Peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 739 177
  • 12 310

Konalan Kettu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ja on se vain niin, että landejengit tulee Nordikselle antamaan kaikkensa. Jos IFK pelaa vähääkään pienemmällä liekillä niin turpaan tulee.. Tästähän moni pelaaja on puhunut. IFK ja varsinkin Nordis sytyttää vastustajan kuin vastustajan, mutta 60 peliin on vain vaikea syttyä. Siinä missä Jukurit voittaa nyt unelmapelillä, saattaa heidän jengi nukkua ja pelata sen "ei kiinnostanut tulla töihin" pelinsä heti seuraavassa pelissä.

Tätä ole itsekin jo vuosia toitottanut. Nordiksella on ehkä jopa vaikeampi voittaa tiettyjä jengejä kun niiden kotona. Vieraissa ollessan ne on täysin sitoutuneet pelisuunitelmaan ja kukaan ei yritä olla yleisön sankari. Paineet on nollissa, kun on vaan voitettavaa. Vastaavasti sitten romahdus voi olla aika tuntuva jos saadaan ladottua pari maalia heti alkuun. Näihin peleihin ei voi tulla takki auki sekoilemaan omassa päässä. Nyt annetiin ihan priimapaikkoja ja vihu rankoi.

Jatkan vielä kun vilkasin laukaisukarttaa: sielä on KUUSI no ehkä seitsämän vetoa etäisyydetä jolta normi liigaheppu kiekon maaliin saa... että semmosta puolustamista.
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Tätä ole itsekin jo vuosia toitottanut. Nordiksella on ehkä jopa vaikeampi voittaa tiettyjä jengejä kun niiden kotona. Vieraissa ollessan ne on täysin sitoutuneet pelisuunitelmaan ja kukaan ei yritä olla yleisön sankari. Paineet on nollissa, kun on vaan voitettavaa. Vastaavasti sitten romahdus voi olla aika tuntuva jos saadaan ladottua pari maalia heti alkuun. Näihin peleihin ei voi tulla takki auki sekoilemaan omassa päässä. Nyt annetiin ihan priimapaikkoja ja vihu rankoi.

Juurikin näin. Nordiksella pitää kotijoukkueen pelata erityisen tarkkaan se oma pää, ettei anna niitä helppoja maaleja. Vastustajat pelaa järjestättäin sellaista prosenttikiekkoa ja suojelee omaa maalia ja kyttää meidän virhettä.

Pitäisi vaan olla tosi hereillä kotona ja pelata oma pää yhtä varmasti kuin vastustajakin pelaa. Vähänkin kun lepsuilee, kuten Teräväinen Jukureiden ekassa maalissa tai koko ketju tokassa, niin heti soi.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Suomessa peli on taktisempaa kuin monissa muissa liigoissa, missä maksetaan kyllä kovempia liksoja. Täällä yleisesti ottaen myös rupusakit osaavat pelata taktisesti niin kovempia jengejä vastaan, että joka ilta ei tule persraiskauksia ja usein jopa laittavat kovemmat niput varsin ahtaalle. Tämä on asia, mikä Liigaan tulevalla valmentajalla pitää olla tiedossa ja häneltä pitää löytyä variaatioita.

Ville ymmärtää pelistä ja taktiikoista keskimääräistä enemmän. Kysymys kuuluukin, lähtikö hän liian kunnianhimoisesti kauteen ajamalla ensin joukkueelle pelitapaa, mikä perustuu reagointiin, vauhtiin ja vaistoihin? Vai olisiko ensin pitänyt ajaa yksinkertaisempi pelisysteemi, mikä perustuu tiukemmin sovittuihin asioihin, jotta pelaajat oppivat ensin tuntemaan toisensa paremmin ja saavat turvaa yhteisesti sovituista asioista ja vasta sen jälkeen muokata sen päälle pelisysteemi, mikä perustuu enemmän flow-tilaan? Itse olisin valinnut jälkimmäisen. Jääkiekko on yksinkertaisten miesten yksinkertainen peli. Mitä enemmän siellä pitää ajatella monimutkaisia askelkuvioita, sitä harvemmalle se sopii. Mutta, jos yhdessä opetellaan tiettyjä asioita uudelleen ja uudelleen ja uudelleen, moni kuulkaa oppii ne. Ja sitten nousee myös ne hyvien ja vahvojen ja taitavien pelaajien osaamiset esille nyt nähtyä paremmin ja siitä ne erot sitten syntyy suhteessa muihin jengeihin.

Itseluottamuksella on merkitystä urheilussa ja nyt olemme tilanteessa, missä moni pelaaja kärsii onnistumisten puutteesta, puristavat mailaa, yliyrittävät ja alkavat jo ehkä vähän turhautua. Ensin itseensä, sitten vähän muuhunkin. Tästä on lopulta hyvin lyhyt matka siihen, että hommat menee kollektiivisesti yhdellä jos toisella tosi solmuun ja joudutaan taas nousemaan vaikeimman kautta voittoon. Tämä syö aikaa ja voimavaroja kaikesta muusta ja valmennus joutuu käyttämään aikaa ylimääräiseen pään paijaamiseen. En todellakaan väitä, että tämä kausi on taputeltu, koska ei se todellakaan sitä vielä ole, mutta en oikein näe punaista lankaa tossa pelaamisessa. Tai ehkä näen, mutta joukkue ei kykene toteuttamaan sitä, ainakaan vielä. Sen sijaan näen kyllä joukon pelaajia, joita kutsutaan lammaslaumaksi ja se ei mielestäni ihan oikeasti kuvaa tota jengiä. Kyllä siellä kaikki yrittävät ja haluavat onnistua ja kantaa vastuuta. Vähän liikaakin ja se on ehkä se ongelma.

Että tällaista mä nyt mietin.
Edit: lisätty ja korjattu sanoja… kirjoitin väsyneenä.
 
Viimeksi muokattu:

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Pistetään tännekin, kun huomasin tosiasian liigan sivuilla käydessä. Vaikka TPS on vähän karkaamassa, niin sen perusteella mitä Nordiksella Töpseleistä näin, niin en usko sen lennon jatkuvan tuollaisena, joten ne tulee olemaan ihan kiinni otettavissa.

Ja jos oltaisiin tänään oltu asenteella ja hommattu se kliininen rutiinivoitto, joka tehtiin Sporttia vastaan, niin meillä olisi 14 pistettä ja oltaisiin sarjakakkosia.

Ranteet siis auki. Tää kausi on hävitty.
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Masokisteille:

IFK-Jukurit 1-3. 27.11.2019

Luonnollisesti Jukurit hävisi viisi seuraavaa peliään varsinaisella peliajalla, mutta IFK ei halunnut olla tyly isäntä.

Keskiviikkoilta ja Nordiksella hyvin sakkia. YV oli kyllä hyvää noihin aikoihin ja Dyk näytti siltä, että on matkalla NHLään.



 

Nicky Nichols

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä ne kiekot alkavat sieltä maaliin mennä kun tommosen määrän järjestää paikkoja ja vetoja. Ei pelkästään Innalalla vaan kaikilla muillakin. Tämmöset tappiot vaan on aina alkukauteen kärsittävä että osataan jatkossa olla hereillä kotipeleissä alusta asti. Helvetin hyvä että seuraavaksi on vastassa Ässät ja vieläpä Porissa. Ne jotka on Ässien touhua viime ja tällä kaudella seuranneet (itse olen jonkin verran) voivat ainakin todeta että ei meillä mene ihan niin huonosti mitä just nyt ehkä tuntuu. Ässillä on ollut ”muutama” murska kotitappio tässä viime aikoina ja peli on sekaisin kuin seinäkello, niin kuin joku porilainen täällä totesikin. Lauantaina kerho täydellä? Nordiksella kyllä tästä vielä hyvä tulee.

Eli toisin sanoen Porissa turpaan jatkoajalla ja lauantaina kerho pelaa kauden ainoan täydellisen pelinsä ja kusessa ollaan.
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Seitsemän matsia ja yksitoista pistettä ei ole kovin hyvä saavutus. Viime kauden startti ei ollut sen parempi, kahdeksan matsin jälkeen oli kymmenen pistettä kasassa. Ihan hyvän kauden jengi kuitenkin silloin pelasi ja mitalikin tuli palkintokaappiin.

Joukkueessa on paljon uusia pelureita, joten ottaa aikaansa, että ns. palaset loksahtaa kohdalleen. HIFK tulee vielä ja lujaa, olkaa huoleti.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
@BOL tuossa ylempänä tyhjensi meikäläisen pankin aika totaalisesti, propsit siitä!

HIFK yrittää nyt jotain sellaista joka ei tule luontevasti, ja kun fokus ei ole 100% seuraavassa pelissä => erässä => vaihdossa niin tuollaista se on, epäjärjestystä, sankaritekojen tavoittelua, sekoilua PAPP’ssä, josta seuraa entistä sekaisempi hyökkäykseen lähtö, josta seuraa entistäkin sekaisempi paluu omiin (jne. jne.).

KIS, sano…
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Missä lehdistötilaisuus viipyy?? Kiinnostas Peltosen Villen kommentit edarien otteista ihan älyttömästi.

Tuossa on selvästi napattu otteita lehdistötilaisuudesta. Ville puhuu siitä, että olivat alussa vähän veteliä.

 

timotl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
IFKn pelitapa on "vaarallinen". Se perustuu kiekon hallintaan ja pitkiin pyörityksiin kulmissa, jokunen maalipaikkakin siinä syntyy ilman maalia. Vaarallisen siitä tekee se, että kun vastustaja pääsee sitten kiekkoon kiinni, ei olla järjestäytyneitä eikä orientoituneita puolustamaan. Puolustus on jotenkin koomassa, eikä osaa pelata puolustavaa peliä pitkien hyökkäysten jälkeen: onko fokus ja pää jotenkin jäänyt vastustajan siniviivalle?

Jotenkin tällainen kuva siitä jää: ei olla valmiita puolustamaan kurinalaisesti ja oikein, kun sen kymmenennen tehottoman pyörityksen jälkeen eka tilanne tuleekin omaa päähän. Tämä on nähty niin monta kertaa jo tälläkin kaudella, sekä edellisillä. "Kun et itse tee, kaveri iskee" - tämä toistuu AIVAN liian usein.

Mikä neuvoksi? Hankitaan parempia pakkeja jotka eivät sekoile, kun pitkän hyökkäyksen jälkeen pitäisi osata taas puolustaa? Vai onko se hyökkääjien vika, jotka eivät tue tarpeeksi pakkeja?

Vai pitääkö pelitapaa muuttaa niin, että isketään nopeasti "all in" eikä jäädä pyörittämään kulmarallia, ajetaan maalille ja siitä tulee heti maali tai nopea paluu puolustukseen.
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Hieman tässä pohdittuani, niin mä luulen, että IFKssa on menossa pieni murroskausi.


Nelosketju ei ole oikein mikään nelosketju vaan samanlainen pörrääjä kuin muutkin. Dyk ei oikein löydä paikkaansa, Innalalla apina selässä ja jengin todennäköinen pelillinen liideri Koivistoinen vasta kuntoutumassa. Liian moni asia on vaiheessa samaanaikaan. Ei ole myöskään yhtään viime kaudella toiminutta ketjukokonaisuutta tai tutkaparia, johon voisi nojata nyt kun Hursti on veke eikä voi edes palata tuohon Tallberg-Broadhurst-Dyk kokonaisuuteen. Ei ole muuten ehjänä yhtään viime kaudella hyvin toiminutta pakkipariakaan, kun Lyytinen on veke.

Kaikki on murroksessa ja vielä ilmeisen vaikeasti opittavalla pelisysteemillä.

Kun Karvinen palaa ja saadaan oikeasti "tutinaa ja tötinää" herättävä nelosketju ja Koivistoinen ja Dyk tai Innala iskuun, niin me aletaan kääntää näitä ohipelejä. Se taas luo hyvää fiilistä koppiin ja tulee muutakin onnistumista. Peliin tulee rentoutta.

Nelosketjun merkitystä ei tosiaan sovi unohtaa. Viime kaudella Pikkaraisen peli alkoi myös nivoutua, kun nelonen alkoi toimimaan muodossaan Åsten-Väänänen-Keränen. Joka peliin tuli taklaava ja yritteliäs ketju, joka vei kiekon aina vastustajan päätyyn.

Nyt nelosen funktio on vähän sellainen "Teissalalle kiekkoa". Åsten on aika hukassa tossa roolissa ja ketjun peli on vähän vajavaista.
 

tommy36

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
IFKn pelitapa on "vaarallinen". Se perustuu kiekon hallintaan ja pitkiin pyörityksiin kulmissa, jokunen maalipaikkakin siinä syntyy ilman maalia. Vaarallisen siitä tekee se, että kun vastustaja pääsee sitten kiekkoon kiinni, ei olla järjestäytyneitä eikä orientoituneita puolustamaan. Puolustus on jotenkin koomassa, eikä osaa pelata puolustavaa peliä pitkien hyökkäysten jälkeen: onko fokus ja pää jotenkin jäänyt vastustajan siniviivalle?

Jotenkin tällainen kuva siitä jää: ei olla valmiita puolustamaan kurinalaisesti ja oikein, kun sen kymmenennen tehottoman pyörityksen jälkeen eka tilanne tuleekin omaa päähän. Tämä on nähty niin monta kertaa jo tälläkin kaudella, sekä edellisillä. "Kun et itse tee, kaveri iskee" - tämä toistuu AIVAN liian usein.

Mikä neuvoksi? Hankitaan parempia pakkeja jotka eivät sekoile, kun pitkän hyökkäyksen jälkeen pitäisi osata taas puolustaa? Vai onko se hyökkääjien vika, jotka eivät tue tarpeeksi pakkeja?

Vai pitääkö pelitapaa muuttaa niin, että isketään nopeasti "all in" eikä jäädä pyörittämään kulmarallia, ajetaan maalille ja siitä tulee heti maali tai nopea paluu puolustukseen.
Ensin on hyvä todeta, että en vähemmässäkään määrin halua kuulla mitään siitä saatanallisesta "meidän pelistä", joten toivon totisesti että IFK ei koskaan tule siirtymään osaksi sitä saakelin nysväyskyttäyspelaamista.

Kanadanhan tässä noin puoli vuosikymmentä sitten näytti, että pystysuunnan kiekkoa pelaamalla voidaan voittaa mestaruuksia kyllä, mutta se pitää osata tehdä oikein.

Kanadahan ei tuolloin keskittynyt juurikaan noihin kulmaralleihin, joissa joka pelaaja pyörii kuin väkkärä ja kiekkoa roiskitaan aina silloin tällöin kohti maalia, ja useimmiten siten, että ei siellä ole ketään jatkamassamahdollisia irtokiekkojakaan.

Kanadan peli perustui myös hyvin vahvaan häirintään, jossa koko ajan oli kaksi "häiritsemässä" kiekollista vastustajaa, ja usein saatin pakotettua huonoon syöttöön tai onnistuttiin riistämään kiekko, jonka jälkeen välittömsäti reagoitiin pystyyn, ja muutamalla syötöllä piti olla potentiaalinen maalipaikka, johon myös tultiin valmiina irtokiekkoihin.

Tällä hetkellä IFK:lla ei edes omista lähdön kanssa tunnut olevan selkeää tapaa lähteä, ja usien pelaajat ovat menossa toistensa linjoille ja lopulta roiskivat tarpeettomia ja typeriä pitkiä kiekkoja kun ei oikein tiedä että mihin hemmettiin kiekon voisi lavastaan lähettää. Samaa törmäilyä näkyy myös hyökkäyspäässä ajoittain.

Kulmarallit sujuu oikein hyvin, sillä vastustaja kuitenkin pyrkii organnisoimaan puolustuksensa kuntoon, jolloin se ei ihan jkoka hetki vois olla siellä kulmiassakaan riskillä niitä kiekkoja hakemassa.

IFK:n ralleilla on vaan ikävä tapa asettua sellaiseen asentoon, jossa usein viivalle jää vain yksi mies, ja paskan syötön tullessa menee vielä vetelät housuun, ja vastustaja saa riistettyä kiekon, ja usein siinä on samalla sitten valmiina ylivoimahyökkäys IFK:n päätyyn.

Hyökkäyspään rallit näyttävät varmaan kivoilta, vetoja tulee ihan perkeleesti vaan tulosta hyvin marginaalisesti, sillä vedot ovat sekä luokattomia että vaarattomia hyvinkin usein, ja siksi en ihan täysin osta väitettä siitäkään, että tällä vetomäärällä aletaan väkisinkin voittamaan. KOen enemmänkin niin, että tällä vetomääräällä IFK kyllä voitta varmastikin otteluita, mutta mitään takeita siitä ei sillä kyllä ole, että miten se missäkin pelissä menee.

Koenkin siis, että IFK:n flowkiekko on jokseenkin perseestä ja sopimatonta hyvin taktiseen liigaan, joten suunnaksi olisi saatava nimenomaan sellainen pystysuunnan pelaaminen, jossa vastustajalle ei jää aikaa organisoida puolustustaan. Ei edes sitä träppiä keskialueelle.

IFK:n PAPP on myös melko perseestä tällä hetkellä, ja usein tuntuu että siellä ei oikein kukaan tiedä että mitä hittoa nyt pitäisi tehdä.
Tällä hetkellä pelisyysteemi saa pelaajat näyttämään huonommilta kuin he todellisuudessa ovat.

Haluan ehdottomasti -jos se on mahdollista- että IFK jatkaa mielummin pystysuuntaan pelaamista, mutta sitä on kyllä tästä flow-versiosta yksinkertaistettava ihan hitokseen.
 

penalalli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Leeds United
Nokka Jaloselta meni kolme kautta saada IFK:n edarit ja baarimikot haluamaansa kuosiin.
Mielenkiintoista on, mitä Ville tekee jatkossa, Onko se Curren lite bättre, kärsivällisyys kunniaan?
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Hyvää pohdintaa @tommy36

tuo pystysuunnan peli tarvitsee tosiaan sitä suoraviivaisuutta ja maalille menoa. Nyt mennään sinne kulmiin ja puuttuu ne haastot. Haastoista tulisi myös joskus jäähyjä vastustajalle.
 

TheSirPena

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pentti Matikainen
Toivottavasti ei ollut hirveän iso panos.
Ei kovin, mutta ennen peliä oli iso panostus, että HIFK voittaa vähintään muuutamalla maalilla. Ihan vitun lähellä oli hei. Lauantaina pelasin myös samaa, mutta ihan pikkupanoksella ja sehän tietenkin osui. Nyt sama isolla niin päin vittua menee. Perus. Vituttaa vieläkin niin ettei veri kierrä. Lopetin matsin katsomisen toisen erän alussa.
 

Kake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Junior-Pelicans, Tamin Tribuuttiketju
Kanadan peli perustui myös hyvin vahvaan häirintään, jossa koko ajan oli kaksi "häiritsemässä" kiekollista vastustajaa, ja usein saatin pakotettua huonoon syöttöön tai onnistuttiin riistämään kiekko, jonka jälkeen välittömsäti reagoitiin pystyyn, ja muutamalla syötöllä piti olla potentiaalinen maalipaikka, johon myös tultiin valmiina irtokiekkoihin.
Juuri näin.
Paine, riisto, kääntö, suoraan kohti maalia, kiekollinen ampuu, kiekottomat antavat tuen ja kovan maalipaineen ja sitä kautta jatkopelit kunnossa.
Eivät mene kulmiin.
Vaan luovat maalipaikat nopealla laukauksella.
IFK hyökkää tällä hetkellä hyvin niitä pitkiä hyökkäyksiä, suorahyökkääminen on usein alivoimaista.
 

Nahkasohva

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ronnie O'Sullivan, Sunderland
Nokka Jaloselta meni kolme kautta saada IFK:n edarit ja baarimikot haluamaansa kuosiin.
Mielenkiintoista on, mitä Ville tekee jatkossa, Onko se Curren lite bättre, kärsivällisyys kunniaan?

Nokkaan verrattuna Ville tuli todella valmiiseen pöytään. Itse asiassa Nokka sai IFK:n menestymään jopa yllättävän nopeasti. Joukkueen muuttaminen konkurssikypsästä, menestymättömästä, budjettiaan rajusti leikanneesta edarilaumasta mestariksi kolmessa kaudessa oli hieno saavutus.

Villen tilanne on täysin toinen, joten menestystä on lupa ja pitääkin odottaa nopeammin. Uskon näin myös tapahtuvan.
 
Viimeksi muokattu:

starcat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Niin jengillä on se sama ongelma joka on ollut ainakin viimeiset viisi kuusi kautta. Maalin tekeminen vaikka paikat saadaan. Eilenkin meidän olisi pitänyt voittaa selkeästi. Mutta ei pelaajien pitää varmaankin mennä kallonkutistajalle joka saa aikaan rauhallisuuden ja laukaisee jännityksen tehdä maali aina kun siihen on tilaisuus.
 

EPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Helppo sanoa että pitää mennä maalille. Helppo toteuttaa myös jos pelataan ilman vastustajaa.

Kun IFK on tappiolla ja vastusta tukkii maalin edustan niin miten sinne väkisin mennään jos ollaan hyökkäysalueella? Eikö se väkisinkin mene kulmissa pyörimiseksi tai kiekon maalille heittämiseksi ja todennäköisesti menettämiseksi?

Mun mielestä oleellista on se miten peliä käännetään ja miten tullaan yhdessä hyökkäysalueelle ja liikkeellä revitään sinne tilaa päästä laukomaan suoraa syötöstä tai hakkaamaan riparia suorassa hyökkäyksessä. Nuo sitten aiheuttaa erilaisia tapahtumia joista voi tulla lisää maalipaikkoja.

Tuohan on osittain tällä kaudella toiminut mutta niistä ei olla viimeistelty kovin hyvin. Helpompaa sitä olisi toteuttaa 0-0 tai johtotilanteessa kuin tappiotilanteessa. Sitä kautta myös saataisiin haastettua ja vastustaja joutuisi rikkomaan. Jos eilen olisi menty 1-0 johtoon ei Jukureilla olisi ollut juuri mahdollisuuksia tuota pelitapaa vastaan.

Mielestäni kulmussa pyöriminen on johtanut myös tilanteisiin. Pikkaraisen lätkään verrattuna kulmapyörityksillä on myös luotu maalipaikkoja silmämääräisesti enemmän. Siellä on liikuttu ja vaihdettu aktiivisesti paikkaa ja saatu tilanteita aikaan. Toki nekään ei ole realisoituneet riittävän hyvin.
 

tommy36

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyvää pohdintaa @tommy36

tuo pystysuunnan peli tarvitsee tosiaan sitä suoraviivaisuutta ja maalille menoa. Nyt mennään sinne kulmiin ja puuttuu ne haastot. Haastoista tulisi myös joskus jäähyjä vastustajalle.
Jep. Nyt tuntuu että sieltä hallilta puuttuu enää se posertiivari joka vääntää siitä sitä sirkusmusaa siitä pömpelistään silloin kun IFK alkaa pyröimään sitä karusellia siellä kulmissa.
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Erikoistilanteet a la HIFK:
- alivoimaprosentit, Liigan 11. “paras”
- ylivoimaprosentit, Liigan 14. “paras”

Tuli mulle yllätyksenä, että myös alivoima sakkaa. Jengissähän pitäisi nykyisellään olla kuitenkin melko hyvin tuon alan taitajia.
Ville ja Cory, tarttis tehdä jotain….

Erityismaininta maalivahtien tilastoista, jolla osastolla ei katsojan näkökulmasta ole näyttänyt olevan suuria ongelmia:
- Torjuntaprosenteissa kumpikin mv on alle 90% (taas tuttua syksyn HIFK-tasoa), eivätkä mahdu top 20…
- Päästetyt maalit per matsi -osastolla molemmat jäävät top 10 ulkopuolelle
 

RedDawn

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Seattle Kraken, Vancouver Canucks
^Melkosta kyllä, huh huh... no uusi viikko ja uudet pelit kaiken muuttaa voi!

Nyt ollaan tukevasti seiskapaikalla; käytännössä yhtä kaukana kärki -ja häntäpaikasta (toki TPS pelannut pari peliä enemmän kuin muut).
 

Jermu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Erityismaininta maalivahtien tilastoista, jolla osastolla ei katsojan näkökulmasta ole näyttänyt olevan suuria ongelmia:
- Torjuntaprosenteissa kumpikin mv on alle 90% (taas tuttua syksyn HIFK-tasoa), eivätkä mahdu top 20…
- Päästetyt maalit per matsi -osastolla molemmat jäävät top 10 ulkopuolelle

Tämähän on tälle palstalle hyvin tuttu videoklippi-ilmiö. Joo maaleja kelatessa helppo sanoa, ettei olisi ottanut Brodöörkään tota, mutta olisihan se kiva, että välillä meidän veskari voittaisi virkaveljensä.
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Tämähän on tälle palstalle hyvin tuttu videoklippi-ilmiö. Joo maaleja kelatessa helppo sanoa, ettei olisi ottanut Brodöörkään tota, mutta olisihan se kiva, että välillä meidän veskari voittaisi virkaveljensä.

Olisi myös kiva, että meidän puolustajat ja viisikko puolustaisi oman maalin edustaa, kuten vastustajan viisikko tekee. Olen ihan varma, että jos Garteig tai Halonen pelaisi TPSässä, olisi molempien torjuntaprosentti siellä 92% paikkeilla.

Edit: Jos katsoo mistä mestoista noi meidän vastustajat on tehneet maalinsa vaikka viimeisessä kolmessa pelissä, niin onhan se nyt ihan vitsi. TPS-pelissä Nurmen annetaan ensin päästä 3-0 hyökkäykseen ja sitten annetaan ampua parhaalta sektorilta. Jukurit pelissä oli se puolustaminen ihan koomailua. Kaikissa maaleissa.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös