Peliesitykset kaudella 2016–2017

  • 189 905
  • 1 138

Herra Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Eilinen voitto oli kova suoritus, ihan sama miten tuli. Ei pidä verrata Ilvestä ja SaiPaa, Karri Kivi on lähes nero. Jos heillä olisi HIFK:in tasoinen materiaali, niin johtaisivat sarjaa. Voittaminen on tärkeintä. Huomautan, että usein muidenkin joukkueiden peli on paskaa. Hyvää peliä pelaavat useimmiten: Tappara, KalPa, TPS, HPK, Pelsut ja välillä muutama muu.
 

Paakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Eilinen voitto oli kova suoritus, ihan sama miten tuli. Ei pidä verrata Ilvestä ja SaiPaa, Karri Kivi on lähes nero. Jos heillä olisi HIFK:in tasoinen materiaali, niin johtaisivat sarjaa. Voittaminen on tärkeintä. Huomautan, että usein muidenkin joukkueiden peli on paskaa. Hyvää peliä pelaavat useimmiten: Tappara, KalPa, TPS, HPK, Pelsut ja välillä muutama muu.

Sama huomio eli useiden muiden joukkueiden peli ailahtelee myös paljon ja on sitä itseään aika ajoin... tosin meidän paras taso ei kyllä ole ollut lähellekään näiden muiden parasta tasoa.
 

ahal

Jäsen
Eilinen voitto oli kova suoritus, ihan sama miten tuli. Ei pidä verrata Ilvestä ja SaiPaa, Karri Kivi on lähes nero. Jos heillä olisi HIFK:in tasoinen materiaali, niin johtaisivat sarjaa. Voittaminen on tärkeintä. Huomautan, että usein muidenkin joukkueiden peli on paskaa. Hyvää peliä pelaavat useimmiten: Tappara, KalPa, TPS, HPK, Pelsut ja välillä muutama muu.
Voitto oli toki plussaa, mutta myös tuurilla oli osuutensa. Sitä sputnikeilla oli himpun enemmän tai ainakin plus-merkkistä.

Miksei Ilvestä ja SaiPaa voisi verrata keskenään? Samoista sijoistakin tappelevat tällä kaudella. Kivi on hyvä valmentaja, ainakin Santasta ansiokkaampi ja tietyllä tavalla modernimpi painos lätkäjätkästä. Eilen Ilves antoi paljon tasoitusta loukkaantumisten vuoksi, ja silti sputnikit olivat ajoittain helisemässä nuorten viherpaitojen kanssa. Tasoitus ja voittokaan ei ollut kaukana, sen onneksi ehkäisi muuan Markkanen. Veikkaan, että terveillä joukkueilla pelatessa voittajasta ei olisi ollut epäselvyyttä. Kotiin olisi mennyt. Mutta loukit kuuluvat lajiin, kuten rengasrikot kilpa-autoiluun.

Jokainen piste on vastedes tervetullut, mutta painotan, että voittoputkien avaaminen edellyttää pelin ison kuvan oleellista muuttumista. Sellaisen SaiPan oman pelisapluunan löytymistä, jolla voidaan pelejä hallita kuskin pukilta eikä perässä juosten. Nykyisellä sekasysteemillä maalien tekeminen on liian sattumanvaraista ja harvojen hallussa. Jos esim. Järvinen ja Kuronen ovat yhtä aikaa pois rosterista, maalinteko on todella vaikeaa. Näillä kahdella herralla on sen verran yksilötaitoa, että pystyvät ratkomaan tiukkoja pelejä. Mutta heidätkin voidaan pimentää.

Ihmettelen yhä suuresti, miksi Santanen haluaa suoraviivaista ja nopeaa pelin kääntämistä tuolla joukkueella? Joukkue ei ole kiekkotaitava eikä edes nopea saatika vahva, joten miten sinne maalille rynnitään? No keskialueen onnistuneella karvauksella voidaan päästä 3-2 tai 2-1-hyökkäyksiin, mutta lukuisat kerrat miesylivoima on sössitty luokattomaan syöttöön kaverille tai suoraan vetoon veskarin logoon. Ja myös taitavat pakit (esim. Kukkonen, Kalteva, Tallinder jne.) osaavat blokata tilanteet kerta toisensa jälkeen. Ilveksen nuorukaisetkin osasivat eilen hyvin keltaisten hyökkäysten sitomisen, pelaamalla miestä eikä kiekkoa.

Tällä kaudella lähes kaikilla joukkueilla on peli yskähdellyt syystä tai toisesta. Piirre on suosinut SaiPaa eikä isoa hajurakoa ole päässyt syntymään. Sikäli kaikki on omissa käsissä. Loput matsit olisi kuitenkin selvitettävä noin 1,5 ppg-tahdilla, jotta paikka 10-sakissa varmistuisi. Viimeiset 6 matsia ovat sujuneet tuossa tahdissa (vs. Sport, Jukurit, HIFK, KooKoo, Pelsut ja Ilves) ja vain 2 suoralla tappiolla.

Synkistä ajoista huolimatta toivon, että joku punainen lanka touhuun löytyisi lähiaikoina. Toivotaan toivotaan -mentaliteetti ei pitkälle riitä, ei myöskään yksittäisiin pelaajiin tuijottaminen, kun Hamilton ja Trotterkin ovat osoittautumassa tavalliksi pulliaisiksi. Paitsi ilmeisen kalliiksi sellaisiksi. Pisteille kertyy hintaa.
 

juice71

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kyllähän tuo kolmas erä Turussa kertoi kaiken. Ei niinkään ne maalit vaan se, että heti kun TPS pisti vauhtia niin ei meillä ollut mitään jakoa järkevään pelaamiseen. Ensimmäisessä erässä ja osin vielä toisessa peli näytti ihan hyvältä, saatiin jopa rakennettua peliä. Mutta se oli näennäistä, TPS pelasi puolivaloilla.
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Se kovasti kiinnostaisi, että kuinka paljon Hamilton tienaa. Vainikainen vetää joka vaihdon täysillä ja saa maksimissaan 20% Hamiltonin palkasta. Meillä Hakalissa tuollaisilta Hamiltoneilta olisi otettu eräkirja pois jo aikoja sitten.
 

Mälkiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilmoitetaan lähiviikkoina
Jopa Selinin aikaan oli joukkueella jokin pelitapa ja organisoituja elementtejä, joilla saatiin todella kehnostakin joukkueesta useimmiten enemmän kuin osiensa summa irti. Mikä siinä siis voi olla, että tuo joukkue ei näytä edes yrittävän mitään organisoitua? Ainut yksittäinen harjoitellun näköinen juttu on se, miten kiekko saadaan omalta alueelta pois (huom, toiminta on edelleen hidasta, eikä yhtään tämän pidemmälle edes päästä, ongelmia tulee jo keskialueella). Eikö tuollaisia opeteta jo suunnilleen jossain c-junnuissa? Ja tämä ihan oikeasti näyttää minusta ainoalta pieneltä organisoidulta elementiltä koko joukkueen pelissä koko kausi huomioiden. Mitä perkelettä siellä harjoituksissa on hierottu kaikki nämä kuukaudet, kysynpähän vaan.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Täysin Suomi-sarja tason touhua, ei mitään ideaa pelissä ja nyky saipa ei ole edes nopea joukkue saati vittumainen. Jonninjoutavaa surffailua. Hirveää kattoa tota paskaa. Suoraan sanottuna toivoisin, että tiistaina hallilla ei olisi yhtään yleisöä, sitä ei nimittäin ole ansaittu millään tasolla ja herättäskö se VIHDOIN seuran johdon REAGOIMAAN tähän PASKAAN!?!?
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, KiPa-90, KuPS, Valioliiga ja NHL yleisesti
Ensimmäinen erä näytti ihan jo jääkiekolta ja tuli tunne, että nyt tästä se lähtee. Mutta ei. Toisen erän puolen välin ja viimeisen erän kokonaan SaiPa olikin täysin Tepsin jaloissa. Markkanen mielestäni antoi taas täyden mahdollisuuden voittaa peli, josta tullaankin meidän surullisen kuuluisaan ylivoimaan. Tällä tasolla pelit pitkälti ratkeaa erikoistilanteissa ja vielä kirsikkana kakun päälle se alivoimamaali.

Matalaksi vetää kieltämättä mielen. Ollaan Lukon kanssa tasoissa hännänhuippuina. Että näin. Hyvää uutta vuotta kaikille arvon tovereille ja pidetään kaikesta huolimatta SaiPan lippu korkealla.
 

Bacon

Jäsen
Hyvin jaksetaan aina puolustaa. Tätä on Santaselta saanut kuulla viime aikoina ihan tarpeeksi. Se on ihan kiva joo, mutta ei tollasella tsemppilätkällä oteta kuin yksittäisiä voittoja. Jos meidän hyökkäyspeli pysyy kasassa 20 minuuttia ottelussa, niin ei meillä ole mitään mahdollisuutta haaveilla mistään voittoputkista. SaiPan ongelmat ovat alkaneet kauden alusta lähtien oman siniviivan jälkeen ja on ihan vitun käsittämätöntä, ettei tuossa asiassa olla kehitytty puolikkaan runkosarjan aikana yhtään. Hyviä yksittäisiä eriä, mutta siihen se jää. Eikä varmasti tulla kehittymään loppukauden aikana yhtäkkiä niin paljon, että tänä keväänä mennään runkosarjan päätteeksi jatkopeleihin. Olen jo valmiina heittämään valkoista pyyhettä kehään, mutta pidän sitä vielä heittovaiheessa ja toivon ihmettä.
 

ahal

Jäsen
Ajattelin, että josko avattais ketju "The Tiedotetta odotellessa", mutta sitten näin Santasen sanoneen, että
– Vaihdetaan nyt kalenterista vuosi ensin ja katsellaan ja mietiskellään sitten. Keväällä jatketaan.

Voi pojat, tulee pitkä ja raastava kevät, jos tuo miltään osin pitää paikkansa. On pakko hypätä naapurien vankkureihin jo helmikuussa, ei tuota soopaa jaksa kukaan kuukausitolkulla seurata, ellei mitään tapahdu piakkoin. Kyllä tässä hallituskin on kaivamassa itselleen pirun syvää kuoppaa. Eikun kepeät mullat vaan niskaan kesällä.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Voi perkele!

"Sekä TPS:n että SaiPan kannattajien keskuudessa on kuumeisesti odotettu vahvistuksia pelaajistoon. SaiPan päävalmentaja Ari Santanen vannoo kuitenkin kärsivällisyyden nimeen.

– Vaihdetaan nyt kalenterista vuosi ensin ja katsellaan ja mietiskellään sitten. Keväällä jatketaan, sanoi Santanen." - jatkoaika.com

Niinku mitä vittua? Jengi on toiseksi viimeisenä ja kohta viimeisenä. Peli aivan sekaisin ja yli kahden peräkkäisen voiton ottaminen täysin ylivoimaista. Mutta odotellaan vaan. Ehkä sieltä on tulossa Sannin tietämän mukaan joku aivan saatanan kova vonkale kokoonpanoon.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Kyllähän tää kausi alkaa olla taputeltu ja todennäköistä tällä hetkellä on se, että SaiPa on sarjan viimeinen 60 kierroksen jälkeen.
Olisi edes ne vitun karsinnat, niin saataisiin jotain kiimaa (ehkä) loppukauteen. Noh, mun puolesta voivat laittaa joukkueen lihoiksi vaikka huomenna. Don´t hate the player, hate the game.
 

Huppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Tämän vuoden pelit oli tässä ja kauden puolivälikin ylittyi joku aika sitten. Jos siis tekisi jonkinmoista "väliarviointia" pelaajistosta tässä vaiheessa. Kausihan on yleisellä tasolla mennyt päin helvettiä että siitä ei sen enempää edes tarvitse puhua mutta jos vähän myös yksittäisten pelaajien suorituksia pohtisi. Arviointi suhteutettu (omiin) odotuksiin.

Onnistujat:

Mikael Kuronen. Ei varmaan edes paljoa perusteluja kaipaa. Jalka liikkuu, pirteä ja hyvää duunia molempiin suuntiin. Ehkä näkyvin hyökkääjä varsinkin viime aikoina ja 11 börsää kertoo jotain. Mahdollisuudet jatkoon kauden jälkeen ehkä prosentin luokkaa.

Tomi Leivo. Mielestäni myös tätä osastoa. Tekee vahvaa duunia molempiin suuntiin ja on oiva kaksikko Kurosen kanssa. Nämä kaksi ovatkin joukkueen harvoja luisteluvoimaisia hyökkääjiä. Pelkään että jatkaa muualla.

Joona Jääskeläinen. Ottanut paikkansa Liigamiehistössä ja mennyt selvästi eteenpäin. Heiveröinen vielä, jos ensi kaudella jo tulostakin? Yksittäisiä välähdyksiä nähty. Pörrää kivasti.

Matti Järvinen. Hyvin pisteitä, alkukaudesta näytti johtavalta pelaajalta ja kannatteli joukkuetta monessa ottelussa. Vähän hiipunut.

Lasse Lappalainen. Kehittynyt hyväksi Liigapakiksi, uskaltaa pelata miehekkäästi ja olla tarvittaessa myös ilkeä. Ei mikään ykköspakki mutta hyvin on kantanut vastuunsa.

Maalivahtiosasto yleisesti. Tähän ei ole kaaduttu. Mahdollisuudet moneen voittoon on tarjottu.


"Ihan asiallinen":

Brett Carson. Peruspeli kunnossa, jos joukkueen pelissä olisi järkeä, luulen että olisi näyttänyt vielä paremmalta.

Tero Koskiranta. Tero on mitä oli odotettavissa. Vahva ylittämään keskialuetta kiekon kanssa RyanGetzlafmaisesti (viittaa siis tyyliin), muttei mikään pelintekijä. Vahva kulmassa ja oli pitkään kahdenkymmenen maalin tahdissa mutta nyt vähän hiipunut. Viime peleissä ei enää kylläkään oikein muitakaan vahvuuksia ole nähty. Pisteitä kuitenkin ihan kivasti, joskin myös miinuksia. Onko vääränlainen pelaaja joukkueeseen ja pelitapaan.

Elmeri Kaksonen. Pisteiden valossa pelaa itse asiassa varsin vahvaa kautta uran pisteisiin suhteuttaen. Tekee duunia muttei ole mikään ratkaisija. Tuskimpa nyt mitään massiivista imua muualle ja on kuitenkin monikäyttöinen pelaaja. Ei petä.

Ville Vainikainen. Vakiinnuttanut paikkansa kokoonpanossa ja tuonut energiaa ja tiettyä voimahyökkääjämenoa. Pisteitä ei hirveästi mutta tuskimpa odotettiinkaan. Toivottavasti ottaa myös seuraavan askeleen SaiPassa.

Eetu Koski. Esiintynyt pirteästi ja sentteröinyt Leivo-Kuronen kaksikkoa mallikkaasti, joskaan ei toki saman tason pelaaja kuin he. Tuleva hyvä liigajyrä.

Simon Backman. Juu, on hidastunut mutta peruspeli edelleen hyvällä tasolla. +/- 0 ja plussia 20, jaetulla toisella sijalla Järvisen ja Leivon kanssa joukkueessa!

William Mäkinen. Ailahdellut mutta ollut parhaimmillaan todella hyvä. Sitä tasoa vain pitäisi vakiinnuttaa. Eniten plussia joukkueessa, 21.

Brock Trotter. Näyttää pelimieheltä ja tekee juonikkaita ja peliä edistäviä ratkaisuja. Näistä vaan kaverit eivät pysty jatkamaan ja tuntuu jäävän yksin. Olisin erittäin mielelläni nähnyt miehen McFarlandin sentterinä mutta tätä ei kokeiltu. Olisi voinut olla kaveri joka pystyy pelaamaan McFarlandin vauhtiin. Muutenkin tuntuu että olisi enemmän annettavaa sentterinä.


Pettymykset:

Lauri Taipalus
. Ollut todella heikko. Pahimmillaan ei uskallettu pitää kokoonpanossa. Ei ollenkaan mitä odotettiin. Nyt tosin pari hyvää peliä alla.

Kalle Maalahti. Ehkä sitten oltiin epärealistisia mutta on myös kaukana viime vuoden tasosta. Paljon virheitä.

Per Savilahti-Nagader. Pehmeä, kiekolliset ratkaisut ei onnistu ja peruspelissä ongelmia. Paljon virheitä. Kaukana siitä hyvästä peruspakista mitä aikanaan nähty.

Kim Strömberg. Heikko ja pehmeä, ei tunnu tuovan peliin mitään. Raskasjalkaisuus ei ainakaan auta asiaa. Pisteitä yllättävän kivasti mutta piti olla maalintekijä.

Valtteri Virkkunen. Odotin enemmän. Tuntuu nykyään hitaalta. Fysiikkavalmennuksessa vikaa? Suoritukseen varmaan myös vaikuttanut joutuminen pelaamaan väärällä pelipaikalla.

Saku Salminen. En mitään tähteä odottanutkaan mutta toivoin että pystyisi edes pelaamaan. Nyt ei taso riitä kentällepäästämiseen.

Jere Sneck. Sama kuin Salmisella. Toivottavasti tekee "Lappalaiset".

John McFarland. Potentiaalia oli olla kunnon tekijä mutta ei soveltunut joukkueen pelitapaan eikä löytynyt ketjukavereita jotka olisi saanut syötettyä vauhtiin. Oli kuitenkin tällainen taiteilija pelaajatyyppinä. Kärsi myös loukkaantumisista.

Joni Nikko. Tahmea alku. Toivottavasti silti osoittautuu hyväksi projektiksi. Potentiaalia pirusti. Nousisi vaikka edes uudeksi Tommi Jokiseksi.


Vaikea sijoittaa:

Curtis Hamilton.
Toisaalta todella vahva aloitus ja näyttikin silloin pelimiehltä, toisaalta nyt taas ei ole pitkään aikaan tuonut enää yhtään mitään peliin. Loukkaantumisia ollut. Saisikohan miehen myytyä johonkin?

Tämmösiä fiiliksiä näistä ollut. Toivotaan tietysti että vielä parannetaan mutta hirveästi siltä ei näytä. Yleisesti tuli huomioitua että todella raskasjalkainen joukkue liikkeellä, mikä tuskin ainakaan auttaa tässä Sannin nopeassa kääntämisessä. Tosin siitä kyllä näytetään vähän luopuneenkin. Mutta se SaiPa joka voitti kovalla luistelulla on todella kaukaista nykyistä joukkuetta katsoessa.
 

Mälkiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilmoitetaan lähiviikkoina
Hyvät yhteenvedot nimimerkiltä @Huppu . Muuten melko samoilla linjoilla, mutta Lappalaisen Lasse menee minun kirjoissani pettymyksiin. Viime kauden perusteella odotettavissa olisi ollut monipuolista pelaamista, roolin ottamista ja kohtuulliset pisteet, mutta näyttää taantuneen sellaiseksi Backmanin tyyppiseksi harmaaksi perusluudaksi. Lasse ei oikein onnistu missään muussa kuin ihan perusjutuissa, ja se näyttää turhauttavan miestä itseäänkin.

Syytän ihan kylmästi valmennusta. Miten voi tappaa pelaajilta itseluottamuksen, joka oli ihan oikeasti olemassa vielä tänä vuonna? Lappalainenkin oli viime kaudella parhaimmillaan todella vahva ja rohkea kiekon kanssa, nyt se kiekollinen peli on pelkkää virheiden varomista ilman mainittavia onnistumisia.
 

ahal

Jäsen
Tämän vuoden pelit oli tässä ja kauden puolivälikin ylittyi joku aika sitten. Jos siis tekisi jonkinmoista "väliarviointia" pelaajistosta tässä vaiheessa. Kausihan on yleisellä tasolla mennyt päin helvettiä että siitä ei sen enempää edes tarvitse puhua mutta jos vähän myös yksittäisten pelaajien suorituksia pohtisi. Arviointi suhteutettu (omiin) odotuksiin.
....
Hyvä tsekkaus. Samoilla linjoilla kanssasi. Ei suurta erimielisyyttä mistään. Mutta eipä toisaalta herätä suurta luottoakaan, että tilanne nopeasti parantuisi. Kausi näyttää menevän vihkoon monella sektorilla.
 

Paakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mäkinen ja Sneck ovat mielestäni parantaneet otteitaan kauden vanhetessa. Tällä hetkellä molemmat tasoa ok... odotuksiin nähden.

Omaan silmään pahimmat alisuorittajat ovat Taipalus, Maalahti, Strömberg ja (viime pelien) Trotter.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mäkinen ja Sneck ovat mielestäni parantaneet otteitaan kauden vanhetessa. Tällä hetkellä molemmat tasoa ok... odotuksiin nähden.

Omaan silmään pahimmat alisuorittajat ovat Taipalus, Maalahti, Strömberg ja (viime pelien) Trotter.


Samaa mieltä kyllä Sneck on parantanut jonkin verran ja ihan hyvä projekti -pelaaja kyseessä.

Mäkinen puolestaan on ylisuorittanut. Etenkin, kun itse aloin jo menettämään uskoa koko kaveriin. Mäkinen on ollut todella hyvä jo pidemmän aikaa.

Alisuorittaneista menee varmasti aika iso osa valmennuksen piikkiin. Trotterkin alkanut vaipumaan muun joukkueen tavoin pimeyteen on se Santanen siis jossain hyvä saa koko joukkueen sammumaan.
 
Viimeksi muokattu:

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Curtis Hamilton. Toisaalta todella vahva aloitus ja näyttikin silloin pelimiehltä, toisaalta nyt taas ei ole pitkään aikaan tuonut enää yhtään mitään peliin

Havahduin kanssa äskettäin rakkaan kilpakumppanin alkukauden komeetan kyntämiseen. Ensimmäiseen kymmeneen peliin kahdeksan maalia ja nyt sitten vetänyt viimeiset 15 matsia ilman yhtään häkkiä ja viimeinen osumakin täyttää kohta kaksi ja puoli kuukautta. Aika hurja saldo kieltämättä.
 

Herra Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Havahduin kanssa äskettäin rakkaan kilpakumppanin alkukauden komeetan kyntämiseen. Ensimmäiseen kymmeneen peliin kahdeksan maalia ja nyt sitten vetänyt viimeiset 15 matsia ilman yhtään häkkiä ja viimeinen osumakin täyttää kohta kaksi ja puoli kuukautta. Aika hurja saldo kieltämättä.
Poppamies Lehkonen ennusti tämän Urheilulehdessä jo parisen kuukautta sitten, valitettavasti. Valitettavasti siis SaiPan kannattajan kannalta, muille saattaa maistua paremmin. Aika näyttää tuleeko niitä maaleja lisää vai ei.
 

Artyukhin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Mäkinen puolestaan on ylisuorittanut. Etenkin, kun itse aloin jo menettämään uskoa koko kaveriin. Mäkinen on ollut todella hyvä jo pidemmän aikaa.
Mielestäni ollut hyökkäyssuuntaan ihan hyvä koko kauden, kun vastuu lisääntyi (sillä ajalla kun pååår sarvilahtinapanderi oli poissa, ei haittaa vaikka olis vieläkin pois..) niin pelasi erittäin hyvin hyökkäysalueella.

Suurin osa Mäkisen virheistä tulee omalla alueella sekä kiekottomana puolustaessa että peliä ohjatessa.
 

Saipamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kuronen pääsee ykköskenttään tänään vihdoin ja Hamilton odotetusti kolmoseen. Koho aloittaa neloskentässä. Tänään kairataan voitto Villen paluun kunniaksi.
 

Lepranmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vaasan Sport, Philadelphia Flyers
Onkohan tuossakaan mitään järkeä kokoajan sotkea pakkaa ja heitellä ukkoja paikasta toiseen?
Ainoa ketju ollut tuo kolmonen joka saa synninpäästön (leivo,koski,kuronen), niin sekin pitää räjäyttää.
En kyllä todellakaan ymmärrä mitä valmennuksen nupissa pyörii?
Jos Järvisen rinnalle olisi pitänyt löytää kavereita, niin miksi ei sitten muotoon Leivo,Järvinen, Kuronen ja heittäny Elmerin kolmoseen?
Pitäisiköhän ihan mielenkiinnosta ja vitutuspäissään lähteä paikanpäälle katsomaan.
Ei varmaan sillon ole järkeä jos joukkue pärjäisi edes siedettävästi mutta nyt kun hävitään järjestään pelejä on ihan hyvä, että haetaan vielä toimivampia ketjuja. Yksi ihan kohtalaisesti pelaava kenttä ei riitä. Ei Santanen ooe kokoajan kyllä ketjuja muutellut. Välillä mielestäni ollut liian jääräpäinen joidenkin ketjujen kanssa vaika peli ei toimi.
 

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
Ensin posit. Paras kotimatsi SaiPalta vähään aikaan. Mutta kun se ei vaan riitä. Vitullisia aivan typeriä mokia, joista vastustaja rankaisee. Eikö se vitun koutsi vieläkään osaa korostaa oman maalin jälkeisiä vaihtoa. Mäkiseltä aivan vitun typerä kikkailu maalin takana kostautui kyllä pahasti.
Leuka rinnassa kohti seuraavaa tappiota...
 

ahal

Jäsen
Tiukka matsi (vs. KalPa), josta SaiPa olisi ansainnut ainakin pisteen, mutta minkäs teet kun eväät eivät riitä. Sputnikit pelaavat valmentajansa näköistä lätkää, hitaahkoa, yllätyksetöntä ja saamatonta. Siitä propsit. Eli kun valmentaja vaihtuu, myös pelitapa vaihtunee. Nyt otteita leimaa hermostuneisuus ja epävarmuus. Kuten koko kaudella. Tämäkin peli oli voitettavissa selvinkin luvuin, mutta kun ei oo käsiä niin voivoi. Aihioita toki oli.

Pari todellista vahvistusta saattaisi muuttaa tilannetta vielä loppukaudeksi. Muuten taistellaan jumbosijaa vastaan. Ulkkareista vain Trotter täyttää vahvistuksen merkit nyt kun Carsonkin on telakalla. Kohon mukaan tulo piristi porukkaa selvästi ja antaa lisää vaihtoehtoja jatkossa, mutta pleijarit taitavat jäädä haaveeksi. Ensi kaudella uudestaan. Toivottavasti uusiutuneella joukolla.
 

UniqueSputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kohon paluu piiiiitkän loukkaantumisen jälkeen ei poista näitä tosiseikkoja:

a) joukkue ei pääse tarpeeksi maalipaikoille luodakseen edes kohtuullisia mahdollisuuksia voittoon
b) itse maalipaikoissa viimeistely on liigan mittapuulla keskiarvoa huonompaa
c) joukkue päästää vastustajat puolestaan liian usein ykkössektorille

SaiPa on suorastaan romahtanut odotetuissa maaleissa Tirkkosen vaihduttua Santaseen. Pexin aikana joukkuehan oli sarjan ehdotonta kärkikastia niissä lukemissa.

Katseet siis hiljalleen kohti seuraavia kausia. Kapteenin paluulla tai edes kahden uuden pelaajan mukaantulolla ei näitä rakenteellisia ongelmakohtia korjata.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Ruotsi vs USA
  • 2.44
  • 4.40
  • 2.36
Tshekki vs Suomi
  • 2.66
  • 4.20
  • 2.36
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös