Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Peliesitykset kaudella 2018–2019

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana MSU, 11.08.2018 klo 18.17.

 1. Joona D Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK ja Boston Bruins
  Enpä periaatteessa yllättyisi siitäkään, jos IFK:lle kävisi Ilvekset. Ollaan pelin päällä ja johdossa useasti, mutta tuolle jengille riittää se pieni murunenkin. Vaarallisen ärsyttävä porukka. Toki tänään annettiin lopussa huomattavasti enemmän eli aivan liikaa. Pakko luottaa sisuuntumiseen ja hyvään kotimenestykseen, mutta tällainen "sensaatioryöstyön" sössiminen syö isosti.
   
  WPK tykkää tästä.
 2. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  Miten sen nyt sanoisi, en ole vihainen, olen pettynyt.

  Olisi kyllä ollut todella tärkeää kaivaa se ryöstö eilen etenkin, kun IFK pelasi hyvän ottelun pääosin.
  Kärpillä on enemmän potentiaalia parantaa eilisestä tasosta, joten ryöstö olisi kyllä tehnyt eetvarttia.

  Kyllä mulle jotenkin jäi silti hyvä fiilis pelistä. Ei ollut sellaista "Telkkari parvekkeelta"-tunnetta maalin tullessa.
  Perjantaina taas mennään!
   
  tommy36 ja sirtyg tykkäävät tästä.
 3. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool
  Lainaus:
  Jees. Itellä ehkä vähän toisinpäin, eli vihainen mutta en pettynyt. Vihainen siis tappiosta tietysti, mutta kauhean pettynyt ei voi olla peliesitykseen kun muistaa missä pelattiin. Monen yksittäisen pelaajan suorituksiin kyllä ihan hemmetin pettynyt sitten taas, joiden nimiä ruodittiinkin eilen jo.

  Mietin tossa kun mainitsit telkkarin ja parvekkeen, että mitä kaikkia esineitä sitä onkaan tullut joskus rikottua raastavien poff-tappioiden takia. Ainakin pari kaukosäädintä, yksi kännykkä, yksi fillari autotallin seinään (suht kevyt viskaisu/kaato kuitenkin). Jotain kynien katkomisia en edes laske :D
   
  Viimeksi muokattu: 04.04.2019 klo 09.03
  tommy36 ja Sp#16 tykkäävät tästä.
 4. iSing Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo 1969–1975, Pre-pride TPS
  Lainaus:
  Miksi pelejä ei ratkaista Jatkoaika-äänestyksellä? Kaikilla yksi ääni, paitsi HIFK-osio, kaksi. Hymiö.
   
 5. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Miksi on olemassa ääliöitä, jotka kuvittelevat olevansa kovinkin hassuja laukatessaan muiden joukkueiden osioihin rääpimään päätään?
   
  Rutale, tommy36 & BOL tykkäävät tästä.
 6. Postinjakaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  En gång IFK, alltid IFK.
  En jaksa olla edes pettynyt. Kärpillä on melkein koko kausi jengi pääosin ehjänä ja meillä taas pelaajilla todella isoja loukkaantumisia.

  Kyllä se vaikuttaa joukkueen itsevarmuuteen, virhealttiuteen ja pelisysteemin iskostumiseen. Silti pistettiin ihan hemmetin hienosti kampoihin ja peliä oli kolmatta erää lukuunottamatta aika nasta katsoa. Eikä siinä kolmannessakaan tuntunut olevan mitään hätää. Vähän varkain tuli toi tasoitusmaali.

  Oikeastaan eniten harmittaa se avausmaali. Siinä oli monta tilaisuutta pelata tilanne vaarattomaksi, mutta jotenkin sössittiin se.

  Nää on niitä pelejä, että virheet maksaa, mutta niitä tulee.

  Jotenkin vaan nautin tästä keväästä nyt kun se saikin yllättäen jatkoa.
   
 7. jph27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,Chicago blackhawks
 8. Salo70 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK, Raimo Summanen, Trevor Gillies
  Se oli siinä. Kiitos ja haista kaavittu.
   
 9. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  Lainaus:
  Kyllä jotkut sitten luovuttaa helposti.
   
  VT, Kreisi, Le Banner ja 6 muuta tykkäävät tästä.
 10. Nickelback Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NHL yleisesti
  Lainaus:
  Vittu mikä luuseri.
   
  VT, blaugrana, BOL ja 8 muuta tykkäävät tästä.
 11. torpeedo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Lunkan väärintorjutut voitot
  Ihmettelen vaan miksi tällaiseen peliin pystyvä joukkue tyytyy pelamaan runkosarjan täysin puolivaloilla. Kyse ei ole junnuista jotka kehittyvät vaan siellä on valmiita pelimiehiä ratkaisirooleissa.
   
  Rambo tykkää tästä.
 12. jph27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,Chicago blackhawks
  Lainaus:
  Olihan siinä monenlaista tapahtumaa kauden aikana olisiko peli ollut tälläistä jos kaikki olisi ollut terveenä? Veikkaisin tuolla valmentajan vaihdoksella olleen myös tekemistä asian kanssa.

  Jos tätä nähdään ensi kaudella pelistä yksi niin aika useassa pelissä tulen olemaan paikan päällä.
   
  Pärde tykkää tästä.
 13. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Samalla tavalla kuinka jotain oikeita hommia tekevät ihmiset. Jos deadlineen on vielä aikaa, niin ei ole joka päivä niin kiinnostunut painamaan hommia. Pitkän kauden aikana ei vain jaksa koko ajan kiinnostaa.

  Jääkiekon pleijareissa ei kukaan odota kesälomaa, mutta kääntäen taas tavallinen ihminen alkaa odotella kesälomaa jo viikkoja ennen sen alkamista eikä siinä nyt jaksa painaa sen enempää.

  Olemme kaikki työssäkäyviä ihmisiä, minulla on tavallinen viikko ensi viikolla, mutta ei mitään tekemistä. Sen sijaan maanantaina 15.4. on aika tärkeitä juttuja. Olen eri alan ammattilainen kuin jääkiekkoilija, mutta ei se ole vain sen kummempi asia miten hommia joskus tehdään enemmän tai vähemmän tosissaan tilanteesta riippuen.
   
  McK ja Keskikalja tykkäävät tästä.
 14. Keskikalja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, CHICAGO BLACKHAWKS
  Kyllä mun mielestä IFK pelaa ihan ok. Kunhan nyt pitäisi pään kylmänä.
   
 15. Salo70 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK, Raimo Summanen, Trevor Gillies
  Lainaus:
  Näin on. Täytyy laittaa Spotifysta Nickelbackit soimaan josko vaikka oppisin jotain voittamisesta ja tyylitajusta.
   
 16. WPK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
  Tällaista kiekkoa minä haluan nähdä! Lopussa Pikkarainen valitsi juuri oikeat MIEHET puolustustaistoon, eikä siinä päässyt oululaiset maalinedustamme herroiksi raskaalla kalustollaan Hakanpää,Osala, Lasu. Jokaiselle oli pari valmiina ja hienosti apinanraivolla pysäytetty vyörytys.
   
  Kapellimestari, ElmerMoody, BOL ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 17. Pate44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, QPR, ManCity
  ROC oli tänäänkin aika hyvä, ei juurikaan pistänyt silmään kielteisesti. Nyt kun Quinsey pelaa hyvin niin pakkiparikin pärjää.
   
 18. sirtyg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK - jäällä ja nurmella
  @Ishmael onko perse rasvattuna valmiiksi?

  Pelillisesti huonompi peli kuin keskiviikkona, mutta riitti.

  Ykkösellä potentiaalia paljon parempaan. Pääsisipä Salminen ja Kankeisniemi edes lähelle potentiaaliaan niin tätä Pikun piiskaamaa porukkaa on kyllä vaikea pysäyttää, ainakaan perjantaisella Nordiksella. Keskiviikkoinen "velliperseily" kaivelee vielä vähän enemmän kuin toissailtana.

  Lennullakin alkoi skinnari liikkumaan. Jee.

  IFK!
   
 19. Erkka Lapanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Liverpool. Tool
  Kauden paras peli kauden tärkeimpään paikkaan. Olisi ehkä sittenkin pitänyt raahautua hallille todistamaan kuinka henki vei materiaa. Ei paskempi peli näin TVnkään välityksellä. Onnittelut myös Selinille, jonka joukkue tämä on. Löytyyhän sitä munaa tarvittaessa vaikka vastassa Suomen paras joukkue onkin. Quincey on kuningas!
   
  Rambo tykkää tästä.
 20. Bafforosso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK parhaimmillaan
  Lainaus:
  Kyllä Kärpät on tottunut saamaan mitä haluavat, vaikka viime hetkillä. Vaan ei tänään, vaikka epätoivoisesti yrittivät jopa jäähyihin haastamalla.
  Hah!
  I feel good.
  The heat is on!
   
  Germanicus tykkää tästä.
 21. Frankie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
  Lainaus:
  Varmasti on Quinceylla positiivinen vaikutus ROCin peliin, mutta kyllähän mies itsekin pelaa täysin vahvuuksillaan, ja sitä on hieno katsoa. Väittäisin, että tähän mennessä kokonaisvaltaisesti parasta ROCia, mitä ollaan IFKssa nähty. Varsinkin Erosen maaliin johtaneessa ylivoimassa helvetin hienoa ja nopeata (!) kiekon siirtelyä ROCilta. Juuri sellaista aktiivista liikettä viivassa ylivoimalla, jota ollaan koko kausi kaivattu, ja ehdottomasti lisää minuutteja herralle näillä näytöillä.

  Hieno voitto ja perinteinen nitro loppu. Toivottavasti Sakke ja Rasse eivät loukanneet itseään pahemmin, ja olisivat molemmat huomenna kehissä.
   
  Pate44 ja BOL tykkäävät tästä.
 22. Postinjakaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  En gång IFK, alltid IFK.
  Hiton hieno peli ja mahtava tunnelma hallissa!

  Juho Keränen, ihana pelaaja! Quincey, isojen pelien mies! Ikonen -helvetin fiksua pelaamista. Eronen!! Ja koko jengiltä aivan upea taistelu!

  Ainoa miinus on tuo aloittaminen...taidettiin hävitä 8 vikaa aloitusta? Ja kaikki omassa päässä ja sehän teki pelistä hieman vaikean... en huomannut mitä sille Salmiselle kävi?
   
  Pate44, tant gredulin & Rambo tykkäävät tästä.
 23. Katajanokan spanieli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kertokaapa minua fiksummat yksi juttu. Vaikka rautalangasta vääntäisitte, niin olen kiitollinen. Siis tämä prosenttikiekko.

  Välieräsarjassa Kärppiä vastaan on pelattu kaksi peliä. Molemmat matsit ovat olleet täysin HIFK:n hanskassa noin 10 minuuttia ennen loppua. Suunnilleen tuossa vaiheessa (samoin kuin eilisessä Hämeen kahvamestaruudessa Tappara) HIFK vetäytyi täydelliseen kilppariin. Ainoa joukkueen tavoite näytti olevan purku omalta siniseltä ja vaihtoon. Onko tämä todella voittava strategia ja mihin se perustuu?

  Keskiviikkona tuli turpiin ja tänään voitettiin. Kannattaako todella luopua omasta pelitavasta johtoa suojellakseen ja milloin? Mihin se perustuu? En osta selitystä pelin luonnollisesta aaltoliikkeestä. Kuka mikä ja koska takoo lahjakkaiden pelaajien mieliin sen kilpparin pelaamisen? Onko se vain henkinen ja joukkueen oma juttu? Eikö valmennuksen tule puuttua sitten siihen asap? Varmaan joo rosenttikiekolla voitetaan 63 %, mutta olisi kiva nähdä HIFK:n pelaavan loppuun saakka. Vaikka riskillä.
   
  tommy36 tykkää tästä.
 24. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Noin laadukkaan joukkueen kuin Kärpät voittaa niin silloin on jotain tehty oikein. Se Kärppien avausmaali oli kyllä karsea ja kyllä minä myönnän, että pelko siinä hiipi puseroon, että näinkö tässä käy, mutta olipa mahtava peli joukkueelta! Keräsen 1-1 tasoitus sytytti kyllä täydellisesti yleisön ja joukkueen, koko ketjulta pitkä vahva pyöritys ja Keränen taisteli loppuun asti, ja olipas rystynosto kaunis! 2-1 maali ylivoimalla upeaan paikkaan, Tyrväisen hieno maskipelaaminen, ROC (joka muuten pelasi todella hyvän matsin!) loistava perussyöttö oikeille askelmerkeille ja Erosen one-timer lauloi! 3-1 maali oli silkkaa taidetta akselilta Thorell-Eronen, en tiedä mitä sieniä siellä asiantuntijat studiossa oikein popsivat kun tuntuivat koko ajan vähättelevän herraa nimeltä Thorell, ei siitä mitään timanttista kahdensuunnan hyökkääjää joo saa tekemälläkään, mutta on mielestäni playoffeissa ottanut siinäkin suhteessa ison harppauksen eteenpäin ja jumalauta näittekö sen blokin avauserässä?! Hienosti heittäytyi kultapotta lämärin eteen ja söi kiekkoa, mutta eihän nämä asiantuntijat tätä voineet noteeraa studiossa ensimmäisellä erätauolla vaan oli keksityttävä kritisoimaan miestä. Olen Ikan fani mies puhuu yleensä asiaa ja suoraan, mutta prkl Ika nyt hereillä?! ;)

  Engren oli huikea! Tätä tarvitaan lisää! Illan ykköstähti minun papereissani. Tuo johtoaseman suojeleminen joukkueelta on vain kyllä jotain ihan hirveää, toivottavasti jatkossa ei pupelleta samalla tavalla viimeisillä minuuteilla mitä nyt on pitkin kevättä nähty. Onneakin oli tuossa loppuminuuteilla matkassa.

  Plussaa vielä hallin tunnelmasta, kiitos.
   
  BOL tykkää tästä.
 25. Postinjakaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  En gång IFK, alltid IFK.
  Lainaus:
  Eilen syy oli psykologinen. Oltiin vieraissa ja vähän lamaannuttiin.

  Tänään meillä oli henkinen yliote sen Keräsen maalin jälkeen, mutta sitten lopussa sieltä puuttui taitoa pitää kiekkoa (ja voittaa aloituksia) ja siksi se muuttui vaikeaksi. Salmisen tippuminen ja sen "Santalan/Suomelan" puuttuminen näkyy juuri noissa tilanteissa. Kundeja, jotka osaa rauhoittaa peliä ja saada aikaiseksi pitkiä kiekkoralleja.

  Tyrväinenhän taisi hävitä kaikki vikat 4 aloitustaan, joten normaalisti pitkiä kiekkoralleja harrastava ykkönenkin vain luisteli kiekon perässä.