Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Peliitat 2019–2020

Viestiketju osiossa 'Peliitat' , aloittajana Tinonder, 03.04.2019 klo 20.46.

 1. Brett Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
  Nuoria pelaajia on tullut taas lisää Heinolaan. Espoon junnuista Juhani Merikanto tulee puolustukseen ja samalla Toni Hannukkala on tehnyt jatkosopimuksen. Nyt ei Hannukkalalla ole enää armeijaa häiritsemässä, joten todellista läpimurtoa odotellaan, toteaa päävalmentaja Vesa Petäjä.

  Aiemmin hankittiin sentteri Olli Rönkkö RoKista, jossa teki viime kaudella 10 pinnaa. Häneltäkin odotuksissa on nyt läpimurto. Etukäteen kyllä laittaisin Antinahon ja Hämäläisen Rönkön edelle rosterissa, samoin kuin mahdollisen Pelicans-lainan. Mutta jospa se läpimurto sieltä jo tulisi.

  JYP:n A-junnujen lisäksi viime kaudella JYP:n Liigajoukkueessa yhden pelin ja Mestiksen RoKi:ssa ja KeuPa HT:ssa muutaman pelin pelannut Matias Mustonen on hankittu Peliittoihin. Vaikea arvella, mitä häneltä on luvassa, mutta potentiaalia lienee vaikka 1-ketjuun ja toisaalta myöskään rotaarioon joutuminen ei yllättäisi.

  Pelaajasopimuksia on nyt paljon. Ei tuonne juuri omia sopimuspelaajia enää tarvittaisi. Joku maalivahti lienee vielä tulossa, puolustuksen Petäjä kertoo olevan Pelicans-lainaa vaille valmis. Hyökkäykseen saattaa vielä joku olla tulossa, vaikka määrällisesti paikat alkavat olla täynnä, kun huomioi Pelicans-lainat.

  Heino - Elimäki (L) - Kouvalainen
  Haatanen (U20) - Hämäläinen - Merelä (L)
  Jeskanen - Antinaho - Salonen (U20)
  Mustonen - Rönkkö - Lemetyinen
  Kaasinen - Haveri - Lankinen
  Tervala

  Koponen - Ek (L)
  Hannukkala - Ahola
  Uimonen - Ojala
  Rissanen - Leppänen
  Merikanto

  Patrikainen (U20)
  Suni
   
 2. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Harvinaisen pitkän tauon jälkeen takaisin asijaan. Peliitat sopinut jo joitakin harjoituspelejä, joista mielenkiintoisimpana ottelu Allsvenskien sarjassa pelaavaa Karlskronaa vastaan 29.8 Heinolassa. 13.9 paikallistaistelun tuntua, kun vastaan asettuu HC Giants Hollolasta. Pelicans-ottelun päivämäärä ei ole ainakaan omiin silmiin osunut. Kai se taas kuitenkin pelataan? Pelicansin CHL-ohjelma varmaan vaikuttanee päivämäärävalintoihin tavalla tai toisella.

  Muutoin harjoituspelit perushöttöä K-Vantaita ja Kooveita vastaan. Suomen Cupin pelit tuo sitten taas oman mausteensa kiisseliin.

  Kaikkiaan joukkueesta ja touhusta sebastianimaisen hyvä purutuntuma. Kokemusta tuo vielä menestyäkseen lisää kaipaisi. Kouvalainen siellä on, mutta joku muukin rinnalle kaivataan.
   
 3. Purezone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  24. elokuuta Heinolassa pelataan tuo harjoitusottelu Pelicansia vastaan.
   
 4. Accompagnato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
  Lainaus:
  30.8 näemmä alkaa Pelsujen CHL-taival. Peliitat tarjoaa siinä ystävällimielistä treeniapua viikkoa aiemmin. Hymiö.

  Kausarihaaste on nyt sitten päättynyt. Peliitat kertoi Facessa, että alkuviikosta tulee tietoa aiheen tiimoilta. Mitähän sitten tarkoittanee... kuuliin huhua, että toukokuussa olisi ollut puolet plakkarissa. Kovalla loppukirillä saattaisi olla tuo pyöreitä vuosia nuoleva 969 myytyä korttia olla mahdollista.

  Kesäaikaan on tietty hiljaisempaa, mutta kyllähän tuonne hieman jotain kokemusta kaipaisi vielä pelaajistoon. Nimiä en osaa heitellä. Toisaalta, jos junnupuolella Petäjä on saanut pelaajat lentoon ja roolituksen kuntoon niin miksei Kouvalaisen kokemuskin riitä. hymiö. Ensi kausi tuntuu olevan pitkästä aikaa jonkinlaista toivoa täynnä, ainakin allekirjoittaneella. Potentiaalisia pelaajia sekä potentiaalinen valmentaja. Josko ensi keväänä nähtäis pudotuspelien toista kierrosta Heinolassa karsintojen asemesta...?
   
 5. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Facen mukaan taisi 24.6 olla mennyt reilut 500 korttia että taitaa jäädä tavoitteesta jos loppuun ei ole säästetty jotain yhteistyökumppanien ym.. kortteja. Viimekaudella taisi mennä se 1100 korttia täyteen että ero taitaa olla aika iso viellä. Itse heittäisin varmaan jonkun kympin lisää hintaa kortille ja jatkaisin uudella kampajalla. Jos normaalilla kaudella menee kuluttajille 50-60 korttia niin ei mitään järkeä välttämättä alkaa tässäkohti heittää jotain 180e kortteja myyntiin kun isoin kiima kauteen alkaa vasta kohta olemaan edessä ja noita menee aika kourallinen kuitenkin varmaan tämän jälkeen. Eikä varmaan järkeä alkaa peruttakaan kun tuossa yli 500 on useampi uusi kausikortilainen kuitenkin.
   
 6. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Peliitat facebookin mukaan jatkaa kausikorttikamppaniaa elokuun alkuun asti. Reilut 600 korttia kerkesi mennä kaupaksi kesäkuun lopuun mennessä. Toivottavasti vielä menisi kortteja sen verran että hirveästi ei jäisi tuosta 969 tavoitteesta.
   
 7. Bruins Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pori,Boston,Vaasa
  Ruotsalaisen Henkka treenaa joukkueen mukana ja on tehnyt alustavan sopparin syyskaudesta. Alustava siksi että odottelee paikkaa keski-Euroopasta.
   
  Jarna90 tykkää tästä.
 8. Accompagnato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
  Peliitoissakin valmentajahommaa tehnyt ja sittemmin maajoukkueessa vaikuttanut Jukka Varmanen tuo molemmat voittopokaalit huomenna klo 11-14 ihmeteltäväksi Heinolan torille. Saas nähdä kuinka moni paikalle saapuu. Sinne vaan ihmettelemään.

  Paikalla on myös Peliittapelaajia sekä valmennusta ja paikallaolijoilta toivotaan kovasti kysymyksiä tulevasta kaudesta.
   
 9. Makkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Colorado Avalanche
  Lainaus:
  Oliko siellä porukkaa ja ilmenikö mitään uutta?
   
 10. Accompagnato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
  Porukkaa oli, hetkittäin jonoksi asti. Olin positiivisesti yllättynyt. Uutta ei kulunut kuin sen verran, että yhtä pelaajaa joukkue jahtaa ja neuvottelut on käynnissä eri suunnissa. Muuten jengi tuntuisi Petäjän mukaan olevan kasassa.
   
 11. mas59 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Pelicansilla on tälle kaudelle niin kova ja laaja hyökkäyskalusto, että joitain (nuoria) sieltä varmasti tulee Heinolaan. Nuorilla kehitys on nopeaa ja joku ketju Samuel Salonen - Merelä - Haatanen olisi Mestiksesä tuhoisa.
  Tosi kovilla pelimiehillä kuten Tanus -Elimäki - Saarelainen on paljon näytettävää että mahtuvat 12 pelaavan hyökkääjän joukkoon. Tai sitten putoaa joku muu :). Pelsut käyttää takulla kierrätystä.

  Puolustajista Pelsulla on pulaa, jolloin taas katse kiintyy varmasti Peliitoihin ja ensin Aholaan ja nopeasti sen jälkeen Koposeen.

  Maalivahdiksi taitaa Peliitat saada Patrikaisen, joka on minusta sitten kovin maalivahti Mestiksessä. Suni on ok, mutta vaikea on riittää Patrikaista vastaan.
   
 12. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Nykymittapuulla pitkään Peliitoissa pelannut Henri Ruotsalainen lähtee maailmalle. Uusi seuransa on Ranskan kakkosliigan Chambéry.
   
 13. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Lainaus:
  Pitkään Ruotsalainen Heinolassa viihtyikin. Hyvänä tunnollisena työmyyränä jää mieleen. Toivottavasti elo patonkimaassa maistuu.

  Peliitoilla on nyt käsillä tukku lahjakkaita nuoria kykyjä, joita tupsahtaa lisää kyytiin Lahden puolelta. Ruotsalaisen kaltaisia kokeneita minä vaan joukkoon lisää kaipaisin. Nuoruutta, nälkää ja taitoa piisaa, mutta kokemusta tarvitaan. Viikon päästä harjoituspelit käyntiin. Sitten saa vähän tuntumaa missä ollaan menossa.
   
 14. Jarna90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Onko tietoa onko tämä Jaakko Haarti treenaillut Peliittojen mukana?
   
 15. Accompagnato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
  Lainaus:
  En ole ihan 100%:n varma mutta olen näin ymmärtänyt, että kyllä treenailee.

  Ekasta koitoksesta 3-4 takkiin. Viimeisellä sekunnilla K-Vantaan tekemä tasoitus ja vieraille sitten VL-kisassa voitto. Eteenpäin sanoi mummo lumessa.

  Karri Rämö muuten tekee debyyttinsä Peliittapaidassa lauantaina kun taistellaan Päijät-Hämeen herruudesta Pelicansia vastaan. Samalla Heinolassa juhlitaan 180-vuotiasta kaupunkia ja kaupungilla on kaikenmoista tilaisuutta. Täytyy oikein aikataulua sovitella, että ehtii joka paikkaan.
   
 16. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Lainaus:
  Vihdoin! Tätä päivää on odotettu kuin kiljua keittyvää. Karri Rämö viimein tositoimissa kotimaisemissaan. Jo pelkästään Rämöä olisin lähtenyt katsomaan, vaikka vastassa olisi ollut Nastolan NasKi. Nyt Peliitat pelaa vieläpä Pelicansia vastaan. Harjoituskauden kohokohta ja onneksi herkkua on luvassa heti perään, kun vastaan asettuu Karlskrona.

  Yksi kaino pyyntö olisi Peliitta-joukkueelle. Mitä jos tänä vuonna lähdettäisiin ihan oikeasti hakemaan voittoa Pelicansista? Täysi rähinä päälle ja miestä vaan seinälle. Ei tyydytä hieman alistuneena kohtaloon, kuten hieman on ollut ehkä jotain pieniä sen suuntaisia piirteitä havaittavissa. Tasoero on suuri, mutta talvisotahengellä löysemmin rantein pelaava ylivoimainen vastustaja on horjutettavissa. Ja onhan Peliitoilla Rämö maalin tukkeena.
   
 17. Hokipedia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Underdog
  Lainaus:
  Ja sitten kun Vartiainen, Tyrväinen ja kumppanit vastaavat tähän "talvisotahenkeen" ja pari Peliittojen kaveria loukkaantuu, niin jestas mikä poru täällä alkaa :D harjoitusottelut ovat harjoitusotteluita syystä.
   
 18. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Lainaus:
  Ai-ai... Kunpa saisikin kaverit lämpöisiksi ja ihan ilman mitään loukkaantumiseen johtavia ylilyöntejä. Muistissa on muutamat keskinäiset ottelut takavuosilta, jolloin taidettiin innostua jopa tiputtelemaan hanskojakin jäähän. Rehti kunnon kova peli järjellisyyden rajoissa olisi poikaa.
   
 19. Accompagnato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
  Wuhuu, Peliitathan sitten vei ottelun 5-1. Lahtelaisilta puuttui pari kentällistä tähtiä, mutta onhan voitto aina voitto. Karri Rämö oli kyllä huikea ja luulisin, että Pelicansilla olisi ilman Rämöä ollut ainakin 2-3 maalia enemmän. Heinolan hallissa ei taideta hetkeen tuommoista työskentelyä nähdä. Vastaavasti Tolvanen ei vakuuttanut vastapäisellä maalilla.

  Pelin kuvan voi katsota torjunnoista ja en ainakaan minä muuta odottanutkaan. Oli mukavaa huomata miten paljon nuoria pelaajia molemmista porukoista löytyy. Kyllä monista ainakin Liiga-pelaajia tulee.

  580 katsojaa oli vähemmän kuin ajattelin, joskin pikkukaupungissa tapahtui lauantaina vähän sitä sun tätä ja kaupungin 180-vuotis synttärit saattoivat verottaa paikallisia katsojia.