Peliitat 2014–2015 – uusin kujein uuteen kauteen

  • 94 220
  • 201

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Kolmen ottelun viikko pärähti käyntiin Savonlinnassa. SaPKo-Peliitat 4-3 VL

Peliitoilta komea nousu kolmen maalin takaa pistejakoon! Rankkaritappio toki luonnollisesti harmitti, mutta hieno nousu liki toivottomasta tilanteesta pelasti paljon. Varsinaisen peliajan tappio olisi ollut suuri pettymys. Millä ilveellä vastustaja päästettiin taas alussa useamman maalin karkumatkalle? Tosin hienosti Peliitat näitä tilanteita näyttää toistuvasti hienoilla kireillä paikkaavan, mutta liika etumatka söi tänään mahdollisuudet täyden pistepotin ottamiseen. Viikonloppuna on vaara jäädä jopa kokonaan ilman pisteitä Liiga-KooKoon asetuttua vastaan revanssiviikonlopun peleissä. Jäähypukilta on syytä pysyä kaukana ja henkilökohtaisista kohelluksista KooKoo rokottaa kovalla kädellä. Maalivahtikysymys onkin sitten mielenkiintoinen. Mikä on Rautiolan vire? Kovasti ailahtelevaisia ovat viime aikoina olleet. Lauantaina unelmapeli ja keskiviikkona kolme päästettyä maalia, yhden käden sormien verran torjuntoja ja sitten vaihtoon. Syytä oli toki kenttäpelaajienkin puolelta. Heikki Tuomisto ei varsinaisen peliajan puitteissa joutunut liiemmin torjuntatöihin SaPKon räpsiessä vetojaan pitkin seiniä ja kattoja. Kohti osuneet kiekot kyllä tärkeillä hetkillä koppiin tarttui. Perjantaina kotipelissä pistesaalistus vaatii jälleen täydellistä suoritusta jokaiselta pelaajalta. Tämän lisäksi tarvitaan vielä kapallinen onnea.
 

Jaded

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Puhvelit
No jos Peliittojen vire on edes lähelläkään sitä mitä se oli kun KooKoo viimeksi kävi 3-2 ottamassa nokkaan niin kyllä KooKoolle vaikea viikonloppu tulee.
Rautiolalla on ilmeisesti hyviä jaksoja jonka jälkeen taso taas laskee. Olis kyllä kiva nähdä Tuomisto pelaamassa edes jompikumpi peli KooKoota vastaan.
 

minarc

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Boston Bruins
Kävin eilen katsomassa SaPKo - Peliitat pelin ja pisti merkille Peliittojen #27 Kimi Koivisto. Tämä numero jäädytettiin Steve MacDonaldille jokunen aika sitten, miksi edelleen käytössä?
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Kävin eilen katsomassa SaPKo - Peliitat pelin ja pisti merkille Peliittojen #27 Kimi Koivisto. Tämä numero jäädytettiin Steve MacDonaldille jokunen aika sitten, miksi edelleen käytössä?

Hyvä kysymys... Itse olen pohtinut samaa. Onko kysymyksessä se, että Donald pelasi "vanhan Peliitan aikaan" kun taas nykyinen Peliitat tuli HeKin vaihtaessa nimensä tähän 80-luvun lopulla konkurssiin menneen seuran nimeen. Liekö tässä sekametelisopassa sitten selitys. Mutta edelleen ihmetyttää kenen ullakolla on HeKin voittama Suomi-sarjan mestaruusviiri...
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
On melko järjetöntä "jäädyttää" pelaajanumeroita jos sitten samalla numerolla "kuumotetaan" kentällä. Aivan hullua touhua.
 

Accompagnato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
No niin. Tukevasti pohjalla. Aika matalaksi vetää varmaan pelaajien mielen. Jotenkin tuntuu, että kukaan ei Heinolassa edes kaipaa jääkiekkoa tai Peliittoja kun ei hallillekaan mennä.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Matalalentovaihe menossa, mutta kyllä se tästä vielä. Peli on alkukaudesta paikka paikoin luistanut hienosti ja eiköhän se nousuvaihekin sieltä tule. Nuori joukkue maksaa vielä kovia oppirahoja. Ihmetyttää kuitenkin eniten nuo otteluiden aluissa illasta toiseen tulevat takaiskut. Vastustajat varmasti tämän tiedostavat ja rynnivät varmasti ahnaasti heti alussa Peliittojen kimppuun. Vaikeita hetkiä eletään ja se koettelee pääkoppaa. Otteita on terästettävä, mutta ote pidettävä sopivan rentona. Mihinkään tuskaiseen mailanpuristamiseen ei ole vielä aihetta. Ero esimerkiksi seitsemäntenä olevaan SaPKoon vain kuusi pistettä. Ja näitä vaelluskausia tulee vielä eteen muillekin. Toivon mukaan kotiyleisö ei menettäisi uskoaan. Keskiviikkona mielenkiintoinen ottelu TUTOa vastaan tiedossa, jonka jo sinällään luulisi normaalia enemmän kiinnostavan. Pari voittoa tältä viikolta ja ensi viikolla lisää väkeä mökkiin kahteen kotipeliin.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Tärkeä taisteluvoitto Peliitoille keskiviikkona. Nyt viimein ja pitkästä aikaa Peliitat onnistui rinnalle nousemisen lisäksi kääntämään ottelun voitoksi. TUTO-ottelussa peilautui hyvin Peliittojen vahvuudet ja heikkoudet. Omilla lapsuksilla avustettiin TUTO johtoon ja kolmas erä toimi todisteena kovasta taistelutahdosta. Rautiola selviytyi urakastaan maalilla hienosti. Kristof epäonnistui lähes totaalisesti. Mikään ei tuntunut onnistuvan. Kristofin toinen jäähy tuli turhautuneesta huiskinnasta. Mies oli silminnähden ja syystäkin tyytymätön suoritukseensa. Eiköhän Kristofkin jo perjantaihin mennessä tokeennu. Valmentaja Merikivi nostikin esille jo Saku Laitisen otteet ja täytyy yhtyä, ei mieheen, vaan Merikiven puheisiin. Todella ennakkoluulottomalla asenteella oli Laitinen liikkeellä ja pelasi tilanteensa miehekkäästi. Perjantaina on edessä ääritärkeä peli Savonlinnassa. Pistejakoon on vähintään päästävä. TUTOa vastaan ei tullut nopeaa takaiskumaalia. Samaan on pyrittävä myös Savonlinnassa, jossa pässit puskee tunnetusti hurjana päälle jo ensi sekunneista lähtien. Lauantaina pitäisi sitten jaksaa vielä Hokin kyydissä. Ei helppo ottelu sielläkään. Toivon mukaan pistepussiin ropisee viikonloppuna kotiin tuotavaa.
 

pertteli

Jäsen
Viimeiset ottelut on näyttänyt Kristofin osalta siltä, että hän on tyytymätön kaikkien muiden joukkuekavereidensa suorituksiin. Ei niinkään omiin.
 

Accompagnato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
Viimeiset ottelut on näyttänyt Kristofin osalta siltä, että hän on tyytymätön kaikkien muiden joukkuekavereidensa suorituksiin. Ei niinkään omiin.

Varmaan näinkin. Jos joukkue on sarjassa toiseksi viimeisenä, ei voida puhua hyvistä suorituksista. Ei edes Kristofin osalta. TUTO-pelin kolme karmeaa hutia (siis pölyt kiekon päältä) kertoo omaa kieltään joukkueen suorituksesta.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Marko Latvanen nimitettiin Peliittojen uudeksi toimitusjohtajaksi. Latvasen värväys kalskahtaa hyvältä värväykseltä. En miestä sen tarkemmin tunne, mutta ainakin paikallislehdessä olleen haastattelun perusteella voi miehen kyllä toivottaa lämpimästi tervetulleeksi pestiin. Latvanen on aidosti huolissaan yleisömääristä ja aikookin tehdä asialle jotain. Toivon mukaan onnistuu tässä tehtävässä mahdollisimman hyvin. Latvanen asetti tavoitteen, jonka mukaan Peliitat olisi vuonna 2018 parhaiden hoidettu Mestis-seura.

Tänään kova peli Savonlinnassa, mutta lasaretin pedillä makaa tärkeitä miehiä. Ville-Veikko Väkeväiselle on näemmä löytynyt lähes täydellinen tuuraaja. Ei ihan Väkeväinen, mutta Jesse Väkelä Sportin A-junnuista. Toivon mukaan joukkue taistelee entistä kovemmin ja Kristofkin löytäisi peli-iloisuutensa.
 

Accompagnato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
Marko Latvanen nimitettiin Peliittojen uudeksi toimitusjohtajaksi. Latvasen värväys kalskahtaa hyvältä värväykseltä.

Latvanen taisi pyörittää siskonsa kanssa Heilan kahvilaa pohjoisen liittymän ABC:n vieressä. Myi kai sen ja on sitten näemmä laittanut rahat Peliittoihin...hehheh, no tuskimpa. Liikemiehiä siis. Latvasella on hyviä ajatuksia ja yrittäjältä vaadittavaa sitkeyttä hoitaa erilaisia hommia. Tavoite voi hyvinkin onnistua. Hieno homma joka tapauksessa.

Sen sijaan joukkueen suoritukset eivät kyllä ole kehuja keränneet. TuToa vastaan pelissä oli muutamia hyviä juttuja ja homma toimi paikoin hienosti, mutta SaPKoa ja Hokkia vastaan aivan karmeita virheitä ja tulokseksi nolla pistettä kuudesta mahdollisesta. Todettakoon, että pudotuspeliviivaan alkaa kohta olla kymmenen pistettä matkaa.

Heinolalainen kiekkokansa ei käsitä sitä, että tällä "välikaudella" on aivan se ja sama miten sijoittuu. Kukaan ei putoa ja KooKoo nousee. Merkitystä on siis vain taloudella. Toivon todella, että joukkue kykenisi nousemaan pudotuspeliviivan yläpuolelle, ja taistelemaan vaikkapa paikasta toisella kierroksella (lue: mahd. pronssiottelussa). En vain näe siihen mitää mahdollisuuksia tällä hetkellä. Jotenkin tuntuu, että mailaa puristetaan todella kovasti, ja liekkö siellä vielä jokin flunssa-aaltokin kun runkomiehiä on sivussa 5 kpl/ottelu. Vai onko vain huilitaukoa? Saunailta hyvässä seurassa saattaisi korjata paljon. Tsemppiä pojat!
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Ei ropissut pisteitä vierasreissuilta. Savonlinnassa oli tasainen hyvä peli, mutta SaPKolla kiekko pomppi hieman paremmin ja etenkin erikoistilannepelaaminen oli aivan toisella tasolla. Kolmannessa erässä SaPKo pelasi johtoasemassa todella hyvin ja piti Peliitat pois maalipaikoilta. Hokki-pelistä luin vain raportin. Ainakin yksi maali tullut taas puolustajan harhasyötöstä. Omia kohelluksia omassa päässä pitää kerta kaikkiaan saada karsittua. Näyttää taas siltä, että Rautiolalla alkaa koppi taas tarttumaan. Toivon mukaan muu porukka pystyy petraamaan puolustus ja hyökkäyspäässä. Peliitat on kärsinyt loukkaantumisista, eikä kapea materiaali useampaa poissaoloa kestäisi. Poissaolojen lisäksi Kristofkin on vielä pelannut merirosvolappu pelisilmänsä päällä. Toivottavasti V-V Väkeväinen saataisiin pian rytmiryhmään mukaan. Väkeväinen tuo kokemusta varmuutta ja ennen kaikkea kaivattua rentoutta takalinjoille.

Onneksi tulevalla viikolla pelataan kaksi kotiottelua ja vain yksi vieraissa. LeKi on kaadettava keskiviikkona ja lauantaina on pakko maksaa KeuPalle kalavelat isojen korkojen kera. Kotona on suksen luistettava, oli keli mikä hyvänsä. Perjantaihin mahtuu mielenkiintoinen vieraspeli Mikkelissä, jonne reissaa mukaan bussillinen heinolalaisia fanaatikkoja. Tämän luulisi ainakin sytyttävän joukkueen jonkinlaiseen taisteluun.
 

pertteli

Jäsen
Oliskohan mahdollista saada pelsuilta Miska Siikosta kokeilemaan mestis-vauhtia? Pelicans-laina Repo ei ole tuonut joukkueeseen mitään sellaista, mitä eivät tänään sivussa olleet Viljanen tai Stylman olisi pystyneet tuomaan.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Ankea alku tärkeälle viikolle. Tappio LeKille tietää sitä, että Mikkelistä olisi nyt pystyttävä haalimaan pisteitä vaikka väkisin. Mikkelin ristiretkelle lähtee bussillinen tukijoukkoja avittamaan tehtävässä. Lauantaina sitten vain odottaa revanssi KeuPaa vastaan. Onneksi V-V Väkeväinen kuntoui pelikuntoon. Tulee olemaan tärkeässä roolissa Mikkelissäkin. Ei ole onnikaan oikein ollut Peliitoilla viime aikoina myötä. Otteet hyviä ja ottelut tasaisia, mutta kiekkokin on pomppinut vastustajalle suotuisammin. Erikoistilannepelaamiseen kaivattaisiin kyllä ryhtiä etenkin ylivoimaosaamisen kohdalla. Tässä Kristof olisi tärkeässä roolissa. Kultakypärää päässään kantava puolustaja Christian Silfver toimii hyvänä esimerkkinä Kristofille ja koko muulle Peliitta-poppoolle. Silfver pelasi keskiviikkona loppuun saakka täysillä, ennakkoluulottomasti ja rohkeasti, eikä luovuttanut missään vaiheessa, vaikka tilanne loppuhetkillä jo toivottomalta näyttikin.

Repo pelannut yllättävän hyvin Peliitoissa. Ei hän toki mikään sateentekijä ole, mutta hyvänä lisänä menee. Jostain olisi kyllä mukava saada lainalle "oikeita" pelimiehiä, eli rutinoituneempia ja takuulla pistetehtailuun kykeneviä kavereita.
 

pertteli

Jäsen
Repo pelannut yllättävän hyvin Peliitoissa.

Meillä vähän eri näkemys kaverista, mutta näinhän se saakin olla. Itse odotin enemmän ja sinun mielestä pelannut jopa yllättävän hyvin eli et hirveitä edes odottanut. Viikonlopun jälkeen kuullaan sitten varmaan mahdollisesta jatkosta peliitoissa. Liigassa(pelicans) on hyökkääjiä riittävästi eli sieltä tuskin paikkaa löytyy. Jos Repoa kuitenkin yritetään U20-joukkueeseen mahduttaa, niin A-nuoretkaan ei ole hyvä paikka tällä hetkellä. Eli vähintään pitäisi mestistä pelata. Uskoisin, että pelsujen puolesta jatko Heinolassa sopisi oikein hyvin, koska siellä aika hyvin mennään tällä hetkellä yksilökeskeisesti. Ja jos näin on, niin peliitta-johdon näkemys pelaajan tärkeydestä tulee ratkaisemaan jatkot. Eli tuoko joukkueelle jotakin, mitä eivät esim. Heinolan omat pojat pysty tuomaan.
 

Accompagnato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
Kyllä on meno takkuista. Jos Peliitat oli aiemmin pohjalla niin nyt siellä ollaan niin tukevasti, etten itse jaksa uskoa nousuun enää tällä kaudella. Katseet kohti tulevaisuutta ja jotain taloushommaa loppukausi. Karmeita virheitä peli toisensa perään ja pelaajien itseluottamus täysin nolla. Jos kurssia aiotaan kääntää niin kyllähän tuossa nyt jotain luulisi olevan tehtävissä. Seitsemän pistettä KeuPaan ja kahdeksan SaPKoon. Huhhuh.

Pahinta tässä on, että paikallinen yleisö äänestää jaloillaan kun voittoja ei tule kotona eikä vieraissa. Tämän illan yleisömäärä 289 on karu osoitus siitä, että pelaaminen Heinolassa on monella tavoin vaakalaudalla tämän kauden jälkeen. Erittäin sääli on, mikäli homma lopahtaa syystä tai toisesta. Jälleen on hipeillä yksi hyvä syy muuttaa Helsinkiin kun "Heinolassa ei tapahdu mitään".
 

pertteli

Jäsen
Paljonkohan peliitat on budjetoinnut yleisökeskiarvoksi? Ja paljonkohan porukkaa kävisi peleissä, jos pelattaisiin sanotaan nyt vaikka playareiden kotiedusta? Tämän päivän pelissä vastustajalle erikummallisia maaleja ja Kristof esitti piristymisen merkkejä, vaikkei tehoja tullukaan. Tuomarin hätiköity vihellys vei peliittojen tärkeän kavennusmaalin. Rautioalalle yksi paha hörppy, mutta lukuisia huipputorjuntoja.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Tämän päivän pelissä vastustajalle erikummallisia maaleja ja Kristof esitti piristymisen merkkejä, vaikkei tehoja tullukaan. Tuomarin hätiköity vihellys vei peliittojen tärkeän kavennusmaalin. Rautioalalle yksi paha hörppy, mutta lukuisia huipputorjuntoja.
Peliitat on aikamoisessa syöksykierteessä tällä hetkellä. Mielestäni yksi suuri syy sarjasijoitukseen löytyy maalin suulta. Verrattuna aiempiin kausiin Peliittojen veskareiden torjuntaprosentit ovat aivan liian matalia.

Miten ns. ykkösveskarin torjuntaprosentti voi edes olla alle 87% noin monen pelatun ottelun jälkeen?

TUOMISTO Heikki, Peliitat, 10 ottelua, 88.26%
RAUTIOLA Antti, Peliitat, 20 ottelua, 86.77%
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Sääli on sairautta, mutta nyt on syytä sairastaa. Ei ole kyllä onnikaan Peliitoilla mukana. Aivan karmea kolmas erä KeuPaa vastaan. Ja on jotenkin vaikea ymmärtää, kuinka varmaan elämänsä parasta iltaa pelanneen Antti Rautiolan päässä naksahtaa, silmissä sumenee tai hanskakäsi kramppaa, vai mitä lie... Aivan käsittämätön lapsus ja siinä vaiheessa kun ei Peliitoilla mitään hätää ollut. 2-4 pomppumaali laidan kautta suoraan tyhjän maalin edessä pasteeranneen KeuPa-pelaajan lapaan ei ollutkaan surkuhupaisuuden huipentuma, vaan vielä lyötiin lyötyä, kun 3-4 kavennus vietiin tuomarin hätäisen pilliinvihellyksen ansiosta. Lapa ehti juuri koskea kiekkoon, joka oli liukumassa tyhjään maaliin. Tuomari viheltää ja taisi tajunneensa saman tien itsekin viheltäneensä vahingossa ennen aikojaan, koska kiekko oli pelattavissa KeuPa-maalivahdin vieressä, eikä peliväline ollut vahdin suojuksien alla. Väkeväisen hermo petti tässä tilanteessa ja saatan jopa ymmärtää miestä tuossa tilanteessa... Palaa ne käämit jollain vähemmästäkin... Kaikkiaan 2-4 maali lamaannutti kyllä Peliitat lopullisesti. Tuollaisten takaiskujen jälkeen on kyllä enää vaikea koota itseään. Pelaaminen meni yksinyrittämiseksi ja usko loppui lopullisesti hylätyn kavennusosuman jälkeen.

Peliittojen suurimmat ongelmat voi listata tähän.
- Sivussa liuta tärkeitä pelaajia. Kärkimateriaali on kaikkiaan ohut, eikä isossa roolissa pelaavien poissaoloja Peliittojen kaltainen joukkue kestä.
- Kristof ollut pimennossa. Lauantaina Kristof pelasi pitkästä aikaa pirteästi. Ainakin monta hyvää syöttöä tarjoili.
- Ylivoimapeli ei ole toiminut. Tosin lauantaina yv-rullasi mukavasti. Oliko vain hetken hurmio?
- Puolustuksessa tapahtuu isoja virheitä
- Maalivahtipelissä parantamisen varaa. Torjuntaprosentti puhuu puolestaan. Rautiola parantanut kyllä otteitaan. Rautiola petrannut viime aikoina, mutta ne gamesaverit ovat jääneet uupumaan. KeuPaa vastaan niitä tuli sitten tukottain, mutta huikea ilta tärvääntyi Rautiolan omaan kommellukseen kolmannessa erässä.

Kyllä ensin pitäisi saada Silfver, Rukajärvi, Koivisto ja kumppanit takaisin ruotuun. Usko on pohjalla olevalla joukkueella koetuksella, mutta toivon mukaan sitä riittää joukkueen hilaamiseksi pois jumbopaikalta. Peliitat kyllä pystyy sijoitustaan huomattavasti parempaan peliin, mutta se edellyttää muutosta yllä listattuihin asioihin. Valmentaja Lauri Merikivi saarnatkoon uskoa nuoriin pelaajiin, etteivät menetä vielä uskoaan ja toivoaan, vaikka tilanne on tällä haavaa surkea.
 

Accompagnato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle

Njoo-o. Uusi Hallitus on tosiaan valittu ja jäsenistö tuntuu melko tuoreelta. Hommassa on kyllä mahdollisuudet jos vaan uskalletaan ja osataan riittävästi. Edellleen; vyön kiristämistä voi tehdä vain siihen asti kunnes se loppuu kokonaan. Se sijaan pitäisi keskittyä miettimään mistä sitä paalua ja mahdollisuuksia saa lisää.

Toivottavasti myös junnutoiminta säilyy vieläkin tiukempana osana kokonaisuutta kuin aiemmin. Sieltä se jatkuvuus kumpuaa. Jotain pitäisi myös keksiä yleisömäärille. Uskoisin, että jonkin sortin mahdollisuudet on 700-800 keskiarvoon muutaman vuoden aikavälillä.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Nurmisen Pasin saaminen tänne loistava valonpilkahdus synkän syksyn keskellä. Toinen valoisa puoli löytyy sarjataulukosta.. no nyt ryysti joku siellä jo kahvit väärään kurkkuun. Kyllä vaan. Eroa pudotuspelipaikkaan on kaikesta rämpimisestä ja suovaelluksesta huolimatta vain kahdeksan pistettä, joka on viime aikojen tappiomäärään ynnättynä yllättävänkin vähän. Unohdetaan nyt vielä se, että SaPKolla on yksi ottelu vähemmän pelattuna.

Pahassa paikassa Peliitat tänään. Jyväskylässä mennään taas ilman Sifveriä ja Rukajärveä. Katsotaan miten Waasan laina Felix Westermarck selviytyy illasta. Paineita ei ainakaan tältä suunnalta ole. Ei kyllä tiedä yhtään mitä junnulta uskaltaa odottaa.

Edellä olevaan tekstiin viitaten uskon yleisömäärien olevan paljonkin nostettavissa. Arvelan Ossin johdolla tehtiin hyvää työtä kun Peliittoja lanseerattiin takaisin kaukaloihin. Sitä samaa innostusta ja työmäärää ottelutapahtumia ja faneja kohtaan soisi jostain löytyvän nykypäivänäkin. Arvelalla itsellään on tietty monta letturautaa tällä hetkellä tulessa, mutta toivon mukaan aikaa löytyisi myös Peliitoille, tai vaikka tämä uusi toimitusjohtaja olisi innokas ja kyvykäs jotain keksimään.
 

Accompagnato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
No huh huh. Kaksi erää sekavaa meininkiä SaPKoa vastaan, ja kolmannessa HP-kastikepullo auki! Hieno nousu. Josko se tästä kääntyisi taas paremmaksi. Kymmenen ottelun voittoputki ja avot, hehheh.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös