Peliesitykset kaudella 2020–2021

  • 620 279
  • 8 707

Olbertson

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Leijonat, Kärpät
Tässä ensimmäistä vaihtoa katsellessani, heräsi kysymys. @Proffa_20 , onko nimimerkkisi kunnianosoitus pelaajalle #20 Aleksi Mustonen vai #20 Lenni Killinen?
 

Micol

Jäsen
Kuten sanoit, on täysin ymmärrettävää, että tälle korona-kaudelle Kärpät ei ole samanaista nippua saanut kasattua, mutta en suostu myöskään uskomaan, että tuohon nykyiseen nippuun on poltettu sitä kolmea miljoonaa, jonka Kärpät on ilmoittanut budjetikseen, ei sitten millään. Eilenhän Kärpät pelasi Lukkoa vastaan ihan mallikkaan pelin, mutta maalinteko oli se mikä sakkasi. Suurelta osinhan se johtuu hyökkääjien heikosta tasosta ja näen, että varsinkin eilen Manner repi sen mikä tuosta joukkueesta on revittävissä. Hyvä peli kokonaisuudessaan, mutta maalinteko ja viimeistely sakkasi, mikä johtuu valitettavasti meidän pelaajien taitotasosta.

Aiemmin ei ollut mielestäni ajankohtaista vaatia Kärppiä vahvistamaan joukkuetta, koska peli oli niin sekaisin, että se oli ihan sama ketä siellä suorittaa. Mutta nythän se peli alkaa olla paremmin uomissaan, vaikka ollaan vielä kaukana valmiista, niin nyt tullaan sitten siihen ns. 'lasikattoon', jonka rajallinen pelaajamateriaali asettaa. Nyt kun peli alkaa näyttää paremmalta, voisi niitä vahvistuksia ja kilpavarusteluakin alkaa pohtimaan. Aiemmin siinä ei tosiaan ollut mitään järkeä, koska peli oli niin kuraa, mutta nyt tilanne on hieman toisenlainen.
Kyllähän Kärpät vahvistusta kaipaisi hyökkäykseen, mutta sitä ei kyllä voida toteuttaa parhaalla mahdollisella tavalla ennen kuin ovi käy myös toiseen suuntaan. Kärpillä on ollut tällä kaudella tasan kaksi sentteriä, joiden otteisiin on voinut olla koko kauden otannalla tyytyväinen ja he ovat tietenkin Kunyk ja Kossu. Yksi aidosti kovan luokan sentteri (X) vaihdossa Mustoseen tekisi kyllä aika paljon lisää joukkueen iskukykyä ajatellen.

1. Pyörälä - Kunyk - Aaltonen
2. Jokinen - X - Koblizek
3. Hermonen - Kossu - Ak. Räty
4. Sailio - Kristof - Karvinen

Maalintekoon pystyvällä 2. sentterillä voitaisiin saada Jokiselle ja Koblille lisää tehoja ainakin syöttöjen muodossa.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Tässä ensimmäistä vaihtoa katsellessani, heräsi kysymys. @Proffa_20 , onko nimimerkkisi kunnianosoitus pelaajalle #20 Aleksi Mustonen vai #20 Lenni Killinen?
Okei, kiinni jäin. Paljon on tullut Mustostakin kritisoitua mutta kyllä totuus on, että...minulla on 'pieni' mancrush Mustoseen. Itsehän kutsun myös Mustosta salaa Proffa lempinimellä. Se on varmasti tuo hajuton, mauton ja väritön pelaaminen ja olemus joka minut on hurmannut. Ihan pelaaja!

Voin avoimesti myöntää, että minun nimimerkkini on perustettu vain ja ainoastaan luomaan positiivista pöhinää Aleksi Mustosen ympärille. Huumoria, huumoria



Totuus: #20 Sebastian Aho
 
Viimeksi muokattu:

JPL

Jäsen
Kärppien hyökkäyspelaamisesta puuttuu toisteisuus täysin. Hyökkäyspelaaminen on täysin ”luomua”. Lisäksi tuntuu että pakeilla on koko ajan kiire, kun kiekossa pyritään säilymään paineen alla, eikä syöttölinjoja ole auki. Vaikea kausi tällä menolla...
 

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks | Kärpät | SoJy
Eka kertaa sitten noin 25 vuoden tiiviin seuraamisen jälkeen ei pelit kiinnosta juuri lainkaan. Koronalla ja kaikella muullakin on vaikutuksensa, mutta kyllähän jengi pelaa niin aneemista, tylsää ja tehotonta lätkää, että on vaikeaa keksiä syitä, miksi katsoisi pelejä. Malliesimerkki HMV:sta. Pieni tauko lienee paikallaan.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Astetta heikompi vastustaja kuin eilen mahdollistaa vielä jopa kolmen pisteen potin vaikkei peli sinänsä kovin hääviä ole.
Positiivista on se että meillä tänä iltana on jäällä ihan oikea maalivahti !
 
H

Hidas_ja_kankea

Voin avoimesti myöntää, että minun nimimerkkini on perustettu vain ja ainoastaan luomaan positiivista pöhinää Aleksi Mustosen ympärille. Huumoria, huumoria

Hyvä että merkitsit huumoriksi. Olin jo tulossa ojentamaan moisesta harhaoppisuudesta.

Oikeasti ensimmäinen positiivinen oivallus päivän palstaelämässä. Vielä kun peliesityksistä saisi jotain vastaavaa.
 

Miikkael

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Red Wings
Milloin viimeksi kärppien hyökkääjä on yrittänyt leikata laidasta keskustaan maalintekosektorille hyökkäyksessä? Tuntuu että aina vedetään liinat kiinni, pyöräytys ja pudotus viivaan pakille.

On meillä todella laadukas hyökkäyskalusto, ei minkäänlaista 1vs1 uhkaa. (pl. muutama poikkeus)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös