Peliesitykset kaudella 2016–2017

  • 189 781
  • 1 138

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Tänään taitaa sitten SaiPa kyntää, kansa huutaa: Keltapaidat on ihan kuraa. Huonot juonet, surkeet ketjut Sanni kokoon haalii. Kiekko omaan maaliin! Pelit poikki, kun pilli soittaa, juttu selvä CHL-pelitkin päättyvät. Luottakaamme joka heppuun, toisessa osaottelussa otetaan lisää nekkuun... kertosäe. Pitäis vissii ruveta lyyrikoks. =DDD

Joojoo, oli vähän asiatonta. Tuli vaan mieleen, kun mietiskelin Lätkä lentää sanoitusta.
 
Viimeksi muokattu:

jussi61

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tänään taitaa sitten SaiPa kyntää, kansa huutaa: Keltapaidat on ihan kuraa. Huonot juonet, surkeet ketjut Sanni kokoon haalii. Kiekko omaan maaliin! Pelit poikki, kun pilli soittaa, juttu selvä CHL-pelitkin päättyvät. Luottakaamme joka heppuun, toisessa osaottelussa otetaan lisää nekkuun... kertosäe. Pitäis vissii ruveta lyyrikoks. =DDD

.

Ja noinhan se just menikin. SaiPa on joukkue, joka usein yllättää silloin kun sitä vähiten odottaa. Toivottavasti saadaan tästä voitosta henkeä myös loppuviikon Liigapeleihin.
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Pitää vissiin alkaa toi herjalaulu laittamaan aina kehiin, kun haluaa SaiPan voittavan. Mitääää? Mekö kuraa?
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Erittäin positiivinen esitys tuo eilinen matsi. Uhrautuvaa, taistelevaa peliä ja luistinkin liikkui kiitettävästi. Paremmalla viimeistelyllä olisi tehty 4-5 maalia.
CHL on sellainen kiva lisä, mutta nyt pitäisi sitten saada sama ilme liigamatseihin myös, kiitos...
 

Huppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Eilen oltiin selvästi palattu perusasioihin ja voitto tulikin koska paletti pysyi kasassa erittäin hyvin, oikeastaan paremmin kuin Tapparalla. Jos meininki jatkuu samana on pisteitä tulossa jatkossakin. Tällä kaudella olen nähnyt vain Ilves-pelin jatkoajan (kävelin baarin ohi jossa tuota näytettiin tuolloin), Jyp-ottelun sekä eilisen. Ipapelistä en sen enempää ala tuolla otannalla analysoimaan mutta Jyväskylässä touhu ei ollut niin heikkoa kuin tästä jengin paniikista voisi päätellä. Mitäänsanomatonta se kyllä oli varsinkin kiekollisesti mutta puolustus ja pelin ohjaaminen toimi ihan asiallisesti. Taipaluksen jäähy oli vaan liikaa. Mutta kovin energisenä sitä esitystä ei voinut pitää.

Eilen olikin sitten ihan eri meno. Yritystä todellla oli. Hyökkäyspelissä näkyi käsien puute edelleen mutta kun lauottiin aina kun paikka oli ja yritettiin olla luovia ja heitellä kiekkoa maalille oudommillakin tavoilla, joskus ratkaisut onnistuivat ja tuloksena kaksi "halpaa" maalia. Ja omiin nolla. Oman pään pelaaminen olikin oikeasti aika tiivistä ja se ettei Tappara tehnyt maaleja ei ollut todellakaan heidän huonouttaan tai puolivaloilla pelailua tms. kuten täällä jotkut ovat esittäneet.

Yksittäisten pelaajien suorituksissa kyllä näkyi suuriakin eroja lauantaihin verrattaessa. Sneck muun muassa oli aivan eri pelaaja kuin se lauantaina vilttiin joutunut mies. Taipalus teki jotain uhkarohkeita ratkaisuja mutta pystyi hyvin paikkaamaan eikä ollut kusessa omassa päässä. Lappalainen oli vahva ja Carsonissa oli sitä liiderihahmoa. Backman ei näyttänyt siltä haukutulta mieheltä vaan sijoittuminen ja fiksu pelaaminen paikkasi ajoittaista hitautta. Savilahti jotain mokaili mutta paransi pelin aikana. Toivotaan että homma myös jatkuisi näin. Avauspelaamisessa jengillä oli yhä yleistä ongelmaa mutta se voi johtua monesta asiasta ja mielestäni kuitenkin Tapparan paineen alla saatiin usein rauhoitettua ihan hyvin.

Hyökkääjistä Koskiranta oli nostanut profiiliaan selkeästi ja näytti johtavalta pelaajalta. Tuo kiekon oikeasti hyvin keskialueen yli ja on vahva kulmissa. Leivo liikkuu napakasti ja pystyy pelaamaan hyvää peliä molemmissa päissä kenttää. Strömberg näytti myös usein olleen hyvin pelin sisällä ja löytäneen itseään. Koski on pirteä mutta kevyt. Silti hyödyllinen. Salminen on kyllä oikeasti aika hidas mutta pelasi fiksusti. Mutta miehellä oli oikeasti aika vaikea loukkaantuminen alla, toivotaan että liikettä vähän lisää löytyy. Hamilton on pelimies.

Oma lukunsa oli vielä tämä neljän puolustajan muodostama viisikko. Välillä oli hiukan huvittavakin katsoa sitä mutta pojat saivat kyllä rikottua Tapparan hyökkäysten rakentelua. Välillä Mäkinen ja Maalahti vetivät aika suruttomasti päädyssä ja toisinaan taas tuntuivat ylivarmistavilta kun ei ihan tuttu paikka ollut mutta mikäs siinä kun toimi. Näiden ollessa kentällä pakit uskalsivat selvästi enemmän nousta katkoihin siniviivoilla ja keskialueella kun kaverit hyökkääjän paikalta osasivat heti pudottaa varmistamaan. Erityisesti Carson tätä "paikanvaihtopeliä" hyödynsi.

Tämmösiä ajatuksia. Nyt toverit rauhaa, ei panikoida vielä. Kausi on oikeesti aika alussa.
 

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
Turpaa tuli, mutta ilme oli paljon raikkaampi kuin kaikissa muissa aikaisemmissa kotipeleissä.
Aihiota parempaan näyttäisi olevan...
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Omaan päähän menee liian helpolla ja hyökkäyspäädyssä ei saada avopaikoista maalia. Siinä se on lyhyesti sanottuna. Tänään pelaajista erottui Kuronen joka taistelee kärkiketjujen paikkaa itselleen, kunhan loukkaantuneet palaavat, Strömberg on haalea varjo siitä mitä oli ennen viime kauden loukkaantumistaan. Toinen massasta erottunut oli Sneck, harvoin näkee samalta pakilta noin montaa harhasyöttöä. Karmea esitys.
Jos peli on tuon näköistä, niin vaatii täysikuntoisen Jussin, että on mahiksia edes tuurivoittoihin. Olkinuora ei vakuuta, mutta eipä häntä ole ykkösvahdiksi hankittukaan.
 

Cornelius

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jotenkin tuntuu, että kesällä on harjoiteltu väärin tai todella kovaa. Liike ei ole yhtään samalla tasolla kuin edeltävillä kausilla ja noita loukkaantumisiakin on hiton paljon enemmän. Toki tuurilla on aina osuutta asiaan, kuten vaikka McFarlandin murtunut nenä ja Järvisen päänseudun vamma, mutta ei kaikki mene tuurin piikkiin. Jalat hapottaa, niin sitten ei pääkään toimi kunnolla. Ajoitukset pielessä, syötöt on aivan kamalia ja hirveitä nukahduksia omalla puolustusalueella. Tepsin kaksi viimeistä maalia oli niin perinteisiä tällä kaudella. Ensin ei ole mitään hätää, mutta sitten joku nukahtaa pariksi sekunniksi ja hetken päästä maalin edessä onkin kamala miesalivoima.
Olkinuoran piikkiin yksi maali, muut olikin ihan tekemällä tehtyjä siitä maalin edestä. Ei siellä ollut yhtään sellaista ns. isoa torjuntaa. Kovasti saa kenttäpelaajat tehdä hommia jos tuollaisella maalivahtipelillä meinataan voittaa. Ei siellä nyt muuta kuin yksi virhe tullut, mutta vähän oli pelko perseessä isommissa pyörityksissä täällä kotikatsomoissa. Toivottavasti kentällä ei ole sama fiilis, se kun tuppaa heikentää koko kentän pelaamista. Mailatyöskentely oli varsin mallikkaan omaista, teki muutakin kuin heitti kiekkoa plekseihin. Ei toki mitään Markkasen tasoista, mutta harvalla on.
Ykkönen oli tänään ainut ketju, mikä sai edes suht säännöllisesti hyökkäyspeliä aikaiseksi. Tulee ne Mälkiän ajat mieleen kun lähes kaikki hyökkääjät oli duunariosastoa. Se paljon parjattu Koskiranta pelas mun mielestä ihan hyvin tänäänkin, mutta tuntuu pelaavan jotenkin eri peliä kuin muut. Vähän kun klikkaisi jonkun kanssa yhteen, niin uskoisin tehojakin alkavan tulla enemmän. Todella hyvä kiekon ylöstuoja, suojaa kiekkoa hyvin ja ajaa maalilla. Todella iso miinus on ne vajavaiset aloitustaidot. Hävityn ajoituksen jälkeen kun sen kiekon joutuu kaivamaan vastustajalta pois, niin siinä onkin isoin terä saatu jo tylsytettyä ja ei täysin tuoreena pääse kuin aniharvoin hyökkäämään. Hamilton tuntuu pelaavan hyvin kenen tahansa kanssa. Järvisen ja McFarlandin tervehdyttyä voisi heitäkin kokeilla parina ja Koskiranta Hamiltonin kanssa. Uuden mausteen toki tuo tämä Trotter, käsiä tossa jengissä ei ole yhtään liikaa tällä hetkellä. Ihan hyvä vaan että saadaan vähän variaatioita hyökkäyksen kärkeenkin. Se kun on ollut kovin kapoinen tänä vuonna.
Ei toi peli nyt ihan kamalaa ole, mutta jonkin verran tosta pitäs kyllä parantaa että oikeasti tapeltais voitosta joka ilta. Jo pelkällä syöttöjen laadulla päästäis parempaan, kun yleensä joukkue tekee enemmän maaleja ja päästää vähemmän jos pitää kiekkoa enemmän itsellään. Helppoja harhasyöttöjä tulee aivan liikaa.

Kohti parempaa huomista.
 

ahal

Jäsen
Kyllä se taitovaje vaan kääntää nämä pelit kaverille. Syötöt on epätarkkoja, vastaanotot kovia eli kiekkoa ei saada haltuun, kenttää ei nähdä tarpeeksi leveälti, puolustus vuotaa jatkuvasti (toiseksi eniten päästettyjä maaleja, 29), yv saamatonta jne. Tiistaina SaiPalle pomppi kiekko, tänään taas ei.

Eli suurta sukseeta ei ole näköpiirissä vähään aikaan, kunnes edes osa mainituista puutteista saadaan korjattua. Osalle pelaajista se taitaa olla liikaa pyydetty. Leivo on saalistanut kahdeksassa matsissa yhden syöttöpisteen, Strömberg seitsemässä pelissä kolme jne. Tällä menolla kaakon derbyssä otellaan jumbosijan välttämisestä KK:n kanssa. No onhan siinäkin toki panosta. Toimisto voi olla kohta tyytyväinen, jos yleisöä on yli 3000 päätä. Välikaudelta haiskahtaa.
 

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
Sneck oli tietysti oma lukunsa, mutta kyllähän tuo meidän kotihurri Savilahti on paska avaamaan peliä. Eipä se ollut aikaisemminkaan mikään virtuoosi ollut, mutta nyt se alkaa olla jo surullista katsottavaa. Hitusenkun joku antaa painetta, niin kiekko "johonkin". Sitä aivan paineettomassa tilassa katsomoon heitettyä kiekkoa en edes jaksa laskea paskuudeksi, koska alkaa vituttaa koko kaveri.
 

Cornelius

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Sneck oli tietysti oma lukunsa, mutta kyllähän tuo meidän kotihurri Savilahti on paska avaamaan peliä. Eipä se ollut aikaisemminkaan mikään virtuoosi ollut, mutta nyt se alkaa olla jo surullista katsottavaa. Hitusenkun joku antaa painetta, niin kiekko "johonkin". Sitä aivan paineettomassa tilassa katsomoon heitettyä kiekkoa en edes jaksa laskea paskuudeksi, koska alkaa vituttaa koko kaveri.
Olen ihan samaa mieltä. Toi oli ihan älytön roiskasu tänään. Siinä oli hyvin aikaa tehdä ihan mitä vaan, olis voinu nousta vaikka toiselta puolen maalia jalalla ylös tai levittää laitaan. Tai oikeastaan ihan mitä vaan mutta tollanen helvetin neppaus yläilmoihin. Ei ollut edes lähellä pleksejä, toivottavasti siellä katsomossa ei pahemmin käynyt kenellekään. Avaussyötöt ovat jatkuvasti ihan luokattomia ja sitä en ymmärrä kun pitää sellanen polvenkorkunen laittaa etenevälle laiturille kun siinä ei ole yhtään ketään lähimaillakaan edessä. Todella monta pitkää kiekkoa tullut tällä kaudella sen takia.
 

jalperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
Ei SaiPalla maalinteko varsinaisesti oo ongelma (5. eniten Liigassa), mutta oma pää vuotaa kyllä liikaa...
 

Herra Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Myönnetään totuus vaikka joukkueelle uskollisia ollaankin. SaiPassa on vedetty vihkoon todella monella tasolla. Itse uskoin vahvasti Santaseen, ehkä olin väärässä. Jos Santanen on paska, niin silloin valmentajan valinta on suoritettu huonosti. Myös pelaajien rekrytointi on osittain vähän niin ja näin. Siitä en syytä Tuomenoksaa, syytän omistajien pihiä rahapolitiikkaa. Tai en syytä vaan totean, sillä ymmärrän, että raha ei kasva puussa. Lappeenranta on hieno kaupunki, mutta taloudellisesti haiseva perseenreikä, sama koskee koko maakuntaa. En saa kiinni siitä, miksi muut saman budjetin joukkueet suorittavat paremmin. SaiPa on kuin tatuoitu minuun, mutta näin minä nyt ajattelen. En sano sitä, etteikö tämä voi joskus kääntyä parempaan. Ja totta helvetissä kääntyykin.
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
En saa kiinni siitä, miksi muut saman budjetin joukkueet suorittavat paremmin.

No, oli tuossa SaiPallakin aika hyvä pätkä, kun vetivät potentiaalinsa ylärajoilla pronssipelejä myöten.

Jonkun on aina kynnettävä.

Neloskenttä sekä parjaamani Koskiranta ja Backman pelasivat ihan ok, pitää yrittää jotain positiivista repiä.
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Turpaa tuli, mutta ilme oli paljon raikkaampi kuin kaikissa muissa aikaisemmissa kotipeleissä.
Aihiota parempaan näyttäisi olevan...
On siinä. Pieniä virheitä syntyy vain edelleen pelistä toiseen aivan liikaa. Ja puolustus ei vaan ole hereillä, pelistä toiseen.

Melkoinen kampeaminenhan tuolta on kärkisijoja kohden, mutta kausi on pitkä. Olen aina tehnyt ensimmäiset johtopäätökseni kaudesta sitten, kun on pelattu 20 ottelua. Sen jälkeen uudestaan, kun takana on 40 ottelua. Nyt takana on 8 matsia.

Jos jengi vain saataisiin ehjäksi, sitä aihiota on. Tällä hetkellä ei vain pelkkä taistelutahto riitä. Ja kyllähän se nyt väkisinki näkyy hyökkäyspäässä, kun kokoonpanosta uupuu useampia tärkeimpiä hyökkääjiä ja Taipalus, sekä molemmat aloittaneet maalivahdit toisesta päästä.

Vituttaa. Sehän on selvää. Mutta en näe vielä mitään syytä, miksei voitaisi vielä olla suorassa pleikkapaikassa keväällä kiinni.
 

Gennadi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, R.I.P M-juna, Ketterä
Välikaudelta haiskahtaa.

Tätä mä toitotin jo silloin kun joukkue oli kasassa elokuussa. CHL-pelit näyttivät minun olevan täysin väärässä, koska siellä oli aika ajoin erittäin hyvän näköistä menoa, viimeisimpanä tämä Tapparaa vastaan pelattu. Mutta sitten nämä liigassa kontatut onnettomat esitykset antavat vahvistusta tälle välikaudelle. Sitä mä en ymmärrä tai pysty selittämään miksi tällaiseen on päädytty, varmaan kun "uusia" naamoja joka saralla, ajetaan sisään? Osa joukkueeseen hankituista pelaajista aiheuttaa kyllä ihmetystä!?

Toki jonkun joukkueen on kontattava, jotta toiset voivat tehdä välillä "SaiPat" kuten Swift tuossa filosofisesti totesikin. No katsotaan kun saadaan sieltä JSP:ltä porukkaa takaisin että miltä tämä elämä näyttää loppuvuodesta. Toivotaan että saadaan Trotterista sateentekijä!
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hirveä vitutus ja ahdistus päällä alkukauden säätämisestä. Luottoa kuitenkin löytyy joukkueeseen, että kurssi vielä kääntyy parempaan. Kympin sakkiin oli realistinen toiveeni ja se mahdollisuus ei ole kadonnut yhtään mihinkään.

Koskirannasta sen verran, että ne sokkona heitetyt kiekot vois tällä tasolla unohtaa. Kaverista muuten kyllä pelaajana tykkään.

Voi olla, että treenattu on kovaa tai olkoon syy mikä tahansa niin ei toi meidän puolustus yksinkertaisesti noin kujalla pitkässä juoksussa vaan voi olla.

Täytyy nyt toivoa, että sairastupa saadaan nopeasti tyhjenemään ja Trotter osoittautuu pelimieheksi Liigaan.

Yleisömäärät ovat karmeat ja gällä hetkellä näyttää siltä, että tappiota tulisi, mutta sekin voi tasaantua kauden edetessä.

Se vaatii kuitenkin kurssin kääntymisen.

Vaikka täällä kommentistani vittuiltaisiin niin oma näkemys on se, että SaiPa nousee vielä aivan vitun varmasti suosta.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Ei toimi homma, ei. Molaripeli on keskinkertaista ja puolustaminen karmeaa. Varsinkin tuon puolustuksen sulaminen ihmetyttää, senhän piti olla SaiPan vahvin osa-alue...jo 29 maalia omiin, eli lähes 4 per peli. Ei noilla määrillä voittoja tule...SaiPa on nyt pelannut 8 huonoa peliä liigassa, pari voittoja on otettu muutaman erän suonenvedolla ja osittain onnellakin. Nekään matsit eivät pelillisesti kovin hyviä olleet. Yhtään tasapainoista 60min suoritusta ei ole liigamatseissa näkynyt. Outo juttu toisaalta se, että CHL:ssä on voitettu kaikki matsit...Liigassa oman maalinedustan pelaaminen on ollut pelistä toiseen luokatonta. Joku herätys sinne pitää saada, pakkikaupoille vielä?

Eilen tuli oltua hallilla ja hiljaistahan siellä on ja sellaisena pysyy, jos ei ryhtiä tule. Huonolta näyttää, kun ei edes kotona voiteta. Vieraissahan SaiPa on pelannut vasta kolme matsia ja saldona 0p. Huomisen jälkeen on pelattu jo 6 kotimatsia ja niistä voittoja 2-3 huomisen pelin tuloksesta riippuen. Että ei nyt oikein...

Pikkuisen täytyy toki antaa armoa noista poissaoloista johtuen, kyllähän se väkisin näkyy, kun sieltä on poissa usea kärkiukko Markkasta myöten. Toisaalta ei se pelin taso päätä huimannut täydellä miehitykselläkään.

Ei voi muuta kuin toivoa, että saadaan toipilaat nopeasti takaisin kehiin ja uusi kaveri on toivottavasti todellinen vahvistus ja palataan voittojen tielle. Alun rämpimisen jälkeen pitäisi pystyä vetämään sellaista kaks voittoa kolmesta tahtia jonkin aika, että pääsis keskikastiin kiinni. Just tällä hetkellä siihen on vaikea uskoa, mutta pitää yrittää...kyllä mie uskon, että SaiPa tuosta parantaa vielä, ei tuo jengi voi olla ihan noin huono...kuinka iso parannus nähdään ja milloin, niin se jää nähtäväksi.
 

Machulda

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ei toimi homma, ei. Molaripeli on keskinkertaista ja puolustaminen karmeaa.

Ei voi muuta kuin toivoa, että saadaan toipilaat nopeasti takaisin kehiin ja uusi kaveri on toivottavasti todellinen vahvistus ja palataan voittojen tielle.

Itse olen sitä mieltä, että pelisysteemi(jos sellaista edes on) mättää pahemman kerran ihan puolustusta myöden. Se on ollut jotenkin äärimmäisen sekavan näköistä. Eikö valmennusportaasta löydy tietotaitoa puolustuspelaamisen kuntoon laittamiseksi vai "mistä nyt kenkä puristaa?" Maalivahdit ovat muutamia tilanteita lukuunottamatta hoitaneet hommansa hyvin. Pakisto on ollut vaan niin kuutamolla mm. sijoitumisen ja asenteen kanssa, et ei mitään järkeä!

Vemppapuolen miehistä McFarland, Kaksonen ja Järvinen olivat tässä aamupäivällä treeneissä mukana, joten jospa he olisiat jo kaikki huomenna pelaamassa kera Brock Trotterin.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Itse olen sitä mieltä, että pelisysteemi(jos sellaista edes on) mättää pahemman kerran ihan puolustusta myöden. Se on ollut jotenkin äärimmäisen sekavan näköistä. Eikö valmennusportaasta löydy tietotaitoa puolustuspelaamisen kuntoon laittamiseksi vai "mistä nyt kenkä puristaa?" Maalivahdit ovat muutamia tilanteita lukuunottamatta hoitaneet hommansa hyvin. Pakisto on ollut vaan niin kuutamolla mm. sijoitumisen ja asenteen kanssa, et ei mitään järkeä!

Vemppapuolen miehistä McFarland, Kaksonen ja Järvinen olivat tässä aamupäivällä treeneissä mukana, joten jospa he olisiat jo kaikki huomenna pelaamassa kera Brock Trotterin.

Juu, en tuossa erikseen pelisysteemistä maininnut, siitä on jo aiemmin ollut puhetta, että näyttää tosiaan siltä, että sellaista ei ole...

Molarit eivät ole suurimpia syyllisiä, mutta game saveritkin ovat olleet aika vähissä. Kuten tuossa mainitsin, niin keskinkertaista, no ehkä välillä jopa ihan ok suorittamista, mutta puolustus on aivan kujalla...

Eipä tuo yksi Trotterkaan voi sellainen fakiiri olla, että yksinään hinaa joukkueen mahtilentoon, mutta toivottavasti auttaa hyökkäyspäässä. Ja huomiselle kelpaisi kyllä, jos edes joku toipilaista pääsee kaukaloon. Pakeille pitäisi kyllä pitää joku "lätkän aakkoset koulu" välittömästi..."niin, tehtävännehän on siis ensisijaisesti estää vastustajan maalinteko, eikä tarjota koomailuilla ja löysäilyllä ilmaisia maaleja"..."Aijaa!? En mie tiennytkään, perskeles koutsi, oisit heti kauden alussa kertonu"...
 

AaTee

Jäsen
Suosikkijoukkue
lunettes couleurs
Itse olen sitä mieltä, että pelisysteemi(jos sellaista edes on) mättää pahemman kerran ihan puolustusta myöden. Se on ollut jotenkin äärimmäisen sekavan näköistä. Eikö valmennusportaasta löydy tietotaitoa puolustuspelaamisen kuntoon laittamiseksi vai "mistä nyt kenkä puristaa?" Maalivahdit ovat muutamia tilanteita lukuunottamatta hoitaneet hommansa hyvin. Pakisto on ollut vaan niin kuutamolla mm. sijoitumisen ja asenteen kanssa, et ei mitään järkeä!

Samaa mieltä, mielestäni homma on ihan silkkaa sekoilua, puuttuu sellainen selkeä tekeminen ja joku punainen lanka, ja puolustus todella koomailee aivan tolkuttomasti. Minusta ei voi pistää maalivahdin pikkiin näitä tappioita, varmasti siellä joku on vähän helpolla mennyt molarille, mutta ne on yks - kaks
kappaletta siellä jossain. Mielestäni tämä Olkinuora on vetänyt odotuksiini nähden ihan helvetin paljon paremmin ollakseen hätälöytöstuntti ja tuolla taustalla. Noinkin paljon kun siellä puolustus sekoilee ja mokailee ja sen perään vielä suorastaan päästää kävelemään maalille ja siinäkin vielä hakkaamaan pitkät tovit rauhassa kiekkoja sisään, ei siellä joku kuningas Henrik saati Price:kaan kovin montaa voittoa yksinään ottaisi..

Joku tolkku peliin/pelisysteemiin, ja puolustus pitää saada kuntoon! Muuttuu homma heti ihan erinäköiseksi, kuten edellä laitettu jos 4-5 imuroidaan joka pelissä omiin ei voittoja ole liikaa luvassa se on varma.

Tämä on joukkueen koomailua ja paskaa peliä/puolustusta, ei maalivahdista kiinni.
 

Mr.Wonderful

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja saksalainen jalkapallo
Huhhuh, olipa eilen rankka päivä. Ekaksi tappio läpsyttely kisapuistossa ja sen jälkeen huuhkajat tekee perinteiset Islannissa. Vittu että on perseestä olla suomalainen ja lappeenrantalainen.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Huhhuh, olipa eilen rankka päivä. Ekaksi tappio läpsyttely kisapuistossa ja sen jälkeen huuhkajat tekee perinteiset Islannissa. Vittu että on perseestä olla suomalainen ja lappeenrantalainen.

Molemmat matsit nähneenä tunteeni on jotakuinkin samanlainen...ei kai se auta kuin vetää lärvit tänään tai huomenna. Tai tänään JA huomenna....sehän tunnetusti auttaa asiaan...
 

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Surkeita ovat SaiPan otteet tällä kaudella olleet. Mutta vielähän tässä on mahdollisuuksia nousta niin kauan kuin kautta on jäljellä. Olikohan se JYP joka viime kaudella tai toissa kaudella oli alkukaudesta ihan suossa mutta paransi jouluun mennessä niin hyvin, että oli jopa neljän joukossa runkosarjassa joten kyllähän Saipallakin on mahdollisuudet nousta jopa kuuden joukkoon. Täytyy vaan muistaa, että kausi on pitkä ja monenlaisia vaiheita siihen mahtuu. Noita toipilaita tarvitaan kipeämmin kuin koskaan, ei SaiPan materiaali kestä tällaista loukkaantumissumaa eikä tällä junnupitoisella porukalla pelata kolmea ottelua viikossa hyvin. Jossain vaiheessa tulee väsymys ja nyt se iski jo eilen. Ajoittain ihan hyvää peliä mutta puolustuspeli oli todella laiskaa. Enpä panisi pahitteeksi vaikka jos pelaajamarkkinoilta Tuomenoksa etsisi jonkun kunnon puolustavan puolustajan. Toivottavasti Trotter ja toipilaat olisivat jo huomenna kokoonpanossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös