Peliesitykset kaudella 2016–2017

  • 189 787
  • 1 138

Bacon

Jäsen
Lauantain pelin jälkeen melkein viikon tauko. Vittu lauantaina ottelun jälkeen sauna tulille ja koko joukkueelle niin paljon kossua, ettei ne muista tätä ekaa kauden puolikasta ollenkaan. Santanen apuvalmentajineen käy sillä välin hakemassa miulta uuden pelikirjan. Kirjoitin sen äsken ja se on melko simppeli:

Tee ainakin yksi maali enemmän kuin vastustaja. Sen jälkeen SaiPan joukkue ja kannattajat elivät onnellisesti elämänsä loppuun asti.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Heh joo. Nyt näyttää siltä, että tämä SaiPa -boost onnistutaan sössimään olemattomiin ja vanhat hyvät ajat palaavat ensi kaudeksi. Saamme ehkä nauttia taas Mestiksen uusista hiomattomista timanteista ja Pohjois-Amerikan arvoista, kun rahaa ei ole isojen tappioiden jäljiltä.
 

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Edelleen täysi luotto, että tämä vielä kääntyy. Pitäisi vaan alkaa tekemään rohkeasti muutoksia. Ketjut uusiksi ja pelitapa ja pakkiparit myös. Ylivoima on perseestä, kuka siitä vastaakaan niin nyt oikeasti siellä voisi vaihtaa vastuullisen miehen ja suunnata sitä harjoittelua siihen ylivoimaan. En tiedä onko Santanen oikea mies viemään SaiPaa eteenpäin. Nyt näyttää siltä, että ei. Oli varmasti virhe ottaa Santanen päävalmentajaksi. Mutta jos siellä olisi ollut vaikka Tuokkola ja olisi pelattu näin niin nyt olisi ihan sama huutelu menossa täällä palstalla. Pointti on siinä, että voisihan siellä olla kuka vaan valmentamassa mutta silti joukkue saattaisi alisuorittaa. Jostakin kun se homma lähtee menemään pieleen niin se menee, ihan sama kuka siellä on. Toki kyllä Santasella ja kumppaneilla on suuri vastuu siitä miksi joukkue pelaa noin huonosti ja varmasti ovat jotain tehneet väärin ja siitä syystä SaiPa nyt pelaa huonosti. Mutta silti ei se valmentajan vaihtokaan välttämättä auta, ei ne kovin usein nimittäin auta. Kyllä sen muutoksen täytyy lähteä myös joukkueesta. Sieltä se kipinä lähtee jos lähtee, valmentajan täytyy vaan löytää siihen eväät. Luulisi Santasen tämän kokeneena pelaajana tietävän. Joka tapauksessa valmentajan vaihto on aika kallis ratkaisu tässä vaiheessa kun Santasella on vieläpä kaksivuotinen sopimus.

SaiPalla on ollut huonoa tuuria tällä kaudella kun nuo ulkomaalaishankinnat ovat epäonnistuneet. Jokaisella on ollut jonkinlaisia vammoja ja siitäkin nämä huonot otteet osaltaan johtuvat. Myöskin maalivahtien kanssa on ollut ongelmia, lähinnä tietysti sen takia koska Tuohimaalla ja Markkasella on ollut vammoja ja tietenkin Tuohimaa oli kaksi kuukautta loukkaantuneena. SaiPa on ehkä liikaa ollut viime vuosina näiden ulkomaalaisten varassa ja nyt kun pahin tapahtui eli ulkkarit ovat epäonnistuneet loukkaantumisten takia niin nyt ei homma toimikaan. No hyviähän nuo ulkkarit ovat silti mutta vain ollessaan terveenä. Esim. McFarlandista ei ole edes saatu parasta irti koska kaverilla on noita erinäisiä vammoja riittänyt. Eli kysymys kuuluu: säästikö Tuomenoksa ja Saipa näissä ulkomaalaishankinnoissa hankkimalla sellaisia pelaajia täksi kaudeksi joilla on hieman huono vammahistoria? Epäilys on kova kun ensin oli Davis ja sitten sen jälkeen kauden alettua alkoi nämä muiden ulkomaalaisten loukkaantumiset yksi kerrallaan ja tietäen myös Trotterin vammahistoria niin näin todellakin luulen.
 

ahal

Jäsen
Edelleen täysi luotto, että tämä vielä kääntyy. Pitäisi vaan alkaa tekemään rohkeasti muutoksia. Ketjut uusiksi ja pelitapa ja pakkiparit myös.

SaiPalla on ollut huonoa tuuria tällä kaudella kun nuo ulkomaalaishankinnat ovat epäonnistuneet. Jokaisella on ollut jonkinlaisia vammoja ja siitäkin nämä huonot otteet osaltaan johtuvat. Eli kysymys kuuluu: säästikö Tuomenoksa ja Saipa näissä ulkomaalaishankinnoissa hankkimalla sellaisia pelaajia täksi kaudeksi joilla on hieman huono vammahistoria?
En tiedä, kääntyykö kausi radikaalisti missään vaiheessa. En tiedä sitäkään, mikä pelisysteemin kuuluisi olla. Nyt on sellaista sitä sun tätä, jota on vaikea sisäistää.

Illan pelissä KalPakaan ei esittänyt kummia, mutta Keräsen tuuriminuutti maaleineen käänsi voiton keltaisille. Niissä oli tuuriakin matkassa, mutta Keränen on sen verran taitava, että käänsi senkin edukseen. SaiPalla ei ollut liioin tuuria (esim. Strömbergin tolppa) nytkään. Ja kun ei ole tarpeeksi taitoa, mikä näkyy usein mies miestä vastaan pelatessa, pelejä on vaikea voittaa. Harmittaa Virkkusen puolesta, kun vihdoin ketsuppipullo aukesi, muttei riittänyt pisteille. Muuten Virkkusen ketju oli positiivinen ilmestys. Lisää sellaista.

SaiPa ei KalPaa luistelukisassa voita ja mitä pitemmälle hyökkääjä päästetään, sitä vaikeampi pakin on tilannetta hallita (esim. Nuutisen 3-1). Järvinen kantoi ykköstä yksin, kun laidalla olivat hitaat Hamilton ja Strömberg. Mitä näillä hepuilla tehdään nopeassa pelin kääntämisen taktiikassa? Ehtivät hädin tuskin toiseen aaltoon. Kakkosessa taas on hidas sentteri Koskiranta ja nopeat laiturit Leivo ja Kuronen turhan pantteina. Kolmosta taas jarruttaa Nikko. Ei ihme, että nelonen pärjäsi, kun kaikki ovat hyviä luistelijoita ja saivat myös takakarvaamalla tilanteita aikaan.

Eli toisin sanoen, joukkueessa on liikaa hitaita luistelijoita, kun Sneck ja Salminen vielä lasketaan mukaan. Koski ja Trotter ovat jokseenkin kelvollisia. Joukkueen kasaus ei ole mennyt ihan puikkoihin, vaan osin vihkoon. Ja varmaan myös taloussyistä (on arveltu, että kasvua ei ole näköpiirissä hetkeen). On otettu halpoja prospekteja kehittymisen toivossa, mutta tuloksia ei vielä näy. En tiedä, näkyykö edes tällä kaudella (tai koskaan), jos perusominaisuudet eivät riitä. Kuka heistä muuten kaivaa sen potentiaalin esiin?

Nyt pitää vaan toivoa sormet, varpaat ja hampaatkin ristissä, että ulkkarit säilyisivät ehjänä pitempään. Heidän varaansa on kuitenkin laskettu paljon, kun kotimaiset eivät yksinkertaisesti riitä korkealle. McFarlandia ei voi laskea pois, sillä kaveri on joukkueen nopeimpia luistelijoita ja tässä hitaassa porukassa harvoja, jotka pystyvät ajamaan maalille. Jos saa kiekon ajoissa lapaan.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Tässä alkaa poijjaat olla vitsit aika vähissä...seitsemästä viime pelistä kuusi tappiota ja 4p. Jukurit voittokin tuli osittain tuurilla. SaiPa ei osaa voittaa, keinot hävitä voitettavissakin olevat matsit kyllä löydetään. Kuten tänäänkin.

Tätä menoa kausi on paketissa joulutauolle lähdettäessä ja sehän on sekä urheilullinen että taloudellinen katastrofi. Kutossija on jo 10p päässä ja siellä on sijoilla 6-11 olevilla jengeillä vielä matsi vähemmän pelattuna. Sijaan 9. on myös jo 9p kaula. Jos jyp voittaa rästipelinsä, niin kymppisijakin on jo 8p päässä.

Tänäänkin moni saipan takaa-ajaama jengi otti 3p. Sport, Ässät, Hpk. Kymppisijaan on vielä saumat, mutta muutama kierros vielä näin, niin senkin voi unohtaa. Koska viimeksi on nähty näin surkeaa SaiPaa? 2010-11? 2011-2012?
 

Herra Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Onko tämä fysiikka-valmentaja alansa huippuja? Ei ole kuitenkaan kokopäiväinen, jos on joku Kimpisen koulun liikanmaikka. Onko Tuomenoksa onnistunut heikosti, vai onko niin, että on vähän tekemätön paikka kun hallitus kitsastelee rahan kanssa. Miksi ei ymmärretä, että valmennuksen pitää olla kokenut ja meritoitunut, vai onko markkinat niin surkeat? Niin moni asia on mennyt vihkoon.
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Onko tämä fysiikka-valmentaja alansa huippuja? Ei ole kuitenkaan kokopäiväinen, jos on joku Kimpisen koulun liikanmaikka.
En ole fysiikkavalmennuksen asiantuntija millään tasolla, mutta tunnen kaverin ja ainakin jätkä vetää omat treeninsä sellaisella pieteetillä, että ei paremmasta väliä. Mutta lihashuollosta ja levon tasapainosta en toki tiedä mitään, kun en jätkä kotona ole katsomassa, mitä tekee.

Ja tämäkin nyt vain näin henkilöstä. Aina ainakin kuvittelin, että tuo osa olisi meillä kunnossa ja loukkaantumiset ovat vain huonoa tuuria. Tiedä sitten.

Eilisen pelin viimeisellä minuutilla ensimmäistä kertaa tällä kaudella mietin ihan vakavasti, että tämä kausi taitaa olla tässä. Kyllä, KalPa ei edelleenkään siis ole hävinnyt yhtään matsia kotonaan. Joten 0 pistettä oli aivan realistinen skenaario. Mutta kun näki, miten voitettavissa tuo ottelu vähän paremmalla viimeistelyllä olisi ollut, niin alkoi jo iskeä epätoivo.

Juuri nyt en jaksa millään nähdä sitä lankaa, jonka päässä SaiPa saisi tuon kurssinsa radikaalisti kääntymään. Pieni parannus kun ei enää riitä. Kyllä me edelleen tasaviisikoin pärjätään likimain joukkuetta kuin joukkuetta vastaan, joskin suvantoja ja pieniä pyörityksiä tulee kaikille. Mutta erikoistilanteissa hävitään ja maalinteko on aivan liian vaikeaa. Puolustus on hieman petrannut, mutta varsinkin Savilahti on aivan yössä ja joka toinen lätty omasta päästä on jokin roikku tai laidan kautta kimmotettu "toivotaan toivotaan" - roiskaisu, jotka sitten usein päätyvät vastustajalle.

Vituttaa aivan suunnattomasti juuri nyt. Tätä menoa syödään yhdessä kaudessa iso osa siitä, mitä edellisissä neljässä rakennettiin.

Edellä joku sanoi, että pitäisi pelitapaa muuttaa etc. Niin pitäisi. Olen sanonut siitä jo aiemmin, että kun kerta tuolla ei nyt homma meinaa millään toimia, pitäisi valmentajan rehellisesti katsoa peiliin ja miettiä, että "mitä jos tehtäisiinkin iso filosofinen muutos koko paskassa". Mutta Santanen tuskin niin tulee tekemään, vaan on jäärä mikä jäärä ja uskoo olevansa oikeassa, vaikka olisikin väärässä.

Ja alamäki vain jatkuu. Huomenna jos otetaan Ässiltä turpaan kotona, kausi on paketissa. Siitä ei enää nousta ilman muutoksia valmennuksessa. Ja niitähän ei tule. Santasella nimittäin on pahvi vielä tulevastakin kaudesta ja SaiPassa ei uuteen valmentajaan ole rahaa. Tai olisi, mutta johto katsoo, että ei. Ja Sannin kanssa pitäs vielä lähteä saunomaankin joku päivä.

Nyt jos kerta ainoa, kuka maaleja tuolla tekee, on kaveri, jolla oli ennen peliä nollat taulussa, niin löisi vaikka sitten McFarlandin Järvisen ja Hamiltonin kanssa samaan ketjuun ja katsoisi, mitä siitä syntyy. Munat samaan koriin, mutta voisi edes syntyä jotain. Nyt ei synny mistään yhtään mitään.
 

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Toivottavasti mihinkään tyhjennysmyynteihin ei aleta. Vaikka se saattaa taloudellisesti kautta pelastaakin niin sitten kyllä kaikkoaa ne vähäisetkin yleisömäärät. Ei näin! Nyt SaiPan johtoporras ja valmennusjohto saa kyllä istua alas ja miettiä oikein urakalla ne parannuskeinot ja kaivaa kaikki kivet löytääkseen jotain parannuskeinoa tuohon hommaan. Sama koskee pelaajistoa. Toivottavasti jotain yritettäisiin tehdä. Myös markkinointipuolella voisi miettiä ratkaisuja millä saataisiin yleisöä peleihin, toki niitä saadaan voittamalla otteluita mutta jotain muutakin vois nyt miettiä tuonne markkinoinnin puolelle. Ei se niin vaikeaa ole pitää vaan istua koko SaiPan porukalla alas ja miettiä ne parannuskeinot. Menestys lähtee jo sieltä organisaation puolelta.
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Fysiikkavalmentaja on pätevä jätkä, siitä ei ole epäilystä. Syy siihen miksi tekee myös opettajan hommia, lienee siinä että tuskin valmennushommista niin paljon maksetaan, että sillä eläisi.
Mitä peliin tulee, niin olihan siinä paikkoja tehdä vaikka kuinka monta maalia. Mutta kun ei mene niin ei mene. "Uimme syvissä vesissä"
 

startin13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Tomek Valtosella oli oikeita oppeja Sportissa kun oli extraluistelut ja muut.

Samaa mieltä Hakalin kanssa että paikkoja on mutta ei mene sisään. Maalintekijät / snaipperit puuttuu joukkueesta, tai on hyvin piilossa.

Kyllä tässä alkaa todellisuus hiipiä esille, eli tämän vuoden joukkue on epäonnistunut jo ilmeisesti kasausvaiheessa. Olin vahvasti sitä mieltä että maalivahtipeli olisi ollut suht kunnossa, mutta tilastomiesten raportit kertovat toista. Pakit tietysti vuotaa joten paikkojakin aukenee vastustajalle ja maalintekijät iskee sisään.

Nyt SaiPa on pitkästä aikaa selkä seinää vasten ihan tosissaan. Ässäpelissä on katsojia paikanpäällä , 2200-2500 maksimi ja lauantai peli. Tämä on valitettava realiteetti.
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Oliko kolme läpiajoa, kolmannen erän alussa Srömbergillä tunti aikaa katsoa minne laittaa sun muuta. Mutta ihan sama kuin Jukureitakin vastaan: vastustaja pääsee aivan paraatipaikalle puolustuksen keskelle vetopaikkaan monta kertaa pelissä. Esim eilen Junnila.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ainoa mikä on toiminut on maalivahtipeli ovat tarjonneet kyllä ihan riittävästi mahdollisuuksia voittaa pelejä. Vähissä on puolestaan onnistujat muista.
 

PatrickKane95

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, St. Louis Blues, LFC
Oma veikkaus on että Ässistä otetaan joku nihkeä tuurivoitto jotta kaikille tulisi vähän parempi mieli hetkeksi mutta sen jälkeen taas pari-kolme tappiota putkeen. Näin tää on tähän asti mennyt eikä se tule muuttumaan enään Sannilla. Kansi kiinni jne.
 

Machulda

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Oma veikkaus on että Ässistä otetaan joku nihkeä tuurivoitto jotta kaikille tulisi vähän parempi mieli hetkeksi mutta sen jälkeen taas pari-kolme tappiota putkeen. Näin tää on tähän asti mennyt eikä se tule muuttumaan enään Sannilla. Kansi kiinni jne.
Tää on just se vallitseva tilanne. Yksi voitto neljästä viidestä + mahdolliset irtopisteet. Sarjataulukossa tää näkyy vain siinä, että sijoitus ei muutu ainakaan paremmaksi eikä porukkaa tule hallille ainakaa yhtään enempää. Sen sijaan keskikastikin karkaa kokoajan kauemmaksi. Tällä hetkellä tarvittaisiin kunnon voittoputki sekä itseluottamusruiske joka jätkälle, et voitas päästä ja sitten pysyä keskikastissa. Nykyinen linja jatkuu, ni "taistelua" käydään vain siitä 10 paikasta, jos siitäkään.
 

Sputnikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Oilers
Nyt siis Trotter mukana ykkösessä Massin ja Hamiltonin kanssa, sekä Leivo-Kuronen kaksonen erotettu ja Kuronen heitetty pelaamaan McFarlandin kanssa. Siinä ne suurimmat muutokset jotka omaan silmään osuivat. Nyt jos ykkösketju ei saa mitään aikaiseksi en tiedä mitä pitäisi sitten tehdä. Kyllä me kairataan voitto tänään.
 

lautamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itäsuomalainen jääkiekko.
Tämä Ässät pelihän oli kuin filmisarjasta Housuun paskovat pakit ja jäätyvä kätiset hyökkääjät.
En voi ymmärtää, kyllä luulisi kauden ollessa jo lähes puolessa, että alkaisi olla edes puolustus kunnossa, mutta samaa paskaa se vaan on pelistä toiseen. Hyökkäyksessä päästään jopa joskus maalintekopaikoille, mutta sama saatanan maalivahdin logoon, tai ohi maalin ampuminen vain jatkuu, pahimmillaan ei saada edes laukausta aikaan, niin kuin Trotter näytti tänään, liekö ollut miehellä jalkaterät väärässä asennossa.

No, vitunko enää väliä, epäonnistujia taipaleelle ja uusia yrittäjiä kehiin, tuntuu, että sama voisi olla hyvä tehdä myös valmennukselle!
 

Czescku

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stadin Keltamustat
Vein lapseni (tytöt 8v ja 4v) ensimmäistä kertaa lauantaina SaiPan peliin Kisapuistoon. Nuorempi kyllä nukkui kaksi viimeistä erää, mutta oli kyllä heti haluamassa pelipaitaa. Vanhemman kanssa kierrettiin halli toisella erätauolla, jolloin hän totesi että täällä on kivaa ja haluaa uudestaan. Kovasti yritän vantaalaisista lapsista kasvattaa oikean seuran faneja ja ihan hyvältä näyttää. Istuimme vielä perhelipuilla fanikatsomon vieressä (A6), mistä tytöt tykkäsivät kovasti. Ja sai kotijoukkue sentään pari maaliakin (+yhden hylätyn) joten ihan hyvä fiilis jäi reissusta.

Mutta itse peliin. En todellakaan ole ikinä osannut analysoida peliä muuten kuin "perseestä, ok, hyvä" akselilla ja minusta tuo lauantain peli oli hyvä SaiPalta. Virheitä tulee, mutta niitä tulee kaikille. Nyt oli vain se paska mäihä että niistä rokotettiin maaleilla. Ja oli siinä meikeläisilläkin paikkoja, joista nyt tällä kertaa ei vain mennyt. Ei oltu mitenkään jaloissa vaan painostettiin jopa niin selkeästi että Ässät joutui ottamaan aikalisän (minuutin ennen mainoskatkoa). On näitä pelejä tullut yli 30v katseltua enkä nyt tuon yhden (selvin päin paikan päällä nähdyn) pelin perusteella ainakaan rupeaisi Santasta kenkimään. Telkkarista jokusen pelin myös katsellut (sekä ifk helsingissä paikan päällä) ja pienestä nuo on ollut kiinni (tosin saipalaisten idioottimaiset jäähyt ainakin peri kertaa käytönnössä ratkaissut pelin).

Yhteenvetona: ei SaiPa minun mielestäni ole näkemissäni peleissä mitenkään huonosti pelannut. Toki tämä on tulosurheilua enkä nyt sinänsä harmittele jos valmentaja vaihtuu, mutta ihmettelen hieman tällä palstalla esiintyvää ylianalysointia pelistä. Ässäthän oli oikeasti ihan paska, mutta tuurilla voittivat (on monta kertaa käynyt sama SaiPankin suuntaan aiemmilla kausilla).
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Se on nyt sitten sellainen juttu tässä vaiheessa kautta, että peliesityksellä ei ole juuri väliä, ainoastaan voitoilla. Pisteitä on alettava tulla tiuhempaan tahtiin nyt, heti. Muutama kierros vielä nykyisellä lähes nollapistetahdilla, niin kausi on paketissa jouluun mennessä.

Molemmat viivat karkaa kovaa vauhtia. Top kutosen voi oikeastaan jo unohtaa, ehkä pieni sauma on on kutossijaan, jossa on tällä hetkellä Jukurit 12p päässä, mutta kaksi peliä enemmän pelanneena. Toki täytyy muistaa se, että välissä on kuusi muuta joukkuetta, joten aika utopiaa alkaa jo suora pleijaripaikka olla.

Säälien kannaltakin alkaa olla aika vaikea tilanne. Sijoilla 7-9 olevilla jengeillä on kaikilla 42p. Eli jo 11p kaula näihinkin. Yksi peli enemmän pelattuna näillä porukoilla toki, mutta ei siitä yhdestä pelistä saa kuin max 3p.... No kymppisijaan on nyt 6p ja Ilveksellä matsi enemmän pelattuna. Tuohon on siis vielä saumat, mutta tässäkin on vielä se, että välissä on Jyp ja Kärpät.

Kyllä tämä kauden eka puolisko on aika huolella ryssitty, pistemäärä on suoraan sanottuna surkea. Kyllä tuolla materiaalillakin olisi parempaan pitänyt pystyä. Alisuorittamista on ollut ihan helvetisti, syystä tai toisesta. Varsinkin tuo päästettyjen maalien määrä on järkyttävä ja liigan surkein saldohan SaiPalla siinä on. Toinen seikka on YV-peli, joka on niin käsittämättömän surkeaa, että ei sanat riitä sitä kuvaamaan.

Näistä viikonlopun parista pelistä pitäisi kaivaa vähintään 4p, jotta oltaisiin vielä jotenkin hommassa mukana. Molemmista peleistä turpaan ja nolla pistettä, niin voidaan melkeinpä todeta, että se oli sitten kausi siinä...
 

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Joo. Viimeinen sammuttakoon valot. Samaa paskaa illasta toiseen oli vastustaja kuinka paska tahansa. Kuinka helvetin kauan pitää hakata sitä päätä muuriin ennenkuin kokeilee vaikka lyömistä? Peli on aivan identtistä illasta toiseen. Näyttää helvetin huonolta joka ikinen kerta. Minäkin alan olla tässä kauden puolessa välissä sitä mieltä, että ei tuo nyt vain toimi. Olisi hienoa, jos edes jokin osa-alue toimisi, mutta hyökkäyksen saamattomuudelle vetää vertoja vain puolustuksen vuotaminen.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Onkohan huominen todennäköinen tappio viimeinen Santaselle ja kumppaneille? Tero Lehterä sisään ei ainakaan huonommin voisi mennä. Paljonkohan Sannin ja kumppaneiden palkka sopimusvuosilta on? Eipä tuo Lehterä liikaa voi pyytää ainakaan loppukaudesta perkele vittu et ahistaa.
 

ahal

Jäsen
Juu ei noilla 90-luvun pelikirjan alkusanoilla pitkälle pötkitä. Oikein old time hokia nähtiin Raksilassa, kiitos myös Suikkasen. Kärpillä on vielä vähän enemmän ylpeyttä jäljellä kuin sputnikeilla, jotka tuntuvat unohtaneen kaiken oppimansa. Tai joku on sekoittanut ajatukset totaalisesti. Liigan huonoin jengi tällä hetkellä, valitettavasti. Eikä valoa näy minkään putken päässä. Osasta pelaajia pystyi lukemaan, että haluaisivat olla ihan jossain muualla eikä paljon kiinnosta. Trotteria edes vähän nappasi, mutta minkäs yksin voit paremmin puolustanutta vastaan. Surullista.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
20min ok esitystä, sen jälkeen pelkkää paskaa. Hamilton & McFarland aivan turisteja. Nää vois myydä vaikka Tanskaan tai hevonvittuun, jos joku huolii...ei mitään hyötyä joukkueelle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös