Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 002 260
  • 22 362

Piku84

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Dallas Stars, Frölunda
Isot pinnat! Peli heräsi kyllä eloon kolmannessa erässä.. Tuo tiistainen turaaminen vihloo vähän vieläkin.
 

Kultalehvä

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Columbus Blue Jackets
Valilta tänään muutama todella hyvä torjunta, hieno onnistuminen! Ja kolme maalia tasakentällisin. Hyvä merkki. Vielä tosta uupuu se ylivoima. Ja se todennäköisesti ei tosta valitettavasti tule enää tällä kaudella parantumaan. Toivotaan toki, että siellä joku heureka keksitään, mutta odotukset ei oo korkeella.
 

Leipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Posipetterit
Siinä mielessä huonompi homma, että tahdotaan jäädä oman joukkueen kannalta tappiolle tässä mielessä. On nuo Rubenin miinukset sen verran karua luettavaa.
Oli siellä paljon hyviäkin suorituksia tänään missä juuri mun mielestä näkyy se potentiaali. Samalla voi kyseenalaistaa vähän Sami Saloa, kuinka paljon hän osaa tukea ja kehittää näitä nuoria puolustajia? Vaikea sanoa kun ei itse ole joukkueen arjessa mukana, mutta ulospäin näyttää että Salo vaan seisoskelee vaihtoaitiossa. Ja muutenkin aika vähäisillä valmentaja meriiteillä tuohon aikoinaan nousi.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Mas@

LUHGUNITED

Jäsen
Suosikkijoukkue
Konkkakypsän kriisiseuran munattomat kendojanarit
Eli sun syy, että se ei tehnyt. Pitäisi olla oppinut, että Palloseuralle ei pelata mitään vetoja
Tää yli 3.5 maalia on AINA lapulla jos tulee lähettyä hallille tai jonnekin kuppilaan kattomaan peliä.

Harvoin toki osuu, mutta saahan siitä extrakiksit silloin kun osuu. Voi laittaa pöytää koreemmaksi loppuillan.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei taida Nurmi enää ensikerralla syöttää vaan tekee itse.

Mutta nooh, onhan näitä tapahtunut ennenkin. NHL:stä se jossa kaveri kaatuu tyhjän maalin edessä ja kiekko ohi, vastustaja kääntää nopeasti ja tekee tasoitusmaalin.
 

lasone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvät
Tuo ottelun viimeinen laukaus 5 metriä tyhjästä maalista kertoo kyllä kaiken TPS:n osaamisesta.
Juuri näin. Päällimmäisenä tästä illasta jäi mieleen Rafkinin törkeä tahallinen paitsio, kyseenalainen omiin tehty maali ja lopun kruunasi hukattu mahdollisuus tällä kaudella harvinaiseen kolmen maalin voittoon.
 

Nigi

Jäsen
Mielestäni Broadhurst on pelannut hyvin siihen nähden että tämä on hänelle kauden ensimmäinen ottelu.

T:Posipetteri

Itse ajattelin, että saattaa kosahtaa siihen, ettei jalka liiku enää riittävän hyvin (35v ja koko kauden ollut pelaamatta).

Mutta liike ei ollut mikään ongelma, hyvin näytti putki kulkevan. Eiköhän tästä Tepsi ihan kohtuu vahvistuksen saa.
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vähän huolimaton tuo Dudasin kääntö keskialueella josta peli kääntyi vielä kerran omiin. Kaikesta huolimatta tyylikäs ja jämäkkä kolmas erä. Etenkin sieltä nousi esiin Lauridsen,Talvitie ja Lehtonen. Pidin Tepsin pakkien fyysisyydestä tänään. Vali oli hyvä.

Hurstilta ihan ok debyytti. Jalka varmaankin riittää mutta vähän pelkään miten käy kun tila ja aika on oikeasti vähissä. Katsotaan.
 

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maximus Lindroth
Odotukset: 0. Tulos: 3 pistettä. Täähän meni helvetisti paremmin kun odotin. Ei ollut kyllä kovinkaan tasokas ottelu. Peltosen Ville on kyllä mielenkiintoinen valmentaja.
Jeps, omat odotukset tämän viikon pisteistä tällä hetkellä +1.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Chapeau kaikille! En meinaa millään Valia tunnistaa siksi pelokkaaksi seisoskelijaksi Lahdessa ja Lauridsen piti hiirulaiset hyppimästä baarissa! Broadhurst otti karstat koneesta ja on kuin ilmiselvä uusi Plihal! IFK pidettiin lopulta aika vähissä oikeissa maalipaikoissa. Nyt on Miettinen onnistunut saamaan jotain säätöjä oikein tuohon koko kollektiivin puolustamiseen! Kyllä näillä rintakarvoilla voi lähteä tekemään Big Stealia Raksilaan! Siellä ei kuulemma isoa Nikoa taida rosterissa ollakaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös