Peliesitykset kaudella 2016–2017

  • 219 827
  • 1 511

TwentyThree

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tärkeää pelaajien itseluottamuksen kannalta, että pelin parantuminen näkyi myös voittoina. Kiekon kanssa Lukolla ne suurimmat ongelmat vieläkin ovat ja varsinkin kun lähdetään hyökkäykseen hitaammin niin aikamoinen sotku tuo on kun ajoitukset eivät osu oikein millään kohdalleen. Aika harvoin Lukko pääsee hyökkäyssinisen yli kontrolloidusti.

Tekemistä Vuorella riittää ja aikataulussa ei varmasti olla, mutta eteenpäin menoa on kuitenkin nähtävissä.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Juha Vuori kertoo Kiekkoareenassa, että kokoonpanoon ei ole tulossa suuria muutoksia huomisessa Ilves-pelissä. Kaikki ovat tämän hetkisen tiedon mukaan pelikunnossa, ja maalilla jatkaa Kaapo Kähkönen. Stepanek saa pelata viikonloppuna Tepsiä tai KalPaa vastaan.

Se on mielestäni ihan hyvä että Kaapo saa nyt jatkaa kun peli selvästi rupesi kulkemaan perjantaina ja lauantaina. Vaikka ammattilaissarjaa pelataankin, niin ei olisi kovin reilua että mies pistettäisiin istumaan penkille hyvien pelien jälkeen.

Vuori puheli eilen Kiekkoareenassa ja Länsi-Suomessa arvoituksia, että "siihen saattaa olla erinäisiä syitä, miksi hän (Kaapo) on hyvin pelannut, mutta lopputulos on ollut hyvä".

Ensimmäisenä tulee tietysti mieleen uusi kilpailija, Jakub Stepanek, mutta ei kai Karjalaisella vaan ole tuohon ollut mitään osuutta?

Tämä on ihan omaa kuvitelmaani, enkä nyt yritä lietsoa mitään paniikkia kun tässä onkin pari päivää pitänyt jo melkoista poutaa, mutta niinhän se oli kaudella 2006-07:nkin että Pasi Häkkinen rupesi syömään sisältä päin joukkuetta kun jäi Markus Korhosen kakkoseksi ja omasta mielestään olisi ansainnut enemmän peliaikaa. Lehdessäkin rutisi asiasta, ainakin Veikkaajassa ja Länsi-Suomikin taisi sitä Veikkaajan juttua lainata.

Toisaalta Karjalainenhan sai pelata paljon enemmän kuin olisi ansainnut joten ei kai tuossa mitään maalivahtien kesken ole ollut, kunhan kuvittelen vaan.
 
Suosikkijoukkue
Lukko
Juuri oikea ratkaisu antaa Kaapon jatkaa maalissa. Stepanekki saa harjoituksia alle joukkueen kanssa ja Kaapo pääsee jatkamaan hyvien esitysten ansiosta. Jos huomenna näyttää taas epävarmalle niin saa sitä maalivahtia vaihdettua.
 

mig24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Vuori puheli eilen Kiekkoareenassa ja Länsi-Suomessa arvoituksia, että "siihen saattaa olla erinäisiä syitä, miksi hän (Kaapo) on hyvin pelannut, mutta lopputulos on ollut hyvä".

Ensimmäisenä tulee tietysti mieleen uusi kilpailija, Jakub Stepanek, mutta ei kai Karjalaisella vaan ole tuohon ollut mitään osuutta?

Veikkaisin, ettei tässä ole kyse muusta kuin siitä, että joukkuekin pelasi paremmin, joten sen takia maalivahdinkin oli helpompi pelata paremmin. Toki siellä vielä piti maalivahdinkin osata torjua.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tällä viikolla olis sitten taas tärkeitä pelejä Lukolle. Tänään loukkaantumisten runtelema Ilves vastassa Raumalla, TPS niin ikään Perjantaina Raumalla ja Lauantaina KalPa Kuopiossa. Kotipelit tulisi hoitaa puhtaalla pelillä kotiin ja jos Kuopiosta saadaan mukaan jotain tuliasia pisteiden muodossa niin voidaan sanoa nousun alkaneen ja tauolle voisi sitten lähteä paremmalla mielellä. Isoja uhkakuvia tässäkin viikossa on, sillä Ilves vaikka onkin viime aikoina kontannut, niin kaipaa pisteitä siinä missä Lukkokin. Lisäksi selkeän ennakkosuosikin asema ei Lukolle ole koskaan ollut oikein helppoa ja tarkoitan tällä nyt sitä, että Lukko pääsee pelaamaan eilisen Vuoren haastattelun perusteella suht terveenä kun poissa on vain pitkäaikaispotillaat ja Ilveksellä on isoja poissaololja (Sandell, Rautiainen, Niemi). Lisäksi jos TPS onnistuu Perjantaina paremmin väsyttämään Lukon kuin viimeksi, on Kuopiossa vaikeaa hyvin liikkuvaa ja useamman päivän levännyttä KalPaa vastaan.

Toiveissa tälle viikolle olisi pelin kehittyminen edelleen ja pisteitä vähintään 6.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Toiveissa tälle viikolle olisi pelin kehittyminen edelleen ja pisteitä vähintään 6.

Vähintään 6 pinnaa on tosiaan irrottava tältä viikolta, mieluiten enemmänkin. Sen jälkeen Lukolla olisi 17 matsin jälkeen summattuna 17 pistettä.
Jos Lukko pystyisi tauon jälkeen vetämään loppukauden kovalla 1,8 pisteen keskiarvolla per peli (108 pisteen tahti koko kaudella), niin pisteitä kertyisi koko kaudelta tuolla oletuksella 17+77 = 94 pistettä. Sillä mentäisiin sääleihin. Tietysti tuo pistetahti edellyttää sitä, että Vuori saa peliä kehitettyä huomattavasti ja tähtipelaajat alkavat pelaamaan tasollaan.
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Alkaa oleen aika nähty tuo Lukon ylivoima. Vuodesta toiseen sama sapluuna ykkösylivoimalla. Gagnonin rooli tuossa keskellä tuntuu olevan aivan turha, koska kiekkoa ei pystytä siihen ikinä pelaamaan. Pidetään niin hyvin kiinni. Sitten Vahalahti ja Virtanen syöttelee vuorotellen toisilleen ja Vaha koittaa etsiä hyvää tonttia, mutta miten sellainen voisi löytyä kun kaikki seisoo paikallaan? Tukonen saattaa joskus hakea itse etukulmasta=nähty monesti, joten vastustaja pelaa sen pois aika hyvin. Niin kuin myös tuo Tukosen nousu viivasta johon yritetään Tukoselle one-timeria. Ei saatu sitäkään aikaan, koska niin hyvin tiedetään se.

Kakkosylivoimassa ei ole mitään. Lähteenmäen rooli ilmeisesti on maalin edessä. Enää herää kysymys, miksi kiekkoa ei toimiteta maalille sitten? Saarelaakaan ei juurikaan käytetä. Ainoa joka antaa kakkosylivoimassa nopean hyvän syötön tai joka voi laukoa. Ei Saarelaa niin paljon pois mielestäni pelattu tuossa 5min ylioimalla, etteikö olisi voinu syöttää. Seigo kikkailee mielummin itekseen jotain aivan turhaa.

Herää kysymys, onko kakkosylivoimalla ollenkaan mitään sovittua? Jatkaako Vuori edelleen RD:n tuomalla tavalla, että pelaajat saavat päättää? Kakkosylivoiman kohdalla, jos asia on näin niin se voitaisiin tarkistaa uudelleen.
 

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NY Rangers
Kaksi jatkoaikavoittoa ja joukkue luulee olevansa niin saatanan hyviä ettei tarvi edes luistella. Jäätävää surffailua ollut kaksi erää.

Vitosen ylivoimasta plussaa ettei omissa kolissut.
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Rentous puuttuu maalipaikoissa. Tässäkin matsissa ollut ties kuinka monta tonttia, mutta aina survotaan ohi tai suoraan logoon.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kuinka kauan tuota ylivoimaa meinataan jaksaa? Tänään 9 minuuttia, eikä sitten mitään järkevää ole vielä saaneet aikaan. Saarela ainakin menee täysin hukkaan tällä hetkellä tuossa yv-koostumuksessa ja oikeastaan omassa ketjussakin kun ei koskaan saa kiekkoa vauhtiin tai edes ylivoimassa viivalle niin että olisi mahdollisuus laukoa. Jos Lukko tänään menettää pisteitä, niin ihan itse tekivät sen taas valmennuksen nukkuminen mukaanlukien. Pirteät Niemelä ja Vidgren purevat tuppea kun "tähdet" vähän käyvät höntsäilemässä yyveetä. Noh... Teki Saarela sentään maalin, omaan päätyyn.
 

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ottaen huomioon tämän päivän esitys Ilveksen tasoista joukkuetta vastaan, niin ei suoranaisesti harmita, että irtisanoin Ruutu-sopimuksen ja marraskuun puolivälistä alkaen en näe enää Lukon pelejä. Niin toivotonta tuo pelailu on ollut. Neljännes runkosarjaa takana ja joukkue on jumbosijalla, missä se todennäköisesti on sarjan päättyessäkin. Säälipleijaripaikka on 9 pisteen päässä, suora pudotuspelipaikka väh. 12 pisteen päässä ja kotietu 14 pisteen päässä. En usko, että Vuori valmentaa tätä joukkuetta enää marraskuun puolella.

Edit. Tehtyjä maaleja keskimäärin 2,13 per ottelu. Neljässä ottelussa 15:stä Lukko on onnistunut tekemään varsinaisella peliajalla enemmän kuin 2 maalia.
 

SJK10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Vittu mikä lauma munattomia paskoja. Ei pienintäkään TUNNETTA, ei pienintäkään HALUA survoa se kiekko sinne maaliin vaikka saatana väkisin, ei minkäänlaista TAHTOA voittaa sitä kaksinkamppailua. Miten jumalauta voi olla mahdollista että joukkuetta ei kiinnosta tuon enempää?

Pelattiin 9min ylivoimaa neppaillen kiekkoa ilman vaarallista maalipaikkaa. Ilves pelasi ottelussa 19 SEKUNTIA ylivoimaa ja teki yhden ylivoimamaalin.

Nyt pitää alkaa herätellä ihan tosissaan, ja kentälle vaikka pelkkiä A-junnuja jotka jumalauta HALUAA voittaa jokaikisen kaksinkamppailun siellä kentällä.

Johtavat pelaajat, Vahalahti, Gagnon, Saarela, Tukonen, Ahonen, Virtanen, Mitä vittua???
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Järkevät jetjunsekoitukset taas. Vittu mikä järki. Ja Atte Mäkinen, järkevä jäähy ja miksi tämä jätkä on viimeisillä minuuteilla kentällä eikä Sevänen tai Riikola. Näköjään Vuoren oma lemmikki.

Joonas Niemelä on hyvä. Ja Tiivola. Siinä posit.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Vitutus. Mitäköhän vittua Gagnon ja Vahalahti touhusivat Ilveksen voittomaalissa? Peli muutenkin ihan paskaa, vaikka toki paikkoja oli riittävästi voittoon, mutta viimeistely oli paskaa. Kaikki on paskaa. Joku vitun kuningasidea Lukon viivelähdöissä täytyy olla koska niitä aina niin hartaudella valmistellaan ja koskaan siitä ei tule vittuakaan. Rytmittää fantastisesti Lukon muuten niin vitun vauhdikasta peliä nuo kaartelut.
Sanoinko jo että vituttaa? Jos en, niin vituttaa.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tukevavasti, vakaasti, jämäkästi jumbona. Hohhoijaa... Edelleen peli on täyttä kuraa 75% ajasta ja heikolla kokoonpanolla vastassa ollut Ilveskin nöyryyttää Lukkoa. Kyllä se alkaa olemaan lähellä, että 10 sija on tällä kaudella mestaruus. Vuori peluuttaa kokoajan vääriä äijiä ja kuumia pelaajia ei tunnisteta. Vahalahden ja Gagnonin vois pikkuhiljaa laittaa eri ketjuihin. Eivät ole millään tavalla samalla aaltopituudella, kuten eivät Koivisto, Saarela ja Tukonenkaan. Yksin yrittämistä kolmelta viimeiseltä.
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Ja kärkimiehet nappasivat taas miinuksia. Huolestuttavaa tuo että kärki pettää ja lähes jokainen kärkiäijä suorittaa alle sen normitasonsa
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Onko Rauman Lukon rosteri tosissaan niin huono, että kahdessa ekassa kentässä kun haetaan kiriä viilettää Heikki "hyökkäyspään maestro" Liedes ja Sami "jos mulla olis tyhjä maali teen ehkä" Lähteenmäki. Sitten hyviä esityksiä koko ajan antavat Tiivola, Niemelä ja Vidgren voivat purra tuppia aitiossa. Vuori on ihan käsittämättön sekaisin. Voiko tuo olla edes totta.

Jos ei Niemelän ja Vidgrenin taso muka riitä niin avatkaa kirstu. En katso enää yhtää peliä, missä Liedes ja Lähteenmäki viilettää kahdessa ekassa ketjussa. Suurinta oksennusta maksavalle yleisölle, mitä voi tarjota. Saarela menee tollasten ripulipaskojen kanssa aivan hukkaan.
 

Larsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Todella heikko esitys Lukolta. Ilveksen vajaamiehiselle nipulle riitti peruspelaaminen helppoon voittoon. Lukollahan mitään pelitapaa ei sitten olekaan mihin verrata mutta mitäpä siitä. Jos siihen pakkiin on vielä rahaa käytössä tai tarjous sisällä niin äkkiä takaisin ja rahat kiinni valmentajaan.
 
Suosikkijoukkue
Lukko
Vittu mikä lauma munattomia paskoja. Ei pienintäkään TUNNETTA, ei pienintäkään HALUA survoa se kiekko sinne maaliin vaikka saatana väkisin, ei minkäänlaista TAHTOA voittaa sitä kaksinkamppailua. Miten jumalauta voi olla mahdollista että joukkuetta ei kiinnosta tuon enempää?

Pelattiin 9min ylivoimaa neppaillen kiekkoa ilman vaarallista maalipaikkaa. Ilves pelasi ottelussa 19 SEKUNTIA ylivoimaa ja teki yhden ylivoimamaalin.

Nyt pitää alkaa herätellä ihan tosissaan, ja kentälle vaikka pelkkiä A-junnuja jotka jumalauta HALUAA voittaa jokaikisen kaksinkamppailun siellä kentällä.

Johtavat pelaajat, Vahalahti, Gagnon, Saarela, Tukonen, Ahonen, Virtanen, Mitä vittua???
Mä pistäisin Gagnonin syömään poppareita katsomoon seuraaviin kahteen peliin..... tosin saman vois tehdä puolelle joukkueelle.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Pakko se on uskoa, ettei tuosta tule mitään. Ei ole pelikirjaa, ei tunnetta, ei minkäänlaista punaista lankaa. Kautta on paljon jäljellä, mutta itse otan ainakin Lukosta aikalisän. Miksi kiduttaa itseään katsomalla tuota rävellystä? Turhaa on kenenkään valittaa, että vaikeilla hetkillä pitäisi seisoa joukkueen takana. Joukkue ei anna pienintäkään signaalia esityksillään siitä, että ansaitsisivat tukea. Kyllä kaikki lähtee joukkueesta, joka pelaa hyvin ja esiintyy edes uskottavasti. Sen vuoksi ihmiset menevät hallille ja maksavat tuotteesta.

Nyt on kuppi täynnä. Seuraava käden ojennus tulee Lukolta, jos on tullakseen.
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Pakko se on uskoa, ettei tuosta tule mitään. Ei ole pelikirjaa, ei tunnetta, ei minkäänlaista punaista lankaa. Kautta on paljon jäljellä, mutta itse otan ainakin Lukosta aikalisän. Miksi kiduttaa itseään katsomalla tuota rävellystä? Turhaa on kenenkään valittaa, että vaikeilla hetkillä pitäisi seisoa joukkueen takana. Joukkue ei anna pienintäkään signaalia esityksillään siitä, että ansaitsisivat tukea. Kyllä kaikki lähtee joukkueesta, joka pelaa hyvin ja esiintyy edes uskottavasti. Sen vuoksi ihmiset menevät hallille ja maksavat tuotteesta.

Nyt on kuppi täynnä. Seuraava käden ojennus tulee Lukolta, jos on tullakseen.

Tähän on yhdyttävä. Jos katsoo vain sivuilta tuloksen niin ei vituta lähellekään yhtä paljon kuin nyt. Häviäminenkään ei aina vituttaisi, jos olisi jotain yritystä. Koko peli oli puuduttavaa katsottavaa, mutta silti jotenkin jaksoi katsoa 3 pisteen toivossa, kun omissakaan ei soinut tavalliseen tahtiin. Tämmöisillä esityksillä ei ansaitse katsojia edes peliin.
 

SJK10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Seigo listalle mukaan.

Seigon jatkuvaa parjausta en ymmärrä. Tekee kiekkolisena jatkuvasti hyviä, peliä edistäviä liikkeitä. Tästä kertoo myös se, että Seigo on Lukon pelaajista ollut kaikkein useimmin kentällä kun Lukko on tasaviisikoin tehnyt maalin.

Myös +4 tehotilastossa on tämän hetken Lukossa ihan helvetin kova juttu.

e: Lukko on tehnyt tasaviisikoin 23 maalia ja 12 kertaa ollut Seigo kentällä. Se on paljon se, yli puolet.
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Seigo on omastakin mielestä ollut hyvä, niiden parin ensimmäisen heikon pelin jälkeen.
 

laitapakki-76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Ilves, TPS
On järkyttävää tuo valmennuksen puuhastelu. Kyllä valmentajan pitää pystyä ja uskaltaa istuttaa myös "tähtiään" mikäli peli ei kulje. Nyt on pelistä toiseen menty samalla kaavalla ja päin helvettiä on mennyt; tyhmempikin tajuaisi, että jossain mättää ja se ei ole alemmat ketjut. Pelistä toiseen samat siirrot ja aina sama tulos. Ei se ainakaan huonommin voisi mennä kun rohkeasti antaisi nuoremmille luottamusta.
Mikäli Saarikoski edelleen vastaa hyökkääjistä, niin voisi jättää huomenna menemättä hallille; täysin väärä paikka kaverille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös