Peliesitykset kaudella 2018–2019

  • 575 628
  • 4 000

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Tämä lupaa hyvää keväälle. Jotain oli pielessä ja sitten asia selvitettiin.
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Just olin tulossa nillittämään siitä, että Rask on hyytynyt viime aikoina :) Olipahan maailmanluokan ratkaisu häneltä! Toivottavasti tehoilu alkaa taas entiseen malliin. Jääskä stunttasi hyvin Jullea. Ruusultakin hyvä peli.
 

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK - FC Liverpool
IFK:lta tasapainoinen ja yritteliäs esitys; täydet 10 minuuttia. Tänään se riitti 2:een pisteeseen. Ehkä meidän pelisysteemiin kuuluu se, ettei pitkää ja raskasta kautta jaksa jos pelaa täydet 60(!) minuuttia täysillä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Kaksi pistettä plakkariin.

Se on kaksi enemmän kuin noin 50 minuutin pelin jälkeen olisi uskonut ja kaksi enemmän kuin olisi ansaittu. Mutta, mutta peli kestää sen 60min. ja IFK heräsi lopussa pelaamaan. Tänäänkin sitten viimeiset pari minuuttia oli paikkoja ja totaalista hallintaa ottaa jopa se kolmen pinnan voitto.
Raskilta aivan mahtava soolomaali ja hieno nähdä, että kynät päättyi maaliin asti. Olisi ollut niin "Raskia" pistää tuosta vielä molarin patjoihin, kun tuntuu aina se aivan viimeinen silaus jäävän puuttuvaan tollaisten veivien jälkeen.

Mutta kokonaisuutena olihan tuota peliä vituttavaa katsella. Unista, tunnetonta paskaa, kunnes Jääskän maaliin jengi vähän heräsi iltaan.
Siihen nähden kuinka "paskaa" pelaaminen on, niin pisteitä ropisee hyvään tahtiin, eli voi olla sinänsä tyytyväinen.

Kyllähän se aina jostain kertoo, jos paskalla pelilläkin revit hyvin voittoja ja pinnoja. Potentiaalia olisi...
 

Stigu

Jäsen
Jos Salmelaisella on yhtään järkeä päässä niin kauden jälkeen kilometritehtaalle lähtevät: Ruusu, O'Connor, Finley, Kankaanperä, Motin, Engberg, Åsten, Nykopp, Petrell ja Santala.
Hyvä lista. Lisäisin tuohon vielä Pitkäsen, Koiviston, Hämäläisen ja Lyytikäisen. Ja noista ensi kauden soppareista nimenomaan pitää päästä eroon. Se ei ole mikään selitys, että pelaaajilla on jo soppari ensi kaudeksi. Kyllä ne pitää voida purkaa, varsinkin kun kyseessä on tokmanni-tason pelaajia.

Ei tainnut muuten edes Raadon aikana jengissä olla noin monta turhaa pelaajaa. Vastapainoksi jengissä on sitten liuta helmiä, mutta se ei poista sitä faktaa, että noin 10 pelaajaa on täysiä turhakkeita. Helvetin huonosti koottu jengi, sanon ma.

Jos jotain positiivista hakee, niin Jääskä ja Ikonen saavat ainakin meikäläisen papareissa paikan pelaavaan kokoonpanoon pleijareissa.
 

Sipilpe

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Katohan, paskasta saatiin muovattua konvehti. Vika kymppi näytti jo siltä et ei vaan ilmestytty työpaikalle. Haluttiin voittaa. Kivempi se on voittaa paskalla pelillä ku hävitä hyvällä, mut kyllä nyt vähän huolettaa jengin epätasanen suorittaminen.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Hyvän jengin merkki, että perseillään noin 53min ja isketään ne maalit kuitenkin. Karmea esitys, mutta pisteet kelpaa ja hienoa nähdä Rassen ja Erikin onnistumiset.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Päivän klisee: vaikeuksien kautta voittoon. Kyllähän toi jengi on naputellut pisteitä ihan hyvään malliin viime aikoina. Jos tohon saataisiin lisäksi vielä jämäkkä pelisysteemi päälle, niin ties mihin päädyttäisiin. Menossa oleva kausi haisee vaihteeksi välikaudelle. Toivottavasti olen väärässä ja keväällä rynnätään pitkälle. Ja mitä mä luinkaan muutama viesti aiemmin: Nykoppilla on sopimus ensi kaudestakin! Kaverin on pakko olla Liigan loukkaantumisherkin pelaaja. Onko kellään tietoa, mikä hänen terveydessään loppujen lopuksi mättää?
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Nykoppilla on sopimus ensi kaudestakin! Kaverin on pakko olla Liigan loukkaantumisherkin pelaaja. Onko kellään tietoa, mikä hänen terveydessään loppujen lopuksi mättää?

Kroppa alkaa olla suhtkoht kaput. Tiedä vaikka hokkarit menee naulaan.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lisäisin tuohon vielä Pitkäsen, Koiviston, Hämäläisen ja Lyytikäisen. Ja noista ensi kauden soppareista nimenomaan pitää päästä eroon. Se ei ole mikään selitys, että pelaaajilla on jo soppari ensi kaudeksi. Kyllä ne pitää voida purkaa, varsinkin kun kyseessä on tokmanni-tason pelaajia.

Pitkäsen dissausta en täysin ymmärrä, rooli on Tallbergin loukkaannuttua liian iso, mutta ei ole syönyt (tätä ja paria muuta matsia luk.ottamatta) Santalan ja Kangasniemen peliä, vaan pystynyt jopa riistämään ja tarjoamaan kiekkoa niille jotka sitä osaa käyttää. Mielestäni Pitkänen olisi liki täydellinen 4.kentän ukko, jos ei lähdetä siihen että 4.kenttään hankitaan jotain sadallatuhannella maksavia pelaajia. Pitkänen on mun nähdäkseni pykälän kädellisempi ja fyysisesti kokonaisvaltaisempi paketti kuin Åsten. Hämäläisestä ja Koivistosta olen samaa mieltä, Lyytikäistä en lähde dumaamaan näin lyhyellä otannalla, varsinkaan kun käyrä on kiekollisessa pelissä hiljalleen nouseva. Pisteitä ropisee myös hyvin, isompi otanta näyttää että onko tullut tuurilla vai ei.

Mitä taas tulee noihin ensi kauden mahdollisesti purettaviin sopimuksiin, sehän olisi @Stigu aivan sekopäistä pelaajapolitiikkaa ainakin Lyytisen kohdalla, jos Salmelainen ensin värväilee ukkoa useammaksi kaudeksi, ja kotvan kuluttua purkaakin tulevan kauden sopparin. Kyllä UTJ:lla pitää olla selvä näkemys yksittäisten pelaajien kyvyistä, ja että näkeekö hän käyttöä tuleviksi kausiksi, eikä siitä pidä irtautua vain irtautumisen vuoksi. Kun projekti on pelaajan osalta ohi, niin katsotaan että miten UTJ:n värväys meni. Lyytisen kohdalla otanta on aivan liian pieni, Motinin kohdalla se on kieltämättä riittävä.

Varakas > Motin, joten sikäli mun puolesta bye bye. Varakas parantanut kyllä aivan helvetisti viime kaudesta. Viime kaudella katkeili verisuonet päässä, tällä kaudella olen jopa alkanut tykkäämään omintakeisesta pelityylistä.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Siellä oli taas jäätävät aloitusprosentit.
Santala 58.3
Jääskä 46.2
Micke 42.9
Ikonen 18.2
Kun Ikosen laittaa aloitukseen niin voi melkein valmiiksi ajatella että vastustaja saa kiekon.
 

Pekka Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadi
Kroppa alkaa olla suhtkoht kaput. Tiedä vaikka hokkarit menee naulaan.
Tässä viestissä ei käytännössä ole lainkaan sisältöä.

Mut enivei, surkein peli mitä livenä olen tällä kaudella nähnyt. 5 minuuttia pelasivat ja sillä tuli voitto. Ihan hirveen näköistä sekoilua. Tuo jään laatu ei auta yhtään, mutta onneksi se on sama molemmille: esim. Lukko ei saanut ekan erän lopulla 5 vs 3 mitään aikaan kun kentällä oli joku 10 cm snögöä.
 

MHPeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kaksi erää aivan täyttä paskaa. En jaksa edes kommentoida mitään. Ainut mikä pisti silmään oli että meidän pappa #21 ei ennen eriä käy enää edes luistelemassa, mahtaa huomenna hapottaa. Toiseksi Lyytinen jakaa kyl mun mielipiteet, ajoittain nousee mukavasti jalalla mutta paikoitellen kyllä enemmän hukassa. Toki niin oli koko jengikin.

Kolmanteen erään lähdettiinkin sitten Kangasniemi - Santala - Salminen kolmikolla ja meno näytti ajoittain saatanan hyvältä. Pitkänen saa pysyä alemmissa.

Rask on mahtava jätkä ja eiköhän rustata elinkautinen meille, yhdellä kaudella jos näyttää pakka olevan sekaisin ennen syksyä (;D), niin voi käydä noutamassa eläkerahat etelästä.
 

palle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, HIFK
Viimeksi tuli käytyä hallilla finaaleja katselemassa Tapparaa vastaan ja heti perään tänään. Oli ihan makeaa kieltämättä katsella A6:sta kun Rask kisutteli todella hienon jatkoaikamaalin. Melkoisen paljon tuntui olevan porukkaakin mestoilla ja hieman tunnelmaakin, vaikka edelleen Nordiksella osataan olla hiljaa kuin huopatossutehtaalla. Hieman repeilytti se IFK:n yv toisessa erässä ja yleisön reaktio oli melko kuvaava: n. minuutin verran putkeen pelkkää buuausta ja viheltelyä edareille. Hieno comeback ja jatkoajan alussa voitto, ettei parkkimaksut venyny isommaksi.

Aivan pihalla IFK:n nykyisestä rosterista, mutta mieleen jäi #6, sekä hyvässä että pahassa, sekä totta kai maalintekijät. Mukava taisteluilme näytti olevan tuolla n. 150 senttisellä hyökkääjällä, vaikka kaveri vieressä tiesi kertoa, että pelasi yhden paskimmista matseistaan. Kahteen erään en noteerannut yhtään niittiä ja se hieman hämäsi. Sanoinkin vierustoverille, kun tämä IFK:n junnupistejohtaja jätti matsin parhaan nittitontin käyttämättä, että mun jengissä toi ei pelais enää sekuntiakaan. Kolmannessa erässä, vaikkei se mitään rymistelyä ollut, oli mukava n. minuutin mittainen ajanjakso kun molemmat joukkueet vähän heitteli kaveria plekseille. Iso ero fiiliksessä katsella hieman fyysisempää ja taistelevampaa lätkää - molemmilta joukkueilta.

Ehkä sitä tän perusteella uskaltaa vielä toisenkin pelin tälle vuodelle käydä tsiigaamassa.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Hyvä lista. Lisäisin tuohon vielä Pitkäsen, Koiviston, Hämäläisen ja Lyytikäisen.

Itsellä Lyytikäiseen kyllä löytyy luottoa, että nousee vielä kovalle tasolle. Kaikki ominaisuudet löytyvät. Ja Pitkänen menisi mielestäni hyvin nelosketjussa/rotaatiossa. Nyt toki rooli aivan liian suuri, mutta yllättävän hyvin se on tuossa kakkosketjussa kuitenkin pelannut. Nelosketjuun/rotaatioon perushyvä duunari mielestäni kuitenkin, esim. Åstenin pesee ihan kymmenen-nolla.
 

Stigu

Jäsen
Mitä taas tulee noihin ensi kauden mahdollisesti purettaviin sopimuksiin, sehän olisi @Stigu aivan sekopäistä pelaajapolitiikkaa ainakin Lyytisen kohdalla, jos Salmelainen ensin värväilee ukkoa useammaksi kaudeksi, ja kotvan kuluttua purkaakin tulevan kauden sopparin. Kyllä UTJ:lla pitää olla selvä näkemys yksittäisten pelaajien kyvyistä, ja että näkeekö hän käyttöä tuleviksi kausiksi, eikä siitä pidä irtautua vain irtautumisen vuoksi. Kun projekti on pelaajan osalta ohi, niin katsotaan että miten UTJ:n värväys meni. Lyytisen kohdalla otanta on aivan liian pieni, Motinin kohdalla se on kieltämättä riittävä.
.
Joo, Lyytisen kohdalta on tosiaan liian aikaista sanoa mitään, mutta kyllä olen oikeasti sitä mieltä että esim. Åstenin ja Nykopin sopimukset pitää pystyä ostamaan ulos. Nämä taisivat olla Tobiaksen sainauksia, mutta jos tuollainen untuvikko-UJ joka tekee virheitä, ei pysty myöntämään ja korjaamaan omia virheitään, ei hänestä ikinä kehity pätevää UJ:ta. Noiden kahden kohdalla veikkaan, että paine jatkosoppareihin tuli Hyvä Veli-verkostolta. Jännä muuten, että Petrell on noista kolmesta puukäsipäästä "paras", mutta ilman sopimusta.

Pitkäsen osalta olen kyllä sitä mieltä, että kaveri on todella paska. Tai ainakin liian suuressa roolissa, kuten mainitsit. Silti, en ottaisi häntä edes neloseen koska hänellä tuskin on mitään kehityspotentiaalia, saati mitään erityisosaamista. Ja se, että on parannettu versio Åstenista ei kerro yhtään mitään. Tänäänkin hänelle pedattiin 3-5 hyvää paikkaa, mutta niin vaan vedot viuhuivat ohi tai veskarin patjoihin. Missä muussa itseään arvostavassa jengissä Pitkänen pelaisi (tai aloittaisi) kakkosketjussa?
 

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK - FC Liverpool
Itsellä Lyytikäiseen kyllä löytyy luottoa, että nousee vielä kovalle tasolle.
Lyytikäisen hankinnassa on Kaski vol.2 maku. Potentiaali näkyy mutta kärsivällisyyttä vaaditaan. Ehkä ensi kauden jälkeen kun alkaa näkymään pelimiehen elkeitä, varmuutta ja hasardit on poissa, voidaan myydä poika Pelikaaneihin.
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Kaksi erää hävittiin luistelussa Lukolle ja se meinasi maksaa pelin. Ihan sama kuin Kerhoa vastaan. Ei voi tulla samoista sijoista taistelevat jengit meidän kotihalliin luistelemaan meitä nurin.

Tosiaan suurin jännitysmomentti on, että kuinka aikaisin Atu ottaa aikalisän.

Sitten jotain tapahtui ja tosiaan taisteltiin, taklattiin ja voitettiin kaksinkamppailut. Silloinhan me näytettiin suurin piirtein Suomen mestarilta vaikka rosteri oli mitä oli. Siinä vaiheessa, kun Jääskä iski byyrin olin varma, että tää kääntyy muuten meille. Jengissä oli ”se joku”.

Tuollainen osoittaa, että viime kädessä tää ei ole stigaukkoilua tai Liigapörssiä. Hyvällä rosterilla voi hävitä pelejä, kuten TPS nyt tai vajavaisella voittaa kuten IFK on nyt tehnyt. Kunhan vain taistelee ja pelaa.

Suurin osa pelaajista pelasi paskinta peliänsä ja meni siihen samaan pelilliseen lamaan, joten en mä nyt mitään jatkodiilejä arvioisi tän pelin perusteella (90% niistä on joka tapauksessa rustattu jo ennen vuodenvaihdetta nykykäytännön mukaisesti).

Mutta muutama nosto:

Jääskästä kasvaa vielä iso pelaaja meille. Tuollainenkin maali on osoitusta pelaajan voittamisen kyvystä. Aloittamista voi aina harjoitella ja kehittää. Toivottavasti Salmelainen on saanut jatkon sorvattua eikä joku Ilves vie tarjoamalla isompaa roolia.

Lyytisestä en ole huolissani. Ihan samanlainen taitoineen ja virheineen kuin Eronen tänne saapuessaan. Väitän, että tästä kasvaa vielä iso pelaaja tähän sarjaan juurikin samalla tavalla kuin meidän Ertsi. Ja väitän, että kun saa Quinceyn tuohon vierelle, niin Lyytisen taso nousee. O’connor ei musta pelaa sen paremmin vaikka vieressä olisi mooses, mutta tälläiset ”peliälylliset” jätkät tuppaa nostaa omaa tasoaan, kun vierellä on oikeasti pelimies.

Thorell. - oli iso maali. Apina oli selässä. Veikkaan, että nappaa kultaisen kypärän ensi viikon aikana, kun pääsevät taas Jullen ja Raskin kanssa kasaan.

Salminen. On kyllä kova pelaaja. Todella harmi, ettei tunnu löytävän omaa ketjua. Mutta jos löytää ja tehot löytyy niin tässä voi olla kaveri joka ratkaisee kevään isot pelit. En osaa vielä sanoa toimiiko toi Salminen-Santala-Kangasniemi. Olis siinä kyllä peliälyä, mutta puolustuspää näytti aika heikolta.

Petrell-Ikonen-Pitkänen oli muuten hemmetin hyvä koostumus. Jos ei Keräsestä tulee enää keväällä pelaajaa, niin tässä voisi olla valmis nelosketju.

Rask. Kuuluu samaan sarjaan kuin Julle. Miten näille kahdelle saisi sorvattu jotkut 5 vuoden diilit?
 

MHPeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Salminen. On kyllä kova pelaaja. Todella harmi, ettei tunnu löytävän omaa ketjua. Mutta jos löytää ja tehot löytyy niin tässä voi olla kaveri joka ratkaisee kevään isot pelit. En osaa vielä sanoa toimiiko toi Salminen-Santala-Kangasniemi. Olis siinä kyllä peliälyä, mutta puolustuspää näytti aika heikolta.
Tässä ketjussa ikävä kyllä suurin hidaste kolmannessa erässä oli Santala. Hitaus ja kankeus näkyi nyt raadollisesti.

Hyvänä esimerkkinä; Erosen nousu alhaalta, pystysyöttö Salmiselle vauhtiin, Salminen katsoi sivulle, näki Santalan keskellä, jatkoi hivenen eteenpäin ja syötti kiepsautuksen keskelle, mutta meidän Diesel ei vielä ollutkaan ylittänyt punaviivaa --> Kiekonmenetys lukkolaiselle ja vasta hyökkäys.

En tiedä uskaltaisiko Lundellia kokeilla näiden herrojen kanssa. Siinä voi puolustus velvoitteet kyllä kärsiä mutta..
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Siellä oli taas jäätävät aloitusprosentit.
Santala 58.3
Jääskä 46.2
Micke 42.9
Ikonen 18.2
Kun Ikosen laittaa aloitukseen niin voi melkein valmiiksi ajatella että vastustaja saa kiekon.

On kyllä erikoinen homma, kun eikös Ikonen oli alkujaan sentteri Kuopion ajoiltaan. Eihän sitä voi sitten oikeen keskelle enää laittaa, kun noin karmeat numerot kellottaa.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Paljon olen antanut omasta mielestäni ansaittua shittiä kapteenimme Petrellin niskaan tämän kauden aikana, mutta nyt viime pelit ovat alkaneet olla taas vanhaa tuttua Petrelliä. Tänään oli mielestäni oiva esimerkki siitä, miten Lennun kuuluisi pelata joka ainoassa matsissa, myös silloinkin kun kiekollisesta pelistä ei tule mitään, eli helvetinmoista repimistä ja raastamista ympäri kentän. Kaikille pelaajille tulee heikompia jaksoja, mutta Lennulla syksyisin varsinkin turhan usein jää kaikki osa-alueet pelistä pois, ja silloin hänestä ei ole hyötyä juuri ollenkaan.

Mun mielestä Motin oli tänään jämäkkä vaikkakin noissa hänen taklauksissaan on hyvin usein pelko jäähystä, mutta tänään heitti kunnolla lukkolaisia katolleen ympäri kenttää. Oli siellä niitä kiekollisia lapsuksia edelleen, mutta niitä on nyt tullut joka ainoalle IFK pakille viime peleissä. Tästä syystä itse toivon, että kevään ratkaisuotteluihin saadaan huippukuntoinen ja motivoitunut Quincey, joka vetää Tallindermaisesti isoja minuutteja rutiinilla.
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
On kyllä erikoinen homma, kun eikös Ikonen oli alkujaan sentteri Kuopion ajoiltaan. Eihän sitä voi sitten oikeen keskelle enää laittaa, kun noin karmeat numerot kellottaa.

Ikosen koko kauden aloitusprosentti on yli 47 ja parempi kuin Koiviston, Jääskän tai Nykoppin. Ja voitti viime keväänä Suomen mestaruuden nelossentterin tontilta. Tuntuu, että kaveri on hankittu Nypsin paikkaajaksi ja pelaa loppukauden keskellä sentterivajeen takia.

Ja itse uskon vakaasti, että Petrell-Ikonen-Keränen olisi kova nelosketju mitä tahansa vastustajan huippuketjua vastaan. Ja nyt Pitkänenkin vaikutti ihan pätevältä vaihtoehdolta tuohon, koska Åsten menettää liikaa kiekkoja. Nelosen pitäisi kuitenkin myös pystyä pitämään kiekkoa ja kuluttamaan kelloa pois. Siinä mm. Ikonen on saamarin hyvä.

@MHPeg Salminen-Lundell-Kangasniemi olisi sarjan paras ketju ensi vuonna, kun Lundell alkaa dominoimaan tätä sarjaa, mutta tänä vuonna Santala pelannee tuossa. Iikalla, kun tuo puolustaminen ei ole ykkösjuttu ja Tommi pelaa peliä aika alhaalta. Jotenkin mutu, että ne on sopineet sen keskenään. Tommi on sanonut Iikalle: ”Kuules poitsu, kun sulla on noi jalat niin vie sä sitä kiekkoa niin mä hoidan kyllä alakerran.” -En ihmettelis yhtään jos Santala on ottanut tuollaisen asenteen tämän kauden peliinsä, kun on melkein kaiken nähnyt pelimies. Ja tuollainen selkeys taas vapauttaa Iikan peliä ja mies pelaakin parasta kauttaan. Voi rauhassa viedä kiekkoa ja liidata sitä puolta.

On vielä yksi skenaario, että jotta saataisiin pelinopeutta kärkiketjuihin, niin Jääskää ruvetaankin peluuttamaan Thorellin ja Raskin välissä ja Tyrväinen pelaakin Salmisen ja Iikan välissä.

Tällöin kolmoseen jäisi Tallberg-Santala-Lundell.

Mutta katsellaan. Jos joku päivä olisi terve rosteri niin jotain voisi kokeillakin.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Kyllä Santala ja Julle on ne meidän kaksi parasta sentteriä. Jääskä on niin laituri kuin olla ja voi. Nyt on niin että laiturit joutuu tekeen peliä kun Jääskästä ei siihen ole. Jääskä ei junnuissakaan ollut mikään erityinen pistenikkari ja miksi muuttuisi sellaiseksi vain kun meillä omn sentteripula? Nopea laituri, köyhän miehen Rask.
 

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
Omasta mielestä ongelma ei ole pelitavattomuudessa vaan siinä ettei pystytä sitä toteuttamaan tällä hetkellä 60 minuuttia. En peliesitystä sen enempää kommentoi kun laitoin lähetyksen kiinni toisen erän jälkeen. Tuollainen asenne kentällä ei saa minua jatkossakaan raahautumaan torstaina hallille. Arvostan oma vapaa-aikaa kuten myös yöunia. Molemmat olisi menetettyjä asioita tälläisen esityksen jälkeen varsinkaan jos olisi turpaan tullut.

Tokalla erätauolla Pikkarainen ilmeisesti sanoi, että pitää löytää tunnetta joten uskon ettei tämän ole se tahtotila millä IFK:n halutaan pelaavan. Ketju muutokset mitä ilmeisimmin toi energiaa ja Julle+Lundell tuo tasapainoa.

Huomiselle Selin lupasi tunnetta ja että huomenna pelataan play-off kiekkoa suurella tunteella. Let's wait and see ...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös