massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokerit on sekaisin kuin seinäkello, ei tuossa pelaamisessa paljoa punaista lankaa ole. Esitysten on parannuttava paljon jotta tästä ei tule Marjukan surulliseen saagaan yhtä lukua lisää.
@flintstone sanasta sanaan näin. Illan isoin positiivinen anti on alivoima ja vain 2 päästettyä maalia. Pelaajista plussat Anttila ja N Jensen.

Pelitavallisesti Jokerit näyttää olevan aivan nesteessä kun vastustaja karvaa kahdella Jokereiden pakki-pakki levityksen pois päätylankista asti. Kiekonmenetyksiä aivan älytön määrä.

Tänään voltattiin hidasta lähtöä kymmeniä kertoja noppa vitosta vastaan. Nopeita tai edes puolinopeita kääntöjä todella vähän. Kauheaa katsottavaa ja puskemista. Valmennuksen reagointi tähän myös huonoa. Vasta 3. erässä alettiin välillä tulla vauhdilla päätykiekkojen kautta Nefte päätyyn.

Huolestuttava on pelillinen trendi ollut jo liki 2kk ja Marjamäen kommentit myös. Energiaa kuulemma oli. Missään se ei kyllä näkynyt. Samoin tuttu jargoni maalipaikoista. Peliesitys oli täyttä sitä itseään. Kliinistä huttua. Virkamiehen huono työpäivä.
 
Tää jengi on tässä!

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
Asennepuolella isoin ongelma tänäänkin. Suorastaan tarjoillaan vastustajalle pari maalia, sitten lopussa saadaan kavennusmaali ja yhtäkkiä kiinnostaakin taas pelata. Jos jotain posia, niin alivoima muutamaa lipsahdusta lukuunottamatta ihan hyvää tänään.

Keskiviikkona sitten sellainen jengi, joka sytyttää jo etukäteen, joten eiköhän nähdä vähän erilainen Jokerit kentällä.
 
Pöö

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokerit on ollut koko kauden aivan hirvittävän virheherkkä joukkue. Joka pelissä tulee henkilökohtaisia, isoja, virheitä joilla tarjoillaan vastustajalle namupaikkoja. Kovemmat kaverit niistä sitten kiittävätkin. Osittain kyse on taidoista, siellä on monta pakkia jotka joutuvat kiekon kanssa puuhastellessaan epämukavuusalueelle. Yllättäen Lauridsen hoitaa oman leiviskänsä ok, mutta varsinkin Kivistö on aivan jäässä. Tänään puolustuspeli parani kertaluokan verran kun Stone päätyi pitkälle jäähylle. Osittain virheitä aiheuttaa pelitapa, jossa saa vähän säveltää eikä pelata niin varman päälle. Diggaan isosti pelitavasta, mutta tottakai toivoisi että tämän illan kaltaisina "ei oikein lähde" hetkinä osattaisiin pelata myös vähän järjestelmällisemmin.

Emmätiedä. Jotenkin tässä läpsytellään runkosarja loppuun ja sitten katsotaan mihin rahkeet riittää. Anttilan luistelu ei ymmärrettävästi ollut kovin vauhdikasta, mutta hyvä että pääsi tässä vaiheessa mukaan.
 

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Minua on pistänyt merkille se että otteluiden alut ollut luvattoman huonoja. Pelataan kotimatsia, ja luistelu ja työnteko on minimissään. Ei voi ymmärtää.
Ja ruetaan pelaamaan vasta sitten kun ollaan 1 -2 maalia takana. Miksi ei voi 0-0 tilanteessa pelata täysillä? Sekä toimittaa kiekkoja maalille. Hirveen vaikean näköistä peliä.

Kotimatseissa pitää pelata rohkeasti. Eikä noin varovasti..Tehtiin tosi paljon virheitä, ja vielä sellaisissa tilanteissa jossa ei oo MITÄÄN hätää.
No , kai tää vielä hyväks kääntyy. AK Bars Kazan varmaan sytyttää ylihuomenna. Onhan kyseessä kuitenkin viime kevään mestari.
 

Pazix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Semmonen peli tänään, että saatiin yksi maali aikaiseksi. Vaikee voittaa jos ei enempään riitä rahkeet. Vastustaja pelasi tosin pirun hyvän vieraspelin tänään. Se ei tietenkään poista sitä tosiasiaa, että Jokerit oli tänään huono. Keskiviikkona uusi tilaisuus.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen Jokerit, canes
Motivaation puute = rotaatoin puute. Pitäisi vaan uskaltaa käyttää kivan pelaajia silloin, kun vakionaamoilla ei oikein nappaa. Nyt peliaikaa ei oikein voi käyttää palkintona hyvästä tekemisestä...
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Rotaation käyttäminen ja penkitykset saattavat toimia JOSKUS motivaattoreina rotaatiorooleissa oleville energiapelaajille, jotka pienellä palkkapussilla ja roolilla taistelevat jatkuvasti pelipaikastaan. Rotaatiosta ja penkityksestä motivaattorina on ihan turha alkaa keskustelemaan parin kärkiketjun pelaajien osalta. Pelillisen liiderin penkittäminen aiheuttaa pelaajalle lähinnä vitutusta ja hyvin usein ei varsinaisesti lisää pelihaluja tai motivaatiota. Otetaan esimerkkinä vaikkapa Gunderson, jota kiinnosti lähinnä seuranvaihto joutuessaan väkisin rotaatioon. Ihmisjohtamisen taito pitää valmentajalle olla liidereitten kohdalla vähän toisella tasolla kuin tarjota keppiä tai porkkanaa. Nyt on jo pitkään mun silmään näyttänyt siltä, että johtamisessa tai yhteishengessä (joka saattaa olla vaikutusta johtamisesta) on selkeitä puutteita, kun joukkue pelaa huonolla asenteella yksilöinä tehokkaan ja yhtenäisen joukkuepelin sijaan. Kaveria autetaan ja tuetaan jäällä, jos sattuu kiinnostamaan.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt rohkeasti lepoa ennen tosipelejä Joensuulle, O´Neillille jne parin pelin verran niin uskon että äijät tulee aivan eri raikkaudella loppupelehin (kotona tietysti mukana mutta jääköön kotiin seuraavalta rundilta vieraissa missä se lieneekin).

Selvää väsymystä havaittavissa. Olen aivan varma että lepo olisi nyt paras lääke tähän alakuloon.
 

Familyman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
Saikkulista on tällä hetkellä lyhyt (Wärn), mutta kun peliä katsoo, niin hiipii väkisin mieleen, että kuinka moni pelaa enemmän tai vähemmän toipilaana tällä hetkellä. Lähiaikoina loukkaantumisen jälkeen paluun tehneitä on ainakin Regin, Anttila, Pihlström, N. Jensen ja Räsänen (KiVa tällä hetkellä). Lisäksi pikkutärskyistä on omaan silmään kärsinyt huomattavan useaan kertaan O'Neill. Itsellä hiipiikin väkisin mieleen, että yksi syy miksi peli ei kulje, on kapea rosteri ja tarve peluuttaa puolikuntoisia kavereita vakiominuuteilla.
 

Lelle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Samaa mieltä rotaatiosta..ei kärki ketjun äijien osalta ole hyvä. Korkeintaan vähä lepiä jos sikseen tulee. Toivottavasti pientä ohimenevää turhautumista, kuten esim Nellistä havaitsi kolmannessa erässä. Huomenna hyvä mahdollisuus kääntää ilmettä.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Voisikohan oikeasti joukkueen sisällä olla jotain pahaa ilmaa. Kyllähän nykyinen pelaamisen meininki ja kentällä tapahtuvat asiat viittaavat hieman siihen. Totuttu yhteen hiileen puhaltaminen on loistanut poissaolollaan. Vaikea vaan uskoa, että mikä näin yhtäkkiä saisi joukkueen sisälle tehtyä erimielisyyksiä, kun kaikki vaikuttaa olevan veljeksiä keskenään. Toivotaan, ettei mistään tämmöisestä ole kyse.

Toivottavasti kyseessä on vain pelillinen slumppi, ja huomenna nähdään vanha kunnon Jokerit hallitsevaa mestaria vastaan.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllähän Zapolski heikko on mutta niin yv myös..maalinteko ylipäätäänsä.
Tämä. Missä se Jokerit on, kenen yv oli pelottavan hyvää? Koko ajan tarjotaan yyveetä, mut aikamoista paskaa on. Toki pari kertaa rimassa käynyt.

Zapo ei näyttänyt edes yrittävän tuossa av maalissa
 

TommyT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllä tämä on surkea olotila kun hävitään näitä matseja antamalla alle 20 vetoa mutta 2-3 lahjamaalia per peli joko veskarien huonouden tai pakkien/viisikon jäätävien nukahdusten ja sekoilujen vuoksi. Syksyllä pärjättiin kun verkot paukku toisessa päässä railakkaasti mutta nyt ylivoimapeli on kokonaan jäässä.

Hyvin puolustavat jengit osaa laittaa oman pään säppiin kun Jokerit antaa sen pari maalia eteen. Tunnetusti tämä on Jokereiden kannalta takuuvarma resepti ottaa kunnolla pataan playoffeissa, tänä vuonna vaikea uskoa että nähtäisiin yli viittä peliä pleijarikiekkoa.
 
That's all folks!

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
Muuten hyvä peli ilman Zapon ja Grantin sekoiluja, mutta todella neuvottomalta näytti taas Jokerit kun vastustaja pisti sumpun päälle keskialueella. Eikö tuohon olla vieläkään tosiaan keksitty mitään ratkaisua? Ainoastaan N. Jensen tuntui saavan kiekon kanssa jotain aikaiseksi tämän sumpun kanssa.

Toivottavasti Jore jatkaa ykkösketjussa. Toi tänään mukavasti energiaa siihen, kun mukavoitunut Jesse oli poissa.
 
Pöö

TommyT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllä tässä joukkueessa on lisäksi yllättävän monta kaveria jotka tällä hetkellä alisuorittaa tai joiden ura on menossa väärään suuntaan kokonaisuutena. Zapolski nyt oma lukunsa mutta myös konkariosastolta löytyy monta ja alkukaudesta vakuuttanut Norman on myös hukannut teränsä. Jensen ja Oneill pitää reppuselässä, Manninen hoitaa oman ruutunsa mutta muuten on hiljaista jatkuvassa tuotannossa. Pakeista Lepistö on vaan huonompi kuin aiemmilla kausilla.
 
That's all folks!

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tällä tavalla jos pelataan, niin kyllä se tulos tulee sieltä. Kunhan maalivahdin paikalla seisoo joku muu kuin nykyinen variksenpelätin.
Nimenomaan tulos ei tule jos tällä tavalla pelataan. Se on ihan se ja sama miten Jokerit pelaa 5vs5, koska siinä ei olla niin paljon edellä ketään, että pystyttäisiin ottelusarjoja voittamaan ilman kunnollista maalivahti- ja erikoistilannepelaamista.

Valmennuksena miettisin yv-koostumuksia uudestaan. Samoin kokeilisin Reginiä pari peliä jommassa kummassa yyveessä.

Nyt jos pitäisi lyödä vetoa niin Jokerit tulee kaatumaan ekalla rundilla pleijareissa kolmeen asiaan. 1.mv peli hävitään vs vastustaja 2. Erikoistilanteet hävitään vs vastustaja 3. Pakisto on aivan liian ohut eikä kestä top6 yhtään loukkia vaan taso putoaa dramaattisesti kun Stollery joutuu isoille minuuteille.
 
Tää jengi on tässä!

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Oli hyvä jääkiekko ilta kaikinpuolin.
Ei vaan tunnettu sanaa työvoitto.
Hallittiin peliä, vastassa oli kuitenkin hallitseva mestari. Kaaduttiin yv peliin joka oli huonoa. 2 kertaa ottelussa 5-3 yv. Niin varsinkin sillä ekalla 2 miehen ylivoimalla, niin tuliko 2 vetoa? Mun laskujen mukaan kaksi.
Mutta yhtä kaikki, liikaa siirretään vastuuta. Paljon enemmän saisi tulla laukauksia.
Ja AK Bars Kazan teki av pelissä maalin.
Tollaisia virheitä ei vaan saa tulla. Jos halutaan voittaa näitä kärkijengejä.
Muös maalivahtipelaaminen täytyy olla parempaa. Zapon olisi täytynyt saada haltuunsa se kiekko mistä syntyi 1-1.
Ja tuollaisella hallinnalla pitäisi voittaa pelejä.

Pelinopeuteen täytyy saada muutos .Hyökkäyksiin lähdöt pitää tapahtua nopeammin.
 
Viimeksi muokattu:

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pelinopeuteen töyytä saada muutos .Hyökkäyksiin lähdöt pitää tapahtua nopeammin.
Otan tästä kirjoitusvirheitä täynnä olevasta lainauksesta kiinni. Suurin muutos tai ainakin iso muutos alkukauteen verrattuna on se, että ei päästä enää juurikaan kiekonriistoihin keskialueella. Alkukaudesta päästiin ja sitäkautta oltiin vahvoja suunnanmuutospelissä ja saatiin suoria ylivoimahyökkäyksiä. Nyt joudutaan liian usein lähtemään omalta alueelta organisoitua puolustusta vastaan. Tämä muutos voi toki ja varmaan johtuukin siitä, että veli venäläiset ovat kauden edetessä skarpanneet omaa tekemistään ja siten perkeleet vaikeuttavat meidän pelaamista.
 
Mitä vanhemmaksi tulen niin sitä paremmin ymmärrän,
että on ihan ookoo elää elämää, jota toiset eivät ymmärrä.

Pazix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Joukkue saa yrittämisestä kiitosta täältä. Maalivahdista sanon sen verran, että Zapolskin ei pitäsi kuulua Jokereiden kokoonpanoon missään tilanteessa. Ainoastaan silloin kun kaikki muut mahdolliset maalivahdit on loukkaantuneena tai sairaana. Zapo tällä hetkellä tasan viimeinen vaihtoehto Jokereiden maalin suulle. Harjoitelkoon ja kääntyköön jonkun ammattiauttajan puoleen.
 

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Otan tästä kirjoitusvirheitä täynnä olevasta lainauksesta kiinni.

No niin. Kirjoitusvirhe korjattu.
Mutta Zaposta oon samaa mieltä.
Jos vaan millään mahdollista, niin ei pelaisi pelin peliä enään. Oli niin epävarma kun vaan voi olla.

Mutta tänäänkin vastustaja oli lukenut Jokereiden pelin aivan täysin. Pelasi hyvin keskialueen täysin tukkoon. Sielt Jokerit ei päässyt keski-alueelta tulee. Maalivahtien taisto kääntyi Kazanille.
 

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Silmäilin Jokereiden ja Lokomotivin loppuohjelmat, vaikkakin tiedossa on, että Dynamo ja Spartak voivat olla keskenään mitenpäin tahansa ja sikäli välttämättä lännen kolmonen ei saisi edes sitä mielekkäämpää vastustajaa. Uskon Jokereiden mielummin luonnollisesti haluavan Spartakin vastaan, mikä sekään ei olisi helppo nakki ollenkaan.

Loko:
Kotipelit: Slovan, Sotshi, Torpedo, Vitjaz
Vieraspelit: Severstal, Torpedo, Sotshi, Minsk, SKA, TsSKA.

Kotipeleistä ottanee 5-8p, lähinnä omasta playoffpaikastaan taistelevat Sotshi ja Vitjaz voivat viedä pinnoja.
Vieraspeleistä heitän Lokon napsivan 7-9 pinnaa.
Runkosarjan päätteeksi 83-88p.

Jokerit:
Kotipelit: Torpedo, Spartak, Slovan, Minsk
Vieraspelit: Ufa, Sibir, Barys, Traktor, Riika, MSK Dynamo, SKA

Kotona 6-8p. Normitekemisellä voisi olla täydet pinnat otettavissa, mutta ainakin Spartak lienee taas paha ryökäle.
Vieraspelit: Kiertueen avauspeli ja päätöspelit voivat olla pisteettömiä, mutta muista pitäisi irrota 4-6p maybe?
Runkosarjan päätteeksi 78-82p.

Oman kristallipallon mukaan Lokolle lännen kolmossija näillä näkymin, mutta kuten mainitsin, tuleva vastustaja ei välttämättä ole millään tapaa omissa käsissä. En jaksanut ainakaan nyt tarkistaa Spartakin ja Dynamon loppuohjelmia, mutta veikkaisin Dynamon painelevan vitossijaan, varsinkin jos rupeaa näyttämään siltä että saisivat sillä vastaansa Jokerit.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy