Peliesitykset kaudella 2018–2019

  • 575 388
  • 4 000

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Runkosarjasta tuttu IFK palannut tänään kaukaloon. Ei merkkiäkään aikaisemmasta revolverikarvauksesta ja syötöt päin vittua järjestäen. Siihen päälle vielä Engrenin ”heikompi päivä” ...
 

Rutale

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers.
Valtava ero keskialueen pelaamisessa kolmeen edelliseen. Nyt menetetään kiekkoja kokoajan keskialueella ja hyökkäys pysähtyy siihen. Pelsu kääntää nopeasti ja Atte vuotaa.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Nämä pelit ovat aina niitä vaikeimpia, ainut mikä omaa luottoa nakertaa on Engren mitä tulee tähän sarjaan. Hyvä maalivahti niin olisin melko luottavainen sen suhteen, että tämä sarja hoituu.

No kyllä tämä tästä vielä! Pikkarainen huutaa vähän vittusaatanaa kopissa, Engren pääsee loppupelin vähällä ja 2-3 voitto!
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Meni kyllä pikkusen fiilikset ja usko tähän peliin. Toivotaan nyt parasta tietenkin, mutta tänään olisi pitänyt saada stoppi tälle sarjalle
 

Synyster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Sitä Halosta pitäisi oikeasti työntää tuonne mukaan. Eihän tuosta tule helvettiäkään, jos mikä vaan laukaus on vaarallinen.
 

Keskikalja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, CHICAGO BLACKHAWKS, Liverpool, Real Madrid
Nytkö se flinda sitten kaivettiin esiin? Toivottavasti vaan nuuhkaistu ja sitten korkki kiinni. Aikaisempiin esityksiin verrattuna aivan hakoteillä toi peli systeemi.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kuka ikinä tuosta ylivoimasta onkaan vastuussa voitaisiin potkia pihalle organisaatiosta vaikka heti.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: BOL

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
On jengi vähän lipaissut, mukavalla fiiliksellä tullut, mikä näkyy heti mm. lepsuutena syötöissä, jotka karkailee siten kuin yleensä tällä kaudella mutta ei viimeisimmissä peleissä.
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Jätkät tais luulla, että peli hoituu omalla painollaan, kun on jo kolmesti voitettu. Ikävä tosiasia on, että olisi pakko jatkaa sillä intensiteetillä, millä ne voitot otettiin. Ei ole oikotietä.

Ylivoimapelaaminen oli taas sitä tuttua itseään, johon tasoon alennuttiin runkosarjan loppua kohti. Ei siinä koko kauden hyvät prossat auta, kun homma leviää käsiin kevättä kohti. 2 tehtyä, 2 päästettyä puolivälieräsarjan ylivoimissa - surkea suoritus.
 

#71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
Noh, odotettavissa oli että Pelicans laittaa tänään kaiken likoon, ja se näkyi. IFK:lla hieman ajoitukset pielessä, ja yv edelleen paskaa.

Engrenille harmittava hörppy, mutta nyt miestä sitten mitataan. Pitää ottaa yleisön vittuilusta energiaa ja pistää luukut kiinni, ei tämä vielä tässä ollut.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Hauskintahan tässä tilanteessa on se, ettei IFK ole mitenkään ihmeemmin perässä vaikka onkin pelannut huonommin kuin parissa aiemmassa pelissä. Engrenin imaisu tuli pahimpaan mahdolliseen hetkeen.
 

MHPeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En tiedä puristaako stagaa vai mikä on. Eronen & Lyytinen aivan hukassa.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Nyt on mielenkiintoista nähdä saako Pikkarainen jotain ryhtiä tuohon joukkueeseen kesken pelin, toki tuo Engrenin imaisu oli paha eikä saisi tuommoista sattua näissä peleissä.
 

444

Jäsen
Ei vittu mitä paskaa taas. Hirveä treenijumi taas päällä, kun keskiviikon voiton jälkeen treenattiin terassielämää Apollon yössä. Tai siltä tuo näyttää. Kun jalat ei riitä ja pää ei toimi, niin lopputulos on tuo. Kaikista tilanteista 4 sekuntia myöhässä, syötöt annetaan nätisti olkapään korkuisina ja päälle vielä Aten perusmoodi, niin yhtälö on selvä.

Vitun hienoa tulla todistamaan tällaista paikan päälle. Pikkarainen voisi vaikka takoa tahtoa noihin vatipäihin.
 

Stigu

Jäsen
IFK:han pelaa (tai yrittää pelata) omaa peliään, nyt vaan vastustaja on petrannut omaa peliään. Perkele, pelaavat meidän aseilla, eli ovat alkaneet karvata ylhäältä!

No, kyllähän IFK tästä jatkoon menee, valmennus on suunnilleen tasan, IFK:lla on ykköskentällisen verran parempi materiaali ja Engren pelaa 80% peleistä ihan OK.

Kuitenkin, jatkoa - ja varsinkin Kärppiä- ajatellen, en oikein jaksa uskoa, että tuolla veskarilla voitaisiin voittaa Kärpät 4 kertaa. Samoin valmennus on vielä tässä vaiheessa kysymysmerkki.

Hyvä matsi, jonka IFK saattaa vieläkin voittaa! Jos ei tänään, niin viimeistään huomenna.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Ei oo helppoo katkaista sarja. Parantaa pitää ja paljon....tai sit pelataan huomenna.

Mistähän tämä tulee, kun sarjan katkaisu olisi jotenkin vaikeaa. Runkosarjassa ainakin osataan kyllä haastatteluissa kertoa kuinka ei tiedetä kuka tulee vastaan ja ihan samahan se on.

Sitten jotenkin yhdessä kohtaa tiedetäänkin ja mikään ei onnistu.
 

Theosaurus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Paluu arkeen valitettavasti. Vaikka Pelsut parantanut niin kyllä nyt meidän pojilla on taas täysi työ saada noi perusasiat kuten syötöt kuntoon. Pahalta näyttää kun tiedetään monta vetoa Olkinuoraa kohti pitää ampua saadaakseen maalin. 6-0 lopputulosta veikkaan. Huomenna sitten uus yritys...
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: WPK

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Ei mahda mitään, huomenna uutta matoa koukkuun ja tuolla madolla olisi napattava, se vika mato kun ei ole paras mato.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Mikä tää juttu oikeen on? Kaikki järki jäässä ja tekeminen nollassa.

Kuuluuko Engren sikariklubiin. Pitää saada huominen loppuunmyyty Nordis vielä, kun rahat seuralle?

Järkyttynyt olen.
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Nyt kun kundit turhautuu saamattomuuteensa, niin riskinä on, että joku Julle saa aivopierun ja hommaa itelleen törkytempun jälkeen pelikieltoa.

Nyt pitäis ottaa loppupeli ihan treeninä, että saadaan edes peruspelaaminen raiteilleen.

No niin, nyt se Julle jo aloitti , onneksi perusjäähy
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös