kuumat ja kylmät väreet vanhalla naisella. Jossain vaiheessa sen voittoputkenkin pitäisi tulla. Tosin nykypelillä sinne on vielä matkaa, harjoittelua ja työtä.
 

Accompagnato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
Kutakuinkin samoilla linjoilla olen eilisen osalta @uljas kanssasi. Jotenkin sellainen huolimattomuus näkyi erityisesti syötöissä, jotka joko tuli jalkoihin tai jos tuli lapaan, ei pystytty vastaanottamaan. Samaten omassa päädyssä syöteltiin muutamankin kerran pakkipakkia niin kauan, että KOOVEE:n hyökkääjät pääsi soheltamaan väliin ja taas olikin vastustajalla maalipaikka. Maalinteko sakkaa pahasti, jos ja kun ooteluissa tehdään 1-2 maalia/peli. Jos kyse on "junnumaisuudesta" voi olla, ettei sille yhden syksyn aikana ehdi vielä tapahtua yhtään mitään. Junnuilla peli toki aaltoilee, mutta luulisi tuon joskus aaltoilevan positiiviseenkin suuntaan. Sitä suuntaa on viimeisen kuukauden aikana ollut ehkä yhteensä erän verran.

Tilannetta ei valmentajan näkökulmasta helpottane se, että se joukkue millä harjoitellaan ei ole läheskään se millä pelataan. Muistaakseni Petäjä tästä sanoikin aiemmin. Ongelmia on monenlaisia.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Maalinteko sakkaa pahasti, jos ja kun ooteluissa tehdään 1-2 maalia/peli. Jos kyse on "junnumaisuudesta" voi olla, ettei sille yhden syksyn aikana ehdi vielä tapahtua yhtään mitään.
Tuota itsekin miettinyt hieman. Onko vaan suosiolla odotettava Petäjän toista kautta, jolloin tuo nykyinen remmi olisi ajettu kunnolla sisään ja toivon mukaan runko saatu pidettyä mahdollisimman vähän muuttumattomana.

Toivottavasti ei kuitenkaan tarvisi taas odottaa sitä seuraavaa ja lupaavaa kautta. Niitähän tässä on Heinolassa ollut vuosi toisensa perään... Jospa vaikka nyt kuitenkin tärppäisi, vaikka mikään ei juuri tällä hetkellä näytä siltä.
 

Apsku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, Pelicans
Tosiasia isossa kuvassa on se, että Peliitta joukkue on aivan liian nuori ja kokematon aikuisten sarjaan. Heinolaan ei saada kotiutettua joukkueen rungoksi kokeneita liiga jyriä koska niitä ei ole! Ja lahden suunnalla sama juttu, en muista milloin olisi vanhoja pelicans pelureita tullut pelailemaan alasarjoja, tuntuu vaan että meno on se, että ketään ei kiinnosta tulla jäähdyttelemaan ja antamaan jotain takaisin sitä, mitä juniorina on saanut. Katsoo muita mestisjoukkueita, niin sieltä löytyy yllättävän paljon tuttuja miehiä liigaympyröistä, en jaksa alkaa luettelemaan, mutta lukekaa itse. En tarkoita sitä että se menestys tulee suoraan sieltä, mutta tällä hetkellä tilanne on se, että ratkaisian viittaa heitetään suoraan viimekauden A liigaa pelanneille pelaajille. Taitaa olla Jani Keinänen viimeinen entinen huippu liigapelaaja, joka pelasi Peliitoissa. VM Koponen oli kokenut, mutta taisi pelata enemmän mestistä kuin liigaa. Tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että suomisarja olisi se oikeampi paikka Peliitoille, mestiksessä ei parjätä omalla tuotannolla, tarkoitan päijäthämeen ylijäämäpelaajia, suomisarjaan kyllä saatais kova jengi ilman että haalittais ympäri suomea jätkiä. Mestis on kallis sarja pelata, koska joukkue kituuttaa muutenkin, ja Heinolan kaupunki (veronmaksajat) tukee porukkaa ja antaa velkoja anteeksi. Oman kylän jätkiä ei pelaa tällä hetkellä kuin yksi, ja hänkin istuu penkillä koska valmentaja suosii Lahtelaisia. Hallilla käy kourallinen katsojia, joten aika pienelle porukalle ihmisiä tuota viihdettä tehdään, taitaa nyt olla niin että tässä sponsoroidaan Pelicansia ja tiettyjä pelaajia urallaan eteenpäin, sekä kieroon kasvanutta suljettua liigaa. Toisin sanoen Peliittojen suurempi tarkoitus on olla Pelicansin laboratorio, jossa tärkein asia ei ole pärjääminen sarjassa, vaan Pelicans pelaajien jalostus liigapelaajiksi muiden rahoilla. Olkaa erimieltä, mutta tätä kun on vierestä seurannut vuosia, niin sama laulu jatkuu vuodesta toiseen. Jääkiekko on liiga tasollakin niin huono business, (puhumattakaan mestiksestä) että jos seura pääsee nollatulokseen, niin johtoryhmä korkkaa kuohuvan, ja taputtelee toisiaan selkään. No jääkiekkoa johtaakin sellaiset amatöörit, joilla kokemus on yritystoiminnasta olematon, mutta hallilla kuitenkin ollaan puku pykälässä isoa kihoa. Oikeassa yrtyksessä voittoa on tultava, tai alkaa muutokset! Lätkässä puuhastelijat puuhastelee, ja edelleen toisten rahoilla..
 

pertteli

Jäsen
Tosiasia isossa kuvassa on se, että Peliitta joukkue on aivan liian nuori ja kokematon aikuisten sarjaan. Heinolaan ei saada kotiutettua joukkueen rungoksi kokeneita liiga jyriä koska niitä ei ole! Ja lahden suunnalla sama juttu, en muista milloin olisi vanhoja pelicans pelureita tullut pelailemaan alasarjoja, tuntuu vaan että meno on se, että ketään ei kiinnosta tulla jäähdyttelemaan ja antamaan jotain takaisin sitä, mitä juniorina on saanut. Katsoo muita mestisjoukkueita, niin sieltä löytyy yllättävän paljon tuttuja miehiä liigaympyröistä, en jaksa alkaa luettelemaan, mutta lukekaa itse. En tarkoita sitä että se menestys tulee suoraan sieltä, mutta tällä hetkellä tilanne on se, että ratkaisian viittaa heitetään suoraan viimekauden A liigaa pelanneille pelaajille. Taitaa olla Jani Keinänen viimeinen entinen huippu liigapelaaja, joka pelasi Peliitoissa. VM Koponen oli kokenut, mutta taisi pelata enemmän mestistä kuin liigaa. Tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että suomisarja olisi se oikeampi paikka Peliitoille, mestiksessä ei parjätä omalla tuotannolla, tarkoitan päijäthämeen ylijäämäpelaajia, suomisarjaan kyllä saatais kova jengi ilman että haalittais ympäri suomea jätkiä. Mestis on kallis sarja pelata, koska joukkue kituuttaa muutenkin, ja Heinolan kaupunki (veronmaksajat) tukee porukkaa ja antaa velkoja anteeksi. Oman kylän jätkiä ei pelaa tällä hetkellä kuin yksi, ja hänkin istuu penkillä koska valmentaja suosii Lahtelaisia. Hallilla käy kourallinen katsojia, joten aika pienelle porukalle ihmisiä tuota viihdettä tehdään, taitaa nyt olla niin että tässä sponsoroidaan Pelicansia ja tiettyjä pelaajia urallaan eteenpäin, sekä kieroon kasvanutta suljettua liigaa. Toisin sanoen Peliittojen suurempi tarkoitus on olla Pelicansin laboratorio, jossa tärkein asia ei ole pärjääminen sarjassa, vaan Pelicans pelaajien jalostus liigapelaajiksi muiden rahoilla. Olkaa erimieltä, mutta tätä kun on vierestä seurannut vuosia, niin sama laulu jatkuu vuodesta toiseen. Jääkiekko on liiga tasollakin niin huono business, (puhumattakaan mestiksestä) että jos seura pääsee nollatulokseen, niin johtoryhmä korkkaa kuohuvan, ja taputtelee toisiaan selkään. No jääkiekkoa johtaakin sellaiset amatöörit, joilla kokemus on yritystoiminnasta olematon, mutta hallilla kuitenkin ollaan puku pykälässä isoa kihoa. Oikeassa yrtyksessä voittoa on tultava, tai alkaa muutokset! Lätkässä puuhastelijat puuhastelee, ja edelleen toisten rahoilla..
Mestis on kuitenkin periaatteessa ammattilaissarja, mutta aika harva taitaa kuitenkaan niillä palkoilla pärjätä. Monella kokeneemmalla pelurilla on jo perhe elätettävänä eli pitäisi pienen pelaajapalkkion lisäksi tienata muutakin. En tiedä, onko peliitoilla yhteistyökumppaneita, mitkä voisivat tarjota osa-aikatyötä pelaamisen rinnalle. Koponen taisi saada muistaakseni Fazerilta työn, mikä mahdollisti myös pelaamisen. Enkä nyt tarkoita mitään entisajan suojatyöpaikkoja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös