Peliesitykset kaudella 2016–2017

  • 594 337
  • 4 204

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HIFK:lla ei ollut mitään mahdollisuuksia tänäänkään Tapparaa vastaan. Olimme purjeissa ihan koko pelin, eikä Tapparalla ollut huolen häivää.

HIFK pelaa täysin Tapparan pussiin, kun se ei edes yritä horjuttaa Tapparaa pois sen mukavuusalueelta. Pelaamalla se ei onnistu, koska me olemme niin suvereenisti Tapparaa pelillisesti jäljessä, mutta hämmennyksellä se voisi ehkä onnistua. Sitähän ei tiedä ennen kuin sitä kokeilee, mutta se on jo selvää, että voimme jättää seuraavat kaksi peliä ihan suosiolla pelaamatta, jos yritämme pelillisesti päihittää Tapparan.
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kovin monelle ei kyllä puhtaita papereita ole tästä iltapuhteesta jaossa. Ehkä sellaiset jakaisin Heiskaselle, Salmelalle, Åstenille, Kantolalle, Leinolle, ja... No siinä ne taisikin olla. Lampaanperseet sitten eritoten Eroselle mutta kyllähän tuossa heikosti pelasivat myös esim. Gene joka omalla hölmöilyllään aiheutti Tapparan avausmaalin. Eronen sitten hyvän pakkiparin tavoin kontribuoi henkilökohtaisella panoksellaan Tapparan 2-0-johtoon.

Jos ei tuosta jengistä saada paljon enemmän irti, loppuu kausi viidennessä matsissa viimeistään.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Ja ihan kun tämä olisi materiaalista kiinni.

Ei nuo Tapparan nimet varmaan paljon kerro, mutta fakta on se, että esim. Haapala on paljon parempi jääkiekkoilija kuin JMA, jälkimmäinen on vain tunnetumpi nimi siinä se. Tapparan materiaali on parempi, pelitapakin varmasti on kohdillaan, mutta ei tuolla huonoa materiaalia ole vaan aivan timanttisen hyvä nippu kasassa.
 

Joona D

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Boston Bruins
Kuinka hölmöä oli skidisti innostua tuosta lopusta? Nythän tämä on kyllä menossa täysin niin kuin olisi voinut ennustaa, jos Tappara olisi tullut ekalla kierroksella vastaan. Ensimmäisten sarjojen jälkeen voitiin aivan hyvin kelata, että asetelmat ovat uudet, mutta samalta vanhalta tämä näyttää. Alun ja lopun pelillä homma voisi ehkä jollain tasolla vielä kääntyä, mutta kyllä kaikki pelillinen kehitys tulee tällä kaudella liian myöhään. Ristiriitaiset fiilikset Törmäsestä, mä niin diggasin viime kauden jengistä ja edelleen näistä pelaajista, mutta vaikea ymmärtää mikä tässä on mennyt näin päin helvettiä. No 2-0 tilanteessa on vielä kaikki mahdollista, mutta ei tässä uskalla varsinaisesti mitään toivoa.
 
Viimeksi muokattu:

Samart

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oon itse vanhan koulukunnan edustajia. Jos ollaan otettu 2 erää kuivana hanuriin, kolmannessa pitäisi näyttää rintakarvoja. Kuka oikeasti uskoi että meillä olisi ollut mahis viedä peli? Onneksi olkoon ja Lottoa kehiin. Mun resepti, itse asiasssa sama kuin The Sir Penan;
- ajetaan säälittä kaikkea mikä liikkuu, ei edes yritetä maalia. Otetaan edes joku yliote jostain osa-alueesta meille.
- viivelähdoillä ei Tuppuraa vieldä, hävitään edes sillä tavalla että kehtaa tsiigaa huomenna itseään peilistä.

Vittu kun vituttaa tsiigaa tota perseilyä. MMÅ ja Big-Joe näytti jotain tunteita tuolla, muut olivat harmaata skeidaa. Vittu!
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Pikku tökkäisy josta ei peliajalla jäähyä edes tulisi. Nyt vihellettin pois kun peli oli jo päättynyt. Ei siis keihästys sanan varsinaisessa merkityksessä.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pelillisesti oli HIFK:lle ihan maksimisuoritus se TPS:n kaataminen ja tämä sarja ei oikeastaan edes osaa vituttaa, koska niin paljon perässä pelillisesti Tapparaa ollaan. AInoa harmituksen aihe oikeastaan on se, että taas tulee nenään juuri Tapparalta. Onhan tämä HIFK:n viime vuosien saldo kyseistä joukkuetta vastaan surkuhupaisa ja jää kyllä historiaan melkoisena peikkona. Toinen surullinen asia on se, että HIFK vaikuttaa luovuttaneelta ja antautuneelta. Ei mitään todellisia pyrkimyksiä päästä sarjaan mukaan. En laske jotain Finleyn keihästystä miksikään muuksi, kuin luovuttaneen joukkuen typeryydeksi. HIFK ei voittanut siinä mitään. Päinvastoin. En millekään barriikaadeille nouse Törmäselle potkuja vaatimaan, mutta kyllä hänen eväänsä päävalmentajana on syöty HIFK:ssa. Tuntuisi vain typerältä vaihtaa valmentaja sellaiseen, jolle Törmänen hävisi pudotuspeleissä. Törmänen on syöty pelitavan suhteen täydellisesti ja nyt hän ei saa HIFK:ta enää edes henkisesti siihen tilaan, että Tapparaa voitaisiin jotenkin haastaa.

Tällä hetkellä tämän sarjan käsikirjoitus menee täydellisesti Tapparan pillin mukaan, eli otteluiden tempo pysyy alhaisena. Tappara jäädyttää pelin 0-5 trap pelaamiseen vuoronperään ja siinä he ovat HIFK:ta valovuoden edellä. Tappara vain odottaa kärsivällisesti HIFK:n virheitä ja iskee. Ei siihen muuta tarvita tällä hetkellä. HIFK:n pitäisi saada ihan täysin muutettua otteluiden luonnetta, mutta odottamalla tämä sarja menee ohi ja HIFK:n pitää löytää ne keinot muuttaa sitä. Keinot ovat aktiivinen prässi ja nopea pelin kääntäminen. Nopeaan pelin kääntämiseen HIFK:n pelitavasta vain ei löydy sivuja, kuin ainoastaan selvistä kiekonriistotilanteista, joita Tappara ei anna.
 

Dragan Dabic

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Törmäselle helvetin iso lampaanperse siitä, että siinä missä kahdessa edellisessä Tappara-sarjassa oli edes mahdollisuuksia, niin nyt ollaan täysin aseettomia. Eteenpäin ei olla menty.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eipä tuosta juuri muuta positiivista löydä kuin sen, että maalisarakkeen nolla meni rikki ja toinen maali oli vielä Tikkuviinan emämunaus, niin ehkä sinne uppoaa tulevissa peleissä helpommin. Tiistaina kaksi tehtyä maalia olisi riittänyt voittoon, joten Kekelle vaan jumalmoodi päälle.
 

Stigu

Jäsen
Tällä hetkellä tämän sarjan käsikirjoitus menee täydellisesti Tapparan pillin mukaan, eli otteluiden tempo pysyy alhaisena. Tappara jäädyttää pelin 0-5 trap pelaamiseen vuoronperään ja siinä he ovat HIFK:ta valovuoden edellä. Tappara vain odottaa kärsivällisesti HIFK:n virheitä ja iskee. Ei siihen muuta tarvita tällä hetkellä. HIFK:n pitäisi saada ihan täysin muutettua otteluiden luonnetta, mutta odottamalla tämä sarja menee ohi ja HIFK:n pitää löytää ne keinot muuttaa sitä. Keinot ovat aktiivinen prässi ja nopea pelin kääntäminen. Nopeaan pelin kääntämiseen HIFK:n pelitavasta vain ei löydy sivuja, kuin ainoastaan selvistä kiekonriistotilanteista, joita Tappara ei anna.
Noin näen itsekin tämän sarjan.

Tässä sarjassa kulminoituu mielestäni nykylätkän (tiivis, kurinalainen viisikkopeli) ja jonkun ehkä-tulevaisuudenlätkän (pelaajilla vapaudet toteuttaa itseään) tämänhetkinen tilanne: Harjoitellut kuviot voittaa intuitiivisen pelin satanolla. Tai siis eihän tilanne ole satanolla, vaan 20-6,kolmen kauden otoksella. Ja pari matsia vielä niin se on 22-6. Ja siis 11 matsia putkeen kuokkaan, mikä lienee aika lähellä Liigatason ennätystä.

Itseäni ei vituta (kuten Apassia), että tämä totaalinen kaudesta toiseen-nöyrtyminen tapahtuu nimenomaan Tapparaa vastaan. Kunnioitan jengin sitkeää ja määrätietoista vuosikausien uurastusta, ja nautin tuosta niiden lätkästä. Onhan se tavallaan tylsää, mutta silti helvetin tehokasta. Vaikka unohtaisi Tiede vs Taide statist edelliskausilta, niin kyllähän jo ensimmäisen pelin ensimmäisen kymmenen minuutin jälkeen näki, mikä on joukkueiden tasoero nimenomaan viisikkotasolla. Ja jos Stögön lätkän perusidea on se, että pelaajat saavat vapaasti toteuttaa itseäåän, niin kyllähän se tapahtuu Tapolankin lätkässä. Se vain tapahtuu tiettyjen sovittujen ja harjoiteltujen kuvioiden ohella. Luovuudesta on paljon enemmän hyötyä, jos koko viisikko on tukemassa noita luovia ratkaisuja.

Itseäni vituttaa ehdottomasti eniten se, että tämä sama touhu jatkuu ensi kaudellakin. Eli joukkue, seura ja me katsojat seuraaamme, miten Törmänen harjoittelee omaa valmentajuuttaan seuran peräsimessä. Kuka meistä tietää, mitä AirHockey Vol4 tuo tullessaan? Runkosarjan suhteen kaikki on epävarmaa, ääripäinä ovat runkkarin voitto ja yhdeksäs sija. Se mikä sen sijaan ei ole epävarmaa on se, että siinä vaiheessa kun Tappara tulee pleijareissa vastaan, niin IFK:n pelit loppuvat myös ensi kaudella.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Olipa yllättävää että sä tuut hävityn pelin jälkeen luolasta ulos kaikille kenkää mentaliteetilla. Kun pelattiin hyvää hokia TPS:ää vastaan niin ei paljon näkynyt. Kävin jo 4-0 tilanteessa katsomassa että joko postisi olisi ilmestynyt tänne.

Koko jengi vaihtamalla saadaan varmasti menestystä heti.
En minä mikään luolamies ole. En vain jaksanut kirjoittaa, kun täällä suuri osa jengistä muuttaa mieltänsä valmennuksen suhteen kuin tuuliviirit. Yhtäkkiä Törmänen oli kaikkien mielestä nero. Kyllä mielestäni yritin kirjoittaa jossakin vaiheessa, että pelaajien ansiota mahdollinen tason nosto ja vastustaja eli TPS ja Kärpät pelaavat IFK:lle sopivampaa lätkää.
Mutta en edelleenkään ole nähnyt mitään systeemiä meidän pelissä (paitsi pitkä ja perään). Kaikilta muilta joukkueilta on hyökkäyksiin lähdöissä ideaa ja niitä on harjoiteltu.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kunnioitan jengin sitkeää ja määrätietoista vuosikausien uurastusta, ja nautin tuosta niiden lätkästä. Onhan se tavallaan tylsää, mutta silti helvetin tehokasta.

Sitä pitääkin kunnioittaa, sillä onhan tuo hurjaa. Tappara marssii kohti viidettä finaalia putkeen ja se on aivan käsittämätön suoritus. Tapparan lätkästä en kuitenkaan nauti, on siellä kovia yksilöitä kuten Kuusela ja Haapala jonka eilinen maali oli hieno, mutta tuo Tapparan lätkä on itselle jääkiekon irvikuva. Kaiken tämän paskan keskellä on mielestäni hienoa, että IFK (ja Stögö) uivat vastavirtaan suhteessa Liigaan, ja TPS on myös mainittava tässä IFK:n lisäksi. Toki nyt tuo IFK:n peli on ollut kanssa ihme himmailua, hidastelua, varmistelua jne. Tapparaa vastaan ja en ymmärrä, että miksi kun eihän se toimi ollenkaa ja on saatanan tylsää katsottavaakin. Olen aikaisemminkin todennut, että nykyään Liiga on pelikirjavalmentajien temmellyskenttä, mutta toivottavasti IFK:hon ei ole tulossa tämmöistä täysin pelikirja ja kiekkokontrolli valmentajaa tyyliin Tapola, Pennanen jne. Pelitapa saa olla (ja on suotavaa ollakin), mutta sen pitää olla rohkea ja yleisöön menevää.
 

Stigu

Jäsen
Olen aikaisemminkin todennut, että nykyään Liiga on pelikirjavalmentajien temmellyskenttä, mutta toivottavasti IFK:hon ei ole tulossa tämmöistä täysin pelikirja ja kiekkokontrolli valmentajaa tyyliin Tapola, Pennanen jne. Pelitapa saa olla (ja on suotavaa ollakin), mutta sen pitää olla rohkea ja yleisöön menevää.
Mä taas olen moneen kertaan toitottanut että haluan runkkareissa viihdettä ja pleijareissa tuloksia. Tämän kauden Lumous-runkkari oli lähinnä sairasta huumoria. Sitten herää kysymys, onko kolmas tai neljäs sija pleijareissa hyvä tulos? IFK:n resurssit huomioon ottaen ei ole, mutta IFK:n historian huomioon ottaen on. Joten kai tuohon pleijarisijoitukseen pitää olla tyytyväinen. Ja tepsukka-sarjassahan oli kuuden pelin verran viihdettä JA tulosta.

Mainitsisn tästäkin aiemmin, että mielestäni vapauksia voi antaa vasta siinä vaiheessa kun pelikirja on hallussa. Ja peli voi myös näyttää intuitiiviselta ja luovalta, vaikka siellä on pelikirja taustalla. Ja siis kyllähän IFK:lla se pelikirja on, en kiellä sitä, mutta kun se vaan on niin saatanan ohut ja onneton varsinkin hyökkäyksen suhteen. Nyt täällä meidän osiossa haukutaan eri ketjuissa yksittäisiä pelaajia, eikä nähdä että heiltä puuttuu Tapparaa vastaan se punainen lanka pelata. Ja se punainen lanka on pelikirja, suunnitelma siitä miten esim. träppiä vastaan kannattaa hyökätä ja miten hyökkäysalueella saadaan tiiviin ja kurinalaisen puolustuksen taakse maali. Ihmettelen muuten, että esim. Sihvosen mielestä IFK:lla on "pysäytyspelillä" mahdollisuudet voittaa Tappara.

Joku Jarkko Malinen on hyvä esimerkki siitä, miten "valmis", perinteisillä valmennusopeilla koulutettu pelaaja on täysin hukassa ns. uudenlaisen valmennusfilosofian opeissa. Tapparassa ja Kookoossa yli 0.5 ppg:n pelaaja, meillä ihan turisti. Ja räikeimpänä esimerkkinä Juha-Matti Aaltonen. Mitä veikkaatte, minkälaista tulosta saisi aikaan esim. Tapparassa?
 

Vpiiroi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs,
Pelillisesti oli HIFK:lle ihan maksimisuoritus se TPS:n kaataminen ja tämä sarja ei oikeastaan edes osaa vituttaa, koska niin paljon perässä pelillisesti Tapparaa ollaan. AInoa harmituksen aihe oikeastaan on se, että taas tulee nenään juuri Tapparalta. Onhan tämä HIFK:n viime vuosien saldo kyseistä joukkuetta vastaan surkuhupaisa ja jää kyllä historiaan melkoisena peikkona. Toinen surullinen asia on se, että HIFK vaikuttaa luovuttaneelta ja antautuneelta. Ei mitään todellisia pyrkimyksiä päästä sarjaan mukaan. En laske jotain Finleyn keihästystä miksikään muuksi, kuin luovuttaneen joukkuen typeryydeksi. HIFK ei voittanut siinä mitään. Päinvastoin. En millekään barriikaadeille nouse Törmäselle potkuja vaatimaan, mutta kyllä hänen eväänsä päävalmentajana on syöty HIFK:ssa. Tuntuisi vain typerältä vaihtaa valmentaja sellaiseen, jolle Törmänen hävisi pudotuspeleissä. Törmänen on syöty pelitavan suhteen täydellisesti ja nyt hän ei saa HIFK:ta enää edes henkisesti siihen tilaan, että Tapparaa voitaisiin jotenkin haastaa.

Tällä hetkellä tämän sarjan käsikirjoitus menee täydellisesti Tapparan pillin mukaan, eli otteluiden tempo pysyy alhaisena. Tappara jäädyttää pelin 0-5 trap pelaamiseen vuoronperään ja siinä he ovat HIFK:ta valovuoden edellä. Tappara vain odottaa kärsivällisesti HIFK:n virheitä ja iskee. Ei siihen muuta tarvita tällä hetkellä. HIFK:n pitäisi saada ihan täysin muutettua otteluiden luonnetta, mutta odottamalla tämä sarja menee ohi ja HIFK:n pitää löytää ne keinot muuttaa sitä. Keinot ovat aktiivinen prässi ja nopea pelin kääntäminen. Nopeaan pelin kääntämiseen HIFK:n pelitavasta vain ei löydy sivuja, kuin ainoastaan selvistä kiekonriistotilanteista, joita Tappara ei anna.
Samaa mieltä. Runkosarja 1. ja 9. joukkueen välillä on hurja ero kuten sopii odottaakin.
IFK:n peli on ollut niin surkuhupaisan kauheaa koko kauden, että ei se nyt taikaiskusta lähde enää toimimaan.
Tottakai sitä toivoo, mutta eihän kukaan nyt voi olla yllättynyt.
 

Caine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL, Leijonat
Kyllä toi meidän nippu on niin sekaisin henkisesti ja pelillisesti, ollut jo pitkän aikaa, että ainut vaihtoehto on vaihtaa päävalmentajaa. Kuten Stigu ylempänä totesi, mitä Aaltosesta saataisiin irti esim. Tapparassa. Veikkaan että vitusti enemmän mitä Törmäsen IFK:ssa!
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mä taas olen moneen kertaan toitottanut että haluan runkkareissa viihdettä ja pleijareissa tuloksia. Tämän kauden Lumous-runkkari oli lähinnä sairasta huumoria. Sitten herää kysymys, onko kolmas tai neljäs sija pleijareissa hyvä tulos? IFK:n resurssit huomioon ottaen ei ole, mutta IFK:n historian huomioon ottaen on. Joten kai tuohon pleijarisijoitukseen pitää olla tyytyväinen. Ja tepsukka-sarjassahan oli kuuden pelin verran viihdettä JA tulosta.

Tämä on muuten mielenkiintoinen kysymys. Kun heitetään hetkeksi tunne syrjään ja aletaan realistisesti miettiä mikä on IFK:n resursseilla "hyvä" suoritus (ei siis erinomainen vaan hyvä), niin todennäköisesti se on juurikin joku kolmossija. Sarjassa on kuitenkin esim. lähes yhtä isolla rahalla operoiva Kärpät ja muutenkin isolla budjetilla meneviä seuroja kuin myös pienellä budjetilla pelaavia, joilla kaikilla on jonkinlainen mahdollisuus olla kolmen sakissa vaikka kaikki joukkueet hoitaisivat hommansa yhtälailla hyvin. Tämän takia isoin budjetti ei tarkoita, että odotusarvo olisi ykkössija, ei vaikka kuinka hyvin johdettaisiin joukkuetta. Eikä siis sillä, ettetkö tätä tietäisi tai ajattelisi, kunhan pohdiskelen "ääneen".

IFK:n tapauksessa sitten ollaan kyllä jääty budjettiperusteisesta odotusarvostakin, ja erittäin harvoin ollaan kolmossijalla ja sen yläpuolella verrattuna huonompiin sijoituksiin. Alisuorittajia ollaan, siitä ei pääse mihinkään. Tapparan finaaliputkeen nyt vaaditaan jo erinomaista asioiden hoitamista ja rutkasti onnea. Toivottavasti meillä laitettaisiin ensimmäinen kuntoon niin jälkimmäisen avulla saataisiin nauttia silloin tällöin dynastiasta sen sijaan että kaikkien palasten loksahtaessa kohdalle otamme yksittäisen mestaruuden tai finaalipaikan.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kuten Stigu ylempänä totesi, mitä Aaltosesta saataisiin irti esim. Tapparassa. Veikkaan että vitusti enemmän mitä Törmäsen IFK:ssa!

En usko, että tämä Aaltosen tehottomuus johtuu Törmäsestä. Viime kaudella Ramu ja Zabo laittoi hyvin laattaa pussiin ja joukkue pelasi hyvin. Nyt kärkijätkät ovat pettäneet pahasti ja JMA voi katsoa ihan sihen Kiben sanomaan peiliin syyllistä etsiessään, varsinkin ylivoimalla JMA:n pelaaminen on ollut surkuhupaisaa.

Ei Stögö vuodessa ole huonoksi valmentajaksi muuttunut, mutta korvaajat jotka on hankittu isoihin rooleihin ovat flopanneet pahasti. Tähän päälle vielä loukkaantumiset ja soppa olikin valmis.

Jengi tulee kokemaan rajusti muutoksia kesällä joten ei tässä Stögöä tarvitse pois potkia, kunhan Nybondas onnistuisi vain omassa työssään mitä kyllä voi epäillä.
 

VT

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllähän eilinen peli käytännössä ratkesi vain karkeisiin virheisiin. IFK tuli matsin alkuun vahvasti, mutta sitten aivan junnutason moka ja Tappara johtoon. Juuri Tappara on sellainen jengi, mitä ei vain saa päästää johtoon. Avausmaalin suurimmat syylliset Generous, Eronen ja Kantola, joilla varmasti vähintään kahden minuutin vaihto alla. Pitkän pyörityksen aikana vastustajan päädyssä kyllä sieltä pitää malttaa tulla vaihtoon.
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En usko, että tämä Aaltosen tehottomuus johtuu Törmäsestä. Viime kaudella Ramu ja Zabo laittoi hyvin laattaa pussiin ja joukkue pelasi hyvin. Nyt kärkijätkät ovat pettäneet pahasti ja JMA voi katsoa ihan sihen Kiben sanomaan peiliin syyllistä etsiessään, varsinkin ylivoimalla JMA:n pelaaminen on ollut surkuhupaisaa.

En nyt kaikkea sen piikkiin ole laittamassa, mutta kyllähän tässä sekin ero on, että Zabo sai pelata Ramun kanssa ja toisinpäin, kun taas JMA pelaa Malisen ja milloin kenenkin puukäsilaiturin kanssa. Eikä ole Johanssonkaan lunastanut lupauksia ykkösplaymakerin roolista. Luulen, että ketju Aaltonen - Ramstedt -Rask olisi ihan kovaa valuuttaa kun taas Zaborsky - Malinen - Johansson ei niinkään. Zabo toki paljon Aaltosta hyödyllisempi pelaaja etenkin puolustuspäässä ilman tehojakin.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
@BigRedCat totta siksi minä puhuinkin ihan kaikista kärkiäijistä, että ovat flopanneet. Jos vain yksi olisi flopannut niin ei tässä niin suurta hätää olisi, mutta kun siellä on flopannut käytännössä ihan jokainen. Tuolla ei nyt kukaan pysty tekemään käytännössä yhtään mitään ja jos miettisin keiden haluaisin jatkavan hyökkäyksestä ensi kaudelle niin ei se lista kovin pitkä olisi. Elkins (kakkos/kolmosketju), Rask (täydentää ketjun kuin ketjun), Lennu (nelosketju) ja Åsten (nelosketju) noille nimille voisin kaavailla paikkaa ensi kaudeksi joukkueesta, muut voi heittää mäkeen. Johansson iso floppi, JMA floppi, Ikonen floppi (kuinka paljon loukkaantumiset vaikuttaneet miehen peliin veikkaisin itse, että paljon?), Hintz floppi, Leino floppi, Luttinen floppi jne.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Kuhta sanoi jossain haastattelussa (eilen), että HIFK harjoitteli kolme päivää uutta pelitapaa eli kontrolloitus hidasta lähtöä. Kertoi hyvin, ettei se aika vain riitä ja toisaalta myös miksi se ei toimi eli pakki tulee träppiä vastaan hitaasti liukuen ja heittää jonnekin hyökkääjän rystypuolelle epätarkan syötön tai vaihtoehtoisesti pitkän päätyyn, jossa ensin on paikalla vastustajan pakki tai toinen vaihtoehto on pitkäkiekko. Kuhdalla oli myös vaihtoehto, jonka mukaan pelata. Se kuuluisa sokea Reettakin näkee, että HIFK:n hyökkäys(kin) on organisoitu heikosti tai kokonaan organisoimatta, eihän silloin voi kääntää katsetta muualle, kuin valmennukseen. En tämän vuoksi ymmärrä pelaajien dissaamista, vaikka varmasti sielläkin on osa pelannut jopa ilman pelitapaa alle oman tasonsa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös