Peliesitykset kaudella 2018–2019

  • 575 513
  • 4 000

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Itse oikeasti luulin, että nämä ajat olisivat jo ohi, että nordiksen jäälle näin huono joukkue saadaan. Siinä ja siinä olisiko Matikaisen Pena tähän pystynyt.

Peli näytti juuri niin hirveältä, kun mitä rosteri kertoo. Ihan perussuorituksista lähtien ollaan aivan hukassa. Tyrväisen kenttä on myös jumissa, kun vastuu on entistä suurempi. Yhden maalipaikan löysin IFK:lta. Santalan viivatoimituksen rebound.
 

Keskikalja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, CHICAGO BLACKHAWKS, Liverpool, Real Madrid
Mutta 87 ei ole Crosby vaan And!!
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllähän tämä peli paikka paikoin näyttää kahden joukkueen (jolla on ensimmäistä kertaa mailat käytössä) epätoivoiselta rimpuilulta kohti maagista Graalin Maljaa. Sitä vartioi maalivahti molemmissa päissä kenttää.
 

kypärä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Normaali Jyp, mihin ollaan totuttu jo vuosia, johtaisi tätä peliä jo 6-0. Toisaalta normaali perus-HIFK johtaisi noin paskaa vastustajaa 6-0. Mutta tällaista tänään, kun tämän hetken kaksi paskinta kohtaavat. On vääryys, että toinen noista saa vähintään kaksi pistettä. Oikeus olisi, että molemmat jäisivät pisteittä
 

Vaakuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Minä en tuosta maalivahtipelistä niin paljon ymmärrä, mutta näyttääkö siltä että Ruusulla olisi ns. pakka kasassa tänään?
 

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ruusu pelannut kyllä hyvin ja muutenkin sellaista junnujengin tsemppipeliä. Andilta komea karvausniitti avojäällä, olis voinu huutaa: pidä poika pää ylhäällä!
 
Suosikkijoukkue
HIFK
No se oli sellainen 1-0 työvoitto kahden heikon joukkueen kesken.
Kyllähän voitto kelpaa aina ja pakko sanoa, että pieni nauru rävähti, kun voittomaalin painoi Red Bull "junnutähti" kypärä päässään kauden tehoillaan 1+0 vetänyt Lauri Kulmala ja esityön tarjoili "Ei mahdu Jokipoikiin, mutta mahtuu IFK:hon" Janne Hämäläinen.

Ruusulta todella hyvä peli ja paketti pysyi kasassa. Hyvin myös jengi blokkaili vetoja alivoimilla.

Seuraavat pari peliä onkin sitten taas kerran Kärppiä vastaan. Kyllähän tämä alkaa jo epäreilulta tuntumaan, kun tuntuu että Kärppiä vastaan on pelejä joka toinen viikko.
Pitäisi nyt siellä Liigankin toimistolla otteluohjelmia suunnitellessa tajuta se, että vaikka paperilla kyseessä onkin Liigan ehkä "seksikkäimmät" jengit ja suht samoilla budjeteilla vetävät, niin vain toinen näistä jengeistä on sellainen, jossa ne asiat tuntuu olevan hyvin hoidettuna ja ei paljon mestaruuskrapulat painele.
Enkä tarkoita IFK:ta, jos joku sitä oikeasti luuli.

Voitto kelpaa kyllä, mutta kyllä se ikävä fakta on, että ei tällä nyt kuuhun mennä, kun tiukkaa tekee jo terveelläkin rosterilla.
Aina olen halunnut kovana Crosbyn fanina unelmoida #87 IFK:n nutussa mutta Terry And meidän kakkosketjussa ei ihan sitä fantasiaa vielä täytä, vaikka ihan energisesti pelasikin...
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: WPK

13lapa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Huikea joukkue kasassa. Jengi täällä huutelee vahvistuksia, mutta vain harvat ja valitut ymmärtävät superjunnu Kulmalan sekä huippuvahvistus Hämäläisen todellisen taitotason. Koulesinkin kamppailuvoima yllättää joka ottelussa. Ja ainiin pelasihan siellä myös Terry "Crosby" And.

Vakavammalla nuotilla hyvä peli Ruusulta. Petrelliltä myös parempaa tekemistä viime peleissä. Ykköskenttä ei tänään onnistunut, mutta loppujen lopuksi ei heiltä tehojakaan vaadittu. Maalipaikat ottelussa oli äärimmäisen vähissä, mikä on kyllä todella huono merkki. Mutta kolmen pisteen voitto maistuu, ja huomenna Kärpät kaatuu vähintään yhtä helposti. :)
 

Synyster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Nämä pisteiden rääpimiset muita kriisijengejä vastaan ei lämmitä yhtään. Ei tuossa ollut tänään(kään) yhtään sellaista elementtiä, jonka voitaisiin nähdä edesauttavan toistuvaa voittamista.
Perjantai, vastassa kriisi-JYP kotona, ja laukauksia vastustajan maalia kohti IFK:lla 12.

Okei no Ruusu oli hyvä tänään.

Edit; puuttuva sana lisätty väliin.
 

RedNumber9

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oli todellakin kahden heikon joukkueen taistelu, jossa lopulta HIFK oli sitten vähemmän huono. Eipä kauden lopuksi tosin pisteitä ynnätessä muistella millaisella pelillä ne tulivat. Ruusulta hieno nollapeli, johon mahtui muutama pahempikin torjunta sekä tietysti rankkarin torjuminen. Petrell tosiaan on löytänyt peliään ainakin kiekottomana ja alivoimalla. Kiekolliset ratkaisut edelleen heikkoja mutta kyllä tuollainen taklaava ja taisteleva Lennu jo kokoonpanossa menee paremmallakin poissaolotilanteella.

Paljon ei tänään kiekkoilullisia hienouksia nähty mutta toisen erän lopusta jäi mieleen HIFK:n aloituskuvio. Aloitus oli hyökkäyssinisen päältä. Jääskä oli painottomalla puolella laidan vieressä kyttäämässä syöttöä, O'Connor laiturin paikalla keskellä. Santala voitti aloituksen taaksepäin Kangelle ja JYP lähti ennakoimaan syöttöä Jääskälle. Kiekko pelattiinki keskelle O'Connorille, joka pääsi vapaasti laukomaan b-pisteiden välistä. Veto tietysti ohi, mutta oli hienosti pelattu tilanne.

Sitten vielä sarjassa huvittavat tilanteet: Kolmannessa erässä noin 5 min jäljellä ja pelataan 4 vs 4. Kiekko HIFK:n puolustusalueella ja yleisö huomaa, että JYP pyörittää viidellä. Koko halli huutaa jäähyä väärästä vaihdosta mutta tuomarit ei reagoi mitenkään. Epäusko alkaa hiipiä halliin: "voiko tämä olla totta", "miten ne ei tajua". Vähitellen yleisö kuitenkin huomaa, että JYP onkin ottanut maalivahdin pois. Ehkä se tuomarointi on sittenkin parempi jättää niille tuomareille, kun näin pahasti oli koko halli pihalla :D

Näin, voi sitä viihdettä löytyä muustakin kuin hienoista maaleista tai taklauksista. Posin kautta jne.
 

SOF1969

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KKV
Kolmannen erän alkupuolella päähäni tuli outo ajatus. Aloin miettimään että jos joku avaruusolento putkahtaisi tänään maan päälle, ja näkisi ekan lätkämatsinsa, toivoin että se ei olisi tänään Nordiksella.

Tipaton joulukuu ei ole vissiin tehnyt hyvää aivoille.
 

13lapa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kolmannen erän alkupuolella päähäni tuli outo ajatus. Aloin miettimään että jos joku avaruusolento putkahtaisi tänään maan päälle, ja näkisi ekan lätkämatsinsa, toivoin että se ei olisi tänään Nordiksella.

Tipaton joulukuu ei ole vissiin tehnyt hyvää aivoille.

Tai ehkä tipaton joulukuu on juurikin tehnyt hyvää aivoille. Näin villejä ajatuksia ei itsellä ole hetkeen ollut lätkämatseissa.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Olihan...jotain. Alussa oli putkeen vaihtoja joissa yritettiin omilla koomailuilla väkisin tuputtaa vieraille maalia useamman kerran/vaihto. Onneksi vieraista joka mies oli ilmeisesti saanut väärän kätiset mailat illan työkaluikseen tai sille ne vedot ainakin näytti.

Markus Ruusu hoiti hommansa hyvin ja lopulta jengi teki mitä sen tuolla rosterilla kuuluikin: taisteli. Kyllä pisteet aina kelpaa. Kulmalalta hieno suoritus se maali. Meni tilanteen luistellen loppuun saakka eikä alkanut selkä suorana neppailemaan.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Kummasti tänäänkin katsojaluku 7200 ja risat, vaikka täältä luettuna peli on kauheinta kuraa ikinä koskaan missään ja kokoonpano ei ole ilmeisesti kertaakaan ollut näin surkea sen jälkeen, kun IFK nousi pääsarjaan joskus 60-luvulla. Ihmisille taitaa sittenkin riittää se, että keikutaan mukana pleijaritaistossa, ja faktahan on se, että IFK on vain neljän pisteen päässä pleijariviivasta. Pelejäkin on vielä paljon jäljellä. Toisaalta pistettä per ottelu -tilastossa IFK on kahdeksas, joten siinä mielessä sarjataulukko ei valehtele, vaikka joukkueilla onkin eri määrä pelejä. Liigan taso nyt vaan ei ole mikään huikea, joten tälläkin jengillä IFK raapii pisteitä.Tosin JYPistä on tullut IFK:lle lähes pisteautomaatti viimeisten parin kauden aikana, joten ehkä tämän illan voitto ei kuitenkaan ollut jättiyllätys. Huomennakin voi odottaa Oulusta ihan mitä tahansa, koska IFK pelaa monesti kauden parhaan ottelunsa silloin, kun noin 75 % jengistä on poissa syystä tai toisesta, ja kauden huonoimman ottelunsa, kun jalkeilla on täysin terve joukkue ja vastustajalla on kasassa ehkä 2,5 kentällistä sekä kolmosveska.

Emmä tiiä... ei se peli kovin kaunista taida olla - en ollut tänäänkään Nordiksella, koska duuni - eikä sitä voi kieltää, että kokoonpanossa oli aika paljon varamiesten varamiehiä, mutta en mä osaa heittää pyyhettä kehään ja luovuttaa, kun kausi on vasta vähän yli puolivälin. Mestaruuteen on lähes mahdoton uskoa, mutta pääsy mitalipeleihin saattaa olla mahdollista. Joka tapauksessa joukkuetta kannustetaan loppuun asti ja officea kritisoidaan loppuun asti.
 

SteveBoy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toinen peli tälle vuodelle paikan päällä katsottuna, niin itselle tuli samat fiilikset kun viimeksi sopan aikoihin, kun pelissä ei ollut mitään tunnetta, ideaa tai ajatusta vaan vain pelkästään selviytymistä. Ainoat asiat mistä voi antaa positiivista palautetta on alivoiman blokit ja Ruusun peli, minkä ansiosta tämäkin peli voitettiin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: WPK
Suosikkijoukkue
HIFK
Ruusulta loistava peli. Aivan loistava, kyllä se Lunkka on vain nero. Ei yhtään ainoaa virheliikettä koko matsissa. Perun kaikki paskapuheeni Markuksesta.

Missähän mahtaa muuten olla HIFK-fanien joukkoitsemurhan muistolehto? Ei muuten kauheasti kiinnosta, mutta voisi koiraa käydä kusettammassa iltalenkillä. Munkassa? Hietaniemen syrjäisessä nurkassa?
 

Pate44

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, QPR, Leicester
Miettikää tota JypHT Non Smoking Teamin tilannetta. Niillä oli tänään käytännössä lähes paras mahdollinen kokoonpano ja niiden peli oli tuolla tasolla. Koska olihan toi lätkäpelinä tosi huonotasoinen. IFK:lla oli kuitenkin vaan yksi tulosketju ja lopuista pelaajista oli saanut kasaan yhden nelosketun. IFK voitti pelin tuollakin miehistöllä ja maalivahdilla, joten Jyväskyläläisten kausi on kyllä oikeasti ohi.

Huomenna IFKn ainoa sauma on huikea MV-peli yhdistettynä siihen että Kärpät laskeutuu IFKn pelin tasolle. Silloin se on 50/50.
 

RedDawn

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Seattle Kraken, Vancouver Canucks
Toinen peli tälle vuodelle paikan päällä katsottuna, niin itselle tuli samat fiilikset kun viimeksi sopan aikoihin, kun pelissä ei ollut mitään tunnetta, ideaa tai ajatusta vaan vain pelkästään selviytymistä. Ainoat asiat mistä voi antaa positiivista palautetta on alivoiman blokit ja Ruusun peli, minkä ansiosta tämäkin peli voitettiin.

Veit sanat suustani. Oli muuten tylsin lätkämatsi jonka olen aikoihin nähnyt, huh huh. Ruusu oli todella hyvä, onnea nollapelistä ja toivottavasti samat otteet jatkuvat. Ja Kulmalalle onnet maalista; kukaan muu ei osunut tänään edes tyhjään maaliin... On toi kokoonpano kyllä sekä naurunremakkaa että ihmetystä herättävä; voi vaan kysyä että miten toi on mahdollista? Mutta eipä siitä nyt sen enempää kun kaikki tietää missä mättää. Ehkä Kärpät kaatuu huomenna vaikkapa Andin ja Pitkäsen maaleilla... :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös