Nebelwerfer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Onnistuuko vai, sen aika näyttää. Jos koutsia vaihdettaisiin niin ainakin näytetään, että yritetään tosissaan. Vituttaa tällainen suosikkijoukkueen sokea palvominen.
No mistä nyt sitten yhtäkkiä uus, ja huomattavasti, parempi koutsi? Saatana. Ja, ei mikään "Tuokkoloita". Toki Karri Kivi on vapaana jos joku vaan maksaa riittävästi.
 

Mustakotka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kausi ei toki ole vielä vanha eivätkä piste-erot eivät ole kasvaneet suuriksi, mutta tuo homma ei pelkästään sormia napsauttamalla parane. Jos katsotaan edellisen valmentajamme tavoin tuloksien taakse, niin voi heti todeta, että hyviä aihioita ei yksinkertaisesti ole nähtävissä, tai sitten niiden näkemiseen tarvitsee suuremman linssin kuin allekirjoittaneella on saatavilla. Ymmärtäisin optimismin ja olisin valmis antamaan lisäaikaa, jos tappiot johtuisivat huonosta tuurista, mutta tällä hetkellä Sport on juuri siellä mihin se kuuluukin peliesityksillään.

Viime kaudella Pajuluoman joukkue pääsi yllättämään monet iloisella ja raikkaalla hyökkäysvoittoisella pelillä. Ongelmat joukkueen ja pelin rakenteissa olivat selvät, mutta hyvänä päivänä Sport pystyi voittamaan kenet tahansa maalintekokilpailussa. Nyt, kun vaatimustaso on korkeammalla, valmennuksessa on keskitytty viime kauden ongelmakohtien kehittämiseen sillä seurauksella, että edes tuosta hurlumheistä ei ole jäljellä mitään. Sportin pelaamista on valmentajasta riippumatta aina ohjannut enemmän flow ja pelin tapahtumat kuin suunnitelmallisuus, jonka takia myös näitä anneliin kairaamisia nähdään herkästi heti, kun joukkueella ei ole parhain päivä menossa.

Maukan kommenteista voisi päätellä, että koppi ei ole tällä hetkellä päävalmentajan hallussa. Jotain kipeitäkin liikkeitä on tapahduttava välittömästi, ennen kuin loputkin viime kauden boostista on hävitetty ja juhlakaudesta tulee taas yksi via dolorosa seuran historiassa. Jos edellisestä valmentajasekoilusta ei opittu mitään, niin silloin seuran johto on väärissä tehtävissä. Kuinka monta vuotta Sport aikoo vielä antaa toimiston puolella tasoitusta muille kilpailijoille? Esimerkkiä voi ottaa vaikkapa Porista, jossa myönnettiin viime kaudella virheet, annettiin hyväveliverkostolle kenkää ja palkattiin - vaikkakin sekoilujen (työryhmä, Jari Pasanen) jälkeen - tilalle ammattilaiset Kerttula ja Selin, joilla on näyttöjä ja osaamista kotimaisilta ja ulkomaisilta kentiltä. Heidänkin työjälki arvioidaan vasta paljon myöhemmin, mutta ainakin alku on ollut lupaava ja uskottava.
 

Schlange

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
....Vituttaa tällainen suosikkijoukkueen sokea palvominen.
Mua ei nyt ihan vituta se toinen ääripää eli sellainen kiihkomielinen vastameuhkaaminen. Se on yhtä ymmärrettävää kuin sokea palvominen ja itse asiassa ihan sama asia. Mutta aika harvoin valmentajan vaihtaminen on saanut hommaa kulkemaan. Otetaan kuitenkin päinvastainen esimerkki Tapolasta ja Tapparasta, mikä vuosi lie ollutkaan. Silloin kuitenkin Tappara otti syksyllä turpaansa oikealta ja vasemmalta ja Tapolan ero vaaditiin ihan joka paikassa. Fanaattisin äänensävyin. Seurajohto oli kärsivällinen ja kaikki tietävät lopputuloksen. Sport ei nyt ihan mestaruudesta pelaa, mutta pienen perseaukisen seuran on jo käytännön syistä oltava kärsivällinen. Annetaan nyt sille Maukalle vielä aikaa.
 

mike owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
tepsi, hjk ja kiisto
Sportin kausi on alkanut aika lailla huonosti johtuen paljolti hallirempasta ja erittäin typerästä otteluohjelmasta. Jäähallin remontti on pakko suorittaa valmiiksi vielä ensi vuoden aikana. Remppa vaikuttaa varmasti paljon Sportin suorituksiin sekä tänä että ensi vuonna. Toivottavasti otteluohjelma on seuran kannalta parempi ensi kaudella, muutoin saadaan kärsiä vielä pitkään.
Itse en lähtisi vielä tässä vaiheessa tuomitsemaan valmentajia tai pelaajia surkeista tuloksista. Viime kaudella Sport pelasi todella viihdyttävää lätkää ja tulostakin tuli. Nyt peli-ilon tarvitsisi kaivaa jostain esiin pikaisesti. Jos tappioita tulee vielä paljon niin se näkyy varmasti yleisökadossa hallilla.
Itse en ymmärrä miksi Mika Järvinen piti savustaa ulos ja sen seurauksena piti hankkia uusi molari. Luotan kyllä, että Hovinen hoitaa tonttinsa hyvin. Suurin ongelma on kyllä Sportin kohdalla todella surkea puolustus ja viisikkopeli. Hyökkäys on kelvollinen, mutta kärsii puolustuksen kyvyttömyydestä pelata todellista huipputulokseen vievää lätkää. Saas nähdä miten tästä urakasta selvitään.
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Sportissa maalivahti kärsii aina huonosta puolustuksesta. Jossain muualla Järvinen voisi löytää kateissa olevan god modensa. Harmi jos ura päättyi näin. Olisi ansainnut kunniallisemman lopun. (Toivottavasti saa vielä mahdollisuuden jossain).
 

rauta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Spårt & en gång alltid
Ymmärtäisin tuon silloin jos valmenkuksella olisi joku pelitapa jota ajetaan sisään ja oppiminen sekä sisäistäminen vie aikaa, mutta kun ei ole. Päätöntä koohottamista. Viime kaudella se Tomekin jälkeinen raikkaus puri. Joukkue uhkui näyttöhaluja, "me ei olla näin huonoja". Ei viime kaudellakaan ollut mitään pelikirjaa.

Onnistuuko vai, sen aika näyttää. Jos koutsia vaihdettaisiin niin ainakin näytetään, että yritetään tosissaan. Vituttaa tällainen suosikkijoukkueen sokea palvominen.
Kyllä viime kaudella oli tavallaan pelikirja, joka sopi sille joukkueelle. Se oli altavastaajakiekkoa, nopeaa pystysuunnan kääntöpeliä. Yksinkertaista, vastustajan katsojan mielestä juuri niin vittumaista, kuin Spåran pitääkin olla. Jostain syystä tuo toimi viimekauden joukkueella ja mielestäni välähdyksiä siitä nähtiin nyt Kouvolassa ja Lahdessa.

Ehkä tämän kauden joukkue ei vaan sovi tuohon tyyliin niin hyvin ja Maukka joutuu hakemaan pidempään ohuesta pelivihkostaan niitä paria sivua homman käyntiin saamiseksi.
 

justus967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Itsekin olen tässä huudellut valmentajan vaihdoksen perään, mutta... mikä muuttui viime kaudesta.
Peli-ilo! Kun sitä ei ole,on ihan sama, mikä sapluuna meillä on. Voi olla, että valmentajavaihdos on paikallaan, mutta pitäisikö perata syvemmälle. Lätkässä ei koskaan liata omaa pesää eikä kerrota asioita ulos, ei ainakaan kesken kauden. Ei yleensä koskaan.
Mihin ilo katosi? Joukkue vaihtui melko paljon. Joo, Kiviranta, Sund, Tikka … Nuoria ja nälkäisiä pelaajia, jotka pelasivat logolle. Tilalle tuli Erkinjuntti, Asplund, Liuksiala … Tuliko tilalle jotain mätiä omenoita? Ei tiedä. Usein myrkyttäjät ovat kokeneita pelaajia, joihin kokematon valmentaja ei uskalla ottaa kunnon auktoriteettia. Usein juuri nämä saavat pakkaa melko pahasti sekaisin. Nyt vaan Kuiria, Vidgreniä ja junnuja isommille minuuteille. Ylivoimille yms. Paperilla tuo joukkue on paljon parempi, mitä esitykset ovat olleet. Kunnon herätys ja ilmapiirin puhdistus on paikallaan.
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
@justus967 :n kanssa samaa mieltä tuosta peli-ilon puuttumisesta.
Ehkä Maukka + muut yrittivät ajaa sisään puolustavampaa tyyliä viime vuoden maali-iloittelun jälkeen, mutta huonolla menestyksellä.
Jokaisessa kotipelissä joukkue on ollut jotenkin hengetön ja iloton kapteeniaan myöten. Kuiri taitaa olla ainoa poikkeus.
Vaihtuvuus oli suuri, mm. Kiviranta, Vauhkonen, Tikka, Rapuzzi, Körkkö, Sund, Niemi... Ehkä nämä olivat sitoutuneempia tuohon viime kauden tyyliin, joka toimi tyydyttävästi.
Erkinjuntti ja Asplund ovat tosiaan 5-6 vuotta vanhempia kuin esim. Tervonen. EJ nyt muutenkin tottunut vähän isompiin ympyröihin. Kokeneen johtajatyypin ero kokeneeseen ja veemäiseen on hiuksenhieno vastoinkäymisien alkaessa. Onhan se toisaalta ihan inhimillistä: EJ ajatteli tulevansa viime kauden Sportiin, jossa saa hyökätä täysillä ja loistaa. Asplund lähti Jukureiden kyntämiseen kyllästyneenä askeleen kovempaan sakkiin, ja kuinkas kävikään...
Ulkkareita on paljon ja voi olla, että esim. DeSousakin on aika jääräpää. Kaikki em. toki omaa mutustelua.
Sportin johto ei perinteitä noudattaen anna potkuja valmentajalle kuin pakon edessä ja nyt ei ole vielä se aika, vaikka lähellä ollaankin. Ei vaan pokka kestä myöntää sama virhettä kuin Tomekin kanssa tehtiin. Maukan puheiden perusteella hän voi olla jopa niin suoraselkäinen, että lähtee itse.
Parasta tässä vaiheessa olisi, että esim. Kurten tulisi julkisuuteen ja kertoisi mitä on päätetty ja miten edetään. Piste. Voitettaisiin TPS ainakin tiedotuspuolella. Olisihan sekin jo jotain.
Päällimmäisenä syvä pettymys juuri alkaneeseen kauteen. 27 kotipeliä vielä jäljellä kausarista. Ei jumaleisson...
 
"Totuus on se että rönnin ritareiden ansiosta annettiin pisteet hpK:lle tänäänkin, jatkuuko tämä peresily vouodesta toiseen siinpä otsikko osaaville."
Tiukkaa asiantuntemusta ja sujuvaa suomen kieltä Sportin palstalta joulukuussa 2019.

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Toivottavasti ainakin kannattajapääty on hereillä seuraavassa pelissä. Nyt nimittäin olisi paikallaan vetää se C'mon Sportti -chantti heti kun joukkue luistelee jäälle. Olisi tärkeää, että kannattajat antaisivat viestin että varsinkaan eilisen kaltainen hermokontrollin totaalinen menetys ei käy, ja että olisi paras alkaa pelaamaan joukkueena edes välttävästi.

@mike owen listaamat seikat eivät toki ole tehneet kauden alusta yhtään helpompaa, mutta ne eivät kuitenkaan selitä joukkueen kurittomuutta, olematonta viisikkopeliä eikä valmennuksen aseettomuutta. Mistä ikinä kiikastaakaan. Asiat on pyrittävä selvittämään pikaisesti joukkueen ja organisaation sisällä. Nyt nähty paska menee jo lähes kannattajien pilkkaamisen puolelle - myös vieraskaukaloissa. Nyt ei näy merkkiäkään siitä, että kunnialla kannettaisiin kotkapaitaa tai että tehtäisiin työtä josta pidetään.
 
Kun järki loppuu, alkaa taide.

Pervert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiitospaidat
Eilisestä pelistä ennenaikoja suihkuun joutuneet Wilson, Ainali sekä Talaja....ulosajoista ei lisä kakkua..
No niin pitikin. Vähän turhan heppoisia vitosia kyllä jaettiin. Ottelun alku ei ollut helppo, kun jäähylle marsitettiin ukkoa toisen perään. Toivotaan että joku guru saa pelaajien päät kondikseen huomiseksi.
 
Tunnelin päässä näkyy valoa, tai saattaahan se olla myös junakin...

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Peliesitykset :
Aleksi Ainali 11ott. 2+3=5, 33 min rang. - 8
Antti Kalapudas 11, 2+3=5, 2min - 6
Steven Seigo 11, 1+4=5, 29min, - 9
Jos nyt laitettaisiin ne haalarit päälle, eikä muisteltaisi vanhoja, eikä leijuttaisi yhtään.
Nyt viddu sitä kotkansilmää viimeistään. Alkaa hiekka käydä vähiin tiimalasissa........
 
"Totuus on se että rönnin ritareiden ansiosta annettiin pisteet hpK:lle tänäänkin, jatkuuko tämä peresily vouodesta toiseen siinpä otsikko osaaville."
Tiukkaa asiantuntemusta ja sujuvaa suomen kieltä Sportin palstalta joulukuussa 2019.

Backster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Flyers, Chelsea
Peliesitykset :
Aleksi Ainali 11ott. 2+3=5, 33 min rang. - 8
Antti Kalapudas 11, 2+3=5, 2min - 6
Steven Seigo 11, 1+4=5, 29min, - 9
Jos nyt laitettaisiin ne haalarit päälle, eikä muisteltaisi vanhoja, eikä leijuttaisi yhtään.
Nyt viddu sitä kotkansilmää viimeistään. Alkaa hiekka käydä vähiin tiimalasissa........

Ainalin ja Kalapudaksen tilastot ovat surkeat, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Seigo kärsii PALJON Nevalaisesta. Niin ylös kuin alas. Nevalainen huitelee ties mssä niin ei voi tukea hyökkäyksiä (vaikuttaa pisteisiin) ja siitä seuraa myös ylivoima hyökkäyksiä omiin (tulee miinuksia). Parannettavaa on myös Seigolla, mutta merkille pantavaa on, että vain 2*2minuuttisia. Geigeria vaan vierelle.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: teba

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Onko Erkinjuntilla vielä vammaa vai miksi ei ole kokoonpanossa? Onkohan nyt kolmas peli peräkkäin pois? Pelasi kuitenkin ihan pirteästi viimeiset pari peliä.
 
"Totuus on se että rönnin ritareiden ansiosta annettiin pisteet hpK:lle tänäänkin, jatkuuko tämä peresily vouodesta toiseen siinpä otsikko osaaville."
Tiukkaa asiantuntemusta ja sujuvaa suomen kieltä Sportin palstalta joulukuussa 2019.

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Nyt voi olla saumaa voittoon, mark my words.
Tämän hetkistä TPS:ää vastaan se sauma on erittäin suuri. Mark my words.
Toisaalta nämä jämäsijojen joukkueetkin välillä yllättävät, joten aikamoinen ennustaja täytyy olla jos illan pelin osaa ennustaa.
 
"Se riittää, että valmentaja vittuilee silloin tällöin. Siinä on mulle tarpeeksi mentaalivalmennusta" - Jarkko Kinnunen -

Bullseye

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Talaja & DeSousa samassa ketjussa. Toi ei mulle vielä oikein aukea, molemmat kun tuntuvat hakevan 9/10 kerrasta vain omaa kiekonhallintaa joka päättyy omaan vetoon.
 

Karvaturri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Talaja & DeSousa samassa ketjussa. Toi ei mulle vielä oikein aukea, molemmat kun tuntuvat hakevan 9/10 kerrasta vain omaa kiekonhallintaa joka päättyy omaan vetoon.
Totta. Plus että molemmat on vähän grinder -tyylisiä. Grindereita kun pitäisi olla vaan yksi per kenttä, mitä oon isoilta pojilta ymmärtänyt.
 

Harppuuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Islanders
Ihan täyttä kuraa kahden erän jälkeen. Neloskenttä edes vähä sinne päin, muut ihan mestis kamaa. Ainalin ura tais mennä siinä viime kauden törmäyksessä, kuin varjo entisestä. Sääliksi käy Maukkaakin, aina sitä toivois oman kylän miehelle onnistumista.
 
Ville Varakas tarjoaa takamusta, - Olli Eronen, IFK-SaiPa, Telia Tv.

Bullseye

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Eniten ehkä harmittaa se, ettei edes harmita. Lokakuu menossa ja täysin hälläväliä-fiilis omasta joukkueesta. Tai no, "joukkueesta" ja "joukkueesta". Palstaveljille tsemppiä talveen jos aiotte matseja vielä kattoa!
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Yksi vähemmän harrastuksia. Sport sitten syyskuussa 2020 taas...
 
"Totuus on se että rönnin ritareiden ansiosta annettiin pisteet hpK:lle tänäänkin, jatkuuko tämä peresily vouodesta toiseen siinpä otsikko osaaville."
Tiukkaa asiantuntemusta ja sujuvaa suomen kieltä Sportin palstalta joulukuussa 2019.

Pervert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiitospaidat
Täällä on kirjoittelut loppuneet Sportin tasoituksen alkaessa?

No, matsin alkuun taas kaksi alivoimamaalia sekä yksi helpohko maali Steenille. TPS oli näennäisesti päättänyt voittaa.
Pientä sikaa tuli koko ajan mm. Piskulalta. Päästä vedettiin maihin jne ilman jäähyä.

Toisessa erässä taas yksi alivoima kostautui ja yhden maalin verran joutui Hovinenkin taipumaan.

Tiedä sitten mitä kolmannessa erässä tapahtui, olen ainakin hiton ylpeä siitä miten yleisö toimi matsissa, vaikka rumasti häviöllä toisessa erässä niin jengi pysyi hallissa. Kannustus ikäänkuin ruokki kenttätapahtumia ja toisinpäin; positiivinen kierre oli valmis ja Disneymäinen nousu tasoihin tuli vaikka kaikenlaisia pleksinkorjaamisia ja videotarkistuksia tulikin. Ylivoima toimii, 3 maalia siten. Ja muutenkin oltiin enemmän pois boksista ja saatiin tasuripiste.
Rankut nyt sitten oli vaan sellainen pajatsoautomaatti, joka voi kääntyä kummalle vain. Ja onhan tuossa Tepsin miljoonajengissä taitoakin...

Nyt lähtee.
 
Tunnelin päässä näkyy valoa, tai saattaahan se olla myös junakin...
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy