Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Peliitat 2019–2020

Viestiketju osiossa 'Peliitat' , aloittajana Tinonder, 03.04.2019 klo 20.46.

 1. Brett Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
  Nuoria pelaajia on tullut taas lisää Heinolaan. Espoon junnuista Juhani Merikanto tulee puolustukseen ja samalla Toni Hannukkala on tehnyt jatkosopimuksen. Nyt ei Hannukkalalla ole enää armeijaa häiritsemässä, joten todellista läpimurtoa odotellaan, toteaa päävalmentaja Vesa Petäjä.

  Aiemmin hankittiin sentteri Olli Rönkkö RoKista, jossa teki viime kaudella 10 pinnaa. Häneltäkin odotuksissa on nyt läpimurto. Etukäteen kyllä laittaisin Antinahon ja Hämäläisen Rönkön edelle rosterissa, samoin kuin mahdollisen Pelicans-lainan. Mutta jospa se läpimurto sieltä jo tulisi.

  JYP:n A-junnujen lisäksi viime kaudella JYP:n Liigajoukkueessa yhden pelin ja Mestiksen RoKi:ssa ja KeuPa HT:ssa muutaman pelin pelannut Matias Mustonen on hankittu Peliittoihin. Vaikea arvella, mitä häneltä on luvassa, mutta potentiaalia lienee vaikka 1-ketjuun ja toisaalta myöskään rotaarioon joutuminen ei yllättäisi.

  Pelaajasopimuksia on nyt paljon. Ei tuonne juuri omia sopimuspelaajia enää tarvittaisi. Joku maalivahti lienee vielä tulossa, puolustuksen Petäjä kertoo olevan Pelicans-lainaa vaille valmis. Hyökkäykseen saattaa vielä joku olla tulossa, vaikka määrällisesti paikat alkavat olla täynnä, kun huomioi Pelicans-lainat.

  Heino - Elimäki (L) - Kouvalainen
  Haatanen (U20) - Hämäläinen - Merelä (L)
  Jeskanen - Antinaho - Salonen (U20)
  Mustonen - Rönkkö - Lemetyinen
  Kaasinen - Haveri - Lankinen
  Tervala

  Koponen - Ek (L)
  Hannukkala - Ahola
  Uimonen - Ojala
  Rissanen - Leppänen
  Merikanto

  Patrikainen (U20)
  Suni