Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 974 452
  • 22 362
Suuri kysymys, onko tepsillä jo takki tyhjä, tappara vain parantanut tahtia ja/tai tepsiltä vain luokaton välipeli tähän saumaan.

Ei tämä matsi niin hirveästi poikkea muista peleistä paitsi kurinalaisuuden kautta. TPS on pystynyt kurinalaisen jäähyttömyyden ja paremman liikkeen myötä kuristamaan Tapparan taitopelaajat. Nyt ollaan otettu ihan uskomattoman tyhmiä jäähyjä ja jatkuvalla syötöllä. Alun rynnistyksen jälkeen ei olisi ollut mitään hätää ilman näitä typeriä jäähyjä.

TPS on itse kaivanut kuoppansa ja sinne itse pudonnut.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Suuri kysymys, onko tepsillä jo takki tyhjä, tappara vain parantanut tahtia ja/tai tepsiltä vain luokaton välipeli tähän saumaan.

Sanoisin että Tepsillä takki tyhjä. Fröbergin puuttuminen aiheutti ison loven kenttätasapainoon (on kuitenkin hyvä omissa ja hyökkäyksessä ja osaa hyvin rytmittää peliä ja pitää kenttätasapainoa). Vaikuttaa todella paljon että yksi kärkihyökkääjä on pelistä ulkona ja joudutaan sitten ylipeluuttamaan muita hyökkääjiä. Etenkin kun kyseessä on keskushyökkääjä ja meidän keskushyökkääjät on muutenkin pitkälti olleet kahden pelaajan varassa.

Lisäksi luokaton välipeli koska; omissa leikitään nyt jotain Paul Coffeytä ja tehdään tyhmiä ratkaisuja kiekollisena josta sitten näitä ihan turhia tilanteita (maalintekopaikat / ylivoimat) Tapparalle. Lisäksi tämä omissa töhöily vie voimat koko kentältä ja ei päästä pyörittämään peliä Tapparan päähän. Tähän omanpään töhöilyyn osallistuu myös hyökkääjät.
 

Siwawaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllä syy tähän on tuo järkyttävän paska jää Nokialla. Eipä olisi tullut Lindrothin boksia, jos jää olisi ollut edes kelvollinen. Kyllä se turhauttaa. Ugh
 
Suosikkijoukkue
TPS, Winnipeg Jets
Taisteluasenne on löytynyt playoffeihin. Työmoraali on löytynyt playoffeihin. Moni pelaa taitojensa ylirajoilla ja pari heppaa vetää koko kärryä perässään. Maalivahtikin on ylittänyt normaalin tasonsa. Kypsyys tästä nyt vain puuttuu. Tyhmiä jäähyjä ja ajatuksen karkaamista siitä pelin ytimestä. Lauantaista otetaan kaikki irti mutta kyllä tuo Nokia on Tapparaa vastaan Tepsille joku musta aukko
 

Nauha

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pleijareissa pitäisi pelata korostetun tarkkaan ja välttää kaikkia jäähyjä. Tämä koskee erityisesti tätä sarjaa, varsinkin kun tuomarit herkemmin viheltävät Tepsille ja Tapparan rikkeet menevät ”ohi”. Vähän ihmetyttää, että tämä ei vieläkään ole pelaajille mennyt perille. Ja maalintekokilpailuun ei kannata lähteä tällä rosterivertailulla.

Lauantaina täytyy pysyä poissa boksista.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Sikäli kun peli ratkeaa heti alkuerästä niin joku Moisio-performanssi istuisi hyvin tähän iltaan.

Toivottavasti ei. Ennemmin sellanen Raipen aikainen tekeminen eli lähdetään sitten kolmannessa hakemaan latautumista seuraavaan peliin ja tarvittaessa vaikka 6-1 tilanteessa otetaan veskari Tapparan AV:lla pois jne. Raipehan tätä playoffien aikana harrasti
 

Simolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Länsirannikko
Hei vautsi! Varmaan on hieno ura painettu jossain Turun Weikoissa. Nyt alan ottamaan ihan tosissani nämä sinun faktat, kiistattoman kova CV tänne anonyymille palstalle.

Pari kaljaa vähemmän vaikka pääsiäinen onkin tulossa.
Faktoja voi poimii ihan kuka tahansa, joka ainoosta pelistä. Jos haluaa, mutta ei oo pakko. Ei mulla oo omia faktoja, mut faktat nyt vaan yleensä on parempi analyysiin kuin fiilis tai mutu. Ja,lopputulemaa auttaa jännästi, et tietää mitä analysoi. Mut iha miten vaan. Tsemppiä fanihommiin.
En taida olla eka, kun ihmettelee miksi seuraat jääkiekkoa?
 
Kaivelin vielä vähän tilastoja jäähyilystä.

Tapparalla on ennen tätä iltaa koko sarjassa ollut yhteenlaskettuna 6 ylivoimaa, joista kahdessa ensimmäisessä (parhaassa) pelissä vain yksi per matsi.

Tänään kahteen erään tarjottu Tapparalle 5 ylivoimaa joista kaksi ollut pidempiä jäähyjä ja kaksi jäähyä taas muodostaa täysimittaisin 5vs3 ylivoiman. Melko uskomatonta ja anteeksiantamatonta.

Lindroth, Fröberg ja Marjala saavat nyt pyytää syvästi anteeksi joukkueelta. Palmu ja Rafkin puolisyvästi, sillä pidin Rafkinin jäähyä hieman kevyenä ja Palmun huitominen nyt oli työtapaturma verrattuna edellämainittujen kolmen muskettisoturin aivopieruihin.
 

Kultalehvä

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Columbus Blue Jackets
En kyllä nyt oikein pääse yli tosta lopusta. Kiekko omilla, turha edes lähteä enää. Paska syöttö eteen ja vielä huonompi vastaanotto. 2 typerää jäähyä kerralla.

Noniin, mutta kuten huomattiin peli tasoittui huomattavasti, ja maalin jälkeen oli taas kaikki auki. Valitettavasti en uslo, että 5-3:sta selvitään, mutta jos näin kävisi niin sitten vaan full hönkä päälle ja jätetään kaikki mitä jätettävissä on. Miettisen pitää nyt vaan painottaa tuota kurinalaisuutta kopissa.
 

Sister luck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nää vieraspelit kaatuu ihan omaan paskuuteen. Tollasella puolustamisella ja jäähyilyllä ei voita edes lomilta palannutta SaiPaa. Valmennukselle kyllä lampaanperse tosta tason heittelystä pelien välillä. Runkosarjasta tuttua vitutusta taas ilmoilla.
Tätähän se oli runkkarissakin. Taso heitteli ihan miten sattuu. Hyviä pelejä oli vaikeaa saada peräkkäin. Kyllä tässä silti on tasoa nostettu verrattuna runkosarjaan. Muuten ei oltaisi sarjassa tilanteessa 2-2.
 

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Itse kyllä möhlittiin tämä peli. Saa ottaa talteen, mutta tästä ei enään nousta.
 
Suosikkijoukkue
TPS, Winnipeg Jets
Kummallinen kyllä tämä ketju nyt erätauolla kun kerkeää selailla. Vaihteeksi on tappiota tulossa niin joku keskinäinen nokittelu ja faniuden tai "tarkoituksellisen naiiviuden" halveksunta jotenkin kiihtyy. Ihme ilmiö. Toivottavasti lauantaina samoja värejä kantava väki pystyy puhaltamaan yhteen hiileen ja vähintään palkitsemaan joukkueen näistä viimeisestä reilusta kahdesta viikosta, ettei mahdollinen viimeinen kotipeli päättyisi mihinkään mitä minä sanoin -mollaamiseen
 

Knutsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kings
Tsemppiä fanihommiin.
En taida olla eka, kun ihmettelee miksi seuraat jääkiekkoa?
Oon huomannu semmoisen jutun, että yleensä ne ex-”pelaajat”, jotka ei juniorina oikeen ikinä pärjännyt mutta tsemppasivat silti itsensä johonkin vittudivariin pelaamaan, ovat kovimpia kertomaan siitä millaisen JÄÄKIEKKOURAN ovat tehneet. Meidän muiden ei tarvitse. Tämä ei ole sinun ensimmäinen kerta, kun koitat omaa höpötystäsi perustella sillä kuinka helkkarin kova peluri olet ollutkin.

Pitäiskö sun käydä Lehkosen ketjussa kurkkaamassa onko joku mennyt puhumaan pahasti MESTARISTA?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös