Peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 721 547
  • 14 817

Lakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kieltämättä toistaiseksi peli ollut varsin hyvin hallussa. Hyökkäys ja YV näyttänyt ihan mukiinmenevältä tänään. Maaleja toki tuttuun tyyliin nolla, vaikka on siellä tolppa ja ylärimakin ollut.
 

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Giallorossi
Johanssonin aloitukset 0/5…
Eikös tuo ollut jo Ruotsissa aika heikko aloitusympyrässä? 30 jotain aloitusprosentti. En kuitenkaan usko, että tulee olemaan pitkään kärkiketjun keskellä, mutta ei häntä kannata kyllä tosiaan aloituksia laittaa ottamaan kun siellä olisi Ilomäkeä ja Jasua tarjolla.
 

Luolis

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo, Montreal Canadiens
Kyllähän tää oli ihan Tepsin erä. Ei HPK:lla ollut mitään sanottavaa. Toisessa erässä vaan sama höögä päällä.
 

Tarasenko

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, St. Louis Blues, Manchester United
Nyt pitäisi raapia se kaappi heti toisen erän alkuun niin tämä on meidän peli. Viimeistelyä lukuunottamatta varmaan pelillisesti kauden paras erä.
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Ei se Rechin laukaus kyllä ollut lähelläkään ylärimaa näin hallilta nähtynä.
 
M

Maplehill

Vaikeaa maalinteko. Huippupaikkoja riittävästi, pari kertaa kiekko kehikoissa, mutta ei mene vahingossakaan.
Ylivoima pyöri nyt hyvin.
 

O.K!

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, COL, sympatiat Coyotes-faneille
Ei huono eka erä ollenkaan. Lukko-ketju ollut hyvä ja varsinkin Ilomäestä näkee, että on tänään pelipäällä. Uusista ei oikeen vielä minkäänmoista sanottavaa, ainoastaan se, että Johansson laitaan ja Dal Colle keskelle. Yv oli erittäin hyvää. Tästä on hyvä jatkaa!
 

Kultalehvä

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Columbus Blue Jackets
Hyvää tekemistä eka erä. On löydetty keinoja tuoda kiekko alueelle, syötöt napsuu enimmäkseen lapaan. Ylivoima pyörii ja laukaukset osuu tolppien väliin. Ero on kuin yö ja päivä joidenkin muiden pelien osalta tänä syksynä.

Puolustuksesta en osaa sanoa muutakuin et näytti tulevan taas muutama hazardi suoraan kaverin lapaan.

Tolpat sisään ja peli olisi 2-0.

Dalle vaikuttaa hieman haluttomalta tällä hetkellä, katselee ja liukuu. Ego ainakin tippui heti ekassa vaihdossa kun heitettiin aika näyttävästi laitaan. Toivottavasti parantaa.
 

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
Johanssonista vahvat Sandberg-vibat. Varmanoloinen ja tasalaatuinen jannu.

Kolli oli kyllä aika jäässä. Aika moni asia vähän sinnepäin toistaiseksi.

Pyne pelipäällä ja raumalaiset heräämässä.
 

Luolis

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo, Montreal Canadiens
Dal Colle ei vielä ainakaan ole ihan pelin sisällä. Jos jotain positiivista haetaan niin kiekko liikkuu nopeasti ja määrätietoisesti miehen lavasta.
 

Hopeavarjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ilomäeltä ja Skalickylta ehkä paras erä tähän saakka. Tammelakin energinen jälleen, mutta häneltä vähän kehnoja ratkaisuja. Tykkään kuitenkin tuosta, että vaikka ei mitään huikeaa ykkösketjua olekaan kasassa, on meillä kolme ihan pätevää kakkosta. Rech pelaa edelleen ihan hyvin kolmosessa, mutta alkaa vaikuttaa enemmän sellaiselta, mitä moni odottikin eli hyvää secondary scoring osastoa tehden noin 30 pistettä. Intoselta myös ihan hyvää tekemistä.

Ykkösketjussa onkin sitten kolme pelaajaa, jotka enemmän tai vähemmän pihalla ihan ymmärrettävistä syistä. Johansson hyvä luistimilla, mutta vaikuttaa huonolta aloittajalta. Dal Collelta lähtee kuti hyvin, mutta liike alaspäin ei riitä sentteriksi? Kävikö nyt niin, että kahdesta puolikkaasta sentteristä yritettiin saada yksi kokonainen? Pyyhtiä jotenkin vähän vielä eksynyt, vaatiinee onnistumisia. Ei ole mikään itsestäänselvyys, että pääsisi viime kauden tehoihin.

Leveyttä tehojen tekemisiin löytyy kiistämättä, eikä jää yksittäisten pelaajien harteille. Toisaalta on kysyttävä; löytyykö liidereitä?
 

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Giallorossi
Dal Colle ei vielä ainakaan ole ihan pelin sisällä. Jos jotain positiivista haetaan niin kiekko liikkuu nopeasti ja määrätietoisesti miehen lavasta.
Joo, ei tosiaan vielä mitään suuria johtopäätöksiä vedetä, mutta tosiaan vähän pihalla nyt vielä. Taitoa kyllä on ja selvästi maalivainu. Ilomäen kanssa ihan hyviä aihioita. Jos tosiaan ei tule olemaan se nopein kaveri luistelemaan alas, täytyy ketjua rakentaa vähän sen mukaan. Nyt ketjussa kaverit paikkaa senverran hyvin, että ei ainakaan tässä erässä vielä mitään ongelmia asian suhteen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös